עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by badmama,

לילה טוב, האם קיים הבדל ממשי בין הארדיסק בחיבור USB 2.0 לבין הארדיסק שמחובר ישירות למחשב?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  2. אני מתכוון כך שלא יהיו התנגשויות ובקר אחד יתפס על הפקודות של השני לדוגמא בפיפא 2007 הגמפד שלי מחברתXCOM 12 כפתורים כמובן שלשנייהם יהיה את אותו הדרייבר אך אני אמור לקנפג את שנייהם ומה אני אמור לראות בלוח הבקרה \בקרים

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  3. הנה התמונה לאו דווקא כזו אבל עיקרון זהה ואם מישהוא מכיר כמה ערכות כאלו שיפרט

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  4. Started by omerha,

עכבר לייזר http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4717 מה אתם אומרים עליו ?

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  5. שלום, אני שבוע הבא הולך לקנות את הרמקולים Logitech G51 ב- 890 ש"ח. קראתי עליהם מלא ביקורות וסיקורים והם נראים לי מעולים! אבל בכל זאת רציתי לשמוע גם חוות דעת מכם... תודה. *הרמקולים מיועדים בעיקר למשחקים.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  6. Started by tgen,

רציתי לדעת אם יש דרך לדעת מה הכח של הספק ואם יש עליו עומס? פשוט יש לי המון חלקים שמתחברים לספק והשתמשתי כבר במפצל ויכול להיות שבקרוב אני יצתרך עוד אחד... אז מדאיג אותי שלא יהיה עומס על הספק ובסוף הוא עוד יישרף...

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  7. Started by LRa,

זה בשביל אמא שלי והיא מדפיסה רק עבודות. חשבתי לקנות לה HP 1012. למישהו יש המלצות? תודה

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  8. Started by Nihility,

המקלדת הזאת עושה לי את זה!!! נראית כמו תוספת מצויינת למחשב שלי. מישהו יודע אם אפשר להשיג אותה בארץ? עם עברית/בלי? אולי את הeclipse 2?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  9. Started by nimrods,

דוד שלי רצה לזרוק שני מחשבים של WINDOWS 98 אז הוא יבואי לי אותן אז יש לי שאלה אם אני יוסיף דיסק קשיח לאחד מהם אז אני יוכל להתקין WINDOWS xp תודה מראש..!

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  10. Started by Fertilizer,

אני מחפש כרטיס עם ממשק CompactFlash שהוא משמש ככרטיס תקשורת אבל לא ! באחד מתקני ה WI-FI 802.11a\b\g (כרטיס בתקן ה wi-fi יש בשפע) כל תקן אחר יתקבל עדיפות ל תדר ה ISM 433Mhz כל שבב מידע יעזור, תודה מראש לכל העונים

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  11. Started by mistaarvim,

מישהו מכיר? איך הוא.. פשוט יש לי אותו ואין לי מושג בכלל איך משתמשים בו.. חיברתי את הכל.. והכל טוב ויפה.. מקווה בכלל שחיברתי נכון , אבל ברגע של הפסקת חשמל זה משמיע ציפצופים ואחרי כמה שניות נכבה..

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  12. Started by Commintern,

ובנוסף, אני רוצה לדעת מה בדיוק משפיעה האיכות של כרטיס הקול(יש לי מובנה) לסאונד. אני בעיקר צריך את זה למוזיקה, אז תתייחסו לזה ם: מצטער שאני שם את זה פה, לא עונים לי בפורום audio..

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  13. שלום אנשים, לפני חצי שנה בערך רכשתי את האוזניות + מיקרופון של לוגי'טק. הדגם המדויק הוא: Logitech 350 . המוצר בתקלל בערך, האוזניות עצמם עובדות אבל המיקרופון לא. הבעיה היא עם המגעים של החוט, מידי מעם מזיזים את זה וזה מסתדר לרגע. אני קניתי את זה באופיס דיפו, ואני לא כל כך בטוח אם יש לי אחריות. האם יש אפשרות לתקן את הבעיה הזאתי? והאם בכלל יש אחריות לאוזניות? תודה, שרון.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  14. שלוום אני קונה מחשב יחסית חזק ומתכנן אוברקלוק כרגע רק לכרטיס מסך.. משום שאני קונה את המעבד לוח אם זיכרונות וכרטיס מסך מחו"ל הקטע עם האחריות קצת בעייתי אז אני מעדיף לקנות מארז שמקרר טוב ולישון בשקט.. אז המארז שחשבתי עליו הוא Thermaltake Highest Xaser III V1000A Super Tower הוא גם מדהים ביופיו! וגם לפי התיאור מקרר מאוד טוב עם 7 מאווררים. אנשים אמרו שזה מסורבל יחסית וכבד ונשרט מהר האם זה נכון כי אני מתכנן ללכת לפעמים ללאן פרטי לא בתדירות קבועה אבל 3-4 פעמים בשנה האם זה יהיה קריטי? אנשים גם אמרו לי שזה ביזבוז לקנות מארז בסביבות ה800 שקל ושאפשר למצוא יותר זולים וגם מקררים טוב ויפים.. אבקש פה את עזרתכם כי אתם המקצוענים לא אני =) אז אשמח אם תעזרו.. בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  15. Started by zobb,

