ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
יש לי את המקלדת הזאת -http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_208&products_id=3905 ורציתי לדעת איך אפשר לנקות אותה,יש לי אותה כבר קרוב ל-5 שנים ומתחת למקשים יש מלא אבק ועוד הרבה שטויות כמו פרורי לחם מה שגורם למקשים להגיב פחות טוב לחיצה פחות נוחה ולפעמים אפילו המקש נתקע. יש דרך לסדר את זה? אני אשמח גם לשמוע מה אתם חושבים על המקלדת הזאת בכללי(אף פעם לא שמעתי על אף אחד שהמליץ עליה), אני לא יודע אם זה הלכלוך עושה את זה אבל המקשים של המקלדת לא מגיבים טוב
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
אממ גיימר ממוצא לא משהו כבד אם זה משנה ושיהיה חוטי!! (נמאס כבר לדאוג לבטריות) תודה
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
משהו טוב לגיימרים ראיתי את laser 6000 ניראה לי טוב בשביל המחיר
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היי, סדרתי את כל סביבת העבודה שלי כרצוני ונשארו לי רק 2 דברים קטנים מאוד, אני החלטתי לרכוש עכבר אלחוטי (איכותי, כזה שמגיב מהר ובמדויק ובמסגרת הזו, כמה שיותר זול) בנוסף אני רוצה לדבר בנוחות ב SKYPE ככה שאני רוצה מיקרופון אבל אחד איכותי יחסית גם שיחזיק יותר זמן וגם שישמעו באופן ברור בצד השני גם אם אני רחוק יחסית מהמיקרופון. מבחינתי עד מטר וחצי ממנו. אשמח להמלצות. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך עכבר אלחוטי לשימוש יום יומי וגם קצת למשחקים שלא יעלה את ה-300 שקל
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עכבר טוב ואיכותי שיהיה עם חוט! אני צריך עכבר בתווח ה 200-180 שקל ככה צריך שיהיה נוח איכותי וכמובן של חברת logitech אם אפשר תביאו לי תעכבר מהחנות goldtop.co.il ראיתי שם תעכבר mx510 ב 190 איך הוא?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
-
אני לא מחפש איזה סט כזה, אני צריך עכבר טוב למשחקים וסתם שימוש במחשב, ומקלדת, עם מקשים כאלה כמו בלפטופ, כלומר שתהיה הקשה שקטה לגמרי אם לא מקלדת בסגנון של הלפטופ אז תציעו מה כן יהיה שקט כזה תודה מראש, גיל
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לעכבר טוב שגם יהיה לי למשחקים........ יש לי עכבר אופטי של Quantom שנדפק לי (נתקע אין ספור פעמים). האמת חשבתי על mx 510 שמעתי ביקורות טובות ושהוא מצוין למשחקים. הייתי משחק cs אבל לא יכולתי עם התקיעות האלו של העכבר. האם כדאי לקנות ת- mx 510 או שעכבר אחר וזול יותר יספק אותי.
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני צריך עכבר חדש, הMX510 שלי כבר ישן הdeathadder הוא עכבר טוב? אולי משהו אחר? אלחוטי גם יכול להיות נחמד תודה
-
- 28 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני צריך עכבר טוב למשחקי יריות בעיקר (אין הגבלה של כסף) =] תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
רק מאייבורי ובאג ואם יהיה משהו איכותי משמעותית ממנו אז עד 150 שח תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי את אלה בנתיים http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5616 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4181 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5336 מה עדיף אני משחק הרבה מישחקי יריות
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
בנוסף שהגלגלת תהיה בעלת 4 גיוונים (גלגול למעלה ולמטה + ימינה ושמאלה) כלומר שיהיו סה"כ 6 פעולות: 4 של הגלגלת + 2 של האגודל. אשמח להמלצות. תודה:>
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר שחור ושקט, שלא יעשה רעש שמקליקים עליו תקציב עד 200 שקל בערך... לפי הצורה הMX400 נראה שקט, הוא באמת כזה? אשמח להצעות
-
- 23 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי. אני קונה מחשב חדש בקרוב. הכל כבר סגור במחשב חוץ מהמקלדת. יש לי שתי אפשרויות: א. מקלדת רגילה של מייקרוסופט. ב. Logitech Internet Navigator. האם ההבדל בין הלוג'יטק למיקרוסופט כזה משמעותי שכדאי לי להוציא עוד 100-200 שקל על מקלדת. ושאלה שניה, מה כל מקלדת תתן לי? אני רק יציין, שהמקלדת מיועדת בעיקר למשחקים. תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין לי מושג איזה אל פסק לקנות שבאמת יתאים למחשב שלי אז אם בבקשה אפשר המלצות הן יתקבלו בשמחה ד"א אם צריך מפרט מינימלי של המחשב אז הנה ספק 480w מעבד pentium 3 ghz lga775 לוח אם intel avalon 915 זיכרון 512 ddr כרטיס מסך g-force 6600 GT 128 mb ד"ק 120gb 7200 rpm כמובן אם אפשר כמה שיותר זול זה יהיה טוב ! תודה.
