ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, יש לי מדפסת לייזר צבעונית של סמסונג דגם 480.. המדפסת לא מדפיסה טוב צבע אדום, יוצא לכיוון אדום בהיר בהדפסה ולא בגלל חוסר בטיונר, השימוש רק בטיונרים מקוריים. זה יכול להיות קשור לתוף שקראתי שמחליפים מדי פעם כי לא נגעתי בו אף פעם? גם מיכל שאריות מקורי רק ניקיתי אותו מספר פעמים ואף פעם לא החלפתי אותו, או שעוד משהו שאני לא יודע? המדפסת בת 3 וחצי שנים. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום רב אני צריך מדפסת לשימוש ביתי הציעו לי בחנות את EPSON C91 אמרו לי דגם חדש . לא יודעה שווה לקחת או לא לא מכיר את הדפסת . או שתמליצו מדפסת אמינה לשימוש ביתי
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה למדפסת all in one אלחוטית הכוללת פקס, סורק והדפסה איכותית עם דגש על תמונות. מהירות ההדפסה פחות רלוונטית כי אני לא הולך להדפיס כמויות גדולות אך חשוב לי אפשרויות פוטו מתקדמות להדפסת תמונות באיכות גבוהה עם תמיכה בדפים מיוחדים וכל מה שקשור לתמונות. תקציב: עד 1500 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
לא אכפת לי אם היא איטית מה נחשב לאיכות סבירה במחיר הזה + חסכוני בדיו + רצוי שקטה + מאיפה לקנות? מדפסת לסטודנט כמה דפים ביום לא יותר כמובן צבעוני משולב אבקש המלצות עד טווח המחיר הנ"ל + אם יש משהו ממש מדהים עם קצת חריגה בתקציב נגיד 400 ש"ח אני מוכן לשקול
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
האם יש אתר שעושה השוואה בין כמות דיו של מדפסת אחת לאחרת?
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני צריך מדפסת למשרד של אבא שלי לשימוש משרדי וחשבתי ברצינות על Xerox 3150 . טיונר מקורי עולה 390 ש"ח ומספיק ל 5000 דף (בכיסוי 5%) טיונר חלופי עולה 190 ש"ח ומספיק ל 5000 דף (בכיסוי 5%) מה אתם ממליצים לי ?
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
רוב שלומות לא מכבר רציתי להעביר תמונות מלצמנייתינו למחשב, כשלפתע נוכחתי לדעת שהוא אינו מגיב ומתעלם באדישות מעליבה. פעם, מימים ימימה, הייתי פותחת את התוכנה Kodak EasyShre ואז מחברת את המצלמה, ובאופו אוטומטי היה נפתח חלון שמעביר את התמונות. אך כעת פתע פתאום כרעם ביום בהיר כאשר הינני מחברת את הצלמנייה (בעוד התוכנה פתוחה!) הוא אינו מגיב, כניזכר לעיל. היש מה לעשות עם מחשב סורר זה? יש לציין שהעניין קצת דחוף ואשמח אם מוחכם הקודח ימהר לחשוב ולעזור לי למצוא פיתרון. יש עוד משו לציין- אין שום אות וסימן ב''המחשב שלי'' לאחר שאני מחברת את המצלמה. יש לציין את הפרטים הבאים: התוכנה: Kodak EasyShre שם המצלמה: ניצה כהנוביץ' שם החברה שייצרה את ניצה: Kodak EasyShre Z710 (Kodak E…
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לכם המלצות למדפסת שכזו?המטרה העיקרית היא להדפיס על שקפים מיוחדים עבודות גראפיקה, שאחרכך יהיה ניתן לגהצם לחולצה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת אם הדונגל שלי תומך בפרופיל הזה? יש לי מיקרולינק או שזה מיקרוקום בלוטות' אאל"ט 1.1 איזה אוזניות BT אלחוטיות יותר טובות- לוג'יטק או HP? תודה
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום קניתי היום דיו שחור. למדפסת יש אפשרות גם להדפיס בצבע,אך כנראה המחסנית של הצבע נגמרה.איך אני מגדיר שידפיס רק שחור לבן? כל בזמן היא מבקשת ממני להחליף את המחסנית של הצבע. לחצתי setup אבל אין שום איזכור באפשריות להגדיר רק לשחור,ובחנות אמרו שאפשר.בבקשה עזרה אני פשוט חייב להדפיס עבודה היום תודה
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום, אני צריכה המלצה על סורק שיעבוד עם מקינטוש G5 מערכת הפעלה טייגר. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
לא צריך משהו עם קצב ריענון ורזולוציה יוצאת דופן עד כדי כך שהUPLOAD שלי בכל מקרה לא יעמוד בזה כשאני מדבר. אבל אני צריך משהו נוח שאפשר לחבר למסך LCD ושיעבוד טוב בתאורת לילה. כמה שיותר זול יותר טוב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היי חברים , צהרים טובים! אשמח מאוד להמלצות לגבי המדפסות הבאות , כל הפרטים חשובים נא לשים לב ;D תנקס מדפסת לייזר צבעונית עבור דפים בגודל A3 בחיבור רשת שתשמש מחשב גרפי מדפסת לייזר צבעונית עבור דפים בגודל A4 בחיבור רשת שתשמש מחשב גרפי מדפסת לייזר שחור לבן בחיבור רשת שתשמש מספר משתמשים מדפסת הזרקת דיו צבעוניות שתשמש מספר משתמשים
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני עוד פחות מחודש ככה נוסע לפולין מהמשלחת.. ושמעתי שפתחו באג בדיוטי פרי (ושם זה בלי מע"מ וכל החרא הזה) .. בקיצור חשבתי להתחדש לי על הדרך במקלדת עם ההבדל יהיה גדול חשבתי ללכת על הWAVE .. היא טובה/ נוחה? מישהו יודע עם יש הבדל במחירים בין הבאג שם לבאג בארץ? אני כרגע עם המקלדת הרגילה של מיקרוסופט המדיה.. הכחול לבן הזה חח ואני רוב היום על המחשב.. אני ירגיש הבדל גדול עם אני יעבור לWAVE? נחוחות משחקים וכל זה..) אני לא יודע עם אני יקנה אני רוצה קודם לברר אני די מוגבל תקציבית עם בכלל תלוי כמה ישאירו לי לבזבוזים וצריך גם שישאר כדי לקנות שם אוכל מידי פעם וכל זה חח.. תודה מראש סורי על הבלאגן בהודעה חח
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
EB-DGC2 Edimax זה הבלוטוס שיש לי עכשיו המכשיר עצמו מזהה תפאלפון והפאלפון מזהה תמחשב אבל אני רוצה לעביר משהו או להיכנס לפאלפון עצמו מי הבלוטוס זה רושם לי Service Discovevry Failed אני מנסה להעביר משהו זה תמיד רושם לי Service Discovevry Failed מה יוכל להיות הבעיה בחיית נשבע לכם אין לי מזל כול דבר שאני קונה תמיד חייב להיות איזה בעיה
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
היי! מקווה שזה הפורום המתאים. המלחצו לי בבקשה על מדפסת משולבת ללא פקס מאחר וזה מייקר משמעותיתעד סכום של 550 ש"ח תודה!
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון: יש לי את ה-I-PAQ 4150 של HP, ואני רוצה לקבל אליו מסמכי וורד במייל (כמו שהיה בסדרה -"24". אל תצחקו! זה פרקטי!). הבעיה היא שאני לא יודע איך לעשות את זה- לקנות מכשיר סלולארי תומך בלו-טות' שישמש כמודם, או ישר לקנות מודם סלולארי שמתחבר אל המכשיר? ואם מודם, איזה אני יכול לקנות שיתאים לי לכניסות? בקיצור, אני מניח שהבנתם את הבעיה, כך שגם אם השאלות לא מספיקות/טובות, מי שיענה, שיענה תשובה מקיפה בבקשה (כולל דרך איזו חברה לקנות ואיזה מוצר). המון תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
בתחילת השבוע הזה ניגשתי למרדנית (כיוון שזו החנות הקרובה ביותר והזולה ביותר), ורכשתי לעצמי בהזמנה את ה-Antec Sonata (הראשון, לא השני, כי אין כסף.) ובכן, לעת עתה, רק רוצה לשמוע מה דעתכם עליו כשהוא יגיע (סביר להניח, אבל רק סביר [כיוון שזו מרדנית ואין לדעת מה יקרה] שהוא יגיע יום שני\חמישי בשבוע הבא). בינתיים, ההתרשמות הראשונית שלי ממנו (התרשמות אישית במציאות, לא בחנות או באינטרנט או משהו) זה שהוא מאוד אפקטיבי למטרות שלו. הספק באמת עושה את העבודה. המערכת שראיתי עם המארז הזה הייתה A64 3200+ 754 עם זלמן 7000 מאלומיניום, רדאון 9600XT, ג'יגה של זיכרון עם היטסינקים, שני סידירומים, שני הארדיסקים. כשנכנסתי לחדר בו נמצא המחשב, התיישבתי על הכסא, הסתובבתי לחברי ושאלתי אותו אם …
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני מעונין להחליף מארז וספק כח,כרגע קיים ספק של 145W ,כשאני בודק נתונים של ספק חדש יותר נניח של 350W ' הנתונים של הזרם היוצא (AMPER) בספק החדש גבוהים בהרבה מהספק הישן,האם זה אמור להשפיע באיזשהו אופן על לוח האם.חיפשתי בחוברת של הלוח הגדרות של זרם ולא מצאתי.המחשב הוא פנטיום 3 . האם אני יכול לחבר ספק חזק יותר (350W) למחשב הנ'ל. תודה למי שיכול לעזור.
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מה דעתכם על ה Epson Stylus CX 5200 במחיר של 1,114 שקל? (אני יודע את החסרונות של מע' משולבת) הנה מפרט טכני: SPECIFICATION Part number: C11C496032 PRINT FUNCTION -------------------------------------------------------------------------------- Print Technology EPSON Micro Piezo 4 colour separate cartridge system DURABrite Ink Print Quality Up to 5760 optimised dpi using RPM* (Resolution Performance Management) * On selected media Print Speed Approx. 22ppm - A4 black text document (Economy Mode) Approx. 11ppm - A4 colour text document (Economy Mode) Approx 4ppm - A4 text & colour graphics document (Normal Mode) Approx 155 seconds to print 8x10'' bike image (Photo Mod…
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
הנה התמונה לאו דווקא כזו אבל עיקרון זהה ואם מישהוא מכיר כמה ערכות כאלו שיפרט
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
נהרסה לנו מצלמת מינולטה בת 10 שנים, אמרו לנו שלתקן אותה זה יעלה 600 שקל. על איזו מצלמה אתם ממליצים לקנות עד 600 שקל?
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
איך אני יודע כמה וואט הוא חוץ מלפתוח ולהסתכל על המדבקה שבפנים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
בגלל שבחודשיים הקרובים לא יגיעו ספקי כוח של TT לארץ אני צריך לקחת ספק של HEC אני מתלבט בין 2 דגמים: 1) HEC (Heroichi) 300AR-T Power Supply http://www.pchardware.co.il/docs/pd828216250.htm 2)HEC (Heroichi) 475VD-T Power Supply http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1934879821.htm (חשוב לציין שספק אחד הוא 300W והשני 475W) הספק נועד להחזיק מערכת מחשב דיי גדולה: CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) [ ¤ 571.12 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 517.54 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 1…
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי ספק AT שאני רוצה לחבר למחשב XT ענתיקה. יוצאים ממנו 4 חוטים: שחור, כחול, לבן, חום שאמורים להתחבר למתג (שאין לי). איך אני גורם לספק להדלק (בלי המתג)? מישהו יודע מאיפה אני משיג מתג כזה של המחשבים שהיו מדליקים מהצד שיתאים לספק AT? תודה
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-