עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Nasok,

כמו שאמרתי קיבלתי את ה-G5 ורציתי לעשות שהיא תהיה רגישה הכי טוב נגיד בשביל עבודה משרדית רגילה כמו גלישה באינטרנט וכו' ולמשחקים כמו CS בעיקר זה מה שיש לי השאלה איפה לשנות?

• 10 תגובות
    • 766 צפיות
  2. Started by Bypass,

מאז ד"א המחיר שלה לא מפסיק לרדת. המדפסת נראית בסדר, רק שהיא עושה די הרבה רעש ובחיבור הראשוני היה בכלל נראה שהיא רוקדת על המקום, כאחוזת תזזית. די מצחיק... גם הדרך בה המכונה הזאת חוטפת את הדף ויורקת אותו החוצה, די מהר, היא חוויה בפני עצמה. מכונה אלימה. הדרייברים המסופקים הם דפוקים, לא היתה הודעה לחבר את המדפסת למחשב בהתחלה, בנסיון שני זה הופיע אבל זיהוי ההתקן נכשל, אחר כך התקנת שאר התוכנות פשוט לא זזה...?! בסופו של דבר, לא יודע בדיוק איך, הכל הותקן ונראה שזה עובד. לכל המעוניינים היא מגיעה בלי כבל USB, אבל עם שלושה דפי נייר פוטו 10X15 מסכנים, שמיד ניסיתי אותם. יצא לא רע. השאלה היא אם להדפסה יותר איכותית של תמונות לא כדאי להחליף את ראש הדיו הצבעני בראש דיו פוטו; האם מישהו ניס…

3. Started by FireTrooper,

אתמול בערב קיבלתי את הG15 החדשה שלי הגרסא החדשה כמובן, עכשיו , יש לי כמה שאלות: 1. אני בא להוריד קבצים נגיד Main Screen של איזה מישהו שהכין, עכשיו, יש שם קבצי XDS, איפה אני שם את הקבצים האלה? 2. בכללי, אם אין קבצי התקנה, איפה אני שם את הקבצים? (במידה ואין קבצי התקנה של הפ'צארים) 3. אפשר אתרים טובים להורדות של פאצ'רים לLCD? תודה ומקווה שזה מותר לדבר על פ'אצרים חינמים לG15 [= אני מאוד אשמח אם מישהו אוכל להכנס אלי למסנג'ר לתרום עזרה קצת idan_ezo@walla.co.il עידן.

4. Started by er0101,

אחרי הרבה המתנה, חבר שלי קנה לי בארה"ב את הסט. עלה 75$ בB&H בארה"ב. סט מדהים! עכבר גדול ונוח ולא כבד מדי. המקלדת מאוד נוחה! אני עדין משתמש בג'ל תמיכה למקלדת כי "הקצה התחתון" שלה לא נוח לטעמי. הכפתורי dynamic search& zoom הם כפתורי מגע מגניבים. הרבה כפתורים וקיצורים נוחים. המקשים "שקטים" בהקלדה. מה שכן צריך להתאים הרבה כפתורים אישית וזה עבודה אבל זה חד פעמי. ההתקנה של הדרייברים ארכה כמה דקות! חשבתי שזה בכלל נתקע ויש בעיה. סה"כ סט מדהים שמצדיק את המחיר בחו"ל. בארץ עולה כ700 שקל! עוד דבר שקצת מאכזב- המסך LCD הקטן במקלדת לא מואר. ניתן להשתמש בכפתור VOIP רק ביאהו מסנג'ר/ AIM כך שזמנית הוא לא שווה הרבה. מה שהיה נחמד לגלות זה מאריך USB נחמד לדונגל של המקלט (נראה כמו …

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  5. Started by scorpion,

איזה מסך מדהים!!! נוח לעיניים! יפה! פשוט מסך מעולה!!!!! אבל לאף אחד לא מפריעים הקווים? עריכה: וkom יופי של מתיחה!!! נקרעתי מצחוק!!! :lol:

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. קיבלתי מארז פול טאואר של ציפטק וקיבלתי בנוסף למסילות ולברגים עיגול מתכת(לא מגנט) מישהוא יודע מה זה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. 1. הלייזר של העכבר אינו נראה לעין נכון? 2.בבאנדל צריכים לקבל קופסא שרשום עלייה G5 עם כל מיני משקולות?

8. Started by menis,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1003085006&start=0]תוכנה[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  9. http://img19.imageshack.us/img19/6408/picture2xk7.jpg http://img183.imageshack.us/img183/1832/picture3cu1.jpg

• 8 תגובות
    • 934 צפיות
  10. אהלן שאלתי אתכם לפני כשבוע על המלצה למדפסת לייזר ביתית. הייתי די נעול על HP לבסוף בעצת מישהו פה מהפורום שקלתי את ה XEROX. אני נורא נורא שמח שעשיתי את השינוי בהחלטה, מ HP ל XEROX. קניתי אותה בכ 620 שח כולל משלוח עד הבית. אחרי יומיים (נורא מהר!) טונר חדש למדפסת הזאת עולה קצת פחות מ 400 שח מספיק ל 3000 דפים תיאורטית טונר HP עולה יותר מ 450 שח ומספיק רק ל 2000 דפים שישמרו את המוצרים שלהם לעצמם. בנוסף לזה שמתי על 300DPI במקום 600DPI ועדיין האיכות מצויינת בנוסף לזה הפעלתי את האופציה לחסכון בטונר ועדיין האיכות טובה מאוד יש הבדלים קטנים אבל לא נראים לעין אלא אם כן מחפשים את השינויים דף ראשון יוצא בערך אחרי 15 שניות ואז החיים טובים... קצב מהיר מאוד. המדפסת מעוצבת יפה מאוד, גם חשוב…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Peri228,

היום הגיע חבר שלי מארה"ב יחד עם ה Enermax Aurora (עוד אחת ) וה Logitech Revolution MX החדשים שלי . את המקלדת הבאתי בהתחלה למחשב של אבא שלי , וממש התאהבתי בה אז הזמנתי לי אחת נוספת . היא שקטה , נוחה וקטנה , ובנוסף משמשת כ USB Hub ויש לה חיבורים למיקרופון ואוזניות . בעכבר עוד לא יצא לי להשתמש הרבה , אבל הוא די קל ביד יחסית לעכבר אלחוטי , התקשורת עם ה dock מצוינת (לפחות בכל החדר שלי , שהוא בערך 3 על 4) , והוא ממש מדויק . הגלגלת שלו מאפשרת גלילה סופר מהירה של מסמכים , ובנוסף יש לו איזה 390 כפתורים נוספים שאפשר לתכנת . עדיין לא התעסקתי עם הדרייברים של לוג'יטק , אז נראה .. יש טעם להעלות תמונות ו/או סיקור מקיף יותר? עריכה : המקלדת עלתה לי 65$ , והעכבר 80$ , שניהם מ Newe…

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  12. זה קצת בעיה מטומטמת,קיבלתי היום את המארז Chieftec Dragon DA-01BLD Blue Full Tower ואני לא הבנתי איך אני מחבר כוננים "5.25 למקומם?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. בשביל שחורה הייתי צריך לחכות עוד חודש חודשים ולא היה לי כוח אז לקחתי לבנה כשלג .. אתמול כיצד אפשר לשמור עליה ? לבנה וחדשה http://www.pch.co.il/docs/pd-477889329.htm

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  14. טוב כפי שאמרתי קיבלתי משקפים של אסוס,שחורים כאלו. אבל היה להם חיבור כמו של מיקרופונים ורמקולים למחשב. אני לא יודע מה ואיך הם עושים ואני זקוק לעזרה לגביי זה.

