עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Shnizi,

האם כדאי להשקיע בכבלים רגילים או בכבלים עגולים ומה ההפרש במחיר?

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  2. Started by rosesr,

האם אפשר לחבר לספק מכשיר כלשהו שהמחשב עובד?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  3. אני כרגע משתמש ב Microsoft Wheel Mouse Optical שהוא אידיאלי למבנה היד שלי, אבל לצערי הוא בזמן האחרון עושה לי בעיות,ובכלל אני רוצה עכבר יותר טוב למשחקים. יש לי עכבר אחר שלLogitech העכבר שמגיע אם המקלדת Logitech Cordless Desktop S510, ואני לא משתמש בו כי הוא ממש לא נוח לי מבחינת המבנה... אז הייתי רוצה המלצה לעבר טוב שישרת אותי במגוון רחב של פעולות וגם גיימינג.. מה עדיך ליזזר חוטי או אלחוטי ? תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  4. קיבלתי את הארור הזה לאחר הרצה ב LOOP של כמה פעמים. מישהו יודע למה זה קשר ואיך פותרים את הבעייה? ***עדכון*** לאחר הרצה נוספת קיבלתי מסך כחול שבו רשום INVALID_PROCESS_ATTACH_ATTEMP לאחר הורדת המעבד ל3.4GHZ, הכל עובד מעולה... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  5. Started by mironm,

יש לאבא שלי יום הולדת עוד כמה ימים ואנחנו רוצים לו לקנות מחשב כף יד כאלה בסגנון של פאלם וכל אלה עכשיו אני לא מבין בכלל בדברים האלו מה טוב מה לא טוב מה כדאי ומה לא כדאי לכן באתי לפה התקציב שלי הוא כ2000 שקל תודה

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  6. Started by arikez,

מחפש משטח מקצועי לעכבר MX1000...

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  7. Started by TheDiesel,

אני מתעניין בעכבר HyperX Pulsefire Dart RGB שעולה 340 שח. מה אתם אומרים על המוצרים של HyperX?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  8. מצד אחד זה במחיר שאני רוצה (קונה בחו"ל ב22$) וזה נראה ממש טוב ויש על זה כמה ביקורות טובות מצד שני ראיתי במלא מקומות שהאנאלוג סטיקס לא טובים (מצאתי בפורום "הבעיה שהכיול שלו על הפנים הסטיקים האנלוגיים בכלל לא מכוונים באמצע ") למישהו יש אותו ויכול להמליץ\להזהיר?

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  9. Started by BLAdE_AttAcK,

אני מתלבט באיזה מהם לבחור... ה-ANTEC יקר יותר ב-100-150 ש"ח.... השאלה אם הוא שווה את זה מבחינת הביצועים? יש לציין שהמחשב מיועד בין השאר ל-OC , ובנוסף , בתור מחשב לעריכה ו-ENCODING , הוא יהיה פועל 24 שעות ביממה... אשמח לקבל את חוות דעתכם ;D. המלצות לדגם ספציפי יתקבלו בברכה... תודה אחים שלי .

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  10. Started by redead,

תקציב : לא יותר מ300 שנה.. לא יודע אם כדאי אלחוטי או לא.. מישהו יכול להמליץ על איזה משהו יפה?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  11. עברתי לעכבר MS התקנתי את התוכנה ויש האצה רק לסקרול

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  12. אוקיי שלום רב לקהילת פורום HWZONE ולצוות. ראיתי את הכתבה שלכם על כרטיס המסך GeForce FX 6800GS וחשבתי לקנות אותו כי כרגע יש לי GeForce FX 5500. ראיתי שזה מתאים לAGP ומכיוון שלוח האם שלי לא תומך בPCI-E אז חשבתי לקנות את הכרטיס הזה. אני מתעסק במשחקים יחסית כבדים בעל דרישות גדולות. 1. כמה בערך עולה הכרטיס הזה? 2. האם משתלם לי להחליף אותו? אההה כן ולפי עוד כתבה אחת של הכרטיס הזה באתר הזה לא הבנתי אבל זה אפשרי שיש בזה חיבור שככה אפשר לנצל את הכוח של שני הכרטיסים ביחד? אני ראיתי את זה באתר הזה. תודה.

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  13. Started by shay360,

שאלה: הכבל IDE שמחבר בין הצורב והכונן DC-ROM לבין הלוח אם הוא אותו כבל שמחבר בין ההרד דיסקים?

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  14. Started by IMT,

לשכן שלי יש מחשב מבוסס פנטיום1 (לא ידועים לי עוד פרטים). הוא השיג מחשב פנטיום 2 שלם, רק חסר ספק. האם אני יכול להעביר את הספק מהפנטיום 1 ל- 2?

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  15. Started by Symphozis,

ישבתי שעות למצוא דרך לעשות את זה ואני לא מוצא מישהו יכול לעזור לי אני רוצה להחליף את כפתורי ה+-של ה DPI ל שליטה בווליום באמצאות כפתורי +-

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  16. היי, הזמנתי מחשב חדש כדלקמן: AMD athlon 64bit 3800+ X2 dual dfi infinity NF4 ultra geforce evga 6800GS WD 250GB 16mb sata2 512X2 MB ram לצורך משחקים ועבודה (לא אינטנסיביים מדי) וייתכן גם שאעשה OC בעתיד. ואני צריך להתאים להם מארז וספק בסביבות ה700-800 ש"ח ביחד, נדהמתי לגלות שלעומת שאר רכיבי החומרה קשה למצוא ביקורות והשוואות באינטרנט על זה, אם תוכלו להמליץ לי על מארז וספק אני אשמח לא חשוב לי בכלל המראה, חשוב לי שהמארז יהיה שקט ונוח לשימוש ושכמובן יחזיק את המחשב (גם אם אני יעשה OC בעתיד), אני יהיה מוכן גם להתגמש על הגבול שקבעתי לעצמי. המליצו לי על ה SLK3800 של ANTEC עם הספק שבא איתו, אבל לא מצאתי שום ביקורות עליהם (באותו נושא האם ה SLK3800 וה 3800BQ זה אותו מארז?), אם תוכלו …

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  17. Started by orir2,

http://www.merconnet.com/product_info.php?products_id=451&meRrid=b476378c46c8aa145ae8edb1785973d4 http://www.merconnet.com/product_info.php?products_id=45&meRrid=b476378c46c8aa145ae8edb1785973d4 http://www.merconnet.com/product_info.php?products_id=44 משלט של סוני לusb במחשב.. תודה

18. Started by bazuka,

שלום. אני מעוניין לקנות מתאם USB בלותות' למחשב ולמרות שהדבר לא יקר כשהיה יש המון סוגים. בתור התחלה קיימת גרסא 1.2 וגרסא 2.0. האם V2.0 היא גם Class2? או האם שני דברים נפרדים? הבנתי ש Class1 עובד לטווח גדול יותר אך האם הוא באמת עדיף? אני יודע שלרוב ההתקנים הקיימים (פלאפונים, מחשבי כף יד וכו') יש בלותות' V2.0 (שוב, האם זהו Class2?) האם קיים התקן V2.0 שעובד ב USB2? מה קצב ההעברה הסטנדרטי לכל אחד מההתקנים והגרסאות? ולסיכום, האם יש סוגים של התקנים או גרסאות שלא תומכים בסטריאו לאוזניות אלחוטיות לשימוש גם במחשב? מצטער על הבלאגן אבל אשמח לתשובה ממישהו שבאמת מבין בנושא ויענה על שאלותיי. אם יש למישהו המצלמה על מתאם מסויים שהוא רכש כבר או מכיר ויודע שהוא איכותי, אשמח לקבל ק…

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  19. משום מה אני תקוע בבחירת המארז החדש למפרט שלי וזה מעקב את ההזמנה שלי בא לי נורא מארז סטייל G5 ואני התחלתי להסתכל על ה - Antec P160 לפני שאני משתגע לגמרי ושם 940 ש"ח על מארז, רציתי לשאול אם אני יכול להניח שזה מארז שישרת אותי כמה שנים טובות (3 שנים פלוס) או שמדברים כבר על סטנדרט חדש (BTX?) ובשדרוג הבא הלוח אם כבר לא יתאים תודה

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  20. Started by ranzz1,

זה בעקרון בשביל מתנה ככה שקשה לי להגיד מה בדיוק הדרישות, אבל אני מניח שבציוד הרציני יש כפתורי מדיה/אינטרנט? עד עכשיו חשבתי גם שהדרישה הכי חשובה בשביל העכבר זה שיהיה לו סטנד טעינה אבל בכל המוצרים של מיקרוסופט / לוג'יטק (סטים משולבים) אני לא רואה דבר כזה... אשמח למידע או המלצות. התקציב הוא 400 ש"ח בערך. תודה.

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  21. נא לא לחרוג מהתקציב

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  22. Started by lioron7,

שלום לפני כחודשיים קניתי את העכבר והוא עבד מצוין ופתאום בלי סיבה הלחצנים תקועים די חזק וצריך להפעיל עליהם כח בשביל שיעבדו יש הצעות תודה

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  23. http://www.pcarena.org/index.php?subject=viewArticle&sg=hardware&id=73

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  24. Started by BlackTalon,

אני צריך המלצה לפאלם בתקציב של עד 2000 ש"ח. דגש על ניווט (GPS) ואינטרנט (אם אפשר בהרחבה כי אני חדש בתחום). תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  25. נשרף הספק כוח של המחשב הוא 250W,הלכתי לחפש ספקים בכמה מקומות, ואמרו לי שאם החיבור ללוח אם שלי(מהספק כוח) מתחלק ל-2 אז זה אומר שזה פנטיום 2 הישנים, וזה קשה להשיג ספקים כאלה כי הם ישנים... אז אם מישהו יכול שיתן לי חנות שמוכרת כאלה דברים... כתובת אתר או הכתובת שלהם וטלפון... או מישהו שמוכר שיכתוב את המחיר.. בתודה מתן

• 2 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים