ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
-
היי, מספר שאלות: האם צבע מארז מצבי על איכותו או שהעניין אסתטי פרופר? מדוע מארזים מסויימים יקרים יותר? - אני לא מדבר על הבדל בגודל. האם בקניית מחשב מבוסס AMD+GIGABYTE אני זקוק ליותר מאשר SUPER ATX 300W סטנדרטי? - (אותם קניתי היום) נ.ב שמעתי שמעבדי AMD מתחממים מאוד. האם כדאי לדאוג לתוספת קירור מעבר לסטנדרט? (המעבד הוא ATHLON XP 2000) תודה, שלומי
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המקלדת הטובה ביותר מבחינת נוחות, שקטה ואלחוט טוב. אני מכיר את המערכות סגנון MX של לוגיטק אך אני מתקשה להחליט. יש למישהו דעות בנושא? (ואל תמליצו לי חוטי, כי אני חייב אלחוטי)
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan או FSP 400W LGA775 24pin SATA 12cm
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מדפסת לא יקרה שתדפיס תמונות באיכות טובה (רוצה להדפיס תמונות על דף מיוחד חלק) ראשי דיו לא יקרים במיוחד ועדיף שתהיה שקטה.. אם יש לייזר שתדפיס תמונות באיכות ולא תהיה יקרה מידי אז בבקשה שימו. תודה מראש על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
*****כותרת******* יש כזה מעיין תפסן מעצבן שממש קשה לפתוח כי הוא קטן ואי אפשר לפתוח עם הידיים למישהו יש דרך לפתוח אותו ? אני רוצה להשים שם את שני מאווררים 80MM
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום אני צריך סוללה למחשב נייד דל inspiron 1300 רצוי חנות מישראל
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אהלן. יש לי עכבר אלחוטי ואני מרוצה ממנו... הייתי רוצה להוסיף גם מקלדת אלחוטית אבל כל מה שאני מוצא זה רק סטים של עכבר+מקלדת ולא יהיה לי שימוש בעכבר... האם קיימת אך ורק מקלדת? תודה לעונים, גיא.
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
האם יש אבדל בין Sunbeam Samurai BLACK לבין Sunbeam Samurai SILVER Sunbeam Samurai SILVER http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3535 Sunbeam Samurai BLACK http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3696 תודה מראש נמרוד..!
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
תראו אני רוצה מארז קטן ומצאתי את זה מה אתם אומרים? http://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=3396 אבל אני לא יודע אם הוא מתאים לאי אמ די ואני לא יודע בגלל שהוא קטן אז אני לא יודע אם הוא יפריע לאיוורור של המחשב עצמו
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני משדרג מחשב עם ספק בטח 200W אולי 250W. מחשב פנטיום 3.... לא משדרג מעבד או משהו אלו שינויים שבכלל לא דורשים החלפת ספק כח. אבל השאלה היא אם ספקי הכוח של היום יותר אמינים נגד בעיות מתח הפסקות חשמל וכל זה, ואם שווה להשקיע 300 ש"ח על ספק כח של חברה טובה למשל כמו אנטק. תודה
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני מחפש משהו כזה: http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=3006&perur=2&t=9&c=211 המטרה היא לחבר את זה לHTPC (משחק בעיקר GTA SA ואולי גם FPS) ,אפשרות לאלחוטי תהיה מעולה אך לא חייב.... רק יותר זול (מתחת ל100 ש"ח) יש דבר כזה ?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
הכל - מדפסת וסורק.. עד 550 שקל... תודה מראש... צ'יקו..
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם, נזכרתי שיש לי מצלמה בעיצוב יחסית מרשים ואיחודי של Canon שקיבלתי מאבא שלי לפני בערך 5 שניים... אני יודע שהמצלמה נחשבת למאוד ישנה, אבל רציתי לדעת עם קיימת אפשרות שזוהי מצלמה דיגיטלית ואפשר לחבר אותה למחשב ולפתח את התמונות... כפי שידוע לי המצלמה היא מצלמת פילים רגילה אבל האם עצם היותה מצלמת פילים שולל את האפשרות שהיא דיגיטלית? אני ממש לא מבין במצלמות ככה שהסבר קטן יעזור לי מאוד, תודה מראש לעוזרים! DrowNz
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני מעדיף את athlon xp במיוחד אני מחכה ל 2800 2.2gh
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי צורב, DVD וארבעה HD, כרגע ה-DVD מנותק ומחוברים רק שלושה HD והצורב, אני מעוניין לחבר גם את ה-HD הנותר וגם את ה-DVD. רציתי לדעת האם זה אפשרי ומהו הפתרון היעיל והנוח ביותר שניתן לבצע? תודה ויום נעים
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מישהו כאן יכול להסביר לי מה הרעיון של Fan Bus? מזה בידיוק ולמה צריך אותו? ועוד משהו.... אני יודע שכבר היה 231590 ת'רדים על הsunbeam transformer אבל רציתי לשאול אם למי שיש אותו כאן מבסוט ממנו.... נ.ב רציתי לשאול אם זה אפשרי לקנות מערכת שמנקה אבק מהמחשב (אני יודע שלthermaltake יש כאלה במארזים שלהם)
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת משהו,במארז אצלי יש אופציה (חורים) לדבר כזה (Audio Speaker Ports) אבל לא קיבלתי את החיבורים עצמם כשקניתי את המחשב. אז רציתי לדעת אם אפשר לקנות דבר כזה ולחבר,או שזה היה אמור להגיע מובנה עם המארז עצמו. הכוונה לחיבורים שנמצאים בקידמת המארז,ליד ה-USB... תודה
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
היי אני מחפש המלצה למצלמת רשת זולה, בסכום של 50-60 שח... אני מודע לעובדה שבסכום הזה לא אמצא משהו איכותי, אבל המצלמה היא רק לשיחות קצרות דרך מסנג'ר, והאיכות לא קריטית. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שיהיה משהו מעוצב כזה ויפה.... בוא נגיד שאני מוכן להשקיע 200 שקל, אבל זה די גמיש.. תודה לעוזרים מראש
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
הכוונה היא למקלדת שיש בה עכבר... כמו זאת: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2878 או זאת: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5149 אפשרות הראשונה גרועה! והאפשרות השניה יקרה בצורה מגעילה. מה נותר?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי ספק 350W עם 2 מאווררים של אנרמקס שמריץ: Athlon TB 1.4 מקורר על ידי (whisperock IV) 256MB DDR 2100 (בקרוב יהיה 512) GA-7DXR Ati Radeon 9800 WD 80GB CD-ROM CD-RW Floppy Hercules Fortissimo II כרטיס רשת מודם 56k 2 מאווררי 80MM בזמן האחרון הייתי עד להתקלקלות של 5 מאווררים במארז. אולי כבר המתח\זרם לא יציב?
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אלו הציוד שאני עתיד לקנות בימים הקרובים למחשב החדש. רציתי לדעת מה אתם אומרים. הקצתי לתחום 500שקלים רציתי של מותג ולהשקיע מאוד ברמקולים. יש התלבטות בין הX240 ל-X210 וה-X230 מקלדת: LOGITECH Media Keyboard עכבר: LOGITECH Optical Wheel Mouse S96 White- OEM רמקולים: LOGITECH X-240 תודה :]
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מאמה מיה! איזה מקלדת מטורפת! View game stats. Use the GamePanel LCD to view game stats, create new macros, and keep track of important system information without leaving the game. The LCD panel closes completely for transport and storage. Play in the dark. Illuminated characters are easily visible in both bright- and low-light conditions, with three levels of backlighting for late-night gaming sessions. Create and save macros with a press of a button. 18 fully programmable G Keys have three shift states each, for 54 possible custom macros per game Eliminate cable hassles! Intelligently route mouse, headset, or other cables using convenient channels under the keyboard. …
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-