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם זו הפעם הראשונה שיהיה לי עכבר אלחוטי ובגלל זה אני שואל אתכם. איזה עכבר כדאי? עד 150 שקל, אלחוטי, חיי סוללה ארוכים יחסית (לא חובה מאד), וביצועים טובים+ למשחקים (לא יודע אם יש כזה משהו במחיר הזה). ורצוי כמובן מחברה טובה ואיכותית. אז אם מישהו מכיר משהו בסגנון שיפציץ תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
בבקשה תמליצו לי על מארז בסביבות ה 400-600 שקל שיהיה מצויין ויקרר הרבה היופי שלו פחות חשוב,חשוב שהוא יקרר כי אני מתכנן oc רציני מאוד,צריך שיהיה בו מינימום 5 מאוררים. לא צריך ספק כח, אם יש אז סבבה תודה
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
דבר ראשון המארז למערכת כבדה עם amd 3000 9800pro כלומר למשחקים המארז הראשון הוא זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=6371 שנראה מארז בסדר המארז השני הוא זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=2262 המארז השלישי הוא זה http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4238 או את הסופרטלאנט (אני יודע שאין לו ספק) תודה לכולם ותגידו איך זרימת האוויר בכל אחד מהם
-
- 8 תגובות
- 571 צפיות
-
-
עוד מעט שיצא nForce 4 SLI אני קונה מחשב חדש עם שני כרטיסי מסך 6800GT רציתי לדעת איזה ספק כוח אני צריך בשביל דבר כזה... אני רוצה גם יציבות בOC כי יהיה לי גם קירור מים של THERMALTAKE BigWater 12cm Liquid Cooling ואם אתם מבינים גם בזה רציתי לדעת אם הקירור הזה טוב... ויש לי לזה תקציב מוגבל של 700ש"ח (לקירור מים) בקיצור.. איזה ספק יהיה לי הכי טוב לשני הדברים האלה(מבחינה תקציבית גם). תודה לעוזרים =]
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב אז ככה, אני גר בחיפה אז עדיף מהחנות KSP כי אני מעדיף שהם ירכיבו לי את המחשב. אני צריך מארז סולידי, לא שקוף או משהו מטורף. בואו נגיד שהכי טוב שאני מוכן לקנות יהיה בסביבות ה 400 שקל. העניין הוא האם באמת יש הבדלים בסכומים האלה (עד 400) או שרק במארזים המאוד יקרים מרגישים בהבדל. תודה.
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
חשבתי שהגיע הזמן לשפר קצת את המחשב, אני משתמש בו להכל: linux, windows, משחקים וכו.. יש לי כרגע כ- 1500- 2000 ש"ח להשקיע.. המטרה היא לגמור עם שני מחשבים, אחד חזק שישמש כמו שכתבתי.. להכל, והשני סתם לנסיונות בסביבת רשת (העיקר שיריץ 2000 בצורה סבירה). כתבתי את מפרט המחשב הקיים ומפרט החלקים שאני חושב לקנות. מחשב קיים Intel pentium 2-300 lucky star BX400 100mhz fsb Voodoo 3-3000 128MB sdram 133 128MB sdram 100 HD WD 30GB 7200 32X CD-ROM YAMAHA 16 10 40 CDRW creative ensonique audiopci sound 2 כרטיסי רשת זולים רמקולים פשוטים 300W MIDI ATX הקנייה חדש duron 1000 ELITEGROUP K7S5A AMD Hercules 3D Prophet II MX 400 Micron 128 pc 133 M…
-
- 62 תגובות
- 7k צפיות
-
-
שלום לכולם , פרסמתי כאן הודעה לפני תקופה קצת ארוכה , ולא ממש קיבלתי את כל התשובות. מאז דיי הקפאתי את הקניה , ואני ינסה שוב פעם לדעת קצת יותר. בכל מקרה , הסתכלתי על כל מיני מחשבי כף יד שונים , וה Imate qtek 2020 , דיי הדליק אותי. בגלל מעבד יחסית חזק (400) , טלפון מובנה (חריץ סים) , מצלמה , 192 זכרון. רציתי לדעת באופן כללי איך המכשיר ... אם יש משהו יותר טוב בקבוצת המחיר שלו. ועוד משהו חשוב , זה יהיה אפשרי לגלוש דרכו לאינטרנט? הכוונה אם אני שם כרטיס סים של חברת אורנ'ג , ואור'נג מספקת אינטרנט לפלאפונים שלה... אני אוכל להכנס לאתרים? ולראות אותם כמו במחשב רגיל? ואני אוכל להפעיל תוכנות כמו מסנגר על גבי כרטיס הסים הזה? הכוונה על גבי האינטרנט שמספק לי הכרטיס סים (אורנ'ג) ? תודה .…
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכככככככלולם. אז ככה הבעיה שלי היא כזאת. יש לי פקס ענק שהוא גם מפדסת לייזר והוא נמצא למטה בחצי קומה ראשונה בבית. עכשיו המחשב נמצא בחצי חדר בקומה שניה (מחשב נייח.. בומבה כזה...) איך אני מצליח להדפיס? יש קומבינוט? אין לי ראוטר - מחובר דרך מודם ADSL ולטלפון. מה עושים? חייבת להיות דרך הגיונית להדפסה. אנשים כבר חשבו על זה.. תודה, גיל.
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-