ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
ראיתי מקלדת כזו אל חוטית, אך אני מעוניין במקלדת חוטית עם גלילה (גדור כזה כמו במחשבים ניידים) התקציב לא ידוע כי אני לא יודע מה תחום המחירים של אלו.
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
מרפרוף בפורום צדו את עיניי העכברים הבאים: SteelSeries Rival 600 Logitech G900/903 חשוב לי נוחות לאורך זמן ועכבר שמתאים ל-2 הידיים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים 2.1. איזה רמקולים הכי טוב בשבילי לקנות? התקציב: לא יותר מ-300 ש"ח! -------------------------------------------------------------------------------- אפשר לנעול, הפורום הלא נכון, לא שמתי לב שיש פורום אודיו.
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני זקוק למקלדת שקטה מהרגיל... ושלא תיהיה הסיליקון הנוראית עדיף מקלדת שנמכרת בבאג הבנתי שזה משהו שקשור לסוויצ'ים חומים מאחד התרדים פה... יש המלצות?.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי מדפסת HP3920 ומשום מה הראש דיו שלי נסתם..(מלאתי אותו בדיו).....הכנסתי אותו למים חמים כמה שניות כמו שאמרו לי אבל עדין הוא סתום....יש למישהו פתרון להציע לי.???
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי, למישהו יש המלצה לאוזניות לגיימרים(כולל מיקרופון כמובן) אלחוטיות שמתחברות ביו אס בי? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה שמטריפה אותי, אשמח מאוד אם תעזרו לי . יש לי מודם פקס פנימי (smart link 56), יש דרייבר תקין והכל בסדר. לאחרונה המודם מחייג מספר שגוי ולא מאפשר לי לשלוח פקסים. ניסתי לחייג באמצעות התקשרות חדשה לאינטרנט ודרך חייגן והמודם מחייג מצויין, הבעיה היא רק כאשר אני מנסה לשלוח פקס.. אני שומע את הפולסים של החיוג אבל לא שומע את הצליל לאחר החיוג, ולאחר כמה שניות אני שומע את ההודעה "המספר שחייגת איננו מחובר". לא מבין מה קרה הכל עבד מצויין, הדרייברים עדכניים והכל נראה בסדר, חוץ מהעובדה שהמודם לא מחייג מספר תקין .. אשמח מאוד לעזרתכם, תודה.
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אני מוצא מיליון סוגים של כרטיסי PCMCIA לרשת אלחוטית, וכן לחיבור התקני USB, ב-ZAP - בכל מיני מחירים, מכל מיני חנויות, ובכלל לא ברור לי מה ההבדלים בין כרטיס לכרטיס (זולת דברים ברורים כמו USB1/USB2 וכו'). האם מישהי/וא יכול לתת לי המלצה או אנטי-המלצה על כרטיסים מסויימים, או לפחות לתאר לי הבדלים אפשריים בין כרטיס לכרטיס?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין ה-SOLO6C שהם רמקולים למולטימדיה עם ביקורות טובות, ל-SAMSON RESOLV A6 שהם מוניטורים שכמעט ואין להם ביקורות, למרות שהם הרבה שנים בשוק. לשניהם וופרים 6.5 אינץ'. למישהו יש מושג מה עדיף? השימוש העיקרי הוא למוסיקה, אבל גם סרט פעם בשבוע בערך... תודה.
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, עד עכשיו היה לי מקלדת מולטימדיה של לוג'יטק ועכבר MX 500. העכבר מת, והמקלדת מקרטעת (מעל 5 שנים). הגיע הזמן לסט חדש. אני כותב דיי הרבה (מתכנת), כלומר המקלדת לעבודה ולא למשחקים. הדרישות שלי: מקלדת מספיק גדולה ומרווחת. (שכפתורי החיצים יהיו בנפרד ולא בתוך בלאגן). עכבר דומה ל MX 500, עכבר גדול שמתלבש על היד. חוטי /אלחוטי לא משנה לי (עדיפות לאלחוטי, להתקדם במעט). סכום כמו שאמרתי 500 ש"ח. חשבתי על הסט Logitech mx 3200, מה אתם אומרים? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות שלט אלחוטי ב-EBAY. מה זה OEM? והאם יש הבדל בינו לבין השלט המקורי שנמכר על ידי מייקרוסופט? מה עם השלט הזה: http://cgi.ebay.com/BRAND-NEW-WIRELESS-CONTROLLER-for-MICROSOFT-XBOX-360_W0QQitemZ310152058088QQcmdZViewItemQQptZVideo_Games_Accessories?hash=item483680d4e8&_trksid=p3286.c0.m14
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי כרגע סורק במכשיר משולב של HP 5783. הסריקה במכשיר הזה די איטית. אני צריך לסרוק עכשיו הרבה תמונות ורוצה לקנות לשם כך סורק חדש שיהיה מהיר יותר. חשבתי על cannon lide 110 או epson v33 שהם די זולים (כ-400 ש"ח). חשוב לי רק לדעת אם הם יהיו משמעותית יותר מהירים מה-HP? כי רק בגלל זה אני רוצה סורק חדש...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=28151 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=28189 בטאב של המפרט הטכני יש וידאו. נראים טוב. יש למישהו אחד מהם בבית?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום יש לי את המיקלדת מיקרוסופט ELIT ואני מעוניין לרכוש את ה - 5000 החדש שהוא גם לשמאליים שאלתי היא האם הוא יעבוד עם המקלט הקיים או יחייב חיבור מקלט שלו בגלל שהוא עובד בטכנולוגית לייזר. בעבר רכשתי עכבר של מיקרוסופט ולא היתה לו כל בעיה להסתנכרן עם המיקלדת מול המקלט אבל הם היו מאותה תקופה טכנולוגית. חשוב לציין שהיה עכבר איתה אבל לא התאים לי.ראיתי את העכבר בביקורות והוא ניראה רגיל לכל דבר מלבד החיישן מלמטה. תודה רבה ואשמח לקבל תשובה לפני רכישה.
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
האם יש דבר כזה ואם ייצרו אותו אז לאיזה שוק הוא יהיה ממוען ( למקצועי לדעתי) ואילו ביצועים יהיו לו להציא?
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
היי אני מחפש מדפסת פוטו שתדפיס לי על דפים בגודל 15X5 ס"מ בשביל המחשה, תחשבו שבדף הזה צריכים להיות לי 4 תמונות מסודרות אחת מתחת לשניה (כמו שהיו מוציאים פעם במכונות לתמונות פספורט). משהו כזה: http://a1.phobos.apple.com/us/r1000/036/Purple/62/7f/0e/mzl.dkcevnqu.320x480-75.jpg אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא. תודה רבה...
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי Microsoft Wireless Desktop 850 שהדונגל עושה בעיות. האם יש משהו מקביל לזה שבמקרה שאחד החלקים יתקלקל (דונגל/מקלדת/עכבר) אפשר יהיה לקנות רק אותו ולהתאים לשאר? אם כן, מה מומלץ בטווח של 130-150 ש"ח?
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. עוד מעט יש לי יום הולדת אז החלטתי לקנות עכבר גיימינג וגם אחרי שקניתי פד חדש החלטתי שאני הולך לקנות עכבר גיימינג. אני לרוב משתמש באחיזת Claw לפעמים באחיזת Plam. הפד שלי זה http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-OEM-Boxed-Razer-Goliathus-Mouse-pad-speed-edition-Size-444-x-350-x/665518636.html [Razer Goliathus Mouse pad / speed edition / Size: 444 x 350 x 4.0 mm התקציב שלי זה 260 שקל בארץ[מחנויות בארץ] ולקנות מחול עד 45 דולר[לא משנה איזה חנות]. המשחק שאני משחק לרוב זה csgo. אני ימיני,מה שחשוב לי שעכבר היה נוח ושיוכל לעזור לי להוציא את מירב היכולות שלי כשחקן. ואם אפשר שהיה מקורי ובעל אחריות[שני הדברים הקודמים לא חובה מומלצים]. ואם אפשר הסבר על העכבר ששלחת…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום תגידו, מה זו טכנולוגיית HP הזו "Blue Ray" לעכברים? זה זהה לBlueTrack של מיקרוסופט או שהם סתם לקחו סנסור אופטי רגיל (אדום) ושמו שם צלופן כחול? ;D
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי האם הדגם הזה נעלם או עדיין מוכרים אותו ? אל תמליצו על דגם A
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז קודם כל כבר הירצתי חיפוש בפורום. ברוב האשכולות שפתחו על שאלה דומה לזו לא היו תגובות, וגם באלה שהיו תגובות הם היו דיונים ישנים או שהומלצו לעכבר מסוים ולכן אולי זה לא היה רלוונטי אליי. אז החלטתי לנסות את מזלי ולפתוח דיון משל עצמי :s05: טוב אז ככה, העכבר שאיתו אשתמש הוא ה-Razer deathadder . התקציב הוא עד 200 שקל - עדיך כמה שפחות. חשוב לי שבחירת הפאד תהיה נטו הפאד, לא דברים שוליים שמסביב כמו משענת ליד ושטויות כאלה. אחרי קריאה בכמה מקומות הבנתי שה-Destructor וה-eXactMat נחמדים. ואני נוטה יותר לכיוון של ה-Destructor , בתכלס היתרון של ה-eXactMat זה שיש לו 2 צדדים , מבחינתי זה חיסרון, כי בתכלס אני אשתמש בצד אחד שאני אתרגל אליו וזהו. אני מכיר מספר מועט של פאדים,וממה שאני …
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
ערכתי חיפוש ברשת ובפורום והגעתי לכמה עכברים סופיים שיש לי התלבטות לגביהם. 1.logitech MX518 ( מנועה ב130 שקל מתצוגה- בגלל זה אני מתלבט אם לקנות אותו אחרת ישר הייתי לוקח אותו) 2. GENIUS ERGO 525 3.GENIUS ERGO 520 ההתלבטות העיקרית שלי היא האם שווה לי לקחת את ה MX518 מנועה שהוא מתצוגה כשיש באותו מחיר את הגיניוס 520 ואם לקחת את הגיניוס 520 מה ההבדלים בינו לבין ה525 חוץ מהDPI שאצל ה525 הוא עד2000? תודה. עריכה: אני יודע שיש גם את ה A4TECH X-750F אבל ראיתי בכמה תמונות שהצבע הכסוף מתקלף אחרי כמה זמן ונכנס הרבה לכלוך איפה שהפסים האלה אז הוצאתי אותו מהרשימה.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום! אני צריך המלצה למדפסת פשוטה ביותר שתהיה זולה מאוד והדיו שלה זול מאוד והאיכות לא כ"כ חשובה כי אני מדפיס בעיקר דברים שלא משנה האיכות אבל אני לא רוצה שיהיה גרוע. עד היום הסתדרתי יפה עם Canon i320 אבל כנראה שהיא התעייפה (למרות שיתכן שהבעייה בדיו, כי קניתי דיו שמהתחלה היה נראה דפוק). מה אתם אומרים למשל על Canon ip1800? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=576982 אשמח לקבל את עצתכם. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היי לכם, כל הזמן יש לי הפסקות חשמל (במיוחד בחורף, איזה שלוש פעמים ביום!) ואני מודע לגורל המר שמגיע לאלה שלא קונים אל פסק אז.. אני זקוק לאל פסק איכותי עד 1000 ש"ח (כמובן שעדיף פחות) שיכול להחזיק את כרטיסי המסך החדשים שיהיו ל nVidia+איזה מעבד משושה ליבות+אולי RAID 0 (אפשר להבין שהוא מיועד לטווח כמה שיותר ארוך). אופציה לכיבוי אוטומטי חובה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-