עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני מעוניין להחליף את הקירארטיב 128 הישן והטוב בהרקולס טירטר 6.1 XP או ב TERRA TEC? בבקשה נא לציין את הדגם המועדף ואם אפשר לינק לקנייה מקוונת בתודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. הפעלה XP HOME וכמובן כל הישומים האחרים ממחשב P-2 למחשב חדש AMD DURON1.2 אין לי חשק לפרמט ולהתחיל הכל מהתחלה(מחצית חיי נראה ביליתי בפירמוטים.הפירמוט הראשון בשנת 93 H.D של 500 מגהצ ביל גייטס אז אמר ש500 מגהצ יספיק לכל החיים) חשבתי שלפני העברת ה H.D אני הסיר את כל ההתקנים העביר את ה H..D למחשב החדש ולאחר הזיהוי בביוס הופפס המערכת עולה האם אני חושב נכון? אם לא היכן טעיתי אבל בעדינות תודה לכל העוזרים נעם

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  3. Started by Notter,

קראתי את הכתבה שנכתבה על מאוררי האנרמקס במקרה היום קניתי מחשב חדש ובתוכו נמצא מול הארד דיסק מאורר אנרמקס 80 מ"מ (אבל בלי הגריל) הוא מכוון בערך באמצע, הוא כבר עובד איזה 12 שעות ואפילו שיחקתי קצת בדמו של moh המאורר בסדר גמור!!! אפילו רעש קטן שבקלים אין ממנו! אך לאומת זאת, יש מאורר אחר במחשב שלי שעושה רעש כמו של מטוס סילון... זה ממש מעצבן

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  4. Started by the_admor,

אני מתלבט בקניית כרטיס מסך בין : ATI Radeon 7000 32 MB DDR + T.V OUT או GeForce2 MX 400 64MB SDRAM + T.V OUT מבחינת המחיר שניהם כמעט אותו דבר ל GeForce יש יותר זכרון אבל ל ATI יש זכרון DDR (וחוץ מזה המחשב שלי לא כל כך חזק שהוא יכול לנצל את ה 64 מגה של ה GeForce) אנא עיזרו ואם אפשר להסביר את הבחירה זה יהיה נחמד. בברכה האדמו"ר ???

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  5. Started by yotamoo,

ידוע לי שבכרטיסים של ATI עם שבב Raedon מגיעים כל מיני פיצ'רים כמו כרטיס טלוויזיה, וכו'. אך השאלה שאלה היא האם בתחום הדו מימד וההאצה התלת מימדית הוא טוב לפחות כמו השבבים החדשים של nVIDIA? ובסופו של דבר, האם הוא טוב כמוהם למשחקים כבדים? תודה!

• 34 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by yotamoo,

טוב, אני יודע שלא כדאי לקנות זכרונות פנימיים מחברות אנונימיות כדי להבטיח אחריות ואיכות, אך האם יש הבדל בין הזכרונות של החברות המוכרות כמו קינגסטון ומיקרון?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. הפי'צר קיים בלוח של gigabyte ואני מניח שגם בלוחות אם אחרים . בנעוריי אני נזכר שהיה לי מחשב מקינטוש PPC 7500 והדלקתי את המחשב בעזרת לוח המקשים , האם מדובר בהדלקת המחשב דרך לוח המקשים, ואם כן אני מניח שמדובר במקלדת שמתחברת למחשב דרך יציאת USB. מה משמעות S3 ?

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  8. Started by DJO,

אהלן, לפני איזה שבוע דיווחתי על הסורק שלי שסורק תמונות צבעוניות בצורה מעוותת מאוד (עם שחור ולבן הוא מסתדר). אמרתם לי לקנות חדש כי תיקון הוא מאוד יקר (נגמרה האחריות, ביררתי ואמרו שתיקון עולה מ 55$ ומעלה :<). ביקשתי המלצות אבל הטרד ההוא נסגר מסיבה מסתורית (התמונה הסרוקה?) וללא שום הודעה. בכל מקרה, אני אשמח להמלצות על סורקים ואיפה לקנות. אני לא סורק יותר מידי, הייתי רוצה סורק באיכות טובה ויותר חשוב במחיר טוב. תודה!

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by SharP,

היום קניתי athlon XP 1700+ ,GA -7vtxe , 256 ddr sdram אתם חושבים ש256 זה מספיק? anyway הכל עובד פי 3 יותר מהיר!!

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by blabla2002,

אני צריך רמקולים טובים אם כניסה דיגיטלתי ויאפשר להשיג בארץ לא Altec Lansing ADA890 כי אי אפשר להשיג בארץ

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. בשימוש (אשה ילדים) לקראת חצות אנו מפסיקים להשתמש ומפעילים למחרת היום שאלתי האם צריך לכבות את המחשב או שמספיק להעביר את ה H.D למצב TURN OFF תודה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by ThE_BesT,

יש ברשותי את הלוח K7T266 PRO2 של MSI השאלה שלי היא מה יקרה אם אני ירצה לקנות GF4 האם יש עדכון שפותרת בעיה זו? והאם הוא יעבוד עם GF3 של GAINWORD אן HERCULES? (שניהם מדגם TI200)?

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  13. Started by Aviad Faran,

אוקי- קניתי סידירום חדש- אסוס X52. יופי לי הופה לי. רשום לי מאחורה שיש לי בו די די אס אס שתיים ולא אחד ומראים לי שרטוטים של שני ה-(די די אס אס)ים למינהם. יופי אני שמח מזה?!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by ilia121,

יש לי כרטיס pcmcia והייתי רוצה לדעת אם יש איזה שהיא דרך אפשרית לחבר אותו לפיסי? (בעזרת כרטיס או משהו)

• 10 תגובות
    • 980 צפיות
  15. Started by Real_Me,

השאלה הזו צצה מכיוון שהכונן הנוכחי יישאר במחשב הנוכחי ואלו בחדש שיגיע לא מותקן אחד. השאלה אם אפשר להסתדר בלעדיו ואם הוא לא נחוץ במיוחד במקרי חרום. למשל, לפני כמה חודשים הדיסק שלי נפל ושחזרתי את החומר עם תוכנית שהותקנה על תקליטונים. אז אולי אני עונה לשאלה של עצמי שלא לדבר שמחיר כונן בטל בשישים לעומת כל המחשב אבל מעניין אותי לדעת מה דעתכם.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by maCr0T,

מה לדעתכם השילוב הכי טוב לAMD דיורון? הכוונה שילוב במחיר זול, בסביבות ה180$ שיכלול מעבד ולוח, עדיפה תמיכה גם בSDRAM, יש מתמודדים שניתנים למציאה כאן בארץ??

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. עכשיו ניראה אם הבחור החוצפן יעיז לשנות לי את הכותרת, מצד שני אין פה ממש נקמה כי עשיתי מה שוא רוצה. בכל מקרה אני מתלבט בין ATP 3 לבין הסידרה החדשה של הרקולס XPS אנא יהודים חביבים, הושיעו.

• 8 תגובות
    • 931 צפיות
  18. ושוב תודה

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by shohami,

שלום לכולם. אני די חדש כאן בפורומים העוסקים בחומרה, אבל אני די הרבה זמן מתעסק במחשבים. שאלתי היא, למה כולם ממליצים כל הזמן על מעבדי AMD ? מה רע בפנטיום 4 עם איזה לוח אם Asus P4T-E וחצי ג'יגה של זכרון RDRAM ? יכול להיות שישנתי ופספסתי משהו קריטי ? או שיכול להיות שממליצים על AMD בגלל (או בזכות) המחיר, אבל בעצם מערכת עם מעבד אינטל, זכרון RDRAM ולוח 850 טוב היא מערכת מצוינת ? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by yotamoo,

למה אומרים ש-WD לא טובים, הם היו נחשבים כך פעם, לא? ובכמה אפשר להשיג כונן קשיח SCSI?

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by TrYdEnT,

מישהו יודע אם השלט של ה ATI All In Wonder 7500 יכול לשלוט על הממיר של "יס" (לויין) תודה

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  22. Started by tomer,

atlon xp 2000 GF3-delox T500 WD 100 gb hd bord : ASUS A7N-266E-L Kingston:1024mb ddr ecc sound card : CreativePLATINUM (מארז)INTEL COLOMBUS3 ומסך : sony :G-420 it all cost me like 10000 nis...

• 108 תגובות
    • 9.2k צפיות
  23. Started by RedHat_Lover,

אתמול כבר רשמתי הודעה על זה שאני צריך את הלוח של ABit את ה-ST6 מי שמכיר, אבל אין אותו בארץ, אז אני מחפש לוח אם אחר בשביל סלרון (Tualatin) שטוב להמהרה מישהו מכיר או ממליץ על איזה לוח שיש בארץ שעונה על הדרישות שלי, אני יודע שזה קשה למצוא משהו הגון במדינה הזאת אבל שיהיה. נ.ב יש לי היום יום הודלת בן 14, אני מבקש לא להתייחס אלי כמו לילד קטן שלא מבין, כי אם לא הייתי מבין הייתי הולך לחנות ומבקש מחשב מבוסס Pentium 4 וגיפורס 3(מחשב קבר).

24. Started by udicol,

לאחרונה החל המאוור של הצ'פסט של לוח האם - Gigabyte vtxe לעשות רעש .הסרתי את המאוורר . אשמח לקבל חוות דעת . אני חוזר ואומר : מדובר על המאוורר של הצ'פסט .

25. ארגנתי לי כמה תוכנות לזיהוי של רכיבי המחשב שאקבל עוד כמה ימים. הבעיה היא שסנדרה משום מה תוקעת את עצמה כשאני מריץ את המודול לזיהוי לוח אם במחשב הנוכחי ולא יודע אם הבעיה בה או בלוח האם שבמחשב. מישהו יכול להמליץ על תוכנה חליפית טובה שתעשה את האבחון? ניסיתי למצוא באתר של GIGABYTE (לוח 7VTX-H) ולא מצאתי. ודבר נוסף : האם אפשר עם סנדרה לוודא שהזכרון הוא PC2100/DDR266 ולא PC1600/DDR200?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים