עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by shloosh,

היי לכולם אני קונה מחשב חדש עוד כמה ימים... מחשב חזק אפשר להגיד ואני צריך מארז+ספק עד 750 אני קונה מנועה ושם הטרנספורמר עולה 400+ספק hec 450 ביחד 750 הקטע שהוא שהבנתי שהמאוררים שמגיעים איתו די רעשנים ואני רוצה שקט.... אז אם יש לכם הצעות אחרות למארז וספק ומאווררים אשמח לקבל. אפילו את הסמוראי+ מאוררים שקטים יכול להיות רעיון טוב *חובה חלון! תודה!!

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  2. השאלה בכותרת... יש לי בבית Logitech RumblePad II שהוא USB ואני מעוניין לחבר אותו לפלייסטשן 2 כלשהו. יש בו כניסות של USB, אבל כנראה לא בשביל גיימפאדס, כי הוא לא קולט אותו. אז האם יש אפשרות לחבר אותו לפלייסטשן?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  3. Started by tamirr016,

טוב אז תקיבו היום אני כניראה קונה מדפסת ומצאנו מיבצע ברשת מגה וDeskJet D1360וHPו היא טובה? מצאנו אותה ב 200 שקל במיבצע במגה איך אכות ההדפסה שלה היא אכוית וטובה והיא גם מדפיסה מהר אבל אל תמילצו לי על מדפסות אחרות אני כרגע רוצה לדעת אים היא טובה

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  4. Started by not_connected,

שלום, אני יודע שרוב האנשים התנסו יותר עם KVM אנלוגיים מאשר דיגיטליים מפאת המחיר והזמינות שלהם. חוץ מזה שהטכנולוגיה החדשה-ישנה הזאת שנקראת DVI עדיין נמצאת במיעוט. אחרי גיגול ממושך לא נראה לי שקיים ייצור כזה אבל אשאל בכל זאת - אתם יודעים האם קיים KVM משולב בעל DVI & ANALOG INPUTS? אני לא ראיתי. זה הדבר הכי קרוב למה שאני מחפש: http://www.evertz.com/products/7707RGBT.php אבל זה לא זה... :s05: אשמח אם תחדשו לי... עכשיו, לשאלה: ברשותי מסך LCD התומך בDVI. אני שוקל לקנות KVM המכיל DVI INPUTS כדי לנצל את היתרון הדיגיטלי שלו. רציתי לדעת - 1. האם יכולה להיווצר בעיה אם אחבר כ.מסך אנלוגי (עם כבל משולב כפי שבתמונה) לKVM בעל DVI? (או שהאפשרות לא תיתכן בגלל שקיים צורך בממיר אות?…

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  5. Started by TheDiesel,

אל פסק - כדאי לקנות אחד?

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  6. Started by 586,

מה אתם אומרים על המארז הזה הוא שווה את הכסף http://www.topmarket.co.il/index.php?productID=564 יש לכם משהו יותר טוב להציע אני רוצה מערז יפה וגם טוב תודה על כל עזרה.

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  7. Started by Lmagus,

אני צריך לקנות עכבר אלחוטי טוב לגיימינג שלא יבזבז את הסוללות מהר מדי, אתם יכולים להמליץ על אחד כזה?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  8. היי לא מזמן GPT הוציאה עכבר אלחוטי אופטי חדש עם עמדת הטענה (לא זוכר מה הדגם אבל יש רק אחד כזה עם עמדת הטענה) מישהו שמע עליו? רציתי לדעת הם הוא טוב למשחקים כי שמעתי שהעכברים האופטים הפשוטים יותר "מצלמים" בקצב די נמוך שלא מתאים למשחקי FPS מהירים ... אז מישהו יודע מה קצב "הצילום" שלו ? המחיר שלו גם יחסית זול לעכברים אחרים - מצאתי אותו ב155 שקל ...

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  9. Started by kobibo,

האם ישנו הגה שאוכל להנות ממנו בעת משחק ( Dirt ) במחיר הנ"ל?

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  10. Started by eliil1,

בינתיים חשבתי על אלו : Fuji FinePix Z10 FD Samsung Digimax S600 Olympus Stylus 840 Canon Powershot A590 Panasonic DMC LZ8 Panasonic DMC FS3 רצוי שהמלצמה תיהיה קומפקטית, אבל כמובן לא הכרחי, העיקר שתיהיה איכותית,שאיכות התמונה תיהיה מאוד טובה, גם במצלמה גם במחשב, שלא תישבר או תתקלקל אחרי איזה כמה חודשים, שתיהיה סוללה מספיק טובה, זום טוב, אפשרות הסרטון טובה (איכות תיהיה טובה) והמסך יהיה טוב. תודה, יום טוב

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  11. אז ככה, האם המארז הזה ממש כדאי כמו שהוא נראה ? מאווררים נחליף לו כי הבנתי כבר שהם מרעישים למרות שאני עובד עם מערכת קירור מים אבל כבר יש מקום לכמה מאווררים שחייבים "לסתום" את החורים הוא באמת יפה כמו שהוא נראה בתמונות ?

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  12. Started by roiroi2,

בבקשה תמליצו לי איזה ספק כדאי לי לקנות למחשב P4 1.7 GH עם כונן 160 GB ו2 כונני CD ROM ו 2 חיבורי USB. האם ספק של 350 W יעשזה את העבודה בלי בעיה או שכדאי ללכת בכל מקרה על 350W? כמו כן איזה חברות מומלצות לקניית ספקים? אם אתם יכולים להמליץ לי פשוט על דגם טוב בטווח מחירים של (150 - 200) אז זה יותר טוב. עוד משהו שאי רוצה להבין על צריכת חשמל: אם רשום על הספק 350W זה אומר שהוא תמיד מספק 350W (שזה בזבזני מאד מבחינת צריכת חשמל) או שהוא מתאים את עצמו לדרישת המחשב זאת אומרת ככל שאני יחבר יותר חומרה ככה ההספק יעלה עד גבול של 350W? תודה

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  13. רציתי לדעת מה זאת טכנולוגיית ה-TILT המדוברת בעכברים? וגם מאז שקניתי מקלדת ועכבר אלחוטיים יש לי סיוטים מכל מה שקשור למוצרים האילו... לפני כשנה קניתי עכבר ומקלדת אלחוטיים מסוג Microsoft Wireless comfort בגלל שבעכבר היו בטריות זה הפך אותו למאוד כבד ולא נוח שלא לדבר על זה שבעכבר המסויים הזה הגלגלת היתה חלקה מה שנראה מאוד נח בהתחלה אבל אחר כך מתברר שבגלל שהיא חלקה אין שליטה (לא לי בכל מקרה!) על הגלגלת כשהיא מצריכה דיוק (בדר"כ במשחקי דום וכו'...) ובנוסף לזה במקלדת היתה בעיה מאוד מעצבנת (!!!), אני לא יודע אם זאת בעיה במקלדת האלחוטית המסויימת הזאת או דבר שכיח במקלדות אלחוטיות, כאשר לוחצים לחיצה ממושכת על אחד המקשים לאחר זמן מה המגע כאילו נעלם ויש צורך ללחוץ שוב על אותו כפתור, וגם…

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  14. שלום! ברשותי מדפסת Lexmark Z24. הבעיה העיקרית שלה היא שאין לה דרייברים, פשוט אין. ניסיתי להתקין דרייברים של Z23, Z25, המדפסת לא עובדת. החלטתי ששווה לי להשקיע במדפסת טובה לעתיד, אך התקציב שלי מוגבל ל-400. מכיוון שיש דגמים רבים בשוק אשמח להמלצה! אני מחפש מדפסת עם ראשי דיו זולים, בעיקר. תודה רבה (:

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  15. Started by Fertilizer,

אני מחפש כרטיס עם ממשק CompactFlash שהוא משמש ככרטיס תקשורת אבל לא ! באחד מתקני ה WI-FI 802.11a\b\g (כרטיס בתקן ה wi-fi יש בשפע) כל תקן אחר יתקבל עדיפות ל תדר ה ISM 433Mhz כל שבב מידע יעזור, תודה מראש לכל העונים

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  16. Started by Master Boo,

שלום לכולם קניתי לאחרונה Genius Ergo 525 ומשטח לעכבר Steelpad QcK+ (שהוא ע-נ-ק ד"א, אני לא רואה שום סיבה שמישהו יהיה צריך כזה דבר!). העכבר מאד נוח לי (אם כי קצת קל מדי לטעמי), אבל יש משהו שאני לא מבין לגבי הDPI. אני כרגע על 800DPI. אני מעביר ל400- הוא בקושי זז על המסך. אני מעביר ל1,600 הוא טס ואי אפשר לתפוס כלום (שלא לדבר על 2,000). האם ככה זה אמור להיות? האם אני מפספס משהו? חשבתי ש2,000 DPI אמור להיות להפך, מדויק יותר ליישומים שדורשים יד יציבה על העכבר (כמו צליפה בנאצים בCOD2). אשמח להסברים ולדעת מה פיספסתי ואיפה תודה!

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  17. היי מה האוזניות האל-חוטיות למחשב הכי טובות עד 700 ש'ח? יש לי עכשיו את ה HYPERX CLOWD II והאם ממש לא נוכות לי אחרי כמה שעות של שימוש חשוב לי שהאוזניות יהיו קלות ונוכות אני מעדיף אוזניות שטובות בהכל (בטרייה, סאונד,משקל...) מאשר אוזניות שטובות מאוד במשהו אחד. חשבתי על ה Logitech G-733 האם הם טובות או שיש יותר טובות? תודה

18. Started by fire15,

במדפסת לייזר צריך מתי שהוא להחליף את הצבע/לייזר?

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  19. Started by tombcatz,

מאמה מיה! איזה מקלדת מטורפת! View game stats. Use the GamePanel LCD to view game stats, create new macros, and keep track of important system information without leaving the game. The LCD panel closes completely for transport and storage. Play in the dark. Illuminated characters are easily visible in both bright- and low-light conditions, with three levels of backlighting for late-night gaming sessions. Create and save macros with a press of a button. 18 fully programmable G Keys have three shift states each, for 54 possible custom macros per game Eliminate cable hassles! Intelligently route mouse, headset, or other cables using convenient channels under the keyboard. …

20. Started by shtrodel,

TAGAN TG420-U02 iXeye 420Watt יחזיק את המערכת שלי+ 7 מאווררים נוספים, פאן פאס, ואולי עוד דבר או שניים?

• 8 תגובות
    • 620 צפיות
  21. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.sweex.com/content.asp?pcID=83 תראו שם את הספק 450 וואט אני קונה אותו ב-300 ש"ח המתחים שלו: http://www.sweex.com/product.asp?pid=356&s=0 אולי לקחת את ה-650 וואט במקום זה בגללה המתחים האלה: http://www.sweex.com/product.asp?pid=356&s=0 רק מה אני מפחד כי הספק של ה-450 וואט בא אם שני מאוררים והספק של ה-650 וואט בא אם מאורר פנימי (בלואר) וזה לפי דעתי שיטה דפוקה

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  22. Started by chadash,

יצרני הדיו חילופי במטיחים אחריות על המדפסת, איך אני יוכיח להם שהמדפסת ניזוקה מהדיו שלהם?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  23. Started by Njord,

שלום, ברצוני לקנות מחשב בעוד מספר שבועות, ותהיתי האם הספק הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4692 יחזיק מערכת של E6600 X1900XT DDR2 667MHZ 2048MB Dual Channel Maxtor 300GB 16MB Buffer DiamondMax SATA II LG GSA-H10A אשמח אם תמליצו לי על אל-פסק שיתאים למערכת הנ"ל. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 620 צפיות
  24. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

אני עוד מעט יוצא לחנות לקנות ספק, איזה ספק כדאי עד 160ש"ח? תודה מראש, גונזילה

• 2 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.