עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by DaMn18,

האם כלנית (או כל חברה אחרת לצורך העניין) מייבאת את הGAMEPADS של לוג'יטק ?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  2. Started by BLAdE_AttAcK,

אני מתלבט באיזה מהם לבחור... ה-ANTEC יקר יותר ב-100-150 ש"ח.... השאלה אם הוא שווה את זה מבחינת הביצועים? יש לציין שהמחשב מיועד בין השאר ל-OC , ובנוסף , בתור מחשב לעריכה ו-ENCODING , הוא יהיה פועל 24 שעות ביממה... אשמח לקבל את חוות דעתכם ;D. המלצות לדגם ספציפי יתקבלו בברכה... תודה אחים שלי .

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  3. Started by stas12,

אני צריך את דעתכם לגבי גויסטיק זה... והאם הוא קיים במחיר זול יותר מ 171 שקל ואיפה?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  4. חברה התקציב הוא בין 300-600 לא לחרוגגגגגגגגגגגגג ! תודהה מראש

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  5. Started by carock,

יש ברשותי את המסך L1953TR.. הצבעים ממש לא חדים וגם האיכות בצפיה בסרטים די ירודה.. הבנתי שצריך לשחק עם ההגדרות ולהוריד דרייברים.. מישהו יכול להסביר לי איך לכוון את המסך ומאיפה להוריד דרייברים..?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  6. Started by Aviv C,

נכון שבמדפסות החדשות (או אולי בחלקן) כל פעם שמדפיסים יש חלון כזה שאומר כמה דיו נשאר? אז יש לי בעיה איתו. כשאני מדפיס וזה מראה לי את החלון הזה הוא מראה לי אותו כמו בקובץ המצורף. מה אפשר לעשות? יש לי מדפסת HP Deskjet D1360. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  7. איך המארזםי של החברה הזאת והספקים שלה ? אני בטוח שהספקים ג'נריים (המחיר זול מאוד כולל מארז) אבל איך המארזים שלה ? הם נראים נחמדים מישהו שמע ? מכיר ? קנה ? ראה ? תודה

• 11 תגובות
    • 662 צפיות
  8. חברה של אחותי רוצה לשדרג כמה חלקים במחשב שלה. יש לה כרגע את המחשב הזה: Intel P4 1800MHz GIGABYTE MOBO 128MB DDR RAM CD-ROM X52 GF MX440 MAXTOR 40GB אלה השידרוגים שאני אציע לה לעשות (בתקציב מאוד מאוד מוגבל): כרטיס מסך- RADEON 9550 128MB זיכרון- A-DATA 256MB PC3200 ספק- KSP 400W PFC נראה לכם שהספק הזה יחזיק את המערכת הזאת? אין עוד 80 ש"ח להוסיף ולקנות ספק יותר טוב, אז נאלץ להסתפק בזה. המערכת גם די חלשה (כולל השידרוגים שאני אעשה).

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  9. לוח אם asus pvx800 זכרונות 2*256 + 512 elixir 400 mhz הרד דיסק ide 7500 rpm 8mb WD ערכת שבבים VIA כרטיס קול onboard מעבד intel 2.6 mhz ht fsb 800mhz ועכשיו הסיבה לשאלתי רכשתי כרטיס מסך 6800GT של חברת INNO3D 256MB מהו הספק המומלץ ואם אפשר הפנייה לחנות באזור ראשון,רחובות,נס ציונה כרגע יש לי TZAG ELITA 350W 12V זרם 4A בתודה מראש לעוזרים והמנסים לעזור. נ.ב. אני לא מתכוון להוסיף קרור להפך עם סיום הקיץ אני מעביר את המחשב למיטה בתור סדין חשמלי

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  10. Started by eranir,

שלום, אני מחפש כרטיס טלויזיה למחשב חדש. כיום יש לי את ה-Hauppauge PVR150 שהוא סביר, אבל עד היום לא הבנתי אם הרעש על המסך נובע ממנו או מהכבל הדפוק (יש השערות). בנוסף, אני לא משתגע על התוכנה שלו. רציתי לדעת אם בסביבות התקציב שלו קיימות אופציות טובות יותר. תודה

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  11. אוקיי אז ככה, יש לי 3 מאווררים במארז ראדון 9800 פרו מעבד 3 ג'יגה הארד דיסק 120 צורב ודי וי די מנורת ניאון וכונן דיסקטים. עכשיו אני רוצה לדעת איך לחלק את החשמל, (יש 2 חוטים שיכולים להתחבר לחלקים) איך הכי כדאי לחלק את הדברים ל 2 קבוצות כדי שהכל יעבוד ולא יהיה עומס?? יש לי ספק 400 ... בבקשה תעזרו לי לסדר את הסדר הכי נכון כדי שלא יהיה עומס... פלייז אנשים ובבקשה מהר כי מחר אני מרכיב תמחשב... תודה מראש אנשים!

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  12. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3252390,00.html מחשב נייד לכל דבר, אבל פצפון...

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  13. Started by Dano,

אתם ממליצים על הקומפקוס CI6A21? עם ספק 400W? זה בא עם מאוררים?

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  14. אוקי אני מחפש אוזניות לרוב למוזיקה ומשחקים אוזניות שאני גם ישתמש בהם מחוץ לבית לIPOD או אמפי לא אכפת לי עם או בלי מיקרופון שיהיו יפות עדיף בקיצר אוזניות הכי טובות למחיר הזה מחנות באזור דן...... תודה.

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  15. Started by brk2k,

תקציב - מקסימום 600 שיהיה מארז עם USB 2 מקדימה ויציאה לאוזניות שיהיה MIDI TOWER או יותר אני לא ממש צריך חלון בצד כי המחשב שלי במקום שאי אפשר לראות את החלון... וספק שיסחוב עם 300W ומעלה

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  16. שלום, יש לי התלבטות קטנה כאן בנוגע לשני הגהים (ככה מבטאים את זה?). הראשון של Genius: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_40_113&products_id=1853 השני של Logitech: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_40_113&products_id=262 מה עדיף לי יותר? אין לי ממש בעיה של תקציב, פשוט אני צריך לדעת מה יהיה יותר טוב בשבילי. עריכה: שכחתי עוד דבר, יש מצב שעם הלחצנים של ה-Genius אפשר לשחק במשחקים שונים? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  17. Started by Notter,

יש ת'רד על מדפסת אבל הוא מדבר על מדפסת של 500 ש"ח... בכל מקרה אני צריך לקנות 2 מדפסות, אז עדיף שהן יהיו זולות, כ 250 עד 300 שקל אז רק תגידו לי את השם ואני כבר אקנה אה, ואני גם צריך לדעת את המחיר של המדפסת תודה רבה

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  18. Started by shmulik_ld,

מבקש המלצה למדפסת משולבת הזרקת דיו פקס+סורק, ואם לא מייקר הרבה אז גם מכונת צילום. משתמש בעיקר בשחור אבל גם בצבע. תקציב עד 800 שקל, אבל רצוי 500-600. כמובן - חשוב שהדיו יהיה זול. תודה שמוליק

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  19. Started by smoke_man,

מעוניין במדפסת במחיר הנ''ל המליצו לי על מספר דגמים Lexmark X5650 HP Officejet J4580 Canon Pixma MX310 איזו הכי מומלצת מביניהם

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  20. השימושים שלי במחשב הוא למוזיקה+סרטים+גיימינג. אני לא נעול על פירמה מסויימת... תודה מראש לכל המציעים

21. אני יכול לקנות את Creative Desktop Wireless 6000 http://asia.creative.com/products/product.asp?category=10&subcategory=227&product=5039&nav=2 יהייה לי דיליי בזמן תגובה? איך המקדלת בכללי? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  22. שלום לכולם , קודם כל אני מקווה שאני בפורום הנכון.. מתנצל מראש אם לא. רציתי לבקש את עזרתכם בבחירת מארז עם מאווררים וספק . היום אני משתמש במארז וספק ג'נריים כמו כן יש לי 2 מאוורררים במארז ( חוץ מהמעבד ) אבל הבעייה שלי היא שהמארז נורא נורא מרעיש .. רציתי שתעזרו לי לבחור במארז שיהיה שקט וגם שיהיו בו לפחות 2-3 מאווררים אני לא עושה וגם לא מתכנן אוברקלוק אז זה לא משנה כל כך אם יהיו לי 2-3 מאווררים או 5-6 .. התקציב שלי הוא 500 שקל למארז כולל מאווררים ועוד משהו כמו 300 ש"ח לספק.. אם יש לכם רעיונות טובים במחיר זול יותר אשמח לשמוע. תודה לעוזרים .

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  23. עדיף מחיר לא בשמים. לא צריך את הכי טוב שיש. למסך LCD לא LAPTOP. תודה מראש למגיבים.

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  24. שלום לכולם. מה כדי היום INTEL או AMD? בכל מקרה. אני מעוניין למפרט לשתי מחשבים, אחד מבוסס INTEL ואחד מבוסס AMD. מחיר: 5,500 ש"ח. מסך SAMSUNG 17' LCD DVI - SysncMaster 730B הארדיסק בסביבות 200GB או מה שאתם ממליצים. כולל מארז פשוט וקטן (עדיף). כולל צורב DVD. המחשב מיועד למשחקים חדשים, צפיה בסרטים, מוזיקה. כרטיס קול משהו נחמד שישמעו טוב. אשמח לקבל מפרטים של כמה אנשים לשתי מחשבים, אחד מבוסס INTEL והשני מבוסס AMD. ואגב אשמח להמלצה לחנות בב"ש לקנות את המחשב אמינה, שתרכיב את המחשב. ושתתן אחריות בדיוק כמו שכתוב בספר לפי החוקים. ואם לא מכירים בב"ש אז משהו באיזור הדרום לא רחוק מידי. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  25. העכבר הוא לסלון לסרטים במקרן ולא למשחקים, אבל אני רוצה שיהיה עכבר כמה שיותר טוב שיכסה על החסרונות שלו כמה שיותר. חוץ ממנו יש לי עכבר RAZER DIMONDBACK יתכן שיהיה לי בעיות לעבוד עם שני עכברים? (אחד משחקים בחדר ואחד לסרטים בסלון עם המקרן) בינתיים חשבתי ללכת על העכבר שנקרא MX 900 של לוג'יטק. אני מעוניין רק בעכבר ולא במקלדת וחייב בלוטות' ל8 מטר ומעלה חייב שהעכבר יהיה אמין ולא יקרה משהו כמו שאני מזיז את העכבר ורק אחרי כמה זמן הוא יזכר שהוא צריך לזוז

• 0 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים