ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אני תמיד מעדיף את המקלדות של מיקרוסופט (מתוך הרגל).. אני לא צריך משהו מיוחד למולטימדיה או דברים מתקדמים, אם יש את זה כמותרות אז לא אפשרי... הכי חשוב לי שבמשחקים יעבדו לי יותר מ-5-4 כפתורים בו-זמנית, וגם שהמקלדת תהיה ברובה שחורה. תודה
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
תקציב עד 500 ש"ח ואפילו פחות אם אפשר גם לתת קישור תודה
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן הארד 80 גיגה אבל הלוח אם הוא ישן מדי ולא תומך בנפח הזה ניסיתי לעשות הכל עם העדכונים וזה למיניהם שום דבר לא עובד ואמרו לי לקנות IDE ADAPTER ואז שזה יעבוד אז מישהו יכול להגיד מה זה ואיפה לקנות
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
-
מדפסת לא יקרה שתדפיס תמונות באיכות טובה (רוצה להדפיס תמונות על דף מיוחד חלק) ראשי דיו לא יקרים במיוחד ועדיף שתהיה שקטה.. אם יש לייזר שתדפיס תמונות באיכות ולא תהיה יקרה מידי אז בבקשה שימו. תודה מראש על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
זה מהפרט שלי:מעבד: AMD ATHLON_64_3200-939-E6-Tray-VEN לוח אם: ASUS A8N-E הארד דיסק: Western Digital WD1600JS כרטיס מסך: Leadtek PX7800GT-TDH צורב DVD: LG LG-4167B ------------- 4525 ש"ח על זיכרון אני עדיין לא סגור כנראה 1024 של ADTA ---------------- 550 ש"ח אני רוצה ספק ומארז שיתאימו למפרט, התקציב דיי לחוץ איזה 600- 700 גגג שבגג.. אם אפשר להשיג משהו אפילו בפחות עדיף.. כי חשבתי אולי אפילו להשים Scythe NINJA PLUS ב290 ש"ח אבל כבר לא כ"כ נראה לי.. בגלל התקציב..
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ג'ויסטייק רציני וטוב...התקציב לא מוגבל... אז על מה אתם ממליצים לי לקנות???
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
חשבתי על ה CORDLESS DESKTOP MX של לוגיטק אבל זה יהיה קצת קשה לקנות אותו, מן הסתם בגלל המחיר (700 ומשהו). הצרכים: דיוק במשחקי FPS, אלחוט ( לא בראש שלי להעביר חוטים על הרצפה באמצע הסלון ), מרחק 6 מטר. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אפשרי עד 400 ש"ח. השאלה שלי היא,אני מחפש סורק לא כדי לסרוק תמונות אלא מסמכים...טקסט. אבל שיראו טוב. יש למישהו המלצה לאחד כזה?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים עד 400 ש"ח בסה"כ (עדיף פחות) לשימוש משרדי. המקלדת צריכה להיות קטנה ולהכיל מקשי מולטימדיה בסיסים ושהעכבר יהיה בעל לחצני אחורה קדימה וקל יחסית
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
בקרוב אני קונה מחשב שיהיו בו שני כוננים קשיחים, כונן DVD וצורב (בנפרד).הכרטיס מסך יהיה Radeon 9800 pro,רציתי לדעת אם הספק הבא יספיק לי: http://www.pch.co.il/docs/pd-938828134.htm תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת משולבת סורק ועכבר ומקלדת אל חוטיים במחיר כולל של כ- 800 שקל תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
יש הבדל בין ה t2 t1 t3 t4? http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=430 כנסו תיראו
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
בגלל שבחודשיים הקרובים לא יגיעו ספקי כוח של TT לארץ אני צריך לקחת ספק של HEC אני מתלבט בין 2 דגמים: 1) HEC (Heroichi) 300AR-T Power Supply http://www.pchardware.co.il/docs/pd828216250.htm 2)HEC (Heroichi) 475VD-T Power Supply http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1934879821.htm (חשוב לציין שספק אחד הוא 300W והשני 475W) הספק נועד להחזיק מערכת מחשב דיי גדולה: CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) [ ¤ 571.12 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 517.54 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 1…
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על כרטיס USB. בנוסף אשמח אם מישהו יוכל לספק לינק רלוונטי לביקורת על כרטיסים כאלה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
תגידו האם שווה לקחת את מארזי sunbeam למודינג של אורות וכאלה?
