עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום לכולם, אני צריך המלצה למדפסת דיו צבעונית למטרות משרדיות (גרפים וטקסט צבעוני). מעוניין במדפסת אמינה שתשמש אותי להדפסת מספר עמ' בשבוע ולא יותר מזה (נגיד 50 דפים בחודש וזה בהגזמה). אבל הכי חשוב שתהיה חסכונית מבחינת הדיו. האם יש איזה סדר גודל של מחיר בו כבר מתחילים לקבל משהו טוב אבל עדיין זה לא יהיה יקר? גמיש במחיר אבל מעדיף לשלם פחות ולא אוהב לשלם על משהו שאני לא באמת צריך ) אם יש למישהו המלצה לדגם ספציפי שהוא התנסה בו זה יהיה מעולה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  2. אהלן אני מחפש מכשיר ביתי שמכיל את כל מה שציינתי בכותרת התקציב הוא לא ידוע מכיוון שאינני יודע כמה הדברים האלו עולים חשוב לי שההדפסה תהיה באיכות טובה ולמדפסת יהיה כ. רשת אלחוטי..אני לא רוצה לחבר אותה בכבל למחשב אלא לשים אותה בסלון.. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  3. אבל למשל שלא יגזימו לי אם המשלוח מחול(הכוונה במחיר)

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  4. Started by eladh16,

יש למישהו את המצלמה Microsoft LifeCam VX3000 , האם היא טובה? זאת בדיוק היא - http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Webcam&model_id=501066 שווה לקנות אותה? וכשיש חושך המצלמה הזאת עדיין נותנת 30 פריימים בשניה? תמונה חלקה? והאם יש הבדל גדול בין המצלמה הזאת למצלמה היותר חדשה VX6000? מה כדי לקנות תודה

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  5. Started by jacobkov,

אני מחפש ארדיסק (אפילו יד שניה) של Hitachi בנפח 200gb יש לי ארדיסק כזה שנפל ואני רוצה להוציא ממנו את כל המידע שיש לי שם (180GB) אודה מאוד למי שיעזור לי יעקב

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  6. Started by pavelr,

אני מתלבט מה לקחת מבין המארזים הללו: http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7830 או http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=4466 לדעתי המראה של Foxconn יותר נחמד, כך שאני נוטה לכיוונו. וחוץ מזה הספק של thermaltake אמור להיות טוב יותר מספק של HEC, לא?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  7. Started by EagleX2,

חברה בבקשה תמליצו לי על מארז מתאים למודינג ואובור קלוק רציני (גדול אפשרות לתוספות בעתיד) עד 800 ש"ח

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  8. 1. Sony PlayStation 3D Pulse 2. Nacon RIG 500 Pro High-Resolution Surround-Ready 3. HyperX Cloud II 4. אוזניות גיימינג אלחוטיות Roccat Syn Pro Air 3D Audio התקציב המדובר הוא 300-450

9. Started by arikez,

מחפש משטח מקצועי לעכבר MX1000...

• 8 תגובות
    • 635 צפיות
  10. Started by Spirit Crusher,

הכרטיס עושה בעיות של כתמים שחורים ומדי פעם המחשב קורס יש ספק 330W אני חושב שהבעיה היא שהספק לא מספיק בכל מקרה איזה ספק טוב אפשר למצוא שיחזיק את המערכת כמו שצריך? ושיהיה כמה שיותר זול...

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  11. תודה. אגב התקציב מתוח כי אין לי מושג מהם המחירים למוצר מסוג זה. תודה רבה.

12. Started by polip,

יש לי מדפסת A3 מסוג EPSON STYLUS PHOTO 1270 והיא לאחרונה התחילה להדפיס פסים ורודים על המסמך המודפס ללא קשר לסוג המסמך (תמונה, כתוב). מישהו יודע איך מתקנים את זה??

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  13. Started by Glow,

שלום, אני מעוניין להשיג אל פסק מישום ועשיתי כמה חיפושים בפורם שיסבירו לי קצת על הדבר כי ידוע לי מעט עליו. הבנתי שהוא מגן על המחשב משינוי בתמתחים מגן עליו ממכות ברק וכו'. עכשיו המפרט שלי הוא AMD 64 3000 MSI NEO4PLATINUM ומסך ישן ומסריח MAG 770 FD עכשיו הבנתי שהאל פסק זה למסך ולמחשב ואני רוצה להחליף את המסך אבל כרגע נראה לי שזה יקרה כשהנוכחי ישבוק חיים והממזר לא מראה שום סימן לכך... ויש לי ספק למחשב של KSP 400 - הוא טוב? ראיתי שאמרו שהם יש להם ספקים מצויינים וכאלה שאמרו שיש להם גנריים... היה לי ספק של ANTEC 480 והוא נשרף תוך שנה וחצי ולקח תלוח אם שלי איתו. למזלי היה לי ביטוח על הלוח אם אבל על הספק לא... אני משאיר את המחשב פתוח כול הזמו ולכן זה כדאי שיהיה לי אחד כן? אז בקשר …

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  14. הי כבר הרבה זמן שיש לי את הבעיה הזאת (כמה שנים) אבל רק עכשיו היה לי את הכח להתחיל למצוא לה פתרון כי אני גם רואה שהיא לא רק אצלי. יש לי מדפסת HP DeskJet 3845 ולעיתים קרובות אני צריך לעשות Restart בשביל שהיא תתחיל להדפיס משהו. ניסיתי להוריד דריברים עדכניים, ואפילו פירמטתי כמה פעמים וזה עדיין נמשך. איך אפשר לתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  15. Started by x-boy_24,

שלום יש לי מחשב שיש לו את המארז הבא זה המארז sp-6083 http://www.mono-mode.co.il/Category.asp?intCategoryID=25 ויש לי את המפרט הזה intel pentium 4 3.0 ghz 512 ram 80 gb gefore6200 128 mb אז רציתי לשאול האם המארז הזה הוא גנרי פשוט ואם כדי להחליף אותו במארז אחר המארז עצמו לא עושה לי בעיות ואם כדי להחליף אז עד 300 שקל תודה לעוזרים

16. Started by kobi_af,

רציתי לדעת מה חשיבותו של מארז כאילו למה מארז אלומיניום נחשב למארז טוב איזה חברות מארזים ידועים בתעלות אוייר וכו תסבירו לי מה טוב במארזי cooler master

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  17. Started by rince,

שלום, עזרו לי עם מפרט למחשב לשימוש ביתי הכולל משחקים והצגת וידאו. תקציב מקסימאלי - 3000 , לנסות לחסוך. השימושים הצפויים של המחשב - עבודה משרדית, משחקים, צפייה בתכני וידאו. מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים - מתוכננת רכישת מסך בהמשך (מס' חדשים לאחר רכישת המחשב) - מסך "FHD, 22-23 לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד - FPS, אסטרטגיה , RPG לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות) - בינוניות - גבוהות (משחקים, לא עריכה) האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 9 האם מתוכנן אוברקלוק…

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  18. Started by re5pect,

אני מחפש מדפסת להדפסת טקסטים של עבודות לביה"ס ותמונות.. מדפסת הזרקת דיו. תקציב-600 ש"ח עדיפות לAll In One ושלא תיהיה מפלצתית וענקית ועוד פלוס חשוב- שהדיו לא יהיה יקר מידי

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  19. ראיתי שממליצים על מצלמות פשוטות יחסית, נגיד כמו: QuickCam Express Logitech אבל תיראו תגובות של אנשים: http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=28716 אולי כדאי להגדיל את התקציב מ100-200? מה אפשר למצוא ב250? שיהיה שווה, ולא יגרום אחר כך לאכזבה?

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  20. Started by ran_meir,

בקיצור מה שעשיתי עם ההגה הישן שלי זה לבנות מהרכיבים האלקטרוניים מתוכו ידית הילוכים מצויינת (בניתי מ 0 ויצא מדהים!) ולהשתמש בדוושות כמשענת (שמאל) וקלאץ' מצויין (מימין [שמאלה לברקס כמובן]). הבעיה היא שהידית היא רק "הילוך קדימה והילוך אחורה" ואני מתכנן לבנות ידית של גיר ידני נורמלי. הבעיה שלי היא שיש לי רק 4 לחצנים במעגל הזה ואני זקוק ל7. יש סיכוי להוסיף לחצנים? (מדובר ביציאה סיריאלית אם זה משנה) והאם יש אפשרות לבנות בקר חדש כלומר כבל, 8 לחצנים וציר אחד או שניים מחלקים שניתן לקנות בחנויות מתאימות? אם יש כזה דבר אני ישמח לעוד להסברים. אני מבקש לגלות קצת רצינות, רן

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  21. Started by NOEL1282,

יש לי מארז של tt xsaer3 וחשבתי להחליפו במארז קטן יותר. ראיתי שניים שמצאו חן בעיני Cooler Master Cavalier 2, thermaltake tenor הקולרמסטר מגיע עם ספק, האם ספק רגיל יכנס לTT, ואיך המארזים האם מתאימים לשימוש כמחשב שפועל כל היום?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  22. Started by shronxx,

אני רוצה לקנות ספק חדש עכשיו ויש לי עד 500 שקל מצאתי שתי דגמים חמודים מה עדיף לי לקנות?? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3780 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3109

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  23. שלום לכולם , קודם כל אני מקווה שאני בפורום הנכון.. מתנצל מראש אם לא. רציתי לבקש את עזרתכם בבחירת מארז עם מאווררים וספק . היום אני משתמש במארז וספק ג'נריים כמו כן יש לי 2 מאוורררים במארז ( חוץ מהמעבד ) אבל הבעייה שלי היא שהמארז נורא נורא מרעיש .. רציתי שתעזרו לי לבחור במארז שיהיה שקט וגם שיהיו בו לפחות 2-3 מאווררים אני לא עושה וגם לא מתכנן אוברקלוק אז זה לא משנה כל כך אם יהיו לי 2-3 מאווררים או 5-6 .. התקציב שלי הוא 500 שקל למארז כולל מאווררים ועוד משהו כמו 300 ש"ח לספק.. אם יש לכם רעיונות טובים במחיר זול יותר אשמח לשמוע. תודה לעוזרים .

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  24. עדיף מחיר לא בשמים. לא צריך את הכי טוב שיש. למסך LCD לא LAPTOP. תודה מראש למגיבים.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  25. Started by Leonardan,

ברשותי מדפסת משולבת Brother MFC-425CN, למעלה משנה השתמשתי בדיו חלופי (D.M.O) ללא שום בעיה, לפני כחודשיים הצבע השחור חדל מלעבוד (גם לאחר שהחלפתי למיכל חלופי חדש), אני לא מדובר שהתקלה היא מכיוון שהדיו לא מקורי. שאר הצבעים עבדו היטב, כעת נגמר הצבע הצהוב. 1. האם יש טריק שיאפשר לי להמשיך להדפיס (בכחול למשל) מבלי להחליף את המיכל הצבע הצהוב שנגמר ? (הבנתי שבמדפסות הללו חייבים את כל המיכלים כדי שהמדפסת תסכים לעבוד...) 2. האם יש משהו שניתן לעשות עם בעיית השחור ? נראה כאילו יש סתימה בצינור של הצבע השחור או משהו כזה,מה ניתן לעשות ? (אין לי בעיה גם להיות אגרסיבי ולפרק את המכשיר, מכיוון שאם לא, הוא ילך לפח האשפה בכל מקרה...) 3. במידה ואשלח את המדפסת לתיקון נושא השחור, האם העלות אמורה…

• 0 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.