ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
המודעות ב-ZAP מצהירות על רזולוציה של 4800 על 4800 - האמנם זה כך? האם הוא נוח לשימוש ב-XP? האם הוא אמין? תודה מראש לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היא שווה 400$? אם כן, הסביר למה. אם לא, נמקו את תשובתכם. ;D תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
הכוונה היא למקלדת שיש בה עכבר... כמו זאת: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2878 או זאת: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5149 אפשרות הראשונה גרועה! והאפשרות השניה יקרה בצורה מגעילה. מה נותר?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי, מספר שאלות: האם צבע מארז מצבי על איכותו או שהעניין אסתטי פרופר? מדוע מארזים מסויימים יקרים יותר? - אני לא מדבר על הבדל בגודל. האם בקניית מחשב מבוסס AMD+GIGABYTE אני זקוק ליותר מאשר SUPER ATX 300W סטנדרטי? - (אותם קניתי היום) נ.ב שמעתי שמעבדי AMD מתחממים מאוד. האם כדאי לדאוג לתוספת קירור מעבר לסטנדרט? (המעבד הוא ATHLON XP 2000) תודה, שלומי
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
1. מסך דק במיוחד - Samsung 730B LCD 2. לוח אם- DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 3. מעבד -AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX 4. כרטיס מסך SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL 5. זיכרון- 512x2)DDR 400MHz(cl2.5) של חברת kingston 6. דיסק קשיח- 120GB - SATAII (8MB זיכרון פנימי) במהירות 7200RPM של חברת W.D 7. כונן דיסקטים- FLOPPY רגיל 1.44 SONY 8. כונן דיסקים DVD ROM 52X של חברת LG 9. צורב DVD NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 10. מקלדת+ עכבר אופטי של מיקרוסופט 11. רמקולים 400W 12.ספק כח- FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 120CM Fan 13. מארז SUNBEAM TRANSFORMER איזה אל פסק אמין וטוב יחזיק את המפרט הזה ?
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מעוניין לשאול מספר דברים בנוגע לדגם הזה?!
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אוקיי, עכשיו אני אסביר למה אני מתכוון ומה אני רוצה: מישהו שאני מכיר אוהב לדבר עם ידיים חופשיות, אבל במקום בו הוא מרצה יש רק מיקרופון רגיל (הם לא חושבים אפילו על לקנות מדונה) הבחור, כמובן, מעביר מצגות מהמחשב הנייד שלו לכיתה. מה שאני חשבתי עליו, זה לחבר את האוזניית BT למחשב הנייד, שהוא ידבר, הסאונד יעבור למחשב הנייד וממנו ייצא דרך היציאת רמקולים, עם מינימום הפרעות/עיכוב מישהו יודע איך לסדר כזה דבר / תוכנה שמבצעת זאת בצורה טובה ללא בעיות? אודה לעזרתכם בנושא.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה מארזי SUPERTALENT מגיעים , יש לחברה שלהם אתר בית ?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה למצלמת אנטרנט שתעבוד בווינדוס 98, שלא ידרש הרבה אור על מנת שיראו טוב ושיראו חד. (הכי חשוב זה האור)
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
חשבתי על לקנות אחד כזה מהארץ...(כן מה אני יעשה יותר נוח לי תשלומים)... אבל אמרו לי שעדיף לקנות את הגרסה האמריקאית ולא את האירופאית ... השאלה היא איך מזהים אם מדובר בגרסה האירופאית או האמריקאית?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
האם הספקי כוח של A-TOP איכותיים או ג'נריים? http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_280_1090
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מחשב ספק בערך ברמה של FBS 400W אבל בחונות GOLD-TOP, מפרט זה בערך 805+1800GTO+667DDR2+5מאווררים עם לידים תקציב: מינימום עושה OC
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-
-
לילה טוב, האם קיים הבדל ממשי בין הארדיסק בחיבור USB 2.0 לבין הארדיסק שמחובר ישירות למחשב?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
נהרסה לנו מצלמת מינולטה בת 10 שנים, אמרו לנו שלתקן אותה זה יעלה 600 שקל. על איזו מצלמה אתם ממליצים לקנות עד 600 שקל?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מחפש לשמוע ביקורות (מיד ראשונה אם אפשר) בקשר לאמינות שלהן. מדובר בשני דגמים ספציפיים: Hp 3800DTN וזירוקס 6350DP שתיהן מדפסות לייזר משרדיות תודה
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מחפש מארז עם מקום למאוורר 120 בצד שיכניס אוויר ושכמובן גם יהיה בו מאווררים קדמי ואחורי 120.
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
I'm currently considering whether to buy an All in One device or just a regular printer but I'm more interested in an All in One device since I could really use a xerox machine. I am willing to spend up to around 650 nis. I want something that can print in proper quality (mainly documents, no need for picture printing), scan properly and xerox (both in color and black and white if possible). Is it possible to get a combined device that does all of these things in my budget? If I have no choice I think I will buy a regular Printer I think I will go for the Canon I-350 or I-250. I'd also like to know what are the considerations regarding future expenses (ink and reliabilit…
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות המקלדת הזאת Lenovo Thinkplus Enhanced Performance USB Keyboard black רציתי לשמוע חוות דעת המלצות וכו...
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, כידוע בעכבר MX518 אפשר לשנות רזוליציה מ-400DPI ועד ל-1,600 - במשחק Counter-Strike 1.6 מהו ההבדל בין 400DPI ו-sensitivity של 3, לבין 1,600DPI ו-sensitivity של 1 הם זזים כמעטו באותה מהירות, ואפילו על 400 DPI הוא מספיק מדויק, אז מה זה משנה? למה אפילו צריך 2000? תודה!
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מחפש מודם הכי זול שיש בתנאי שתומך במהירות מאה מגה בתשתית של בזק אין לי צורך בWIFI למישהו יש לינק או דגם ?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות סט אלחוטי של מקלדת ועכבר. איזה סט יותר טוב מבין אלה: זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_2228_1590&products_id=16432 או זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_2228_1590&products_id=19755 איזה עכבר מגיע עם כל אחד מהסטים ואיזה סט יותר טוב?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
חבר'ה שלום מה המצב? יש לי לפטופ HP NC 4010 וברצוני להתקין עליו את התוכנות NAVIGATOR וגם DESTINATOR ורציתי לשאול איזה מקלט GPS עליי לרכוש?? בבקשה תעזרו לי ראיתי שיש הרבה סוגים של מקלטים של GPS שעובדים בבלו טוט' אבל איני יודע מה לרכוש ..... תודה רבה חברים!
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם, מה דעתכם על מדפסות DELL בכלל ועל DELL A920 בפרט? יותר טוב מ- HP?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם באיזה פורום אני יכול לשאול שאלות למחשבי כף יד? תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות הגה מירוצים אבל לא משהו סו הדרך... במחיר סביר וזול יחסית... על מה אתם ממליצים לי?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-