ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
קבלתי מכשיר חדש לש מוטורולה T720 ואני רוצה לבצע סינכרון בינהם. בפלאפון, הם רוצים עבור הכבל הזה מחיר של 390 ש"ח... גנבים אמיתיים. אני יודע שקיימים כבלים כאלה לא מקוריים. מישהו יודע היכן ניתן למצוא כזה כבל? http://commerce.motorola.com/cgi-bin/ncommerce3/ProductDisplay?prrfnbr=253435&prmenbr=126&accessories_cgrfnbr=22&zipcode=&phoneID=&search_string=27,29&type=249119
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי גויסטיק ממש טוב שהוא בממשחק Gameport ,ואני לא רוצה להחליף אותו,האם יש מתאם מgameport ל USB? ואם יש,היכן נ יתן לרכוש כזה בארץ?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אפשרי עד 400 ש"ח. השאלה שלי היא,אני מחפש סורק לא כדי לסרוק תמונות אלא מסמכים...טקסט. אבל שיראו טוב. יש למישהו המלצה לאחד כזה?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש הבדל בין ה t2 t1 t3 t4? http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=430 כנסו תיראו
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אהלן אנשים, רציתי לדעת אם אני יכול לנתק את העכבר הישן שלי מהחיבור הפרללי (IO), לחבר את העכבר החדש שלי. רציתי לדעת אם הוצאת הפרללי ייתקע את המחשב. אני פשוט חייב לעשות זאת עכשיו.
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש מכשיר מסוים שמתחבר דרך החיבור RS-232, אני צריך לחבר למחשב שלי שני מכשירים כאלה, אבל אין לי מספיק חיבורים. אני מתכוון לקנות את המתאם הבא על מנת שזה יתחבר לי למחשב: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=8522 זה בעצם מתאם USB To RS-232 השאלה שלי היא כזאת, כשאר אני יחבר את הUSB למחשב, במנהל ההתקנים זה יופיע לי בטח כחיבור USB, אבל האם זה יוגדר ככניסות COM וירטואלית או כ USB רגיל... אני אסביר, בתוכנה שלי שמתחבר למכשיר שאני מחבר דרך ה RS232 אני יכול להגדיר איזה COM אני מתחבר דרכו, COM1 COM2 COM3 וכו', האם החיבור הזה יהיה COM מסוים וירטואל או שהוא ירשם כחיבור אחר.... תודה מראש, מתן.
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על כרטיס USB. בנוסף אשמח אם מישהו יוכל לספק לינק רלוונטי לביקורת על כרטיסים כאלה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
יש לי 1.1 ורציתי לדעת אם יש מניעה לחבר אליו חיבור של 2.0 . תודה.
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם, עד עכשיו האופציה הכי טובה שעליתי עליה היא הCOLORMASTER CENTURION 532. המחיר טוב(420 שקל בלי הספק שבא איתו) ויש לי ספק טוב לשים שם.. אבל השאלה שלי האם הוא שקט? זה מאוד מאוד חשוב לי מישהו שיש לי את המארז הזה יכול לתת לי עליו חוו"ד? אולי יש משהו יותר ממולץ מזה המחיר הזה.. המערכת דיי רגילה amd 3200+, gigabyte k8nf9u,1 gb ram, 6800gs תודה רבה קובי.
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
קניתי UPS חדש אבל את כבל ה serial לא הביאו לי (שיטה ישראלית מסריחה,אתה רוצה את הכבל? שלם!) anyway במקום להיות פרייאר ולשלם לחנות שהם רוצים מחיר קצת מוגזם אליו,מישהו יודע איך קוראים לכבלים האלו? כל מה שאני יודע שזהו Compact UPS D-9 connector אם זה עוזר אז ה UPS החדש שלי הוא Gamatronics Compact UPS Line-Interactive 600VA קצת דחוף לי אז אם מישהו יכול לעור אני יודה (לא,לא yoda) ;D
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היי אני חדש פה ומקווה למצוא את מה שאני מחפש בעזרתכם יש לי שני מחשבים אחד נייד (יש לו חיבור VGA + HDMI) מחשב נייח (VGA+HDMI+DVI) אני רוצה לחבר את שני המחשבים לשני המסכים שיש לי שירוצו במקביל ואעבור ביניהם דרך KVM או משהו דומה שיכלול גם את העבכר והמקלדת (סט אלחוטי) שני המסכים שיש לי מסך ראשון יש (DVI+VGA) מסך שני יש (VGA +HDMI +DVI) אני יודע שאפשר לחבר ישירות את שני המחשבים למסכים ואז לעבור דרך המסך פשוט אני מחפש משהו שיהיה יותר נוח וקל לחיצה אחת וזה עובר לי עם הכל בלי להתעסק במעברים בין מסכים ומקלדות וכו. אם מישהו מכיר אשמח שיתן לי את הלינק או את השם של הקופסת מיתוג כי חיפשתי הרבה ולא…
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
בינתיים חשבתי על אלו : Fuji FinePix Z10 FD Samsung Digimax S600 Olympus Stylus 840 Canon Powershot A590 Panasonic DMC LZ8 Panasonic DMC FS3 רצוי שהמלצמה תיהיה קומפקטית, אבל כמובן לא הכרחי, העיקר שתיהיה איכותית,שאיכות התמונה תיהיה מאוד טובה, גם במצלמה גם במחשב, שלא תישבר או תתקלקל אחרי איזה כמה חודשים, שתיהיה סוללה מספיק טובה, זום טוב, אפשרות הסרטון טובה (איכות תיהיה טובה) והמסך יהיה טוב. תודה, יום טוב
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי שאלה די פשוטה... רציתי לדעת איך יודעים אם הספק מתאים למארז בכלליות... כאילו עכשיו אני רוצה לקנות ספק חדש לדוג' 600W של אנרמקס איך אני יודע אם הוא מתאים למארז שלי הק קומפיוקייס... תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה זאת טכנולוגיית ה-TILT המדוברת בעכברים? וגם מאז שקניתי מקלדת ועכבר אלחוטיים יש לי סיוטים מכל מה שקשור למוצרים האילו... לפני כשנה קניתי עכבר ומקלדת אלחוטיים מסוג Microsoft Wireless comfort בגלל שבעכבר היו בטריות זה הפך אותו למאוד כבד ולא נוח שלא לדבר על זה שבעכבר המסויים הזה הגלגלת היתה חלקה מה שנראה מאוד נח בהתחלה אבל אחר כך מתברר שבגלל שהיא חלקה אין שליטה (לא לי בכל מקרה!) על הגלגלת כשהיא מצריכה דיוק (בדר"כ במשחקי דום וכו'...) ובנוסף לזה במקלדת היתה בעיה מאוד מעצבנת (!!!), אני לא יודע אם זאת בעיה במקלדת האלחוטית המסויימת הזאת או דבר שכיח במקלדות אלחוטיות, כאשר לוחצים לחיצה ממושכת על אחד המקשים לאחר זמן מה המגע כאילו נעלם ויש צורך ללחוץ שוב על אותו כפתור, וגם…
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
האם יש אתר שעושה השוואה בין כמות דיו של מדפסת אחת לאחרת?
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש אל פסק למחשב שלי עם כיבוי אוטומטי (מסודר) בעת הפסק חשמל. מפרט המחשב: מעבד : i5 זיכרון:2x2GB כרטיס מסך: GTX 260 OC ספק: 600W מסך: 19" כונן קשיח אחד וצורב אחד. מה תמליצו? כמה הספק (בVA) אני צריך? ובכלל על מה צריך לשים לב כדי לבחור אל פסק מתאים ואמין?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
קניתי mio 169 מה אני אמור להתקין לו כדשי שיהיה לו את הכבישים של מדינת ישראל והוא ישמש כgps בכללי אני אשמח לקבל הסבר איך מתחילים להשתמש וכ'ו
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן הארד 80 גיגה אבל הלוח אם הוא ישן מדי ולא תומך בנפח הזה ניסיתי לעשות הכל עם העדכונים וזה למיניהם שום דבר לא עובד ואמרו לי לקנות IDE ADAPTER ואז שזה יעבוד אז מישהו יכול להגיד מה זה ואיפה לקנות
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
יש לי זיכוי של 189 ש"ח ב- DMO. יש להם את ה- EPSON R-200 שעליה אני יצטרך להוסיף 360 ש"ח. משתלם? למישהו יש ניסיון עם המדפסת? עוד משהו שאני רוצה לדעת איך היא ביחס למדפסת Canon Pixma IP2000 שעולה שם 499
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היי איך אני יכול לבדוק עם הספק כוח שלי מחזיק את כל המערכת?? יש לי ספק כוח סטנדרטי PSU400W מפרט מחשב: Amd 3500(venice) Abit an8ultra Gigabyte 6600gt 512kb Croshair cl2 80gb Sata2 Teac CDRW 7 fans מאוררים מעמיסים על הספק?
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות הגה וג'ויסטיק כמו של סוני למחשב, עד 200 ש"ח כל אחד. על מה אתם ממליצים לי?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
Intel Pentium D805 2.66Ghz Dual Core Glacaialtech 5700 HSF Asus P5LD2 945P Twinmos DDR-II 512mb PC4200 x 2 Albatron GeForce TC6200Q-128 2 x WD 160GB Raid Edition - in raid mirror NEC DVDRW 3550 Compucase 6a19 black - 2 x 120mm Fans Enermax Noisetaker-II 420W מסך לא בטוח יחובר למחשב הזה שיתפקד כשרת איכסון.. אם כן זה יהיה או LCD או CRT 17 כלשהו. האל פסק הזה בערך בטווח מחירים שחשבנו עליו: ?Gamatronic SmartCompact 750VA ראיתי ביקורות דיי חיוביות ב-ZAP על הדגם הנ"ל. אין צורך שהוא יחזיק את המחשב עובד ל-20 דק' אלא רק שיאפשרת יציאה מסודרת מה-WINDOWS ללא סכנה למידע על הכוננים הקשיחים. האם יש צורך באחד של 1000VA או שהדגם הפשוט יותר הזה מספיק?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
אני עוד מעט יוצא לחנות לקנות ספק, איזה ספק כדאי עד 160ש"ח? תודה מראש, גונזילה
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
חשבתי על ה CORDLESS DESKTOP MX של לוגיטק אבל זה יהיה קצת קשה לקנות אותו, מן הסתם בגלל המחיר (700 ומשהו). הצרכים: דיוק במשחקי FPS, אלחוט ( לא בראש שלי להעביר חוטים על הרצפה באמצע הסלון ), מרחק 6 מטר. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-