עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. השאלה בכותרת... יש לי בבית Logitech RumblePad II שהוא USB ואני מעוניין לחבר אותו לפלייסטשן 2 כלשהו. יש בו כניסות של USB, אבל כנראה לא בשביל גיימפאדס, כי הוא לא קולט אותו. אז האם יש אפשרות לחבר אותו לפלייסטשן?

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  2. שלום, אני מחפש מדפסת משולבת סורק ועכבר ומקלדת אל חוטיים במחיר כולל של כ- 800 שקל תודה מראש

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  3. שיהיה זול יחסית ושה הסאונד שלהם יהיה טוב+ יש הצעות.......? עזבו את התקציב (כמה שיעלה פחות יותר טוב..)

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  4. Started by tamirr016,

טוב אז תקיבו היום אני כניראה קונה מדפסת ומצאנו מיבצע ברשת מגה וDeskJet D1360וHPו היא טובה? מצאנו אותה ב 200 שקל במיבצע במגה איך אכות ההדפסה שלה היא אכוית וטובה והיא גם מדפיסה מהר אבל אל תמילצו לי על מדפסות אחרות אני כרגע רוצה לדעת אים היא טובה

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  5. אהלן המחשב שלי ( לא הרמקולים , המחשב עצמו ) עושה רשים של טה טו טה טו .. ככה כמה שעות ברציפות והוא לא מפסיק זה לא שקרה משהו הוא סתם עושה את זה האם יש דרך להשתיק את זה?! intel P4 2600 אגב.. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  6. Started by 586,

מה אתם אומרים על המארז הזה הוא שווה את הכסף http://www.topmarket.co.il/index.php?productID=564 יש לכם משהו יותר טוב להציע אני רוצה מערז יפה וגם טוב תודה על כל עזרה.

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  7. מה דעתכם על ה Epson Stylus CX 5200 במחיר של 1,114 שקל? (אני יודע את החסרונות של מע' משולבת) הנה מפרט טכני: SPECIFICATION Part number: C11C496032 PRINT FUNCTION -------------------------------------------------------------------------------- Print Technology EPSON Micro Piezo 4 colour separate cartridge system DURABrite Ink Print Quality Up to 5760 optimised dpi using RPM* (Resolution Performance Management) * On selected media Print Speed Approx. 22ppm - A4 black text document (Economy Mode) Approx. 11ppm - A4 colour text document (Economy Mode) Approx 4ppm - A4 text & colour graphics document (Normal Mode) Approx 155 seconds to print 8x10'' bike image (Photo Mod…

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  8. Started by Mishmish,

מה אתם אומרים על השילוב הבא : 1 Logitech® MX510 Optical Mouse - RED 17% 296 ש"ח 1 Microsoft® Multimedia Keyboard Black 17% 124 ש"ח סה"כ ללא מע"מ 359 ש"ח מע"מ: 61 ש"ח משלוח : 60 ש"ח סה"כ: 480 ש"ח האם כדאי ? יש הצעות אחרות בטווח המחירים הזה ? (חייב שיהיה מערכת חוטית בצבע שחור ושהמחיר שלה יכלול משלוח)

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  9. אני הולך לקנות עכבר חדש ואני מתלבט בין שניהם! משהו יכול להגיד לי מה יותר טוב ולמה? תודה לעוזרים!@!!!!

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  10. Started by Saliman,

HERE

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  11. https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_295&products_id=2276 A64 +3000 Epox 8KDA3J 512MB A-DATA WD 80GB SATA GF6800GT די וי די צורב ופלופי... מארז סופרטאלנט עם 5 מאווררים 3-4 קטודות (אני רוצה תאורה מאוד חזקה) אולי אני יוסיף 1-2 מאווררים ופאנל קדמי יחזיק?

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  12. Started by Damage,

שלום לכולם. אני מחפש מצלמת אינטרנט ורציתי להתייעץ קצת. בוא נגיד, אני מוכן להשקיע 200 שקל במצלמה .מה הכי טוב שאני יכול להשיג תמורת הסכום הזה? רצוי שהמצלמה תיהיה מחברה כמו Creative וכדו..שתיהיה איכותית ובעלת קצב ריענון גבוהה יחסית למצלמת אנטרנט רגילה. תודה רבה לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  13. Started by matanyaniv,

שלום. אני קונה מחשב חדש: CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) [ ¤ 571.12 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 517.54 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 11+ Xaser Edition Highest Performance Cooler for AMD [ ¤ 169.93 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 498.43 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9800 C3 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 1619.9 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 79.9 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba…

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  14. אני צריך מדפסת למשרד של אבא שלי לשימוש משרדי וחשבתי ברצינות על Xerox 3150 . טיונר מקורי עולה 390 ש"ח ומספיק ל 5000 דף (בכיסוי 5%) טיונר חלופי עולה 190 ש"ח ומספיק ל 5000 דף (בכיסוי 5%) מה אתם ממליצים לי ?

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  15. Started by Load,

אהלן אנשים, אני צריך שתגידו לי איך המארז הזה- Super Talent Aluminum Mid Tower 616BZ Galaxy http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4448 לא הבנתי מהאתר כמה מקומות למאוררים יש לו ??? כמו כן אם למישהו יש את המארז הזה אני אשמח לדעת אייך החלל במארז והאם יש מקום להכול, כי אני לא מחפש מארז ענק אלה מארז שיפה לעין עם מקום להכל. TNX10

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  16. Started by MoMo-P,

אני תמיד מעדיף את המקלדות של מיקרוסופט (מתוך הרגל).. אני לא צריך משהו מיוחד למולטימדיה או דברים מתקדמים, אם יש את זה כמותרות אז לא אפשרי... הכי חשוב לי שבמשחקים יעבדו לי יותר מ-5-4 כפתורים בו-זמנית, וגם שהמקלדת תהיה ברובה שחורה. תודה

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  17. שלום לכולם! אוקיי אז ככה: יש לי windows XP homedition בעברית. יש לי בעיה מעצבנת כאשר אני מפעיל את המחשב אז כרגיל זה מגיע לטעינה של הפסים האלה שעוברים... ואז זה צריך להגיע ישר למסך "ברוך הבא" נכון? אז ככה, אצלי במקום להגיע למסך "ברוך הבא" יש איזה 7 שניות מסך שחור ואז זה מגיע למסך "ברוך הבא" אבל כתוב קודם כל "המערכת מופעלת" בקטן ואז רק אחרי בערך 2 שניות כתוב ברוך הבא.. ממה זנ נובע? זה מעצבן אותי! מה צריך לעשות?????? תודה לעוזרים במהרה!!!

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  18. Started by kobibo,

איך המארז ויותר חשוב איך הספק כח שלו האם הוא מ ver 2.0 ? Thermaltake VB1400BNSI SOPRANO + 400W Case

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  19. ATI ידועים בדרייברים המוזרים שלהם. אחד טוב ושתיים אחריו דופקים הכול...יש גם הרבה דרייברים לא רשמיים לרדאון והם מראים ביצועים נחמדים ביותר..השאלה שלי, מההוא הדרייבר שיתן לי את הביצועים הכי הכי טובים ל-Radeon 32 DDR שלי? השאלה מופנת בעיקר לאנשים שניסו הרבה דרייברים שונים ומשונים ומוכנים לקצר לי את זמן הבדיקות. תודה רבה מראש, Th3 )-(unt3R

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  20. משהו יודע אם מוכרים כונן כזה בארץ ואם כן אז איפה..? תודה מראש...! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  21. בתחילת השבוע הזה ניגשתי למרדנית (כיוון שזו החנות הקרובה ביותר והזולה ביותר), ורכשתי לעצמי בהזמנה את ה-Antec Sonata (הראשון, לא השני, כי אין כסף.) ובכן, לעת עתה, רק רוצה לשמוע מה דעתכם עליו כשהוא יגיע (סביר להניח, אבל רק סביר [כיוון שזו מרדנית ואין לדעת מה יקרה] שהוא יגיע יום שני\חמישי בשבוע הבא). בינתיים, ההתרשמות הראשונית שלי ממנו (התרשמות אישית במציאות, לא בחנות או באינטרנט או משהו) זה שהוא מאוד אפקטיבי למטרות שלו. הספק באמת עושה את העבודה. המערכת שראיתי עם המארז הזה הייתה A64 3200+ 754 עם זלמן 7000 מאלומיניום, רדאון 9600XT, ג'יגה של זיכרון עם היטסינקים, שני סידירומים, שני הארדיסקים. כשנכנסתי לחדר בו נמצא המחשב, התיישבתי על הכסא, הסתובבתי לחברי ושאלתי אותו אם …

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  22. Started by lago,

שלום, אני צריכה המלצה על סורק שיעבוד עם מקינטוש G5 מערכת הפעלה טייגר. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  23. יש לי מחשב כף יד מדגם ipaq 3760 והסוללה שלו גוססת (נגמרת אחרי חצי שעה בערך)... ברצוני להחליף לו סוללה ואחרי שביררתי במעבדה אחת בת"א אמרו לי שמחיר החלפת סוללה הוא 1100 ש"ח. אז אולי מישהו מכם יכול לעזור לי למצוא מקום זול יותר שהסוללה לא תעלה לי במחיר כמעט כפול ממה שהמכשיר שווה או אפילו אולי יש איזה פתרון אחר כמו סוללה חיצונית או משהו כזה... מחכה לתשובה... תודה מראש, rocksberry

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  24. תודה לכל העוזרים

25. Started by LeftRight,

האם הערכה הזאת מספיקה למשתמש הממוצע? האם העכבר זז חלק בלי תקיעות? האם למישהו יש ניסיון עם הסט הזה? http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=058 אני חייב תשובה כמה שיותר מהר אם תוכלו אני בלי עכבר ומקלדת צולעת

• 1 תגובה
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.