עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by nesber,

התקציב שלי הוא עד 900. הייתי קונה את הסופר טאוור V1000A של TT אבל הוא שוקל 17 קילו וזה נשמע לי נורא כבד. http://www.thermaltake.com/xaserCase/xaser3/v1000a.htm האם יש למישהו המלצה על מארז יחסית קל, אבל שיהיה גם כמה שיותר מרווח ומאוורר? חשוב מאד גם שלא יהיה מכוער מידי כמו המארזים של קולרמאסטר בסגנון הזה: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/images/CM_PRE_EK.jpg

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  2. Started by Jack_g,

יש לי מסך 19 של סוני והבעיה היא שהוא עגול מאחור אפילו כשמורידים את המכסה, יש אולי איזה פטנט או משהו שיכול להלביש זרוע למסך שלי כי לפי מה שאני יודע הזרועות הן למסכים ששטוחים מאוחר ובעלי 4 חורים. תודה.

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  3. או שעדיף עכבר כבד כדוגמת ה MX1000 ולסבול במשחקים ?

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  4. Started by Kiru,

היי, האם יש מדפסות לייזר ביתיות שיכולות להדפיס דופלקס, חוץ מה-Laserjet 1320?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  5. אני צריך מצלמת איטרנט אד 300 ש"ח אפשר לחרוג כצת(50 70 ש"ח) תודה מרוש (הי לכולם אני חדש כן)[br]פורסם בתאריך: 16.10.2007 בשעה 18:10:51 איזו מצלמת איטרנט יותר כדי לי ליכנות (אני מחפש לפי מה שיותר טובה ) בבקשה תומרו לי מה יותר טובה ואני צרך בהגדם האפשירי

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  6. Started by omrit,

היי, אני צריך המלצה לספק כוח בתקציב של 250 ש"ח, הספק צריך להיות לפחות 350W, שקט, ועדיף בתקן של לפחות 2.0 הבעיה האחרונה היא שזה צריך להיות מלוג'יק (כי אני קונה שם את כל המחשב. http://www.logicpc.co.il/heb/colist.aspx?type=A00184 תודה למגיבים!!!

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  7. Started by sagim194,

אוקי אבא שלי קנה mx 1000 של לוגיטק (לעבודה משרדית) אוקי עכשיו הגלגלת לא מגיבה אבל אם עושים ריסט היא מגיבה שוב לכמה דקות איך אפשר לפתור את זה?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  8. Started by Shnizi,

האם כדאי להשקיע בכבלים רגילים או בכבלים עגולים ומה ההפרש במחיר?

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  9. Started by looo,

מישהו יכול להמליץ על מצלמה טובה עד 150 ש"ח? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  10. Started by jacobkov,

אני מחפש ארדיסק (אפילו יד שניה) של Hitachi בנפח 200gb יש לי ארדיסק כזה שנפל ואני רוצה להוציא ממנו את כל המידע שיש לי שם (180GB) אודה מאוד למי שיעזור לי יעקב

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  11. היי, נתקלתי בתופעה מוזרה בעכבר הזה... הפלסטיק באמצע (השחור) איפה שנמצאת הגלגלת, הציפוי שלו פשוט התחיל קצת להתקלף...יש עליו מעין נילון שנראה שהוא דבוק עליו..ועכשיו בקצוות של הפלסטיק מימין יש טיפה חלק שמתקלף... קרה למישהו?

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  12. Started by mikamar2,

רציתי לשאול אם כדי לשדרג את הסורק שלי לסורק משומש של חברת Mustek ב-170 שקל. http://www.ocr.autoid.pl/obrazki/mustek-bearpaw.jpg מה שאני רוצה להוסיף שזהשדרוג לסורק UMAX 610P ענתיקה , עוד משהו, אני לא משתמש כל כך הרבה בסורק ובגלל זה אני לא רוצה להשקיע בו יותר מדי.

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  13. Started by Joolmus,

אני מעוניין לקנות סורק חדש לצרכים ביתיים. אם יש סורק טוב לא אכפת לי לקנות גם משהו יקר יותר (נגיד עד 1000 שקל) התענייתי על סורק Epson 1660 אך אינני יודע אם הוא כדאי אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור סורק, כי אני באמת לא יודע מה צריך לבדוק בהם לפני שקונים בתודה מראש

14. Started by rosesr,

האם אפשר לחבר לספק מכשיר כלשהו שהמחשב עובד?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  15. Started by sadann22,

לגיסתי יש דגם לא מוצלח של HP - psc1513 . מיום שנקנה היו איתו המון בעיות. רעש חזק ומוזר כאילו גלגלי שיניים לא מתואמים. נפילות בתוכנה. ולאחרונה עפו קפיצים של תושבת מחסנית הדיו. גיסתי לא מוצאת את המחסנית שנבלעה אי שם במחשכי המדפסת.... יש לי פחד גדול מקנייה של HP ובדקתי חוות דעת לגבי מדפסת של קנון MP160 - לא הצלחתי להבין אם זו מדפסת טובה או לא. האם היא אמינה? האם ההדפסות (לא פוטו) טובות? האם הסורק טוב? יש רעשים? או פעולה חלקה? ולמרות הפחד - האם C3183 היא תחליף מוצלח לסדרת PSC המפוקפקת? או שיש למי מכם המלצות אחרות?

16. Started by joniar,

אני מחפש מיקלדת במחיר 200=250 שח"ח

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  17. יש הבדל גדול בין הMX1000 לבין VX Revolution LogiTech ?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  18. מצד אחד זה במחיר שאני רוצה (קונה בחו"ל ב22$) וזה נראה ממש טוב ויש על זה כמה ביקורות טובות מצד שני ראיתי במלא מקומות שהאנאלוג סטיקס לא טובים (מצאתי בפורום "הבעיה שהכיול שלו על הפנים הסטיקים האנלוגיים בכלל לא מכוונים באמצע ") למישהו יש אותו ויכול להמליץ\להזהיר?

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  19. Started by BLAdE_AttAcK,

אני מתלבט באיזה מהם לבחור... ה-ANTEC יקר יותר ב-100-150 ש"ח.... השאלה אם הוא שווה את זה מבחינת הביצועים? יש לציין שהמחשב מיועד בין השאר ל-OC , ובנוסף , בתור מחשב לעריכה ו-ENCODING , הוא יהיה פועל 24 שעות ביממה... אשמח לקבל את חוות דעתכם ;D. המלצות לדגם ספציפי יתקבלו בברכה... תודה אחים שלי .

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  20. Started by Sifo Jen,

הבנתי שזה משהוא מאוד ניסיוני של טרניסטור משתי מולקולות אבל לא הבנתי איך זה עובד ומה הפוטנצייל של זה, מישהוא יודע? תודה. יאיר.

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  21. Started by redead,

תקציב : לא יותר מ300 שנה.. לא יודע אם כדאי אלחוטי או לא.. מישהו יכול להמליץ על איזה משהו יפה?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  22. שלום לכולם ! התחלתי השנה לימודי הנדסת חשמל והחלטתי לקנות מדפסת לייזר (עקב המחירים הזולים והעלות הזולה יחסית של המחסניות) בשאיפה שתחזיק את כל הארבע שנים... הפרמטרים החשובים הם : 1. תחזיק 4 שנים. 2. שלא תמשוך 2 דפים אחרי חודשיים של עבודה (אני מתווכן להדפיס בעיקר דו"צ (דו צדדי)). 3. קטנה. 4. עלות זולה ככל האפשר. 5. אין צורך בסורק. אין לי השארה כמה אני אצטרך להדפיס, נניח בסביבות ה-60 עמודים בשבוע... תודה... עדי

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  23. Started by carock,

יש ברשותי את המסך L1953TR.. הצבעים ממש לא חדים וגם האיכות בצפיה בסרטים די ירודה.. הבנתי שצריך לשחק עם ההגדרות ולהוריד דרייברים.. מישהו יכול להסביר לי איך לכוון את המסך ומאיפה להוריד דרייברים..?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  24. עברתי לעכבר MS התקנתי את התוכנה ויש האצה רק לסקרול

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  25. אני רוצה לקנות Webcam, יש להורים שלי את ה - Logitech Quickcam Pro 4000 והיא ממש טובה, אך היא גם יקרה, רציתי לדעת איך ה - Quickcam Zoom בהשוואה אליה... תודה.

• 0 תגובות
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים