עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום יש לי במחשב צורב רגיל וכונן רגיל ואני רוצה לקנות צורב דיוידי ויש גם כונן דוידי אם אני קונה כונן אז הוא קורא דיסקים של דיוידי ואם אני קונה צורב אז אני יכול לצרוב איתו אבל השאלה שלי אם הצורב יכול לקרוא דיסקים דיוידי? ועוד משהו איזה מהירות של הצורב כדי לקנות תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  2. Started by MaoR_KilleR,

שלום חבר'ה, אני ממש חייב שמישהו יעשה לי סדר עם כל החיבורי פינים שיש היום בשוק, במיוחד לאחר יציאת כל הטכנולוגיות החדשות !!! הכוונה בספקים וכו'................ 24p, 20p .. .בקיצור אני לא יודע מה כל דבר עושה ולמה הוא משמש ומה ההבדלים ביניהם... תודה!!

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  3. Started by ZeppeliN,

אני חשבתי על הSUNBEAM TRANSFORMER.... (תקציב 400ש"ח) אני חושב לקנות מנועה מחשבים.... אני הולך להוסיף עוד מאוורר 120MM ולקנות עוד גריל... איך המארז? ותמליצו לי על אחרים גם... תקציב : 400 ש"ח (לא כולל משלוח) חלון בצד : רק אם התקציב מאפשר חשיבות קירור (יציאות\כניסות אוויר) : הכי חשוב!!!! בקיצור תמליצו לי ותבקרו את הSUNBEAM TRANSFORMER.... (לטובה או לרעה עם נימוקים ווקשע) עוד שאלה... האם יש דרך לכבות את הניאון?? כלומר שממאווררי הלד יהיה איזהשהו מתג ששולט על התאורה שלהם אם זה בתוספת תשלום הביאו לי לינק והסבר על השימוש בו... תודה מראש.. ZeppeliN

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  4. D930 גיגה זיכרון 533 7600GT 160 הארד דיסק צורב דיוידי של נק ספק כוח של 400 וולט שבא עם מאז C16A(משהו כזה) של קומפיוקייס. רמקולים 2.1 קריאייטיב מסך LCD 17. תקציב עד 300. לא חייב אל ספק, רק משהו נגד הפסקות חשמל וקצרים(אם יש משהו אחר כמו מייצב מתח). תודה.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  5. Started by Vulcan,

שלום! אני צריך עזרה ! אני רוצה לקנות ספק אבל אני לא יודע של איזה חברה וגם כמה WATT? בשביל כרטיס מסך ATI RADEON 9800 XT תןדה מראש!!

• 8 תגובות
    • 627 צפיות
  6. Started by asafa52,

שלום אני מעוניין להתחדש במדפסת חדשה, ביקרתי באופיס דיפו והציעו לי hp 6183 ב1400 שקל. מישהו התנסה איתה ויכול לתת חוות דעת? לפי המפרט זה אחלה מדפסת יש לה כרטיס רשת אלחוטי שזה די חשוב ופידר לסורק שזה גם חשוב בשבילי. חשבתי בהתחלה לקנות בנפרד לייזר צבעונית וסורק אבל הלייזר הצבעוניות עדין ממש יקרות וגדולות ולא אכותיות. בכל מקרה אני די סגור עליה רק רציתי לדעת אם מישהו מכיר מדפסת שמניסיון יותר חסכונית ומציעה אכויות יותר טובות אם כן כולי אוזן..תודה

7. Started by MrCheese,

טוב, התעורר אצלי הצורך בסורק, אבל מה לעשות שאני סטודנט עני והתקציב מוגבל למקסימום 400 שקלים חדשים. אני נוטה לקוות שיש משהו באיכות סבירה במחיר הזה.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  8. ?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  9. Started by Idan-h,

תראו אני מתכנן כבר כמה זמן לקנות את הFoxconn TLA570 והוא אמור לבוא עם ספק 300W של FSP. לפני הרבה זמן בLogic היה כתוב שהמארזים באים עם ספק של350W ושל FSP ואז העסקה נראתה לי מאוד מפוקפקת. לפני זמן לא רק הם שינו את כל המארזים להיות עם ספק FSP 300W, מה שהרבה יותר הגיוני, ולכן חשבתי לקנות בימים הקרובים את המארז. היום באתי להסתכל בתעריף המשלוח והמחיר ואני רואה ששינו את הספק לFSP 250W. עכשיו למרות שזה FSP, הספק 250W הוא נמוך מאוד. קישור לחנות: http://www.logicpc.co.il/eng/itemlist.aspx?cnam=A01143 באתר היבואן כתוב שהמארזים באים עם ספקים 300W רובם ומעטים עם 350W (כנראה טעות). http://www.cd-log.co.il/products.asp?pcid=2&pcsid=6 נראה לי שעכשיו אני אלך על ה6C29 של קומפיוקייס.

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  10. אוקיי, עכשיו אני אסביר למה אני מתכוון ומה אני רוצה: מישהו שאני מכיר אוהב לדבר עם ידיים חופשיות, אבל במקום בו הוא מרצה יש רק מיקרופון רגיל (הם לא חושבים אפילו על לקנות מדונה) הבחור, כמובן, מעביר מצגות מהמחשב הנייד שלו לכיתה. מה שאני חשבתי עליו, זה לחבר את האוזניית BT למחשב הנייד, שהוא ידבר, הסאונד יעבור למחשב הנייד וממנו ייצא דרך היציאת רמקולים, עם מינימום הפרעות/עיכוב מישהו יודע איך לסדר כזה דבר / תוכנה שמבצעת זאת בצורה טובה ללא בעיות? אודה לעזרתכם בנושא.

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  11. נתקלתי בחמוד הזה: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/CA/EN,CRID=2146,CONTENTID=9508 חוץ מהמחיר, יש למי מכם מילה בנושא? אורי

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  12. שלום, רציתי לקנות סורק ב 350 שקל גג. אני לא מבין בזה הרבה , יותר נכון כלום ורציתי את עזרכתם... שיהיה טוב אני יודע מה והעיקר שתביאו לי סורקים שאני יוכל לקנות מהאתרים : panda pda store לינקים ישירים למוצרים באתרים יהיו מבורכים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  13. Started by morangal555,

שלום אני מחפש מארז(עדיף ללא ספק או ספק איכותי) בעל אפשרות להתקנה של מאווררי 120MM מקדימה ומאחורה ובנוסף מאורר על הדלת\הגג התקציב שלי דחוק כך שלא מתכוון להשקיע במארז ללא ספק מעל 250 ועם ספק מעל 370 תודה מראש לכל המגיבים

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  14. שלום, אני מתכנן ליקנות עכבר של לוגיטק MX 500 או את הMX 510 וראיתי מידע על העכברים באתר של לוגיטק ורשום שלשניהם יש 800 DPI ולאחד יש 5.8 מגה פיקסל ולשני 4.3 אם אני לא טועה... השאלה שלי היא, מה זה DPI ומה הקטע של המגה פיקסל בעכבר??? אני יודע שמגה פיקסל יש במצלמות דיגיטליות אבל לא הבנתי איך זה מתקשר בדיוק בכבר, אם מישהו מכיר את הנושא ויודע אפילו קצת אני יודה לו...

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  15. Started by AMD-ALI-G,

האם הספקי כוח של A-TOP איכותיים או ג'נריים? http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_280_1090

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  16. אני רוצה ספק כח שיהיה לו את הפיצ'רים הבאים Active PFC - שישמור מעליות\ירידות מתח כדי שלא ישרף לי המחשב\הספק ATX 24pin - חיבור שמתאים ללוחות NFORCE4 עד 400 שקל, ושיהיה יחסית שקט. חשבתי על כיוון ה TT silent purepower 430W שעונה על כל הדרישות שלי ועולה רק 350 מה דעתכם עליו, או שיש הצעות אחרות?

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  17. Started by EviLeader,

ככתוב לעיל.. איך המדפסת המדוברת Canon Pixma 510? אם היא איננה מומלצת, אשמח להמלצה שונה למדפסת משולבת בסביבות ה800 ש"ח . חזק ואמץ! תומר.

18. Started by shimronfio,

אם האוזניות של חברת sensehir דגם pc131 הם אוזניות איכותית וטובות? אני רוצה לשמוע סאונד מעולה שמופק מאוזניות ושגם לא יתקלקלו לי כמו כל שאר האוזניות ב-30 אחר שבועיים http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=19044

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  19. אני מתכוון כך שלא יהיו התנגשויות ובקר אחד יתפס על הפקודות של השני לדוגמא בפיפא 2007 הגמפד שלי מחברתXCOM 12 כפתורים כמובן שלשנייהם יהיה את אותו הדרייבר אך אני אמור לקנפג את שנייהם ומה אני אמור לראות בלוח הבקרה \בקרים

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  20. אני חשבתי על זאת מה אתם אומרים?http://p1000.co.il/ היא עולה 180 שקל ב P1000 מה אתם אומרים טובה מישו מכיר משו יותר טוב בתקציב הזה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  21. Started by gromeck,

שלו לכולם, אני מעונין לדעת, מהן החברות שכדאי להתקרב אליהן בתחום הארגונומי של העכברים, לזוית אחיזה אנכית של היד. ואילו דגמים כדאי? תודה אני

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  22. Started by tgen,

רציתי לדעת אם יש דרך לדעת מה הכח של הספק ואם יש עליו עומס? פשוט יש לי המון חלקים שמתחברים לספק והשתמשתי כבר במפצל ויכול להיות שבקרוב אני יצתרך עוד אחד... אז מדאיג אותי שלא יהיה עומס על הספק ובסוף הוא עוד יישרף...

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  23. Started by liiight,

שיהיה בגודל או קטן או נורמלי. אבל לא שמנמן

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  24. Started by Tal555,

עדיף 20 ס"מ+ כמובן ספק לא ג'נרי... ושלא יעלה במחירו מעל 300 ש"ח כמו שאמרתי רחב כמה שיותר וגובה סביר

• 7 תגובות
    • 627 צפיות
  25. Started by cd73,

שלום לכולם באיזה פורום אני יכול לשאול שאלות למחשבי כף יד? תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.