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  15. שאלתי האם אני יכול לשדרג את המעבד ל ATHELON 1.6 ולהשתמש באותו לוח תודה

• 9 תגובות
    • 951 צפיות
  16. Started by Moo,

פעם ראשונה שאני רואה כזה דבר למשהו יצא לנסות את זה?? זה יחסית זול לאומת הדיו וגם הם אומרים שזה מספיק ל 5 פעמיים

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. זה המארז http://211.20.198.74/online/ecase/products_detail.cfm?productid=101 הנה עוד תמונה למי שלא יודע על איזה אני מדבר http://wakuemodder.de.s24.evanzo-server.de/tests/compucase/SICT0023.jpg רציתי לשאול אם אתה מרוצים ממנו, יש בעיות מיוחדות וכו'... גם אם רק ראיתם אותו ואין לכם אותו תגובה לא תזיק על איך שהוא נראה, אני חושב לקחת אותו במקום את מארז של צ'יפטק, יוצא לי הרבה יותר זול !, אז תנו דעות... תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by zivler,

אני מחפש פד לבן איכותי למשחקים... ועם בכלל החיישן עובד טוב עם לבן?? עם אין אז מה הכי קרוב לזה??

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  19. ואם כן, אשמח לקבל קישור לקניית אחת. נגיד עד 1,500¤. ואחרי שיש את ההגה, איזה משחק מרוצים \ סימולטור נהיגה נותן הרגשה "אמיתית"? תודה, בז'נגלו.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by TNT,

האם קיימת אפשרות לעשות עדכון FIRMWARE לארדדיסק? אם כן יש למישהו אתר שיש שם עידכונים?

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  21. אלחוטית או bt או 2.4 GHZ , שתהיה קומפקטית לפחות כמו ה arc של מייקרוסופט , עם תאורה ולשם שינוי גם עברית , אני מחפש בנרות מקלדת כזו , מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני מאוד אוהב את המקלדות המוארות כמו זו למשל: ורציתי לדעת אם מוכרים בארץ מקלדת שבה גם המקשים בעברית מוארים ולא רק המקשים באנגלית?

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. ברשותי עכבר של ארגן 520 רגליות הטפלון שלו מואד קטנות ולא איכותיות זה לא ממש נורא אבל ..אם יש אפשרות לקנות מדבקות או פיתרון אחר ? אני זוכר שבעכברים הישנים חיברתי זכוכיות ששברתי מגולות זה היה טס!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by shohami,

שלום חברים. בניתי מפרט של מחשב לא רע בכלל, אבל יצא לי קצת מעבר לתקציב ... אני זקוק לעזרתכם איפה אפשר לקצץ ו-"להתפשר" על רכיבים טיפה פחות טובים מבלי לאבד כמעט ביצועים. הנחת יסוד - אני לא אוברקלוקר, לא מעונין לבצע OC, ואני לא אתחרט עוד חצי שנה או שנה. המפרט: לוח: Asus P4T533-C מעבד: P-4 2.26 533 זכרון: Kingston 512M 1066MHz דיסק: WD 80G 8M Cache כ. מסך: Asus GF4 Ti4600 128M (מחפש כרטיס עם ViVo, אולי SUMA ?) כ. קול: SB Audigy Platinum רמקולים: Altec Lansing ATP-5 Toshiba SD-M1612 x16/x48 DVD כונן 1.44 מארז: Enermax 350W כל זה יוצא באיזור ה-12-12.5 א' ש"ח, וזה עוד לפני המסך ... אני מחפש לרדת לאיזור ה-10-10.5 א'. אשמח לעזרתכם. תרביצו קטילות חופשי. רשאים אש…

• 46 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. Started by udicol,

לאחרונה החל המאוור של הצ'פסט של לוח האם - Gigabyte vtxe לעשות רעש .הסרתי את המאוורר . אשמח לקבל חוות דעת . אני חוזר ואומר : מדובר על המאוורר של הצ'פסט .

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.