ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש ברשותי מדפסת שהוא גם סורק של brother דגם DCP-195C. עד לא מזמן היא עבדה מצויין, אך לאחר התקנת מערכת הפעלה חדשה (WIN 7 64 BIT ) היא התחילה לעשות בעיות עם הסורק, היא מדפיסה כרגיל ועובדת לכן אני דיי בטוח שהבעיה היא לא בדרייבר.. אבל כשאני מנסה לסרוק משהו מופיע לי ההודעה הבאה. ניסיתי את כל מה שכתוב שם (לעשות ריסטארט לdevice, לנתק ולחבר את הכבל גם במחשב וגם במדפסת, ולבדוק ולצאת מכל תוכנה אחרת מקבילה שיכולה לעבוד איתה). תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי 5 שנים עם HP F380, התפגרה לי המדפסת.... אני מחפש מדפסת איכותית ואמינה משולבת עם סורק. התקציב נע בין 300-400 ש"ח. ברירת המחדל היא HP 4580.. אבל לפני שאני הולך עם העדר, רציתי לדעת אם יש משהו טוב יותר בתקציב שעומד לרשותי? השיקולים הם אמינות-איכות ההדפסה/סריקה-מחיר מחסניות הצבע בסדר הזה בדיוק נפח הדפסות חודשי: בערך 50-80 דפים להערכתי, לא משהו רציני אבל מדפסת חייבת להיות אמינה ואיכותית - יותר מה F380 ז"ל לגבי פקס - לא חשוב שיהיה, אבל אם יהיה אז אחלה כרגע אני האופציות הן: HP 4580 - נפוצה, מחירי מחסניות דיו סבירים, רק שנה אחרית CANON MX 320 - אחריות ל3 שנים, דיו יקר, מגיע עם כבל USB מה דעתכם בנושא?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רצית לשמוע את דעתכם על המדפסת PIXMA iP6600D אבא שלי רוצה לקנות מדפסת תמונות שיוכל להדפיס ישרות מהמצלמה הדיגיטלית ומן הטלפון הסלולרי (NOKIA 6280) והוא רוצה כמובן עם צג שהוא יוכל לראות והכל. אז ראיתי את המדפסת הזאת וההיתי שמח לשמוע דעתכם עליה וכמו כן לשמוע הצעות אחרות.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום. 1. אני מחפשת המלצה למצלמת מחשב טובה שניתן לצלם בעזרתה תמונה לכרטיס לקוח. אין לי דרישות ספציפיות מאחר ואני לא מכירה כלל נתונים של מצלמות מחשב, אני כן זקוקה למצלמה שמצלמת באיכות טובה. המחיר, אני מניחה, עד 200 שקל. אבל אפשר יותר. 2. על אילו מצלמות מחשב, אם בכלל, אתם ממליצים בנושא הבא - אני מעוניינת להתקין מצלמת מחשב בחדר בו מתקיים חוג ושתקרין את הנעשה בו למסך טלוויזיה בחדר אחר (חדר המתנה להורים). אשמח להמלצות ולעזרה, מקווה שזה הפורום הממתאים, תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות ניירות של קודאק, HP או אפסון בגודל A4. המלצות?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לסורק. הצרכים שלי הם בעיקר לסריקת מסמכים ותמונות. תקציב משוער הוא בסביבות 500 שקל (+ \ -) קבלתי המלצה מחבר על canon lide35, האם הוא שווה את זה? אשמח לקבל דעות עליו והמלצות בכללי תודה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
למישהו יש את Mio 168? אני מעוניין בחוות דעת לגבי ה-PDA הזה. האם יש לו Flashable ROM? האם המכשיר תומך ב-USB 2.0 או רק ב-USB 1.1? איך האנטנת GPS המובנית שלו? קליטה טובה/לא טובה? האם צריך לפתוח את האנטנת GPS כדי להשתמש ב-NavN'Go, או שאפשר לנווט גם כאשר האנטנה סגורה והמכשיר נמצא בכיס (באמצעות אוזנייה)? לכמה זמן מספיקה הסוללה שלו (בשימוש ב-GPS)? מה ההבדל בין Mio 168 ל-Mio 168RS? נ.ב. אני מעוניין גם בחוות דעת לגבי Windows Mobile 2003SE לעומת הגירסה החדשה, ובחוות דעת לגבי התוכנה NavN'Go.
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש USB HUB עם ספק כוח, דרישות: 1. לפחות 4 כניסות 2. עדיפות ל USB 3.0 ( אבל לא תנאי הכרחי) 3. שקע אחד של לפחות 2.0A (קריטי בשביל הטענה מהירה) 4. עדיפות למותג מוכר ולא זבל סיני. 5. תקציב - עד 150 ש"ח, כמובן אפשר להזמין מחו"ל..
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבת בין: Olympus C 730 ZOOM Olympus C 4000 Olympus C 720 ULTRA ZOOM שלושתם נעים בסביבות ה-3000 ש"ח אם יש לכם המלצה למצלמה יותר טובה בתווח מחירים הנ"ל אני פתוח להצעות....... (אם מישהוא יוכל להסביר לי מה היתרונות והחיסרומנות של כל אחד מהדגמים הנ"ל אני ישמח
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
-
למישהו יש נסיון עם מקלדת RII i6, זאת שהיא גם שלט או המקבילה שלה של חברת iPazzPort? מצורף קישור לשתיהן: http://www.ebay.com/itm/2-4G-IR-Rii-Mini-i6-Wireless-Keyboard-Universal-Remote-Control-2-in-1-/280841486874?pt=PCA_Mice_Trackballs&hash=item416375021a#ht_3529wt_1110 http://www.ebay.com/itm/iPazzPort-2-4G-Mini-Handheld-Wireless-Keyboard-with-IR-Remote-Laser-Pointer-/280844590604?pt=PCA_Mice_Trackballs&hash=item4163a45e0c#ht_3019wt_1110
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
התקנתי את המצלמה הנ"ל. האפליקציה היחידה שנפתחת בעת חיבורה ל- USB היא ה- windows live. האם קיימת תוכנה אחרת לא של ביל גייטס כדי להפעיל את המצלמה?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני כרגע עם MX700, מאוד לא מרוצה... אני דיי בטוח שאפשר להתרגל לשחק איתו הרבה מאוד משחקים, אבל קשה מאוד להתרגל לCS איתו. הDELAY יכול להרוג. האם יש דרך לגרום לו לעבוד יותר טוב, ואם לא - איזה עכבר אלחוטי יכול לספק את הסחורה כמו שצריך?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני צריך מדפסת שיהיה בה הכל כלומר מדפסת,סורק,פקס ומכונת צילום. שתיהיה מהירה ותדפיס גם צבע וגם שחור לבן. שלא תתפוס מלא מקום בשולחן.לפי מה שאני יודע הראשי דיו מדפיסים יותר מהר אז... שתיהיה איכותית גם תודה D:
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שמעתם על חברת ספיד לינק? היא מייצרת ציוד גיימינג זול מאוד שמשווק בארץ על ידי קיי אס פי. מישהו התנסה עם מוצרים שלה ויכול להגיד עם הם שווים משהו? קישור לעכבר שלהם: http://ksp.co.il/?select=.1304..221.&list=1&sort=2&glist=1&uin=21369&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real=
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9572 האם האוזניות מתאימות למשחקים? יש לי אוזיות דומות שך TEAC שנראות דומה, אבל האוזניה מתחברת לסטריאו רגיל, האם בגלל שיש פה חיבור יו אס בי יהיה תליל ממש דיגיטלי? תודה לעונים אלו האוזניות שברשותי שאגב מעולות: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6508
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום. יש לי Intelli Mouse Explorer 2.0A של Microsoft כשאני משחק הוא פתאום מפסיק לעבוד, אני מנתק ומחבר את ה-USB ושוב הוא עובד וככה זה קורה בתדירות גבוהה יחסית האמנם בסביבת וינדווס זה לא קורה לי פעם אחת אפילו. עריכה: טוב זה התחיל גם בוינדוס נראה לי אני אזמין בקרוב את ה-MX510 מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מקלדת ארגונומית או משטח לתמיכה בשורש כף היד למקלדת. בסביבות ה- 100 ש"ח... המשטח הרגיל הכחול עם הג'ל בפנים מתפרק מאוד מהר. אשמח לכל תשובה, תודה.
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי את הסט הזה קרוב לחצי שנה ועד עכשיו לא היתי משחק משחקים. התחלתי עכשיו לשחק קצת ושמתי לב שהמקלדת ועכבד לא מגיבים הרבה פעמים. למשל בפיפא אני רץ לאיזה כיוון עם מהירות ואני לא יכול להרים רק עם אני עוזב את אחד הכפתורים. יש פתרון לזה או שהסט הזה כזה חרא ? ואם אין פתרון תמליצו לי על שילוב של מקלדת ועכבר עד 300 שח עם עדיפות לכמה שפחות
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום! יש לי מדפסת Canon Pixma MP150 (מדפסת משולבת סורק ומכונת צילום). מבחינת ההדפסה והצילום אין לי שום בעיה, היא עושה הכל כמו שצריך. אך מבחינת הסריקה היא עושה די הרבה בעיות. המדפסת כמעט אף פעם לא מצליחה לסיים סריקה ובזמן הסריקה היא נותנת שגיעה: cannot communicate with scanner. Scanner may be turned off, a cable may be disconnected. Please check the status and try again. Scanner driver will be closed. Code: 155,0,0 לאחר שגיעה זו המדפסת פשוט נתקעת. המדפסת כבר היתה במעבדה והיא תקינה. החלפתי גם כבל USB וגם ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים שלה. ועדיין יש את אותה הבעיה. אשמח אם מישהו ממכם יוכל לעזור לי בפתרון בעיה זו. נ.ב. 1. התכנה שבא אני סורק היא MP Navigator 2. ניסיתי ל…
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום ברשותי מדפסת Brother MFC-J220 אין אפשרות להדפיס בשחור לבן עקב תקלה ולכן הייתי מעוניין להגדיר שכל השחור יצא בכחול ככה (כחול ככה מודפס מצויין) האם הדבר אפשרי? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את המקלדת מפלונטר. נראית ומרגישה מצוין... כשאני לוחץ fn + 8 המקלדת לא מגיבה, זה אמור להאיר... חשבתי שאולי זה לא מתאים ללוח אם או משהו כזה.. מישהו מכיר את המקלדת הזאת?
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1008076098&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
מחפש אתר שאפשר להזמין ממנו אביזרי משחק. חשבתי על EBAY אבל נראה לי קצת לא בטיחותי ואמין. אם מישהו מכיר אתר/חנות בישראל או בחול שמוכרים בזול גיימפאד אלחוטי (עדיפות לקורדלס ראמבלפד 2 של לוג'יטק) אשמח אם ירשום כאן או ייתן לינק. עריכה: ראיתי באתר הרשמי של לוגיטק ששני ראמבלפאד אלחוטיים עולים שם כמו אחד בארץ. יש אפשרות לעשות משם משלוח לישראל ?
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום, המדפסת משום מה לא פועלת. הכוונה היא שכשאני מנסה לחבר אותה לחשמל היא אפילו לא נדלקת. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-