עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום לכולם, ברשותי 3 גיים-פאדים: אחד Sidewinder שאפשר לשחק איתו באוויר ומזהה את התנועה (צירי X ו- Y). ועוד 2 סטנדרטים שמתחברים אחד לשני. עם הראשון קיבלתי מתאם מחיבור סטנדרטי של ג'ויסטיק לחיבור USB וכשאני מחבר אותו המחשב מזהה אותו מיד וניתן לשחק ולראות אותו ב- Devices and Printers שבלוח בקרה (Windows 7). 2 האחרים משום-מה לא מזוהים. אני מחבר אותם עם המתאם של הראשון, הם נדלקים בירוק (יש עליהם נורית חיווי ירוקה) אך לא מזוהים במערכת. מצ"ב תמונה של השלושה, כולל המתאם. אודה מאוד לעזרה בזיהוי 2 הגיים-פאדים הפשוטים יותר ע"י מערכת ההפעלה. תודה רבה, אורן. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  2. Started by Ashand,

מחפש מתאם מ PCI או PCIE ל- PCI X האם יש דבר כזה? יש לי כרטיס SAS PCI-X 64BIT אבל ללוח שלי אין חריץ כזה ולשדרג מערכת תעלה יקר האם יש מתאם לכרטיס שלי? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by GEVER1,

אני מתכוון לקנות סורק משומש. באתר יד שנייה יש 2 סורקים אין לי גם מה לסרוק באיכות גבוהה יש 2 דגמים אני לא יודע מה להחליט HP Scanjet 5470c Scanner או Scanner Model HP Scanjet 3400C אם אפשר פרטים בנוסף להחלטה , באיזה שנים כל אחד יוצר ומהתקדם תר מ יו

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  4. Started by GEVER1,

איזה מדפסת יותר כדאי יותר מבחינת כלכלי מדפסת לייזר Xerox דגם Phaser 3140 או מדפסת לייזר HP LaserJet P1005 איזה טונר יותר זול מבחינה כספית וכמות הדפסה

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  5. Started by zilbermm,

שלום, יש הבדל בין חברות הדיו החלופי והאיכות? איזה כדאי לקנות ל-Canon Pixma 1500? תודה

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  6. Started by דינה111,

מבקשת המלצה על מדפסת ביתית טובה ולא יקרה. חשוב לי שלא יהיה יקר להחליף או למלא דיו כי אני מדפיסה הרבה. כמו כן אין לי הרבה מקום אז אני מחפשת מדפסת קטנה. [move]תודה[/move]

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  7. 1. אני רוצה אוזניות לגימינג חשבתי על The Razer Megalodon 7.1 Surround Sound Gaming Headset אבל אני לא יודע כי הרבה אמרו לי ששווה לי ללכת על או G39או SteelSeries Siberia v2 2. אני רוצה להחילף את ההפאד שלי שי לי עכשיו x-ray thumder9 חשבתי אולי לקנות את רוב הציוד מריזר אז ראיתי את הפאד הזה Razer Megasoma ולא מכיר עוד פאדים אם יש לכם משהו יותר טוב להמליץ אני ישמח 3.אני רוצה להחליף את ה g5 שלי אני לא מרוצה מימנו חשבתי על razer mamba אבל שמעתי הרבה מאוד ביקורות טובות על xai של סטילסירייס ועל ה Razer Imperator או בכלל את ה g9 וסתם לידע יש לי g15 שאני מרוצה מימנה מאוד ואני לא רוצה להחליף אותה תודה לעוזרים אל תחשבו על הכסף זה לא חשוב עכשיו

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  8. Started by meirwal,

שלום. יש לי מדפסת HP-6313 והיא מפסיקה להדפיס ברגע שאחד ממכלי הדיו הולך להיגמר ולדעתי יש עוד מספיק דיו להמשיך ולהדפיס . כיצד ניתן לבטל את הפסקת ההדפסה כאשר המדפסת מגלה שאחד ממחסניות הדיו הולך להיגמר ? . איך ניתן להדפיס רק שחור ללא צבע ? תודה

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  9. המלצה על עכבר , מקלדת ורמקולים. לגבי העכבר והמקלדת חשוב שיהיה אלחוטי והכי מדויק שיכול להיות למשחקים עדיף מלוגי'טק. ורמקולים גם מלוג'יטק ושיתנו לי חוויה לסרטי full hd ולמשחקים ומוסיקה. הייתי רוצה שהציוד העיקפי יחזיק לי מעמד כמה שנים טובות עם אפשרויות למחשבים חדשים בעתיד ושיתאימו לwindows 7 64bit תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  10. שלום, יש לי בעיה עם הגלגלת בעכבר Wireless Mouse 5000 (Blue-Track)- כשאני רוצה להגדיל תמונה ב-Windows Photo Viewer, אני מסובב את הגלגלת אבל לא קורה כלום. רק כשאני גולל מהר מאוד העכבר מגיב, אבל אז אין לי שליטה כמה זום הוא יעשה. התקשרתי לתמיכה של Microsoft וטכנאי אמר לי שככה העכבר אמור להתנהג, והדבר הכי קרוב לפתרון שהוא הציע זה להגדיר את העכבר בתור עכבר אחר. זה נתן פתרון צולע, שכן עכשיו כל תנועה קטנה בגלגלת מגדילה פי כמה את התמונה. מישהו נתקל בתופעה ומצא פתרון טוב יותר? רקע כללי: יש לי Windows 7 Home Premium, והתקנתי את הגרסה האחרונה של הדרייבר מהאתר של Microsoft. הגלגלת של העכבר חלקה (אין קליקים). כשחיפשתי פתרון ראיתי בפורומים אחרים שהבעיה קיימת אבל לא מצאתי פתרון (בעיה עם …

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  11. שלום יש לי מספדת HP L7590 וראשי ההדפסה שלה דפוקים והגיעו לפח. המדפסת לא סורקת פקסים ולא סורקת למחשב. האם יש דרך לעקוף את זה? בתודה יהודה

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  12. המדפסת יושבת על מדף ולכן הם לא יושבים במצב מאוזן וגם אי אפשר להלביש את המכסה כתוצאה מכך. יש מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  13. אחרי 5 שנים עם HP F380, התפגרה לי המדפסת.... אני מחפש מדפסת איכותית ואמינה משולבת עם סורק. התקציב נע בין 300-400 ש"ח. ברירת המחדל היא HP 4580.. אבל לפני שאני הולך עם העדר, רציתי לדעת אם יש משהו טוב יותר בתקציב שעומד לרשותי? השיקולים הם אמינות-איכות ההדפסה/סריקה-מחיר מחסניות הצבע בסדר הזה בדיוק נפח הדפסות חודשי: בערך 50-80 דפים להערכתי, לא משהו רציני אבל מדפסת חייבת להיות אמינה ואיכותית - יותר מה F380 ז"ל לגבי פקס - לא חשוב שיהיה, אבל אם יהיה אז אחלה כרגע אני האופציות הן: HP 4580 - נפוצה, מחירי מחסניות דיו סבירים, רק שנה אחרית CANON MX 320 - אחריות ל3 שנים, דיו יקר, מגיע עם כבל USB מה דעתכם בנושא?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by BaR151,

שלום, יש לי הגה של מיקרוסופט שקניתי לפני הרבה שנים כך שאני לא חושב שאפשר למצוא אותו לקנייה. עכשיו זה הגה כוח ולכל המשחקים שאני נכנס הוא פועל עם הכוח אבל יש משחק אחד שקוראים לו TEST DRIVE ושם ההגה לפעמים עובד עם כוח ולפעמים לא.. יש לי וינדוס 7 64ביט (למרות שזה קרה גם בוינדוס XP) *שם ההגה (אני חושב שזה זה) הוא: sidewinder force feedback wheel וככה הוא נראה: מישהו יודע איך לפתור את זה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום לכם! מחפש המלצה לסט מקלדת ועכבר אלחוטיים, עם משדר RF. בעלי טווח קליטה גדול ואפשרות שליטה על המחשב גם מחדר אחר.

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  16. Started by bruno the blade,

שלום לחברי הפורום. אני מחפש קוניקטור מיני USB זכר שמעביר ל USB נקבה . אם מישהו מכיר מקום \ חנות באזור תל אביב זה יהיה הכי טוב. תודה

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  17. לי חשובה בעיקר האמינות והחסכון בהוצאות בשותף. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746950 http://www.office.xerox.com/printers/laser-printers/phaser-3140/enza.html

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  18. הי, מחפש המלצה למצלמת רשת. חשוב שהתמונה תהיה איכותית אך לא למטרת צילום איכותי אלא רק שיחות וידאו ברשת לא מעוניין להוציא מאות שקלים אך אם אין מצב לתמונה איכותית עד 150 ש"ח יכול להרים את התקציב לכוון 300+ ש"ח תודה מראש

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  19. שלום, בהתחלה חשבתי לרכוש מדפסת לייזר צבעונית. האם במחיר הזה (אפשר לסטות קצת מהמחיר) קיימת מדפסת לייזר צבעונית איכותית? אם לא, אפשר לקבל המלצה למדפסת דיו צבעונית? אני מתאר לעצמי שבקטגוריה הזאת אפשר להסתפק גם ב500-400 שקל. שתהיה חסכונית בדיו והכי חשוב, אני הולך להשתמש בה לעיתים מאוד רחוקות אז אשמח למדפסת כזאת שהדיו לא יתייבש לאחר חוסר שימוש לאורך זמן רב. (כמו שקרה לי עם המדפסת הקודמת שלי) לא כל כך משנה לי אם היא תשלב סורק או דברים כאלה. אם כן, אז זאת תהיה תוספת נחמדה אבל לא משהו הכרחי בשבילי. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  20. Started by Liran3331,

קיבלתי לאחרונה עכבר MICROSOFT HABU הדרייברים המקוריים לא היו מצורפים מה שעשיתי זה: חיברתי את העכבר, התקנתי דרייברים מהאינטרנט (מהאתר של RAZER) אחרי זה עשיתי עדכון לקושחה (FIRMWARE UPDATE) כנראה שעשיתי משהו לא טוב, כי העכבר כל הזמן כאילו מתנתק ומתחבר מחדש וקופץ לי חלון של Windows שאומר שיש בעיה בהתקן ניסיתי לחבר לפורט USB אחר, לא עזר ניסיתי להסיר הכל ולהתקין עדכון קושחה קודם ואז עדכון תוכנה, לא עזר מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  21. Started by yarin153,

אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה להקלטה של שידורים מיס עכשיו המליצו לי על הדגם http://www.hauppauge.co.uk/site/products/data_hvr1200mckit.html WinTV-HVR-1200 (שעולה 340 בKSP) אבל אני רואה שיש דגם של GIGABYTE שאומנם זול יותר (280) אבל תומך בMPEG4 וכל מיני דברים *שניהם מKSP כי זה מה שיש לי בב"ש אז רציתי לשאול מה עדיף לי לקנות תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  22. Started by LTE,

שלום רציתי לדעת האם יש דרך לקשר עכבר בלוטות' ליותר ממחשב אחד ? בתודה מראש !.

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  23. Started by gor84,

שמתי את העין על http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=117 כמו כן, יש לי היכרות עם http://www.logitech.com/en-us/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/3481 ואני חייב להודות שאני מאוכזב ממנה (הגומי על העכבר מתקלף והמקלדת מרעישה מאוד). חשובה לי פונקציונלוית בעכבר בעיקר (לפחות 5 מקשים) ועדיף שגם למקלדת. המקלדת חייבת להיות שקטה ועדיף כפתורים דקים. תודה לבעלי הניסיון והטיפים..

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  24. יש לי Xerox Phaser 3117 ו-Canon PIXMA MP160. בקנון אני משתמש לסריקות בלבד ובזירוקס להדפסות. יש לי כאבל אחד שאני מעביר אותי ממדפסת אחת לשניה בהתאם לצורך. לענייננו - סרקתי מספר מסמכים ופתאום במסמך הבא היא הפסיקה לסרוק וקיבלתי הודעת שגיאה. חשבתי שמדובר בבעיה מוזרה אז איתחלתי את המחשב וזה עדיין לא סרק. אבל שמתי לב שגם המדפסת זירוקס לא עובדת משום מה, אז החלפתי כאבל חדש כי חשבתי שאולי הוא נהרס פתאום. אבל גם כאן המדפסות לא עובדות. מה יכולה להיות הבעיה? לא ייתכן שהבעיה במדפסות והוכחתי שהבעיה גם לא בכאבל. כנראה הבעיה במחשב עצמו. מה צריך לבדוק?

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  25. Started by SimonSays,

מה אתם אומרים על זה? http://www.cpi.co.il/cpi/shop/product.asp?productid=650

• 0 תגובות
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים