עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. קיבלתי את הארור הזה לאחר הרצה ב LOOP של כמה פעמים. מישהו יודע למה זה קשר ואיך פותרים את הבעייה? ***עדכון*** לאחר הרצה נוספת קיבלתי מסך כחול שבו רשום INVALID_PROCESS_ATTACH_ATTEMP לאחר הורדת המעבד ל3.4GHZ, הכל עובד מעולה... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  2. Started by MaoR_KilleR,

שלום חבר'ה, אני ממש חייב שמישהו יעשה לי סדר עם כל החיבורי פינים שיש היום בשוק, במיוחד לאחר יציאת כל הטכנולוגיות החדשות !!! הכוונה בספקים וכו'................ 24p, 20p .. .בקיצור אני לא יודע מה כל דבר עושה ולמה הוא משמש ומה ההבדלים ביניהם... תודה!!

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  3. קניתי כרטיס טלויזיה וחיברתי אליו את היס הבעיה של הLINE IN כל הזמן על MUTE (אחרת גם שהתוכנה של הכרטיס מסך לא פועלות שומעים מה יש בטלויזיה) לכרטיס מסך מתחבר שלט ואני רוצה לעשות שדרך השלט אני יוכל לעשות שהווליום של הLINE IN לא יהיה על MUTE יש דרך לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  4. מצד אחד זה במחיר שאני רוצה (קונה בחו"ל ב22$) וזה נראה ממש טוב ויש על זה כמה ביקורות טובות מצד שני ראיתי במלא מקומות שהאנאלוג סטיקס לא טובים (מצאתי בפורום "הבעיה שהכיול שלו על הפנים הסטיקים האנלוגיים בכלל לא מכוונים באמצע ") למישהו יש אותו ויכול להמליץ\להזהיר?

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  5. אני רוצה לקנות Webcam, יש להורים שלי את ה - Logitech Quickcam Pro 4000 והיא ממש טובה, אך היא גם יקרה, רציתי לדעת איך ה - Quickcam Zoom בהשוואה אליה... תודה.

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  6. Started by yakir8,

שלום אני מחפש מארז יפה שהיה מעוצב ולא סתם מלבן. המחיר אם יש ספק כוח טוב שהיה עד 780)אם לא צריך להחליף ספק( במידה וצריך אז עד 395 ואם אין ספק אז ב295 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  7. שלום, אני חושב על קניית המוצר הזה ואני צריך חוות דעת עליו. למי שיש אותו, תענו בבקשה על השאלות הבאות: 1. האם הוא נוח? או שתמיד מתבלבלים באותיות של המקלדת והעכבר עושה כאבים ביד? 2. האם הוא מרגיש אכותי או שמרכישים שזה פלסטיק זול שעומד להישבר כל רגע? 3. בכללי, האם אתם מרוצים ממנו? 4. לאיזה מרחק קליטה הגעתם איתו? תודה!

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  8. שאלה בכותרת תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  9. Started by ccc,

לכל מי שיש צ'יפטק ומתעסק איתו... יכול להגיד לי איך אני מוציא את המגש שמחזיק את הכלוב להאר דיקים ומחבר אותו חזרה כאשר הוא פונה אליי ולא לכיוון האחורה של המארז? כלומר לחבר אולתו כך שהחיבורים של ההארד דיסק יפנו לכיוון הדלת של המארז ולא לכיוון האחורה שלו... אפשרי?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  10. Started by NOEL1282,

יש לי מארז של tt xsaer3 וחשבתי להחליפו במארז קטן יותר. ראיתי שניים שמצאו חן בעיני Cooler Master Cavalier 2, thermaltake tenor הקולרמסטר מגיע עם ספק, האם ספק רגיל יכנס לTT, ואיך המארזים האם מתאימים לשימוש כמחשב שפועל כל היום?

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  11. Started by SpEcToR,

מתלבט בין Chieftec Mesh (ksp) Chieftec bravo (ksp) sunbeam transformer (noacomp.co.il) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4643 המחיר אותו מחיר כמעט... ספק יש לי... 400W הנרמס ליברטי

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  12. Started by avihy,

מה ההבדל בין G5 לבין G5 הגרסה החדשה?

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  13. Started by CliCK,

אני צריך המלצה לקניית סורק בסביבות ה-300 ש"ח לחבר שלי. אנא ענו לי מהר כי הוא רוצה לקנות את הסורק היום בערב. תודה

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  14. *עריכת המודר: ההודעה צונזרה , אין לפרסם הודעות מכירה וקנייה על גבי הפורום , לשם כך יש את לוח ה-Trade-Zone*

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  15. Started by chadash,

ראיתי שהיא נקראת חסכונית בדיו, איך היא באופן כללי, חזקה, איכות ההדפסה.

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  16. Started by PayneBack3251,

שלום לכולם בגלל שהרסתי את המארז הקודם שלי בגלל ששברתי חלקים פה ושם...אז הגיע הזמן לקנות מארז חדש ויפה... בדקתי בחנות מחבים הקרובה והמוכר אמר לי שאפשר לקחת מארז פשוט ב 150 ש"ח ויש עוד סוגים של מארזים פשוטים... ושאלי אותו אם יש לו מארזים יותר איכותיים עם מודים וכל זה... אז הוא אמר לי שהוא לא ממש מתעסק עם מודים וכל זה אבל יש לו מארז מאושר על ידי אינטל (נשבע טוב) שחור כסוף כזה עם מאוורר עם פילטר בצד המארז נראה ממש טוב! ומקדימה יש usb ו firewire וזה יעלה לי 300 שקל. עכשיו לשאלות: יש לי פנטים 3 כרגע זה יהיה מסובך להעביר הכל לשם? שהוא הראה לי usb ו firewire אני לא ממש הבנתי את זה... אם אין לי firewire בלוח אם או משהו כזה אז איך יכול להיות במארז? או שזה משהו נפרד שלא ק…

17. נשרף הספק כוח של המחשב הוא 250W,הלכתי לחפש ספקים בכמה מקומות, ואמרו לי שאם החיבור ללוח אם שלי(מהספק כוח) מתחלק ל-2 אז זה אומר שזה פנטיום 2 הישנים, וזה קשה להשיג ספקים כאלה כי הם ישנים... אז אם מישהו יכול שיתן לי חנות שמוכרת כאלה דברים... כתובת אתר או הכתובת שלהם וטלפון... או מישהו שמוכר שיכתוב את המחיר.. בתודה מתן

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  18. אני מתכנן לקנות דיסק קשיח נוסף, אבל המערכת שלי באוברקלוק ואני מפחד שהספק יקרוס. יש סיבה לדאגה?

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  19. שלום, ראשית, שאלה: ידוע לי שיש מדפסות, בעיקר דיו, שאם הצבע נגמר, אי אפשר להמצשיך ולהדפיס רק שחור לבן. השאלה האם זה כך גם במדפסות לייזר צבעוניות, או שאפשר לרכוש מדפסת צבעונית ולקנות לה רק טונר שחור לבן? אני מתלבט בין שחור לבן פשוטה כמו BROTHER 2030/40 או ללכת על צבעונית רצינית כמו XEROX 6180 או משהו משולב כמו HP OfficeJet L7590 הצעות? השימושים הם שימושי משרד, בעיקר הדפסת שחור לבן, ולפעמים פה ושם דף בצבע.

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  20. שלום ! אני מחפש את המארז של צ'יפטק ה-AX-01SLDW ואני לא מוצא אותו בשום מקום בארץ מישהו יכול לומר לי איפה יש אותו ? תודה ;D

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  21. Started by JVC,

האם הספק הזה יחזיק את המערכת הזאת טוב? ספק: ספק כוח למארז Thermaltake 300WATT 1 FAN מארז:Thermaltake Xaser III Lanfire - Aluminum Case כרטיס מסך: power cooler radeon 9800 pro 128 mb 256 bit מעבד : amd athlon 64 bit 3000

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  22. שלום, אחרי שחיפשתי וצמצמתי אפשרויות, הגעתי לשלוש מדפסות: - Brother HL2030 - Lexmark E232 - Xerox Phaser 3117 אשמח לקבל המלצות על איזו הכי מוצלחת, עם איזה טונר היא מגיעה ועוד דברים שכדאי לדעת לפני שקונים. תודה מראש 8)

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  23. Started by mironm,

יש לאבא שלי יום הולדת עוד כמה ימים ואנחנו רוצים לו לקנות מחשב כף יד כאלה בסגנון של פאלם וכל אלה עכשיו אני לא מבין בכלל בדברים האלו מה טוב מה לא טוב מה כדאי ומה לא כדאי לכן באתי לפה התקציב שלי הוא כ2000 שקל תודה

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  24. Started by arikez,

מחפש משטח מקצועי לעכבר MX1000...

• 8 תגובות
    • 659 צפיות
  25. Started by Master Boo,

שלום לכולם קניתי לאחרונה Genius Ergo 525 ומשטח לעכבר Steelpad QcK+ (שהוא ע-נ-ק ד"א, אני לא רואה שום סיבה שמישהו יהיה צריך כזה דבר!). העכבר מאד נוח לי (אם כי קצת קל מדי לטעמי), אבל יש משהו שאני לא מבין לגבי הDPI. אני כרגע על 800DPI. אני מעביר ל400- הוא בקושי זז על המסך. אני מעביר ל1,600 הוא טס ואי אפשר לתפוס כלום (שלא לדבר על 2,000). האם ככה זה אמור להיות? האם אני מפספס משהו? חשבתי ש2,000 DPI אמור להיות להפך, מדויק יותר ליישומים שדורשים יד יציבה על העכבר (כמו צליפה בנאצים בCOD2). אשמח להסברים ולדעת מה פיספסתי ואיפה תודה!

• 0 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים