ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
כרגע יש לי logitech cordless click! plus יש לי אותו כבר... יותר מדי שנים חח לא יודע אפילו כמה העכבר שירת אותי בצורה טובה ועמד בכל הצרכים שלי... סוללה מחזיקה כשבוע בלי טעינה אני מחפש כיום עכבר שחייב ליהיות אלחוטי.. אבל עם עמדת טעינה (DOCK) כי אני מוצא בזה נוחות. ראיתי את ה logitech mx revolution ונורא היתלהבתי ממנו.. הבעיה שאין כבר איפה לקנות אותו חח איפה אפשר להשיג משהו דומה? מוכן להשקיע סביבות ה500 שקל לא אכפת לי מעכבר גיימינג או לא.. תודה
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
לא כל כך חשובה לי החברה. אם תהיה לה תמיכה ברשת חוטית זה יהיה אחלה, כמו כן טעינת דפים רבים לצילום תהיה אופציה טובה. גם הדפסה דו צדדית תהיה נחמדה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבעיה במדפסת היא : שמדליקים את המדפסת היא עושה רעש .. ולא מפסיק הרעש עד שלא מכבים את המדפסת .. הסורק לא עובד, הוא תקוע.. הוא צריך לזוז עד הסוף ואז המדפסת צריכה להתחיל לעבוד אבל הסורק לא זז הוא תקוע בהתחלה ולכן המדפסת לא מתחילה לעבוד! יש לכם פתרונות?? אשמח אם מישהו ישלח לי פיתרון.. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אוקי אחרי שראיתי ומשמשתי את המשולבות היותר זולות, בחירה הסופית הגיע: HP LJ M1132 HP LJ1212nf samsung scx-3200 על מה ללכת? הHP מורכב ככה שנראה עוד שניה מתפרק לו החלק של הסורק/פידר הסמסונג יותר קומפקטי, אבל זה לא כזה קריטי, השימוש הוא לבית, לא עסק, צריך לפעמים להדפיס משהוא ונמאס כל פעם לקנות משולבת דיו שהוא מתייבש אחרי חודש של אי שימוש, וצריך לפעמים לסרוק פה ושם. על מה הייתם הולכים?
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
למישהו יש נסיון עם מקלדת RII i6, זאת שהיא גם שלט או המקבילה שלה של חברת iPazzPort? מצורף קישור לשתיהן: http://www.ebay.com/itm/2-4G-IR-Rii-Mini-i6-Wireless-Keyboard-Universal-Remote-Control-2-in-1-/280841486874?pt=PCA_Mice_Trackballs&hash=item416375021a#ht_3529wt_1110 http://www.ebay.com/itm/iPazzPort-2-4G-Mini-Handheld-Wireless-Keyboard-with-IR-Remote-Laser-Pointer-/280844590604?pt=PCA_Mice_Trackballs&hash=item4163a45e0c#ht_3019wt_1110
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי עכבר של LOGITECH דגם MX REVOLUTION. העכבר ברשותי כמה שנים ואיני מרוצה ממנו כלל, הוא לא אמין בעליל (הוחלף כמה פעמים במסגרת אחריות), אני חווה איתו ניתוקים מידי פעם ורק אחרי כמה שניות הוא חוזר לעבוד ועוד תופעות מעצבנות. נמאס לי כל פעם לממש אחריות ואחרי כמה חודשים לחזור לכל הבעיות ולכן אני רוצה לקנות עכשיו חדש. אני לא גיימר אך אני משתמש אינטנסיבי במחשב - (אני מפתח תוכנה במקצועי). אין לי בעיה להשקיע כמה שצריך, אני לא מחפש לקנות מוצר בסיסי עם נזק מינימלי אלה אני מחפש מוצר איכותי ואמין אשר יספק לי חווית שימוש נוחה. דבר אחד שאהבתי ב MX הוא הגלגלת הצידית שלו (מאוד נוח לווליום) וכמובן הכפתורי BACK ו-FORWARD (שהפכו לסטנדרט היום) אז אם אפשר עדיף שיהיה משהו דומה בעכ…
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מישהו מכיר עכבר למחשב נייד דוגמת V550 של לוג'יטק - עם קליפס הנצמד למחשב?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התחדשתי היום באוזניות: steelseries siberia v2 באופן מפתיע אני הכי הרבה נהנה לשמוע איתם מוזיקה יותר מאשר לשחק איתם! העניין הוא שמישום מה אני תמיד נמצא בין ה- 80 ל- 100 אחוז ווליום במחשב וזה נראה לי אומר שלכרטיס קול המובנה בלוח שלי אין כנראה מגבר חזק. בכל מקרה נתקלתי במגבר USB ייעודי לאוזניות אלו והוא עולה בארץ 225 ש"ח: http://www.tms.co.il/product/6378 מישהוא יודע אם זה סתם חרטה או באמת נותן משו? ומצד שני ראיתי את זה באיביי: http://www.ebay.com/itm/NEW-SteelSeries-USB-Siberia-SOUNDCARD-Virtual-7-1-/180835708471?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item2a1aa5ee37#ht_3206wt_1396 שווה להזמין? נראה שזה בקופסא מקורית..?
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני מנסה כבר הרבה זמן למצוא תוכנה ודרייברים מתאים לאל פסק מדגם: IPPON BACKPOWER PRO ARISTA 850 אני מחבר אותו דרך חיבור USB למחשב והמערכת הפעלה שלי היא: windows 7 64bit.
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום יש לי רמקולים מסוג Creative T16005.1 כאשר אני עושה בדיקה לרמקולים אני לא מצליח לשמוע ברמקול אחד מאחור realtke alc889
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש פתרון שיאפשר להעביר את המחשב מהסלון לחדר אך עדיין יאפשר לשלוט בו על ידי מקלדת ועכבר אלחוטיים. אשמח לשמוע על מוצרים.
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה על אזניות איכותיות [עדיף אלחוטיות] לשימוש במחשב הכוללות מיקרופון. אם ישנה אפשרות גם לחיבור בו זמנית לסמארטפון ע"י בלוטוס - עדיף. חשוב, שהאזניות לא יהיו צמודות ולוחצות מידי, וניתנות להתאמה לבעל ראש גדול. חשוב: אני יוצא לארה"ב, ואם ניתן להשיג שם משהו טוב - עדיף! תקציב: בא נגיד עד 100$...
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
איך האוזניות האלו? החברה מוכרת? http://www.roccat.org/Products/Gaming-Sound/ROCCAT-Kave-5-1/#crb_1 מה צורת החיבור למחשב? אשמח לתשובות. לא משנה, כבר מצאתי את המידע.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי להבין טוב יותר את המשמעות של ממשק wireless בהקשר של מדפסות כי גם בחברת HP ובחברות אחרות יש מדפסות שמכילות WIFI וממשק כבל רשת, אני מתכוון בכל מקרה להתקין את המדפסת עם כבל USB, האם זה אומר שאני יכול לסנכרן את המדפסת לנתב שלי עם איי פי קבוע לפי MAC ADDRESS ולהדפיס מכל המחשבים ברשת בשיתוף יחדיו? אני מתכנן לרכוש את המדפסת בזמן הקרוב, מאחר והיו לי מס' מדפסות של HP שלא אמינות בכלל, התקלקלו לי מאוד מהר, אני מאוד מקוה ש brother יהיו יותר אמינות, ממה שאתם יודעים האם מדובר בדגם מדפסת איכותי?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! בקרוב אני טס לחול לכמה חודשים ואני רוצה לקחת איתי את המחשב הנייח, איך אני יכול לעשות את זה בלי קייס? ואם אי אפשר בלי קייס אז מאיפה אני מביא אחד כזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו מכיר שיטה/מחבר/מפצל המאפשר לשלוט עם עכבר אחד או מקלדת אחת ב3 מחשבים במקביל? (בו זמנית) (לא KVM - כי אז שולטים כל פעם במחשב אחר ולא בכולם ביחד)
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום, הרמקולים ברשותי כבר חודשיים וחצי, והיום שמתי לב שמהסאב יש זמזום של זרם חשמלי. הזמזום לא תלוי בווליום של הרמקולים כי הוא קיים גם שאני משתיק אותם (עם המתג), והוא נעלם רק כאשר אני מכבה את הרמקולים לגמרי. קשה לי להאמין שלא שמתי לב לזמזום הזה עד עכשיו, השאלה אם זה תקין?
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
יש לי אוזניות ומתוכם יוצא המיקרופון עכשיו האוזניות עובדות והמיקרופון לא. עד אתמול בשעה 8 בערב הם עבדו מה עושים ?? אתמול בזמן שעבדו הייתה הפסקת חשמל אם חשוב לציין זאת
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי בעיה שמטריפה אותי, אשמח מאוד אם תעזרו לי . יש לי מודם פקס פנימי (smart link 56), יש דרייבר תקין והכל בסדר. לאחרונה המודם מחייג מספר שגוי ולא מאפשר לי לשלוח פקסים. ניסתי לחייג באמצעות התקשרות חדשה לאינטרנט ודרך חייגן והמודם מחייג מצויין, הבעיה היא רק כאשר אני מנסה לשלוח פקס.. אני שומע את הפולסים של החיוג אבל לא שומע את הצליל לאחר החיוג, ולאחר כמה שניות אני שומע את ההודעה "המספר שחייגת איננו מחובר". לא מבין מה קרה הכל עבד מצויין, הדרייברים עדכניים והכל נראה בסדר, חוץ מהעובדה שהמודם לא מחייג מספר תקין .. אשמח מאוד לעזרתכם, תודה.
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום. מעוניין לקנות מעביר מצגות עם לייזר דוגמאת: http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=USB+RF+Presenter&_sacat=See-All-Categories או http://www.dealextreme.com/p/usb-rf-wireless-presenter-with-laser-pointer-1-aaa-41121?item=14 או משהו אחר, מישהו קנה ויש לו כזה. אני רוצה שהusb יהיה בתוך המכשיר ולא בא בנפרד שלא יאבד. תודה
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היי צריך קצת ייעוץ : יש לי מעבד 3550 (תומך WIDI לפי אתר היצרן) עם לוח Z68 (ללא יציאות תצוגה) Gigabyte Z68X-UD3-B3 אני רוצה לקנות מסך טלוויזיה ולחבר אותו (כמסך נוסף! לא CLONE) עם WIDI אני מניח שאני צריך להחליף את הלוח היות והכרטיס מסך של אינטל מבוטל דרכו... שאלותיי : א. אני צריך לקנות כרטיס רשת אלחוטי? למרות שהמחשב מתחבר ישירות לראוטר בחיבור קווי RJ45? ב. אם אכן צריך לקנות כרטיס רשת האם הוא חייב להיות מתוצרת אינטל? כי אין בנמצא לשולחני כרטיסים אלחוטיים של אינטל ! ג. האם המתאם WIDI של חברת D-LINK דגם DHD-131 הוא מומלץ? יש אלטרנטיבה אחרת בארץ? ד. האם זה אפשרי ב WIN7 לשלוח אות סאונד אחד דרך ה WIDI למסך הטלוויזיה ואות נוסף להשמיע ברמקולים של המחשב באותו זמן??? ה. האם אפשר לח…
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני מעדיף אוזניות אטומות עם מיקרופון. מה שחשוב לי שיהיה אפשר להרגיש את הבאסים באוזניות. סוג המוזיקה שאני שומע הוא רוק קלאסי + פסי קול של סרטים. התקציב הוא עד 400 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מחר היא עולה למטוס ובקשתי ממנה לבדוק לי עכבר. הגעתי למסקנה שנמאס לי מעכבר חוטי. מחפש עכבר אלחוטי לייזר , לא למחשב נייד, גודל בינוני + לחצנים אחורה קדימה בצדדים. מוכן להשקיע הפעם עד 200 ש"ח. אני מניח(אולי אני טועה) שבחנות בניו יורק אפשר יהיה למצוא דגם שבתקציב שלי בארץ יעלה פחות שם. תודה לממליצים. דיי דחוף....
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני מעדיף אוזניות על פני רמקולים, אבל יש בעיה קטנה: החוט של האוזניות כל פעם נדרס ע"י הכסא או נתפס ברגל. היות ואני לפעמים צופה בסרטים מהמיטה אני חייב חוט ארוך (3 מטר), אבל בישיבה רגילה רובו יהיה על הרצפה... אני מודע לכך שיש אוזניות אלחוטיות, אבל הן יקרות ודורשות סוללות \ טעינה כל פעם. האם קיים דגם מומלץ של אוזניות עם חוט בעל ליפוף קפיצי, כמו לעכברי מיני ללפטופים, או איזשהו פטנט אחר? כבר שברתי לא מעט אוזניות בכך שהעפתי אותם בטעות על הרצפה.
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
היי ! קניתי אתמול עכבר LOGITECH דגם M185 -אלחוטיזה פעם ראשונה שאני קונה עכבר אלחוטי ואני ממש מבואס ממנו, הוא גם הולך איטי , וגם לפעמים יש לו תקיעות כאלה..זה אמור להיות בכזה עכבר ?מה אפשר לעשות? בתודה.. תומר.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-