ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם.. אני מחפש מצמת אינטרנט יחסית טובה עד 200 ש"ח.. משהו של החברות הידועות (שאפשר להשיג כמעט בכול מקום, אפילו באופיס דיפו).. תודה מראש, תומר עריכה: זו האפשרות שמצאתי עד עכשיו: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4116
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
המסכים האלה : http://zap.co.il/model.aspx?modelid=694682# או http://zap.co.il/model.aspx?modelid=697939 או http://zap.co.il/model.aspx?modelid=710848 איזה יותר טוב ? זההה דחוףףף למחררר תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מצלמת אינטרנט ורציתי להתייעץ קצת. בוא נגיד, אני מוכן להשקיע 200 שקל במצלמה .מה הכי טוב שאני יכול להשיג תמורת הסכום הזה? רצוי שהמצלמה תיהיה מחברה כמו Creative וכדו..שתיהיה איכותית ובעלת קצב ריענון גבוהה יחסית למצלמת אנטרנט רגילה. תודה רבה לכל מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום. אני קונה מחשב חדש: CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) [ ¤ 571.12 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 517.54 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 11+ Xaser Edition Highest Performance Cooler for AMD [ ¤ 169.93 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 498.43 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9800 C3 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 1619.9 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 79.9 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba…
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
דוד שלי רצה לזרוק שני מחשבים של WINDOWS 98 אז הוא יבואי לי אותן אז יש לי שאלה אם אני יוסיף דיסק קשיח לאחד מהם אז אני יוכל להתקין WINDOWS xp תודה מראש..!
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
ובנוסף, אני רוצה לדעת מה בדיוק משפיעה האיכות של כרטיס הקול(יש לי מובנה) לסאונד. אני בעיקר צריך את זה למוזיקה, אז תתייחסו לזה ם: מצטער שאני שם את זה פה, לא עונים לי בפורום audio..
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום. אני חושב שזה הפורום הנכון לשאול בו... בכל מקרה, יש ברשותי מחשב נייד IBM - T42. העניין הוא שכל פעם שאני הולך לאנשהו אני "מכבה" (hibernate) את המחשב. הדבר מגיע למצב של כ3-4 הפעלות של המחשב ביום. נשאלת השאלה, מה גורם לבלאי מהיר יותר? כל פעם לכבות ולהדליק אותו, או להשאיר אותו דולק ללא שימוש. מצד אחד, הדלקה וכיבוי גורמים לכל מיני זרמים מוזרים האופייניים לזמן "הורדת המפסק" במעגלים , מה שבטוח פוגם ברכיבים. מצד שני, כשהמחשב פועל ואף אחד לא משתמש בו, עדיין זורם זרם, מה שגורם באופן טבעי לבלאי, וכן המחשב מתחמם. אז, מה עדיף? לכבות אותו מספר פעמים ביום, או פשוט לתת לו לרוץ , וכל כמה ימים לכבות אותו לאיזה שעתיים-שלוש להתקרר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
חברה התקציב הוא בין 300-600 לא לחרוגגגגגגגגגגגגג ! תודהה מראש
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום , רציתי לדעת מאיפה אפשר לקנות את המארז Thermaltake VA9000? כי אני רוצה את זה.
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שיהיה משהו מעוצב כזה ויפה.... בוא נגיד שאני מוכן להשקיע 200 שקל, אבל זה די גמיש.. תודה לעוזרים מראש
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היום יש לי את העכבר רייזר דיאמונדבאק , אבל הוא לא מגיע לי למיטה ... השאלה שלי האם אני יכול להשתמש בשני עכברים בו זמנית ? ולכמה זמן מחזיקות הבטריות בערך ? תודה .
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan או FSP 400W LGA775 24pin SATA 12cm
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אלו הציוד שאני עתיד לקנות בימים הקרובים למחשב החדש. רציתי לדעת מה אתם אומרים. הקצתי לתחום 500שקלים רציתי של מותג ולהשקיע מאוד ברמקולים. יש התלבטות בין הX240 ל-X210 וה-X230 מקלדת: LOGITECH Media Keyboard עכבר: LOGITECH Optical Wheel Mouse S96 White- OEM רמקולים: LOGITECH X-240 תודה :]
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מי שיכול לתת לי הסבר קצר והמלצה לUPS איזה חברות מובילות יש טווח מחירים וכו...
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום אני מבקש המלצה לכרטיס רשת אלחוטי PCI מחפש כרטיס איכותי עם טווח גדול בגדול מה עדיף כרטיס רשת אלחוטי PCI או USB ? תודה איציק
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
1. יש דרך לזהות את דגם הכרטיס מסך/קול ללא התקנתם על מחשב? 2. אפשר להתקין חלקים שהיו מותקנים על מחשב פנטיום 3 למחשב פנטיום 4?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מארז(עדיף ללא ספק או ספק איכותי) בעל אפשרות להתקנה של מאווררי 120MM מקדימה ומאחורה ובנוסף מאורר על הדלת\הגג התקציב שלי דחוק כך שלא מתכוון להשקיע במארז ללא ספק מעל 250 ועם ספק מעל 370 תודה מראש לכל המגיבים
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שיהיה איכותי ולא יקר... עד 200 שקל..
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי במחשב יציאת ווידאו וחיברתי את המצלמה שלי SAMSUNG SCL810 ליציאת ווידאו אבל המחשב לא מזהה את המצלמה. ניסיתי להתקין בלוח הבקרה כל מיני התקנים ושום דבר לא עזר... האם יתכן שיהיה במחשב יציאה לווידאו וזה לא יעבוד? או שפשוט המצלמות האלה לא יכולות להתחבר למחשב? אם מישהו מבין פה בזה אז בבקשה... כי אני כבר התייאשתי תודה!! אני צריכה את זה בשביל לערוך סרטים בMOVIE MAKER
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני צריך ספק שיחזיק מפרט של 7800GT וVENICE 3200+ בתקציב תקציבי ביותר.
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עלוי יותר טוב מהשלא האלחוטי של xbox?
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני מקווה שזה מתאים לפה אם לא תעבירו... הדרישות הם 1) אין צורך במיקרופון מובנה 2) יהיה נחמד אם אפשר לתלות אותה על מסך LCD (לא חובה אבל רצוי) תקציב-עד 200 ש"ח... תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש מכשיר מסוים שמתחבר דרך החיבור RS-232, אני צריך לחבר למחשב שלי שני מכשירים כאלה, אבל אין לי מספיק חיבורים. אני מתכוון לקנות את המתאם הבא על מנת שזה יתחבר לי למחשב: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=8522 זה בעצם מתאם USB To RS-232 השאלה שלי היא כזאת, כשאר אני יחבר את הUSB למחשב, במנהל ההתקנים זה יופיע לי בטח כחיבור USB, אבל האם זה יוגדר ככניסות COM וירטואלית או כ USB רגיל... אני אסביר, בתוכנה שלי שמתחבר למכשיר שאני מחבר דרך ה RS232 אני יכול להגדיר איזה COM אני מתחבר דרכו, COM1 COM2 COM3 וכו', האם החיבור הזה יהיה COM מסוים וירטואל או שהוא ירשם כחיבור אחר.... תודה מראש, מתן.
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אז ככה, אבא שלי נוסע בקרוב לחו"ל ולכן החלטנו לנצל את ההזדמנות ולקנות מצלמת וידאו (בדיוטי פרי). הבעיה היחידה היא שאין לי שמץ של מושג במצלמות ולכן מאוד הודה אם תמליצו על מצלמה טובה בתקציב של 500$+ (אם זה נמוך מדי, אפשר להעלות את התקציב, אבל לא יותר מדי..), וגם תסבירו את הדברים הבסיסיים בנוגע למצלמות וידאו.. תודה
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
זה בשביל אמא שלי והיא מדפיסה רק עבודות. חשבתי לקנות לה HP 1012. למישהו יש המלצות? תודה
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-