ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני מחפש המלצה לכרטיס קול למחשב גיימינג, שמיועד לרמקולים של 5.1. בתחום מחיר סביר של עד 500 שקל. לא משנה לי חיצוני או פנימי, אני לא יודע מה עדיף. אני עובד עם 5 רמקולים של logitech וסאב שלהם גם, אין לי מגבר ואני לא יודע אם אני צריך אני מחפש לשמוע מוזיקה בצורה איכותית, גם מבחינת איכות צליל וגם מבחינת איכות סראונד, הרמת ווליום פחות חשובה לי, אני לא עושה מסיבות בחדר תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות עכבר + מקלדת אלחוטיים. הצרכים הם צרכים ביתיים (צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט וכו'). העדפה לחנויות באזור המרכז (חולון ~ ראשל"צ) והתקציב הוא עד 200~220 ש"ח. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי כולם יש לי בעיה חצי שנה בעכבר ואף אחד לא מבין בעהי זה לא בארץ ולא בחול! אני לא יודע מה לעשות ואנ י בתקווה אולי משהו פה יודע את הבעיה/קרה לו אף אחד לפני חצי שנה לא ידע כלום! זו בעיה בעכבר LOGITECH G500 הוא פשוט לא נקרא במחשב אבל אני לא מבין איך?! הורדתי את כל הדרייברים ניסיתי המון דברים וזה מה שרשום לי : וכאן רשום לי שהכל פועל כראוי! מה לעשות? תמונה : דיברתי ורשמתי בפורומים וטלפונים בארץ ובחול ואף אחד לא מבין את הבעיה שלי! אולי אתם תדעו! בבקשה תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום. ברשות הארגון שלנו מדפסת HP 3035, אני מעוניין לדעת אם יש אפשרות להגדיר במדפסת שכאשר מגיע פקס הוא ישלח אוטומטית גם לכתובת מייל או לתיקייה ספציפית על השרת. מחוברת לשרת שמריץ WINDOWS SERVER 2003. תודה לכל עונה.
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
-
שלום רב, אני מחפש מקלדת מולטימדיה עם כפתורים ייעודיים ל"שיר קודם / הבא". מקלדת חוטית בלבד. זממתי על ה microsoft digital media 3000, מאחר ויש לי ניסיון טוב עם ציוד של מייקרוסופט, והיא אכן נראית משכנע עם מקשים שטוחים ורכים, אבל - לא ניתן להשיג אותה. נאמר לי שזהו דגם שיוצא מהמחזור. אז - מישהו מכיר דגם דומה שיענה על הדרישות שלי? *חוטית *מקשי מולטימדיה - next/previous track *כפתורים נוחים ושטוחים. אפשרות נוספת היא לקנות מקלדת כזו עם מקשי favorites, ולתכנת אותם כך שישמשו למולטימדיה, אבל לא מצאתי איך ניתן לתכנת לnext track. אשמח לעצות.
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מעוניין לרכוש בקרוב אוזניות חדשות . התקציב שלי הוא 400 , ואפשר לחרוג עד 500 . אני צריך את האוזניות בשביל 100% מוזיקה , לא בשביל גיימינג . חשוב לציין שהם הולכות להתחבר לאייפד שלי , למחשב וכנראה לפאלפון . המליצו לי בפורום אחר על האוזניות הבאות : Shure SRH-440 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11050 ויש לי כמה שאלות לגבי האוזניות : הן יהיו נוחות אם אני אקח אותן לבחוץ ? יש טעם לקנות כרטיס קול חיצוני ? (כשאני אחבר למחשב) ? הם ישמעו מעולה באייפד ובפאלפון ? אני אוהב לשמוע רוק , רוק כבד והרבה מטאל . הן לא יזייפו / יקרעו / משו כזה ?
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שבת שלום HWZONE, הMX510 נפל בקרב והכפתור השמאלי הפסיק לתפקד, עכשיו אני צריך משהו בערך באותו גודל ואחיזה אבל שהפעם יהיה אלחוטי. אני לא רודף אחרי עיצובים מטורפים או DPI שאותותו עובר את רף ה10K, אבל גם אין לי הגבלת תקציב מסויימת, אני פתוח להצעות על כל מה ששווה את המחיר
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכם. אני מחפש כרטיס קול שמשתווה באיכותו לזה המצוי בלוח אם (המעולה, בעל כרטיס הסאונד המובנה) הזה: שם מצויין שכרטיס הקול הינו SupremeFX X-Fi 2 אשמח אם תפנו אותי (באתר newegg, שכן אני מתגורר בארה"ב) לכרטיס מסך הדומה לו באיכות הסאונד. אציין שמצאתי את הכרטיס הזה במחיר מבצע (אם כי הוא Refurbished, והביקורות לא משהו - במיוחד בגלל הדרייבר מסתבר): http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=29-102-043&SortField=0&SummaryType=0&Pagesize=10&PurchaseMark=&SelectedRating=1&VideoOnlyMark=False&VendorMark=&IsFeedbackTab=true&Keywords=%28keywords%29#scrollFullInfo אבל מכיוון שאני לא מבין בתחום, אין לי יכולת לדעת מה אני מחפש והאם הכרטיס ה…
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש אוזניות למוזיקה עד 300 ש''ח. האוזניות יתחברו ל-Nokia 5800 ואני שומע בעיקר מטאל-קור. אני ישתמש בהם בעיקר בעבודה (ליווי טיולים) אז אני צריך אוזניות in-ear ואם אפשרי שיתלבשו גם על האוזן ע'מ שיחזיקו יותר טוב.
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפש מקלדת אלחוטית איכותית לשימוש כולל של ענייני עיצוב, כתיבה, משחקים. אני לא משתמש בתכנות של מקשים וכדומה שאני משחק כך שפונקציות שכאלה פחות חשובות לי. חשובה לי הארגונומיה (אני שעות על המחשב) והכתיבה הנוחה. היתה לי את המיקרוסופט wireless entertainment keyboard 7000. שהיתה סבירה לשימושי למרות שהתבאסתי שאין לה את את ה num pad . (לא שמתי לב שקניתי) והתבאסתי מאוד מהלחצני פונקציות הרגישים מידי שנלחצו כל הזמן כשעבדתי עם המספרים. המקלדת התחילה להתפרק והגיע הזמן לשדרג. התקציב כעקרון לא מוגבל אבל לא בא לי לשים אלפייה על מקלדת עם כל הכבוד. ממתין להמלצות. אם יש משהו שאפשר מקי אס פי זה יהיה סבבה כי יש לי סניף מתחת לבית אבל אם יש משהו הרבה יותר טוב אני מוכן להשקיע ולקנ…
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מקלדת לשימוש ממושך יחסית לצורך תכנות ושימושים משרדיים (אופיס, אינטרנט וכו). התעניינתי בK350 של לוגיטק, אך לצערי אין להשיגה כעת. יש המלצות למקלדות אחרות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס קול עד 1000 שח.. היה לי Creative X-Fi Fatality אבל הוא כנראה מת, צריך כרטיס קול שיהיה לו יציאת 5 ערוצים בחוט אחד נדמה לי שזה נקרא COXIAL או איך שלא קוראים לזה... וכמובן לאוזניות אבל זה בטוח יש בכולם תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
הי, קיבלתי סטיק זהה לזה שבקישור http://cgrempire.com/2010/01/asciiware-fighting-stick-for-ps1/ יש לי מתאם לUSB אבל אני לא מצליח לגרום למחשב לזהות את הסטיק. הוא כן מזהה חיבור של גויסטיק אבל הוא לא מופיע במסך set up USB game controllers אני עובד עם win7 64bit אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום. האם אוכל לבקש המלצה לכרטיס קול חביב שאיננו יקר מדי? עד לא מזמן השתמשתי בכרטיס הקול המובנה של לוח האם Maximus Gene-Z. לא הבנתי עד כמה נהנתי להשתמש בכרטיס הקול (או - עד כמה אני מפיק ממנו), עד שעברתי ללוח אם פשוט יותר (H67). כרטיס קול המשתווה לזה שבאסוס - יעשה את העבודה. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מצלמת רשת שיכולה לצלם באיכות טובה כולל סאונד על מנת להקליט שיעורים באוניברסיטה.. עדיפות למצלמה כמה שיותר קטנה. יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם.בקצרה אני צריך אוזניות חדשות למחשב.שימוש עיקרי יהיה משחקים, פה ושם גם מוזיקה וסרטים.תקציב עד 300-350, אם באמת צריך לחרוג אפשר קצת.רק צריך שיהיו נוחות כמה שיותר וקלות, מיקרופון נדרש גם כן, ושיכסו את כל האוזן או לפחות את מרבית האוזן. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מה מומלץ במחיר הזה? ראיתי את הTEAC MX7 אצל מישהו שעובד איתי והיא נותנת תמונה מרשימה למדי. איך הMX10 שלהם? יש משהו אחר שמומלץ בטווח הזה?
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מחפש סט רמקולים חדש (משום מה הסט לוג'יטק הנוכחי שלי עושה בעיות. הבאס מפסיק לעבוד, ואז חוזר, ואז מפסיק. בנוסף, נגיע בווסת הבאס, ודחיפתו למעלה ולמטה גורמים לבאס לעבוד או לא לעבוד. מוזר. אולי בעיה של מגעים... בכל מקרה....) מצאתי את הסטים הללו: http://goo.gl/eOtSt וגם: http://goo.gl/ewZ9q אולי יש אחרים (אני לא ממש מבין משהו בתחום הזה). מה דעתכם? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, אני צריך את עזרתכם אני מחפש עכבר ומקלדת(סט או לא) אחלוטיים (או BT), לא משהו fancy, אני צריך לשימושים פשוטים..מה שאני צריך זה- עכבר גדול. יש לי יד גדולה, ואני לא מצאתי עדיין עכברק שיהיה מספיק גדול כדי שכל היד תשב עליו, ולא רק קצות הצבעות. לגבי המקלדת רצוי כזו עם מקשים "רכים" כמו של לפטופ. אם אין עכברים כאלה בארץ(כי בחנויות שחפשתי לא מצאתי) אז גם מחול אפשרי. לגבי התקציב- אני לא יודע כמה המחירים אמורים להגיע, אז בוא נגיד שאני גמיש, אבל מחפש את המינימום שיענה על מה שבקשתי. תודות
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
עד עכשיו הייתה לי בBROTHER HL2030 שאני סה"כ מרוצה ממנה. אני לא מדפיס הרבה מדיי אבל בכל זאת מעוניין בלייזר. שלא תזלוז יותר מדיי אבקה, שחורה לבנה ואיכות פחות חשובה לי כי אני מדפיס בעיקר טקסט. עוד דבר חשוב שהיא תהיה במידות כמה שיותר קטנות, 40CMX 40CM (הבסיס שעומד על השולחן) - לכל היותר. אם אפשר בפחות מ500 אני אשמח ,אני לא כלך בקיא בעולם המדפסות היום והתקציב שנתתי הוא חצי שרירותי. תודה
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
קניתי מקלדת סיליקון מתקפלת עם חיבור בלוטוס. איך אני מוסיף לה עברית? מדבקות? אני מאמין שיתקלפו חריטה? יש חריטה על גומי? עט? יש עט שלא נמחק על גומי? אשמח לרעיונות דרך אגב המקלדת בצבע שחור תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש USB HUB עם חיבור חשמל שיוכל להתמודד עם הארד-דיסק חיצוני וישאף לאפס תקלות. אם למישהו יש ניסיון עם אחד כזה אני אשמח להמלצה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מקלדות של IBM/לנובו לא נפוצות בשוק ולא ממש מוכרות (כשקניתי את שלי הייתי צריך לעשות זאת דרך המעבדה של IBM), אך לטעמי הן מוצלחות למדי. בדרך כלל כשאני אומר שמקלדת לא חייבת להיות מכאנית כדי להיות איכותית ולספק חוויית הקלדה נוחה, אני חושב על המקלדות האלה. לאחרונה יצא לי להציץ פנימה - שפכתי בירה על המקלדת, שטפתי עם מים ולא התחשק לי לחכות עד שתתייבש, אז פתחתי כדי לנגב ולייבש יותר מהר. התרשמתי לטובה. קבלו כמה תמונות. כך נראית המקלדת כשהיא שלמה: http://content.etilize.com/900/10225819.jpg בתמונות המצורפות אפשר לראות את המקלדת ללא כל המקשים (חוץ ממקשי המולטימדיה/קיצורים, שגם הם נשלפים, אך לא הרגשתי צורך), וכן מלמטה אחרי הסרת הפלסטיק האחורי. הרשימו אותי שני דברים - משטח גומי (…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הרמקולים - Divoom XForce 1H 5.1 רציתי לשאול: 1. איך הם? (מזייפים). 2. הם שווים את המחיר?(400 ש"ח). 3. אפשר לתלות אותם על הקיר? 4. החוטים של הרמקולים האחוריים ארוכים? 5. הם טובים למשחקים, מוזיקה וסרטים? 6. יש להם שלט? **בבקשה אל תגידו לי חרא חברה, לך לחברה אחרת. כי אין לי הרבה תקציב ואני רוצה 5.1** תודה רבה ויום נעים.
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-