ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
היי איך אני יכול לבדוק עם הספק כוח שלי מחזיק את כל המערכת?? יש לי ספק כוח סטנדרטי PSU400W מפרט מחשב: Amd 3500(venice) Abit an8ultra Gigabyte 6600gt 512kb Croshair cl2 80gb Sata2 Teac CDRW 7 fans מאוררים מעמיסים על הספק?
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי 1.1 ורציתי לדעת אם יש מניעה לחבר אליו חיבור של 2.0 . תודה.
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום ראיתי פו לא מזמן מחשבון לחישוב מינימום הוואטים שצריך בספק הכח כדי להחזיק את המחשב, מישו יכול לתת לי לינק אליו?
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על מדפסת לייזר משולב לייזר עדיף צבעוני + פקס עצמאי + מכונת צילום עצמאי + מזין דפים רזולוצית הדפסה 1200 * 1200 מה החסרונות והיתרונות בלייזר לעומת הזרקת דיו ואחרים? איזה מדפסת ממולצת? ומה העלות של המדפסת? הטונרים/תופים/דיו ? וכמה שנים אחריות נותנים?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
מחשב ספק בערך ברמה של FBS 400W אבל בחונות GOLD-TOP, מפרט זה בערך 805+1800GTO+667DDR2+5מאווררים עם לידים תקציב: מינימום עושה OC
-
- 7 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש למישהו רעיון לעכבר ומכלדת בלוטוט' אבל שמהו טוב לא פשוט תקציב לא חשוב תציעו ונראה תודה
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
קניתי כרטיס טלויזיה וחיברתי אליו את היס הבעיה של הLINE IN כל הזמן על MUTE (אחרת גם שהתוכנה של הכרטיס מסך לא פועלות שומעים מה יש בטלויזיה) לכרטיס מסך מתחבר שלט ואני רוצה לעשות שדרך השלט אני יוכל לעשות שהווליום של הLINE IN לא יהיה על MUTE יש דרך לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מהי המצלמה הקטנה / איכותית ביותר לצילום וידאו כיום עד 500 ש"ח +- ? כוללת מיקרופון מובנה. LOGITECH QUICKAM PRO 5000 Microsoft® LifeCam VX-6000 68C-00002 Microsoft® LifeCam NX-6000 Notebook 94N-00002 Microsoft LIFE CAM VX-7000 Logitech QuickCam Pro 9000 אחר? *HD זה 2 מגה פיקסל? *איזה מצלמה הכי יפה ומוסוות טוב? *המצלמה Logitech QuickCam Pro 9000 (שהומלצה לי בפורום אחר) משתלמת / איכותית בהשוואה ל: Logitech QuickCam Pro for Notebooks Zeiss 595 ש"ח אחריות: 24 חודשים. Logitech QuickCam Sphere 775 ש"ח אחריות: 24 חודשים. Logitech QuickCam Sphere MP 807 ש"ח אחריות: 24 חודשים. או שאלו מצלמות שלא משתלם לרכוש אותן?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני מתלבט מה לקחת מבין המארזים הללו: http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7830 או http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=4466 לדעתי המראה של Foxconn יותר נחמד, כך שאני נוטה לכיוונו. וחוץ מזה הספק של thermaltake אמור להיות טוב יותר מספק של HEC, לא?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
יש מכשיר מסוים שמתחבר דרך החיבור RS-232, אני צריך לחבר למחשב שלי שני מכשירים כאלה, אבל אין לי מספיק חיבורים. אני מתכוון לקנות את המתאם הבא על מנת שזה יתחבר לי למחשב: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=8522 זה בעצם מתאם USB To RS-232 השאלה שלי היא כזאת, כשאר אני יחבר את הUSB למחשב, במנהל ההתקנים זה יופיע לי בטח כחיבור USB, אבל האם זה יוגדר ככניסות COM וירטואלית או כ USB רגיל... אני אסביר, בתוכנה שלי שמתחבר למכשיר שאני מחבר דרך ה RS232 אני יכול להגדיר איזה COM אני מתחבר דרכו, COM1 COM2 COM3 וכו', האם החיבור הזה יהיה COM מסוים וירטואל או שהוא ירשם כחיבור אחר.... תודה מראש, מתן.
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
הי, לא מזמן קניתי את ה Saitek Cybrog Evo Force, אבל הוא לא מכוונן (calibration) וגם ה rudder שלו לא בסדר... http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/UNCALIBRATED.jpg מה עושים עם זה? :עריכה: מצאתי את הפתרון, מורידים את הדרייברים הכי חדישים, זה מוסיף עוד TAB בהגדרות של Deadzone, ואז מזיזים את המדים למינמום האפשרי שהקווים האדומים מגיעים. אפשר למחוק - או בעצם להשאיר לאנשים שעושים חיפוש
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אהלן. יש לי עכבר אלחוטי ואני מרוצה ממנו... הייתי רוצה להוסיף גם מקלדת אלחוטית אבל כל מה שאני מוצא זה רק סטים של עכבר+מקלדת ולא יהיה לי שימוש בעכבר... האם קיימת אך ורק מקלדת? תודה לעונים, גיא.
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות סט אלחוטי של מקלדת ועכבר. איזה סט יותר טוב מבין אלה: זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_2228_1590&products_id=16432 או זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_2228_1590&products_id=19755 איזה עכבר מגיע עם כל אחד מהסטים ואיזה סט יותר טוב?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
משהו כמו זה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15450 זה מומלץ? זה עובד כמו שצריך? הכי מציק זה שנראה לי שצריך לשים את המסך מחשב נמוך יותר, כי הכיסא נמוך. זה דבר נחוץ כי לנהוג על כיסא מנהלים שהפדלים שטוחים על הריצפה זה ממש לא עובד...
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
עברתי לעכבר MS התקנתי את התוכנה ויש האצה רק לסקרול
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני נמצא בארה"ב ומחפש לקנות עכבר ומקלדת אלחוטיים ולא יודע מה כדאי אני מחפש משהו אמין שלא יהרס תוך חצי שנה ומשהו שטוב גם למשחקים עד תקציב של 120-150 דולר תודה
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
חשבתי על לקנות אחד כזה מהארץ...(כן מה אני יעשה יותר נוח לי תשלומים)... אבל אמרו לי שעדיף לקנות את הגרסה האמריקאית ולא את האירופאית ... השאלה היא איך מזהים אם מדובר בגרסה האירופאית או האמריקאית?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה זאת טכנולוגיית ה-TILT המדוברת בעכברים? וגם מאז שקניתי מקלדת ועכבר אלחוטיים יש לי סיוטים מכל מה שקשור למוצרים האילו... לפני כשנה קניתי עכבר ומקלדת אלחוטיים מסוג Microsoft Wireless comfort בגלל שבעכבר היו בטריות זה הפך אותו למאוד כבד ולא נוח שלא לדבר על זה שבעכבר המסויים הזה הגלגלת היתה חלקה מה שנראה מאוד נח בהתחלה אבל אחר כך מתברר שבגלל שהיא חלקה אין שליטה (לא לי בכל מקרה!) על הגלגלת כשהיא מצריכה דיוק (בדר"כ במשחקי דום וכו'...) ובנוסף לזה במקלדת היתה בעיה מאוד מעצבנת (!!!), אני לא יודע אם זאת בעיה במקלדת האלחוטית המסויימת הזאת או דבר שכיח במקלדות אלחוטיות, כאשר לוחצים לחיצה ממושכת על אחד המקשים לאחר זמן מה המגע כאילו נעלם ויש צורך ללחוץ שוב על אותו כפתור, וגם…
-
- 6 תגובות
- 608 צפיות
-
-
השיחות עצמם כמו טלפון בזק רגיל? פשוט מחייגים לכל מספר שאני רוצה? יש לאג? האיכות קול כמו טלפון? או שיותר גרוע או יותר טוב? זה משתלם בסופו של דבר? צריך לשלם לעוד מישהו/משהו אחרי שקונים את המכשיר? יש לכם המלצה לטלפון VOIP אלחוטי? תודה מראש ;D
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני חשבתי על הSUNBEAM TRANSFORMER.... (תקציב 400ש"ח) אני חושב לקנות מנועה מחשבים.... אני הולך להוסיף עוד מאוורר 120MM ולקנות עוד גריל... איך המארז? ותמליצו לי על אחרים גם... תקציב : 400 ש"ח (לא כולל משלוח) חלון בצד : רק אם התקציב מאפשר חשיבות קירור (יציאות\כניסות אוויר) : הכי חשוב!!!! בקיצור תמליצו לי ותבקרו את הSUNBEAM TRANSFORMER.... (לטובה או לרעה עם נימוקים ווקשע) עוד שאלה... האם יש דרך לכבות את הניאון?? כלומר שממאווררי הלד יהיה איזהשהו מתג ששולט על התאורה שלהם אם זה בתוספת תשלום הביאו לי לינק והסבר על השימוש בו... תודה מראש.. ZeppeliN
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
בבקשה תמליצו לי על מארז בסביבות ה 400-600 שקל שיהיה מצויין ויקרר הרבה היופי שלו פחות חשוב,חשוב שהוא יקרר כי אני מתכנן oc רציני מאוד,צריך שיהיה בו מינימום 5 מאוררים. לא צריך ספק כח, אם יש אז סבבה תודה
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, רציתי לקנות סורק ב 350 שקל גג. אני לא מבין בזה הרבה , יותר נכון כלום ורציתי את עזרכתם... שיהיה טוב אני יודע מה והעיקר שתביאו לי סורקים שאני יוכל לקנות מהאתרים : panda pda store לינקים ישירים למוצרים באתרים יהיו מבורכים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני משדרג מחשב עם ספק בטח 200W אולי 250W. מחשב פנטיום 3.... לא משדרג מעבד או משהו אלו שינויים שבכלל לא דורשים החלפת ספק כח. אבל השאלה היא אם ספקי הכוח של היום יותר אמינים נגד בעיות מתח הפסקות חשמל וכל זה, ואם שווה להשקיע 300 ש"ח על ספק כח של חברה טובה למשל כמו אנטק. תודה
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
טוב, התעורר אצלי הצורך בסורק, אבל מה לעשות שאני סטודנט עני והתקציב מוגבל למקסימום 400 שקלים חדשים. אני נוטה לקוות שיש משהו באיכות סבירה במחיר הזה.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
זה בשביל אמא שלי והיא מדפיסה רק עבודות. חשבתי לקנות לה HP 1012. למישהו יש המלצות? תודה
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-