ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מתכוון לקנות את המארז של sunbeam ה-transformer ולהוסיף לו בקר תאורה, ככל הנראה את ה-chameleon שהוא גם של sunbeam, כך שבעזרתו אני יכול כל פעם לבחור למארז תאורה בצבע שונה ואני אוכל להתאים את הצבעים למארז. אז באיזה צבע כדאי לקנות את המארז? בכחול או בשחור? בשביל תמונות של המארז כנסו ל: http://www.sunbeamtech.com/PRODUCTS/Transformer/transformer.htm בשביל תמונות של הבקר תאורה שסביר להניח שאקנה: http://www.sunbeamtech.com/PRODUCTS/Chameleon/Chameleon%20Model%2001A/Chameleon%20Info%20Model%2001A2.htm אני יודע שהשאלה טפשית ומה שלא אבחר לא ישנה, אבל זה לא יזיק לשאול או לענות תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי מבקש המלצה למדפסת לסטודנט (בעיקר להדפסת טקסטים) תכונות: - קלות שימוש, ואיכות בנייה טובה (שלא תתקלקל כל יומיים) - אחזקה (דיו) זולה - איכות הדפסה סבירה+ גם ב DRAFT תודה
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות המקלדת הזאת Lenovo Thinkplus Enhanced Performance USB Keyboard black רציתי לשמוע חוות דעת המלצות וכו...
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
נכון חוטים שבמולקס הם אדום שחור שחור צהוב אז היום שמתי לב שי לי חיבור מולקס שיש לו יותר חוטים( פי 2) כלמר אדום שחור x 2 שחור x 2 צהוב x 2 אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוןןן אז למה יש אותם ??במה הם שונים ?? ואפשר גם אותם לחבר להארד דיסק לdvd וכד'??
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
2 שלטי פיימפאד למחשב במחיר זהה מי טוב יותר? http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=G12V&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=132 OR https://www.lamir.co.il/product.asp?product=6374 תודה
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, כידוע בעכבר MX518 אפשר לשנות רזוליציה מ-400DPI ועד ל-1,600 - במשחק Counter-Strike 1.6 מהו ההבדל בין 400DPI ו-sensitivity של 3, לבין 1,600DPI ו-sensitivity של 1 הם זזים כמעטו באותה מהירות, ואפילו על 400 DPI הוא מספיק מדויק, אז מה זה משנה? למה אפילו צריך 2000? תודה!
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי שאלה על המארז CoolerMaster Ammo 533. אני מעוניין לקנות אותו ולפני יש לי שאלה חשובה מאוד שזו הסיבה העיקרית שאני מעונין בו: בגג שלו יש פתחי איוורור, אתם אומרים שזה יהיה בסדר אם אני אחבר לשם מאוורר בגודל המתאים ע"י אזיקונים ( אני לא רוצה לחורר חורים לברגים או משהוא כזה כי אני מפחד על האחריות )? זה לא יגרום לויברציות או משהוא אחר? זה בכלל יהיה חזק מספיק?
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לעכבר אופטי או אלחוטי, שישאר להרבה זמן ויתפקד כמו שצריך. שלא יעלה על מחיר ה-100 ש"ח. לחרוג מזה זה רק בכמות שקלים קטנה. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
התקציב: עד 200 ש"ח אולי 250 גג מיועדת לשימוש בסקייפ לתקשורת עם אדם מארצות הברית אז מי שיכול להמליץ לי בבקשה על מצלמה באיכות טובה שהתמונה זז טוב ולא בקפיצות אז ממש בבקשה להמליץ לי תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
הייתי רוצה שתמליצו לי על ג'ויסטיק עד 400 שח. הייתי רוצה לקנות ג'ויסטיק ראיתי כל מיני והיה כתוב עליהם FF מה זה ?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
בכל הביקורות שקראתי עליו רשום שהוא בא עם ספק של: coolermaster 350 watt זה עדיף על ה400 WATT הג'נרי שיש לי עכשיו?? תראו במפרט את המערכת שלי, הספק שלי מחזיק אותה טוב ואני רוצה לקנות את המארז הזה אבל איך הספק הוא יחזיק טוב??
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי, נתקלתי בתופעה מוזרה בעכבר הזה... הפלסטיק באמצע (השחור) איפה שנמצאת הגלגלת, הציפוי שלו פשוט התחיל קצת להתקלף...יש עליו מעין נילון שנראה שהוא דבוק עליו..ועכשיו בקצוות של הפלסטיק מימין יש טיפה חלק שמתקלף... קרה למישהו?
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
לגיסתי יש דגם לא מוצלח של HP - psc1513 . מיום שנקנה היו איתו המון בעיות. רעש חזק ומוזר כאילו גלגלי שיניים לא מתואמים. נפילות בתוכנה. ולאחרונה עפו קפיצים של תושבת מחסנית הדיו. גיסתי לא מוצאת את המחסנית שנבלעה אי שם במחשכי המדפסת.... יש לי פחד גדול מקנייה של HP ובדקתי חוות דעת לגבי מדפסת של קנון MP160 - לא הצלחתי להבין אם זו מדפסת טובה או לא. האם היא אמינה? האם ההדפסות (לא פוטו) טובות? האם הסורק טוב? יש רעשים? או פעולה חלקה? ולמרות הפחד - האם C3183 היא תחליף מוצלח לסדרת PSC המפוקפקת? או שיש למי מכם המלצות אחרות?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתה לי בעיה במחשב בעקבות התחממות שגרם לי לכיבוי המחשב ומסכים כחולים. עד שסוף סוף לקחתי את המחשב לתיקון ואחרי 14 יום שאמרו לי שהלוח אם נהרס והחליפו לי אותו ואחרי שאמרו לי שאני עשיתי אוברקולוק (שבחיים לא עשיתי) אמרו לי שנשרף לי המעבד והזיכרון ולפי האחריות זה לא תקף. (לפי סעיף שימוש לא נכון) אחר כך שלחו אותו למעבדה ששם יקבעו מה לעשות שיראו מה יכלו לעזור לי, התקשרתי אחרי יומיים ואמרו לי שמחשב סודר החליפו לי את המעבד + זיכרון + לוח אם הכל חדש, הכל בסדר גמור שדברתי עם איש המעבדה אמר לי שרק אני צריך להחליף ספק כוח (הספק הישן שלי זה גיריו 500w) והחלפתי אותו ב- HEC 475W. האם הספק הזה טוב מספיק עבור המחשב? אמין ? חזק? ואם אפשר בעתיד הרחוק להחליף לכרטיסי מסך חזקים יותר…
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
?Spire RockeTeer II 400W Silent (24pin - 190 ש"ח ?JSP-TECH PS-05 BIG FAN 420W (12cm Fan) (24pin 180 ש"ח אחד מהם עדיף?
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
האם יש פה מישהו שיש לו את הדגם C290 של ברדר ויכול להמליץ לי על המדפסת הזאת? האם המדפסות של חברה זאת נחשבים כמדפסות טובות?
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
הבנתי שזה משהוא מאוד ניסיוני של טרניסטור משתי מולקולות אבל לא הבנתי איך זה עובד ומה הפוטנצייל של זה, מישהוא יודע? תודה. יאיר.
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
קראתי ביקורת אחת על המארז והיה כתוב שם שאין לו כפתור ריסט!!! איך זה יכול להיות??!?! מישהו שיש לו את המארז יכול לאשר לי את זה? אני לא מבין איך אפשר להסתדר בלי זה...
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/docs/NaturalWirelessLaserMouse6000/index.html
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
המודעות ב-ZAP מצהירות על רזולוציה של 4800 על 4800 - האמנם זה כך? האם הוא נוח לשימוש ב-XP? האם הוא אמין? תודה מראש לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני צריך מצלמת אינטרנט לצורך צילום וידאו ממרחק (סביבות 15-20 מטר). לא צריך איכות מרשימה, אבל שיהיה אפשר לזהות פנים למשל מהמרחק הזה. עד 600¤. אם לא קיים משהו מתאים בתקציב הזה, אשמח להארה בעניין. העניין די דחוף, צריך את זה למחר. תודה, בז'נגלו.
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לPCH את המארז Supertalent (Chieftec OEM) Aluminium CA-601UFBK Black Tower w/Transparent Window (P/S not included) Front USB 2.0, Firewire (1394), 5 fans ! NIS 533.79 ולהוסיף לו ספק זה עוד 150 שקל של HEC 300W ול KSP יש אותו מארז רק עם ספק 500W מגיע איתו ביחד ב620 שקל עכשיו ההתלבטות היא מאיפה לקנות ה300 HEC יספיק? ולהוציא עוד 70 שקל? או להישאר עם ספק שהוא כניראה גנרי 500W תודה מראש 8)
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מה כדאי?? מארז Antec SLK2650-BQE Black Quiet Midi Tower + קירור של AC או FSP 350W THN + COOLERMASTER 532 עכשיו, יש לי 820 ו68GS 1. איזה ספק יותר טוב? 2. המארז של ANTEC הוא טוב יחסית? 3. מה כדאי? תודה!! O0
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והעכבר והמקלדת לא נכבים לאחר כיבוי של המחשב . העכבר והמקלדת עובדים במחשב אחר ! מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-