עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. הכוונה לעכבר הזה : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3736 שווה לי להוסיף 100 שקל מהעכבר הפשוט של מיקרוסופט לעכבר הזה? השימושים הם בעיקר סרטים\סדרות ומשחקים (לא בהכרח FPS). חשוב לציין שיותר רחוק מהעכבר הזה אני לא מוכל ללכת ! התקציב : 50-150 ד"א אין לי פד מיוחד, רק חתיכת ספוג מוזרה עם מרקם של גומי, ויש לי עוד פד שהוא גם ספוג כזה אבל עם כיסוי של נייר משופשף...

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  2. שלום באיזה חנות בארץ ניתן להשיג את הסט הזה?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  3. Started by alfus73,

שלום. אני מתלבט האם לקנות את הגה הנ"ל. אני חושש מרגישות יתר של ההגה (מצב שבו כל נגיעה הכי קטינה תעיף אלי את הרכב לשוליים או כל לחיצה קלה על הדוושה תעצור/תאיץ את הרכב). התקציב הוא עד 300 ש"ח. המלצתכם לגבי דגם זה או דגם אחר בתקציב זה האם, באופן כללי, ניתן לכייל הגאים?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  4. אם יש טובים גם בפחות אז סבבה .אני רוצה שיהו נוחים .אם כפתורים שמתאימים לכל משחק בעקרון אני קונה אותם לשחק ב Pro Evolution Soccer 6 אני פעם ראשונה שקונה אז אני לא מבין כלכך .אם יש איזה מבצע על שנים ביחד אשמח לשמוע הצעה טובה.

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  5. Started by maxshuk,

שלום לכולם, אני מעוניין לחבר מצלמת אינטרנט למחשב למטרת מעקב מרחוק. אני יודע שמצלמת אינטרנט פשוטה אינה פתרון איכותי, אבל בהתחשב בתקציב ובדרישות הוא נותן מענה מספק. כמה שאלות: בראש ובראשונה, איך בדיוק אפשר לראות מרחוק? האם תוכלו להמליץ לי על תוכנה טובה? האם יש צורך בIP קבוע כדי להתחבר מרחוק? האם ישנה אפשרות לחבר יותר ממצלמה אחת למחשב (חיבורי USB), או שתווצר התנגשות תוכנה? ובכלל, כל טיפת מידע שתוכל לשפוך אור על הנושא תעזור לי. בתודה מראש, ליאור

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  6. אם יש סט בטווח המחיר הזה זה יהיה מעולה ואם לא אז רק עכבר טוב, מקלדת נקנה משהו פשוט...

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  7. שלום אני מעוניין לקנות המקלדת הזאת Lenovo Thinkplus Enhanced Performance USB Keyboard black רציתי לשמוע חוות דעת המלצות וכו...

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  8. ותוך כמה זמן צריך להחליף בטריות?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  9. אני מדבר עם החיבור לפני הPS2, החיבור בצורת הVGA או החיבור הדמוי PS2 רק יותר גדול. אני צריך שנאי מUSB/PS2 לחיבורים האלה. ביררתי בכמה חנויות אבל אין, מישהו פה אולי מכיר חנות בצפון שכן מוכרת כזה ציוד? גם משומש? אולי אפילו לא שנאי, גם עכבר ומקלדת במצב טוב. תודה.

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  10. חוקי הפורום התעדכנו. מעכשיו ניתן להקפיץ דיון לאחר 24 שעות . העניין יאכף בצורה רצינית ביותר! ככה שלא מומלץ לבדוק אם אחרי 23.5 אני אתן אזהרה או לא. העניין בא לטובתכם ולמענכם- הימנעו מלנצל אותו לרעה.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  11. Started by sharon669,

יש לי עכבר לוגיטק לייזר (די חדש) בגלל שהשתמשתי ללא משטח עכבר הכריות פלסטיק שיש למטה נשחקו (משטחי ההחלקה הקטנים מהפלסטיק) האם ניתן לרכוש רק את הכריות לעכבר? תודה!!

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  12. Started by mikale,

חוות דעת: אם מחפשים מכשיר הכולל פקס ומתכוונים להשתמש בפקס לפקסים נכנסים - אל תרכשו את הדגם הזה. הפקס פרימיטיבי לחלוטין ואינו מסוגל לקבל אוטומטית פקסים נכנסים. רק ידנית. על מנת לענות אוטומטית המכשיר זקוק לשירות "צליל מובחן", כלומר צליל אחד כשמדובר בפקס נכנס וצליל שונה כשמדובר בשיחה רגילה, ולבזק אין שירות כזה. אז אם המכשיר מיועד לשימוש ביתי, ואתם מחברים אותו על אותו קו רגיל בבית, תתכוננו למצב שבו אתם עונים לשיחה ושומעים את הצליל הצורמני של הפקס עונה, או למצב שבו פקס מנסה להיכנס ושום דבר אינו מקבל אותו. אם מחובר גם משיבון ביתי על אותו קו, בכלל החגיגה בעיצומה. בקיצור, אם רצונכם במדפסת טובה, סורק טוב - המכשיר מתאים (אם כי יקר מדי רק בשביל תכונות אלה) אם רצונכם גם בפקס - ותרו. …

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  13. Started by Jules Winnfield,

ערכתי חיפוש ברשת ובפורום והגעתי לכמה עכברים סופיים שיש לי התלבטות לגביהם. 1.logitech MX518 ( מנועה ב130 שקל מתצוגה- בגלל זה אני מתלבט אם לקנות אותו אחרת ישר הייתי לוקח אותו) 2. GENIUS ERGO 525 3.GENIUS ERGO 520 ההתלבטות העיקרית שלי היא האם שווה לי לקחת את ה MX518 מנועה שהוא מתצוגה כשיש באותו מחיר את הגיניוס 520 ואם לקחת את הגיניוס 520 מה ההבדלים בינו לבין ה525 חוץ מהDPI שאצל ה525 הוא עד2000? תודה. עריכה: אני יודע שיש גם את ה A4TECH X-750F אבל ראיתי בכמה תמונות שהצבע הכסוף מתקלף אחרי כמה זמן ונכנס הרבה לכלוך איפה שהפסים האלה אז הוצאתי אותו מהרשימה.

14. Started by shuy,

אני מחפש מכשיר ממתג DVI או VGA. אני מעוניין לחבר 2 מסכים לאותה היציאה בכ.המסך ובעזרת הממתג, לבחור כל פעם את המסך שיפעל בכל נקודת זמן נתונה. יש דבר כזה? תודה.

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  15. Started by GetRich,

יש בארץ חנות שמוכרת את המוצרים של Razer במחיר נורמאלי? מישו כאן פעם הזמין מ-Razer ויודע כמה עולה משלוח שלהם?

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  16. ראיתי שישנם שתי דגים של הG15 הכתום והכחול... במה הכתומה שונה מהכחולה חוץ מהעיצוב? האם הם תומכים שאותם משחקים? איזה סוג של מידע אני יקבל במסך? אם אני מחבר את המקלדת למשחק שלא רשום ברשימת מחשקים הנתמכת באתר של לוג'טק כמו CS מה אני יראה על המסך? האם יש עוד דגמים של מקלדות שיכולים להתחרות בהם?? ובכלל מה אתם חושבים על המקלדת הזאת ? [G15] .. אני יותר אהבתי את הדגם הכחול ["הישן"] מבחינת העיצוב מה אתם אומרים עליו?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  17. היי, אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים, של חברה טובה ומוכרת כמו מיקרוסופט או לוג'יטק, שהעכבר והמקלדת יהיו ברמה גבוהה(לא סופר מקצועית,אבל שתהיה ברמה טובה), שיהיה מקשים יעודיים כמו לMy Computer,מחשבון וכאלה... שתהיה קליטה טובה,ושלא ידרשו ממני להחליף בטריות כל יומיים, ופעם אני ראיתי משהו של מיקרוסופט High Definition,עם 1000dpi,זה משהו סטנדרטי היום בעכברים? טוב אז קיצר, עכבר ומקלדת אלחוטיים,איכות טובה,חברה מוכרת,כפתורים יעודיים,שיהיו טובים גם למשחקים וגם לגרפיקה,תקציב עד 300 ש"ח. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  18. יש "חיה" כזו בכלל? אם לא, באיזה מחיר מינימום יש? השימוש הוא כחלק מתחנת העבודה הביתית לנייד שכולל BT מובנה (LG Z1 BRAVE). המטרה היא להגיע הביתה ורק לחבר את הנייד למסך כשהעכבר/מקלדת "מחכים" על שולחן המחשב ויתחברו אלחוטית דרך ה-BT המובנה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  19. נכון להיום יש לי עכבר מסוג MX1000 של לוגיטק השאלה שלי אם כדאי לי להחליף אותו ולקנות MX Revolution חדש ורציתי לדעת מה ההבדלים העיקריים שיש בין בעכברים הנ"ל? ולפי מה שהבנתי לMX Revolution יש מקלט דונגל USB ותחנת העגינה שלו גם מתחברת לUSB אז אם הבנתי נכון העכבר תופס שני שקעים של USB?? ובכללי לכל מי שיכול לספר לי על העכבר חוות דעת של משתמש אני נורא ישמח! תודה לכולם! שתהיה שנה טובה וחג שמח לכל חברי פורום HW

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  20. Started by junior_mg,

לאחר בדיקה עדכנית בחנות TMS ראיתי שהם הביאו סוג חדש של מקלדות מחברת Wolf King .. [איך הם?] וראיתי את הדגם ה"מפואר" ביותר שTMS מוכרים והוא כרגע ה timerwolf והמיוח בוא זה העיגול הזה עם כול המקשים שמשתמשים בהם למחשקםי בנפרד.. לינק http://tms.co.il/product_info.php?cPath=62_407&products_id=3834 לפני זה חשבתי על הG15 המפורסת של לוג'טיק http://tms.co.il/product_info.php?cPath=62_405_454&products_id=4119 מה נראה לכם עדיף? יש ביקורות על המקלדת הראשונה ? אהבתם את העיצוב שלה הוא קצת "שונה".. זה נראה לכם נוח למשחקים?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  21. Started by yakov38,

כאשר אני מנסה להדפיס אני מקבל את הכתובת Install print head in the printer and click OK איך עושים Install בראש הדפסה והאם יש פתרון לבעיה. תודה למי שיוכל לעזור

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  22. שלום לכולם , אני רוצה לרכוש סט עכבר+מקלדת אבל הבנתי שהרבה מן הסטים לא תומכים בכיבוי אוטו' עם כיבוי המחשב . רציתי לדעת איזה סט הכי מומלץ לדעתכם ? ושיהו במחיר סביר (200-300) אם בכלל יש כאלה . הבנתי גם שהדגמים הנטענים יקרים מאוד , האם יש כאלה במחיר שפוי ? תודה

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  23. Started by ofcourse,

היי אני מחפש מצלמת רשת - תקציב 100-150 אבל כמה שפחות יותר טוב (זה רק לאמא שלי) ומיקרופון תקציב סביבות 60 - חשוב לי שיקלוט טוב מ 60 סמ תודה

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  24. Started by rjjb7,

שלום, לא מזמן קניתי ממיר שבאמצעותו ניתן להעביר סרטים מקלטות וידאו (דרך הוידאו) למחשב. הוא נקרא: Super Digital Video מסדרת VIVID. התקנתי את הדרייבר למחשב ובנוסף את התוכנה שבאמצעותה ניתן לבצע את ההמרה. הכל נראה תקין. כאשר אני מקליט ישנה תמונה וההקלטה תקינה, הבעייה היא....שאין קול! מן הסתם, הבעייה טמונה באחת מ2 האפשרויות: הגדרות או חיבורים. הגדרות: ייתכן ולא הגדרתי נכון את מקור השמע ולכן לא שומעים קול בהקלטה. אלו ההגדרות: הגדרתי שאת הvideo התוכנה תקבל מcomposite (שזה החיבור= RCA ="בננות") ואכן המחשב מזהה את הוידאו. לגבי הגדרת הaudio יש באפשרותי בחירה בין USB 2.0 שזוהי נקודת החיבור בין הממיר למחשב למחשב לבין C-Media שזה הכרטיס קול שלי שאליו מחוברת לי המערכת סטריאו שדרכה אני ש…

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  25. Started by redead,

כרגע יש לי עכבר אלחוטי של לוג'יטק אז אני צריך ערכה שכוללת רק מקלדת והבנתי שהE110 של לוג'יטק כולל גם עכבר... חשוב לי שהמלקדת תהיה שחורה ולא תעלה יותר מ200 שקל.. השמח לשמוע המלצות.. תודה

• 0 תגובות
    • 485 צפיות

דיונים חדשים בפורומים