ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
מה המצבב?? האם הספק של A-TOP Alien PC Gaming Server SILVER הוא ספק חזק או שזה ספק גנריי ויכול להישרף לי ושווה לי להחליף אותו בספק חזק יותר או שזה ספק מעולה שרוב האחוזים לא ישרף לי? ואותו שאלה על הספקים של raidmax האם הם גנריים או הם לא והם טובים מאוד בשביל להחזיק מחשב חזק ולא להישרף...?
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למצלמה הכי טובה שנמצאת היום בשוק האיכות הכי טובה והכל הכי טוב. המחיר לא משנה. העיקר הכי טוב, שמתחבר למחשב ב USB לשימוש וידאו כמו הקלטת סרטים וכו' המצלמה יכולה ליהיות כל סוג של מצלמה, העיקר שתתחבר למחשב ועדיפות לכמה שיותר קטן רזולוציה הכי גבוהה digital video capture - 25+ fps ועוד, בקיצור הכי טוב
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היי לכולם אני קונה מחשב חדש עוד כמה ימים... מחשב חזק אפשר להגיד ואני צריך מארז+ספק עד 750 אני קונה מנועה ושם הטרנספורמר עולה 400+ספק hec 450 ביחד 750 הקטע שהוא שהבנתי שהמאוררים שמגיעים איתו די רעשנים ואני רוצה שקט.... אז אם יש לכם הצעות אחרות למארז וספק ומאווררים אשמח לקבל. אפילו את הסמוראי+ מאוררים שקטים יכול להיות רעיון טוב *חובה חלון! תודה!!
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... יש לי בבית Logitech RumblePad II שהוא USB ואני מעוניין לחבר אותו לפלייסטשן 2 כלשהו. יש בו כניסות של USB, אבל כנראה לא בשביל גיימפאדס, כי הוא לא קולט אותו. אז האם יש אפשרות לחבר אותו לפלייסטשן?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
-
-
אהלן המחשב שלי ( לא הרמקולים , המחשב עצמו ) עושה רשים של טה טו טה טו .. ככה כמה שעות ברציפות והוא לא מפסיק זה לא שקרה משהו הוא סתם עושה את זה האם יש דרך להשתיק את זה?! intel P4 2600 אגב.. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
חברת הציוד ההיקפי והמחשבים המפורסמת לא פספסה הזדמנות להפתיע את הקהל גם הפעםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
- 1 follower
-
-
מה דעתכם על ה Epson Stylus CX 5200 במחיר של 1,114 שקל? (אני יודע את החסרונות של מע' משולבת) הנה מפרט טכני: SPECIFICATION Part number: C11C496032 PRINT FUNCTION -------------------------------------------------------------------------------- Print Technology EPSON Micro Piezo 4 colour separate cartridge system DURABrite Ink Print Quality Up to 5760 optimised dpi using RPM* (Resolution Performance Management) * On selected media Print Speed Approx. 22ppm - A4 black text document (Economy Mode) Approx. 11ppm - A4 colour text document (Economy Mode) Approx 4ppm - A4 text & colour graphics document (Normal Mode) Approx 155 seconds to print 8x10'' bike image (Photo Mod…
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
איך היא ? יש איזה חסרונות מיוחדים ? בBUG ב300 ש"ח עד סוף החודש. שווה ?
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היי לא מזמן GPT הוציאה עכבר אלחוטי אופטי חדש עם עמדת הטענה (לא זוכר מה הדגם אבל יש רק אחד כזה עם עמדת הטענה) מישהו שמע עליו? רציתי לדעת הם הוא טוב למשחקים כי שמעתי שהעכברים האופטים הפשוטים יותר "מצלמים" בקצב די נמוך שלא מתאים למשחקי FPS מהירים ... אז מישהו יודע מה קצב "הצילום" שלו ? המחיר שלו גם יחסית זול לעכברים אחרים - מצאתי אותו ב155 שקל ...
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_295&products_id=2276 A64 +3000 Epox 8KDA3J 512MB A-DATA WD 80GB SATA GF6800GT די וי די צורב ופלופי... מארז סופרטאלנט עם 5 מאווררים 3-4 קטודות (אני רוצה תאורה מאוד חזקה) אולי אני יוסיף 1-2 מאווררים ופאנל קדמי יחזיק?
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עם המחשב החדש שלי מארז 8005 Transparent, 3 Color Fan, 480W ואני לא יודע אם יש בו מספיק קירור הקירור שאני רוצה הוא למעבד אינטל פנטיום D820 ואני רוצה לדעת אם יש לו מספיק קירור או שצריך משהו חזקר יותר ? אם כן תנו לי בבקשה רעיונות למארז אחר בסכום עד 400 ש"ח בערך
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום, מי שמכיר חנות שיש לה במלאיי מידי המקלדת הזאת... שיתן קישור בבקשה , הנה תמונה למקלדת : קישור לחנות פנדה(אבל אין לה במלאיי מיידי צריך לחכות 21 ימים)
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=513 והאם הוא מתאים לשידרוגים כמו להוסיף עוד גיגה על הגיגה שיש לי ולהחליף לוח אם לתומך קונרו ולשים קונרו והאם הוא יחזיק בנוסף שתי קירורי מים וציוד היקפי ואם זה לא מתאים לדברים האלה אז מה כן יתאים בתקציב של עד 650 שקל
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס עם ממשק CompactFlash שהוא משמש ככרטיס תקשורת אבל לא ! באחד מתקני ה WI-FI 802.11a\b\g (כרטיס בתקן ה wi-fi יש בשפע) כל תקן אחר יתקבל עדיפות ל תדר ה ISM 433Mhz כל שבב מידע יעזור, תודה מראש לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
האם יש דרך להפוך עכבר ומקלדת אלחוטים שפועלים על אינפרא אדום שיעבדו על תדר רדיו? אם כן איך?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום אנשים, לפני חצי שנה בערך רכשתי את האוזניות + מיקרופון של לוגי'טק. הדגם המדויק הוא: Logitech 350 . המוצר בתקלל בערך, האוזניות עצמם עובדות אבל המיקרופון לא. הבעיה היא עם המגעים של החוט, מידי מעם מזיזים את זה וזה מסתדר לרגע. אני קניתי את זה באופיס דיפו, ואני לא כל כך בטוח אם יש לי אחריות. האם יש אפשרות לתקן את הבעיה הזאתי? והאם בכלל יש אחריות לאוזניות? תודה, שרון.
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
חברה התקציב הוא בין 300-600 לא לחרוגגגגגגגגגגגגג ! תודהה מראש
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי להחליף את העכבר שלי בתקציב של 200 שקל ראיתי בזאפ שיש שתי אפשרויות טובות שהן : 1. logitech MX 518 2. microsotf L6000 laser mouse אני צריך את העכבר למשחקים + אינטרנט (לא גיימר כבד) תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
השיחות עצמם כמו טלפון בזק רגיל? פשוט מחייגים לכל מספר שאני רוצה? יש לאג? האיכות קול כמו טלפון? או שיותר גרוע או יותר טוב? זה משתלם בסופו של דבר? צריך לשלם לעוד מישהו/משהו אחרי שקונים את המכשיר? יש לכם המלצה לטלפון VOIP אלחוטי? תודה מראש ;D
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
TAGAN TG420-U02 iXeye 420Watt יחזיק את המערכת שלי+ 7 מאווררים נוספים, פאן פאס, ואולי עוד דבר או שניים?
-
- 8 תגובות
- 632 צפיות
-
-
http://www.sweex.com/content.asp?pcID=83 תראו שם את הספק 450 וואט אני קונה אותו ב-300 ש"ח המתחים שלו: http://www.sweex.com/product.asp?pid=356&s=0 אולי לקחת את ה-650 וואט במקום זה בגללה המתחים האלה: http://www.sweex.com/product.asp?pid=356&s=0 רק מה אני מפחד כי הספק של ה-450 וואט בא אם שני מאוררים והספק של ה-650 וואט בא אם מאורר פנימי (בלואר) וזה לפי דעתי שיטה דפוקה
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות שלט רחוק לשימוש ב HTPC חשבתי שבמקום לקנות שלט בנפרד לקנות איתו כרטיס טלויזיה פשוט שאיתו מקבלים גם שלט בנוסף אני לא כלכך מכיר את הנושא של שלטים לכן אני רוצה לוודא שאפשר לעשות לשלט הסבה לשימוש כולל במחשב .... לדוגמא: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-