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל בקלות להתאים את הכפתורים הנוספים של המיקלדת (כמו: מוסיקה,אינטרנט,דואר וכו'...) לאיזה תוכנה שאני רוצה. כמו שציינתי בכותרת החברה היא (BELKIN (F8E858-BNDL
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אז ככה, האם המארז הזה ממש כדאי כמו שהוא נראה ? מאווררים נחליף לו כי הבנתי כבר שהם מרעישים למרות שאני עובד עם מערכת קירור מים אבל כבר יש מקום לכמה מאווררים שחייבים "לסתום" את החורים הוא באמת יפה כמו שהוא נראה בתמונות ?
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה זאת טכנולוגיית ה-TILT המדוברת בעכברים? וגם מאז שקניתי מקלדת ועכבר אלחוטיים יש לי סיוטים מכל מה שקשור למוצרים האילו... לפני כשנה קניתי עכבר ומקלדת אלחוטיים מסוג Microsoft Wireless comfort בגלל שבעכבר היו בטריות זה הפך אותו למאוד כבד ולא נוח שלא לדבר על זה שבעכבר המסויים הזה הגלגלת היתה חלקה מה שנראה מאוד נח בהתחלה אבל אחר כך מתברר שבגלל שהיא חלקה אין שליטה (לא לי בכל מקרה!) על הגלגלת כשהיא מצריכה דיוק (בדר"כ במשחקי דום וכו'...) ובנוסף לזה במקלדת היתה בעיה מאוד מעצבנת (!!!), אני לא יודע אם זאת בעיה במקלדת האלחוטית המסויימת הזאת או דבר שכיח במקלדות אלחוטיות, כאשר לוחצים לחיצה ממושכת על אחד המקשים לאחר זמן מה המגע כאילו נעלם ויש צורך ללחוץ שוב על אותו כפתור, וגם…
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן ג'ויסטיק לשמאלים (או נטראלי..) והמליצו לי על הג'ויסטיק הזה: Saitek Cyborg 3D Gold USB Joystick חיפשתי אותו בזאפ אבל החברה Saitek בכלל לא קיימת שם גם באופיס דיפו בחולון לא היה כלום. מישהו יודע איפה אני יכול להשיג אותו? (או יכול להמליץ לי על ג'ויסטיק טוב אחר לשמאלים?) תודה
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
העכבר של גוסס ואני צריך להחליפו. חשבתי על הסט Wireless Laser Desktop 3000 או שאני יקח RAZER Diamondback 3G . אני לא גיימר כבד, אבל אני צריך עכבר שיהיה נוח למשחקי FPS (פעם בשנה שאני משחק COD) והכי חשוב- שיתאים לשמאליים. לסט אני מוכן להשקיע בערך 300 שקל, על עכבר לא יותר מ200.
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם כדאי להשתמש בספק שלו למערכת כבדה או שהוא יקרוס ????
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
קניתי mio 169 מה אני אמור להתקין לו כדשי שיהיה לו את הכבישים של מדינת ישראל והוא ישמש כgps בכללי אני אשמח לקבל הסבר איך מתחילים להשתמש וכ'ו
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם! אוקיי אז ככה: יש לי windows XP homedition בעברית. יש לי בעיה מעצבנת כאשר אני מפעיל את המחשב אז כרגיל זה מגיע לטעינה של הפסים האלה שעוברים... ואז זה צריך להגיע ישר למסך "ברוך הבא" נכון? אז ככה, אצלי במקום להגיע למסך "ברוך הבא" יש איזה 7 שניות מסך שחור ואז זה מגיע למסך "ברוך הבא" אבל כתוב קודם כל "המערכת מופעלת" בקטן ואז רק אחרי בערך 2 שניות כתוב ברוך הבא.. ממה זנ נובע? זה מעצבן אותי! מה צריך לעשות?????? תודה לעוזרים במהרה!!!
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-