עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. החלטתי לקנות ספק כוח של FSP 400W THN עכשיו רשם לו 24PIN ואין לי מושג כמה יש לשלי איך אני יודע שהוא יתאים?

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  2. עדיף שיהיה של לוגיטק או מייקרוסופט כי שמעתי שהם הכי טובים. שיראה ככה חמוד לא סט מגעיל...ושהמקלדת לא תהיה מפוצלת או משהו זה סתם מבאס. והדבר הכי חשוב...אם זה סט אלחוטי שלא "יבלע" בטריות בקצב מטורף. אם אפשר תביאו תמונות... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  3. Started by brk2k,

תקציב - מקסימום 600 שיהיה מארז עם USB 2 מקדימה ויציאה לאוזניות שיהיה MIDI TOWER או יותר אני לא ממש צריך חלון בצד כי המחשב שלי במקום שאי אפשר לראות את החלון... וספק שיסחוב עם 300W ומעלה

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  4. Started by re5pect,

אני מחפש מדפסת להדפסת טקסטים של עבודות לביה"ס ותמונות.. מדפסת הזרקת דיו. תקציב-600 ש"ח עדיפות לAll In One ושלא תיהיה מפלצתית וענקית ועוד פלוס חשוב- שהדיו לא יהיה יקר מידי

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  5. Started by MODI,

כי תמיד רשום שזה מגיע ללא עברית..

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  6. Started by Avi313,

יצא לכם להתקל במארז הבא: Antec PERFORMANCE TX640B Black Steel ATX Mini Tower Computer Case 400W Power Supply איך הוא? הוא עדיף למשל על המארז של Compucase 6A21+400W?

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  7. Started by shronxx,

אני רוצה לקנות ספק חדש עכשיו ויש לי עד 500 שקל מצאתי שתי דגמים חמודים מה עדיף לי לקנות?? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3780 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3109

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  8. *עריכת המודר: ההודעה צונזרה , אין לפרסם הודעות מכירה וקנייה על גבי הפורום , לשם כך יש את לוח ה-Trade-Zone*

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  9. Started by Jack_g,

יש לי מסך 19 של סוני והבעיה היא שהוא עגול מאחור אפילו כשמורידים את המכסה, יש אולי איזה פטנט או משהו שיכול להלביש זרוע למסך שלי כי לפי מה שאני יודע הזרועות הן למסכים ששטוחים מאוחר ובעלי 4 חורים. תודה.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  10. שלום לכולם, אני צריך המלצה למדפסת דיו צבעונית למטרות משרדיות (גרפים וטקסט צבעוני). מעוניין במדפסת אמינה שתשמש אותי להדפסת מספר עמ' בשבוע ולא יותר מזה (נגיד 50 דפים בחודש וזה בהגזמה). אבל הכי חשוב שתהיה חסכונית מבחינת הדיו. האם יש איזה סדר גודל של מחיר בו כבר מתחילים לקבל משהו טוב אבל עדיין זה לא יהיה יקר? גמיש במחיר אבל מעדיף לשלם פחות ולא אוהב לשלם על משהו שאני לא באמת צריך ) אם יש למישהו המלצה לדגם ספציפי שהוא התנסה בו זה יהיה מעולה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  11. או שעדיף עכבר כבד כדוגמת ה MX1000 ולסבול במשחקים ?

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  12. אהלן אני מחפש מכשיר ביתי שמכיל את כל מה שציינתי בכותרת התקציב הוא לא ידוע מכיוון שאינני יודע כמה הדברים האלו עולים חשוב לי שההדפסה תהיה באיכות טובה ולמדפסת יהיה כ. רשת אלחוטי..אני לא רוצה לחבר אותה בכבל למחשב אלא לשים אותה בסלון.. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  13. אני צריך מצלמת איטרנט אד 300 ש"ח אפשר לחרוג כצת(50 70 ש"ח) תודה מרוש (הי לכולם אני חדש כן)[br]פורסם בתאריך: 16.10.2007 בשעה 18:10:51 איזו מצלמת איטרנט יותר כדי לי ליכנות (אני מחפש לפי מה שיותר טובה ) בבקשה תומרו לי מה יותר טובה ואני צרך בהגדם האפשירי

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  14. אני מתכנן לקנות דיסק קשיח נוסף, אבל המערכת שלי באוברקלוק ואני מפחד שהספק יקרוס. יש סיבה לדאגה?

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  15. שלום ! אני מחפש את המארז של צ'יפטק ה-AX-01SLDW ואני לא מוצא אותו בשום מקום בארץ מישהו יכול לומר לי איפה יש אותו ? תודה ;D

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  16. Started by looo,

מישהו יכול להמליץ על מצלמה טובה עד 150 ש"ח? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  17. Started by Anonymous1,

שלום, אני מחפש מכשיר משולב בסיסי. אני מתלבט בין 2180 HP לבין canon 210 ובין brother dcp115c. חברת brother אמינה? אני רוצה לציין שעיצוב מכשיר brother מפריע לי. תודה

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  18. Started by jacobkov,

אני מחפש ארדיסק (אפילו יד שניה) של Hitachi בנפח 200gb יש לי ארדיסק כזה שנפל ואני רוצה להוציא ממנו את כל המידע שיש לי שם (180GB) אודה מאוד למי שיעזור לי יעקב

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  19. היי, נתקלתי בתופעה מוזרה בעכבר הזה... הפלסטיק באמצע (השחור) איפה שנמצאת הגלגלת, הציפוי שלו פשוט התחיל קצת להתקלף...יש עליו מעין נילון שנראה שהוא דבוק עליו..ועכשיו בקצוות של הפלסטיק מימין יש טיפה חלק שמתקלף... קרה למישהו?

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  20. נתקלתי ביצור הזה באתר של מיקרוסופט. נראה נחמד... http://www.microsoft.com/hardware/gaming/productdetails.aspx?pid=092

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  21. Started by Joolmus,

אני מעוניין לקנות סורק חדש לצרכים ביתיים. אם יש סורק טוב לא אכפת לי לקנות גם משהו יקר יותר (נגיד עד 1000 שקל) התענייתי על סורק Epson 1660 אך אינני יודע אם הוא כדאי אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור סורק, כי אני באמת לא יודע מה צריך לבדוק בהם לפני שקונים בתודה מראש

22. Started by Cowerd,

אני צריך עזרה בבחירת ספק כח.. יש את זה http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6461 ויש את האנטק True power 480w TrueBlue http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6723 מה עדיף? והטרו עולה 100 שקל יותר... אני לא קונה מלוגיק אני קונה מ-www.com4u.co.il ואני צריך לדעת אם זה חנות טובה אני קונה משם מחשב שלם ב-9700 שקל... אז תגידו מה עדיף

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  23. לקחנו לסקירה את הקומפקטית החדשה של Corsair, מקלדת מכאנית מדגם K60 PRO TKL RGB, וחזרנו עם רשמים שכדאי לכם להכירלכתבה

24. Started by AVL,

טוב בעקבות מותו בטרם עת של הכפתור השמאלי בעכבר שלי אני צריך המלצה לעכבר אופטי\לייזר ואלחוטי תקציב 200-300 (מה לעשות יש מיתון : ) אני נורא מתפתה לקחת של מיקרוסופט כי אני אוהב את העיצוב שלהם אבל העכבר הנוכחי הוא של מיקרוספוט ואני מעדיף ללמוד מטעויות ...

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  25. Started by srolik,

יש למישהו המלצה למארז יפה בצבעי שחור \כסף עד 500 ש"ח אם אפשר לרשום קישור עם תמונה ואיפה ניתן להשיג

• 3 תגובות
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים