עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by scratch,

שלום, יש לי מערכת רמקולים - 2 קדמיים, 2 אחוריים, סנטר וסאב - genius sw5.1. החיבור של המערכת לכרטיס הקול הוא כבל אדיו כאשר בצד החיבור למחשב יש שלושה פינים לחיבור- אחד של שני הקדמיים אחד של שני האחוריים ואחד של הסנטר והסאב. במחשב שלי יש שלוש כניסות ירוקה כחולה ואדומה אבל רק הירוקה מגיבה כשמחברים אליה משהו, ככה שאני צריך לבחור לשמוע רק עם אחד מהפינים. רציתי לדעת אם יש איזשהו כבל שמרכז את שלושת הפינים לאחד ככה שאוכל לחברם למחשב דרך הכניסה היחידה שעובדת אצלי... תודה מראש. נ.ב http://www.geniusnet.com.tw/product/product-1.asp?pdtno=164 יש פירוט בלינק כולל סוג הכבל במדויק

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  2. חבר'ה שלום מה המצב? יש לי לפטופ HP NC 4010 וברצוני להתקין עליו את התוכנות NAVIGATOR וגם DESTINATOR ורציתי לשאול איזה מקלט GPS עליי לרכוש?? בבקשה תעזרו לי ראיתי שיש הרבה סוגים של מקלטים של GPS שעובדים בבלו טוט' אבל איני יודע מה לרכוש ..... תודה רבה חברים!

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  3. העכבר הוא לסלון לסרטים במקרן ולא למשחקים, אבל אני רוצה שיהיה עכבר כמה שיותר טוב שיכסה על החסרונות שלו כמה שיותר. חוץ ממנו יש לי עכבר RAZER DIMONDBACK יתכן שיהיה לי בעיות לעבוד עם שני עכברים? (אחד משחקים בחדר ואחד לסרטים בסלון עם המקרן) בינתיים חשבתי ללכת על העכבר שנקרא MX 900 של לוג'יטק. אני מעוניין רק בעכבר ולא במקלדת וחייב בלוטות' ל8 מטר ומעלה חייב שהעכבר יהיה אמין ולא יקרה משהו כמו שאני מזיז את העכבר ורק אחרי כמה זמן הוא יזכר שהוא צריך לזוז

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  4. Started by rosesr,

^^^ תודה לכל העונים ;D

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  5. שלום, יש לי מדפסת HP920C על פי התוכנה של המדפסת רואים שיש לי 100% דיו שחור ו-30% צבעוני... שאני מדפיס משהו בציבעוני היא לא מדפיסה צעים כמו שבמחשב... פעם הכול יצא אדום עכשיו ככחול! יש לי הרגשה שמשהו לא מכוון במדפסת ושזה לא בעיה בדיו! כי יש 30% לפי התוכנה... זה קצת מוזר.. יש אפשרות לכוון את המדפסת או לסדר את הבעיה ? תודה.

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  6. Started by AcID-,

שלום פורום HwZone, אני צריך המלצה בקשר לאוזניות ועכבר שמתאימים למשחקי הקאונטר סטרייק. אני מוגבל ב-600 שקל לשני המוצרים. תודה לכל עונה.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  7. Started by Kiru,

היי, האם יש מדפסות לייזר ביתיות שיכולות להדפיס דופלקס, חוץ מה-Laserjet 1320?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  8. נתקלתי ביצור הזה באתר של מיקרוסופט. נראה נחמד... http://www.microsoft.com/hardware/gaming/productdetails.aspx?pid=092

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  9. Started by mikamar2,

רציתי לשאול אם כדי לשדרג את הסורק שלי לסורק משומש של חברת Mustek ב-170 שקל. http://www.ocr.autoid.pl/obrazki/mustek-bearpaw.jpg מה שאני רוצה להוסיף שזהשדרוג לסורק UMAX 610P ענתיקה , עוד משהו, אני לא משתמש כל כך הרבה בסורק ובגלל זה אני לא רוצה להשקיע בו יותר מדי.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  10. Started by HeaT-SinK,

http://www.enermax.com.tw/cs-3181.htm

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  11. Started by tfo,

שלום אני קונה לוח של EPOX 8KDA3J AMD64 והייתי רוצה לדעת איזה מארז כדי לי לקנות יש לי תקציב גדול והדבר הכי חשוב אני רוצה לדעת האם במארז הזה: A-top X-Blade Gaming Cas יש ספק טוב? עריכה: האם כדי לי גם לקנות מאוורר למעבד?

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  12. Started by ABL,
    • 0 תגובות
    • 674 צפיות
  13. שלום, למחשב של אמא שלי מחוברת המכשיר המשולב Lexmark x6170. המחשב עם WINDOWS VISTA. כאשר אני מריץ את ה installer שבא עם הדרייברים של המדפסת- מה שקורה זה שההתקנה מסתיימת אך המדפסת לא מופיעה תחת printers. כאשר אני מנסה ידנית לעדכן את הדרייברים דרך מנהל ההתקנים, הוא לא נותן לסיים את ההתקנה שלהם וכותב לי "windows found driver software for you device but encountered an error while attempting to intall it" "the system cannot find the file specified" (אין שום שם של קובץ שמופיע) הסתכלתי תחת תקיית spooler ושמתי לב שהקבצים של המדפסת לא הועתקו לשם. כמו כן אציין כי הדרייברים הם הדרייברים הכי עדכניים אשר נמצאים תחת הקטגוריה של VISTA באתר של LEXMARK. אין לי שמץ של מושג מה לעשות..... יש …

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  14. Started by the king2006,

אני רוצה המלצה על עכבר ומקלדת טובים .. אני לא יודע מה כדאי אלחוטי או רגילל ??? מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל חוץ מהכבל .. כאילו אם יש הפרעות באלחוטי או משהו . תודהה

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  15. Started by Blackend,

שלום! אני בטוח (משוכנע במאה אחוזים) שהרוב המוחץ כאן משאיר את המחשב שלו פתוח 24 שעות ביממה! שמעתי על הרבה מקרים מצערים על שריפת חלקים במחשב כתוצאה מפגיעת ברק ונחשולי מתח. השאלה שלי וההתייעצות אתכם זה מה יכול להגן על המחשב שלי (בצורה הזולה ביותר מן התופעה הזאת) והאם כדאי לציית את המחשב ביו פי אס שבעצם מונע גם את התופעה הזאת. אני בכל מספר מחשבים וצריך להגן על כולם חשבתי על המחשב הרשאי והחדיש ביותר לשים יו פי אס ועל השאר להגן בצורה אחרת במידה ואפשר. אני מחכה לתגובות של אנשים שיש להם ניסיון אישי עם הנושא ויודעים כיצד אפשר למנוע את זה. אני אשמח לשמוע חוות דעת על יו פי אסים למינהם ומה לחפש ספציפי ביו פי אס שאני רוצה. בתודה מראש דניאל

16. שלום לחברי הפורום, הנני מעוניין באוזניות עם מיקרופון מובנה שישמשו אותי בעיקר למוזיקה ולשיחות שאני מבצע בעבודה. הבנתי שאוזניות עם מיקרופון נחשבות לאוזניות גיימינג ולכן אני שואל כאן. הדברים החשובים הם שהאוזניות יהיו נוחות(יהיו עליי רוב היום), שאיכות השמע במוזיקה תהיה טובה ושהמיקרופון יהיה טוב. כמו כן, התקציב גמיש. חשבתי על סנהייזר pc 360 אך הם מעט יקרות, איך הם יחסית לדרישות שלי? אגב, אני מעדיף שהאוזניות יהיו פתוחות כדי שאני אשמע מה שקורה סביבי. תודה, אוראל.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  17. Started by bloodkiller,

אני מתכנן לקנות G7 \ G5 (כסף לא בעיה) השאלה היא כמובן מה עדיף למה הG7 זה טכנולוגיה חדישה אז לא צריך להיות בעיות של קליטה אך בG5 יש אפשרות לשינוי המשקל וגם כן נאמר לי שהG7 חלק מאד. מי שיש לו ניסיון עם שני העכברים ויכול להמליץ לי זה יהיה נחמד מאד (כמובן עם סיבה למה) תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  18. כרטיס : PNY 7800GS AGPx8 DDR3 256MB ספק : Sunshine MI-ATIX 400W. הוא ג'נרי. תודה.

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  19. שלום לכולם ! התחלתי השנה לימודי הנדסת חשמל והחלטתי לקנות מדפסת לייזר (עקב המחירים הזולים והעלות הזולה יחסית של המחסניות) בשאיפה שתחזיק את כל הארבע שנים... הפרמטרים החשובים הם : 1. תחזיק 4 שנים. 2. שלא תמשוך 2 דפים אחרי חודשיים של עבודה (אני מתווכן להדפיס בעיקר דו"צ (דו צדדי)). 3. קטנה. 4. עלות זולה ככל האפשר. 5. אין צורך בסורק. אין לי השארה כמה אני אצטרך להדפיס, נניח בסביבות ה-60 עמודים בשבוע... תודה... עדי

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  20. 1.COOLER MASTER Centurion 5 CAC-T05-UW Black Computer Case - Retail 2.COOLER MASTER Centurion 5 CAC-T05-WW Black/Silver Computer Case With Side Panel Window - Retail 3.COOLER MASTER Centurion 531 RC-531-SSN1 Silver Computer Case - Retail תודה מראש לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  21. נכון להיום יש לי עכבר מסוג MX1000 של לוגיטק השאלה שלי אם כדאי לי להחליף אותו ולקנות MX Revolution חדש ורציתי לדעת מה ההבדלים העיקריים שיש בין בעכברים הנ"ל? ולפי מה שהבנתי לMX Revolution יש מקלט דונגל USB ותחנת העגינה שלו גם מתחברת לUSB אז אם הבנתי נכון העכבר תופס שני שקעים של USB?? ובכללי לכל מי שיכול לספר לי על העכבר חוות דעת של משתמש אני נורא ישמח! תודה לכולם! שתהיה שנה טובה וחג שמח לכל חברי פורום HW

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  22. Started by Black-Dawn,

מישהו מהמשפחה נוסע למזרח הרחוק, ודוד שלי החליט שהוא יזמין ממנו מצלמה דיגיטלית. יש לציין שאני לא יודע כלום, והוא יודע עוד פחות אז אם אפשר לקבל המלצות בנוגע למצלמות (מחיר בינתיים לא משנה כי שם אפשר להשיג הכל בזול), וכמו כן הקריטריונים לקביעת איזה מצלמה טובה יותר מחברתה. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  23. איך הוא נראה לכם?

24. Started by zeez100,

לכל המומחים מי יכול לענות לי איזה חברה עדיפה מדפסות משולבות אשמח עם תערו לי בזה

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  25. אין לי סלוטים פנויים לזכרון אז מה אני עושה!!!!

• 3 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים