עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by cobmetal,

זקוק להמלצה למכשיר משולב תוצרת HP לא כולל פקס

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  2. Started by fire15,

במדפסת לייזר צריך מתי שהוא להחליף את הצבע/לייזר?

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  3. Started by tombcatz,

מאמה מיה! איזה מקלדת מטורפת! View game stats. Use the GamePanel LCD to view game stats, create new macros, and keep track of important system information without leaving the game. The LCD panel closes completely for transport and storage. Play in the dark. Illuminated characters are easily visible in both bright- and low-light conditions, with three levels of backlighting for late-night gaming sessions. Create and save macros with a press of a button. 18 fully programmable G Keys have three shift states each, for 54 possible custom macros per game Eliminate cable hassles! Intelligently route mouse, headset, or other cables using convenient channels under the keyboard. …

4. שלום לכולם, אני רוצה לקנות שלט רחוק לשימוש ב HTPC חשבתי שבמקום לקנות שלט בנפרד לקנות איתו כרטיס טלויזיה פשוט שאיתו מקבלים גם שלט בנוסף אני לא כלכך מכיר את הנושא של שלטים לכן אני רוצה לוודא שאפשר לעשות לשלט הסבה לשימוש כולל במחשב .... לדוגמא: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  5. שלום, אני חושב על קניית המוצר הזה ואני צריך חוות דעת עליו. למי שיש אותו, תענו בבקשה על השאלות הבאות: 1. האם הוא נוח? או שתמיד מתבלבלים באותיות של המקלדת והעכבר עושה כאבים ביד? 2. האם הוא מרגיש אכותי או שמרכישים שזה פלסטיק זול שעומד להישבר כל רגע? 3. בכללי, האם אתם מרוצים ממנו? 4. לאיזה מרחק קליטה הגעתם איתו? תודה!

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  6. רכשתי מחשב נייד אך בניגוד לפרסום, הוא היה ללא יציאת S-Video. החברה מכירה באחריות ומוכנה לספק לי אבזר בעזרתו אוכל להתחבר בין המחשב הנייד ובין מסך הטלויזיה ללא יציאת S-Video. אין לי מושג מה אני צריך. הבנתי שניתן לחבר יציאת VGA לטלויזיה..... אך גם הבנתי שלא מדובר בכבל פשוט אלא בדבר מורכב יותר. אודה לכם אם תגדירו לי בדיוק מה אני צריך כדי שאוכל לוודא שמקבל מהם דבר תקין שיעשה את העבודה. תודה

7. Started by biodome,

Intel Pentium D805 2.66Ghz Dual Core Glacaialtech 5700 HSF Asus P5LD2 945P Twinmos DDR-II 512mb PC4200 x 2 Albatron GeForce TC6200Q-128 2 x WD 160GB Raid Edition - in raid mirror NEC DVDRW 3550 Compucase 6a19 black - 2 x 120mm Fans Enermax Noisetaker-II 420W מסך לא בטוח יחובר למחשב הזה שיתפקד כשרת איכסון.. אם כן זה יהיה או LCD או CRT 17 כלשהו. האל פסק הזה בערך בטווח מחירים שחשבנו עליו: ?Gamatronic SmartCompact 750VA ראיתי ביקורות דיי חיוביות ב-ZAP על הדגם הנ"ל. אין צורך שהוא יחזיק את המחשב עובד ל-20 דק' אלא רק שיאפשרת יציאה מסודרת מה-WINDOWS ללא סכנה למידע על הכוננים הקשיחים. האם יש צורך באחד של 1000VA או שהדגם הפשוט יותר הזה מספיק?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  8. Started by cool_boy-PP,

טוב הנה סקירה מטומס הרדוור של מארזים חדשים דנדשים(שחלקם אין בארץ ) פשוט מארזים יפים שחבל"ז.......הכי האהבתי את טרמלטק עם הדיסקים(המסתובבים אם אני לא טועה..) והצורת בנייה שלהם שונה מאשר המארזים שיש בארץ לרוב שם יש מארזים כמו אנרמקס עם תעלה מיוחדת עם פטנט חזק ביותר של קירור המעבד והלוח אם......פשוט לראות ולא להאמין ! קישור לכתבה: http://www.tomshardware.com/howto/20050411/index.html

