עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. העכבר הוא לסלון לסרטים במקרן ולא למשחקים, אבל אני רוצה שיהיה עכבר כמה שיותר טוב שיכסה על החסרונות שלו כמה שיותר. חוץ ממנו יש לי עכבר RAZER DIMONDBACK יתכן שיהיה לי בעיות לעבוד עם שני עכברים? (אחד משחקים בחדר ואחד לסרטים בסלון עם המקרן) בינתיים חשבתי ללכת על העכבר שנקרא MX 900 של לוג'יטק. אני מעוניין רק בעכבר ולא במקלדת וחייב בלוטות' ל8 מטר ומעלה חייב שהעכבר יהיה אמין ולא יקרה משהו כמו שאני מזיז את העכבר ורק אחרי כמה זמן הוא יזכר שהוא צריך לזוז

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  2. Started by CS1994,

שלום לכולם. יש ברשותי מחשב נייד מדגם ASUS UX430UNR ואני מעוניין לקנות תחנת עגינה. כרגע, לתחנת העגינה אני מעוניין לחבר רמקול, 2 מסכים (FHD מדגם של SAMSUNG 24 אינץ') , מצלמת אינטרנט ומקלדת + עכבר. בעתיד, ארכוש מסך מרכזי בגודל של 32/34 אינץ' (להערכתי הוא יהיה 2K או 4K) ואשאיר בנוסף אליו את אחד המסכים שקיימים. לאחר בדיקה אני מבין שתחנות עגינה יכולות להיות בעיתיות אם לא בוחרים אותם נכון, לכן אשמח לייעוץ. חיפשתי באינטרנט לגבי אם הדגם שלי ניתן להטענה דרך תחנת עגינה כזאתי או אחרת, אך לא מצאתי מידע בנושא. אהיה מאוד מעוניין שהתחנת עגינה כמובן תטעין לי את המחשב. אשמח מאוד לעזרה והמשך יום טוב

3. שלום, בזמן האחרון המחשב שלי מתחיל להיות איטי מתמיד... וכמעט כל הזיכרון בשימוש, אז החלטתי לקנות זיכרון. את מפרט המחשב שלי תוכלו לראות ב"מפרט מחשב". עכשיו אני לא כ"כ מבין בעסק הזה... אז הייתי רוצה שתמליצו לי מה לקנות... בתקציב של כ-400 ש"ח תודה

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  4. Started by chenrp,

.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  5. Started by Ice_m@n,

הוא נראה טוב והוא של hp וגם אין לי usb2 (אז ככה שזה לא משנה אם אין לו... אבל כתוב שהוא סורק דף ב-30 שניות וזה הרבה מאוד... אני צריך סורק מהיר כי יש לי המון מסמכים לסרוק...ו 30 שניות זה ה-ר-ב-ה יש יותר מהירים? נ.ב. תודה לכל מי שעוזר!!!

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  6. Started by apelzig,

האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג אותו?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  7. אני מחליף עוד שעה מארז מהפוקסקון הסאונטי (חם) שקניתי לצערי ! חייב תגובה כמה שיותר מהירה (אני ממש לא בקיא במארזים) פשוט הכל אצלי רותח עכשיו (מעבד ב 50 - לוח ב - 45 הרדיסק ב 48 ) בקיצור עוד שעה אני יקפוץ יחליף את המארז הזה מה אתם חושבים על זה ??? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7203 והאם הוא שקט !! חשוב לי שקט ! אני לומד , והמחשב אפשר להגיד ממש עומד לי מול הפנים ? תודה , חייב תגובה מיידית .

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  8. אהלן אני מחפש מכשיר ביתי שמכיל את כל מה שציינתי בכותרת התקציב הוא לא ידוע מכיוון שאינני יודע כמה הדברים האלו עולים חשוב לי שההדפסה תהיה באיכות טובה ולמדפסת יהיה כ. רשת אלחוטי..אני לא רוצה לחבר אותה בכבל למחשב אלא לשים אותה בסלון.. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  9. אבל למשל שלא יגזימו לי אם המשלוח מחול(הכוונה במחיר)

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  10. Started by eegg,

אני מחפש מתאם 20 פין ל24 פין או מאריך של 20 פין? ראיתי כבר בנועה מחשבים ובזיגזג אבל שם הם נורא יקרים גם באריהב אין צריך עזרה במציאת המתאם/מאריך אם אני לא מוצא את הכבל אני צריך ספק גנרי זול מתחת ל60 שח

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  11. קודם כל מחירו 695 שקל. הוא תומך ATX2 תומך בSLI בנוסף הוא מגיע עם מאוורר 120 מתנה ופאנל ייחודי לחריץ הפלופי המציין מתחים ועוד.. סתם הייתי רוצה לשמוע ממישהו שיש לו אותו איך הוא.... והאם זה שווה, האם הספק ג'נרי?

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  12. קיבלתי את מכשיר כף היד הנ"ל ויש איתו בעיה, הבנתי שהוא לא עובד עם הוא לא מחובר לתחנת עגינה שלו, ברגע שאני מוציא אותו מתחנת העגינה שלו הוא לא עובד, השאלה שלי זה למה? הסוללה שלו היא אמורה להיות בסדר, הבנתי שזה משהוא שקשור לזה שהמשתמש הקודם שלו לא השתמש בו תקופה ארוכה ואז הסוללה הפסיקה לעבוד?!? (מילים לא שלי) האם יש משהוא שאני יכול לעשות להציל את הסוללה או שאני חייב לקנות חדשה?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  13. Started by shuky123,

לוח האם שלי התקלקל כנראה כתוצאה מסתימת אבק במאוורר. האם ישנו מדריך לניקוי המחשב? מה התדירות ובאיזה אופן ובעיקר איך מנקים את המחשב?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  14. Started by JVC,

האם הספק הזה יחזיק את המערכת הזאת טוב? ספק: ספק כוח למארז Thermaltake 300WATT 1 FAN מארז:Thermaltake Xaser III Lanfire - Aluminum Case כרטיס מסך: power cooler radeon 9800 pro 128 mb 256 bit מעבד : amd athlon 64 bit 3000

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  15. אני רוצה מוצר איכותי (אפשר מבית לוג'יטק) וזה דחוף מאוד. הגה נוח לתפעול עם כפתורים והכול וגם פדלים נחמדים, אני לא יודע אם אני צריך תיבת הילוכים או שהיא מובנית בהגה.

16. Started by lion03,

אני מחפש איפה אפשר להשיג בירושלים את הדברים האלה שעליהם מחברים את הלוח אם (המגביהים)

17. Started by Cowerd,

אני צריך עזרה בבחירת ספק כח.. יש את זה http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6461 ויש את האנטק True power 480w TrueBlue http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6723 מה עדיף? והטרו עולה 100 שקל יותר... אני לא קונה מלוגיק אני קונה מ-www.com4u.co.il ואני צריך לדעת אם זה חנות טובה אני קונה משם מחשב שלם ב-9700 שקל... אז תגידו מה עדיף

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  18. Started by benib,

http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/3443&cl=us,en מישהו התנסה בו? תודה

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  19. Started by EagleX2,

חברה בבקשה תמליצו לי על מארז מתאים למודינג ואובור קלוק רציני (גדול אפשרות לתוספות בעתיד) עד 800 ש"ח

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  20. Started by HeaT-SinK,

http://www.enermax.com.tw/cs-3181.htm

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  21. יש את המקלדת הזאת: Logitech Classic Keyboard שהיא בדיוק בצבע שאני רוצה - שחור מבריק, שקוף כזה... המקלדת הזו טובה לי מבחינת תקציב, אבל היא לא מולטימדיה.. ואני צריך שיהיה לי כפתורי קיצור על המקלדת כמו "עצור, נגן, שיר הבא, הקודם..." בקיצור אני מחפש מקלדת מולטימדיה בצבע הזה... בתקציב של עד 100 ש"ח.. העדפה למייקרוסופט או לוג'יטק, אבל כל דבר אחר מתקבל בברכה.. תודה! ** יש אפשרות לתכנן מקשי קיצור לבד? למשל ש: לחיצה על 9+8 פותחת את המחשבון של ווינדוס?

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  22. Started by x-boy_24,

שלום יש לי מחשב שיש לו את המארז הבא זה המארז sp-6083 http://www.mono-mode.co.il/Category.asp?intCategoryID=25 ויש לי את המפרט הזה intel pentium 4 3.0 ghz 512 ram 80 gb gefore6200 128 mb אז רציתי לשאול האם המארז הזה הוא גנרי פשוט ואם כדי להחליף אותו במארז אחר המארז עצמו לא עושה לי בעיות ואם כדי להחליף אז עד 300 שקל תודה לעוזרים

23. ראיתי שממליצים על מצלמות פשוטות יחסית, נגיד כמו: QuickCam Express Logitech אבל תיראו תגובות של אנשים: http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=28716 אולי כדאי להגדיל את התקציב מ100-200? מה אפשר למצוא ב250? שיהיה שווה, ולא יגרום אחר כך לאכזבה?

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  24. שלום, ברצוני לרכוש את דגם הMX510 של Logitech, רציתי לדעת אם יש חנות כלשהי באזור חיפה או באזור הצפון שיש לה אותו במלאי, תודה.

25. Started by dids22,

נכון חוטים שבמולקס הם אדום שחור שחור צהוב אז היום שמתי לב שי לי חיבור מולקס שיש לו יותר חוטים( פי 2) כלמר אדום שחור x 2 שחור x 2 צהוב x 2 אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוןןן אז למה יש אותם ??במה הם שונים ?? ואפשר גם אותם לחבר להארד דיסק לdvd וכד'??

• 1 תגובה
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים