ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
-
אני צריך מצלמת אינטרנט לצורך צילום וידאו ממרחק (סביבות 15-20 מטר). לא צריך איכות מרשימה, אבל שיהיה אפשר לזהות פנים למשל מהמרחק הזה. עד 600¤. אם לא קיים משהו מתאים בתקציב הזה, אשמח להארה בעניין. העניין די דחוף, צריך את זה למחר. תודה, בז'נגלו.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
נתקלתי בחמוד הזה: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/CA/EN,CRID=2146,CONTENTID=9508 חוץ מהמחיר, יש למי מכם מילה בנושא? אורי
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
ראיתי את המארז הקטן שבאתר ופשוט התלהבתי. כמה אמור לעלות דבר כזה, איך הביצועים שלו ואיפה ניתן לקנות אותו. דרך אגב, הוא מתאים לכל סוגי הפנטיומים? נ.ב אני מצטער שפתחתי שני נושאים באותו היום
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
ישבתי שעות למצוא דרך לעשות את זה ואני לא מוצא מישהו יכול לעזור לי אני רוצה להחליף את כפתורי ה+-של ה DPI ל שליטה בווליום באמצאות כפתורי +-
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי מכשיר משולב - מדפסת ,סורק ומכונת צילום של HP דגם 2100 וכאשר אני מצלם הוא מצלם הפוך יענו מראה ולא כמו שאמור לצאת ואני לא מבין מה הבעיה , חיפשתי בהגדרות ולא מצאתי , זאתי לא בעיה בדרייברים כי הוא בכלל לא מחובר למחשב .
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
לא מעניין אותי HD או סאונד רק לכידת וידאו .. חשוב שתהיה כניסת RCA כדיי לחבר ממיר של הוט. תודה !
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום ברצוני להתקין מחדש את הווינדוס (דרך דיסק בעת הפעלת המחשב) אך מכיוון שהמקלדת והעכבר אל-חוטיים הם לא מתפקדים מחוץ לווינדוס, כשאני מכניס את דיסק ההתקנה של ווינדוס ומפעיל מחדש את המחשב המקלדת איננה מגיבה ולכן אני לא יכול לפנות לדיסק ההפעלה (ללחוץ על מקש כלשהו, אגב גם ל BIOS אני לא יכול להגיע), בפעם הקודמת שהתקנתי מחדש את הווינדוס המקלדת והעכבר האלחוטיים לא עבדו מכיוון שהתקני ה- USB עדיין לא הותקנו, יש פיתרון ? מקלדת : Logitech deluxe 650. תודה מראש.. עדי
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
אם האוזניות של חברת sensehir דגם pc131 הם אוזניות איכותית וטובות? אני רוצה לשמוע סאונד מעולה שמופק מאוזניות ושגם לא יתקלקלו לי כמו כל שאר האוזניות ב-30 אחר שבועיים http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=19044
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
אני מעוניין להרכיב מחשב לטובת משחקים בעיקר ומתלבט האם יש לי אפשרות להוזיל את הקניה על ידי בחירה של מארז זול, בשאר החלקים אני לא כל כך מתפשר הבנתי שאני צריך מינימום של 400WATT לצורך השימוש שלי ויש מארזים דיי זולים שמספקים זאת ,האם השיקול שלי הוא נכון או שאתם יכולים להמליץ לי על משהו טוב
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
עכבר לייזר http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4717 מה אתם אומרים עליו ?
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 990 1 990 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8KDA3J S-754 sata, gbl 570 1 570 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 460 1 460 כרטיסי מסך? MSI Price Units Total RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1230 1 1230 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 410 1 410 DVD + צורב פשוט אני דיי מוגבל בתקציב, ולא ראיתי מארז + ספק איכותי במחיר של 400 ש"ח שזה המחיר של זה. תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
כמה עולה מצלמה כזו,משהו לא רציני,בוא נגיד הכי זול שיש???? (בערך)
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מה אתם ממליצים, אני די מאוכזב מקרייאטיב, הדרייברים שלהם דפוקים ואפילו קניתי SOUND BLASTER CREATIVE USB וזה עשה לי קראשים בגלל התוכנה שלהם , אני מחפש משהו שהוא לא קרייאטיב בטווח 100-300 שח יש חיות כאלו? (הכי חשוב לי שיהיה דריבר אמין כי רוב הכרטיסי קול אחרי פירמוט אחד מתקשים לאתר את עצמם מחדש)
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שיהיה בגודל או קטן או נורמלי. אבל לא שמנמן
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום פורום HwZone, אני צריך המלצה בקשר לאוזניות ועכבר שמתאימים למשחקי הקאונטר סטרייק. אני מוגבל ב-600 שקל לשני המוצרים. תודה לכל עונה.
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
השאלה בכותרת תביא לינקים בבקשה זה דחוף
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
זה המארז http://www.ksp.co.il/html/part_uin.php?uin=3388 כמו שרשום הוא בא עם 500W ספק האם הוא יחזיק מערכת amd athelon 3.2 ati radeon x1300 512 mb 512 ram 80gb maxtor K8NF-9 s939, NF4, PCI-E
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
בבקשה תמליצו לי איזה ספק כדאי לי לקנות למחשב P4 1.7 GH עם כונן 160 GB ו2 כונני CD ROM ו 2 חיבורי USB. האם ספק של 350 W יעשזה את העבודה בלי בעיה או שכדאי ללכת בכל מקרה על 350W? כמו כן איזה חברות מומלצות לקניית ספקים? אם אתם יכולים להמליץ לי פשוט על דגם טוב בטווח מחירים של (150 - 200) אז זה יותר טוב. עוד משהו שאי רוצה להבין על צריכת חשמל: אם רשום על הספק 350W זה אומר שהוא תמיד מספק 350W (שזה בזבזני מאד מבחינת צריכת חשמל) או שהוא מתאים את עצמו לדרישת המחשב זאת אומרת ככל שאני יחבר יותר חומרה ככה ההספק יעלה עד גבול של 350W? תודה
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
?Spire RockeTeer II 400W Silent (24pin - 190 ש"ח ?JSP-TECH PS-05 BIG FAN 420W (12cm Fan) (24pin 180 ש"ח אחד מהם עדיף?
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני חשבתי על הSUNBEAM TRANSFORMER.... (תקציב 400ש"ח) אני חושב לקנות מנועה מחשבים.... אני הולך להוסיף עוד מאוורר 120MM ולקנות עוד גריל... איך המארז? ותמליצו לי על אחרים גם... תקציב : 400 ש"ח (לא כולל משלוח) חלון בצד : רק אם התקציב מאפשר חשיבות קירור (יציאות\כניסות אוויר) : הכי חשוב!!!! בקיצור תמליצו לי ותבקרו את הSUNBEAM TRANSFORMER.... (לטובה או לרעה עם נימוקים ווקשע) עוד שאלה... האם יש דרך לכבות את הניאון?? כלומר שממאווררי הלד יהיה איזהשהו מתג ששולט על התאורה שלהם אם זה בתוספת תשלום הביאו לי לינק והסבר על השימוש בו... תודה מראש.. ZeppeliN
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום! אני צריך עזרה ! אני רוצה לקנות ספק אבל אני לא יודע של איזה חברה וגם כמה WATT? בשביל כרטיס מסך ATI RADEON 9800 XT תןדה מראש!!
-
- 8 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מה דעתכם על המדפסת Hewlett-Packard Officejet 4255 USB All-In-One Printer
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/docs/NaturalWirelessLaserMouse6000/index.html
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-