עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by triple_maxim188,

איזה הכי טוב ומה הנתונים הכי טובים כאילו על סמך מה אני צריך לקנות

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  2. Started by alexsp,

היי, אשמח לקבל המלצה למדפסת עבור סטודנט. חשוב לי שהיא תיהיה בגודל סביר (תעמוד על שולחן),WIFI,אמינות ודיו שלא מתייבש מהר. (עדיפות לצבעוני אך לא פוסל שחור לבן בלבד). תודה!

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  3. Started by shimronfio,

אם האוזניות של חברת sensehir דגם pc131 הם אוזניות איכותית וטובות? אני רוצה לשמוע סאונד מעולה שמופק מאוזניות ושגם לא יתקלקלו לי כמו כל שאר האוזניות ב-30 אחר שבועיים http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=19044

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  4. Started by TheAce,

שלום, אני מחפש עכבר אלחוטי (עדיפות לליזר ולא אופטי - השימוש בעכבר יהיה על הסדין של המיטה לכן אני חושב שכאי ליזר ולא אופטי). השימוש הוא לגלישה באינטרנט/שמיעת מוזיקה/צפייה בסרטים מהמיטה , כאשר המחשב מחובר ל-LCD 32". מרחק של כ-2 מטר. טווח מחירים משהו כמו 220-250 ש"ח. משיטוט באינטרנט עלה בחכתי ה- LOGITEC LX-8 כל המלצה תתקבל בברכה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  5. טוב אז קודם כל כבר הירצתי חיפוש בפורום. ברוב האשכולות שפתחו על שאלה דומה לזו לא היו תגובות, וגם באלה שהיו תגובות הם היו דיונים ישנים או שהומלצו לעכבר מסוים ולכן אולי זה לא היה רלוונטי אליי. אז החלטתי לנסות את מזלי ולפתוח דיון משל עצמי :s05: טוב אז ככה, העכבר שאיתו אשתמש הוא ה-Razer deathadder . התקציב הוא עד 200 שקל - עדיך כמה שפחות. חשוב לי שבחירת הפאד תהיה נטו הפאד, לא דברים שוליים שמסביב כמו משענת ליד ושטויות כאלה. אחרי קריאה בכמה מקומות הבנתי שה-Destructor וה-eXactMat נחמדים. ואני נוטה יותר לכיוון של ה-Destructor , בתכלס היתרון של ה-eXactMat זה שיש לו 2 צדדים , מבחינתי זה חיסרון, כי בתכלס אני אשתמש בצד אחד שאני אתרגל אליו וזהו. אני מכיר מספר מועט של פאדים,וממה שאני …

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  6. Started by abstract,

שלום. אני חושב שזה הפורום הנכון לשאול בו... בכל מקרה, יש ברשותי מחשב נייד IBM - T42. העניין הוא שכל פעם שאני הולך לאנשהו אני "מכבה" (hibernate) את המחשב. הדבר מגיע למצב של כ3-4 הפעלות של המחשב ביום. נשאלת השאלה, מה גורם לבלאי מהיר יותר? כל פעם לכבות ולהדליק אותו, או להשאיר אותו דולק ללא שימוש. מצד אחד, הדלקה וכיבוי גורמים לכל מיני זרמים מוזרים האופייניים לזמן "הורדת המפסק" במעגלים , מה שבטוח פוגם ברכיבים. מצד שני, כשהמחשב פועל ואף אחד לא משתמש בו, עדיין זורם זרם, מה שגורם באופן טבעי לבלאי, וכן המחשב מתחמם. אז, מה עדיף? לכבות אותו מספר פעמים ביום, או פשוט לתת לו לרוץ , וכל כמה ימים לכבות אותו לאיזה שעתיים-שלוש להתקרר? תודה.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  7. שלום, אני מתכנן מפרט מבוסס קונרו (עליו יתבצע OC בסיסי - העלאת BUS ל 333MHZ), ויש לי התלבטות לגבי מארז + ספק: כרגע יש לי ספק FSP350-60THN. השאלה היא האם הוא יחזיק את המערכת כולל ה OC, ואז רק לקנות מארז (כנראה COMPUCASE CI-6A19 BLACK), או שהספק הנ"ל לא יחזיק, ואז לקנות את המארז הנ"ל הכולל ספק 400W (של HEC אם אני לא טועה). דיעות והמלצות יתקבלו בברכה.... המפרט המתוכנן כולל את הרכיבים הבאים: מעבד E6400 / E6600 לוח DFI DELUXE 975X זכרון 2X1GB PQI TURBO DDR2 667MHZ כרטיס מסך 7600GS OC (של BFG) HD 200GB SATA1 MAXTOR HD 80GB SATA2 W.D DVD-RW NEC 3550

• 7 תגובות
    • 607 צפיות
  8. Started by ofcourse,

היי אני מחפש המלצה למצלמת רשת זולה, בסכום של 50-60 שח... אני מודע לעובדה שבסכום הזה לא אמצא משהו איכותי, אבל המצלמה היא רק לשיחות קצרות דרך מסנג'ר, והאיכות לא קריטית. תודה מראש

9. http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=759&ser=1 מפה קניתי הדיסק נשבר מאיפה אני יכול להוריד דריבר?

10. Started by RoNiMaN,

*****כותרת******* יש כזה מעיין תפסן מעצבן שממש קשה לפתוח כי הוא קטן ואי אפשר לפתוח עם הידיים למישהו יש דרך לפתוח אותו ? אני רוצה להשים שם את שני מאווררים 80MM

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  11. חשבתי כרגע על לקסמרק X6150 המחיר הכי זול שמצאתי אותה הוא 1000 ש"ח http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1184085 אני ממש לא מכיר את לקסמרק והאיכויות שלה, וכעקרון אני מעדיף HP שבטח גם יותר יקרה בקיצור אנשים, תמליצו ותעזרו לי אני חייב לרכוש עד סוף השבוע התקציב שלי הוא עד 1100 ש"ח

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  12. היי המחשב שלי נמצא על הרצפה ולא על השולחן. אם אני יושב מול השולחן אז המארז עצמו נמצא מימיני ואפילו טיפה אחורה. אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת אלחוטיים (לא BLUETOOTH) והשאלה שלי היא האם לא תהיה בעיה של קליטה ? הטווח מהמקלדת/עכבר למארז יהיה כמטר וחצי והכיוון הוא ימינה ואחורה - ולא קדימה כמו שמקובל. תודה

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  13. Started by K_D,

אז כך שמתי לב שכמעט בכל המפרטים מעפים את הספק שכבר נמצא במארז ושמים את ENERMAX אז רציתי לשאול מה אתה חושבים אל המארז הזה שכבר כולל בטוחו ספק יחסית חזק http://www.omc.co.il/view.product.php3?IntCode=TT-VB1400SWSI&Count=0513203345

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  14. אני רוצה לקנות מארז חדש וראיתי את המארז בשם: AeroEngine JR. אני רוצה לדעת פרטים על המאוורר המגניב בחזית.... עד כמה הוא חזק ומשפיע? בערך באיזה רמה הוא- ברמה של מאוורר 120mm? וגם עד כמה הוא מרעיש? אני גם אשמח לעוד ביקורות על המארז כולו לקישור לפרטים ותמונות של המארז כנסו ל- http://www.aerocool.com.tw/p-case/aeroengine/aeroengine.htm

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  15. היי שלום אני מעוניין ברכישת הרד דיסק נוסף למחשב שלי הנה הפירוט שלי כזה אני מעוניין לרכוש תנו לי בבקשה את דעתכם בנושא אם יש לכם הרד דיסק יותר טוב חזק או מומלץ שלחו לי לינק אוקיי , בכל זאת אשמח לדעת מה אתם חושבים על ההרד דיסק הזה:WESTERN DIGITAL SATA-II 250GB 7200RPM 16MB BUFFER

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  16. Started by rosesr,

^^^ תודה לכל העונים ;D

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  17. Started by game kILLer,

מי שיכול לתת לי הסבר קצר והמלצה לUPS איזה חברות מובילות יש טווח מחירים וכו...

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  18. Started by SMSM,

כמו שראיתם בתרד הקודם - HP 850 VS. 3100 .... לא כל כך ידעתי מה אני רוצה , הפעם אני קצת יותר ממוקד - מה שאני רוצה מהמצלמה זה - רזולוציה של לפחות 3MP, לא אוטומטית מלאה ( שיהיה אפשרות לשלוט על הגדרות הצילום ידנית ) , שתהיה לה יכולת הקלטת וידאו עם SOUND ( אם אפשר אז שלא תהיה מוגבלת בהקלטת וידאו - כלומר על כל נפח כרטיס הזכרון ולא רק 60 שנית או משהו כזה - עוד יותר טוב ! ) , קטנה כמובן, כרטיסי זכרון נורמליים ( SONY MEMORY STICKS לא כל כך אידיאליים למשל ... ) איכות תמונה טובה ומחיר סביר בארץ - אני לא כל כך מתלהב לקנות מחו"ל - אבל אם לא תהיה ברירה .... תקציב - עד 2500 ש"ח !

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  19. Started by tomz,

יש לPCH את המארז Supertalent (Chieftec OEM) Aluminium CA-601UFBK Black Tower w/Transparent Window (P/S not included) Front USB 2.0, Firewire (1394), 5 fans ! NIS 533.79 ולהוסיף לו ספק זה עוד 150 שקל של HEC 300W ול KSP יש אותו מארז רק עם ספק 500W מגיע איתו ביחד ב620 שקל עכשיו ההתלבטות היא מאיפה לקנות ה300 HEC יספיק? ולהוציא עוד 70 שקל? או להישאר עם ספק שהוא כניראה גנרי 500W תודה מראש 8)

• 6 תגובות
    • 606 צפיות
  20. חשבתי על ה CORDLESS DESKTOP MX של לוגיטק אבל זה יהיה קצת קשה לקנות אותו, מן הסתם בגלל המחיר (700 ומשהו). הצרכים: דיוק במשחקי FPS, אלחוט ( לא בראש שלי להעביר חוטים על הרצפה באמצע הסלון ), מרחק 6 מטר. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  21. שלום, אני מתכנן ליקנות עכבר של לוגיטק MX 500 או את הMX 510 וראיתי מידע על העכברים באתר של לוגיטק ורשום שלשניהם יש 800 DPI ולאחד יש 5.8 מגה פיקסל ולשני 4.3 אם אני לא טועה... השאלה שלי היא, מה זה DPI ומה הקטע של המגה פיקסל בעכבר??? אני יודע שמגה פיקסל יש במצלמות דיגיטליות אבל לא הבנתי איך זה מתקשר בדיוק בכבר, אם מישהו מכיר את הנושא ויודע אפילו קצת אני יודה לו...

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  22. Started by AMD-ALI-G,

האם הספקי כוח של A-TOP איכותיים או ג'נריים? http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_280_1090

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  23. לשימוש בתוכנה מסויימת אני צרייך רק את מקשי החיצים ואת מקש הרווח האם ג'ויסטיק רגיל יכול להוות תחליף עבורי או שצריך גויסטיק מיוחד?

24. לפלאפון מוטרולה אבל הוא מתאים ל SK לי יש SK 5000A עכשיו צריך דרייבר יש מצב לארגן לי?? המכשיר של מוטורלה הנה ה SN שלו 03040270042

• 0 תגובות
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים