ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
ATI ידועים בדרייברים המוזרים שלהם. אחד טוב ושתיים אחריו דופקים הכול...יש גם הרבה דרייברים לא רשמיים לרדאון והם מראים ביצועים נחמדים ביותר..השאלה שלי, מההוא הדרייבר שיתן לי את הביצועים הכי הכי טובים ל-Radeon 32 DDR שלי? השאלה מופנת בעיקר לאנשים שניסו הרבה דרייברים שונים ומשונים ומוכנים לקצר לי את זמן הבדיקות. תודה רבה מראש, Th3 )-(unt3R
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
זה מהפרט שלי:מעבד: AMD ATHLON_64_3200-939-E6-Tray-VEN לוח אם: ASUS A8N-E הארד דיסק: Western Digital WD1600JS כרטיס מסך: Leadtek PX7800GT-TDH צורב DVD: LG LG-4167B ------------- 4525 ש"ח על זיכרון אני עדיין לא סגור כנראה 1024 של ADTA ---------------- 550 ש"ח אני רוצה ספק ומארז שיתאימו למפרט, התקציב דיי לחוץ איזה 600- 700 גגג שבגג.. אם אפשר להשיג משהו אפילו בפחות עדיף.. כי חשבתי אולי אפילו להשים Scythe NINJA PLUS ב290 ש"ח אבל כבר לא כ"כ נראה לי.. בגלל התקציב..
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
בתחילת השבוע הזה ניגשתי למרדנית (כיוון שזו החנות הקרובה ביותר והזולה ביותר), ורכשתי לעצמי בהזמנה את ה-Antec Sonata (הראשון, לא השני, כי אין כסף.) ובכן, לעת עתה, רק רוצה לשמוע מה דעתכם עליו כשהוא יגיע (סביר להניח, אבל רק סביר [כיוון שזו מרדנית ואין לדעת מה יקרה] שהוא יגיע יום שני\חמישי בשבוע הבא). בינתיים, ההתרשמות הראשונית שלי ממנו (התרשמות אישית במציאות, לא בחנות או באינטרנט או משהו) זה שהוא מאוד אפקטיבי למטרות שלו. הספק באמת עושה את העבודה. המערכת שראיתי עם המארז הזה הייתה A64 3200+ 754 עם זלמן 7000 מאלומיניום, רדאון 9600XT, ג'יגה של זיכרון עם היטסינקים, שני סידירומים, שני הארדיסקים. כשנכנסתי לחדר בו נמצא המחשב, התיישבתי על הכסא, הסתובבתי לחברי ושאלתי אותו אם …
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
I'm currently considering whether to buy an All in One device or just a regular printer but I'm more interested in an All in One device since I could really use a xerox machine. I am willing to spend up to around 650 nis. I want something that can print in proper quality (mainly documents, no need for picture printing), scan properly and xerox (both in color and black and white if possible). Is it possible to get a combined device that does all of these things in my budget? If I have no choice I think I will buy a regular Printer I think I will go for the Canon I-350 or I-250. I'd also like to know what are the considerations regarding future expenses (ink and reliabilit…
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים שמחוברים לאותו מסך (אני צריך לעבוד עם שניים בו זמנית כי בכל אחד יש רשת שונה...). אני רוצה לחבר לכל העסק הזה מדפסת. אני יכול לחבר את המדפסת למחשב אחד בחיבור הרגיל ולמחשב השני בחיבור פרללי ולשלוח קבצים להדפסה משני המחשבים בלי לנתק ולחבר כבלים כל פעם? אודה לכם מאוד אם תענו בהקדם כי ביום שני אני כבר צריך את המדפסת מחוברת בשביל העבודה... תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום ... אני רוצה לקנות עכבר חדש ואני חושב על אחד משני אלה ^^^ מה דעתכם??? תודההה
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
קניתי עכבר MX1000 לפני חודש ואני רוצה עכשיו מקלדת אלחוטית שתתאים לו.אתם יודעים איזה תתאים לו? רק מקלדת בניפרד
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
הצלחתי את הדיסק קשיח את הצורב לא, כאילו משהו חוסם שם,
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
בגלל שבחודשיים הקרובים לא יגיעו ספקי כוח של TT לארץ אני צריך לקחת ספק של HEC אני מתלבט בין 2 דגמים: 1) HEC (Heroichi) 300AR-T Power Supply http://www.pchardware.co.il/docs/pd828216250.htm 2)HEC (Heroichi) 475VD-T Power Supply http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1934879821.htm (חשוב לציין שספק אחד הוא 300W והשני 475W) הספק נועד להחזיק מערכת מחשב דיי גדולה: CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) [ ¤ 571.12 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 517.54 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 1…
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני מרוויח משהו אם הוא מחובר בUSB (דיוק\מהירות\WHATEVER), או ששני החיבורים אותו דבר?
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
תגידו האם שווה לקחת את מארזי sunbeam למודינג של אורות וכאלה?
-
- 7 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת איך ואם בכלל יש דרך לדעת יציבות הספק, הספק שהוא נותן, מהירות סבוב המאוור ומידע כזה. ואם כן, אם יש תוכנה שתתן את זה תודה
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
המקלדת הזאת עושה לי את זה!!! נראית כמו תוספת מצויינת למחשב שלי. מישהו יודע אם אפשר להשיג אותה בארץ? עם עברית/בלי? אולי את הeclipse 2?
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
האם ישנו הגה שאוכל להנות ממנו בעת משחק ( Dirt ) במחיר הנ"ל?
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אז ככה, האם המארז הזה ממש כדאי כמו שהוא נראה ? מאווררים נחליף לו כי הבנתי כבר שהם מרעישים למרות שאני עובד עם מערכת קירור מים אבל כבר יש מקום לכמה מאווררים שחייבים "לסתום" את החורים הוא באמת יפה כמו שהוא נראה בתמונות ?
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין עכבר mx518 ופד (משטח לעכבר) של Steel-Pad של גימרים אני לא ממש יודע מאיפה ליקנות .. ראיתי בskypc שמוכרים אבל רק תעכבר ואני רוצה חנות שאפשר ליקנות את שתיהם .. בבקשה תעזרו לי ותביאו לי חנות טובה שאני יכל להזמין את שתיהים יחד =]
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מישהו מכיר? איך הוא.. פשוט יש לי אותו ואין לי מושג בכלל איך משתמשים בו.. חיברתי את הכל.. והכל טוב ויפה.. מקווה בכלל שחיברתי נכון , אבל ברגע של הפסקת חשמל זה משמיע ציפצופים ואחרי כמה שניות נכבה..
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
אני צריך מדפסת למשרד של אבא שלי לשימוש משרדי וחשבתי ברצינות על Xerox 3150 . טיונר מקורי עולה 390 ש"ח ומספיק ל 5000 דף (בכיסוי 5%) טיונר חלופי עולה 190 ש"ח ומספיק ל 5000 דף (בכיסוי 5%) מה אתם ממליצים לי ?
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
העכבר מזייף בכפתור הימני, הכפתור עצמו לא עושה קליקים טובים הכוונה שאין קליקים חלקים כמו בכפתור השמאלי ויש אויר כזה לפני הלחיצה (בכפתור הימני) שוב בכפתור השמאלי ישר זה נלחץ , מבחינת תיפקוד שהוא נלחץ אז זה מופיע במסך אין בעיה בקשר לזה. השאלה אם אני ישלח להם את זה הם יסדרו או יגידו לי העכבר עובד טוב? וגם האם האחריות תמומש בלי הקבלה? (יש לי את הקופסא המקורית אם המדבקה של כלנית עלייה). ואיך לעזאזל תופסים אותם לא מצאתי אי-מייל תמיכה ויש להם איזה 10 מספרים ואלה של המעבדה אמרים שהם פתוחים עד 4 ניסיתי מ 3 ואומרים לי רק להשאיר הודעה (מה שאני שונא). למי שלא הבין אני ינסה להסביר יותר טוב, תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם כדאי להשתמש בספק שלו למערכת כבדה או שהוא יקרוס ????
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם! אוקיי אז ככה: יש לי windows XP homedition בעברית. יש לי בעיה מעצבנת כאשר אני מפעיל את המחשב אז כרגיל זה מגיע לטעינה של הפסים האלה שעוברים... ואז זה צריך להגיע ישר למסך "ברוך הבא" נכון? אז ככה, אצלי במקום להגיע למסך "ברוך הבא" יש איזה 7 שניות מסך שחור ואז זה מגיע למסך "ברוך הבא" אבל כתוב קודם כל "המערכת מופעלת" בקטן ואז רק אחרי בערך 2 שניות כתוב ברוך הבא.. ממה זנ נובע? זה מעצבן אותי! מה צריך לעשות?????? תודה לעוזרים במהרה!!!
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
לשימוש בתוכנה מסויימת אני צרייך רק את מקשי החיצים ואת מקש הרווח האם ג'ויסטיק רגיל יכול להוות תחליף עבורי או שצריך גויסטיק מיוחד?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
-
טוב אני יגיד לכם מה אני חושב ותגידו לי מה הכדאיות שלי לכל מקלדת. דבר ראשון ומאוד חשוב אני שחקן WARCRAFT 3 מה שמצריך כמובן כפתורי CUSTOM מה שבישניהם יש ומיהרות תגובה מה שאני יודע שבטרנטולה המהירות תגובה היא 1MSשזה מצויין ועוד כמה דברים שעושים את המקלדת קצת יותר מתאימה מהזד בורד אבל תגידו לי אתם כי אני לא יודע יותר מידי על המקלדות האם שווה להוסיף את ההבדל היחסית גדול בין המקלדות שהוא בסבביהות 200-300 שקל או שהזד בורד תספיק לי ותתאים לי באותה מידה אודה אם יענה לי שחקן WC3 מנוסה או מישו שיש לו ידע על המקלדות או בכלל בתחום. בכל מקרה אקבל כל תגובה אז תודה גדולה מראש.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-