עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by alergic,

מדפסת לא יקרה שתדפיס תמונות באיכות טובה (רוצה להדפיס תמונות על דף מיוחד חלק) ראשי דיו לא יקרים במיוחד ועדיף שתהיה שקטה.. אם יש לייזר שתדפיס תמונות באיכות ולא תהיה יקרה מידי אז בבקשה שימו. תודה מראש על העזרה.

2. טוב אז קודם כל כבר הירצתי חיפוש בפורום. ברוב האשכולות שפתחו על שאלה דומה לזו לא היו תגובות, וגם באלה שהיו תגובות הם היו דיונים ישנים או שהומלצו לעכבר מסוים ולכן אולי זה לא היה רלוונטי אליי. אז החלטתי לנסות את מזלי ולפתוח דיון משל עצמי :s05: טוב אז ככה, העכבר שאיתו אשתמש הוא ה-Razer deathadder . התקציב הוא עד 200 שקל - עדיך כמה שפחות. חשוב לי שבחירת הפאד תהיה נטו הפאד, לא דברים שוליים שמסביב כמו משענת ליד ושטויות כאלה. אחרי קריאה בכמה מקומות הבנתי שה-Destructor וה-eXactMat נחמדים. ואני נוטה יותר לכיוון של ה-Destructor , בתכלס היתרון של ה-eXactMat זה שיש לו 2 צדדים , מבחינתי זה חיסרון, כי בתכלס אני אשתמש בצד אחד שאני אתרגל אליו וזהו. אני מכיר מספר מועט של פאדים,וממה שאני …

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  3. Started by eranmor,

צריך המלצה לגיימפד נורמלי בשביל PES09 אין צורך ברטט או במשהו יקר מדי, רק בשביל לשחק בנוח מומלץ שהכבל יהיה באורך של 3 מטר בערך התקציב עד 100 ש"ח לשלט תודה רבה

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  4. Started by Stingray,

יש לי גויסטיק ממש טוב שהוא בממשחק Gameport ,ואני לא רוצה להחליף אותו,האם יש מתאם מgameport ל USB? ואם יש,היכן נ יתן לרכוש כזה בארץ?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  5. קניתי עכבר MX1000 לפני חודש ואני רוצה עכשיו מקלדת אלחוטית שתתאים לו.אתם יודעים איזה תתאים לו? רק מקלדת בניפרד

6. בקרוב (אני מקווה) אני אקנה מחשב חדש. מה דעתכם על המארז הזה? (עם מאוורר 90 בדופן) יש אלטרנטיבות (750 ש"ח) ? http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/tsunami/tsunami_index.asp

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  7. אהלן אנשים, רציתי לדעת אם אני יכול לנתק את העכבר הישן שלי מהחיבור הפרללי (IO), לחבר את העכבר החדש שלי. רציתי לדעת אם הוצאת הפרללי ייתקע את המחשב. אני פשוט חייב לעשות זאת עכשיו.

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  8. Started by x-dude,

קניתי UPS חדש אבל את כבל ה serial לא הביאו לי (שיטה ישראלית מסריחה,אתה רוצה את הכבל? שלם!) anyway במקום להיות פרייאר ולשלם לחנות שהם רוצים מחיר קצת מוגזם אליו,מישהו יודע איך קוראים לכבלים האלו? כל מה שאני יודע שזהו Compact UPS D-9 connector אם זה עוזר אז ה UPS החדש שלי הוא Gamatronics Compact UPS Line-Interactive 600VA קצת דחוף לי אז אם מישהו יכול לעור אני יודה (לא,לא yoda) ;D

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  9. אני מעדיף את athlon xp במיוחד אני מחכה ל 2800 2.2gh

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  10. מישהו מכם מכיר את הסט הזה http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=1811? יש לכם משהו טוב לומר עליו? או להציע סט אלחוטי טוב בעד 400 שקל (שיתאים למשחקים גם)

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  11. Started by mironm,

יש לאבא שלי יום הולדת עוד כמה ימים ואנחנו רוצים לו לקנות מחשב כף יד כאלה בסגנון של פאלם וכל אלה עכשיו אני לא מבין בכלל בדברים האלו מה טוב מה לא טוב מה כדאי ומה לא כדאי לכן באתי לפה התקציב שלי הוא כ2000 שקל תודה

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  12. אני מעוניין לקנות מצלמת אינטרנט (WEBCAM) במחיר של עד 120 שקל. יש המלצות ?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  13. שלום אנשים, לפני חצי שנה בערך רכשתי את האוזניות + מיקרופון של לוגי'טק. הדגם המדויק הוא: Logitech 350 . המוצר בתקלל בערך, האוזניות עצמם עובדות אבל המיקרופון לא. הבעיה היא עם המגעים של החוט, מידי מעם מזיזים את זה וזה מסתדר לרגע. אני קניתי את זה באופיס דיפו, ואני לא כל כך בטוח אם יש לי אחריות. האם יש אפשרות לתקן את הבעיה הזאתי? והאם בכלל יש אחריות לאוזניות? תודה, שרון.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  14. חברה התקציב הוא בין 300-600 לא לחרוגגגגגגגגגגגגג ! תודהה מראש

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  15. Started by SMSM,

כמו שראיתם בתרד הקודם - HP 850 VS. 3100 .... לא כל כך ידעתי מה אני רוצה , הפעם אני קצת יותר ממוקד - מה שאני רוצה מהמצלמה זה - רזולוציה של לפחות 3MP, לא אוטומטית מלאה ( שיהיה אפשרות לשלוט על הגדרות הצילום ידנית ) , שתהיה לה יכולת הקלטת וידאו עם SOUND ( אם אפשר אז שלא תהיה מוגבלת בהקלטת וידאו - כלומר על כל נפח כרטיס הזכרון ולא רק 60 שנית או משהו כזה - עוד יותר טוב ! ) , קטנה כמובן, כרטיסי זכרון נורמליים ( SONY MEMORY STICKS לא כל כך אידיאליים למשל ... ) איכות תמונה טובה ומחיר סביר בארץ - אני לא כל כך מתלהב לקנות מחו"ל - אבל אם לא תהיה ברירה .... תקציב - עד 2500 ש"ח !

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  16. לשימוש בתוכנה מסויימת אני צרייך רק את מקשי החיצים ואת מקש הרווח האם ג'ויסטיק רגיל יכול להוות תחליף עבורי או שצריך גויסטיק מיוחד?

17. Started by Dante_9,

יש לי זיכוי של 189 ש"ח ב- DMO. יש להם את ה- EPSON R-200 שעליה אני יצטרך להוסיף 360 ש"ח. משתלם? למישהו יש ניסיון עם המדפסת? עוד משהו שאני רוצה לדעת איך היא ביחס למדפסת Canon Pixma IP2000 שעולה שם 499

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  18. Started by Dima Efimov,

שלום רב, יש לי מדפסת לייזר צבעונית של סמסונג דגם 480.. המדפסת לא מדפיסה טוב צבע אדום, יוצא לכיוון אדום בהיר בהדפסה ולא בגלל חוסר בטיונר, השימוש רק בטיונרים מקוריים. זה יכול להיות קשור לתוף שקראתי שמחליפים מדי פעם כי לא נגעתי בו אף פעם? גם מיכל שאריות מקורי רק ניקיתי אותו מספר פעמים ואף פעם לא החלפתי אותו, או שעוד משהו שאני לא יודע? המדפסת בת 3 וחצי שנים. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  19. הכוונה היא למקלדת שיש בה עכבר... כמו זאת: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2878 או זאת: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5149 אפשרות הראשונה גרועה! והאפשרות השניה יקרה בצורה מגעילה. מה נותר?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  20. Started by game kILLer,

מי שיכול לתת לי הסבר קצר והמלצה לUPS איזה חברות מובילות יש טווח מחירים וכו...

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  21. שלום, אני חושב על קניית המוצר הזה ואני צריך חוות דעת עליו. למי שיש אותו, תענו בבקשה על השאלות הבאות: 1. האם הוא נוח? או שתמיד מתבלבלים באותיות של המקלדת והעכבר עושה כאבים ביד? 2. האם הוא מרגיש אכותי או שמרכישים שזה פלסטיק זול שעומד להישבר כל רגע? 3. בכללי, האם אתם מרוצים ממנו? 4. לאיזה מרחק קליטה הגעתם איתו? תודה!

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  22. Started by biodome,

Intel Pentium D805 2.66Ghz Dual Core Glacaialtech 5700 HSF Asus P5LD2 945P Twinmos DDR-II 512mb PC4200 x 2 Albatron GeForce TC6200Q-128 2 x WD 160GB Raid Edition - in raid mirror NEC DVDRW 3550 Compucase 6a19 black - 2 x 120mm Fans Enermax Noisetaker-II 420W מסך לא בטוח יחובר למחשב הזה שיתפקד כשרת איכסון.. אם כן זה יהיה או LCD או CRT 17 כלשהו. האל פסק הזה בערך בטווח מחירים שחשבנו עליו: ?Gamatronic SmartCompact 750VA ראיתי ביקורות דיי חיוביות ב-ZAP על הדגם הנ"ל. אין צורך שהוא יחזיק את המחשב עובד ל-20 דק' אלא רק שיאפשרת יציאה מסודרת מה-WINDOWS ללא סכנה למידע על הכוננים הקשיחים. האם יש צורך באחד של 1000VA או שהדגם הפשוט יותר הזה מספיק?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  23. Started by cool_boy-PP,

טוב הנה סקירה מטומס הרדוור של מארזים חדשים דנדשים(שחלקם אין בארץ ) פשוט מארזים יפים שחבל"ז.......הכי האהבתי את טרמלטק עם הדיסקים(המסתובבים אם אני לא טועה..) והצורת בנייה שלהם שונה מאשר המארזים שיש בארץ לרוב שם יש מארזים כמו אנרמקס עם תעלה מיוחדת עם פטנט חזק ביותר של קירור המעבד והלוח אם......פשוט לראות ולא להאמין ! קישור לכתבה: http://www.tomshardware.com/howto/20050411/index.html

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  24. Started by talminator,

שלום, יש לי שני מחשבים שמחוברים לאותו מסך (אני צריך לעבוד עם שניים בו זמנית כי בכל אחד יש רשת שונה...). אני רוצה לחבר לכל העסק הזה מדפסת. אני יכול לחבר את המדפסת למחשב אחד בחיבור הרגיל ולמחשב השני בחיבור פרללי ולשלוח קבצים להדפסה משני המחשבים בלי לנתק ולחבר כבלים כל פעם? אודה לכם מאוד אם תענו בהקדם כי ביום שני אני כבר צריך את המדפסת מחוברת בשביל העבודה... תודה רבה.

25. Started by RoNiMaN,

*****כותרת******* יש כזה מעיין תפסן מעצבן שממש קשה לפתוח כי הוא קטן ואי אפשר לפתוח עם הידיים למישהו יש דרך לפתוח אותו ? אני רוצה להשים שם את שני מאווררים 80MM

• 1 תגובה
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.