עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. חשבתי על ה CORDLESS DESKTOP MX של לוגיטק אבל זה יהיה קצת קשה לקנות אותו, מן הסתם בגלל המחיר (700 ומשהו). הצרכים: דיוק במשחקי FPS, אלחוט ( לא בראש שלי להעביר חוטים על הרצפה באמצע הסלון ), מרחק 6 מטר. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  2. Started by talminator,

שלום, יש לי שני מחשבים שמחוברים לאותו מסך (אני צריך לעבוד עם שניים בו זמנית כי בכל אחד יש רשת שונה...). אני רוצה לחבר לכל העסק הזה מדפסת. אני יכול לחבר את המדפסת למחשב אחד בחיבור הרגיל ולמחשב השני בחיבור פרללי ולשלוח קבצים להדפסה משני המחשבים בלי לנתק ולחבר כבלים כל פעם? אודה לכם מאוד אם תענו בהקדם כי ביום שני אני כבר צריך את המדפסת מחוברת בשביל העבודה... תודה רבה.

3. קבלתי מכשיר חדש לש מוטורולה T720 ואני רוצה לבצע סינכרון בינהם. בפלאפון, הם רוצים עבור הכבל הזה מחיר של 390 ש"ח... גנבים אמיתיים. אני יודע שקיימים כבלים כאלה לא מקוריים. מישהו יודע היכן ניתן למצוא כזה כבל? http://commerce.motorola.com/cgi-bin/ncommerce3/ProductDisplay?prrfnbr=253435&prmenbr=126&accessories_cgrfnbr=22&zipcode=&phoneID=&search_string=27,29&type=249119

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  4. Started by the king2006,

שלום ... אני רוצה לקנות עכבר חדש ואני חושב על אחד משני אלה ^^^ מה דעתכם??? תודההה

5. Started by Culandur,

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  6. Started by DeadByDawn,

אפשרי עד 400 ש"ח. השאלה שלי היא,אני מחפש סורק לא כדי לסרוק תמונות אלא מסמכים...טקסט. אבל שיראו טוב. יש למישהו המלצה לאחד כזה?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  7. Started by tomz,

אני צריך המלצה למצלמה הכי טובה שנמצאת היום בשוק האיכות הכי טובה והכל הכי טוב. המחיר לא משנה. העיקר הכי טוב, שמתחבר למחשב ב USB לשימוש וידאו כמו הקלטת סרטים וכו' המצלמה יכולה ליהיות כל סוג של מצלמה, העיקר שתתחבר למחשב ועדיפות לכמה שיותר קטן רזולוציה הכי גבוהה digital video capture - 25+ fps ועוד, בקיצור הכי טוב

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  8. Started by shloosh,

היי לכולם אני קונה מחשב חדש עוד כמה ימים... מחשב חזק אפשר להגיד ואני צריך מארז+ספק עד 750 אני קונה מנועה ושם הטרנספורמר עולה 400+ספק hec 450 ביחד 750 הקטע שהוא שהבנתי שהמאוררים שמגיעים איתו די רעשנים ואני רוצה שקט.... אז אם יש לכם הצעות אחרות למארז וספק ומאווררים אשמח לקבל. אפילו את הסמוראי+ מאוררים שקטים יכול להיות רעיון טוב *חובה חלון! תודה!!

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  9. שלום, אני מתכנן מפרט מבוסס קונרו (עליו יתבצע OC בסיסי - העלאת BUS ל 333MHZ), ויש לי התלבטות לגבי מארז + ספק: כרגע יש לי ספק FSP350-60THN. השאלה היא האם הוא יחזיק את המערכת כולל ה OC, ואז רק לקנות מארז (כנראה COMPUCASE CI-6A19 BLACK), או שהספק הנ"ל לא יחזיק, ואז לקנות את המארז הנ"ל הכולל ספק 400W (של HEC אם אני לא טועה). דיעות והמלצות יתקבלו בברכה.... המפרט המתוכנן כולל את הרכיבים הבאים: מעבד E6400 / E6600 לוח DFI DELUXE 975X זכרון 2X1GB PQI TURBO DDR2 667MHZ כרטיס מסך 7600GS OC (של BFG) HD 200GB SATA1 MAXTOR HD 80GB SATA2 W.D DVD-RW NEC 3550

• 7 תגובות
    • 625 צפיות
  10. Started by mega1234,

אני מרוויח משהו אם הוא מחובר בUSB (דיוק\מהירות\WHATEVER), או ששני החיבורים אותו דבר?

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  11. Started by coben,

איך היא ? יש איזה חסרונות מיוחדים ? בBUG ב300 ש"ח עד סוף החודש. שווה ?

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  12. Started by liiight,

רציתי לדעת איך ואם בכלל יש דרך לדעת יציבות הספק, הספק שהוא נותן, מהירות סבוב המאוור ומידע כזה. ואם כן, אם יש תוכנה שתתן את זה תודה

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  13. Started by eliil1,

בינתיים חשבתי על אלו : Fuji FinePix Z10 FD Samsung Digimax S600 Olympus Stylus 840 Canon Powershot A590 Panasonic DMC LZ8 Panasonic DMC FS3 רצוי שהמלצמה תיהיה קומפקטית, אבל כמובן לא הכרחי, העיקר שתיהיה איכותית,שאיכות התמונה תיהיה מאוד טובה, גם במצלמה גם במחשב, שלא תישבר או תתקלקל אחרי איזה כמה חודשים, שתיהיה סוללה מספיק טובה, זום טוב, אפשרות הסרטון טובה (איכות תיהיה טובה) והמסך יהיה טוב. תודה, יום טוב

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  14. יש את המקלדת הזאת: Logitech Classic Keyboard שהיא בדיוק בצבע שאני רוצה - שחור מבריק, שקוף כזה... המקלדת הזו טובה לי מבחינת תקציב, אבל היא לא מולטימדיה.. ואני צריך שיהיה לי כפתורי קיצור על המקלדת כמו "עצור, נגן, שיר הבא, הקודם..." בקיצור אני מחפש מקלדת מולטימדיה בצבע הזה... בתקציב של עד 100 ש"ח.. העדפה למייקרוסופט או לוג'יטק, אבל כל דבר אחר מתקבל בברכה.. תודה! ** יש אפשרות לתכנן מקשי קיצור לבד? למשל ש: לחיצה על 9+8 פותחת את המחשבון של ווינדוס?

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  15. Started by roiroi2,

בבקשה תמליצו לי איזה ספק כדאי לי לקנות למחשב P4 1.7 GH עם כונן 160 GB ו2 כונני CD ROM ו 2 חיבורי USB. האם ספק של 350 W יעשזה את העבודה בלי בעיה או שכדאי ללכת בכל מקרה על 350W? כמו כן איזה חברות מומלצות לקניית ספקים? אם אתם יכולים להמליץ לי פשוט על דגם טוב בטווח מחירים של (150 - 200) אז זה יותר טוב. עוד משהו שאי רוצה להבין על צריכת חשמל: אם רשום על הספק 350W זה אומר שהוא תמיד מספק 350W (שזה בזבזני מאד מבחינת צריכת חשמל) או שהוא מתאים את עצמו לדרישת המחשב זאת אומרת ככל שאני יחבר יותר חומרה ככה ההספק יעלה עד גבול של 350W? תודה

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  16. רציתי לדעת מה זאת טכנולוגיית ה-TILT המדוברת בעכברים? וגם מאז שקניתי מקלדת ועכבר אלחוטיים יש לי סיוטים מכל מה שקשור למוצרים האילו... לפני כשנה קניתי עכבר ומקלדת אלחוטיים מסוג Microsoft Wireless comfort בגלל שבעכבר היו בטריות זה הפך אותו למאוד כבד ולא נוח שלא לדבר על זה שבעכבר המסויים הזה הגלגלת היתה חלקה מה שנראה מאוד נח בהתחלה אבל אחר כך מתברר שבגלל שהיא חלקה אין שליטה (לא לי בכל מקרה!) על הגלגלת כשהיא מצריכה דיוק (בדר"כ במשחקי דום וכו'...) ובנוסף לזה במקלדת היתה בעיה מאוד מעצבנת (!!!), אני לא יודע אם זאת בעיה במקלדת האלחוטית המסויימת הזאת או דבר שכיח במקלדות אלחוטיות, כאשר לוחצים לחיצה ממושכת על אחד המקשים לאחר זמן מה המגע כאילו נעלם ויש צורך ללחוץ שוב על אותו כפתור, וגם…

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  17. Started by Fertilizer,

אני מחפש כרטיס עם ממשק CompactFlash שהוא משמש ככרטיס תקשורת אבל לא ! באחד מתקני ה WI-FI 802.11a\b\g (כרטיס בתקן ה wi-fi יש בשפע) כל תקן אחר יתקבל עדיפות ל תדר ה ISM 433Mhz כל שבב מידע יעזור, תודה מראש לכל העונים

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  18. Started by mistaarvim,

מישהו מכיר? איך הוא.. פשוט יש לי אותו ואין לי מושג בכלל איך משתמשים בו.. חיברתי את הכל.. והכל טוב ויפה.. מקווה בכלל שחיברתי נכון , אבל ברגע של הפסקת חשמל זה משמיע ציפצופים ואחרי כמה שניות נכבה..

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  19. Started by TheDiesel,

אני מתעניין בעכבר HyperX Pulsefire Dart RGB שעולה 340 שח. מה אתם אומרים על המוצרים של HyperX?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  20. Started by e-d-a,

העכבר מזייף בכפתור הימני, הכפתור עצמו לא עושה קליקים טובים הכוונה שאין קליקים חלקים כמו בכפתור השמאלי ויש אויר כזה לפני הלחיצה (בכפתור הימני) שוב בכפתור השמאלי ישר זה נלחץ , מבחינת תיפקוד שהוא נלחץ אז זה מופיע במסך אין בעיה בקשר לזה. השאלה אם אני ישלח להם את זה הם יסדרו או יגידו לי העכבר עובד טוב? וגם האם האחריות תמומש בלי הקבלה? (יש לי את הקופסא המקורית אם המדבקה של כלנית עלייה). ואיך לעזאזל תופסים אותם לא מצאתי אי-מייל תמיכה ויש להם איזה 10 מספרים ואלה של המעבדה אמרים שהם פתוחים עד 4 ניסיתי מ 3 ואומרים לי רק להשאיר הודעה (מה שאני שונא). למי שלא הבין אני ינסה להסביר יותר טוב, תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  21. Started by tazmnia,

קניתי לא מזמן הארד 80 גיגה אבל הלוח אם הוא ישן מדי ולא תומך בנפח הזה ניסיתי לעשות הכל עם העדכונים וזה למיניהם שום דבר לא עובד ואמרו לי לקנות IDE ADAPTER ואז שזה יעבוד אז מישהו יכול להגיד מה זה ואיפה לקנות

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  22. לשימוש בתוכנה מסויימת אני צרייך רק את מקשי החיצים ואת מקש הרווח האם ג'ויסטיק רגיל יכול להוות תחליף עבורי או שצריך גויסטיק מיוחד?

23. Started by PoHuisT,

היי איך אני יכול לבדוק עם הספק כוח שלי מחזיק את כל המערכת?? יש לי ספק כוח סטנדרטי PSU400W מפרט מחשב: Amd 3500(venice) Abit an8ultra Gigabyte 6600gt 512kb Croshair cl2 80gb Sata2 Teac CDRW 7 fans מאוררים מעמיסים על הספק?

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  24. Started by eity,

אני מתלבט בין trigue 300 או inspire m2600

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  25. Started by killer107,

אני רוצה לקנות הגה וג'ויסטיק כמו של סוני למחשב, עד 200 ש"ח כל אחד. על מה אתם ממליצים לי?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.