עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני מחפש משהו כזה: http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=3006&perur=2&t=9&c=211 המטרה היא לחבר את זה לHTPC (משחק בעיקר GTA SA ואולי גם FPS) ,אפשרות לאלחוטי תהיה מעולה אך לא חייב.... רק יותר זול (מתחת ל100 ש"ח) יש דבר כזה ?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  2. Started by coben,

איך היא ? יש איזה חסרונות מיוחדים ? בBUG ב300 ש"ח עד סוף החודש. שווה ?

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  3. Started by BEN903,

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  4. היי לא מזמן GPT הוציאה עכבר אלחוטי אופטי חדש עם עמדת הטענה (לא זוכר מה הדגם אבל יש רק אחד כזה עם עמדת הטענה) מישהו שמע עליו? רציתי לדעת הם הוא טוב למשחקים כי שמעתי שהעכברים האופטים הפשוטים יותר "מצלמים" בקצב די נמוך שלא מתאים למשחקי FPS מהירים ... אז מישהו יודע מה קצב "הצילום" שלו ? המחיר שלו גם יחסית זול לעכברים אחרים - מצאתי אותו ב155 שקל ...

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  5. שלום לכולם, נזכרתי שיש לי מצלמה בעיצוב יחסית מרשים ואיחודי של Canon שקיבלתי מאבא שלי לפני בערך 5 שניים... אני יודע שהמצלמה נחשבת למאוד ישנה, אבל רציתי לדעת עם קיימת אפשרות שזוהי מצלמה דיגיטלית ואפשר לחבר אותה למחשב ולפתח את התמונות... כפי שידוע לי המצלמה היא מצלמת פילים רגילה אבל האם עצם היותה מצלמת פילים שולל את האפשרות שהיא דיגיטלית? אני ממש לא מבין במצלמות ככה שהסבר קטן יעזור לי מאוד, תודה מראש לעוזרים! DrowNz

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  6. יש המלצות מיוחדות? אני בשום פנים ואופן לא מחפש אלחוטית!! שתיהיה נוחה והכל כמובן...תודה.

• 8 תגובות
    • 649 צפיות
  7. שלום, מי שמכיר חנות שיש לה במלאיי מידי המקלדת הזאת... שיתן קישור בבקשה , הנה תמונה למקלדת : קישור לחנות פנדה(אבל אין לה במלאיי מיידי צריך לחכות 21 ימים)

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  8. Started by e-d-a,

העכבר מזייף בכפתור הימני, הכפתור עצמו לא עושה קליקים טובים הכוונה שאין קליקים חלקים כמו בכפתור השמאלי ויש אויר כזה לפני הלחיצה (בכפתור הימני) שוב בכפתור השמאלי ישר זה נלחץ , מבחינת תיפקוד שהוא נלחץ אז זה מופיע במסך אין בעיה בקשר לזה. השאלה אם אני ישלח להם את זה הם יסדרו או יגידו לי העכבר עובד טוב? וגם האם האחריות תמומש בלי הקבלה? (יש לי את הקופסא המקורית אם המדבקה של כלנית עלייה). ואיך לעזאזל תופסים אותם לא מצאתי אי-מייל תמיכה ויש להם איזה 10 מספרים ואלה של המעבדה אמרים שהם פתוחים עד 4 ניסיתי מ 3 ואומרים לי רק להשאיר הודעה (מה שאני שונא). למי שלא הבין אני ינסה להסביר יותר טוב, תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  9. אני מחפש ג'ויסטיק למשחק פאלקון 4.0 ולסימולטורים דומים. חשבתי על ארבעת אלה בעיקר.. http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=29834 http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=29831 http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=29829 http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=29826 מה אתם חושבים עליהם? מה יותר טוב ולמה? על מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  10. Started by asafa52,

שלום אני מעוניין להתחדש במדפסת חדשה, ביקרתי באופיס דיפו והציעו לי hp 6183 ב1400 שקל. מישהו התנסה איתה ויכול לתת חוות דעת? לפי המפרט זה אחלה מדפסת יש לה כרטיס רשת אלחוטי שזה די חשוב ופידר לסורק שזה גם חשוב בשבילי. חשבתי בהתחלה לקנות בנפרד לייזר צבעונית וסורק אבל הלייזר הצבעוניות עדין ממש יקרות וגדולות ולא אכותיות. בכל מקרה אני די סגור עליה רק רציתי לדעת אם מישהו מכיר מדפסת שמניסיון יותר חסכונית ומציעה אכויות יותר טובות אם כן כולי אוזן..תודה

11. Started by ZXY1,

אני צריך המלצה על מדפסת לייזר משולב לייזר עדיף צבעוני + פקס עצמאי + מכונת צילום עצמאי + מזין דפים רזולוצית הדפסה 1200 * 1200 מה החסרונות והיתרונות בלייזר לעומת הזרקת דיו ואחרים? איזה מדפסת ממולצת? ומה העלות של המדפסת? הטונרים/תופים/דיו ? וכמה שנים אחריות נותנים?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  12. Started by ofcourse,

היי אני מחפש המלצה למצלמת רשת זולה, בסכום של 50-60 שח... אני מודע לעובדה שבסכום הזה לא אמצא משהו איכותי, אבל המצלמה היא רק לשיחות קצרות דרך מסנג'ר, והאיכות לא קריטית. תודה מראש

13. Started by SMSM,

כמו שראיתם בתרד הקודם - HP 850 VS. 3100 .... לא כל כך ידעתי מה אני רוצה , הפעם אני קצת יותר ממוקד - מה שאני רוצה מהמצלמה זה - רזולוציה של לפחות 3MP, לא אוטומטית מלאה ( שיהיה אפשרות לשלוט על הגדרות הצילום ידנית ) , שתהיה לה יכולת הקלטת וידאו עם SOUND ( אם אפשר אז שלא תהיה מוגבלת בהקלטת וידאו - כלומר על כל נפח כרטיס הזכרון ולא רק 60 שנית או משהו כזה - עוד יותר טוב ! ) , קטנה כמובן, כרטיסי זכרון נורמליים ( SONY MEMORY STICKS לא כל כך אידיאליים למשל ... ) איכות תמונה טובה ומחיר סביר בארץ - אני לא כל כך מתלהב לקנות מחו"ל - אבל אם לא תהיה ברירה .... תקציב - עד 2500 ש"ח !

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  14. Started by mokisho,

magic card extra standart 12

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  15. רק עכשיו קראתי את הביקורת מלפני כחצי שנה. אני משתמש בגרסה היותר ישנה של אותה מקלדת ומאוד מרוצה ממנה. למעשה אני משתמש בסט האלחוטי אבל זה לא העניין. ראיתי שבנוסף לכל מיני שיפורים שהזכרתם, מייקרוסופט סוף סוף הבינה שכדאי לחזור למיקום הסטנדרטי של מקשי הdelete והinsert וזה שינוי מבורך. בייחוד למי שמשתמש הרבה ב insert שמשום מה מייקרוסופט החליטה שאף אחד לא צריך אותו.

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  16. שיהיה משהו מעוצב כזה ויפה.... בוא נגיד שאני מוכן להשקיע 200 שקל, אבל זה די גמיש.. תודה לעוזרים מראש

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  17. Started by KOBRA CHOPER,

FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan או FSP 400W LGA775 24pin SATA 12cm

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  18. Started by tombcatz,

מאמה מיה! איזה מקלדת מטורפת! View game stats. Use the GamePanel LCD to view game stats, create new macros, and keep track of important system information without leaving the game. The LCD panel closes completely for transport and storage. Play in the dark. Illuminated characters are easily visible in both bright- and low-light conditions, with three levels of backlighting for late-night gaming sessions. Create and save macros with a press of a button. 18 fully programmable G Keys have three shift states each, for 54 possible custom macros per game Eliminate cable hassles! Intelligently route mouse, headset, or other cables using convenient channels under the keyboard. …

19. טוב אז קודם כל כבר הירצתי חיפוש בפורום. ברוב האשכולות שפתחו על שאלה דומה לזו לא היו תגובות, וגם באלה שהיו תגובות הם היו דיונים ישנים או שהומלצו לעכבר מסוים ולכן אולי זה לא היה רלוונטי אליי. אז החלטתי לנסות את מזלי ולפתוח דיון משל עצמי :s05: טוב אז ככה, העכבר שאיתו אשתמש הוא ה-Razer deathadder . התקציב הוא עד 200 שקל - עדיך כמה שפחות. חשוב לי שבחירת הפאד תהיה נטו הפאד, לא דברים שוליים שמסביב כמו משענת ליד ושטויות כאלה. אחרי קריאה בכמה מקומות הבנתי שה-Destructor וה-eXactMat נחמדים. ואני נוטה יותר לכיוון של ה-Destructor , בתכלס היתרון של ה-eXactMat זה שיש לו 2 צדדים , מבחינתי זה חיסרון, כי בתכלס אני אשתמש בצד אחד שאני אתרגל אליו וזהו. אני מכיר מספר מועט של פאדים,וממה שאני …

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  20. Started by eranmor,

צריך המלצה לגיימפד נורמלי בשביל PES09 אין צורך ברטט או במשהו יקר מדי, רק בשביל לשחק בנוח מומלץ שהכבל יהיה באורך של 3 מטר בערך התקציב עד 100 ש"ח לשלט תודה רבה

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  21. Started by Culandur,

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  22. Started by ran33,

לכל הגולשים שלום הצלחתי סוף סוף למצוא מארזי NZXT TRINITY בחנות מחשבים מגניבה שנקראת טופסי מחשבים TOPSI COMPUTER בסניף בקרית אתא סוף הדרך של מארז

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  23. Started by gromeck,

שלו לכולם, אני מעונין לדעת, מהן החברות שכדאי להתקרב אליהן בתחום הארגונומי של העכברים, לזוית אחיזה אנכית של היד. ואילו דגמים כדאי? תודה אני

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  24. Started by not_connected,

שלום, אני יודע שרוב האנשים התנסו יותר עם KVM אנלוגיים מאשר דיגיטליים מפאת המחיר והזמינות שלהם. חוץ מזה שהטכנולוגיה החדשה-ישנה הזאת שנקראת DVI עדיין נמצאת במיעוט. אחרי גיגול ממושך לא נראה לי שקיים ייצור כזה אבל אשאל בכל זאת - אתם יודעים האם קיים KVM משולב בעל DVI & ANALOG INPUTS? אני לא ראיתי. זה הדבר הכי קרוב למה שאני מחפש: http://www.evertz.com/products/7707RGBT.php אבל זה לא זה... :s05: אשמח אם תחדשו לי... עכשיו, לשאלה: ברשותי מסך LCD התומך בDVI. אני שוקל לקנות KVM המכיל DVI INPUTS כדי לנצל את היתרון הדיגיטלי שלו. רציתי לדעת - 1. האם יכולה להיווצר בעיה אם אחבר כ.מסך אנלוגי (עם כבל משולב כפי שבתמונה) לKVM בעל DVI? (או שהאפשרות לא תיתכן בגלל שקיים צורך בממיר אות?…

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  25. Started by lirik,

שלום יש לי שני מחשבים חלשים יחסית יש אפשרות לחבר בין שניהם שיתפקדו כמחשב אחד ויחלקו משאבים??? ליריק

• 5 תגובות
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים