ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
תקציב - מקסימום 600 שיהיה מארז עם USB 2 מקדימה ויציאה לאוזניות שיהיה MIDI TOWER או יותר אני לא ממש צריך חלון בצד כי המחשב שלי במקום שאי אפשר לראות את החלון... וספק שיסחוב עם 300W ומעלה
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת בעיקר וגם קצת ציוד גיימרי אחר רציתי שתציעו לי על מקלדת שתתאים לי במיוחד למשחק WARCRAFT 3 TFT כמו שכבר הזכרתי במשחק יש דיי הרבה HOT KEYS ודברים כאלה או אחרים מי שמחשק דיי הרבה זמן במשחק יודע שצריך מקלדת טובה אני מחפש מקלדת שתכלול כפתורי CUSTOM זמן תגובה מהיר ודברים כאלה או אחרים אין לי תקציב בינתיים אז תציעו ואם יש לכם ידע במשחק אז תגידו לי מה עוד אני צריך ומהווה ציוד חשוב בינתיים ראיתי את הTARANTULA שמאוד אהבתי אבל אי אפשר למצוא אותה כרגע למכירה כפי שראיתי כל הכבוד על הסיקור היפה שעשו לה ואת הZBOARD בקיצור תציעו לי מה יהיה לי הכי טוב למשחק אסטרטגיה זה תודה נ.ב סליחה על הניסוח
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני מחפש מארז עם מקום למאוורר 120 בצד שיכניס אוויר ושכמובן גם יהיה בו מאווררים קדמי ואחורי 120.
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מה ניתן לקנות בטווח מחירים של בין 200-300 שקלים ? עדיפות ללוג'יטק... האם ה-V200 הקטן מתאים למשימה ?
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מתאם USB בלותות' למחשב ולמרות שהדבר לא יקר כשהיה יש המון סוגים. בתור התחלה קיימת גרסא 1.2 וגרסא 2.0. האם V2.0 היא גם Class2? או האם שני דברים נפרדים? הבנתי ש Class1 עובד לטווח גדול יותר אך האם הוא באמת עדיף? אני יודע שלרוב ההתקנים הקיימים (פלאפונים, מחשבי כף יד וכו') יש בלותות' V2.0 (שוב, האם זהו Class2?) האם קיים התקן V2.0 שעובד ב USB2? מה קצב ההעברה הסטנדרטי לכל אחד מההתקנים והגרסאות? ולסיכום, האם יש סוגים של התקנים או גרסאות שלא תומכים בסטריאו לאוזניות אלחוטיות לשימוש גם במחשב? מצטער על הבלאגן אבל אשמח לתשובה ממישהו שבאמת מבין בנושא ויענה על שאלותיי. אם יש למישהו המצלמה על מתאם מסויים שהוא רכש כבר או מכיר ויודע שהוא איכותי, אשמח לקבל ק…
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
כמעט כל מכשירי האל פסק (אם לא כולם) מגיעים עם תוכנות. אבל בד"כ התוכנות לא מאפשרות שהמחשב יעבור למצב Hibernation כאשר יש הפסקת חשמל לא קצרה (לפחות לא בזולים). מצד שני ל- Windows XP יש במערכת ניהול צריכת החשמל, אפשרות להגדיר ידנית את המערכת שתעבוד עם סוגים שונים של מכשירים ויש שם אפשרות להגדיר שבעת הפסקת חשמל שדורשת כיבוי המחשב יבצע hibernation. האם אתם מכירים מקום שבו יש הנחיות עבור סוגים שונים של מכשירי אל-פסק כיצד להגדיר אותם ואיך להגדיר את הפינים של הכבל שמחבר אותם (שהוא או COM או USB בד"כ)? או לפחות לגבי חלק מהמכשירים (בינתיים יש הגדרות מובנות רק עבור APC).
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני קונה מחשב, רציתי את ה-Compucase super Midi Tower CI 6A19 ולא היה אותו במלאי... המליצו על ה- Techno H209-5JA-d ואמרו לי שיש להם אותם פונקציות בלה בלה בלה לדעתי הקומפיוקייס לוקח את הטכנו בגדול ורציתי לדעת מה דעתכם... עזבו שיש 100 שקל הבדל ביניהם. תודה! נ.ב. הרצתי חיפוש על הטכנו בגוגל והדף הראשון שמקבלים הוא הדף בפנדה מה שאומר שלדבר המסכן הזה אין אתר אפילו!
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
http://www.pcarena.org/index.php?subject=viewArticle&sg=hardware&id=73
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את הg7 אבל קראתי מלא ביקרות שאומרות שהבטרייה נגמרת אחר 12 שעות של פעילות זה נכון? אם יש לכם עכבר g7 תגידו כל כמה זמן אתם מחליפים בטרייה. תודה
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
הסורק מיועד בעיקר לטקסט הכי חשוב שיהיה פשוט לתפעול ואיכותי בכל מה שנוגע לבניה ודריברים מחיר... 300 +-
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
אני לא יודע איך ולמה אבל פתאום המחשב שלי השתגע והוא מתחיל להריץ כל מיני ישומים מוזרים שבחיים לא ראיתי. אשמח לקבל את השם של תוכנת האנטיוירוס ושל תוכנת האנטיספייוור הכי חזקה שאתם מכירים על מנת להיפטר מזה... אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל לא מצאתי אחד יותר מתאים :-X תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
אז ככה - יש לי מגירה במידות: רוחב 20.5 ס"מ | גובה 53 ס"מ | עומק 40 ס"מ. אני מעוניין להכניס פנימה מחשב בתצורת ATX. הבעיה שכל מארזי ה-ATX בעומק של 45-55 ס"מ לפחות! לכן - חשבתי לקנות מארז ולהציב אותו כך שהחזית תפנה כלפי הרצפה, ספק-הכוח יפנה כלפי התקרה, וכו'. 1. מה ההשלכות של זה? מבחינת קירור כמובן. 2. יש לכם על המלצות על מארז מתאים למידות הנ"ל? קרי גובה עד 40 ס"מ, עומק עד 54 ס"מ, רוחב עד 20.5 ס"מ (או קצת יותר רחב, כי אפשר להרחיב את המגירה). שיהיה שטוח בחזית כך שניתן יהיה להציבו על הפרונט. וגם מאוורר בגג המארז יהיה טוב (כי אהפוך אותו למאוורר חזיתי). תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום ! אני מחפש את המארז של צ'יפטק ה-AX-01SLDW ואני לא מוצא אותו בשום מקום בארץ מישהו יכול לומר לי איפה יש אותו ? תודה ;D
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את מחשב כף היד QTEK 9100 ואני לא יודע אם הוא יכול לעבוד באורנג. מבחינת תדר אני יודע שהוא מתאים, אבל אני לא יודע אם התמיכה של כרטיס הSIM שלו מתאים. כתוב שהוא תומך בכרטיסים של מתח 3V מישהו יודע ואלי? (זה לינק למפרט טכני שראיתי (ואגב, מחיר ממש זטל)) http://www.jr.com/JRProductPage.process?Product=4066067&CompareLink=http://www.jr.com%2FJRCompareProducts%2Eprocess%3FRestartFlow%3Dt%26IW%5FOrder%3Dpricing%255Famount%26IW%5FOrder%5FType%3DASC%26IW%5FAttribute%5FType%5FId%3D%26CompFirstCall%3D1%26Compare%3DCompare%26Product%5FId%3D4042419%26Product%5FId%3D4066067%26Product%5FId%3D4062952%26Product%5FId%3D4025950 תודה
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
האם כדאי להשקיע בכבלים רגילים או בכבלים עגולים ומה ההפרש במחיר?
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
הישנה שלי התקלקלה, אני צריך מדפסת חדשה, להדפיס עבודות לבית ספר. לא משהו מיוחד. למישהו יש המלצה על דגפ ספציפי? (איזה חברה לא לקנות? או להיפך איזה חברה הכי אמינה?) תודה.
