עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by bloodkiller,

אני מתכנן לקנות G7 \ G5 (כסף לא בעיה) השאלה היא כמובן מה עדיף למה הG7 זה טכנולוגיה חדישה אז לא צריך להיות בעיות של קליטה אך בG5 יש אפשרות לשינוי המשקל וגם כן נאמר לי שהG7 חלק מאד. מי שיש לו ניסיון עם שני העכברים ויכול להמליץ לי זה יהיה נחמד מאד (כמובן עם סיבה למה) תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  2. Started by tronado,

קבלתי את העכבר האם כדאי לי לקנות לו פאד האם יהיה הבדל בדיוק?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  3. שלום לכולם, ברצוני לקנות מארז HTPC ואני מתלבט בין שני מארזים של ף 1. ZALMAN HD-160 2. SILVERSTONE LC-16 מה יותר טוב? על מה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  4. Started by eXquiZz,

שלום אני רוצה לקנות מדפסת עם פקס במחיר של 500 ש"ח אני רוצה שהיא תיהיה חסכונית בקניית הדיו ובכללי חסכונית וגם מומלצת מאוד... כאילו שיהיה שווה לקנות אותה,למישהו יש המלצות בסכום? תודה רבה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  5. Started by x-boy_24,

שלום לכולם. בגלל שהMX-518 שהיה אצלי בערך שנתיים התחיל לעשות בעיות אז החלפתי אותו . רציתי לקנות שוב את הMX518 אבל כשראיתי בחנות את הMX400 וניסיתי אותו אז הוא היה לי יותר נוח מאשר הMX518 . עכשיו לי שאלה . את הגלגלת של העכבר אפשר להזיז ימינה ושמאלה . אבל אני לא צריך את זה . אני צריך רק את הכפתור עצמו (כשלוחצים על הגלגלת) אבל זה נורא קשה ללחוץ כי זה כל הזמן נלחץ לי על הצד . השאלה שלי זה אם אפשר לשנות את שני הכפתורים האלה שיעבדו כמו הכפתור הרגיל של הגלגלת? זאת אומרת שאם יזיז את הגלגלת שמאלה או ימינה אז זה יעבוד כאילו שאני לוחץ על הגלגלת עצמה. תודה וסליחה אם אני לא כל כך מובן (אני עייף) .

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  6. שלום לכולם, אני צריך המלצה למדפסת דיו צבעונית למטרות משרדיות (גרפים וטקסט צבעוני). מעוניין במדפסת אמינה שתשמש אותי להדפסת מספר עמ' בשבוע ולא יותר מזה (נגיד 50 דפים בחודש וזה בהגזמה). אבל הכי חשוב שתהיה חסכונית מבחינת הדיו. האם יש איזה סדר גודל של מחיר בו כבר מתחילים לקבל משהו טוב אבל עדיין זה לא יהיה יקר? גמיש במחיר אבל מעדיף לשלם פחות ולא אוהב לשלם על משהו שאני לא באמת צריך ) אם יש למישהו המלצה לדגם ספציפי שהוא התנסה בו זה יהיה מעולה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  7. Started by Leonardan,

ברשותי מדפסת משולבת Brother MFC-425CN, למעלה משנה השתמשתי בדיו חלופי (D.M.O) ללא שום בעיה, לפני כחודשיים הצבע השחור חדל מלעבוד (גם לאחר שהחלפתי למיכל חלופי חדש), אני לא מדובר שהתקלה היא מכיוון שהדיו לא מקורי. שאר הצבעים עבדו היטב, כעת נגמר הצבע הצהוב. 1. האם יש טריק שיאפשר לי להמשיך להדפיס (בכחול למשל) מבלי להחליף את המיכל הצבע הצהוב שנגמר ? (הבנתי שבמדפסות הללו חייבים את כל המיכלים כדי שהמדפסת תסכים לעבוד...) 2. האם יש משהו שניתן לעשות עם בעיית השחור ? נראה כאילו יש סתימה בצינור של הצבע השחור או משהו כזה,מה ניתן לעשות ? (אין לי בעיה גם להיות אגרסיבי ולפרק את המכשיר, מכיוון שאם לא, הוא ילך לפח האשפה בכל מקרה...) 3. במידה ואשלח את המדפסת לתיקון נושא השחור, האם העלות אמורה…

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  8. Started by davli,

שלום לכולם. אני מחפש שלט (אם אפשר דמוי ps3 אם אפשר) כדי לשחק pes כמו בנאדם על המחשב. אם למישהו יש ניסיון איתם ויכול להמליץ על אחד ברמה של שלט PS3 אמיתי אודה לו מאוד...תקציב הוא לא בעייה. הבנתי ממס אנשים שפשוט עדיף לקחת שלט מקורי של xbox360 שמתאים גם למחשב כי שלטים של קונסולות תמיד טובים יותר...זה נכון??? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  9. Started by (G),

יש לי WHEEL של PS2 שאותו חיברתי למחשב, אני משחק GRID, לא היה לי WHEEL שנחשב מקצועי ולכן אני לא יודע להשוות. כשאני משחק GRID, השליטה די קשה, השאלה היא כזאת: האם שווה להתעסק עם הגדרות הרגישות של ה-WHEEL ולהתאמן עליו או שהוא ממש פשוט ולא יעשה את העבודה גם אם אני אכוון ואשקיע שעות אימון עליו. קישור לאתר המוצר: http://www.szdashine.com/e/product2.asp?id2=26&id=172 תודה.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  10. אני רוצה לקנות מדפסת חדשה , אני עכשיו רוצה להתחיל בליין במגנטים לאירועים אני צריך לקנות מדפסת.. אני לא יודע מה כדאי ולכן אני פה ..יש למישו המלצה? צריך שתהיה איכותית , ונראה לי ההדפסה זה לא דף רגיל כי יש לו ברק, אולי זה למנציה או משו אני לא יודע

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  11. אני מקים קיוסק אינטרנט ומחפש מקלדת + עכבר אינטגרלי שלא יוכלו לחבר בו עד כמה שאפשר .... יש פה תמונה http://www.montegonet.com/prodsvcs/barbados_privacy.html האם יש חברה שמוכרת מלדות כאלה בארץ ???

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  12. Started by avihy,

מה ההבדל בין G5 לבין G5 הגרסה החדשה?

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  13. אני מחפש מקלדת בעיקר וגם קצת ציוד גיימרי אחר רציתי שתציעו לי על מקלדת שתתאים לי במיוחד למשחק WARCRAFT 3 TFT כמו שכבר הזכרתי במשחק יש דיי הרבה HOT KEYS ודברים כאלה או אחרים מי שמחשק דיי הרבה זמן במשחק יודע שצריך מקלדת טובה אני מחפש מקלדת שתכלול כפתורי CUSTOM זמן תגובה מהיר ודברים כאלה או אחרים אין לי תקציב בינתיים אז תציעו ואם יש לכם ידע במשחק אז תגידו לי מה עוד אני צריך ומהווה ציוד חשוב בינתיים ראיתי את הTARANTULA שמאוד אהבתי אבל אי אפשר למצוא אותה כרגע למכירה כפי שראיתי כל הכבוד על הסיקור היפה שעשו לה ואת הZBOARD בקיצור תציעו לי מה יהיה לי הכי טוב למשחק אסטרטגיה זה תודה נ.ב סליחה על הניסוח

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  14. Started by Ferrari599,

אני זקוק למקלדת ועכבר למחש החדש שלי. אני עובד הרבה בפוטושופ, משחק מדי פעם וכותב מאמרים\עבודות. עדיף ללכת על מערכת עם חוטים? או אלחוטי? אני רוצה שהכל יהיה בצבע שחור(אפשר שיהיה קצת אפור גם). על מה ללכת?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  15. נא לא לחרוג מהתקציב

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  16. עדיף מחיר לא בשמים. לא צריך את הכי טוב שיש. למסך LCD לא LAPTOP. תודה מראש למגיבים.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  17. חסר לי ההגה(אני גם ככה לא משתמש בו) וחשבתי אולי אוכל לנצל את הדוושות בFLIGHT SIMULATOR הסט הוא של THRUSTMASTER ויש לדוושות חיבור שנראה כמו PS2 שמחבר להגה ובהגה יש חיבור USB. האם יש דרך לחבר את הדוושות בנפרד?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  18. Started by Cilay,

היום יש לי את העכבר רייזר דיאמונדבאק , אבל הוא לא מגיע לי למיטה ... השאלה שלי האם אני יכול להשתמש בשני עכברים בו זמנית ? ולכמה זמן מחזיקות הבטריות בערך ? תודה .

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  19. Started by kobi_af,

רציתי לדעת מה חשיבותו של מארז כאילו למה מארז אלומיניום נחשב למארז טוב איזה חברות מארזים ידועים בתעלות אוייר וכו תסבירו לי מה טוב במארזי cooler master

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  20. Started by Satlan,

שלום, אני קונה בקרוב מחשב ואני מתלבט בין שני ספקים הראשון הוא ה- Thermaltake Purepower 460W Blue light - Active PFC - ATX 2.01 והשני הוא ה- Thermaltake - Purepower Butterfly 480W (W0019) - Active PFC אני קונה את המחשב מזיגזאג כך שאל תביאו לי ספקים שלא קיימים שם בכלל .. התקציב המקסימלי הוא 550 ש"ח לספק ... ספק אחר , הערות תגובות או כל דבר אחר יתקבלו בברכה =] בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  21. אני רוצה לקנות Webcam, יש להורים שלי את ה - Logitech Quickcam Pro 4000 והיא ממש טובה, אך היא גם יקרה, רציתי לדעת איך ה - Quickcam Zoom בהשוואה אליה... תודה.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  22. Started by Ohad19,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש מבוסס AMD אני מתלבט בעיקר בנוגע למארז ולספק מארז אני דיי סגור על RAIDMAX Scorpio 868 Silver 420 Watt בלי הספק. אבל אשמח לשמוע הצעות אחרות. בנוגע לספק אני מתלבט בין הספקים הבאים וארצה לשמוע עצות בנוגע לספק טוב ואמין של חברה טובה שיעשה את העבודה. טווח המחירים הוא 500 - 600 ש"ח. HEC ACE480 480W 20/24PIN - 443 OCZ ModStream Power Supply 450W - 569 ENERMAX EG495P-VE Noisetaker 485W - 595 (או ספקים אחרים של החברה, זה מה שמצאתי.) זה המפרט נכון לעכשיו בלי המארז והספק. AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box Venice Stepping E6 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 Twinmos 512MB DDR433 PC3500 DDR Speed Premium B…

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  23. Started by zlx32,

מצטער על השאלה הנובית אבל בגלל זה אני כאן... רציתי לדעת כמה עוד אני יכול להעמיס על הספק שלי, אני עם P4 2400 512DDR ו radeon 9000 pro לא יודע אם זה משנה... 3 מאווררים - אחד קדמי על המארז, אחד של המעבד ואחד על הספק. לא הוספתי שום דבר לבד, הספק שלי לפי מה שכתוב עליו יכול לעמוד ב 168W ב 12V. אני מעוניין להוסיף עוד מאוורר/שניים של 80 מ"מ, ואולי גם קטודה קרה. האם הספק יכול לעמוד בעומס? האם יש דרך למדוד?

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  24. Started by Dano,

אתם ממליצים על הקומפקוס CI6A21? עם ספק 400W? זה בא עם מאוררים?

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  25. אבל למשל שלא יגזימו לי אם המשלוח מחול(הכוונה במחיר)

• 2 תגובות
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים