ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
הייתי רוצה שתמליצו לי על ג'ויסטיק עד 400 שח. הייתי רוצה לקנות ג'ויסטיק ראיתי כל מיני והיה כתוב עליהם FF מה זה ?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שיש לו את המארז הבא זה המארז sp-6083 http://www.mono-mode.co.il/Category.asp?intCategoryID=25 ויש לי את המפרט הזה intel pentium 4 3.0 ghz 512 ram 80 gb gefore6200 128 mb אז רציתי לשאול האם המארז הזה הוא גנרי פשוט ואם כדי להחליף אותו במארז אחר המארז עצמו לא עושה לי בעיות ואם כדי להחליף אז עד 300 שקל תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה לספק ( 660-680W )ב 600-700ש"ח. ולמארז עד 600 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
1. יש דרך לזהות את דגם הכרטיס מסך/קול ללא התקנתם על מחשב? 2. אפשר להתקין חלקים שהיו מותקנים על מחשב פנטיום 3 למחשב פנטיום 4?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם , קודם כל אני מקווה שאני בפורום הנכון.. מתנצל מראש אם לא. רציתי לבקש את עזרתכם בבחירת מארז עם מאווררים וספק . היום אני משתמש במארז וספק ג'נריים כמו כן יש לי 2 מאוורררים במארז ( חוץ מהמעבד ) אבל הבעייה שלי היא שהמארז נורא נורא מרעיש .. רציתי שתעזרו לי לבחור במארז שיהיה שקט וגם שיהיו בו לפחות 2-3 מאווררים אני לא עושה וגם לא מתכנן אוברקלוק אז זה לא משנה כל כך אם יהיו לי 2-3 מאווררים או 5-6 .. התקציב שלי הוא 500 שקל למארז כולל מאווררים ועוד משהו כמו 300 ש"ח לספק.. אם יש לכם רעיונות טובים במחיר זול יותר אשמח לשמוע. תודה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
ראיתי את המארז הקטן שבאתר ופשוט התלהבתי. כמה אמור לעלות דבר כזה, איך הביצועים שלו ואיפה ניתן לקנות אותו. דרך אגב, הוא מתאים לכל סוגי הפנטיומים? נ.ב אני מצטער שפתחתי שני נושאים באותו היום
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אני קונה מחשב, רציתי את ה-Compucase super Midi Tower CI 6A19 ולא היה אותו במלאי... המליצו על ה- Techno H209-5JA-d ואמרו לי שיש להם אותם פונקציות בלה בלה בלה לדעתי הקומפיוקייס לוקח את הטכנו בגדול ורציתי לדעת מה דעתכם... עזבו שיש 100 שקל הבדל ביניהם. תודה! נ.ב. הרצתי חיפוש על הטכנו בגוגל והדף הראשון שמקבלים הוא הדף בפנדה מה שאומר שלדבר המסכן הזה אין אתר אפילו!
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
יש לי מכשיר משולב - מדפסת ,סורק ומכונת צילום של HP דגם 2100 וכאשר אני מצלם הוא מצלם הפוך יענו מראה ולא כמו שאמור לצאת ואני לא מבין מה הבעיה , חיפשתי בהגדרות ולא מצאתי , זאתי לא בעיה בדרייברים כי הוא בכלל לא מחובר למחשב .
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלוום אני קונה מחשב יחסית חזק ומתכנן אוברקלוק כרגע רק לכרטיס מסך.. משום שאני קונה את המעבד לוח אם זיכרונות וכרטיס מסך מחו"ל הקטע עם האחריות קצת בעייתי אז אני מעדיף לקנות מארז שמקרר טוב ולישון בשקט.. אז המארז שחשבתי עליו הוא Thermaltake Highest Xaser III V1000A Super Tower הוא גם מדהים ביופיו! וגם לפי התיאור מקרר מאוד טוב עם 7 מאווררים. אנשים אמרו שזה מסורבל יחסית וכבד ונשרט מהר האם זה נכון כי אני מתכנן ללכת לפעמים ללאן פרטי לא בתדירות קבועה אבל 3-4 פעמים בשנה האם זה יהיה קריטי? אנשים גם אמרו לי שזה ביזבוז לקנות מארז בסביבות ה800 שקל ושאפשר למצוא יותר זולים וגם מקררים טוב ויפים.. אבקש פה את עזרתכם כי אתם המקצוענים לא אני =) אז אשמח אם תעזרו.. בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
-
רציתי לשאול אם כדי לשדרג את הסורק שלי לסורק משומש של חברת Mustek ב-170 שקל. http://www.ocr.autoid.pl/obrazki/mustek-bearpaw.jpg מה שאני רוצה להוסיף שזהשדרוג לסורק UMAX 610P ענתיקה , עוד משהו, אני לא משתמש כל כך הרבה בסורק ובגלל זה אני לא רוצה להשקיע בו יותר מדי.
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם בגלל שהרסתי את המארז הקודם שלי בגלל ששברתי חלקים פה ושם...אז הגיע הזמן לקנות מארז חדש ויפה... בדקתי בחנות מחבים הקרובה והמוכר אמר לי שאפשר לקחת מארז פשוט ב 150 ש"ח ויש עוד סוגים של מארזים פשוטים... ושאלי אותו אם יש לו מארזים יותר איכותיים עם מודים וכל זה... אז הוא אמר לי שהוא לא ממש מתעסק עם מודים וכל זה אבל יש לו מארז מאושר על ידי אינטל (נשבע טוב) שחור כסוף כזה עם מאוורר עם פילטר בצד המארז נראה ממש טוב! ומקדימה יש usb ו firewire וזה יעלה לי 300 שקל. עכשיו לשאלות: יש לי פנטים 3 כרגע זה יהיה מסובך להעביר הכל לשם? שהוא הראה לי usb ו firewire אני לא ממש הבנתי את זה... אם אין לי firewire בלוח אם או משהו כזה אז איך יכול להיות במארז? או שזה משהו נפרד שלא ק…
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום! אני צריך עזרה ! אני רוצה לקנות ספק אבל אני לא יודע של איזה חברה וגם כמה WATT? בשביל כרטיס מסך ATI RADEON 9800 XT תןדה מראש!!
-
- 8 תגובות
- 613 צפיות
-
-
לכל מי שיש צ'יפטק ומתעסק איתו... יכול להגיד לי איך אני מוציא את המגש שמחזיק את הכלוב להאר דיקים ומחבר אותו חזרה כאשר הוא פונה אליי ולא לכיוון האחורה של המארז? כלומר לחבר אולתו כך שהחיבורים של ההארד דיסק יפנו לכיוון הדלת של המארז ולא לכיוון האחורה שלו... אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה לגבי דגם מסוים של סורק של Umax. Umax Astra 6850 . המוצר נמכר בכמה בחנות COM4U .. כפי שניתן לקרות כאן: http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=astra6850&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=179 האם מישהו מכיר את הסורק הזה? איפה אני יכול לקרוא ביקורות על המוצר הזה? מהי המלצתכם לגבי סורק שיודע לסרוק גם נגטיבים והאיכות שלו היא טובה. מחיר עד 900 ש"ח בבקשה. תודה רבה !!
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
בכל הביקורות שקראתי עליו רשום שהוא בא עם ספק של: coolermaster 350 watt זה עדיף על ה400 WATT הג'נרי שיש לי עכשיו?? תראו במפרט את המערכת שלי, הספק שלי מחזיק אותה טוב ואני רוצה לקנות את המארז הזה אבל איך הספק הוא יחזיק טוב??
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
השאלה בכותרת תביא לינקים בבקשה זה דחוף
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת להדפסת טקסטים של עבודות לביה"ס ותמונות.. מדפסת הזרקת דיו. תקציב-600 ש"ח עדיפות לAll In One ושלא תיהיה מפלצתית וענקית ועוד פלוס חשוב- שהדיו לא יהיה יקר מידי
-
היום הלכתי להביא מהדובים את ה tagan 480 שהתגלה כ u-22 ההבדל בינו לבין ה u2 שהכבל חשמל הוא אמריקאי... ההבדל בינו לבין ה u1 שב u2 יש 2 ריילים ותמיכה ב atx2.0 ספק מעולה עכשיו רק צריך להתחיל לעשות אובר קלוק למערכת..:]
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
חבר'ה שלום מה המצב? יש לי לפטופ HP NC 4010 וברצוני להתקין עליו את התוכנות NAVIGATOR וגם DESTINATOR ורציתי לשאול איזה מקלט GPS עליי לרכוש?? בבקשה תעזרו לי ראיתי שיש הרבה סוגים של מקלטים של GPS שעובדים בבלו טוט' אבל איני יודע מה לרכוש ..... תודה רבה חברים!
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 850 שה50 זה כבר החריגה חחחח אני לוקח את הספק הזה http://www.lamir.co.il/product.asp?product=6744 ואת המארז הזה http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={68FF7DCC-9A10-48D0-8AF3-A83E999F285A}&details_type=1&itemid={AFBBBDEB-32FC-4794-912A-2929148459BF} אם למישהו יש הצעה יותר טובה אז שירשום אבל שהמארז לא יהיה מכוער ופשוט פשוט בשביל זה מארז שחור עם טיפה כסף בקדימה...אני מחפש משהו יפה עם קירור טוב וספק טוב שיספיק לי להרבה זמן אם אני ירצה לקנות כרטיסים למחשב
-
- 7 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני חשבתי על זאת מה אתם אומרים?http://p1000.co.il/ היא עולה 180 שקל ב P1000 מה אתם אומרים טובה מישו מכיר משו יותר טוב בתקציב הזה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני ממש חייב שמישהו יעשה לי סדר עם כל החיבורי פינים שיש היום בשוק, במיוחד לאחר יציאת כל הטכנולוגיות החדשות !!! הכוונה בספקים וכו'................ 24p, 20p .. .בקיצור אני לא יודע מה כל דבר עושה ולמה הוא משמש ומה ההבדלים ביניהם... תודה!!
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לפאלם בתקציב של עד 2000 ש"ח. דגש על ניווט (GPS) ואינטרנט (אם אפשר בהרחבה כי אני חדש בתחום). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-