ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש לשמוע ביקורות (מיד ראשונה אם אפשר) בקשר לאמינות שלהן. מדובר בשני דגמים ספציפיים: Hp 3800DTN וזירוקס 6350DP שתיהן מדפסות לייזר משרדיות תודה
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מעוניין במדפסת במחיר הנ''ל המליצו לי על מספר דגמים Lexmark X5650 HP Officejet J4580 Canon Pixma MX310 איזו הכי מומלצת מביניהם
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
לכל מי שיש צ'יפטק ומתעסק איתו... יכול להגיד לי איך אני מוציא את המגש שמחזיק את הכלוב להאר דיקים ומחבר אותו חזרה כאשר הוא פונה אליי ולא לכיוון האחורה של המארז? כלומר לחבר אולתו כך שהחיבורים של ההארד דיסק יפנו לכיוון הדלת של המארז ולא לכיוון האחורה שלו... אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מה ניתן לקנות בטווח מחירים של בין 200-300 שקלים ? עדיפות ללוג'יטק... האם ה-V200 הקטן מתאים למשימה ?
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז חדש וראיתי את המארז בשם: AeroEngine JR. אני רוצה לדעת פרטים על המאוורר המגניב בחזית.... עד כמה הוא חזק ומשפיע? בערך באיזה רמה הוא- ברמה של מאוורר 120mm? וגם עד כמה הוא מרעיש? אני גם אשמח לעוד ביקורות על המארז כולו לקישור לפרטים ותמונות של המארז כנסו ל- http://www.aerocool.com.tw/p-case/aeroengine/aeroengine.htm
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לקנות כרטיס usb 2.0 עם צ'יפסט של NEC באיזור תל-אביב. מחיפוש ב- zap מצאתי רק בפנדה ובלמיר והם רחוקים לי... רק לא להציע לי לקנות עם צ'יפסט של VIA כי כבר בדקתי והם פשוט לא עובדים על הלוח שלי...
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
במחשב שלי יש לוח אם לא משהו..חסר בו המון חריצים(של כרטיס מסך שזה מאוד חשוב לי). אז אני רוצה להחליף בינו לבין לוח אם אחר שיש לי.. יש לי עכשיו: Manufacturer : Dell Inc. Model : OptiPlex GX520 תמונות שלו: http://img.dell.com/images/global/products..._mt_150x150.jpg http://img.dell.com/images/global/products...rts_123x345.gif ואני רוצה להחליף ל- BIOSTAR U8668-D V7.7 תמונות שלו: http://tienda.ndd.com.mx/images/8668d.jpg http://www.isellsurplus.com/productimages/...8668DN-1-sm.jpg ניתן?? חבר שלי אמר שאולי..כי אולי יש ציפים שונים..
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לנו מחשב שהוא מלפני 7-8 שנים והוא עובד מצויין .. השאלה אם אני יכול לקנות למחשב הזה כרטיס של 1G 667 וזה יפעל ... לא משנהעל כמה זה יפעל העיקר שהמחשב שלה יעבוד קצת יותר מהר .. זה אפשרי ? תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
אני צריך המלצה לעכבר ומקלדת למשחקים, לא אכפת לי אם הם באים בסט או בנפרד, לא משנה לי חוטי או אלחוטי, התקציב המקסימלי הוא 1000 ש"ח. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לפאלם בתקציב של עד 2000 ש"ח. דגש על ניווט (GPS) ואינטרנט (אם אפשר בהרחבה כי אני חדש בתחום). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
-
אני מחפש מתאם 20 פין ל24 פין או מאריך של 20 פין? ראיתי כבר בנועה מחשבים ובזיגזג אבל שם הם נורא יקרים גם באריהב אין צריך עזרה במציאת המתאם/מאריך אם אני לא מוצא את הכבל אני צריך ספק גנרי זול מתחת ל60 שח
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
האם הספק הזה יחזיק את המערכת הזאת טוב? ספק: ספק כוח למארז Thermaltake 300WATT 1 FAN מארז:Thermaltake Xaser III Lanfire - Aluminum Case כרטיס מסך: power cooler radeon 9800 pro 128 mb 256 bit מעבד : amd athlon 64 bit 3000
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך ואם בכלל יש דרך לדעת יציבות הספק, הספק שהוא נותן, מהירות סבוב המאוור ומידע כזה. ואם כן, אם יש תוכנה שתתן את זה תודה
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי, נתקלתי בתופעה מוזרה בעכבר הזה... הפלסטיק באמצע (השחור) איפה שנמצאת הגלגלת, הציפוי שלו פשוט התחיל קצת להתקלף...יש עליו מעין נילון שנראה שהוא דבוק עליו..ועכשיו בקצוות של הפלסטיק מימין יש טיפה חלק שמתקלף... קרה למישהו?
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות סורק חדש לצרכים ביתיים. אם יש סורק טוב לא אכפת לי לקנות גם משהו יקר יותר (נגיד עד 1000 שקל) התענייתי על סורק Epson 1660 אך אינני יודע אם הוא כדאי אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור סורק, כי אני באמת לא יודע מה צריך לבדוק בהם לפני שקונים בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי צורב, DVD וארבעה HD, כרגע ה-DVD מנותק ומחוברים רק שלושה HD והצורב, אני מעוניין לחבר גם את ה-HD הנותר וגם את ה-DVD. רציתי לדעת האם זה אפשרי ומהו הפתרון היעיל והנוח ביותר שניתן לבצע? תודה ויום נעים
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
טוב בעקבות מותו בטרם עת של הכפתור השמאלי בעכבר שלי אני צריך המלצה לעכבר אופטי\לייזר ואלחוטי תקציב 200-300 (מה לעשות יש מיתון : ) אני נורא מתפתה לקחת של מיקרוסופט כי אני אוהב את העיצוב שלהם אבל העכבר הנוכחי הוא של מיקרוספוט ואני מעדיף ללמוד מטעויות ...
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מדפסת Lexmark Z24. הבעיה העיקרית שלה היא שאין לה דרייברים, פשוט אין. ניסיתי להתקין דרייברים של Z23, Z25, המדפסת לא עובדת. החלטתי ששווה לי להשקיע במדפסת טובה לעתיד, אך התקציב שלי מוגבל ל-400. מכיוון שיש דגמים רבים בשוק אשמח להמלצה! אני מחפש מדפסת עם ראשי דיו זולים, בעיקר. תודה רבה (:
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
שלום. אני חושב שזה הפורום הנכון לשאול בו... בכל מקרה, יש ברשותי מחשב נייד IBM - T42. העניין הוא שכל פעם שאני הולך לאנשהו אני "מכבה" (hibernate) את המחשב. הדבר מגיע למצב של כ3-4 הפעלות של המחשב ביום. נשאלת השאלה, מה גורם לבלאי מהיר יותר? כל פעם לכבות ולהדליק אותו, או להשאיר אותו דולק ללא שימוש. מצד אחד, הדלקה וכיבוי גורמים לכל מיני זרמים מוזרים האופייניים לזמן "הורדת המפסק" במעגלים , מה שבטוח פוגם ברכיבים. מצד שני, כשהמחשב פועל ואף אחד לא משתמש בו, עדיין זורם זרם, מה שגורם באופן טבעי לבלאי, וכן המחשב מתחמם. אז, מה עדיף? לכבות אותו מספר פעמים ביום, או פשוט לתת לו לרוץ , וכל כמה ימים לכבות אותו לאיזה שעתיים-שלוש להתקרר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
תקציב : לא יותר מ300 שנה.. לא יודע אם כדאי אלחוטי או לא.. מישהו יכול להמליץ על איזה משהו יפה?
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר שנותן מפרטים למעגלים של כל מיני דברים, ככה שאנשים חובבניים עם רכיבים ומלחם יוכלו לבנות? נגיד רדיו
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אוקיי שלום רב לקהילת פורום HWZONE ולצוות. ראיתי את הכתבה שלכם על כרטיס המסך GeForce FX 6800GS וחשבתי לקנות אותו כי כרגע יש לי GeForce FX 5500. ראיתי שזה מתאים לAGP ומכיוון שלוח האם שלי לא תומך בPCI-E אז חשבתי לקנות את הכרטיס הזה. אני מתעסק במשחקים יחסית כבדים בעל דרישות גדולות. 1. כמה בערך עולה הכרטיס הזה? 2. האם משתלם לי להחליף אותו? אההה כן ולפי עוד כתבה אחת של הכרטיס הזה באתר הזה לא הבנתי אבל זה אפשרי שיש בזה חיבור שככה אפשר לנצל את הכוח של שני הכרטיסים ביחד? אני ראיתי את זה באתר הזה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-