ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי היום את העכבר הזה ויש לי איתו בעיה הכפתור של ה back לא מגיב וגם של השינוי dpi כאילו לא יודע אם זה מגיב בל ליד הבנאדם שרץ כזה אז לא משתנה כלום .. והתקנתי דריברים
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי בצבע כחול אמור להיות לו לד ?כי אני רואה כזה בפנים משהו גומה .. אני אמור להסיר תדרייבר הקודם שלי ( mx 300 )? כי התקנתי תדרייבר על הקודם....ועכשיו אין אפשרות להגדיר תאפשרויות במקשים שבו...(נהיה לי בעיה קטנה בהתקנה אני יסדר כבר) חיסרון: מה שמעצבן שלוחצים עליו שומעים רעש תיק כזה מעצבן כאילו זה עכבר של 40 שקל ב mx 300 הוא היה לי קצת יותר כבד אך לא שמעו תתיק הזה..(מקווה שב mx 518 יסודר) המחשב שלי גם נמצא בסלון ואם אני משחק במשחק מלחמה אז אני עושה פול תיק... גם האורגנומיות שלו מפריעה אין כזה משטח מיוחד עליו(לא "מרגישים" תעיצוב שלו כמו ב mx 300 ) הדברים האלו אולי קטנים אך לפעמים הם קובעים..
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
קראתי ביקורת אחת על המארז והיה כתוב שם שאין לו כפתור ריסט!!! איך זה יכול להיות??!?! מישהו שיש לו את המארז יכול לאשר לי את זה? אני לא מבין איך אפשר להסתדר בלי זה...
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
טוב, התעורר אצלי הצורך בסורק, אבל מה לעשות שאני סטודנט עני והתקציב מוגבל למקסימום 400 שקלים חדשים. אני נוטה לקוות שיש משהו באיכות סבירה במחיר הזה.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני צריך מצלמת אינטרנט לצורך צילום וידאו ממרחק (סביבות 15-20 מטר). לא צריך איכות מרשימה, אבל שיהיה אפשר לזהות פנים למשל מהמרחק הזה. עד 600¤. אם לא קיים משהו מתאים בתקציב הזה, אשמח להארה בעניין. העניין די דחוף, צריך את זה למחר. תודה, בז'נגלו.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה למדפסת לייזר שחור לבן עד 400 ש"ח שתהיה מדפסת חסכונית. תודה
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שאלה: הכבל IDE שמחבר בין הצורב והכונן DC-ROM לבין הלוח אם הוא אותו כבל שמחבר בין ההרד דיסקים?
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מה ההסדל בין SRAM ל DRAM ??? (אני מתכוון לאיך הם בנויים לא לשימושים שלהם)
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, עזרו לי עם מפרט למחשב לשימוש ביתי הכולל משחקים והצגת וידאו. תקציב מקסימאלי - 3000 , לנסות לחסוך. השימושים הצפויים של המחשב - עבודה משרדית, משחקים, צפייה בתכני וידאו. מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים - מתוכננת רכישת מסך בהמשך (מס' חדשים לאחר רכישת המחשב) - מסך "FHD, 22-23 לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד - FPS, אסטרטגיה , RPG לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות) - בינוניות - גבוהות (משחקים, לא עריכה) האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 9 האם מתוכנן אוברקלוק…
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
היי מחפש אוזניות + מיקרופון טובות תקציב: 300+- שמתי לב של KOSS יש אחריות לכל החיים , שזה דיי מדהים ויחסית מרגיע! מתלבט בין PLANTRONICS Audio 360 ל-KOSS SB40 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7015 -PLANTRONICS Audio 360 http://www.koss.com/koss/kossweb.nsf/p?openform&pc%5Emm%5ESB40 - KOOS SB40 אם יש לכם המלצות לאוזניות אחרות או נסיון אם האוזניות אשמח לשמוע תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והעכבר והמקלדת לא נכבים לאחר כיבוי של המחשב . העכבר והמקלדת עובדים במחשב אחר ! מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אוקיי, עכשיו אני אסביר למה אני מתכוון ומה אני רוצה: מישהו שאני מכיר אוהב לדבר עם ידיים חופשיות, אבל במקום בו הוא מרצה יש רק מיקרופון רגיל (הם לא חושבים אפילו על לקנות מדונה) הבחור, כמובן, מעביר מצגות מהמחשב הנייד שלו לכיתה. מה שאני חשבתי עליו, זה לחבר את האוזניית BT למחשב הנייד, שהוא ידבר, הסאונד יעבור למחשב הנייד וממנו ייצא דרך היציאת רמקולים, עם מינימום הפרעות/עיכוב מישהו יודע איך לסדר כזה דבר / תוכנה שמבצעת זאת בצורה טובה ללא בעיות? אודה לעזרתכם בנושא.
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
היי... סוף סוף קניתי את ה MSI FX 5900 VTD 128 VIVO DVI וכתוב לי על האריזה בין הדרישות מינימום שהוא צריך ספק של מינימום 350 וואט ולי יש 300 וואט... האם אני יכול להתקין אותו והוא יפעל או לפחות לנסות להתקין אותו ולא יקרה לשום חלק במחשב שלי כלום?? בתודה...
-
אני מחפש מקלדת בעיקר וגם קצת ציוד גיימרי אחר רציתי שתציעו לי על מקלדת שתתאים לי במיוחד למשחק WARCRAFT 3 TFT כמו שכבר הזכרתי במשחק יש דיי הרבה HOT KEYS ודברים כאלה או אחרים מי שמחשק דיי הרבה זמן במשחק יודע שצריך מקלדת טובה אני מחפש מקלדת שתכלול כפתורי CUSTOM זמן תגובה מהיר ודברים כאלה או אחרים אין לי תקציב בינתיים אז תציעו ואם יש לכם ידע במשחק אז תגידו לי מה עוד אני צריך ומהווה ציוד חשוב בינתיים ראיתי את הTARANTULA שמאוד אהבתי אבל אי אפשר למצוא אותה כרגע למכירה כפי שראיתי כל הכבוד על הסיקור היפה שעשו לה ואת הZBOARD בקיצור תציעו לי מה יהיה לי הכי טוב למשחק אסטרטגיה זה תודה נ.ב סליחה על הניסוח
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אחים שלי קיבלתי עוד קצת כסף ועכשיו יש לי משהו כמו 200 (חח תפרן שכמוני) עכשיו ראיתי מארז בזיגזג שמאוד אהבתי והמחיר לא היה כלכך בעייתי הייתי אומר. https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_181&products_id=1944 עכשיו הוא נראה ממש יפה ומיוחד,הוא כבר מגיע עם חלון וקתודה. מאווררים יש ביית ובנתיים נמצא עוד כסף לשידרוגים של הביפנוכו כמו עוד מאווררים בצבעים שונים,אולי קתודה אולטרה,אולי כל מיני דברים זה כבר יש זמן. עכשיו לי יש מחשב כבר ככה שרק צריך להחליף תמארז וזה הכל. יאללה תגובות האם שווה במחיר הזה תמארז הזה והאם זה מארז הגיוני שבאמת שווה לקחת. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
רציתי לקנות את הdeathadder ויש לי שאלה ,אפשר לשנות בדריוור שהכפתורים מהצד ישמשו לשינוי DPI ולא לback forward?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
I'm currently considering whether to buy an All in One device or just a regular printer but I'm more interested in an All in One device since I could really use a xerox machine. I am willing to spend up to around 650 nis. I want something that can print in proper quality (mainly documents, no need for picture printing), scan properly and xerox (both in color and black and white if possible). Is it possible to get a combined device that does all of these things in my budget? If I have no choice I think I will buy a regular Printer I think I will go for the Canon I-350 or I-250. I'd also like to know what are the considerations regarding future expenses (ink and reliabilit…
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
ברשותי מדפסת משולבת Brother MFC-425CN, למעלה משנה השתמשתי בדיו חלופי (D.M.O) ללא שום בעיה, לפני כחודשיים הצבע השחור חדל מלעבוד (גם לאחר שהחלפתי למיכל חלופי חדש), אני לא מדובר שהתקלה היא מכיוון שהדיו לא מקורי. שאר הצבעים עבדו היטב, כעת נגמר הצבע הצהוב. 1. האם יש טריק שיאפשר לי להמשיך להדפיס (בכחול למשל) מבלי להחליף את המיכל הצבע הצהוב שנגמר ? (הבנתי שבמדפסות הללו חייבים את כל המיכלים כדי שהמדפסת תסכים לעבוד...) 2. האם יש משהו שניתן לעשות עם בעיית השחור ? נראה כאילו יש סתימה בצינור של הצבע השחור או משהו כזה,מה ניתן לעשות ? (אין לי בעיה גם להיות אגרסיבי ולפרק את המכשיר, מכיוון שאם לא, הוא ילך לפח האשפה בכל מקרה...) 3. במידה ואשלח את המדפסת לתיקון נושא השחור, האם העלות אמורה…
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מאוד מתלבט בקשר למארז וספק ורציתי לראות מה אתם מציעים. התקציב שלי עומד על 600 ש"ח, אך אם תיהיה אפשרות לרדת מהמחיר הזה....לא יזיק :]. - אני ממש לא רוצה מארז יפה עם חלונות שקופים, מארז מארז בלי דברים וויזואלים למיניהם אך שתיהיה אפשרות לשים בעתיד מאווררים. - בקשר לספק, אני חושב שיספיק ספק 350 וואט איכותי. leadtek gf6600gt 1024ram AMD A64 3000 venice s939 DFI Infinity nf4 ultra sata2 תודה רבה! :]
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אהלן חברה! אני הולך לרכוש את המצלמה ורציתי לשמוע את דעתכם עליה לפני שאני משקיע כמות נכבדת של כסף עליה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
הי, לא מזמן קניתי את ה Saitek Cybrog Evo Force, אבל הוא לא מכוונן (calibration) וגם ה rudder שלו לא בסדר... http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/UNCALIBRATED.jpg מה עושים עם זה? :עריכה: מצאתי את הפתרון, מורידים את הדרייברים הכי חדישים, זה מוסיף עוד TAB בהגדרות של Deadzone, ואז מזיזים את המדים למינמום האפשרי שהקווים האדומים מגיעים. אפשר למחוק - או בעצם להשאיר לאנשים שעושים חיפוש
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
קניתי בעבר מספר מחסניות דיו של HP מקורי אך השתמשתי בהרבה פחות ממה שחשבתי , כעת התאריך חלף (כבר לפני כשנתיים ) ומחסנית צבעונית חדשה מהאריזה אפילו מדפיסה רק בצבע אחד . האם יש דרך לחדש או להשמיש את המחסנין (יש לי עוד אחד חדש באריזה). תודה
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
http://www.pcarena.org/index.php?subject=viewArticle&sg=hardware&id=73
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
חשבתי לקנות את הg7 אבל קראתי מלא ביקרות שאומרות שהבטרייה נגמרת אחר 12 שעות של פעילות זה נכון? אם יש לכם עכבר g7 תגידו כל כמה זמן אתם מחליפים בטרייה. תודה
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-