ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום, מי שמכיר חנות שיש לה במלאיי מידי המקלדת הזאת... שיתן קישור בבקשה , הנה תמונה למקלדת : קישור לחנות פנדה(אבל אין לה במלאיי מיידי צריך לחכות 21 ימים)
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס עם ממשק CompactFlash שהוא משמש ככרטיס תקשורת אבל לא ! באחד מתקני ה WI-FI 802.11a\b\g (כרטיס בתקן ה wi-fi יש בשפע) כל תקן אחר יתקבל עדיפות ל תדר ה ISM 433Mhz כל שבב מידע יעזור, תודה מראש לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
טוב, לא ידעתי באיזה פורום זה צריך להיות אז רשמתי פה. אני שוקל לקנות מצלמת ווידאו, ואני רוצה להשתמש במחשב לעריכה. (לא מקצועית... סתם עריכה, לחתוך קטעים וכו') אז קודם כל אני רוצה להבין מה הכוונה בכלל במצלמת ווידאו דיגיטלית, ומה ההבדל בינה למצלמת ווידאו רגילה (אני יודע ששניהם מתבססות על קלטות, והדיגיטלית לא עובדת על כרטיסי זיכרון) וגם, מה ההבדל בין עריכה עם כרטיס DV, לבין עריכה עם כרטיס רגיל ש"מקבל" אותות ווידאו מכל מכשיר שמשדר באותו כאלו. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום אנשים, לפני חצי שנה בערך רכשתי את האוזניות + מיקרופון של לוגי'טק. הדגם המדויק הוא: Logitech 350 . המוצר בתקלל בערך, האוזניות עצמם עובדות אבל המיקרופון לא. הבעיה היא עם המגעים של החוט, מידי מעם מזיזים את זה וזה מסתדר לרגע. אני קניתי את זה באופיס דיפו, ואני לא כל כך בטוח אם יש לי אחריות. האם יש אפשרות לתקן את הבעיה הזאתי? והאם בכלל יש אחריות לאוזניות? תודה, שרון.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי ספק 350W עם 2 מאווררים של אנרמקס שמריץ: Athlon TB 1.4 מקורר על ידי (whisperock IV) 256MB DDR 2100 (בקרוב יהיה 512) GA-7DXR Ati Radeon 9800 WD 80GB CD-ROM CD-RW Floppy Hercules Fortissimo II כרטיס רשת מודם 56k 2 מאווררי 80MM בזמן האחרון הייתי עד להתקלקלות של 5 מאווררים במארז. אולי כבר המתח\זרם לא יציב?
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
ATI ידועים בדרייברים המוזרים שלהם. אחד טוב ושתיים אחריו דופקים הכול...יש גם הרבה דרייברים לא רשמיים לרדאון והם מראים ביצועים נחמדים ביותר..השאלה שלי, מההוא הדרייבר שיתן לי את הביצועים הכי הכי טובים ל-Radeon 32 DDR שלי? השאלה מופנת בעיקר לאנשים שניסו הרבה דרייברים שונים ומשונים ומוכנים לקצר לי את זמן הבדיקות. תודה רבה מראש, Th3 )-(unt3R
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
טוב אז קודם כל כבר הירצתי חיפוש בפורום. ברוב האשכולות שפתחו על שאלה דומה לזו לא היו תגובות, וגם באלה שהיו תגובות הם היו דיונים ישנים או שהומלצו לעכבר מסוים ולכן אולי זה לא היה רלוונטי אליי. אז החלטתי לנסות את מזלי ולפתוח דיון משל עצמי :s05: טוב אז ככה, העכבר שאיתו אשתמש הוא ה-Razer deathadder . התקציב הוא עד 200 שקל - עדיך כמה שפחות. חשוב לי שבחירת הפאד תהיה נטו הפאד, לא דברים שוליים שמסביב כמו משענת ליד ושטויות כאלה. אחרי קריאה בכמה מקומות הבנתי שה-Destructor וה-eXactMat נחמדים. ואני נוטה יותר לכיוון של ה-Destructor , בתכלס היתרון של ה-eXactMat זה שיש לו 2 צדדים , מבחינתי זה חיסרון, כי בתכלס אני אשתמש בצד אחד שאני אתרגל אליו וזהו. אני מכיר מספר מועט של פאדים,וממה שאני …
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מועניין לקנות עכבר אלחוטי חדש שיעבוד בטווח של שלושה מטר. כיום יש לי את הLASER MOUSE 6000 החוטי של MICROSOFT והעכבר החדש יהיה בנוסף אליו. אחד הדברים שחשובים לי זה הMAGNIFIER (זכוכית מגדלת) שיש לי בעכבר הנוכחי וחשוב לי מאוד שיהיה גם בחדש (תנאי הכרחי) ראיתי שתי אופציות שנראות לי: האחת זו זאת: http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=400753 והשנייה: http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=378129 התכנון הוא לא להשתמש בעכבר הרבה אלא רק ב15-20% מהזמן ובשאר הזמן אני ישתמש בעכבר הישן... על איזה מהם כדאי לי ללכת? ועוד שאלה: איזה יתרונות יש לעכבר BLUETOOTH על WIRELESS רגיל?
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
COMiON (IMPRESS CA055) ATX BLACK Front USB Case Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 2M 64-bit Socket 775 Box CPU Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Motherboard Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e 256Mb 128 bit Bulk Video Card קניתי תמפרט הנל עכעשיו חסר לי להוסיף ספק (איזה ספק הכי ממולץ מכל אלה? ) HEC-400W (400TRT) - ATX 2 HEC-425VD-T ATX 12V - PSU CooLER Master - eXtreme Power 400W(RS-430-PMSR/P) - ATX Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC CooLER Master - eXtreme Power 350W (RS-380-PMSR/P) - ATX HEC-350AR-TF ATX - 350W - PSU HEC-350W (350TRT) - AT…
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום ... אני רוצה לקנות עכבר חדש ואני חושב על אחד משני אלה ^^^ מה דעתכם??? תודההה
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי גויסטיק ממש טוב שהוא בממשחק Gameport ,ואני לא רוצה להחליף אותו,האם יש מתאם מgameport ל USB? ואם יש,היכן נ יתן לרכוש כזה בארץ?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אהלן. יש לי עכבר אלחוטי ואני מרוצה ממנו... הייתי רוצה להוסיף גם מקלדת אלחוטית אבל כל מה שאני מוצא זה רק סטים של עכבר+מקלדת ולא יהיה לי שימוש בעכבר... האם קיימת אך ורק מקלדת? תודה לעונים, גיא.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
יש הבדל בין ה t2 t1 t3 t4? http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=430 כנסו תיראו
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
לאחרונה שאלתי לגבי עכבר מסוים שאני רוצה לקנות אולם רבים המליצו לי על העכבר של לוגיטק ,איפה יש ביקורות עליו ואיך הוא בכלל?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי אוזניות logitech וכשאני מחבר אותם למארז מאחורה לא שומעים כלום. אוזניה אחרת שיש לי עובדת כמו שצריך. ההם זה הסוף של האוזניות logitech?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
הכל - מדפסת וסורק.. עד 550 שקל... תודה מראש... צ'יקו..
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי לא מזמן GPT הוציאה עכבר אלחוטי אופטי חדש עם עמדת הטענה (לא זוכר מה הדגם אבל יש רק אחד כזה עם עמדת הטענה) מישהו שמע עליו? רציתי לדעת הם הוא טוב למשחקים כי שמעתי שהעכברים האופטים הפשוטים יותר "מצלמים" בקצב די נמוך שלא מתאים למשחקי FPS מהירים ... אז מישהו יודע מה קצב "הצילום" שלו ? המחיר שלו גם יחסית זול לעכברים אחרים - מצאתי אותו ב155 שקל ...
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי צורב, DVD וארבעה HD, כרגע ה-DVD מנותק ומחוברים רק שלושה HD והצורב, אני מעוניין לחבר גם את ה-HD הנותר וגם את ה-DVD. רציתי לדעת האם זה אפשרי ומהו הפתרון היעיל והנוח ביותר שניתן לבצע? תודה ויום נעים
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, יש לי את העכבר MX 518 יש לו כפתור אחד מעל המינוס שאפשר לבחור מה לעשות איתו(בתוכנה של LOGITECH) יש אפשרות שהוא יפתח את דף האינטרנט? אולי יש איזה קיצור שעושה את זה (CTRL+?) אני זוכר שפעם עשיתי את זה אבל אני כבר לא זוכר...
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
אני קונה את העכבר בעוד כמה ימים ואני רוצה לקנות פד חדש (כרגע הפד שלי זה QCK heavy) יש הצעות לפד חדש או שעדיף להישאר עם מה שיש לי?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
העכבר מזייף בכפתור הימני, הכפתור עצמו לא עושה קליקים טובים הכוונה שאין קליקים חלקים כמו בכפתור השמאלי ויש אויר כזה לפני הלחיצה (בכפתור הימני) שוב בכפתור השמאלי ישר זה נלחץ , מבחינת תיפקוד שהוא נלחץ אז זה מופיע במסך אין בעיה בקשר לזה. השאלה אם אני ישלח להם את זה הם יסדרו או יגידו לי העכבר עובד טוב? וגם האם האחריות תמומש בלי הקבלה? (יש לי את הקופסא המקורית אם המדבקה של כלנית עלייה). ואיך לעזאזל תופסים אותם לא מצאתי אי-מייל תמיכה ויש להם איזה 10 מספרים ואלה של המעבדה אמרים שהם פתוחים עד 4 ניסיתי מ 3 ואומרים לי רק להשאיר הודעה (מה שאני שונא). למי שלא הבין אני ינסה להסביר יותר טוב, תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על מדפסת לייזר משולב לייזר עדיף צבעוני + פקס עצמאי + מכונת צילום עצמאי + מזין דפים רזולוצית הדפסה 1200 * 1200 מה החסרונות והיתרונות בלייזר לעומת הזרקת דיו ואחרים? איזה מדפסת ממולצת? ומה העלות של המדפסת? הטונרים/תופים/דיו ? וכמה שנים אחריות נותנים?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת משהו,במארז אצלי יש אופציה (חורים) לדבר כזה (Audio Speaker Ports) אבל לא קיבלתי את החיבורים עצמם כשקניתי את המחשב. אז רציתי לדעת אם אפשר לקנות דבר כזה ולחבר,או שזה היה אמור להגיע מובנה עם המארז עצמו. הכוונה לחיבורים שנמצאים בקידמת המארז,ליד ה-USB... תודה
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן הארד 80 גיגה אבל הלוח אם הוא ישן מדי ולא תומך בנפח הזה ניסיתי לעשות הכל עם העדכונים וזה למיניהם שום דבר לא עובד ואמרו לי לקנות IDE ADAPTER ואז שזה יעבוד אז מישהו יכול להגיד מה זה ואיפה לקנות
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-