ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה ספק כח שיהיה לו את הפיצ'רים הבאים Active PFC - שישמור מעליות\ירידות מתח כדי שלא ישרף לי המחשב\הספק ATX 24pin - חיבור שמתאים ללוחות NFORCE4 עד 400 שקל, ושיהיה יחסית שקט. חשבתי על כיוון ה TT silent purepower 430W שעונה על כל הדרישות שלי ועולה רק 350 מה דעתכם עליו, או שיש הצעות אחרות?
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
תקציב : לא יותר מ300 שנה.. לא יודע אם כדאי אלחוטי או לא.. מישהו יכול להמליץ על איזה משהו יפה?
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום פורום HwZone, אני צריך המלצה בקשר לאוזניות ועכבר שמתאימים למשחקי הקאונטר סטרייק. אני מוגבל ב-600 שקל לשני המוצרים. תודה לכל עונה.
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה למצלמת אנטרנט שתעבוד בווינדוס 98, שלא ידרש הרבה אור על מנת שיראו טוב ושיראו חד. (הכי חשוב זה האור)
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לקניית סורק בסביבות ה-300 ש"ח לחבר שלי. אנא ענו לי מהר כי הוא רוצה לקנות את הסורק היום בערב. תודה
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
מה ההסדל בין SRAM ל DRAM ??? (אני מתכוון לאיך הם בנויים לא לשימושים שלהם)
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אהלן חברה! אני הולך לרכוש את המצלמה ורציתי לשמוע את דעתכם עליה לפני שאני משקיע כמות נכבדת של כסף עליה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה לספק כוח בתקציב של 250 ש"ח, הספק צריך להיות לפחות 350W, שקט, ועדיף בתקן של לפחות 2.0 הבעיה האחרונה היא שזה צריך להיות מלוג'יק (כי אני קונה שם את כל המחשב. http://www.logicpc.co.il/heb/colist.aspx?type=A00184 תודה למגיבים!!!
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מה דעתכם על המדפסת Hewlett-Packard Officejet 4255 USB All-In-One Printer
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
תראו אני מתכנן כבר כמה זמן לקנות את הFoxconn TLA570 והוא אמור לבוא עם ספק 300W של FSP. לפני הרבה זמן בLogic היה כתוב שהמארזים באים עם ספק של350W ושל FSP ואז העסקה נראתה לי מאוד מפוקפקת. לפני זמן לא רק הם שינו את כל המארזים להיות עם ספק FSP 300W, מה שהרבה יותר הגיוני, ולכן חשבתי לקנות בימים הקרובים את המארז. היום באתי להסתכל בתעריף המשלוח והמחיר ואני רואה ששינו את הספק לFSP 250W. עכשיו למרות שזה FSP, הספק 250W הוא נמוך מאוד. קישור לחנות: http://www.logicpc.co.il/eng/itemlist.aspx?cnam=A01143 באתר היבואן כתוב שהמארזים באים עם ספקים 300W רובם ומעטים עם 350W (כנראה טעות). http://www.cd-log.co.il/products.asp?pcid=2&pcsid=6 נראה לי שעכשיו אני אלך על ה6C29 של קומפיוקייס.
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אם זה לא הפורום המתאים אז תעבירו לא יודע איפה לרשום את זה... יש לי psp ורציתי לדעת אם יש לו זרוע / מתקן / מעמד לרכב תודה.
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש דרך לדעת מה הכח של הספק ואם יש עליו עומס? פשוט יש לי המון חלקים שמתחברים לספק והשתמשתי כבר במפצל ויכול להיות שבקרוב אני יצתרך עוד אחד... אז מדאיג אותי שלא יהיה עומס על הספק ובסוף הוא עוד יישרף...
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
1)ספק כוח למארז Thermaltake TT420AD 420 WATT 2 FAN 2) ספק כוח למארזי Thermaltake TT420APD PFC 420 WATT 2 FAN השני יקר יותר ב50 ש"ח. האם ההבדל משמעותי? מה זה APD וPFC?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות דיסק קשיח נוסף, אבל המערכת שלי באוברקלוק ואני מפחד שהספק יקרוס. יש סיבה לדאגה?
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
האוזניות בעיקר למשחקים לפעמים גם למוזיקה וסרטים (עדיף עם מיקרופון) אני חושב על אלו :SteelSeries Siberia, SteelSeries 5Hv2, Razer Barracuda HP-1 8 Channel Gaming Headphone, Razer Carcharias ו גם HD555 (לגבי ה5Hv2 וה siberia לא יודע עם לקנות עם החיבור USB או בלי) יש לי כרטיס כול רגיל מובבה של GIGABYTE X58 UD5 על איזה אוזניות מהאוזניות האלו או אחרות אתם ממליצים ולמה? תקציב משהו גג בעזור של הHD555.
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
התקציב: עד 200 ש"ח אולי 250 גג מיועדת לשימוש בסקייפ לתקשורת עם אדם מארצות הברית אז מי שיכול להמליץ לי בבקשה על מצלמה באיכות טובה שהתמונה זז טוב ולא בקפיצות אז ממש בבקשה להמליץ לי תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את הg7 אבל קראתי מלא ביקרות שאומרות שהבטרייה נגמרת אחר 12 שעות של פעילות זה נכון? אם יש לכם עכבר g7 תגידו כל כמה זמן אתם מחליפים בטרייה. תודה
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להתחדש במדפסת חדשה, ביקרתי באופיס דיפו והציעו לי hp 6183 ב1400 שקל. מישהו התנסה איתה ויכול לתת חוות דעת? לפי המפרט זה אחלה מדפסת יש לה כרטיס רשת אלחוטי שזה די חשוב ופידר לסורק שזה גם חשוב בשבילי. חשבתי בהתחלה לקנות בנפרד לייזר צבעונית וסורק אבל הלייזר הצבעוניות עדין ממש יקרות וגדולות ולא אכותיות. בכל מקרה אני די סגור עליה רק רציתי לדעת אם מישהו מכיר מדפסת שמניסיון יותר חסכונית ומציעה אכויות יותר טובות אם כן כולי אוזן..תודה
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום ברצוני להתקין מחדש את הווינדוס (דרך דיסק בעת הפעלת המחשב) אך מכיוון שהמקלדת והעכבר אל-חוטיים הם לא מתפקדים מחוץ לווינדוס, כשאני מכניס את דיסק ההתקנה של ווינדוס ומפעיל מחדש את המחשב המקלדת איננה מגיבה ולכן אני לא יכול לפנות לדיסק ההפעלה (ללחוץ על מקש כלשהו, אגב גם ל BIOS אני לא יכול להגיע), בפעם הקודמת שהתקנתי מחדש את הווינדוס המקלדת והעכבר האלחוטיים לא עבדו מכיוון שהתקני ה- USB עדיין לא הותקנו, יש פיתרון ? מקלדת : Logitech deluxe 650. תודה מראש.. עדי
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום, עזרו לי עם מפרט למחשב לשימוש ביתי הכולל משחקים והצגת וידאו. תקציב מקסימאלי - 3000 , לנסות לחסוך. השימושים הצפויים של המחשב - עבודה משרדית, משחקים, צפייה בתכני וידאו. מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים - מתוכננת רכישת מסך בהמשך (מס' חדשים לאחר רכישת המחשב) - מסך "FHD, 22-23 לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד - FPS, אסטרטגיה , RPG לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות) - בינוניות - גבוהות (משחקים, לא עריכה) האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 9 האם מתוכנן אוברקלוק…
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע מדפסת HP 6700 שקניתי לא מזמן. הבעיה איתה שבכל פעם שנגמרת לה אחת מהמחסניות היא מפסיקה לעבוד בלי כל התראה מראש ומוציאה הודעת שגיאה עד שיחליפו אותה. אני לא נמצאת בעיר עם מרכזי קניות והמחשבה שאני צריכה לעבוד בשביל המדפסת לא עושה לי טוב. דיברתי עם התמיכה שלהם והם אומרים שככה זה ואין מה לעשות. הם מוכנים לתת פיצוי כספי כי בעזרה שלהם הם כתבו שאפשר בכל-זאת להדפיס אבל זה לא נכון. אנא עזרו לי במציאת מדפסת-סורק-פקס בצבע שמאפשר הדפסה למרות שנגמרה אחת המחסניות או לפחות נותן התראה מראש לפני שמחסנית נגמרת. תודה רבה. נירית.
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
מה אתם ממליצים, אני די מאוכזב מקרייאטיב, הדרייברים שלהם דפוקים ואפילו קניתי SOUND BLASTER CREATIVE USB וזה עשה לי קראשים בגלל התוכנה שלהם , אני מחפש משהו שהוא לא קרייאטיב בטווח 100-300 שח יש חיות כאלו? (הכי חשוב לי שיהיה דריבר אמין כי רוב הכרטיסי קול אחרי פירמוט אחד מתקשים לאתר את עצמם מחדש)
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
קניתי לפני חודשיים את המקלדת והעכבר האופטי האלחוטיים של מיקרוסופט... אני מאוד מרוצה מהסט אבל שמתי לב למשהו מאוד מוזר בו... אני קניתי את הסט הזה : http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=QYmicWireless (אני מקווה שזה לא פרסומת...) אבל מה שמוזר פה הוא שהעכבר שקיבלתי עם הסט לא נראה בכלל ככה... אני קיבלתי עם הסט את העכבר הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=217&catcode=45 מוזר לאללה... גם על המקלדת כתוב WIRELESS KEYBOARD 1.0A ועל העכבר WIRELESS OPTICAL MOUSE 2.0A.... מישהו עוד מודע לתופעה? האם הרווחתי/הפסדתי?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
אחים שלי קיבלתי עוד קצת כסף ועכשיו יש לי משהו כמו 200 (חח תפרן שכמוני) עכשיו ראיתי מארז בזיגזג שמאוד אהבתי והמחיר לא היה כלכך בעייתי הייתי אומר. https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_181&products_id=1944 עכשיו הוא נראה ממש יפה ומיוחד,הוא כבר מגיע עם חלון וקתודה. מאווררים יש ביית ובנתיים נמצא עוד כסף לשידרוגים של הביפנוכו כמו עוד מאווררים בצבעים שונים,אולי קתודה אולטרה,אולי כל מיני דברים זה כבר יש זמן. עכשיו לי יש מחשב כבר ככה שרק צריך להחליף תמארז וזה הכל. יאללה תגובות האם שווה במחיר הזה תמארז הזה והאם זה מארז הגיוני שבאמת שווה לקחת. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 611 צפיות
-