עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Ohad19,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש מבוסס AMD אני מתלבט בעיקר בנוגע למארז ולספק מארז אני דיי סגור על RAIDMAX Scorpio 868 Silver 420 Watt בלי הספק. אבל אשמח לשמוע הצעות אחרות. בנוגע לספק אני מתלבט בין הספקים הבאים וארצה לשמוע עצות בנוגע לספק טוב ואמין של חברה טובה שיעשה את העבודה. טווח המחירים הוא 500 - 600 ש"ח. HEC ACE480 480W 20/24PIN - 443 OCZ ModStream Power Supply 450W - 569 ENERMAX EG495P-VE Noisetaker 485W - 595 (או ספקים אחרים של החברה, זה מה שמצאתי.) זה המפרט נכון לעכשיו בלי המארז והספק. AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box Venice Stepping E6 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 Twinmos 512MB DDR433 PC3500 DDR Speed Premium B…

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  2. Started by zlx32,

מצטער על השאלה הנובית אבל בגלל זה אני כאן... רציתי לדעת כמה עוד אני יכול להעמיס על הספק שלי, אני עם P4 2400 512DDR ו radeon 9000 pro לא יודע אם זה משנה... 3 מאווררים - אחד קדמי על המארז, אחד של המעבד ואחד על הספק. לא הוספתי שום דבר לבד, הספק שלי לפי מה שכתוב עליו יכול לעמוד ב 168W ב 12V. אני מעוניין להוסיף עוד מאוורר/שניים של 80 מ"מ, ואולי גם קטודה קרה. האם הספק יכול לעמוד בעומס? האם יש דרך למדוד?

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  3. Started by Dano,

אתם ממליצים על הקומפקוס CI6A21? עם ספק 400W? זה בא עם מאוררים?

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  4. אבל למשל שלא יגזימו לי אם המשלוח מחול(הכוונה במחיר)

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  5. שהמארז יהיה מקורר טוב, לא מפריע לי הרעש שלו, שיהיה ענק כי אני הולך לדחוס בי טייפון, צג טמפרטורה של אירקול, ואולי קירור מים או קירור לכרטיס מסך). איזה הצעות יש לכם? דרך אגב המפרט הוא : AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX 2290 ¤ 1 DFI LANPARTY UT nF4-D 820 ¤ 1 PQI DDR 1024MB 400MHZ 600 ¤ 1 SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL 1500 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 CREATIVE SBS 240 70 ¤ 1 THERMALTAKE BIGTYPHOON 235 ¤ 1 ספק כוח OCZ PowerStream 420W NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 AeroCool GateWatch Black-תופס שני מפרצים. 160GB SATA II 7200RPM 8MB

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  6. Started by ranyr,

הסורק מיועד בעיקר לטקסט הכי חשוב שיהיה פשוט לתפעול ואיכותי בכל מה שנוגע לבניה ודריברים מחיר... 300 +-

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  7. אוקיי שלום רב לקהילת פורום HWZONE ולצוות. ראיתי את הכתבה שלכם על כרטיס המסך GeForce FX 6800GS וחשבתי לקנות אותו כי כרגע יש לי GeForce FX 5500. ראיתי שזה מתאים לAGP ומכיוון שלוח האם שלי לא תומך בPCI-E אז חשבתי לקנות את הכרטיס הזה. אני מתעסק במשחקים יחסית כבדים בעל דרישות גדולות. 1. כמה בערך עולה הכרטיס הזה? 2. האם משתלם לי להחליף אותו? אההה כן ולפי עוד כתבה אחת של הכרטיס הזה באתר הזה לא הבנתי אבל זה אפשרי שיש בזה חיבור שככה אפשר לנצל את הכוח של שני הכרטיסים ביחד? אני ראיתי את זה באתר הזה. תודה.

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  8. אני מחפש מארז עם מקום למאוורר 120 בצד שיכניס אוויר ושכמובן גם יהיה בו מאווררים קדמי ואחורי 120.

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  9. איך הוא נראה לכם?

10. Started by ariel7766,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=712 איך הוא , האם הוא שקט חם מידי או ג'נרי בכל ולא יחזיק מערכת חזקה (ראה מפרט בצד ימין) אני רוצה גם שתסבירו לי מהו ספק שהוא דור חדש מה זה 24 פינים העניין של המתחי חשמל למה כל זה חשוב?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  11. Started by Money_Man,

200 ש"ח MX510 170 ש"ח VIPER

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  12. Started by mrsph666,

שלום, כידוע בעכבר MX518 אפשר לשנות רזוליציה מ-400DPI ועד ל-1,600 - במשחק Counter-Strike 1.6 מהו ההבדל בין 400DPI ו-sensitivity של 3, לבין 1,600DPI ו-sensitivity של 1 הם זזים כמעטו באותה מהירות, ואפילו על 400 DPI הוא מספיק מדויק, אז מה זה משנה? למה אפילו צריך 2000? תודה!

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  13. יש לי בצבע כחול אמור להיות לו לד ?כי אני רואה כזה בפנים משהו גומה .. אני אמור להסיר תדרייבר הקודם שלי ( mx 300 )? כי התקנתי תדרייבר על הקודם....ועכשיו אין אפשרות להגדיר תאפשרויות במקשים שבו...(נהיה לי בעיה קטנה בהתקנה אני יסדר כבר) חיסרון: מה שמעצבן שלוחצים עליו שומעים רעש תיק כזה מעצבן כאילו זה עכבר של 40 שקל ב mx 300 הוא היה לי קצת יותר כבד אך לא שמעו תתיק הזה..(מקווה שב mx 518 יסודר) המחשב שלי גם נמצא בסלון ואם אני משחק במשחק מלחמה אז אני עושה פול תיק... גם האורגנומיות שלו מפריעה אין כזה משטח מיוחד עליו(לא "מרגישים" תעיצוב שלו כמו ב mx 300 ) הדברים האלו אולי קטנים אך לפעמים הם קובעים..

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  14. Started by BLAdE_AttAcK,

אני מתלבט באיזה מהם לבחור... ה-ANTEC יקר יותר ב-100-150 ש"ח.... השאלה אם הוא שווה את זה מבחינת הביצועים? יש לציין שהמחשב מיועד בין השאר ל-OC , ובנוסף , בתור מחשב לעריכה ו-ENCODING , הוא יהיה פועל 24 שעות ביממה... אשמח לקבל את חוות דעתכם ;D. המלצות לדגם ספציפי יתקבלו בברכה... תודה אחים שלי .

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  15. Started by sar_007,

מישהו יכול להביא לי לינק למארז הזה : 3R SYSTEM AIR Cyber Blue עריכת המודר: כותרת.

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  16. Started by shoeyal,

שלום הייתי רוצה לרכוש סט אלחוטי בעד 300 ש"ח וראיתי מס" דגמים רציתי להתעניין מה מומלץ(נא להתיחס לאיכות קליטה אך גם לזמן הטענה ואורך סוללות) הדגמים הרלבנטיים: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=23004&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=0&aff=zap https://www.lamir.co.il/home.htm#57354 http://www.topsi.co.il/product.asp?productid=261

• 8 תגובות
    • 615 צפיות
  17. Started by JVC,

האם הספק הזה יחזיק את המערכת הזאת טוב? ספק: ספק כוח למארז Thermaltake 300WATT 1 FAN מארז:Thermaltake Xaser III Lanfire - Aluminum Case כרטיס מסך: power cooler radeon 9800 pro 128 mb 256 bit מעבד : amd athlon 64 bit 3000

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  18. משום מה אני תקוע בבחירת המארז החדש למפרט שלי וזה מעקב את ההזמנה שלי בא לי נורא מארז סטייל G5 ואני התחלתי להסתכל על ה - Antec P160 לפני שאני משתגע לגמרי ושם 940 ש"ח על מארז, רציתי לשאול אם אני יכול להניח שזה מארז שישרת אותי כמה שנים טובות (3 שנים פלוס) או שמדברים כבר על סטנדרט חדש (BTX?) ובשדרוג הבא הלוח אם כבר לא יתאים תודה

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  19. Started by Reze,

שלום התקנתי את הדריברים של העכבר וסידרתי כל מיני דברים לחצנים ו DPI ואז התחלתי את המחשב מהתחלה ונעלם לי הקטע של העכבר מהדריבר ונישאר לי רק לשונית של Tools והלשונית של העכבר נעלמה ועכשיו אין לי את כל האפשרויות לשנות דברים בעכבר תודה לעוזרים אפילו אם תתנו לי דריברים אחרים ל G5 אם הם [glow=red,2,300]יותר טובים [/glow] תודה רבה לעוזרים.....!!!

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  20. אני צריך מצלמת אינטרנט לצורך צילום וידאו ממרחק (סביבות 15-20 מטר). לא צריך איכות מרשימה, אבל שיהיה אפשר לזהות פנים למשל מהמרחק הזה. עד 600¤. אם לא קיים משהו מתאים בתקציב הזה, אשמח להארה בעניין. העניין די דחוף, צריך את זה למחר. תודה, בז'נגלו.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  21. היי , אני מחפש בקר למשחקים עד 200 שקל עשיתי סריקה קצרה וממה שהכי התעניינתי זה ב - Logitech Chillstream הבקר של מייקרוסופט הסטנדרטי ראיתי ביקורות שהסטיקים האנלוגים של לוג'יטק לא משהו בכלל.. מה דעתכם על שני הבקרים ? יש כאלה שיכולים להגיד מניסיון ? תודה

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  22. Started by gopher,

צריך המלצה למקלדת ועכבר נוחים לשימוש לעבודה אינטנסיבית שלא מעייפים את הידיים. לאו דווקא למשחקים. עדיף עכבר אלחוטי. אפשר לחרוג מהתקציב אם יש לכם משהו טוב במיוחד להמליץ עליו.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  23. מצד אחד זה במחיר שאני רוצה (קונה בחו"ל ב22$) וזה נראה ממש טוב ויש על זה כמה ביקורות טובות מצד שני ראיתי במלא מקומות שהאנאלוג סטיקס לא טובים (מצאתי בפורום "הבעיה שהכיול שלו על הפנים הסטיקים האנלוגיים בכלל לא מכוונים באמצע ") למישהו יש אותו ויכול להמליץ\להזהיר?

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  24. היי, נתקלתי בתופעה מוזרה בעכבר הזה... הפלסטיק באמצע (השחור) איפה שנמצאת הגלגלת, הציפוי שלו פשוט התחיל קצת להתקלף...יש עליו מעין נילון שנראה שהוא דבוק עליו..ועכשיו בקצוות של הפלסטיק מימין יש טיפה חלק שמתקלף... קרה למישהו?

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  25. קיבלתי את הארור הזה לאחר הרצה ב LOOP של כמה פעמים. מישהו יודע למה זה קשר ואיך פותרים את הבעייה? ***עדכון*** לאחר הרצה נוספת קיבלתי מסך כחול שבו רשום INVALID_PROCESS_ATTACH_ATTEMP לאחר הורדת המעבד ל3.4GHZ, הכל עובד מעולה... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים