ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני מבקש המלצה על הגה למחשב בתקציב עד 1,000 ש"ח. רציתי לרכוש את Logitech MOMO Racing אבל בכמה חנויות אמרו שאין להם במלאי (חנות אחת אמרה שיש מחסור אצל הספק).
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
היי אני צריך עצה על מדפסת לייזר קטנה לעסק שתהיה ליד הקופה ותדפיס חשבוניות... יש לי אחת במשרד עצמו אבל אני צריך עוד אחת שתדפיס מהר כמה שפחות תקלות כמובן ושל תהיה יקרה..יש למישהו הצעה? תוה
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
ברשותי מכונה משולבת מדגם OfficeJet 4500 ורכישת מחסניות מקוריות עבורה בלתי משתלמת בעליל. אני מעדיף שלא להתעסק עם מחסניות "תואמות" מאחר ומנסיוני נוצר מצב בו המדפסת סרבה לקבל אותן. בנוסף לכך, העלות של אותן מחסניות תואמות לא זולה בהרבה. ישנם סרטונים ב Youtube עם כל מיני ערכות מפוצצות וצורות מילוי, אך עדיין לא מצאתי משהו תואם ספציפית לסדרת 901. תהיתי אם מישו כאן כבר התנסה בערכת מילוי, עליה הוא יוכל להמליץ עבור המחסניות של המדפסת הזו (הבנתי שמדובר באותן מחסניות הנמצאות גם בדגם הישן יותר, ה 4580). תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח להמלצה לגיטרה שתעבוד עם כמה שיותר משחקים מסדרת גיטר הירו ורוק בנד. אין הגבלת תקציב אבל אעדיף כמובן להוציא כמה שפחות. אשמח על הדרך גם לחנות ממולצת שעושה משלוחים ותהיה בה את הגיטרה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי יש לי MX 1000 שעבד כמה שנים טובות ופתאום יום אחד בהיר כפתור שמאל וימין הפסיקו לעבוד. מישהו מכיר את הבעיה יודע אולי איך לפתור אותה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
לאחותי יש מחשב עם המקלדת הזאת והכל עבד בסדר גמור עד שהמקלדת פתאום התחילה לעשות בעיות. כשלוחצים על מקש המחשב מצפצף וצריך להחזיק את המקש איזה 2 שניות כדי שהכפתור יגיב עד שהמחשב פותח את הWINDOWS אז אין את הבעיה הזאת, נגיד בBIOS המקלדת עובדת כמו שצריך. ניסיתי לחבר את המקלדת למחשב שלי והיא עבדה כמו שצריך, וניסיתי לחבר את המקלדת שלי למחשב שלה והיה את אותה בעיה. ניסיתי לעדכן ביוס, לעדכן דרייברים של לוח אם, לעשות את כל העידכונים של הווינדוס, לעדכן את הדרייבר של המקלדת וכלום לא עזר. המפרט שלה הוא כמו המפרט שלי רק שיש לה כרטיס מסך 8400GS וHD של 320GB מערכת ההפעלה שלה היא WINDOWS VISTA HOME PREMIUM 32BIT. תודה לעוזרים עריכה: הצלחתי לסדר אפשר לנעול
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
מה נשמע כולם? יש לי מקלדת microsoft multimedia 1.0A כבר הרבה מאד זמן (אני מחליף לאותו דגם כל הזמן) ואני ממש מרוצה ממנה ומהעובדה שאני יכול לשחק במשחק ולהחליף שירים בנגן תוך כדי משחק וכו' וכו'. עד עכשיו המקלדת עבדה נהדר ב-XP וגם ב-VISTA אבל אין דרייברים מתאים לWIN7, חיפשתי באתר של מייקוסופט ובלי קשר ראיתי שלהרבה אנשים יש את הבעיה הזו.. בקיצור-מישהו הצליח לפתור את הבעיה או שמע על דרייברים מתאימים? אם אנחנו כבר כאן אז יש לי מדפסת משולבת Xerox Work Center PE16 ואני לא מצליח למצוא דרייברים בשביל הסריקה למחשב (המדפסת עובדת סבבה הוא פשוט לא מצליח לזהות את האפשרות סריקה) תודה לכולם יום טוב
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נתקלתי בזה פעם ואני לא זוכר איפה. אני צריך כמה כרטיסי PCI שמגנים על המחשב במקרה של שינוי הגדרות וירוסים וכו... מה שהכרטיס עושה זה כמו תוכנת Returnail רק בחומרה. מישהו יודע איפה אפשר להשיג? אפילו ב-EBAY?
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
בחנות מחשבים המליצו לי על ה -J4580 ב400 שח שהיא גם סורקת גם פקס וגם מדפסת. שווה לקנות או שיש המלצות יותר טובות?
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
-
סרקתי את הפורום, ולא מצאתי תשובה מספקת, לכן פתחתי את התר'ד הנ"ל. כשקניתי את ה-mx500 קראתי על כך שהסורק שלו סורק 800 DPI. וההסבר דאז(למיטב זכרוני) היה שהעכבר הזה עדיף לגיימרים כי הגיימרים רוצים רזולוציה גבוהה יותר והעכברים אז היו עם סורקים איטיים מידי 400DPI, לא יודע למה אבל אז זה הספיק לשכנע אותי. לאחרונה רכשתי את ה g500 ולאחר שהתנסתי איתו לא הצלחתי להבין את ההעניין של עכבר עם 5700DPI, לפחות בכל הנוגע לשחקני FPS. מה שכן מצאתי הוא קשר לינארי ( ישיר ) בין הsensitivity שקבעתי לבין המצב DPI שבחרתי , כלומר: עבור 800DPI מצאתי שנוח לי להשתמש ב-SENS 4.5 עבור 1600DPI מצאתי שנוח לי להשתמש ב- SENS 2.25 וכן הלאה.. האם קיים בכלל יתרון לשחקני FPS בעכבר בעל DPI גבוהה יותר? אני אישית לא…
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום. האם יש מקלדות chiclet כמו של Apple (או כמו שאסוס משתמשת בהן בלפטופים) עבור מחשבי desktop? איפה ניתן להשיג? נ.ב. המקלדת של Apple עולה 600 שקלים, אז אני מחפש אלטרנטיבה יותר זולה.
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום , לאחר שהפקס שלנו התקלקל החלטנו כבר ללכת על מדפסת לייזר משולבת שתשלב פקס + מכונת צילום + וסורק צבעוני. יש חשיבות לסורק הצבעוני כי יש לנו מדפסת צבעונית בבית ואני רוצה להשאיר לי את האופציה לצילום צבעוני. המדפסת מיועדת לבית , לא לשימוש מסיבי מדי אבל חשוב שהיא תהיה אמינה. המדפסת מיועדת להיות בשימוש תחת 4 מחשבים שונים ברשת (בגלל זה צריך שתהיה לה תמיכה ברשת , לא צריך WIFI או משהו , מספיק לי שע''י דרייבר יהיה ניתן לשתף אותה) - כמובן שלא הייתי מתנגד גם לצילום דו-צדדי אבל זה נשאר רק בגדר העדפה ולא בגדר חובה המדפסת הצבעונית שיש לנו כרגע לא תומכת ווינדוס 7 , אז גם זה נושא דיי חשוב. התקציב הוא סביב ה1K אם כי אני יכול לחרוג ב100 - 200 שקל ואולי אפילו יותר אם זה אכן משת…
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי 3 הצעות למדפסת משולבת של hp 6213 6313 5783 מה עדיף ?
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו אולי יודע אם הסט הזה של העכבר ומקלדת (microsoft wireless desktop 1000) או אפילו הדגם היותר טוב (3000): http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=385 http://www.pcland.co.il/Product.aspx?ProductID=2281 עובד כמו שצריך עם KVM עם יציאות USB כמו זה? http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=17862 כבר רציתי לקנות, אבל בחנות אחת אומרים לי שזה לא עובד, ושאין KVM שעובד עם מקלדת ועכבר אלחוטיים, ובחנות אחרת אומרים שזה יעבוד. הצעות???
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות WEBCAM איכותי ביותר שאפשר לקנות למעשה אני מעוניין לקנות 2 כאלה ..הסכום סובב לעד 500 שקל אחד. צריך שיתמוך ברזולציה מקסימלית ללא אינטירפולציה )2048*2048 יותר מזה גם טוב. שאלה נוספת....האם ניתו לחבר שני מצלמות כאלה למחשב ...ולעשות מיתוג בהם... מדובר בצילום של תמונות סטטיות בלבד.
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני לא סורק הרבה מסמכים, אבל פעם בשנה יש לי משימת סריקה גדולה, לכן אני רוצה סורק עם פידר הבעיה היא שהסורקים עם פידר שראיתי מתחילים לעלות בסביבות ה 1500 ש"ח בפלונטר ראיתי עכשיו סורק יותר זול מה דעתכם עליו? http://www.pcpro.co.il/detail.tmpl?sku=94501D-USB〈=heb&cart=126877399418090112 ודרך אגב, למה הסורקים עם הפידר עולים יותר ממדפסות משולבות עם פידר?
-
- 0 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ישנה בעיה שמצאתי לאחרונה במדפסת שציינתי. אני עובד עם תוכנות של חברות ביטוח אחת מהן היא הכשרת היישוב שבה יש לי בעיה. כשאני מדפיס את המסמך מהתוכנה שלהם יוצא לי רק חצי דף. מדוע זה קורה? שמעתי מאנשים שאולי זאת בעיית פונטים.האם זה אכן הבעיה? אשמח לקבל עזרה. תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מעצבנת שבערך כל מקש שלישי במקלדת גורם למיוט ברמקולים. יש לי מקלדת של מיקרוסופט, אם תצטרכו את הדגם המדויק אני אחפש אותו. זה קורה רק לפעמים כשאני שם סוללות חדשות לכמה זמן ואז זה מפסיק וחוזר ומפסיק וחוזר. חיפשתי בהגדרות וחיפשתי בהכל.. מישהו מכיר בעיה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
-
למטרות skype, עד 250 ש"ח. ראיתי את ה HD-5000 של מיקרוסופט אבל רשום שם שהיא מעמיסה מאוד על המחשב (לא המחשב הכי חזק בעולם), והכי חשוב, שסקייפ לא תומך בHD שלה בגלל שהוא לא מקודד בחומרה של המצלמה, והוא דורש התערבות של המעבד. שתי הסיבות האלו פסלו את המצלמה. לינק לביקורת שקטלה את המצלמה: http://www.engadget.com/2010/03/26/microsofts-budget-720p-hd-5000-lifecam-reviewed-video/ (אלא אם מישהו יגיד לי שמניסיון, ה HD רץ חלק על מעבד בינוני AMD 4200+ X2, ומתפקד בצורה טובה עם סקייפ.) אותו דבר לגבי Logitech Webcam C310. גם היא אמנם מאושרת ע"י סקייפ, אבל לא תומכת בHD שלה בגלל ההגבלה לגבי הקידוד, וגם היא צורכת הרבה משאבים מהמחשב. http://www.engadget.com/2010/06/10/logitech-launches-four-…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תסלחו לי אם פתחתי במקום הלא נכון. בכל מקרה יש לי בעיה קניתי עכבר מסוג steel series kinzu וכאשר חברתי אותו והורדתי תדרייבר שלו שחקתי עם הדברים שם ובקיצור גרמתי לבעיה שבהזזה אופקית של העכבר הוא מאוד מהיר גם אם אני מוריד תמהירות מהלוח בקרה ובתור גיימר של משחקי fps זה מפריע לי מאוד יש לציין שפרמטתי ונסיתי מלא דברים כד לסדר ומשום המ שום דבר לא עוזר אשמח לעזרה והצעה לדברים שאפשר לעשות בנידון. אגב ככול שאני מפחית בHz ככה הוא מהיר יותר ואני צריך לשחק על 1000Hz מה שאני לא אוהב כדי שיהיה עוד איכשהו נורמאלי תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
איזו מדפסת מומלצת משולבת פקס וסורק? והאם אפשר להגיע במחיר הזה[750] לכך שהיא תהייה גם מדפסת לייזר? ואם אפשר המלצה גם על סורק בלבד עד 350 ש"ח? :
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אלחוטית או bt או 2.4 GHZ , שתהיה קומפקטית לפחות כמו ה arc של מייקרוסופט , עם תאורה ולשם שינוי גם עברית , אני מחפש בנרות מקלדת כזו , מישהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-