ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
שלום, עזרו לי עם מפרט למחשב לשימוש ביתי הכולל משחקים והצגת וידאו. תקציב מקסימאלי - 3000 , לנסות לחסוך. השימושים הצפויים של המחשב - עבודה משרדית, משחקים, צפייה בתכני וידאו. מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים - מתוכננת רכישת מסך בהמשך (מס' חדשים לאחר רכישת המחשב) - מסך "FHD, 22-23 לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד - FPS, אסטרטגיה , RPG לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות) - בינוניות - גבוהות (משחקים, לא עריכה) האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 9 האם מתוכנן אוברקלוק…
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
כרגע יש לי ג'ינרי אני רוצה להתפטר ממנו המחשב לא משהו אבל עם קצת OC מספיק לי מעבד: AMD SEMPRON 2800+ Thermaltake BigTyphoon לוח אם: Gigabyte GA-K8VM800M כרטיס מסך:Gigabyte 6600GT 128MB AGP ZALMAN VF700 זיכרון: 1536 MB RAM
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שיהיה איכותי ולא יקר... עד 200 שקל..
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
אני בונה לי מיפרט על דף ואני צריך לדעת איזה ספק כוח לשים מצאתי של 480 w אבל אני לא בטוח שהוא מתאים הכרטיס מסך הוא כרטיס חזק מעבד חדש וזיכרון 512 סליחה אם לא רשמתי את זה בדיון הנכון
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
ראיתי שממליצים על מצלמות פשוטות יחסית, נגיד כמו: QuickCam Express Logitech אבל תיראו תגובות של אנשים: http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=28716 אולי כדאי להגדיל את התקציב מ100-200? מה אפשר למצוא ב250? שיהיה שווה, ולא יגרום אחר כך לאכזבה?
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מה ניתן לקנות בטווח מחירים של בין 200-300 שקלים ? עדיפות ללוג'יטק... האם ה-V200 הקטן מתאים למשימה ?
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מזמין מחר את מחשב שלי (מפרט בצד) ויש לי הזדמנות להחליף את הספק כוח לספק הזה: Cooler Master eXtreme Power 430wRS-430-PMAR קישור לאתר יצרן: http://www.coolermaster-europe.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=RS-430-PMAR/P&other_title=0 קישור לחנות: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1758 שווה לי לקחת אותו במקום הספק כוח שבמפרט? (אותו מחיר). אם לא איזה ספק לקחת? רק בחנות הנ"ל. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם , קודם כל אני מקווה שאני בפורום הנכון.. מתנצל מראש אם לא. רציתי לבקש את עזרתכם בבחירת מארז עם מאווררים וספק . היום אני משתמש במארז וספק ג'נריים כמו כן יש לי 2 מאוורררים במארז ( חוץ מהמעבד ) אבל הבעייה שלי היא שהמארז נורא נורא מרעיש .. רציתי שתעזרו לי לבחור במארז שיהיה שקט וגם שיהיו בו לפחות 2-3 מאווררים אני לא עושה וגם לא מתכנן אוברקלוק אז זה לא משנה כל כך אם יהיו לי 2-3 מאווררים או 5-6 .. התקציב שלי הוא 500 שקל למארז כולל מאווררים ועוד משהו כמו 300 ש"ח לספק.. אם יש לכם רעיונות טובים במחיר זול יותר אשמח לשמוע. תודה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
נכון חוטים שבמולקס הם אדום שחור שחור צהוב אז היום שמתי לב שי לי חיבור מולקס שיש לו יותר חוטים( פי 2) כלמר אדום שחור x 2 שחור x 2 צהוב x 2 אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוןןן אז למה יש אותם ??במה הם שונים ?? ואפשר גם אותם לחבר להארד דיסק לdvd וכד'??
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מאוד מתלבט בקשר למארז וספק ורציתי לראות מה אתם מציעים. התקציב שלי עומד על 600 ש"ח, אך אם תיהיה אפשרות לרדת מהמחיר הזה....לא יזיק :]. - אני ממש לא רוצה מארז יפה עם חלונות שקופים, מארז מארז בלי דברים וויזואלים למיניהם אך שתיהיה אפשרות לשים בעתיד מאווררים. - בקשר לספק, אני חושב שיספיק ספק 350 וואט איכותי. leadtek gf6600gt 1024ram AMD A64 3000 venice s939 DFI Infinity nf4 ultra sata2 תודה רבה! :]
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
הספק שלי נותן 35A למסילה של ה3.3V, נותן 36A למסילה של ה5V, ונותן 15A למסילה של ה12V. רציתי לדעת איזה רכיבים במחשב משתמשים בכל מסילה, והאם זה מספיק למערכת שבחתימה?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לקניית סורק בסביבות ה-300 ש"ח לחבר שלי. אנא ענו לי מהר כי הוא רוצה לקנות את הסורק היום בערב. תודה
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לעכבר ומקלדת למשחקים, לא אכפת לי אם הם באים בסט או בנפרד, לא משנה לי חוטי או אלחוטי, התקציב המקסימלי הוא 1000 ש"ח. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני מחפש מתאם 20 פין ל24 פין או מאריך של 20 פין? ראיתי כבר בנועה מחשבים ובזיגזג אבל שם הם נורא יקרים גם באריהב אין צריך עזרה במציאת המתאם/מאריך אם אני לא מוצא את הכבל אני צריך ספק גנרי זול מתחת ל60 שח
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
יש לי PALM ZIRE 72s אני רוצה להתקין עליו GPS, יש תוכנה שעובדת בפאלם? והאנטנה? יש שם בלוטוט' אז אפשר יהיה לחבר אותה, אבל אני לא מכיר תוכנה שעובדת בפאלם. יש כזו?
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
האם הספק הזה יחזיק את המערכת הזאת טוב? ספק: ספק כוח למארז Thermaltake 300WATT 1 FAN מארז:Thermaltake Xaser III Lanfire - Aluminum Case כרטיס מסך: power cooler radeon 9800 pro 128 mb 256 bit מעבד : amd athlon 64 bit 3000
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, אחרי שחיפשתי וצמצמתי אפשרויות, הגעתי לשלוש מדפסות: - Brother HL2030 - Lexmark E232 - Xerox Phaser 3117 אשמח לקבל המלצות על איזו הכי מוצלחת, עם איזה טונר היא מגיעה ועוד דברים שכדאי לדעת לפני שקונים. תודה מראש 8)
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני רוצה המלצה על עכבר ומקלדת טובים .. אני לא יודע מה כדאי אלחוטי או רגילל ??? מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל חוץ מהכבל .. כאילו אם יש הפרעות באלחוטי או משהו . תודהה
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
יש הבדל גדול בין הMX1000 לבין VX Revolution LogiTech ?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3252390,00.html מחשב נייד לכל דבר, אבל פצפון...
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס טלביזיה שתומך בהקלטה וצפייה של HD, ושתומך בשידורים דיגיטלים ואנלוגים, ושיהיה גם כרטיס עריכת וידאו עם חיבור האודיו ווידאו וחיבור s-video ושיהיה לו חיבור PCIE מכיוון שזה חיבור יותר מיתקדם. אני רוצה כרטיס שיש לו את כל מה שרשמתי באיכות הכי טובה, אני מוכן להשקיע את 1500 שקל.. אתם מכירים כרטיס כזה?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
איזה מהחיבורים האלה נחוץ איזה לא? חח מתי שאבא שלי ראה את כמות החיבורים הוא נבהל
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-