creative audigy 2 amd 2100 Hercules 9700 pro / redeon 9800 Sony CD-Rom 52x epox 8rda+ NVIDIA ... Thermaltake Xaser II 6000A Plus Aluminium Tower Case + Window floopy Vantec AeroFlow TMD VP4-C7040 Winbod 256 mb 3200 x 2

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  16. יש לי ספק 350W עם 2 מאווררים של אנרמקס שמריץ: Athlon TB 1.4 מקורר על ידי (whisperock IV) 256MB DDR 2100 (בקרוב יהיה 512) GA-7DXR Ati Radeon 9800 WD 80GB CD-ROM CD-RW Floppy Hercules Fortissimo II כרטיס רשת מודם 56k 2 מאווררי 80MM בזמן האחרון הייתי עד להתקלקלות של 5 מאווררים במארז. אולי כבר המתח\זרם לא יציב?

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  17. Started by K_D,

אז כך שמתי לב שכמעט בכל המפרטים מעפים את הספק שכבר נמצא במארז ושמים את ENERMAX אז רציתי לשאול מה אתה חושבים אל המארז הזה שכבר כולל בטוחו ספק יחסית חזק http://www.omc.co.il/view.product.php3?IntCode=TT-VB1400SWSI&Count=0513203345

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  18. ATI ידועים בדרייברים המוזרים שלהם. אחד טוב ושתיים אחריו דופקים הכול...יש גם הרבה דרייברים לא רשמיים לרדאון והם מראים ביצועים נחמדים ביותר..השאלה שלי, מההוא הדרייבר שיתן לי את הביצועים הכי הכי טובים ל-Radeon 32 DDR שלי? השאלה מופנת בעיקר לאנשים שניסו הרבה דרייברים שונים ומשונים ומוכנים לקצר לי את זמן הבדיקות. תודה רבה מראש, Th3 )-(unt3R

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  19. אני קונה מחשב חדש והחלטי לא לקחת את הזבל הג'נרי שיתנו לי ולקחת משהו נורמאלי. קחו בחשבון שאני לא רוצה ולא צריך אלחוטי... וקחו בחשבון שיכול להיות שיש דברים בגירסת oem שיצאו יותר זולים... רצוי שיהיה הכל ב-ksp. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  20. Started by Kitzony,

יש לי שאלה צריך שתענו עליה די בדחיפות הספק של ENERMAX 535W יכול להרזיק שתי 7800GTX ?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  21. Started by xXDevil4Xx,

שלום רציתי לדעת כמה דברים בקשר לכרטיסי מסך: 1.מה זה פתיחת צינורות בכרטיס מסך? 2.איך עושים את זה? 3.יש סיכונים? 4.לאיזה כרטיסי מסך?

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  22. Started by cold-fire,

שלום אני צריך סוללה למחשב נייד דל inspiron 1300 רצוי חנות מישראל

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  23. Started by ELiA,

אם זה לא הפורום המתאים אז תעבירו לא יודע איפה לרשום את זה... יש לי psp ורציתי לדעת אם יש לו זרוע / מתקן / מעמד לרכב תודה.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  24. Started by jabka,

אחרי טראומה מepson cx3700 רצוי עם ראש צבעוני אחד - ולא נפרדים. לשימוש ביתי, עם ראשי דיו גדולים שיספיקו לכמה שיותר זמן. תודה....

25. המדפסת תשמש בעיקר להדפסת עבודות, קצת אבל ממש קצת תמונות. אני צריך שיהיה בה גם סורק ומכונת צילום. מקווה שהכל נכנס בתקציב... אם לא אז אפשר חריגה קטנה. תודה!

דיונים חדשים בפורומים