ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום! מכר שלי מעוניין בעכבר קטן, נוח ואלחוטי למחשב הנייד שלו האם אתם ממליצים על העכבר LogiTech V550? כמה זמן הוא מסוגל לעבוד ללא טעינה? איני יכול לשלוט עליכם אבל אני חושב שעלי לציין שהעיניין דיי דחוף... תודה מראש ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אז ככה... יום שישי האחרון קרה לי קטע לא נעים עם הספק (הג'נרי) שלי, היה לי ריסט פיתאומי ובהדלקה הראשונה התחיל לצאת עשן מהמחשב ,ישר כיביתי את המחשב והיצטערתי על הרגע שרכשתי ספק ג'נרי ולא השקעתי מספיק כסף ומחשבה בספק אייכותי שהיה מונע הכל מהתחלה! כל האנשים שמתכננים ליקנות מחשב חדש בקרוב ומתלבטים אם להשקיע כסף בספק (אני מדבר על מערכות של אפילו 3000 שקל שזה הרבה כסף) או להשקיע בכרטיס מסך יותר חזק תעשו חושבים טוב טוב כי הספק זה מה שמחזיק לכם את המחשב זה מה שמגן על כל הרכיבים היקרים שהשקעתם בהם את מיטב כספכם. אם צריך(וכאלה שמשקיעים 5000 שקל במערכת אני בטוח שיוכלו להשקיע עוד 300-400 שקל) אז תקנו ספק טוב שאתם סומכים עליו תבקשו אפילו המלצות בפורום פה כי לא חסר אנשים טובים שיעזרו…
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
כי בשניהם הפלט הוא 3w. ,הלוגיטק, חלש במקום רועש
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני עומד להחליט על קניית מסך חדש יש את האופציות הבאות: samsung 753dfx lg flatron 795 mag 786fd מה אתם ממליצים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש את העכבר הבא: Microsoft Wireless Laser Mouse 8000 Mac/Win USB 4CH-00009 אשמח לקבל תגובות ממי שיש לו את העכבר, וכמובן הפנייה למאמרים ומבחנים אם יש כאלה לעכבר. תודה,
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
הזמנתי אוזניות: Tt Shock One. הזמנתי מ- KSP, ועלה לי 279 ש"ח במקום 470 ש"ח. איך האוזניות ביחס למחיר ? איך הסיבירה V2 USB ביחס לשוק וואן ? ההבדל מחירים הוא 150 ש"ח. היה עדיף לקנות סיבירה ?
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום אני מחפש SAS CONTROLLER שיהיה זול ומעביר נתונים עד 3GB/S כולל כבלים ליבור ההרדיסק...מישהו יכול להפנות אותי לחנות/אתר כלשהוא? תודה
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אהלן מחפש המלצה למיקרופון לגיימינג אין לי העדפה אם זה יהיה עם אוזניות/בלי אוזיניות, שולחני או עם קליפס. אבל חשוב לי האיכות והנוחות. עדיפות לכמה שיותר זול עד 30$. עדיפות ליותר נמוך. להזמין מחו"ל. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס קול עד 1000 שח.. היה לי Creative X-Fi Fatality אבל הוא כנראה מת, צריך כרטיס קול שיהיה לו יציאת 5 ערוצים בחוט אחד נדמה לי שזה נקרא COXIAL או איך שלא קוראים לזה... וכמובן לאוזניות אבל זה בטוח יש בכולם תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
טוב נדפקה לי המקלדת =\ הרגלים שלה נשברו ומקש אחד עף לי =\ חחח (יותר נכון נשאב =\ ) בכל מיקרה היה לי את הMicrosoft Multimedia Pro Keyboard היא אל-חוטית עכשיו אני מחפש מקלדת אל-חוטית חדשה. המקסימום שיש לי לבזבז על זה הוא 150 שקל =\ סעמק איזה עצבים =\ יש משהו שאתם ממליצים עליו ? שתהיה אל-חוטית ונוחה =]
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני לוקח דרך העסק איזה מכשיר שאני רוצה ובנתיים חשבתי על המני פוז האם הוא הטוב ביותר בישבילהם ומה אתם חושבים עליו בכללי
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות שיש לה דבר כזה? הכוונה לשמאלי.
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי דילמה יש כל כך הרבה זבל וכל כך הרבה דברים טובים אבל עדיין לא הצלחתי למצוא אותה את האחת שלי אני מחפש מדפסת טובה שמשלבת גם סורק צילום ופקס בסכום של עד 700 שח יש כל כך הרבה מבחר מישהו בבקשה יכול להמליץ לי?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין להתחדש במקלדת למטרת גיימינג כך שלא תהיה בעיה על לחיצת 2 מקשים בו זמנית, שלא תהיה קשה מדי, נוחה כמה שיותר וכמובן יפה ליד ולעין. בסביבות 250 ש"ח! בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
האם יש בעיה לחבר דרך KVM? ניסיתי לחבר אותו דרך KVM בחיבור PS2 והתקנתי את SetPoint - לא קיבלתי שום אפשרויות בדרייבר מלבד HELP ו-SUPPORT. מישהו נתקל בבעיה הזו?
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
הסוללה בנייד שלי היא ישנה מאוד כך אנ מאמין (קניתי מחשב מחודש ממודל של לפני מספר שנים אז הבטרייה הייתה מחזיקה כ3-4 (על פי ביקורות באינטרנט)שעות עכשיו רק שעה אחת בערך בשימוש מקסימלי יש לי מספר שאלות על הסוללה כשהיא נטענת היא קופצת מ97 אחוז ל100 וההפך בפריקה יש קפיצה מ25 אחוזים ל5 אחוזים טוב לפי בדיקה שביצעתי זה אכן המצב ולפי מה שלמדתי בפיסיקה על קבלים זה לא ממש טבעי. מה הבעייה בסוללה או שהמצב טבעי.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מתאם USB בלותות' למחשב ולמרות שהדבר לא יקר כשהיה יש המון סוגים. בתור התחלה קיימת גרסא 1.2 וגרסא 2.0. האם V2.0 היא גם Class2? או האם שני דברים נפרדים? הבנתי ש Class1 עובד לטווח גדול יותר אך האם הוא באמת עדיף? אני יודע שלרוב ההתקנים הקיימים (פלאפונים, מחשבי כף יד וכו') יש בלותות' V2.0 (שוב, האם זהו Class2?) האם קיים התקן V2.0 שעובד ב USB2? מה קצב ההעברה הסטנדרטי לכל אחד מההתקנים והגרסאות? ולסיכום, האם יש סוגים של התקנים או גרסאות שלא תומכים בסטריאו לאוזניות אלחוטיות לשימוש גם במחשב? מצטער על הבלאגן אבל אשמח לתשובה ממישהו שבאמת מבין בנושא ויענה על שאלותיי. אם יש למישהו המצלמה על מתאם מסויים שהוא רכש כבר או מכיר ויודע שהוא איכותי, אשמח לקבל ק…
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי שלום לאחרונה המצלמה שברשותי התחילה "לזייף" ולצלם כאילו היא "מציירת" את התמונה, דוגמא : המצלמה ברשותי בערך כשנה וקצת, לפני כן היא עבדה מצויין ולא היו איתה כל בעיות שהן. המצלמה היא מסוג : PC Camera 6029 CIF אשמח לקבל הצעות לפתרון הבעיה תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
האם ישנו התקן שמחברים למדפסת רגילה שמשדר וקולט בלוטות' כך שאפשר להדפיס בה בלי להגיע אליה פיזית אלא פשוט על ידי חיפוש ההתקן ב"מדפסות" ושם הוא יופיע ויתאפשר להדפיס? אם יש כזה אשמח לקישור לקנייה או לביקורת. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש עכבר אלחוטי כאשר המאפיין החשוב ביותר שאני מחפש בו הוא שהוא יהיה נטען ויבוא עם מטען משלו (שלא יהיה צורך להשתמש במטען חיצוני לסוללות אצבע). מלבד ה-MX1000 (שקראתי את הסקירה המצויינת עליו פה באתר) איזה עוד עכברים מומלצים נכנסים לקטגוריה הזו? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום פורום ציוד היקפי. יש לי מדפסת כמו בכותרת ולאחרונה היא מתנהגת מוזר יש לה פנל בצד ימין איפה כדאי לקנות טונר חליפי ?? ואחרי סקר קצר ראיתי שיש הספקים לטונרים - כלומר בין 2000 ל 2500 דף . מצאתי בקופיטק ב 95 שקל ב DMO ב 169 ובאפיק מוצרי הדפסה ב 180. מה ששמתי לב שבקופיטק הם מציינים שהוא מספיק רק ל 2000 דף בעוד שהאחרים לא מציינים כלום. אני אשמח לעזרה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום תמליצו לי מה לקנות 1)http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=920-000539&Cat2Cat1ID=80&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE או 2)http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137429627 תגידו לי בבקשה מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהסטים תודה
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מה שחשוב שהיא תהיה נוחה שלא צריך להתאמץ בהקלדה ולהפעיל הרבה כח על המקשים ושתהיה שקטה. לא אכפת לי אם זה ממותג כגיימינג אם זה rgb או לא, אם אפשר כפתורי מולטימדיה בסיסים זה יהיה מעולה.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-