ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
-
טוב אני יגיד לכם מה אני חושב ותגידו לי מה הכדאיות שלי לכל מקלדת. דבר ראשון ומאוד חשוב אני שחקן WARCRAFT 3 מה שמצריך כמובן כפתורי CUSTOM מה שבישניהם יש ומיהרות תגובה מה שאני יודע שבטרנטולה המהירות תגובה היא 1MSשזה מצויין ועוד כמה דברים שעושים את המקלדת קצת יותר מתאימה מהזד בורד אבל תגידו לי אתם כי אני לא יודע יותר מידי על המקלדות האם שווה להוסיף את ההבדל היחסית גדול בין המקלדות שהוא בסבביהות 200-300 שקל או שהזד בורד תספיק לי ותתאים לי באותה מידה אודה אם יענה לי שחקן WC3 מנוסה או מישו שיש לו ידע על המקלדות או בכלל בתחום. בכל מקרה אקבל כל תגובה אז תודה גדולה מראש.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
ATI ידועים בדרייברים המוזרים שלהם. אחד טוב ושתיים אחריו דופקים הכול...יש גם הרבה דרייברים לא רשמיים לרדאון והם מראים ביצועים נחמדים ביותר..השאלה שלי, מההוא הדרייבר שיתן לי את הביצועים הכי הכי טובים ל-Radeon 32 DDR שלי? השאלה מופנת בעיקר לאנשים שניסו הרבה דרייברים שונים ומשונים ומוכנים לקצר לי את זמן הבדיקות. תודה רבה מראש, Th3 )-(unt3R
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לשמוע קצת דגובות על ההגה של לוגי'טק ,דגם ששמו DEXXA. עם אתם מכירים זה לא ההגה חדש כל כך. תודה- THANKS
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
צריך משולבת+פקס ליזר (חיסכון מירבי) לא חייב צבעונית. מומלצת?
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אפשרי עד 400 ש"ח. השאלה שלי היא,אני מחפש סורק לא כדי לסרוק תמונות אלא מסמכים...טקסט. אבל שיראו טוב. יש למישהו המלצה לאחד כזה?
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם.... רציתי לשאול....רכשתי גיימקיוב מארה"ב והוא פועל על מתח של 110 וולט....כיצד אני אמור להפעיל אותו במתח הקיים בארץ? האם יש לכם המלצות לגבי מוצרים ספציפיים? תודה מראש....
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
האם צריך לפרק את כל הפאנל הקידמי?קצת מוזר אשמח לעצה....
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
רציתי לשאול כמה שאלות על הG5 שאני כנראה יקנה.. 1. האם הוא יתאים לי למשחקי אסטרטגיה ? (אני יודע שהעכבר הוא למטרות משחקים אך השאלה לאיזה<<) 2.ראיתי שיש לו עיצובים שונים אז מישו יודע כמה יעלה לי לשדרג אותו לעיצוב אחר ? 3. קישור לנקודת מכירה באזור המרכז אמין שאוכל לקנות וגם במחיר הטוב ביותר כמובן 4. הסבר קטן בכלליות על לחצני העכבר בתפקודי הDPI שלו.. דרך אגב אתם חושבים שהוא בכלל עדיף על העכבר של RAZER Copperhead? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
מחפש עכבר ומקלדת למשחקים המליצו לי על Logithch Media Keyboard Elite+Logitech MX-518 מה אתם אומרים? דרך אגב אם אפשר פחות מ500 אז זה יהיה טוב יותר
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצות על מקלדת ועכבר אלחוטיים בתקציב של עד 300 ש"ח. השימוש העיקרי יהיה שליטה על מולטמדיה (תוכנת HTPC) ואם יעבוד בצורה טובה אז משחקים (לא יותר מדי). בכל מקרה - רוב העבודה הינה מול המחשב (Office + internet). אני בכל מקרה מעדיף פתרונות עם טעינה עצמית ולא סוללות AA/AAA (אם יש בתקציב כזה) תודה.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני מדפיס כ 70 דפים לערך בחודש (סטודנט) ורק שחור לבן ברשותי כיום HP 720 השאלה השניה היא במידה והתשובה כן איזו מדפסת בסביבות 600 ש"ח אתם ממליצים חזרתי אחורה בשירשור וראיתי שמספר אנשים שאלו שאלהזו ולא זכו לתשובה אם יש מישהו שמבין שירים את הכפפה (כמו בפורום מפרטי מחשב) ב YNET היתה כתבה והמלצה אבל קשה להחליט על פי מה שנאמר http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3223197,00.html תודה
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
אני הולך לקנות עכבר חדש ואני מתלבט בין שניהם! משהו יכול להגיד לי מה יותר טוב ולמה? תודה לעוזרים!@!!!!
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
הכל - מדפסת וסורק.. עד 550 שקל... תודה מראש... צ'יקו..
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
למה כדאי להתקין אותה בכלל? אולי זה ישפר משהו לעכבר שלי? (MX1000)?
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מישהו מכיר? איך הוא.. פשוט יש לי אותו ואין לי מושג בכלל איך משתמשים בו.. חיברתי את הכל.. והכל טוב ויפה.. מקווה בכלל שחיברתי נכון , אבל ברגע של הפסקת חשמל זה משמיע ציפצופים ואחרי כמה שניות נכבה..
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני צריך שתגידו לי איך המארז הזה- Super Talent Aluminum Mid Tower 616BZ Galaxy http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4448 לא הבנתי מהאתר כמה מקומות למאוררים יש לו ??? כמו כן אם למישהו יש את המארז הזה אני אשמח לדעת אייך החלל במארז והאם יש מקום להכול, כי אני לא מחפש מארז ענק אלה מארז שיפה לעין עם מקום להכל. TNX10
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אוקיי אז ככה: יש לי windows XP homedition בעברית. יש לי בעיה מעצבנת כאשר אני מפעיל את המחשב אז כרגיל זה מגיע לטעינה של הפסים האלה שעוברים... ואז זה צריך להגיע ישר למסך "ברוך הבא" נכון? אז ככה, אצלי במקום להגיע למסך "ברוך הבא" יש איזה 7 שניות מסך שחור ואז זה מגיע למסך "ברוך הבא" אבל כתוב קודם כל "המערכת מופעלת" בקטן ואז רק אחרי בערך 2 שניות כתוב ברוך הבא.. ממה זנ נובע? זה מעצבן אותי! מה צריך לעשות?????? תודה לעוזרים במהרה!!!
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
איך המארז ויותר חשוב איך הספק כח שלו האם הוא מ ver 2.0 ? Thermaltake VB1400BNSI SOPRANO + 400W Case
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר , והסורק מופיע אבל שאני מנסה לעשות עליו דאבל קליק או לגשת אליו דרך ה wizard הוא כותב לי שהוא לא מחובר. מנסיון , אם אני אתקין את התוכנה hp imaging שהיא השלב הבא של ההתקנה (מתוך הדיסק) אחרי הדרייבר , אז כן יהיה אפשר לגשת אליו דרך לא רוצה להתקין את התכנה הזאת , אני גם לא משתמש בה אף פעם , מה לעשות? למישהו זה קרה?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני מוצא מיליון סוגים של כרטיסי PCMCIA לרשת אלחוטית, וכן לחיבור התקני USB, ב-ZAP - בכל מיני מחירים, מכל מיני חנויות, ובכלל לא ברור לי מה ההבדלים בין כרטיס לכרטיס (זולת דברים ברורים כמו USB1/USB2 וכו'). האם מישהי/וא יכול לתת לי המלצה או אנטי-המלצה על כרטיסים מסויימים, או לפחות לתאר לי הבדלים אפשריים בין כרטיס לכרטיס?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
זה מהפרט שלי:מעבד: AMD ATHLON_64_3200-939-E6-Tray-VEN לוח אם: ASUS A8N-E הארד דיסק: Western Digital WD1600JS כרטיס מסך: Leadtek PX7800GT-TDH צורב DVD: LG LG-4167B ------------- 4525 ש"ח על זיכרון אני עדיין לא סגור כנראה 1024 של ADTA ---------------- 550 ש"ח אני רוצה ספק ומארז שיתאימו למפרט, התקציב דיי לחוץ איזה 600- 700 גגג שבגג.. אם אפשר להשיג משהו אפילו בפחות עדיף.. כי חשבתי אולי אפילו להשים Scythe NINJA PLUS ב290 ש"ח אבל כבר לא כ"כ נראה לי.. בגלל התקציב..
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, אני צריכה המלצה על סורק שיעבוד עם מקינטוש G5 מערכת הפעלה טייגר. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-