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  9. מה המצבב?? האם הספק של A-TOP Alien PC Gaming Server SILVER הוא ספק חזק או שזה ספק גנריי ויכול להישרף לי ושווה לי להחליף אותו בספק חזק יותר או שזה ספק מעולה שרוב האחוזים לא ישרף לי? ואותו שאלה על הספקים של raidmax האם הם גנריים או הם לא והם טובים מאוד בשביל להחזיק מחשב חזק ולא להישרף...?

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  10. קבלתי מכשיר חדש לש מוטורולה T720 ואני רוצה לבצע סינכרון בינהם. בפלאפון, הם רוצים עבור הכבל הזה מחיר של 390 ש"ח... גנבים אמיתיים. אני יודע שקיימים כבלים כאלה לא מקוריים. מישהו יודע היכן ניתן למצוא כזה כבל? http://commerce.motorola.com/cgi-bin/ncommerce3/ProductDisplay?prrfnbr=253435&prmenbr=126&accessories_cgrfnbr=22&zipcode=&phoneID=&search_string=27,29&type=249119

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  11. Started by tomz,

אני צריך המלצה למצלמה הכי טובה שנמצאת היום בשוק האיכות הכי טובה והכל הכי טוב. המחיר לא משנה. העיקר הכי טוב, שמתחבר למחשב ב USB לשימוש וידאו כמו הקלטת סרטים וכו' המצלמה יכולה ליהיות כל סוג של מצלמה, העיקר שתתחבר למחשב ועדיפות לכמה שיותר קטן רזולוציה הכי גבוהה digital video capture - 25+ fps ועוד, בקיצור הכי טוב

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  12. Started by shloosh,

היי לכולם אני קונה מחשב חדש עוד כמה ימים... מחשב חזק אפשר להגיד ואני צריך מארז+ספק עד 750 אני קונה מנועה ושם הטרנספורמר עולה 400+ספק hec 450 ביחד 750 הקטע שהוא שהבנתי שהמאוררים שמגיעים איתו די רעשנים ואני רוצה שקט.... אז אם יש לכם הצעות אחרות למארז וספק ומאווררים אשמח לקבל. אפילו את הסמוראי+ מאוררים שקטים יכול להיות רעיון טוב *חובה חלון! תודה!!

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  13. השאלה בכותרת... יש לי בבית Logitech RumblePad II שהוא USB ואני מעוניין לחבר אותו לפלייסטשן 2 כלשהו. יש בו כניסות של USB, אבל כנראה לא בשביל גיימפאדס, כי הוא לא קולט אותו. אז האם יש אפשרות לחבר אותו לפלייסטשן?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  14. אהלן המחשב שלי ( לא הרמקולים , המחשב עצמו ) עושה רשים של טה טו טה טו .. ככה כמה שעות ברציפות והוא לא מפסיק זה לא שקרה משהו הוא סתם עושה את זה האם יש דרך להשתיק את זה?! intel P4 2600 אגב.. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  15. אהלן אנשים, רציתי לדעת אם אני יכול לנתק את העכבר הישן שלי מהחיבור הפרללי (IO), לחבר את העכבר החדש שלי. רציתי לדעת אם הוצאת הפרללי ייתקע את המחשב. אני פשוט חייב לעשות זאת עכשיו.

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  16. Started by coben,

איך היא ? יש איזה חסרונות מיוחדים ? בBUG ב300 ש"ח עד סוף החודש. שווה ?

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  17. שלום יש לי במחשב צורב רגיל וכונן רגיל ואני רוצה לקנות צורב דיוידי ויש גם כונן דוידי אם אני קונה כונן אז הוא קורא דיסקים של דיוידי ואם אני קונה צורב אז אני יכול לצרוב איתו אבל השאלה שלי אם הצורב יכול לקרוא דיסקים דיוידי? ועוד משהו איזה מהירות של הצורב כדי לקנות תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  18. יש לי שאלה די פשוטה... רציתי לדעת איך יודעים אם הספק מתאים למארז בכלליות... כאילו עכשיו אני רוצה לקנות ספק חדש לדוג' 600W של אנרמקס איך אני יודע אם הוא מתאים למארז שלי הק קומפיוקייס... תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  19. רציתי לדעת מה זאת טכנולוגיית ה-TILT המדוברת בעכברים? וגם מאז שקניתי מקלדת ועכבר אלחוטיים יש לי סיוטים מכל מה שקשור למוצרים האילו... לפני כשנה קניתי עכבר ומקלדת אלחוטיים מסוג Microsoft Wireless comfort בגלל שבעכבר היו בטריות זה הפך אותו למאוד כבד ולא נוח שלא לדבר על זה שבעכבר המסויים הזה הגלגלת היתה חלקה מה שנראה מאוד נח בהתחלה אבל אחר כך מתברר שבגלל שהיא חלקה אין שליטה (לא לי בכל מקרה!) על הגלגלת כשהיא מצריכה דיוק (בדר"כ במשחקי דום וכו'...) ובנוסף לזה במקלדת היתה בעיה מאוד מעצבנת (!!!), אני לא יודע אם זאת בעיה במקלדת האלחוטית המסויימת הזאת או דבר שכיח במקלדות אלחוטיות, כאשר לוחצים לחיצה ממושכת על אחד המקשים לאחר זמן מה המגע כאילו נעלם ויש צורך ללחוץ שוב על אותו כפתור, וגם…

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  20. Started by Load,

אהלן אנשים, אני צריך שתגידו לי איך המארז הזה- Super Talent Aluminum Mid Tower 616BZ Galaxy http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4448 לא הבנתי מהאתר כמה מקומות למאוררים יש לו ??? כמו כן אם למישהו יש את המארז הזה אני אשמח לדעת אייך החלל במארז והאם יש מקום להכול, כי אני לא מחפש מארז ענק אלה מארז שיפה לעין עם מקום להכל. TNX10

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  21. Started by RazKadar,

קניתי mio 169 מה אני אמור להתקין לו כדשי שיהיה לו את הכבישים של מדינת ישראל והוא ישמש כgps בכללי אני אשמח לקבל הסבר איך מתחילים להשתמש וכ'ו

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  22. Started by adilevy20,

שלום לכולם רציתי להחליף את העכבר שלי בתקציב של 200 שקל ראיתי בזאפ שיש שתי אפשרויות טובות שהן : 1. logitech MX 518 2. microsotf L6000 laser mouse אני צריך את העכבר למשחקים + אינטרנט (לא גיימר כבד) תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  23. Started by SMSM,

כמו שראיתם בתרד הקודם - HP 850 VS. 3100 .... לא כל כך ידעתי מה אני רוצה , הפעם אני קצת יותר ממוקד - מה שאני רוצה מהמצלמה זה - רזולוציה של לפחות 3MP, לא אוטומטית מלאה ( שיהיה אפשרות לשלוט על הגדרות הצילום ידנית ) , שתהיה לה יכולת הקלטת וידאו עם SOUND ( אם אפשר אז שלא תהיה מוגבלת בהקלטת וידאו - כלומר על כל נפח כרטיס הזכרון ולא רק 60 שנית או משהו כזה - עוד יותר טוב ! ) , קטנה כמובן, כרטיסי זכרון נורמליים ( SONY MEMORY STICKS לא כל כך אידיאליים למשל ... ) איכות תמונה טובה ומחיר סביר בארץ - אני לא כל כך מתלהב לקנות מחו"ל - אבל אם לא תהיה ברירה .... תקציב - עד 2500 ש"ח !

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  24. לשימוש בתוכנה מסויימת אני צרייך רק את מקשי החיצים ואת מקש הרווח האם ג'ויסטיק רגיל יכול להוות תחליף עבורי או שצריך גויסטיק מיוחד?

דיונים חדשים בפורומים