עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by BONO,

הזמנתי תמארז Thermaltake Highest Xaser III V2000A Super Tower Case ואני צריך עזרה איך להרכיב תמחשב בתוכו אני יודע להרכיב מחשב אבל נראה לי שבמארז הזה יש עוד כמה דברים שיהיו חדשים בשבילי (כמו מאווררים אף פעם לא היו לי) יש לי לוח אם Giga-Byte GA-7vaxp אחת מהשאלות זה איזה כבל צריך לחבר ללוח אם איפה שרשום Sys fan אני יודע מה זה אומר אבל יש איזה 7 מאווררים איך מחברים את זה? מישהו יכול לעזור לי בטלפון או באי סי קיו או בפורום או בטלפתיה משהו?

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  2. אהלן אנשים .. ברשותי המארז הנ"ל HEC COMPUCASE ... שעד כה היה מדהים ונוח עם המגירות .. אבל עכשיו אני צריך להתקין צורב חדש שקניתי וזה נראה בלתי אפשרי ! בהוראות יצרן של המארז כתוב: 1) צריך להבריג את 2 הברזלים על הצורב ולהשחיל את הצורב במגירה --> לא עובד ! אפשרות 2 ) להשחיל את הצורב ואז להבריג כשמראש לדאוג שהברזלים בפנים - קשה מאוד - יש משהו שחוסם את החורים לברגים.. אז איך עושים את זה ?! תודה.. כבר בא לי להתקין את הצורב אז תעזרו לי

• 9 תגובות
    • 765 צפיות
  3. יש ברשותי 2 מודולים של זיכרון של חברת קינג סטון מדגם KTS7001/256 בררתי באתר ושם רשום שזה זיכרון למחשבי סאן השאלה שלי מה מהירות הזיכרונות הנ"ל והאם הם מתאימים למחשבים אחרים בייתים ויש להם 100 פינים מכל צד של הזיכרון ומן הסתם הם ארוכים וגבוהים יותר מסתם זיכרון SDRAM ואל תגידו לי לברר באתר לא מצאתי שם יותר מידי מידע בנושא הנ"ל בתודה GOLANI

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  4. Started by pak82,

הי לי יש מחשב עם כרטיס קול מובנה (לוח אם gigabyte ga-945 s3) יש לי בחלק האחורי 3 יציאות/כניסות של אודיו (אדום כחול וירוק), הרמקולים של המחשב מחוברים ליציאה הירוקה והכל עובד מעולה. יש לי אוזניות פשוטות עם מיקרופון מובנה שיש להן שני חיבורים, כאשר אני מחבר את האוזניות לשני החורים הנוספים (הכחול והאדום) אז אני שומע תמיד גם מהרמקול וגם מהאוזניות. אני מעוניין להגיע למצב שבו אני יכול לבחור האם אני רוצה לשמוע מהרמקול או מהאוזניות (חשוב לי שהאופציה של מיקרופון מובנה תישאר) מה עושים?

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  5. Started by Glow,

שלום! אני פה ורציתי לשאול איזה מארז אתה ממליצים לי ב 500 ש"ח......משהוא אם קירור טוב בבקשה..... ואני מחפש חנות מחשבים טובה באזור המרכז יש המלצות?

• 54 תגובות
    • 4.2k צפיות
  6. מישהו יודע אם אני יכול להשיג את הקומבו הזה בארץ ? (כל מקום שניסיתי אמר שכרגע אין במלאי ולא יהיה עד סוף אפריל/תחילת מאי). :-\

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  7. אוקיי אז ככה, יש לי 3 מאווררים במארז ראדון 9800 פרו מעבד 3 ג'יגה הארד דיסק 120 צורב ודי וי די מנורת ניאון וכונן דיסקטים. עכשיו אני רוצה לדעת איך לחלק את החשמל, (יש 2 חוטים שיכולים להתחבר לחלקים) איך הכי כדאי לחלק את הדברים ל 2 קבוצות כדי שהכל יעבוד ולא יהיה עומס?? יש לי ספק 400 ... בבקשה תעזרו לי לסדר את הסדר הכי נכון כדי שלא יהיה עומס... פלייז אנשים ובבקשה מהר כי מחר אני מרכיב תמחשב... תודה מראש אנשים!

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  8. Started by בונדי,

אז ככה יש לי לוח אמ של ג'יגבייט וכרטיס רשת מובנה ועוד כרטיס רשת בנוסף שהוא אמור לשתף את האינטרנט במחשב השני שלי הורדתי את התוכנה everest כמו שאמרו לי ניכנסת לחיבורי רשת בתוכנה ורשום לי 2 ! Device Description Type SiS 900 Fast Ethernet 10/100 LAN Adapter PCI ========================== Device Description Type Davicom DM9009 Ethernet Controller PCI ואני לא יודע מה מהם אני אמור להתקין ואיךךךך אין לי את הדיסק התקנה !

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Nitz,

אני קונה מחשב חדש (סוף סוף) ואני צריך עזרה במפרט בבקשה תנו לי הצעות בקשר לתקציב- אין אבא שלי לא אומר לי סכום מסוים של כסף אז פשוט תנו לי מה שאתם רוצים- כמובן שאל תגזימו עם גברים שעולים יותר מדי תודה רבה עוד דבר- לפי מה שאני רואה- גם בעדכונים של האתר וגם בכלל- AMD הם חלשים ומפגרים מאחור- כדאי לי לקנות אינטל?

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  10. Started by אוריפ,

שלום! האל-פסק הישן שלי הלך לעולמו והנה הדרישות החדשות שלי: 1. המחשב שלי מצוייד בספק כוח של 480W (הצרכנים העיקריים הם לוח האם, 3 כוננים אופטיים, 3 PCI מלאים, והרד-דיסק של 80GB). 2. מסך LCD 17", אין לי מושג כמה W הוא צורך... תעשו ממוצע . אני צריך אל-פסק טוב שיחזיק את המחשב + המסך ושיהיה לו חיבור למחשב, אני מתכוון בצורה שאם יש תקלה הוא מודיע לי על המסך, מעין חיבור כזה לא של חשמל... אתם יודעים למה אני מתכוון. אין לי העדפה לחברה מסויימת, אני פשוט צריך משהו טוב ואמין שעונה על הדרישות הנ"ל! תודה!

• 42 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by hamoodit,

מחפש מארז בצבע שחור בלבד....בגודל סטנרטי של MIDI ATX לפנטיום 4, לא חייב עם ספק אבל חייב להיות גג 40 ס"מ גובה .. מישהו מכיר? יודע ? יכול להמליץ או לתת הכוונה לחנות מסויימת....חיפשתי כבר בכל החנויות ONLINE ולא מצאתי. תגובות תתקבלנה בברכה.

12. שלום, אני צריך עזרה כדי למצוא מארז עם חלון איכותי ועם ספק לא ג'נרי בכ-300 ש"ח. המארז+ספק היחידי שאני מכיר במחיר הזה זה הCompucase-HEC CI-6A19 אבל הוא בלי חלון..... אני אשמח לקבל הצעות.. תודה.

13. מה קורה אנשים , אני צריך עזרה במציאת מדפסת לייזר משולבת (מדפסת , סורק ופקס ) ,שחור לבן . המחיר שיהיה עד 1000 ש"ח אם במידה ויש גם עם כרטיס רשת מובנה אז בכלל גדול .

14. Started by roadkill15,

אני צריך עזרה במציאת הסורק הכי טוב והכי גדול (מבחינת הגודל של מה שנכנס בתוכו). אין לי מושג איך לדעת אם הסורק טוב או לא. אני מחפש משהו בתקציב של כ- 400 ש"ח. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  15. בשבוע האחרון חיפשתי ללא הצלחה יתרה ספק כוח 400W ומעלה שנועד ללוחות אם בעלי שני מעבדי xeon - היחוד של ספק כזה הוא שמעבר לחיבור ATX ו- 4pin 12V, יש לו עוד חיבור של 8pin 12V. דוגמא לספק כזה ניתן למצוא באתר של supermicro: http://www.supermicro.com/PRODUCT/Accessories/pws-034.htm, שלצערי בדקתי אצל המשווקים שלהם בארץ ואף אחד מהם לא מביא דבר כזה. אם מי שהוא מכיר חנות או יבואן שיש להם ספק כזה (לא בהכרח של SM אלא כל ספק שעונה על הדרישה של 400W+ ועם החיבורים המתאימים) אני אשמח לשמוע, תודה.

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  16. Started by Gilladriel,

הבנתי שבעדכונים מאוחרים יותר שיפרו את ה Lift off distance. משהו כמו מ45 מ"מ ל 15 בלבד. מישהו? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by x-dude,

קניתי UPS חדש אבל את כבל ה serial לא הביאו לי (שיטה ישראלית מסריחה,אתה רוצה את הכבל? שלם!) anyway במקום להיות פרייאר ולשלם לחנות שהם רוצים מחיר קצת מוגזם אליו,מישהו יודע איך קוראים לכבלים האלו? כל מה שאני יודע שזהו Compact UPS D-9 connector אם זה עוזר אז ה UPS החדש שלי הוא Gamatronics Compact UPS Line-Interactive 600VA קצת דחוף לי אז אם מישהו יכול לעור אני יודה (לא,לא yoda) ;D

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  18. שלום, יש לי הגה למחשב שמתאים גם ל PS (גם בתור ג'ויסטיק רגיל) וגם עם רטט, קיצר דבר נחמד ביותר אבל הבעיה היא שיש לו חיבור קצת מוזר שאין לי כמוהו ממש במחשב החדש (היה לי בקודם), אתם יודעים במקרה אם אני יכול להשיג מתאם כלשהו? החיבור הוא: זכר 8 פינים מלמעלה ו 7 מלמטה. תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  19. המדפסת לשימוש של אמא שלי. חשוב שתהיה קומפקטית יחסית ושלא תעלה הרבה (עדיף גם עם דיו זול). לא חייבת להיות צבעונית. תודה לעוזרים.

20. Started by tomz,

אני צריך המלצה למצלמה הכי טובה שנמצאת היום בשוק האיכות הכי טובה והכל הכי טוב. המחיר לא משנה. העיקר הכי טוב, שמתחבר למחשב ב USB לשימוש וידאו כמו הקלטת סרטים וכו' המצלמה יכולה ליהיות כל סוג של מצלמה, העיקר שתתחבר למחשב ועדיפות לכמה שיותר קטן רזולוציה הכי גבוהה digital video capture - 25+ fps ועוד, בקיצור הכי טוב

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  21. Started by arm123,

אני צריך ספק למחשב שלי עד 300 שקל, חשבתי על זה http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10120 אשמח לשמוע מה דעתכם עליו והאם למישהו יש ניסיון איתו ?

• 6 תגובות
    • 586 צפיות
  22. Started by omri24,

זה המפרט שלי וחשבתי על הספק שמופיע במפרט (FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan 380 ) אבל יש אולי עוד ספק שכדאי לשקול לקנות חוץ מהנ"ל? AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX DFI NF4 ULTRA INFINITY TWINMOS DDR 512MB 400mhz CL2.5 TWINMOS DDR 512MB 400mhz CL2.5 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 530 Leadtek Winfast PX 7800GT 256MB 256bit PCI-E VIVO 1995 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 270 FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan 380

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  23. יש לי ג'וייסטיק של חברת ספיד לינק מדגם black hawk sl 6637 עד לפני יומיים בערך הוא עבד מצויין בלי בעיות או משהו ואז כשנכסתי להגדרות שלו בלוח בקרה במחשב אני רואה שכשאני מושך אותו ימינה החץ של הכיול בחלון הולך שמאלה... אותו דבר קורה לי כשאני מושך לצדדים אחרים.. ניסיתי להחליף דרייברים והכל ושום דבר לא עזר גם החלפתי יציאות של יו אס בי וגם לא עזר... אין לי מושג מה הבעיה לא התקנתי שום דבר שיכל לדפוק אותו ככה. מישהו אולי יודע מה הבעיה או שנתקל בזה? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  24. Started by PoHuisT,

כאשר אני משחק אחרי בערך 30-40 דקות לפעמים יש ציפצוף מהמחשב אז פתחתי את הABIT EQ ו ראיתי שהמתח של ה DDRVTT קופץ מעל 1.45 ובגלל זה הוא מצפצף יכול להיות שזה בגלל הספק??

• 7 תגובות
    • 627 צפיות
  25. Started by Yoni1o,

התקציב שלי 750 שקל ואני רוצה לקנות אוזניות לסוני 3 שזה ישמש למשחקי יריות וחשבתי על האוזניות החדשות של סוני pulse elite שעולות 600 שקל מהאתר vgp מחו״ל למישו פה יש המלצה בתקציב של 750 על אוזניות יותר טובות כי אמרו לי בפורום fxp לשאול בפורום של חומרה וציוד היקפי וכו.. כי שם יותר מבינים אז אמרתי אני ישאל באתר הזה מישו פה חושב שאני יכול לקנות בתקציב 750 שקל אוזניות יותר טובות ממה שאני רוצה של סוני ?

• 1 תגובה
    • 970 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.