ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני לא גיימר ולשניהם יש עכבר MX1000 שאני רוצה אבל MX3100 עובד על RF ן-MX5000 עובד על BLUETOOTH איזה שיטה עדיפה?
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מדפסת דיו צבעונית עם המאפיינים הנ"ל: שתהיה משולבת עם פקס. (קריטי) משולבת עם סורק (רצוי אבל לא קריטי) יכולת קריאה ישירות ממצלמה דיגיטלית (שאפשר להדפיס תמונות בלי להעביר אותן מהמחשב אלא ישירות מהמצלמה). המדפסת מיועדת להדפסת תמונות צבעוניות בעיקר- לכן שתהיה בהדפסה איכותית. מחיר- 1,000 שח פלוס מינוס. ניסיתי לחפש לבד- אבל אני לא מבין ממש כלום בנתונים של מדפסות ובחברות- מה טוב ומה לא- בבקשה אשמח לעצות+לינקים רלוונטיים, תודה.
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
חשוב לי שיקלטו לפחות ממרחק של 2 מטר , זמן תגובה נמוך ככל שניתן , קליטת זויות של עד 170 מעלות מהמקלט. אני יודע שמקלדות מחברות מותג יכולים להטות בציפיות , לכן אבקש המלצות מנסיון אישי של אנשים ע"פ הקריטריונים שציינתי.
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף מארז והשנאי ( ) נראה נחמד, אבל יש לי פאנל שבולט החוצה בערך 1 ס"מ במקום כונן אופטי. היות ולשנאי יש דלת, אני לא בטוח אם זה יכנס... הדלת של המארז משאירה מקום לבליטות למיניהן או שהיא הדוקה?
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
בהמשך לשאלה... מחפש תוכנה שמאפשרת לראות סרט מהמחשב בטלוויזיה ובמקביל לעשות כל פעולה אחרת במחשב לשחק להתכתב וכו'? האם יש מוצר או תוכנה שעושה את הפעולה של המכשיר הזה http://sababadc.com/divx/divx.html יש אולי מכשיר דומה שבעצם מאפשר גישה לקבצים של המחשב אולי עם חיבור רשת ויש לו יציאות לטלוויזיה ככה שזה מן הסתם יהיה יותר זול ...
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מדפסת צבע איכותית ואני מתלבט בין CANON ל HP. עלות המדפסת צריכה ליהיות בין 600 ל 900 שקל. מה מומלץ ומדוע? האם קיימות מדפסות לייזר במחיר אטרקטיבי? תודה לכל העונים! :
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
האם יש מכשיר שמסוגל לקבל פקס ולסרוק אותו ישירות למחשב? תודה.
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
תומך של HP הסביר לי שהבעייה בגינה המדפסת שלי מסרבת להדפיס אחרי שהייתה דלוקה יותר ממספר דקות היא מכיוון שיש הפחתה בזרם החשמל מהלוח למדפסת. הפתרון הוא להשתמש ב - USB HUB המאפשר זרימת חשמל רציפה. מבלי להכנס כרגע לנכונות התשובה (התומך אמר שהבעייה מוכרת וידועה ולכן בנושא זה זוהי ההמלצה) - היכן ניתן למצא HUB כזה שיש לו כנראה גם חיבור לחשמל? קיבלתי כמה המלצות אבל הן ללא חיבור של ה - HUB לחשמל ואני חושש שזה לא יספק את הסחורה. אחת ההמלצות שקיבלתי מספק כשלהו שפניתי אליו הינה בקישור המצ"ב. האם זה ייתן את הסחורה המבוקשת? http://www.aten.com/products/productItem.php?pcid=2006041110563001&psid=20050117103438002&pid=20050223110722005&layerid=subClass4
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אז ככה - יש לי מגירה במידות: רוחב 20.5 ס"מ | גובה 53 ס"מ | עומק 40 ס"מ. אני מעוניין להכניס פנימה מחשב בתצורת ATX. הבעיה שכל מארזי ה-ATX בעומק של 45-55 ס"מ לפחות! לכן - חשבתי לקנות מארז ולהציב אותו כך שהחזית תפנה כלפי הרצפה, ספק-הכוח יפנה כלפי התקרה, וכו'. 1. מה ההשלכות של זה? מבחינת קירור כמובן. 2. יש לכם על המלצות על מארז מתאים למידות הנ"ל? קרי גובה עד 40 ס"מ, עומק עד 54 ס"מ, רוחב עד 20.5 ס"מ (או קצת יותר רחב, כי אפשר להרחיב את המגירה). שיהיה שטוח בחזית כך שניתן יהיה להציבו על הפרונט. וגם מאוורר בגג המארז יהיה טוב (כי אהפוך אותו למאוורר חזיתי). תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מצלמת רשת, כשבדקתי איזה מצלמות יש אז ראיתי מצלמות בטווח מחירים 50-350 ש"ח, השאלה שלי היא מה ההבדל ביניהם, האם זה שווה את הפרשי המחירים. ואיזה מצלמה מומלצת במחיר נמוך עד 100 ש"ח תודה
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
בעקרון המוצר שאני מחפש צריך להיות: - קופמקטי (אם אפשר לקנות נרתיק שיהיה גם ארנק וגם בשביל היומן זה פשוט גאוני) - קשיח (שלא ישבר מכל מכה..אני רוצה להסתובב איתו הרבה בכיסים וכאלה) - נוח לשימוש - בעל ממשק נוח... (הקלדה מהירה, תפריטים נוחים וכולי..) - בעל ארגונית נוחה - זו בעצם המטרה של הקניייה... צריך להיות ארגונית טובה מאוד. לגבי Mp3, מצלמה, אינטרנט אלחוטי, בלוטות' ושאר מיני גאג'טים - זה ממש לא עקרוני לי.. אינטרנט אלחוטי זה נחמד בשביל אימייל, אבל אני צריך יומן אלקטרוני - לא איזה גיימבוי משוכלל.. תודה רבהה רבה!
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם !!! רציתי לדעת אם מישהו יודע כיצד מסכרנים מחשב כף יד עם מחשב אישי נייד באמצעות BLUETOOTH? עליי לציין ,כי בשני המחשבים קיים לי BLUETOOTH ותוכנת activesync . תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום 2 ALL אני מחפש לקנות מדפסת תמונות (הקטנות האלה). אני צריך חברה, דגם ומחיר סביר. אפילו עם הדגם לא נמצא בארץ יש לי מישהו שיביא לי אותו מחו"ל (הכוונה ארה"ב) התקציב שלי הוא עד 150 דולר למדפסת.....
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, חרשתי את הרשת ואפילו רכשתי (והחזרתי לחנות) בחיפוש אחר מפצל USB אשר ייתן לי מענה לדרשות הבאות: - מפצל לפחות לשתי יציאות ועדיף ארבע יציאות. - אפשרות קבלת כוח ממקור חיצוני (AC). - שליטה בכיבוי והדלקה של פורטים מסוימים. - אפשרות להעלות מידע ולא רק להוריד, כלומר תמיכה גם בכונני USB חיצוניים, נגנים וכו'. יש לי מנורת USB (להאיר את המקלדת בליליות החשוכים), מתאם IR ונגן MP3. את המתאם והמנורה אני רוצה להשאיר קבועים במקומם, אבל המנורה דולקת כל עוד היא מחוברת לUSB, ולכן אני מחפש אפשרות לשלוט בחשמל שמגיע אליה. חשוב לדעת שבכל מקרה, גם אם יציאת USB מנותקת דרך ה-BIOS, היא עדיין מעבירה מתח של 5W שמספיק בשביל גאדג'טים קטנים כמו המנורה. האם מישהו מכיר פתרון כזה או דומה, אפילו רק על של…
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מה הציוד שאני צריך כדי להעלות שיעור באון ליין באיכות גבוהה ועם סאונד ומה עלי לעשות כדי להעלות לרשת כלומר להתארח באתר כלשהוא או כל דבר אחר ?
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
יש לי מצלמת רשת נורא נורא נורא ישנה של Nogatech שרואים בה מצויין , תהיתי אם החיישן שבה הוא CMOS או CCD, יש דרך לבדוק זאת?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
חברים לאבא שלי יש תפאלם הזה, ואין לי שמת של מושג בכל הדברים הקטנים האלה.. עכשיו אין לו עברית שם איך אני אמור להתקין ? בתודה מראש לכולם
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני כחודש מסך LCD של סמסונג, 703B יש מן כתמים כאלה כל המסך זה מתחיל להפריע לי, אם איזה חומר כדאי לנקות? ומה בערך העלות של זה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
של סרטים והאם יש אפשרות של הדבקת כתוביות יש חיבורים כאלה בחלק מהדי וי די שיצאו היום יש חיבורים כאלה בנפרד? בלי הדי וי די? תודה לכל העקונים
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת אלחוטית שתתאים גם למשחקים ושלא מתנתקת אם מישהו זכה להשתמש באחת כזו תגידו לי,בבקשה
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי את העכבר RAZER DIAMONDBACK, יש לו כפתור שנקרא ON THE FLY SENSITIVITY שאני לוחץ עליו לא קורה כלום. מה הכפתור הזה אמור בעצם לעשות? ואיך אני אמור לגרום לו לעבוד? הדרייבר עובד תקין חוץ מזה, האפשרות נמצאת על כפתור מספר 4 אני לוחץ ולא קורה כלום
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אז ככה, האם אפשרי לעשות קומבינציה של המפרטים הבאים: מחשב לצרכי קולנוע בייתי http://hwzone.co.il/specslist/view/30/ מחשב לעבודה משרדית http://hwzone.co.il/specslist/view/64/ כשמארז שמוצא חן בעיני הוא זה (נמצא במפרט קולנוע בייתי) http://www.thermaltake.com/xaserCase/tenor/silver/silver.htm תודה רבה מראש על התגובות
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני קיבלתי מחבר של אבא שלי את המכשיר הזה, הדגם הזה HX2790 ואני צריך לקנות מטען, חוט מסנכרן נתונים ומתאם GPS או אנטנת GPS. אני פשוט לא יודע מה ואיזה GPS לקנות, אני לא רוצה שהוא יהיה במכונית, אני רק צריך שיהיה GPS שאני יוכל להשתמש בו בהליכה או בנסיעה בקטנוע נגיד. המכשיר כאמור תומך בחיבור GPS אבל לא הבנתי איך מה זה עובד. אני חדש בדבר הזה לגמרי, ואין לי מושג, אני שמתי לב שמקבלים מטען ל GPS, אז הוא גם טוב להטענה של המחשב נייד עצמו? כי אולי אפשר לחסוך בכמה דרכים במקום לקנות אחד אחד, אז אם קונים מתאם GPS או משהו שקשור אליו מקבלים בתוספת כבלים נוספים, אם זה מטען או מסנכרן נתונים. תודה דה
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
hello how can i use the key assignment function in order to switch windows? i tried to do it, but i order to switch windows i need to push ALT+TAB and in the key assignment option i can't do it because it waits until i stop pushing ALT or maybe there is another option to switch windows that i am unaware of.
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת אם הדונגל שלי תומך בפרופיל הזה? יש לי מיקרולינק או שזה מיקרוקום בלוטות' אאל"ט 1.1 איזה אוזניות BT אלחוטיות יותר טובות- לוג'יטק או HP? תודה
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-