ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי עכבר Deathadder והכפתור של הגלגלת כבר לא מגיב תמיד ומציק. אני רוצה עכבר שיחליף אותו ולאו דווקא Deathadder בגלל עמידות יחסית נמוכה משום מה וגם בגלל המחיר. שיהיה יותר זול מה- Deathadder בעל צורה פיזית דומה ל- Deathadder תאורה לא רלוונטית חוטית שיהיה לפחות כפתור אחד אגודל לרוב לFPS אם ה-Deathadder עדיין עכבר רלוונטי בשוק תגידו לי. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מקלדת חדשה ואף פעם לא ניסיתי מקלדת מכנית . יש לי תקציב של 70 דולר , אין לי בעיה לקנות מחו"ל אך עניין האחריות קצת בעייתי. תודה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מדפסת שתהיה חסכונית, לא גדולה מידי ושראשי הדיו לא יהיו יקרים התקציב הוא עד 400 ש"ח אין לי צורך בסורק, פקס וכו', מהניסיון שיש לי זה לא שימושי במיוחד ומתקלקל מהר בבקשה המליצו לי על מדפסת תודה
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
קניתי IRDA חדש לסלולארי שלי, ואני רוצה להשתמש באותו IRDA בתור שלט למדיה פלייר וכו... אחרי חיפוש בארכיונים של הפורום מצאתי כמה תוכנות אבל כולן עובדות אם IR בחיבור סריאלי רגיל. ושלי עובד עם USB (כן אני יודע שזה סריאלי - אבל זה לא הולך...) תודה
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
במשחקים מסוימים אין לי אפשרות להגדיר לחצנים שמאליים כפונקציות במשחק.מדוע? האם הבעיה קשורה לעכבר?להתקנה?או למשחק עצמו?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
עד 300 שקל גג לשיחות וידיאו בסקייפ בעיקר
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי את הכבל מידע של נוקיה הוא USB והוא של חברת PROLIFIC הדגם הוא PL 2303 הוא בא בלי הדרייברים, מצאתי את הדרייברים באינטרנט, חיברתי למחשב הגדרתי והתקנתי NOKIA PC SUITE כשאני מחבר את המכשיר: NOKIA 3120 (הוא זהה לחלוטין לדגם 3100) ומנסה לגרום שהמכשיר יזדהה ע"י המערכת ויתבצע סינכרון זה לא קורה המחשב לא מזהה את הטלפון, מה לפי דעתכם הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה?
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי אותם שנה וחצי בערך, היום פתאום הרמקול הימני הפסיק לעבוד. מה זה יכול להיות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי רוצה לדעת אייך אני יודע איזה אל-פסק מתאים למחשב שלי (כמה מיליאמפר) יש לי אדויס 600 שהבטריות שלו גמורות כדי לתקן אותו (להחליף בטריות)? או שכדי לקנות כבר חדש?
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מצלמת רשת איכותית (להעברת שידורים ברשת למספר משתתפים) מעניין אותי בעיקר איכות השידור, איזה מצלמת רשת אתם ממליצים לי? בנוסף, האם יש צורך לשדרג את מהירות האינטרנט כדי שהשידור יעבור חלק?
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום, קניתי מארז SX1040BII של אנטק, רציתי לשאול אם יש אותו פה למישהו, הוא אמור להגיע מתי שהוא באמצא השבוע, רציתי לדעת איך המאווררים שלו וכמה הוא שקט הוא מגיע אם 2 מתוך 4 מאווררים כדאי להוסיף עוד 2? יהיה לי 5 דיסקים במארז חוץ מזה יש איזה דרך להשתיק את הדיסקים קצת? ושאלה אחרונה אם אני יחליף את המאווררים ליותר שקטים לאיזה מאווררים כדאי להחליף ראיתי שיש לטרמל טק חבילה כזאת של 4 מאווררים ופאן באס, איך הם? טוב קיבלתי אז קיבלתי את המארז נראה איכותי קצת יותר קטן ממה שחשבתי
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני מצלם הרבה (מצלמתDSLR) ואני מעוניין להדפיס תמונות על דפי פוטו אבל אני גם זקוק לפקס בבית יש מכשיר טוב שמשלב פקס מדפסת ואיכות הדפסה טובה? במחיר שפוי כמובן ובבקשה אל תשאלו תקציב תתנו מה שאתם מכירים באיכות טובה ואני כבר אשקול את את המחיר כמובן לא 600 שקל עדיף מתחת ל500 אם יש דבר כזה ב200 שקל בכלל טוב תודה מראש לעזורים הנחמדים
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
פירמטי את המחשב ואני לא מוצא את הדיסק.. אני צריך דרייבר למצלמה הזאת: http://www.logitech-online.co.il/contents/media/l_qc_express_3qt_med_res.jpg איך זה שבאתר הבית שלהם אין ?!
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
צריך המלצה לגיימפד נורמלי בשביל PES09 אין צורך ברטט או במשהו יקר מדי, רק בשביל לשחק בנוח מומלץ שהכבל יהיה באורך של 3 מטר בערך התקציב עד 100 ש"ח לשלט תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היי לפני שאני מזמין רציתי לדעת אם יש מצב לשלוח ולקבל פקס בלי נגיעה אחת במסך הטאץ' ? ותודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום קניתי אותו התקנתי דריברים והוא הפסיק לפעול בכלל חיברתי גם למחשב אחר אותו דבר כותב לי use device not recognized מה אני עושה אכשיו הלכו 250 ש"ח? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אהלן כבר זמן מה אני מחפש לשדרג את העכבר, למען האמת חיכתי למבצעים של הבלאק פרידי אבל הוא איכזב השנה. בקיצור יש את ה-LOGITECH M570 ב-180 שח ואת ה- Logitech Performance Mouse MX ב-235 שח אני רוצה לקנות את שתיהם האמת. מחירים ממש אטרקיטביים. העניין הוא שהם Manufacturer refurbished. מה אתם אומרים על זה? refurbished מעיד על אורך חיים נמוך או לאו דווקא? עד כמה זה באמת נורא, או שבפועל לא מרגישים בכלל?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! לא מוצא את הדרייבר ורוצה להתקין את המצלמה. מה עושים? מצלמה: Q-CAM 310 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
ערב טוב, הייתי רוצה לקנות עכבר חדש לצורכי משחקי FPS בלבד COD וכו' על איזה עכבר היתם ממליצים + פד שיתאים לעכבר בתקציב של עד 450 ש"ח (לא חובה להשתמש בהכול ) תודה מראש רועי
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש למשולבת הזאת פקס ולפקס יש כפתור auto answer. הבעייה היא שורת החיווי שלו מתכבה אחרי כשעתיים ואז לא ניתן לקבל פקסים באופן אוטומט (כשאני לא נמצא) חיפשתי קצת ברשת, למעט ביצוע reset לא מצעתי שום דבר בנושא (גם reset לא עובד)
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לאבא שלי מדפסת משולבת פקס והכל.... אני לא מחפש עם איכות אלוהים וכדומה אבל אני כן רוצה שתהיה באיכות טובה המליצו לי בכמה חנויות על Brother MFC-425CN http://www.fax4u.co.il/Product.asp?Pid=1070111&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=15 מישהו התנסה איתה ? מצד שני גם המליצו לי על HP Officejet 5610 אבל הבנתי שהיא לא מי יודע מה ... http://www.ctm.co.il/product.asp?id=570 אשמח אם תייעצו לי לגבי הBrother היא נראית לי אחלה, גם מתאימה במידות :-) תודה
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לפני מספר חודשים סט מקלדת ועכבר אלחוטי של לוג'יטיק מדגם MK260. לצערי אני ממש לא מרוצה - אין נוריות חיווי במקלדת, העכבר קטן ובלתי נוח בעליל (במיוחד לבעלי ידיים גדולות), הסוללות של העכבר נגמרות מהר יחסית. ראיתי עכשיו את מבצע מוצר שני ב-80% בבאג לכבוד ה-Black Friday וחשבתי לקנות סט אלחוטי איכותי הכולל מעמד הטענה לעכבר. אשמח לקבל המלצות למקלדת ועכבר איכותיים (לשימוש יומיומי, לא לגיימרים). תודה רבה,
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות עכבר ... ואחרי סקר מעמיק אני מתלבט בין 3 עכברים: 1.לוג'יטק אלחוטי אופטי - עם חיישן 800 DPI וכפתור אגודל: http://www.cd-center.co.il/Product.asp?productid=354&catcode=243 2. מיקרוסופט טילט אלחוטי אופטי עם העיצוב הכי נוח לדעתי, אבל בלי כפתורים בצדדים: http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=005 3. או GPT עם מטען לעכבר - ו2 כפתורים בצדדים: http://www.kol-bo.co.il/gs_prew.php?gs_id=493 בכל מקרה... יש לי כמה שאלות... מישהו יודע כמה DPI הGPT והמיקרוסופט - כי לא מצאתי את מצויין בשום מקום ? איך חיי הסוללה ב2 העכברים הראשונים ? מה עדיף לקחת ? אם חשוב לי שימוש במשחקים, וכפתורי אגודל (צדדים) ? כולם בערך אותו מחיר - חוץ …
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות המקלדת הזאת Lenovo Thinkplus Enhanced Performance USB Keyboard black רציתי לשמוע חוות דעת המלצות וכו...
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
החלפתי מחסנית שחור מט במדפסת ה-Canon iP5300 שלי, במחסנית חלופית של המותג Sinocopy, לאחר שבהדפסת תבנית בדיקה, המחסנית הריקה בקושי הדפיסה, ועכשיו המחסנית החדשה לא מדפיסה בכלל. יש לציין שביצעתי לפני ההחלפה ניקוי ידני של ראש ההדפסה של המדפסת ע"י נייר טואלט. מה הסיבה לבעייה?
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-