ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
היי חברה, חבר שלי קנה את המצלמה הנ"ל NEOCOM NCC302 עכשיו, רשום שיש שם מקרופון בנוי אבל המחשב לא מזהה אותו בכלל לפיכך אני לא יכול להגדיר אותו, יש לו WINDOWS 7 X64 ניסינו גם תדרייברים האחרונים מהאתר הרשמי וזה לא עזר. למישהו יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע איזה מבין מתאמי ה-Bluetooth הבאים של Conceptronic תואם לגירסה 2.0 ואיזה לגירסה 1.2? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1008_1009&products_id=5544 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1008_1009&products_id=12274
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי אנשים, אני מחפש משדר סאונד (אין לי מושג אם יש דבר כזה בכלל..) חיבור יציאה מהמחשב (יציאת סאונד) לכניסה של ריסבר. החיבור צריך להיות אלחוטי! קיים דבר כזה בשוק? תודה
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
היי כולם לאחר המון מחשבות החלטתי ללכת על סטילסרייס v2 הן נראות הכי טובות, מושקעות, נוחות, גדולות ומעולות, אין רעשים המיקרופון טוב...אאני חושב שלמרות כל ״הפאקים״ שכמה ילדים אמרו את זה אבל המון בארץ ובעולם נתנו לו 5 כוכבים והמון ביקורות טובות וגם ראיתי ביקורות פחות טובות על האוזניות סטילסרייס v2 אבל בכל זאת נראה שהסטיל יותר טובות מהרייזר שרציתי ואומנם אני לא אשתגע מלקחת אוזהניות של 500 שקל אני אקח משבו לתקיצי משתלם וטוב מאוד זה אני בטוח ומקסימום אם יקרה משהו כמו ששתיים שלוש אוממרים פה יש לי אחריות לשנה...ואני בטוח שלא יהיה כי הרבה בעולם ובארץ ישתמשו והם מודים שלא טעו. הסטיל מההתחלה קנה אותי בגלח העיצוב והביקורות המעולות הוא קיבל ציון מעולה בכל האתרים 9/10 ואני חושב שהכי משת…
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
למה מביאים לפה רק אדפטרים גנריים class 2 או 3 אפילו (הם בכלל לא מפרסמים את הנתון הזה כשבארה"ב כן). בכלל יש כאן בארץ חוסר מודעות מזוויע ומחירים אסטרונומים על כבלים (70 ש"ח בחנות לעומת דולר אחד באיביי עם משלוח חינם -אמנם איטי- מסין) ומתאמים. אני מוצא את עצמי עושה רשימה של דברים שאני צריך וכל כמה חודשים מזמין במרוכז מארה"ב.. למה העולב הזה, רציתי אירופה קיבלתי מזרח תיכון
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
מחפש מכשיר משולב מדפסת-סורק-פקס, אך שיכלול גם אפשרות לסריקת תמונות ע"י מזין אוטומטי (כפי שניתן לשלוח אוטומטית פקס בעל מספר דפים), כלומר, שאוכל להגיש למכשיר חבילה של תמונות (מפותחות, גודל 10X15 למשל), והוא יסרוק אותן אחת אחרי השניה, וישמור כל אחת בקובץ נפרד. כיום יש לי Brother MFC-425CN שעולה כ 800 ש"ח, אבל לא כולל את אופציית הסריקה האוטומטית. תודה.
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
המטרה היא לחבר את המדפסת לראוטר שלי, גיליתי שצריך בשביל מדפסת שלא משתמשת במחשב בשביל ההדפסה והמדפסת הנוכחית שלי (deskjet 940c) היא כן כזאת ולכן היא לא עוזרת לי. תקציב עד 700 ש"ח, עדיפות גבוהה לhp.
-
אוקיי אז כמו שתיארתי בכותרת, יש ברשותי מדפסת מסוג HP Officejet 4500 Wireless והבעיה היא שאני מנסה להדפיס קובץ Word או PDF זה אכן מדפיס אותו אך מחסיר תווים, הנפוצות ביותר הם: י', ו', ן', האות I באנגלית, וגם נקודות. אך לפעמים זה מדפיס את התווים הללו אבל פעמים בודדות. מה שאני עושה כרגע זה עושה המרה של קבצים PDF לקובץ תמונה ומדפיס את התמונה והכל יוצא מצויין. לא מאמין שיש בעיה בדרייברים כי זה היה לי גם בWindows 7 וגם בWindows 8 שיש לי כרגע.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משחק FPS בסלון מול מקרן. חוויה מדהימה. אבל ממש לא נוח לשים את המקלדת על הבירכיים ולהשתמש בעכבר בו"ז. עם העכבר אפשר לעשות הכל אבל עדיין אני חייב את המקלדת בשביל תזוזה ימינה, שמאלה, קדימה ואחורה. איך אתם מסתדרים ?
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אז ככה: קניתי למחשב שלי מקלדת apple wireless keyboard ויש לי מתאם דיי-מאוד ג'נרי (צירפתי תמונה). סתם חתיכה כחולה שרשום עליה סלקום וBLUETOOTH. אין יצרן לכאורה. השתמשתי בתוכנת הBT של ויסטה שבאה PREINSTALLED. נראה שאת הפלאפון שלי זה דווקא כן מגלה, את המקלדת לא. והפלאפון שלי מוצא את המקלדת אני מניח שמדובר בבעיית דרייברים. הדיסק שהיה מצורף היה משהו של WIDCOMM שהיה כנראה OUTDATED וחסר תאימוות לויסטה (המ"ה התריעה לי באמצע התקנה "this software has known compatibility issues..." בלה בלה בלה...) אז הורדתי איזה דרייבר מהאינטרנט שכנראה תואם, נראה לי שגם המ"ה החליטה שבא לה להתקין משהו... קיצר איך אפשר לגרום למחשב למצוא/לזהות את המקלדת? צריך לערוך משהו? אולי הדונגל לא טוב? הסרה וע…
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
המדפסת תשמש להדפסת מסמכים, עבודות לאוניברסיטה וכו'. חשוב מדפסת איכותית ואמינה עם עלויות דיו סבירות תודה
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום ... אני רוצה לקנות עכבר חדש ואני חושב על אחד משני אלה ^^^ מה דעתכם??? תודההה
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון להעלאת השאלה. אני מעוניין לדעת האם יכול ג'וי סטיק כלשהו או עכבר עקיבה (כדור עילי) לשמש להקניית תנועות ויכולות סיבוב בתוכנות גראפיות לתכנון דוגמת סוליד וורקס, פרו-אי, קאטיה וכו'? במידה וכן, איזה דגמים ושל איזה חברות מומלצים בתחום. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
יש לי גויסטיק ממש טוב שהוא בממשחק Gameport ,ואני לא רוצה להחליף אותו,האם יש מתאם מgameport ל USB? ואם יש,היכן נ יתן לרכוש כזה בארץ?
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אהלן כיום יש ברשותי מארז מסוג 4000D Mesh, שלמען האמת הוא מעולה, פשוט קצת גדול לי מדי ואני מחפש הרכבה קומפקטית יותר. האם קיים מארז שכזה? כמעט רכשתי Lian Li Q58X ושניה לפני גיליתי שהוא לא מתאים ללוח אם שיש לי. המערכת הקיימת היא: 5800X3D MSI X470 Gaming Plus 6750XT Mech X2 יש כרגע קירור אוויר שיוחלף בקירור מים 280 השבוע, כך שמבחינת מקום לא אמורה להיות בעיה (מלבד הלוח אם). אשמח לעזרה בהמלצה, או שפשוט להשאר עם המארז הקיים (או להחליף ללוח m-ATX?)
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי אנשים, אני מחפש משדר סאונד (אין לי מושג אם יש דבר כזה בכלל..) חיבור יציאה מהמחשב (יציאת סאונד) לכניסה של ריסבר. החיבור צריך להיות אלחוטי! קיים דבר כזה בשוק? תודה
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אשמח להמלצה לגיטרה שתעבוד עם כמה שיותר משחקים מסדרת גיטר הירו ורוק בנד. אין הגבלת תקציב אבל אעדיף כמובן להוציא כמה שפחות. אשמח על הדרך גם לחנות ממולצת שעושה משלוחים ותהיה בה את הגיטרה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אם אני יקנה את זה http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?PID=35&cat=8 ויחבר שתי שלטים אני יוכל לשחק בפרו אבולשן 5 בלי בעיות? או שמישהו יכול להמליץ לי פה על משהו אחר, איזה שלט לחבר למחשב.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה? יש פה מישהו מב"ש שיש לו את הכבל בכותרת? יש מצב שהכבל שלי נדפק, או שהבעיה בלוח אם, ואין לי איך לבדוק את זה. בעקרון מדובר על לפטופ עם יציאת SPDIF בצורת 7PIN, והוא מחובר לרסיבר. לאחר בדיקה שלי, אחרי תקופה של עבודה תקינה, גיליתי היום שהרמקול הימני מוציא את הצלילים של הסנטר ושלו, והסנטר לא עושה רעש בכלל. (במצבים שלא קשורים לכבל, הסנטר עובד תקין)
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
עם זה לא קשור לפורום זה אז סליחה תעבירו יש לי מחשב כף יד של HP דגם RZ1710 יש עליו מערכת של מיקרוסופט MOBILE CE בעברית אני רוצה לדעת איך אפשר לימחוק את כל התכנים על המחשב? או העם אפשר להתקין לינוקס או כל מערכת אחרת על המחשב? העניין הוא שאני מביא אותו למישהו אבל אני חייב לימחוק הכל בו ולא יודע איך כי לא נגעתי בו ביכלל ואין לי מושג איך הוא עובד תודה
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני מחפש זרוע למסך שתהיה מחוברת לשולחן ושתהיה מספיק גבוהה כדי שהמסך יהיה בגובה העיניים שלי כשאני עומד, כלומר שהגובה המקסימלי שלה הוא כ86 ס"מ (זה גובה העיניים שלי יחסית לשולחן). משהו בסגנון הזה רק שהעמוד יהיה יותר גבוה או שהזרוע תוכל לזוז גם למעלה ולמטה ולא רק לצדדים: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19116 זה בשביל שאוכל להשתמש במחשב בעמידה וגם בישיבה. האם מישהו מכיר מקום שאפשר לקנות שם כזה דבר? אולי משהו כמו בלינק רק עם עמוד יותר גבוה? אני מעדיף שזה יהיה כמו שיותר זול ויכולה גם להיות חוליה אחת לזרוע.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום וברכה, אני מעוניין לרכוש מדפסת לייזר צבעונית. הייתה לי עד כה מדפסת הזרקת דיו. אמנם מחירי הטונרים של הזרקת הדיו זולים יותר, אך מרגע פתיחתם, גם אם לא נעשה בהם שימוש, הם מתחילים להתייבש, כך שאם אני לא מדפיס דף צבעוני כל יום, אלה פעם ב..., לא בטוח שהזרקת דיו יוצא יותר זול. מכיוון שאינני מבין בנושא, אין לי מושג מהו טווח המחירים כדי שאוכל לרשום פה את המחיר שבו אני מעוניין. אבל, המרכיב החשוב שלי מבחינת מחיר הוא האחזקה. הבנתי שיש מדפסות שגם הטונרים הלא מקוריים שלהם מאוד יקרים. אני מעוניין כמובן בכאלה שיש להם טונרים זולים, גם אם הם לא מקוריים. כמובן חשובה לי גם איכות המדפסת וההדפסה. עוד פינוקים שאשמח, במידה והם לא מייקרים את המחיר לשמיים - מדפסת משולבת: 1. אלחוטית 2. פקס 3. ס…
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
יש לי במחשב הנייד (Toshiba satellite) כניסת אינפרא אדום (עם צי'פ SMC IrCC) ואני רוצה לשלוט על המחשב בעזרתה ובעזרת שלט אוניברסלי. במנהל התקנים של WINXP כתוב שהיציאה היא על IRQ3 וDMA1, ונראה לי שכתוב שם שזה בכניסת SP1 (אולי serial port 1 או משהו כזה) אנימנסה להשתמש בUICE וגם בWINLIRC ללא שום הצלחה, התוכנות פשוט לא מצליחות לקבל אותות מהשלט... WINLIRC יכולה לקבל רק דברים שמתחברים לכניסות COM וכך גם UICE. נסיתי את כל הCOMים שאפשר לבחור בתוכנות האלה אבל אני לא מצליח לקבל אותות... האם למישהו יש נסיון בתחום הזה? יש תוכנות , אולי מתקדמות יותר, שמסוגלות להשתמש בכניסה שהיא לא COM? תודה
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום קניתי מארז של COMUCASE 6A19 +2 מאווררים של 120מ"מ ויש לי שאלה אני חיברתי את המאווררים לתוך הלוח אם בחיבור שקוראים לו AUXFAN1 ו- AUXFAN2 וראיתי שיש חיישנים על המאווררים וחיפשתי במחשב ולא מצאתי מקום שממנו אני יכול לקרוא אתהנתונים מיהם(החיישן בצבע ירוק) דבר שני איך אני יכול לדעת שהמאוורר מסתובב על המהירות הכי גבוה???? עמית
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-