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מכשיר משולב בסיסי. אני מתלבט בין 2180 HP לבין canon 210 ובין brother dcp115c. חברת brother אמינה? אני רוצה לציין שעיצוב מכשיר brother מפריע לי. תודה
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש המלצה לסט מקלדת ועכבר אלחוטיים. הדרישות הן: 1) טווח עד 3 מטרים 2) מחיר עד 200 ש"ח 3) נצילות (החלפת סוללות) הטובה ביותר מבלי לפגוע בדרישות למעלה הערות: 1) אין דרישה מיוחדת לפונקציונליות. מבחינתי גם המקלדת/עכבר הפשוטים ביותר שעונים לדרישות 1 ו-2 (ורצוי 3) מתאימים. 2) אין דרישה מיוחדת לשיטה (RF, Bluetooth, IR וכו') אם כי רצוי לא RF (מי אמר סרטן ולא קיבל? :-)) תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע מדפסת HP 6700 שקניתי לא מזמן. הבעיה איתה שבכל פעם שנגמרת לה אחת מהמחסניות היא מפסיקה לעבוד בלי כל התראה מראש ומוציאה הודעת שגיאה עד שיחליפו אותה. אני לא נמצאת בעיר עם מרכזי קניות והמחשבה שאני צריכה לעבוד בשביל המדפסת לא עושה לי טוב. דיברתי עם התמיכה שלהם והם אומרים שככה זה ואין מה לעשות. הם מוכנים לתת פיצוי כספי כי בעזרה שלהם הם כתבו שאפשר בכל-זאת להדפיס אבל זה לא נכון. אנא עזרו לי במציאת מדפסת-סורק-פקס בצבע שמאפשר הדפסה למרות שנגמרה אחת המחסניות או לפחות נותן התראה מראש לפני שמחסנית נגמרת. תודה רבה. נירית.
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
יש לי בצבע כחול אמור להיות לו לד ?כי אני רואה כזה בפנים משהו גומה .. אני אמור להסיר תדרייבר הקודם שלי ( mx 300 )? כי התקנתי תדרייבר על הקודם....ועכשיו אין אפשרות להגדיר תאפשרויות במקשים שבו...(נהיה לי בעיה קטנה בהתקנה אני יסדר כבר) חיסרון: מה שמעצבן שלוחצים עליו שומעים רעש תיק כזה מעצבן כאילו זה עכבר של 40 שקל ב mx 300 הוא היה לי קצת יותר כבד אך לא שמעו תתיק הזה..(מקווה שב mx 518 יסודר) המחשב שלי גם נמצא בסלון ואם אני משחק במשחק מלחמה אז אני עושה פול תיק... גם האורגנומיות שלו מפריעה אין כזה משטח מיוחד עליו(לא "מרגישים" תעיצוב שלו כמו ב mx 300 ) הדברים האלו אולי קטנים אך לפעמים הם קובעים..
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות מארז HTPC ואני מתלבט בין שני מארזים של ף 1. ZALMAN HD-160 2. SILVERSTONE LC-16 מה יותר טוב? על מה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
עברתי לעכבר MS התקנתי את התוכנה ויש האצה רק לסקרול
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מדפסת עם פקס במחיר של 500 ש"ח אני רוצה שהיא תיהיה חסכונית בקניית הדיו ובכללי חסכונית וגם מומלצת מאוד... כאילו שיהיה שווה לקנות אותה,למישהו יש המלצות בסכום? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני צריך ספק בטווח מחירים של 400 500 שקל ושיתמוך בטכנולוגיות הבאות: Cross|Fire SLI SATA אני מעדיף שגם יהיה עם קירור כמו צריך ואפ אפשר אז תוכלו לישלוח לי קישור מתאים וטוב וזול כמובן לחנות בישראל שלו???
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי מקלדת עלית של לוג'יטק הכל עובד מצויין חוץ מ2 כפתורים שהם דף הבית והמועדפים איך אני פותר את זה? בדרייברים הכל במצב רגיל זה עבד ופתאום לא עובד לי עשיתי רסטרט לא עזר.. והאם אפשר לעשות קיצור דרך לInternet Explorer? הינה תמונה מהתוכנה http://img379.imageshack.us/my.php?image=15hu1.jpg
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-