עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by X-Style,

שלום, קיבלתי את היום את העכבר G5 ויש לי בעיה קטנה איתו במשחק ששיחקתי היום - Counter Strike.. בדרך כלל כשאני משחק Counter Strike ואני רוצה להסתובב נגיד, אני רגיל להרים את העכבר כדי לא להגיע עם העכבר לסוף השולחן כשאני עושה סיבוב אבל עם G5 כשאני מרים את העכבר, הוא קולט וזז גם כשאני מרים את העכבר ומה שקורה זה שהמסך קצת משתגע ודיי קשה לי להרוג ככה כי אני רגיל להרים את העכבר הרבה.. השאלות שלי הן, האם עוד מישהו נתקל בבעיה? האם יש דרך לסדר את זה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by OmEr8,

MS intellimouse EXPLORER V3.0 VS Logitech Ifeel Mouseman Wheel Optical. אלה שני העכברים ביניהם אני מתלבט... ה-MOUSMAN נוח בצורה מדהימה, אך ה-V3.0 מדוייק ובעל יכולות מדהימות... 6000 DPI... מה לקחת? עכבר רועד ונוח אך פחות טוב, או עכבר שהוא מצויין כעכבר, אך פחות נוח ו"מגניב"? תודה, עומר נ.ב אני שוקל גם לקחת את ה-MOUSEMAN הרגיל...

• 25 תגובות
    • 3k צפיות
  3. Started by Ibrow-Now,

http://computers.iol.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=148625 זה כל כך עצוב. Athlon XP קורע אותו...

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1004877860&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  5. Started by TNT,

אם איזה כונן DVD אני יוכל לצרוב מדיסק לדיסק במהירות 24? ואותה שאלה גם לגבי איזה CD-ROM?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by V00d00,

אני בונה מחשב עם הנתונים הבאים: מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon64 3500+ (S-939) VENICE CORE 1 1250 1250 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT כמות מחיר סה"כ AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE 1 690 690 זכרונות? DDR II 533 כמות מחיר סה"כ 512MB Twinmos 2 270 540 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 7800GT 256MB DUAL DVI, DDR3, PCI-E, VIVO 1 2540 2540 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 160GB SATA II 7200RPM 8MB 1 500 500 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 (Black) 1 50 50 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 1 265 265 מארזים? כמות מחיר סה"כ Thermaltake Sviking …

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  7. יש לי את הדיסק הקשיח החדש של מקסטור דגם D740X עם ה-BALL BEARING הרגיל (לא הנוזלי).נפח 40 ג"ב. נדמה לי ששומעים ממנו נקישות . זה קורה בעיקר כשהוא מתאמץ לקרוא במהירות קובץ גדול או כשהוא מנסה לטעון תוכנית שהיא קצת כבדה. איך אני יכול לדעת אם מדובר בכשל בכונן שיוביל בסופו של דבר להתפגרות שלו ? בכתבות שקראתי על הכונן הזה כתבו שהוא אחד מהשקטים שיש אם לא השקט ביותר בשוק כרגע כך שזה לא סביר שאני שומע ממנו נקישות, נכון ? עריכה חשובה : יש לי כבר 8 חודשים את ה- 60GXP של IBM (נפח 40 ג"ב). הוא עובד קשה אצלי במחשב ובכל זאת הוא שקט מאד ואין ממנו שום תיקתוקים. זה עוד חיזוק לכך שאני לא אמור לשמוע קולות כאלה מהמקסטור..

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by Yarin Yentel,

אני מחפש שולחן זיי גדול כדיי שאני אוכל לשים אליו את המישב ואת המסך כמובן מקלדת ועכבר ועוד כמה תוספות למיניהם תודה מראש😁

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by yair_h,

שלום לכולם. ברצוני לעדכן את ה BIOS במחשב פנטיום 3 450 מה"צ, הביוס הוא של Award ומספר הזיהוי שלו הוא: 08/12/1999-693-596-8671-2A6LGV3AC-00 באתר של Award מצאתי רק bios upgrade בתשלום וזאת רק בשיחה טלפונית לארה"ב, עם מס' שיחת חינם שמימלא אי אפשר להתקשר אליו מהארץ. מאחר ואני מעוניין ב update ולא ב upgrade ומאחר ואני מחפש פיתרון זול יותר להצעותיכם הבונות אודה יאיר

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by uripc,

אני מעוניין לקנות דיסק קשיח, אשמח לשמוע המלצות על דיסקים קשיחים ואיזה הכי כדאי לקנות. אינני צריך יותר מ 20 גיגה ,איזה חברה הכי טובה ואיפה הכי זול לקנות? בתודה מראש

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  11. הי אני קונה מחשב חדש ורוצה לקנות את הנ"ל למישהו יש המלצות לעכבר ומקלדת לא יקרים יותר מדי? רמקולים ואוזניות שאני רוצה לקנות, חשבתי על אלה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=574418 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=17489 מה דעתכם? אה ואני צריך איזה כרטיס קול מיוחד בשביל הרמקולים? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  12. Started by LaCostE,

אחרי כמה הפסקות חשמל בזמן קצר שהמחשב שלי חטף , ועכשיו שמתקרב החורף אני חושב שאני זקוק לUPS . לפי המפרט שלי , כמה VA אני צריך ? אני חושב שיתאים לי משהו בין 600VA-650VA . זה יספיק ? יש איזה דגם מסויים ? אני מוכן להשקיע עד סכום של 350-370 שקל מקסימום . ראיתי Advice E-COM 600A/650VA וראיתי גם איזה גאמאטרניק . יש המלצות ? תודה מראש , דודי .

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  13. אני מחפש עכבר למחשב נייד, מעוניין כמו כל אחד מכם שיהיה עכבר נוח, מהיר ומדוייק ושיעבוד על כל משטח כולל זכוכית! (או כל משטח חוץ מזכוכית חח) אז חשבתי על Explorer Mini BlueTrack Mouse שאומרים שעובד על מרבית המשטחים (אך לא יודע אם גם על זכוכית) או שהעכבר EXPLORER הגדול יותר יותר שווה? וחשבתי גם על ARC Wireless Mouse שאני לא יודע עליו כ"כ הרבה אך הוא מתאים למי שיש לו מחשב נייד והשאלה שלי לגביו היא בדיוק השאלות ששאלתי על הקודם. אם יש לכם עכבר יותר מומלץ ומדויק ובלי חוטים אז תמליצו אך לא לבלבל בשכל על עכברים שלא קשורים למי שיש לו מחשב נייד. תקציב שלי הוא עד 300 ש"ח אלא אם כן הוא ממש עכבר טוב ששווה יותר וכל אגורה.

• 14 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. Started by ofcourse,

היי אני מחפש המלצה למצלמה בתקציב של 100-120 שח יהיה נחמד אם תהיה עם מיקרופון מובנהץץ תודה

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  15. מאיזור חיפה!

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  16. אוקי אז ראיתי DVD רגיל שהוא גם DVDR בויזה של ישראכארט: מכשיר DVD מקליט קורא DIVX מבית VOG מכשיר DVD מקליט חדיש ביותר המשלב גם DVD רגיל וגם צורב DVD הקלטה ישירה של שידורי הטלוויזיה(כמו וידאו רגיל) אן קהלטה ישירות מקלטות וידאו וממצלמות וידאו רגילות או דיגיטליות מסוגל להקליט גם על גבי דיסק DVD+R חד פעמי או DVD+RW רב פעמי בנוסף המכשיר קורא סרטים בפורמט DIVX קורא מדיות KODAK CD,DVD+RW,DVD+R,DVD-RW,DVD-R,CD-RW,CD קורא פורמטים מסוג JPEG,MP3,DIVX,SVCD,VCD,DVD מולטי זון (קורא את כל אזורי הצפייה) מולטיסיסטם PAL\NTSC ארבע אכויות הקלטה HQ,SP,EP,SLP אחריות שנה ע"י פירלס אלקטרוניקה דגם DVDR-V05 מחיר 628 כולל משלוח מה אתם אומרים שווה או שאפשר למצוא מחיר טוב יותר?

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  17. כשקניתי את המחשב בחרתי בזיכרון DDR 333. כמובן שיש לי לוח אם שתומך בזיכרון מסוג זה אך ברצוני לדעת איך אני יודע שהזיכרון הוא באמת 333MHZ ולא 266MHZ.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by orenweb,

לאחרונה קניתי מחשב חדש עם מסך Dell U2311H . ראיתי שקיים דגם יעודי שמתחבר למסך זה. (דגם AX510) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8477 רציתי לדעת עם מישהו מכיר את הרמקולים האלה ויכול לתת חוות דעת לגביהם. המחשב משמש בעיקר לצרכים משרדיים ואני לא צריך סאונד מדהים אבל השאלה היא האם הרמקולים נשמעים סביר ++ או כמו טרנזיסטור ישן. בנוסף אשמח לשמוע המלצה לרמקולים טובים עד אזור ה 250 ש"ח חשבתי על Logitech Z323 מה דעתכם עליהם? http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=Z323&Cat2Cat1ID=170&Cat2ID=801&aff=Zap〈=he

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  19. Started by mardona,

שלום לכולם! יש לי כרגע HP 2210 ששירתה אותי נאמנה במשך שנתיים עד שהיא פתאום התקלקלה..משהו מוזר ביותר לתקן אותה אצל החברה זה 250 שקל ולכן אמא שלי שוקלת לקנות מדפסת משולבת חדשה... עד עכשיו תמיד קנינו HP ואת האמת היא באמת חברה איכותית ואני ממש מבסוט מהמוצרים שלה. היות ואני לא מבין ממש בתחום אני יתן למומחים כאן לעזור לי אני רוצה מדפסת משולבת הצריכה לכלול צילום, פקס, סריקה שולחנית והדפסה. הסכום שלי הוא בסביבות ה 1000 ואם אני יראה לנכון אני גם יכול לעלות את התקציב אבל לא לחרוג יותר מדי אני מתלבט בין מדפסת לייזר ומדפסת הזרקת דיו אם אפשר לדעת מה עדיף מדפת לייזר או הזרקת דיו תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by BONO,

התלהבתי מאוד מהמארזים של enermax ושל antec עכשיו אני מחפש מארז שהוא כמו ה 710 של enermax רק עם 6 פתחים לדיסקים ולא 4 מישהו יודע איפה אפשר לקנות אחד כזה? ואיזה כדאי יותר enermax או antec?

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  21. הרי רוב (אני לא באמת יודע את הסטטיסטיקה בנוגע לזה) הראוטרים משדרים בתדר של 2.4 ג'יגה הרץ. וגם הרבה מהמקלדות.. זה לא אמור לגרום לבעיה?

22. כי כל הזכרונות שלה זולים לאללה!!! וגם לא מופיעםי בTOP BRANDS!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by YinnoN,

איך הmx 310 בשביל גיימר בינוני ועבודות וגלישה וכאלה ? הוא יחליק לי טוב על פאד ג'נרי מחוספס ? ביקשתי מאבא שלי לקנות לי mx 510 בתאילנד אבל הוא לא מצא אז הוא קנה 310 ב20$ (בארץ 245ש"ח) זה נראה לי עיכבר מעולה לא ? זאת אומרת לא כמו הmx 1000 אבל טוב יותר מהלוג'יטר הפשוטים ואלה של מיקרוסופט. בקיצר איך העכבר הזה ? תודה רבה

• 14 תגובות
    • 851 צפיות
  24. תודה למגיבים

• 1 תגובה
    • 4.4k צפיות
  25. Started by Game5,

שלום , אני מחפש עכבר אלחוטי טוב למחשב נייד , אם אתה מוצאים עכבר חוטי טוב אז אין לי בעייה גם חוטי. אני לא ממש יודע מה הולך עם נייד , אבל אני חושב שעדיף עכבר רגיל ולא קטן שקשה להשתמש בו. בינתיים מצאתי את העכבר הזה: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=502984 עולה 155 ש"ח בנועה מחשבים... אגב עכבר אלחוטי מגיע עם עם 2 חלקים (עכבר + חיבור usb שמתקשר עם עכבר) ? תודה אבי

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.