ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אני חשבתי על זאת מה אתם אומרים?http://p1000.co.il/ היא עולה 180 שקל ב P1000 מה אתם אומרים טובה מישו מכיר משו יותר טוב בתקציב הזה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אז ככה המערכת הנוכחית שלי עם HEC 400W בינתיים אני מרוצה מאוד מהספק שקט מאוד.. המפרט שלי כולל AMD3200 שני סטיקים של 512 של טוינמוס 7800GT לוח אם K8N SLI של ג'יגהבייט... אני מתכנן שדרוג שכולל החלפה למעבד DC כנראה 4800 ובעתיד הטיפ טיפה יותר רחוק זה SLI אמרתי שבגלל שאנ יבוודאי אצטרך להחליף את הספק אז אנ יכבר אתחיל ממנו כי הוא ההואצה הזולה ביותר LIBERY 500W עולה 660 ש"ח הכי זול שמצאתי הHEC 580W לעומתו עולה 480 ש"ח מה עדיף תעזרו לי אה וגם המליצו על הייפרR משהו כזה דח דחוף אני כבר מת לקנות
-
- 7 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי לינק למארז הזה : 3R SYSTEM AIR Cyber Blue עריכת המודר: כותרת.
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה למדפסת דיו צבעונית למטרות משרדיות (גרפים וטקסט צבעוני). מעוניין במדפסת אמינה שתשמש אותי להדפסת מספר עמ' בשבוע ולא יותר מזה (נגיד 50 דפים בחודש וזה בהגזמה). אבל הכי חשוב שתהיה חסכונית מבחינת הדיו. האם יש איזה סדר גודל של מחיר בו כבר מתחילים לקבל משהו טוב אבל עדיין זה לא יהיה יקר? גמיש במחיר אבל מעדיף לשלם פחות ולא אוהב לשלם על משהו שאני לא באמת צריך ) אם יש למישהו המלצה לדגם ספציפי שהוא התנסה בו זה יהיה מעולה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי כרגע מארס של אנרמקס FS710B שזה בעיקרון CIEFTEC רגיל מברזל לא אלומיניום. אני מתכוון לקנות לוח ומעבד חדשים A64 אני רוצה משהו יותר טוב ויותר מאורר אז חשבתי על משהו שיש לו מאוררים של 120מ"מ מכיון שהם דוחפים הרבה אוויר אבל מרעישים פחות אבל אני לא מוצא מארזים עם יותר ממאוורר אחד של 120 חוץ מ SHARK של THERMALTAKE אבל בהחלט יקר מדי. אז מה אתם ממליצים לי, התקציב שלי הוא לא יותר מ 600-650 ש"ח עדיף במארז יהיה ספק ואם אפשר פחות אז גם טוב. ראיתי המארז הזה COMPICASE 6920 רציתי לשאול איך הא מבחינת עמידות האם הוא עשוי זול? ואיך הקירור שלו האם הוא יהיה יותר טוב מהמארז שלי כרגע ( בשלי מותקנים כרגע שלושה מאווררים מקדימה ושניים מאחורה ואחד בדלת. תודה.
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לפאלם בתקציב של עד 2000 ש"ח. דגש על ניווט (GPS) ואינטרנט (אם אפשר בהרחבה כי אני חדש בתחום). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שלום, ראשית, שאלה: ידוע לי שיש מדפסות, בעיקר דיו, שאם הצבע נגמר, אי אפשר להמצשיך ולהדפיס רק שחור לבן. השאלה האם זה כך גם במדפסות לייזר צבעוניות, או שאפשר לרכוש מדפסת צבעונית ולקנות לה רק טונר שחור לבן? אני מתלבט בין שחור לבן פשוטה כמו BROTHER 2030/40 או ללכת על צבעונית רצינית כמו XEROX 6180 או משהו משולב כמו HP OfficeJet L7590 הצעות? השימושים הם שימושי משרד, בעיקר הדפסת שחור לבן, ולפעמים פה ושם דף בצבע.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
הגיע הזמן שאני אקנה ואני רוצה לקנות בימים הקרובים. עשיית חיפוש מהיר בזאפ וראיתי שבסביבות 200+ אפשר לקנות צורב ממש אחלה. הנה קישור: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-DvdWriter&orderby=price&DB5767=5768&DB5771=6282&DB57609=68115&DB57607=57608&DB57611=57612 יש כל מיני מותגים עם תכונות זהות במחירים דומים. על מה אתם צצליצים?
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
האוזניות בעיקר למשחקים לפעמים גם למוזיקה וסרטים (עדיף עם מיקרופון) אני חושב על אלו :SteelSeries Siberia, SteelSeries 5Hv2, Razer Barracuda HP-1 8 Channel Gaming Headphone, Razer Carcharias ו גם HD555 (לגבי ה5Hv2 וה siberia לא יודע עם לקנות עם החיבור USB או בלי) יש לי כרטיס כול רגיל מובבה של GIGABYTE X58 UD5 על איזה אוזניות מהאוזניות האלו או אחרות אתם ממליצים ולמה? תקציב משהו גג בעזור של הHD555.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
הישנה שלי התקלקלה, אני צריך מדפסת חדשה, להדפיס עבודות לבית ספר. לא משהו מיוחד. למישהו יש המלצה על דגפ ספציפי? (איזה חברה לא לקנות? או להיפך איזה חברה הכי אמינה?) תודה.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
האם ניתן להשיג דבר כזה? האם ספק ל P4 יתאים לדבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מכשיר משולב בסיסי. אני מתלבט בין 2180 HP לבין canon 210 ובין brother dcp115c. חברת brother אמינה? אני רוצה לציין שעיצוב מכשיר brother מפריע לי. תודה
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
נתקלתי ביצור הזה באתר של מיקרוסופט. נראה נחמד... http://www.microsoft.com/hardware/gaming/productdetails.aspx?pid=092
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
צריך המלצה למקלדת ועכבר נוחים לשימוש לעבודה אינטנסיבית שלא מעייפים את הידיים. לאו דווקא למשחקים. עדיף עכבר אלחוטי. אפשר לחרוג מהתקציב אם יש לכם משהו טוב במיוחד להמליץ עליו.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
האם כלנית (או כל חברה אחרת לצורך העניין) מייבאת את הGAMEPADS של לוג'יטק ?
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
קיבלתי היום את העכבר הזה ויש לי איתו בעיה הכפתור של ה back לא מגיב וגם של השינוי dpi כאילו לא יודע אם זה מגיב בל ליד הבנאדם שרץ כזה אז לא משתנה כלום .. והתקנתי דריברים
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי בצבע כחול אמור להיות לו לד ?כי אני רואה כזה בפנים משהו גומה .. אני אמור להסיר תדרייבר הקודם שלי ( mx 300 )? כי התקנתי תדרייבר על הקודם....ועכשיו אין אפשרות להגדיר תאפשרויות במקשים שבו...(נהיה לי בעיה קטנה בהתקנה אני יסדר כבר) חיסרון: מה שמעצבן שלוחצים עליו שומעים רעש תיק כזה מעצבן כאילו זה עכבר של 40 שקל ב mx 300 הוא היה לי קצת יותר כבד אך לא שמעו תתיק הזה..(מקווה שב mx 518 יסודר) המחשב שלי גם נמצא בסלון ואם אני משחק במשחק מלחמה אז אני עושה פול תיק... גם האורגנומיות שלו מפריעה אין כזה משטח מיוחד עליו(לא "מרגישים" תעיצוב שלו כמו ב mx 300 ) הדברים האלו אולי קטנים אך לפעמים הם קובעים..
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, הנני מעוניין באוזניות עם מיקרופון מובנה שישמשו אותי בעיקר למוזיקה ולשיחות שאני מבצע בעבודה. הבנתי שאוזניות עם מיקרופון נחשבות לאוזניות גיימינג ולכן אני שואל כאן. הדברים החשובים הם שהאוזניות יהיו נוחות(יהיו עליי רוב היום), שאיכות השמע במוזיקה תהיה טובה ושהמיקרופון יהיה טוב. כמו כן, התקציב גמיש. חשבתי על סנהייזר pc 360 אך הם מעט יקרות, איך הם יחסית לדרישות שלי? אגב, אני מעדיף שהאוזניות יהיו פתוחות כדי שאני אשמע מה שקורה סביבי. תודה, אוראל.
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
טוב, התעורר אצלי הצורך בסורק, אבל מה לעשות שאני סטודנט עני והתקציב מוגבל למקסימום 400 שקלים חדשים. אני נוטה לקוות שיש משהו באיכות סבירה במחיר הזה.
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי מדפסת A3 מסוג EPSON STYLUS PHOTO 1270 והיא לאחרונה התחילה להדפיס פסים ורודים על המסמך המודפס ללא קשר לסוג המסמך (תמונה, כתוב). מישהו יודע איך מתקנים את זה??
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לPCH את המארז Supertalent (Chieftec OEM) Aluminium CA-601UFBK Black Tower w/Transparent Window (P/S not included) Front USB 2.0, Firewire (1394), 5 fans ! NIS 533.79 ולהוסיף לו ספק זה עוד 150 שקל של HEC 300W ול KSP יש אותו מארז רק עם ספק 500W מגיע איתו ביחד ב620 שקל עכשיו ההתלבטות היא מאיפה לקנות ה300 HEC יספיק? ולהוציא עוד 70 שקל? או להישאר עם ספק שהוא כניראה גנרי 500W תודה מראש 8)
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה לספק ( 660-680W )ב 600-700ש"ח. ולמארז עד 600 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
1.COOLER MASTER Centurion 5 CAC-T05-UW Black Computer Case - Retail 2.COOLER MASTER Centurion 5 CAC-T05-WW Black/Silver Computer Case With Side Panel Window - Retail 3.COOLER MASTER Centurion 531 RC-531-SSN1 Silver Computer Case - Retail תודה מראש לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מה כדאי?? מארז Antec SLK2650-BQE Black Quiet Midi Tower + קירור של AC או FSP 350W THN + COOLERMASTER 532 עכשיו, יש לי 820 ו68GS 1. איזה ספק יותר טוב? 2. המארז של ANTEC הוא טוב יחסית? 3. מה כדאי? תודה!! O0
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
איך הוא נראה לכם?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-