עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by killer107,

אני רוצה לקנות הגה וג'ויסטיק כמו של סוני למחשב, עד 200 ש"ח כל אחד. על מה אתם ממליצים לי?

2. טוב אני יגיד לכם מה אני חושב ותגידו לי מה הכדאיות שלי לכל מקלדת. דבר ראשון ומאוד חשוב אני שחקן WARCRAFT 3 מה שמצריך כמובן כפתורי CUSTOM מה שבישניהם יש ומיהרות תגובה מה שאני יודע שבטרנטולה המהירות תגובה היא 1MSשזה מצויין ועוד כמה דברים שעושים את המקלדת קצת יותר מתאימה מהזד בורד אבל תגידו לי אתם כי אני לא יודע יותר מידי על המקלדות האם שווה להוסיף את ההבדל היחסית גדול בין המקלדות שהוא בסבביהות 200-300 שקל או שהזד בורד תספיק לי ותתאים לי באותה מידה אודה אם יענה לי שחקן WC3 מנוסה או מישו שיש לו ידע על המקלדות או בכלל בתחום. בכל מקרה אקבל כל תגובה אז תודה גדולה מראש.

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  3. Started by alergic,

מדפסת לא יקרה שתדפיס תמונות באיכות טובה (רוצה להדפיס תמונות על דף מיוחד חלק) ראשי דיו לא יקרים במיוחד ועדיף שתהיה שקטה.. אם יש לייזר שתדפיס תמונות באיכות ולא תהיה יקרה מידי אז בבקשה שימו. תודה מראש על העזרה.

4. Started by mistaarvim,

זה מהפרט שלי:מעבד: AMD ATHLON_64_3200-939-E6-Tray-VEN לוח אם: ASUS A8N-E הארד דיסק: Western Digital WD1600JS כרטיס מסך: Leadtek PX7800GT-TDH צורב DVD: LG LG-4167B ------------- 4525 ש"ח על זיכרון אני עדיין לא סגור כנראה 1024 של ADTA ---------------- 550 ש"ח אני רוצה ספק ומארז שיתאימו למפרט, התקציב דיי לחוץ איזה 600- 700 גגג שבגג.. אם אפשר להשיג משהו אפילו בפחות עדיף.. כי חשבתי אולי אפילו להשים Scythe NINJA PLUS ב290 ש"ח אבל כבר לא כ"כ נראה לי.. בגלל התקציב..

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  5. בתחילת השבוע הזה ניגשתי למרדנית (כיוון שזו החנות הקרובה ביותר והזולה ביותר), ורכשתי לעצמי בהזמנה את ה-Antec Sonata (הראשון, לא השני, כי אין כסף.) ובכן, לעת עתה, רק רוצה לשמוע מה דעתכם עליו כשהוא יגיע (סביר להניח, אבל רק סביר [כיוון שזו מרדנית ואין לדעת מה יקרה] שהוא יגיע יום שני\חמישי בשבוע הבא). בינתיים, ההתרשמות הראשונית שלי ממנו (התרשמות אישית במציאות, לא בחנות או באינטרנט או משהו) זה שהוא מאוד אפקטיבי למטרות שלו. הספק באמת עושה את העבודה. המערכת שראיתי עם המארז הזה הייתה A64 3200+ 754 עם זלמן 7000 מאלומיניום, רדאון 9600XT, ג'יגה של זיכרון עם היטסינקים, שני סידירומים, שני הארדיסקים. כשנכנסתי לחדר בו נמצא המחשב, התיישבתי על הכסא, הסתובבתי לחברי ושאלתי אותו אם …

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  6. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

אני עוד מעט יוצא לחנות לקנות ספק, איזה ספק כדאי עד 160ש"ח? תודה מראש, גונזילה

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  7. חשבתי על ה CORDLESS DESKTOP MX של לוגיטק אבל זה יהיה קצת קשה לקנות אותו, מן הסתם בגלל המחיר (700 ומשהו). הצרכים: דיוק במשחקי FPS, אלחוט ( לא בראש שלי להעביר חוטים על הרצפה באמצע הסלון ), מרחק 6 מטר. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  8. Started by talminator,

שלום, יש לי שני מחשבים שמחוברים לאותו מסך (אני צריך לעבוד עם שניים בו זמנית כי בכל אחד יש רשת שונה...). אני רוצה לחבר לכל העסק הזה מדפסת. אני יכול לחבר את המדפסת למחשב אחד בחיבור הרגיל ולמחשב השני בחיבור פרללי ולשלוח קבצים להדפסה משני המחשבים בלי לנתק ולחבר כבלים כל פעם? אודה לכם מאוד אם תענו בהקדם כי ביום שני אני כבר צריך את המדפסת מחוברת בשביל העבודה... תודה רבה.

9. Started by DeadByDawn,

אפשרי עד 400 ש"ח. השאלה שלי היא,אני מחפש סורק לא כדי לסרוק תמונות אלא מסמכים...טקסט. אבל שיראו טוב. יש למישהו המלצה לאחד כזה?

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  10. Started by travskyy,

שלום לכולם.... רציתי לשאול....רכשתי גיימקיוב מארה"ב והוא פועל על מתח של 110 וולט....כיצד אני אמור להפעיל אותו במתח הקיים בארץ? האם יש לכם המלצות לגבי מוצרים ספציפיים? תודה מראש....

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  11. קניתי עכבר MX1000 לפני חודש ואני רוצה עכשיו מקלדת אלחוטית שתתאים לו.אתם יודעים איזה תתאים לו? רק מקלדת בניפרד

12. הצלחתי את הדיסק קשיח את הצורב לא, כאילו משהו חוסם שם,

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  13. שלום ! יש לי עכבר של a4tech שהדגם הוא op-620 והוא מחובר למחשב בבית שלי.. רציתי להעביר אותו למחשב אחר אבל במחשב האחר הוא לא קולט אותו טוב (הוא זז לאט כזה וקטוע) וכשחיברתי אותו שוב למחשב השני הוא עבד מצוין... איך אני פותר את זה ? (ד"א ניסיתי למצוא דרייבר אולי זה היה יכול לעזור אבל לא מצאתי) העכבר בחיבור ps/2

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  14. Started by Lmagus,

אני צריך לקנות עכבר אלחוטי טוב לגיימינג שלא יבזבז את הסוללות מהר מדי, אתם יכולים להמליץ על אחד כזה?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  15. Started by gman_il,

שלום. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על כרטיס USB. בנוסף אשמח אם מישהו יוכל לספק לינק רלוונטי לביקורת על כרטיסים כאלה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  16. Started by mega1234,

אני מרוויח משהו אם הוא מחובר בUSB (דיוק\מהירות\WHATEVER), או ששני החיבורים אותו דבר?

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  17. Started by HellBoY,

תגידו האם שווה לקחת את מארזי sunbeam למודינג של אורות וכאלה?

• 7 תגובות
    • 638 צפיות
  18. Started by Saliman,

HERE

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  19. שלום לכולם, עד עכשיו האופציה הכי טובה שעליתי עליה היא הCOLORMASTER CENTURION 532. המחיר טוב(420 שקל בלי הספק שבא איתו) ויש לי ספק טוב לשים שם.. אבל השאלה שלי האם הוא שקט? זה מאוד מאוד חשוב לי מישהו שיש לי את המארז הזה יכול לתת לי עליו חוו"ד? אולי יש משהו יותר ממולץ מזה המחיר הזה.. המערכת דיי רגילה amd 3200+, gigabyte k8nf9u,1 gb ram, 6800gs תודה רבה קובי.

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  20. Started by liiight,

רציתי לדעת איך ואם בכלל יש דרך לדעת יציבות הספק, הספק שהוא נותן, מהירות סבוב המאוור ומידע כזה. ואם כן, אם יש תוכנה שתתן את זה תודה

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  21. אני רוצה לקנות עם המחשב החדש שלי מארז 8005 Transparent, 3 Color Fan, 480W ואני לא יודע אם יש בו מספיק קירור הקירור שאני רוצה הוא למעבד אינטל פנטיום D820 ואני רוצה לדעת אם יש לו מספיק קירור או שצריך משהו חזקר יותר ? אם כן תנו לי בבקשה רעיונות למארז אחר בסכום עד 400 ש"ח בערך

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  22. Started by ron_1.6,

אני רוצה להזמין עכבר mx518 ופד (משטח לעכבר) של Steel-Pad של גימרים אני לא ממש יודע מאיפה ליקנות .. ראיתי בskypc שמוכרים אבל רק תעכבר ואני רוצה חנות שאפשר ליקנות את שתיהם .. בבקשה תעזרו לי ותביאו לי חנות טובה שאני יכל להזמין את שתיהים יחד =]

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  23. Started by moshe55501,

http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=513 והאם הוא מתאים לשידרוגים כמו להוסיף עוד גיגה על הגיגה שיש לי ולהחליף לוח אם לתומך קונרו ולשים קונרו והאם הוא יחזיק בנוסף שתי קירורי מים וציוד היקפי ואם זה לא מתאים לדברים האלה אז מה כן יתאים בתקציב של עד 650 שקל

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  24. שלום לכולם, מעוניין לקנות את המקלדת הנ"ל, אך לא קיימת במלאי תקופה ארוכה בכל החנויות. פניתי ליבואן, גם הוא לא יודע, אין אפילו צפי. באמזון אין משלוח לארץ ובניואג מוכרים במחיר גבוה מאוד. יש למישהו מושג איפה או איך כן ניתן להשיג את המקלדת. תודה

• 0 תגובות
    • 637 צפיות

דיונים חדשים בפורומים