ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
האיכות של ה DJ 720C הוותיקה מספיקה לחלוטין ככה שהדגש פה הוא בעיקר חיסכון.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
הספק שלי נותן 35A למסילה של ה3.3V, נותן 36A למסילה של ה5V, ונותן 15A למסילה של ה12V. רציתי לדעת איזה רכיבים במחשב משתמשים בכל מסילה, והאם זה מספיק למערכת שבחתימה?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
משום מה אני תקוע בבחירת המארז החדש למפרט שלי וזה מעקב את ההזמנה שלי בא לי נורא מארז סטייל G5 ואני התחלתי להסתכל על ה - Antec P160 לפני שאני משתגע לגמרי ושם 940 ש"ח על מארז, רציתי לשאול אם אני יכול להניח שזה מארז שישרת אותי כמה שנים טובות (3 שנים פלוס) או שמדברים כבר על סטנדרט חדש (BTX?) ובשדרוג הבא הלוח אם כבר לא יתאים תודה
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מדובר על דגמי ה365 וה 380 שקט לא חשוב לי ואוברקלוק מתוכנן מי יהיה יותר יציב?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
זה בעקרון בשביל מתנה ככה שקשה לי להגיד מה בדיוק הדרישות, אבל אני מניח שבציוד הרציני יש כפתורי מדיה/אינטרנט? עד עכשיו חשבתי גם שהדרישה הכי חשובה בשביל העכבר זה שיהיה לו סטנד טעינה אבל בכל המוצרים של מיקרוסופט / לוג'יטק (סטים משולבים) אני לא רואה דבר כזה... אשמח למידע או המלצות. התקציב הוא 400 ש"ח בערך. תודה.
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום לפני כחודשיים קניתי את העכבר והוא עבד מצוין ופתאום בלי סיבה הלחצנים תקועים די חזק וצריך להפעיל עליהם כח בשביל שיעבדו יש הצעות תודה
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
נשרף הספק כוח של המחשב הוא 250W,הלכתי לחפש ספקים בכמה מקומות, ואמרו לי שאם החיבור ללוח אם שלי(מהספק כוח) מתחלק ל-2 אז זה אומר שזה פנטיום 2 הישנים, וזה קשה להשיג ספקים כאלה כי הם ישנים... אז אם מישהו יכול שיתן לי חנות שמוכרת כאלה דברים... כתובת אתר או הכתובת שלהם וטלפון... או מישהו שמוכר שיכתוב את המחיר.. בתודה מתן
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות דיסק קשיח נוסף, אבל המערכת שלי באוברקלוק ואני מפחד שהספק יקרוס. יש סיבה לדאגה?
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה לספק כוח בתקציב של 250 ש"ח, הספק צריך להיות לפחות 350W, שקט, ועדיף בתקן של לפחות 2.0 הבעיה האחרונה היא שזה צריך להיות מלוג'יק (כי אני קונה שם את כל המחשב. http://www.logicpc.co.il/heb/colist.aspx?type=A00184 תודה למגיבים!!!
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אוקי אבא שלי קנה mx 1000 של לוגיטק (לעבודה משרדית) אוקי עכשיו הגלגלת לא מגיבה אבל אם עושים ריסט היא מגיבה שוב לכמה דקות איך אפשר לפתור את זה?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מדפסת חדשה , אני עכשיו רוצה להתחיל בליין במגנטים לאירועים אני צריך לקנות מדפסת.. אני לא יודע מה כדאי ולכן אני פה ..יש למישו המלצה? צריך שתהיה איכותית , ונראה לי ההדפסה זה לא דף רגיל כי יש לו ברק, אולי זה למנציה או משו אני לא יודע
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
האם הספק הזה יחזיק את המערכת הזאת טוב? ספק: ספק כוח למארז Thermaltake 300WATT 1 FAN מארז:Thermaltake Xaser III Lanfire - Aluminum Case כרטיס מסך: power cooler radeon 9800 pro 128 mb 256 bit מעבד : amd athlon 64 bit 3000
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
נתקלתי ביצור הזה באתר של מיקרוסופט. נראה נחמד... http://www.microsoft.com/hardware/gaming/productdetails.aspx?pid=092
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא הכי מתמצא בציוד רשתות אז יש לי שאלה, אני עובר כרגע דירה והראוטר הנוכחי נשאר בדירה הנוכחית - אז צריך לרכוש ראוטר להקמת רשת ביתית אלחוטית. אמור להיות דגש בעיקר על המחיר - סביבות ה100שקלים נראה לי הגיוני, מצאתי את הדגם הזה, מה דעתכם? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=696850 אין לי יותר מדיי דרישות כי אני לא בקיא בזה יותר מדיי - חשוב רק שיהיה עם ממשק משתמש ידידותי ושיתן מגוון אפשרויות להגנה/הצפנה על הרשת (WPA/WEP/MAC Filter וכ"ו..) אשמח לעזרה והכוונה בנושא, תודה.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני כרגע משתמש ב Microsoft Wheel Mouse Optical שהוא אידיאלי למבנה היד שלי, אבל לצערי הוא בזמן האחרון עושה לי בעיות,ובכלל אני רוצה עכבר יותר טוב למשחקים. יש לי עכבר אחר שלLogitech העכבר שמגיע אם המקלדת Logitech Cordless Desktop S510, ואני לא משתמש בו כי הוא ממש לא נוח לי מבחינת המבנה... אז הייתי רוצה המלצה לעבר טוב שישרת אותי במגוון רחב של פעולות וגם גיימינג.. מה עדיך ליזזר חוטי או אלחוטי ? תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
-
מצד אחד זה במחיר שאני רוצה (קונה בחו"ל ב22$) וזה נראה ממש טוב ויש על זה כמה ביקורות טובות מצד שני ראיתי במלא מקומות שהאנאלוג סטיקס לא טובים (מצאתי בפורום "הבעיה שהכיול שלו על הפנים הסטיקים האנלוגיים בכלל לא מכוונים באמצע ") למישהו יש אותו ויכול להמליץ\להזהיר?
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, הנני מעוניין באוזניות עם מיקרופון מובנה שישמשו אותי בעיקר למוזיקה ולשיחות שאני מבצע בעבודה. הבנתי שאוזניות עם מיקרופון נחשבות לאוזניות גיימינג ולכן אני שואל כאן. הדברים החשובים הם שהאוזניות יהיו נוחות(יהיו עליי רוב היום), שאיכות השמע במוזיקה תהיה טובה ושהמיקרופון יהיה טוב. כמו כן, התקציב גמיש. חשבתי על סנהייזר pc 360 אך הם מעט יקרות, איך הם יחסית לדרישות שלי? אגב, אני מעדיף שהאוזניות יהיו פתוחות כדי שאני אשמע מה שקורה סביבי. תודה, אוראל.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש למישהו המלצה למארז יפה בצבעי שחור \כסף עד 500 ש"ח אם אפשר לרשום קישור עם תמונה ואיפה ניתן להשיג
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש לי מחשב Lenovo IdeaPad Slim 5-16IRL8 i7 ואני רוצה לקנות סוללת גיבוי כלשהי. משהו שיכול לתת כמה שעות טובות של עבודה (בנוסף לסוללה המובנית של המחשב) מה מומלץ לקנות ואיך אדע שזה מתאים למחשב ולא הורס אותו? תודה :-)
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות Webcam, יש להורים שלי את ה - Logitech Quickcam Pro 4000 והיא ממש טובה, אך היא גם יקרה, רציתי לדעת איך ה - Quickcam Zoom בהשוואה אליה... תודה.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה למדפסת לייזר שחור לבן עד 400 ש"ח שתהיה מדפסת חסכונית. תודה
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
אוקיי שלום רב לקהילת פורום HWZONE ולצוות. ראיתי את הכתבה שלכם על כרטיס המסך GeForce FX 6800GS וחשבתי לקנות אותו כי כרגע יש לי GeForce FX 5500. ראיתי שזה מתאים לAGP ומכיוון שלוח האם שלי לא תומך בPCI-E אז חשבתי לקנות את הכרטיס הזה. אני מתעסק במשחקים יחסית כבדים בעל דרישות גדולות. 1. כמה בערך עולה הכרטיס הזה? 2. האם משתלם לי להחליף אותו? אההה כן ולפי עוד כתבה אחת של הכרטיס הזה באתר הזה לא הבנתי אבל זה אפשרי שיש בזה חיבור שככה אפשר לנצל את הכוח של שני הכרטיסים ביחד? אני ראיתי את זה באתר הזה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-