עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. ?? ספק כמו fsp 400 thn יביא לי מתחים יצבים?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  2. Started by PayneBack3251,

שלום לכולם בגלל שהרסתי את המארז הקודם שלי בגלל ששברתי חלקים פה ושם...אז הגיע הזמן לקנות מארז חדש ויפה... בדקתי בחנות מחבים הקרובה והמוכר אמר לי שאפשר לקחת מארז פשוט ב 150 ש"ח ויש עוד סוגים של מארזים פשוטים... ושאלי אותו אם יש לו מארזים יותר איכותיים עם מודים וכל זה... אז הוא אמר לי שהוא לא ממש מתעסק עם מודים וכל זה אבל יש לו מארז מאושר על ידי אינטל (נשבע טוב) שחור כסוף כזה עם מאוורר עם פילטר בצד המארז נראה ממש טוב! ומקדימה יש usb ו firewire וזה יעלה לי 300 שקל. עכשיו לשאלות: יש לי פנטים 3 כרגע זה יהיה מסובך להעביר הכל לשם? שהוא הראה לי usb ו firewire אני לא ממש הבנתי את זה... אם אין לי firewire בלוח אם או משהו כזה אז איך יכול להיות במארז? או שזה משהו נפרד שלא ק…

3. אני מתכנן לקנות דיסק קשיח נוסף, אבל המערכת שלי באוברקלוק ואני מפחד שהספק יקרוס. יש סיבה לדאגה?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  4. Started by ranyr,

הסורק מיועד בעיקר לטקסט הכי חשוב שיהיה פשוט לתפעול ואיכותי בכל מה שנוגע לבניה ודריברים מחיר... 300 +-

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  5. אני רוצה לקנות מדפסת חדשה , אני עכשיו רוצה להתחיל בליין במגנטים לאירועים אני צריך לקנות מדפסת.. אני לא יודע מה כדאי ולכן אני פה ..יש למישו המלצה? צריך שתהיה איכותית , ונראה לי ההדפסה זה לא דף רגיל כי יש לו ברק, אולי זה למנציה או משו אני לא יודע

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  6. Started by nissans,

אני רוצה לקנות את מחשב כף היד QTEK 9100 ואני לא יודע אם הוא יכול לעבוד באורנג. מבחינת תדר אני יודע שהוא מתאים, אבל אני לא יודע אם התמיכה של כרטיס הSIM שלו מתאים. כתוב שהוא תומך בכרטיסים של מתח 3V מישהו יודע ואלי? (זה לינק למפרט טכני שראיתי (ואגב, מחיר ממש זטל)) http://www.jr.com/JRProductPage.process?Product=4066067&CompareLink=http://www.jr.com%2FJRCompareProducts%2Eprocess%3FRestartFlow%3Dt%26IW%5FOrder%3Dpricing%255Famount%26IW%5FOrder%5FType%3DASC%26IW%5FAttribute%5FType%5FId%3D%26CompFirstCall%3D1%26Compare%3DCompare%26Product%5FId%3D4042419%26Product%5FId%3D4066067%26Product%5FId%3D4062952%26Product%5FId%3D4025950 תודה

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  7. היי אני חדש פה ומקווה למצוא את מה שאני מחפש בעזרתכם יש לי שני מחשבים אחד נייד (יש לו חיבור VGA + HDMI) מחשב נייח (VGA+HDMI+DVI) אני רוצה לחבר את שני המחשבים לשני המסכים שיש לי שירוצו במקביל ואעבור ביניהם דרך KVM או משהו דומה שיכלול גם את העבכר והמקלדת (סט אלחוטי) שני המסכים שיש לי מסך ראשון יש (DVI+VGA) מסך שני יש (VGA +HDMI +DVI) אני יודע שאפשר לחבר ישירות את שני המחשבים למסכים ואז לעבור דרך המסך פשוט אני מחפש משהו שיהיה יותר נוח וקל לחיצה אחת וזה עובר לי עם הכל בלי להתעסק במעברים בין מסכים ומקלדות וכו. אם מישהו מכיר אשמח שיתן לי את הלינק או את השם של הקופסת מיתוג כי חיפשתי הרבה ולא…

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  8. שלום, אחרי שחיפשתי וצמצמתי אפשרויות, הגעתי לשלוש מדפסות: - Brother HL2030 - Lexmark E232 - Xerox Phaser 3117 אשמח לקבל המלצות על איזו הכי מוצלחת, עם איזה טונר היא מגיעה ועוד דברים שכדאי לדעת לפני שקונים. תודה מראש 8)

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  9. Started by AVL,

טוב בעקבות מותו בטרם עת של הכפתור השמאלי בעכבר שלי אני צריך המלצה לעכבר אופטי\לייזר ואלחוטי תקציב 200-300 (מה לעשות יש מיתון : ) אני נורא מתפתה לקחת של מיקרוסופט כי אני אוהב את העיצוב שלהם אבל העכבר הנוכחי הוא של מיקרוספוט ואני מעדיף ללמוד מטעויות ...

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  10. קיבלתי את הארור הזה לאחר הרצה ב LOOP של כמה פעמים. מישהו יודע למה זה קשר ואיך פותרים את הבעייה? ***עדכון*** לאחר הרצה נוספת קיבלתי מסך כחול שבו רשום INVALID_PROCESS_ATTACH_ATTEMP לאחר הורדת המעבד ל3.4GHZ, הכל עובד מעולה... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  11. Started by mironm,

יש לאבא שלי יום הולדת עוד כמה ימים ואנחנו רוצים לו לקנות מחשב כף יד כאלה בסגנון של פאלם וכל אלה עכשיו אני לא מבין בכלל בדברים האלו מה טוב מה לא טוב מה כדאי ומה לא כדאי לכן באתי לפה התקציב שלי הוא כ2000 שקל תודה

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  12. Started by arikez,

מחפש משטח מקצועי לעכבר MX1000...

• 8 תגובות
    • 651 צפיות
  13. Started by moshiko69,

שלום, מחפש מדפסת משולבת כולל פקס סורק וכמובן מדפסת. השימושים: הדפסת עבודת שונות (לסטודנט) + שימושים משפחתיים, סריקת תמונות משפחתיות וכאלה. תקציב: עד 900 + - ש"ח. חשוב שהדיו לא יגמר מהר ולא יעלה יקר. חשבתי על ה Lexmark X6170 אבל הבנתי שהיא לא משהו. נ.ב - חשוב שהסורק יהיה אופקי (שיהיה ניתן לצלם מספר פתוח) אה ושיהיה חיבור ETH לחיבור ברשת.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  14. אני מעוניין לקנות מצלמת אינטרנט (WEBCAM) במחיר של עד 120 שקל. יש המלצות ?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  15. Started by NIRITK,

שלום, יש לי כרגע מדפסת HP 6700 שקניתי לא מזמן. הבעיה איתה שבכל פעם שנגמרת לה אחת מהמחסניות היא מפסיקה לעבוד בלי כל התראה מראש ומוציאה הודעת שגיאה עד שיחליפו אותה. אני לא נמצאת בעיר עם מרכזי קניות והמחשבה שאני צריכה לעבוד בשביל המדפסת לא עושה לי טוב. דיברתי עם התמיכה שלהם והם אומרים שככה זה ואין מה לעשות. הם מוכנים לתת פיצוי כספי כי בעזרה שלהם הם כתבו שאפשר בכל-זאת להדפיס אבל זה לא נכון. אנא עזרו לי במציאת מדפסת-סורק-פקס בצבע שמאפשר הדפסה למרות שנגמרה אחת המחסניות או לפחות נותן התראה מראש לפני שמחסנית נגמרת. תודה רבה. נירית.

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  16. Started by Glow,

שלום, אני מעוניין להשיג אל פסק מישום ועשיתי כמה חיפושים בפורם שיסבירו לי קצת על הדבר כי ידוע לי מעט עליו. הבנתי שהוא מגן על המחשב משינוי בתמתחים מגן עליו ממכות ברק וכו'. עכשיו המפרט שלי הוא AMD 64 3000 MSI NEO4PLATINUM ומסך ישן ומסריח MAG 770 FD עכשיו הבנתי שהאל פסק זה למסך ולמחשב ואני רוצה להחליף את המסך אבל כרגע נראה לי שזה יקרה כשהנוכחי ישבוק חיים והממזר לא מראה שום סימן לכך... ויש לי ספק למחשב של KSP 400 - הוא טוב? ראיתי שאמרו שהם יש להם ספקים מצויינים וכאלה שאמרו שיש להם גנריים... היה לי ספק של ANTEC 480 והוא נשרף תוך שנה וחצי ולקח תלוח אם שלי איתו. למזלי היה לי ביטוח על הלוח אם אבל על הספק לא... אני משאיר את המחשב פתוח כול הזמו ולכן זה כדאי שיהיה לי אחד כן? אז בקשר …

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  17. הי כבר הרבה זמן שיש לי את הבעיה הזאת (כמה שנים) אבל רק עכשיו היה לי את הכח להתחיל למצוא לה פתרון כי אני גם רואה שהיא לא רק אצלי. יש לי מדפסת HP DeskJet 3845 ולעיתים קרובות אני צריך לעשות Restart בשביל שהיא תתחיל להדפיס משהו. ניסיתי להוריד דריברים עדכניים, ואפילו פירמטתי כמה פעמים וזה עדיין נמשך. איך אפשר לתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  18. שלום, אני מעוניין בהמלצה למדפסת לייזר שחור לבן עד 400 ש"ח שתהיה מדפסת חסכונית. תודה

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  19. איזה מהחיבורים האלה נחוץ איזה לא? חח מתי שאבא שלי ראה את כמות החיבורים הוא נבהל

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  20. Started by rince,

שלום, עזרו לי עם מפרט למחשב לשימוש ביתי הכולל משחקים והצגת וידאו. תקציב מקסימאלי - 3000 , לנסות לחסוך. השימושים הצפויים של המחשב - עבודה משרדית, משחקים, צפייה בתכני וידאו. מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים - מתוכננת רכישת מסך בהמשך (מס' חדשים לאחר רכישת המחשב) - מסך "FHD, 22-23 לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד - FPS, אסטרטגיה , RPG לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות) - בינוניות - גבוהות (משחקים, לא עריכה) האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 9 האם מתוכנן אוברקלוק…

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  21. Started by DoKing,

אני צריך ספק בטווח מחירים של 400 500 שקל ושיתמוך בטכנולוגיות הבאות: Cross|Fire SLI SATA אני מעדיף שגם יהיה עם קירור כמו צריך ואפ אפשר אז תוכלו לישלוח לי קישור מתאים וטוב וזול כמובן לחנות בישראל שלו???

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  22. Started by Reze,

שלום התקנתי את הדריברים של העכבר וסידרתי כל מיני דברים לחצנים ו DPI ואז התחלתי את המחשב מהתחלה ונעלם לי הקטע של העכבר מהדריבר ונישאר לי רק לשונית של Tools והלשונית של העכבר נעלמה ועכשיו אין לי את כל האפשרויות לשנות דברים בעכבר תודה לעוזרים אפילו אם תתנו לי דריברים אחרים ל G5 אם הם [glow=red,2,300]יותר טובים [/glow] תודה רבה לעוזרים.....!!!

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  23. עדיף שיהיה של לוגיטק או מייקרוסופט כי שמעתי שהם הכי טובים. שיראה ככה חמוד לא סט מגעיל...ושהמקלדת לא תהיה מפוצלת או משהו זה סתם מבאס. והדבר הכי חשוב...אם זה סט אלחוטי שלא "יבלע" בטריות בקצב מטורף. אם אפשר תביאו תמונות... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  24. Started by ran_meir,

בקיצור מה שעשיתי עם ההגה הישן שלי זה לבנות מהרכיבים האלקטרוניים מתוכו ידית הילוכים מצויינת (בניתי מ 0 ויצא מדהים!) ולהשתמש בדוושות כמשענת (שמאל) וקלאץ' מצויין (מימין [שמאלה לברקס כמובן]). הבעיה היא שהידית היא רק "הילוך קדימה והילוך אחורה" ואני מתכנן לבנות ידית של גיר ידני נורמלי. הבעיה שלי היא שיש לי רק 4 לחצנים במעגל הזה ואני זקוק ל7. יש סיכוי להוסיף לחצנים? (מדובר ביציאה סיריאלית אם זה משנה) והאם יש אפשרות לבנות בקר חדש כלומר כבל, 8 לחצנים וציר אחד או שניים מחלקים שניתן לקנות בחנויות מתאימות? אם יש כזה דבר אני ישמח לעוד להסברים. אני מבקש לגלות קצת רצינות, רן

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  25. היי, הזמנתי מחשב חדש כדלקמן: AMD athlon 64bit 3800+ X2 dual dfi infinity NF4 ultra geforce evga 6800GS WD 250GB 16mb sata2 512X2 MB ram לצורך משחקים ועבודה (לא אינטנסיביים מדי) וייתכן גם שאעשה OC בעתיד. ואני צריך להתאים להם מארז וספק בסביבות ה700-800 ש"ח ביחד, נדהמתי לגלות שלעומת שאר רכיבי החומרה קשה למצוא ביקורות והשוואות באינטרנט על זה, אם תוכלו להמליץ לי על מארז וספק אני אשמח לא חשוב לי בכלל המראה, חשוב לי שהמארז יהיה שקט ונוח לשימוש ושכמובן יחזיק את המחשב (גם אם אני יעשה OC בעתיד), אני יהיה מוכן גם להתגמש על הגבול שקבעתי לעצמי. המליצו לי על ה SLK3800 של ANTEC עם הספק שבא איתו, אבל לא מצאתי שום ביקורות עליהם (באותו נושא האם ה SLK3800 וה 3800BQ זה אותו מארז?), אם תוכלו …

• 6 תגובות
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים