ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי את הגיימפאד הזה מספר חודשים. לאחרונה שמתי לב שהנורה שליד "MODE" על הגיימפאד מהבהבת משום מה, מה שאני לא עושה זה ממשיך להבהב. גם המקלט שלו לפעמים מהבהב. השלט כרגע עובד, אבל בכל זאת, זה לא היה.. מישהו יודע אולי מ'זה?
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אפשרות לקנות את ה- Logitech G13 בארה"ב ויש לי 2 שאלות (בקשות): 1. האם יש למישהו המלצות למקלדת הזו או אולי עדיפות למקלדת אחרת (שמעתי על Belkin n52te) ? 2. האם מישהו מכיר חנות בארץ (באזור המרכז או ירושלים) שמאפשרת לנסות את המקלדת לפני קנייה ? (רק להניח את היד לראות שזה מתאים) תודה, גוסטב
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום, אני חדש כאן ואני חייב ממש עזרה אני כבר לא יודע מה לעשות. לדודים שלי יש מחשב יחסית חדש והיה להם WINDOWS XP מותקן אבל הוא בקושי סחב אז הלכנו וקנינו WINDOWS 7 ועשינו פירמוט. יש להם מדפסת של olivetti שעבדה בXP אבל משום מה היא לא עובדת בווינדוס 7 :\ הוא מראה במחשב שהכל עובד תקין אבל היא לא מדפיסה כשמבצעים הדפסה. שאלתי את הטכנאי שלי והוא אמר שצריך לשלוח לאותה חברה הודעה באתר שלהם שישלחו לנו את הדרייבר של ווינדוס 7 אבל כבר עברו 3 חודשים והם עדיין לא חזרו והם חייבים את המדפסת כי רוב העבודה שלהם זה להדפיס... מה אפשר לעשות? ד"א כבר חרשתי את גוגל ולא מצאתי שום דרייבר =[ אם תוכלו לעזור לי למצוא דרייבר של מדפסת Olivetti Simple Way WIFI זה יהיה מצוין!!! תודה רבה ושבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש למשולבת הזאת פקס ולפקס יש כפתור auto answer. הבעייה היא שורת החיווי שלו מתכבה אחרי כשעתיים ואז לא ניתן לקבל פקסים באופן אוטומט (כשאני לא נמצא) חיפשתי קצת ברשת, למעט ביצוע reset לא מצעתי שום דבר בנושא (גם reset לא עובד)
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
מי לא מכיר את כל מדפסות ברודר למינהם HL-1250 הקטנות סוסי עבודה, HL-5240 ודומיהם 5140, 5050, ואפילו 6050 הגדולות. לכולן דבר אחד משותף: הן תמיד יפסיקו להדפיס כאשר המדפסת מראה נורת "Toner Life END". איכשהו זה תמיד מתי שאנחנו בדיוק צריכים להדפיס משהו מאוד חשוב.... לרוב ניתן לראות בהדפסה האחרונה שאיכות ההדפסה היא מצויינת ולכן לא ברור מדוע נגמר כבר הטונר :s05: . כשטונר במדפסות ברודר נגמר ממש אז נראה שרקע הדף הלבן הוא מגורען בגוון שחרחר, מה שמראה על טונר גמור. לחילופין כשהתוף גמור אנו נראה פסים שחורים לאורך הדף. אז איך בכל זאת מוצצים עוד הרבה מהטונר שהרגע נגמר ללא סיבה מוצדקת? עקבו אחר ההוראות הבאות: שימו לב לתמונה של יחידת הטונר הזאת(בדגמים גדולים הטונר מעט שונה אך הרעיון זהה…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. האם מישהו מכיר מכשיר משולב (מדפסת-סורק-פקס-מכונת צילום וכו'), או אפילו מכשיר ייעודי, אבל שניתן להזין אליו תמונות במחסנית, והוא יסרוק את כולן אוטומטית ? כלומר, שיהיה לו מגש הזנה שעליו אניח כמה עשרות תמונות שפותחו, והוא יקח אותן אחת אחת ויסרוק לקובץ נפרד. באופיס דיפו הראו לי מכשיר משולב שתאורטית יש לו את היכולת הזו, אבל המוכר אמר שבפועל אם מזינים יותר מ 2-3 תמונות, זה לא יעבוד. האם יש משהו כזה ? 2. בלא מעט חנויות בגדים, הם מדפיסים במקום על החולצות, סמל בית ספר, תמונות, או כל מיני עיצובים משעשעים על בגדים תינוקות. אפשר גם להגיע לחנות עם דיסק און קי, שעליו תמונה/עיצוב, הם מדפיסים במקום, ואת ההדפסה מגהצים על הבגד. מישהו יודע האם צריך מדפסת מיוחדת ? ראש צבע מיוחד ? (הדפים הם…
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום. 1. אני מחפשת המלצה למצלמת מחשב טובה שניתן לצלם בעזרתה תמונה לכרטיס לקוח. אין לי דרישות ספציפיות מאחר ואני לא מכירה כלל נתונים של מצלמות מחשב, אני כן זקוקה למצלמה שמצלמת באיכות טובה. המחיר, אני מניחה, עד 200 שקל. אבל אפשר יותר. 2. על אילו מצלמות מחשב, אם בכלל, אתם ממליצים בנושא הבא - אני מעוניינת להתקין מצלמת מחשב בחדר בו מתקיים חוג ושתקרין את הנעשה בו למסך טלוויזיה בחדר אחר (חדר המתנה להורים). אשמח להמלצות ולעזרה, מקווה שזה הפורום הממתאים, תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי מהו העכבר הכי טוב שניתן לרכוש ב120שח לשימושים כלליים לנייד החדש שלי? גודל אינו דבר שחשוב לי,אך כמובן שהוא לא יהיה קטן מידי ושיוכל לעבוד בכול המשטחים. ראיתי 4 עכברים : http://www.getit.co.il/Prod/58550/12 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=752227 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=738763 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=739233 אישית מעדיף עכבר חוטי אך אלחוטי גם יהיה נחמד
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
ערב טוב , אתמול רכשתי פד חדש ל G5 שלי - Razer exactmat... אך מה ? הפלא ופלא ,ב control side העכבר פשוט לא מגיב , וב speed side - הוא מגיב , כל עוד אני לא מזיז את העכבר מהר מאוד או לחלופין מצד לצד בזריזות . כמובן שווידאתי שהבעיה הינה בפד ולא בעכבר ע"י השוואה עם המשטח הישן . לפני כמה שנים נתתי צ'אנס ל steelpad s&s שבו ה G5 הגיב מעולה (אולי כי הוא היה מתכתי לעומת הרייזר שהוא מפלסטיק עם ציפוי שקר כלשהו) , אך פשוט לא התרגלתי לשחק בלי 'כרית' לפרק כף היד - וכתוצאה מכך מכרתי אותו . אז מה גיימר שחפץ בפד איכותי ולא יכול בלי כרית תמיכה אמור לעשות ? חשבתי לקנות razer vespula , אבל כמה כבר אפשר לזרוק כסף לאוויר ? בנתיים , משנת 2003 , אני משתמש בפד בד עם 'כרית' , שהוא אגב , מ…
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום,יש לי בעיה עם המדפסת.הבעיה היא שאחרי שהתקנתי את הדרייבר הכל נראה טוב המדפסת רשמה שהיא מדפיסה והכל אבל אחר כך היא הדפיסה רק דפים ריקים.היא גם מדפיסה ממש מהר וגם ריק כאילו יש בעיה במחשב או במדפסת.המדפסת היא z612 של לקסמרק.עכשיו התקשרתי למרכז של לקסמרק והם אמרו לי לשים את הראשי דיו במים רותחים ל15 שניות ולנגב.לא עזר לי.מדפסת ממשיכה להדפיס דפים ריקים אבל אין לי שום הודעת שגיאה.אני אשמח לעזרה,תודה.
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
דיברתי עם חבר מחו"ל שמתמצה בחומרה ושאלתי אותו איזה פאד הכי כדאי לי לקנות ל G9 שלי והוא אמר לי שהפאד שנבחר להכי טוב ב 2010 עונה לשם Zowie יש כמה דגמים אבל מה שמוזר זה שלא מצאתי פוסט אחד פה על החברה הזאת ולא מצאתי אף חנות מחשבים שמוכרת אותו. הסבר נמק והדגם?
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום חברים, רכשתי את העכבר דגם RAZER OROCHI . ואני רוצה להקצות פקודות ללחצנים שיש בעכבר, השאלה שלי היא האם בפקודות המאקרו אפשר לעשות שילוב של WINDWOS KEY ּ+ TAB לעשות את ה FLIP של WINDOWS 7 ???? התוכנה של רייזר בעיתית אצל מיקורוסופט ו לוג'יטק יש את ה KEY STROKE שככה אין בעיה להקצות כל מה שרוצים תודה לעונים ויום טוב לכם.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , צריך המלצה למקלדת ועכבר אלחוטי קליטה של עד 3 מטר עבור מחשב שמשמ מידה סנטר : כלומר גלישה באינטרנט , הצגת סרטים . לא למשחקים! תודה
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשחק במחק במחשב הבעיה היא שאין גיטרות למחשב במחיר נורמלי השאלה שלי היא כזאת האם אני יכול לקנות את הגיטרה של guitar hero החדשה (זאת עם הסליידר) לps3 ולחבר אותה למחשב ואם כן אז איך? תודה
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם! הגיע לידי סורק של חברת Mustek מדגם BearPaw 1200TA. יש לי מערכת הפעלה ויסטה X64 ואני לא מצליח למצוא דרייבים לסורק הזה... בדקתי באתר של החברה ופשוט אין שם דריברים ל-VISTA הוינדוס לא מוצא אותם לבד, ניסיתי להוריד דרייברים של XP אבל אני בכלל לא מצליח להפעיל את ההתקנה גם כשאני עושה COMPATIBILITY... אודה לעזרתכם במציאת פיתרון. תודה רבה,
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אחרי שהמנקה דפקה לי את העכבר שקניתי בזמנו ב 120 שקל בתור סט מקלדת וערכר אלחוטיים של מייקרוסופט הכפתור ימני בקושי מגיב וזה מעצבן אותי מאוד אני צריך המלצה לאיזה עכב טוב לגיימינג כבד מאוד או סט מקלדת + עכבר (המקלדת ישיש לי בסדר ) תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.xionite.com/ViewProduct.aspx?id=61
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, כרגע אני משתמש במקלדת של חברת QUANTUM (אם מישהו מכיר) היא מאוד נוחה לי והיא נמצאת איתי מאז הפנטיום 1 שלי. הסיבה היחידה שאני רואה לנכון להחליף מקלדת היא הנוחות או הבריאות של הידיים... איזו מקלדת מומלצת למטרה זו? ראיתי בזאפ שאחת המקלדות הפופולאריות היא ה WAVE של לוג'יטק. זה באמת נוח? זה נראה לי לא נוח בעליל... ממתין להמלצות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שמת לי העכבר האלחוטי הישן שלי (טק לצערי) קניתי עכשיו עכבר של HP. ואז החלטתי לקנות גם מקלדת אלחוטית חדשה. אשמח להמלצות למקלדת איכותית עם מראה יפה ולחצני קיצור, עדיף מחברה מוכרת. מחיר אזור ה200 שקלים. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אני מחפש לחבר סט של עכבר ומקלדת אלחוטיים עם מרכז טעינה לעכבר בלי להחליף כל פעם בטריות, במחיר של 300-350 שקל... מה אתם ממליצים? (לא חייב להיות סט , אפשר בנפרד את העכבר ונפרד את המקלדת, אבל חובה שיהיה מרכז טעינה לעכבר) שיהיה משהו טוב, לא זבל שמתקלקל ומתרוקן מהר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
-
שלום יש לי מצלמת אינטרנט של teac ואין לי את הדריבר וחיפשתי אמון באינטרנט ולא מצאתי . תודה לעוזרים וחג שמח , שנה טובה . http://img11.imageshack.us/img11/3170/428j.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=mmmwm2nmijyr.jpg
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום אני צריך מתאם מהחיבור שבתמונה לusb זה שייך לגיטרה של guitar hero http://yfrog.com/6wimg1226lj
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
בהנחה שיש לי מקלט GPS שמתחבר ל-IPAQ כך שגם הוא יכול לשמש לניווט, במה הייתם בוחרים ? אני חייב תשובה ! תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום הנכון אבל זה מה שהיה נראה לי הכי מתאים... יש לי בממיר (של יס) כמה יציאות/כניסות (אני אפילו לא יודע מה זה...) שאשמח אם תגידו לי למה הם משמשים... USB (?) אני יודע מה זה USB , אבל מה זה נותן לי בממיר?!?!?!?!?!?! ETHERNET S/PDIF OPTICAL S/PDIF תודה
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-