ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אולי למשהו יש רעיון איפה אפשר למצוא היום סורק ידני ? (חיבור USB או LPT) בנוסף יש לי סורק UMAX דגם S6e רציתי לדעת אם משהו יודע איפה אני להשיג את תוספת של מזין נייר אוטומטי עבורו (מחפש חדש אבל אם למישהו יש יד שניה אז אני פתוח להצעות - הודעה פרטית כמובן) בתודה על מידע, טל
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אז ככה,בחודשים האחרונים בהם היתי בצבא לא התעדכנתי בעצם בשום דבר,בטח ובטח שלא בנושא עכברים. המצב הוא כזה,אני עם עכבר intellimouse explorer (חפשו בגוגל אם אתם לא יודעים מזה) של מיקרוסופט כבר שנתיים ואולי אפילו יותר. הוא הספיק להתקלקל לפני כשנה ולמזלי היתה לי עוד אחריות ותיקנו לי אותו. יש לו באופן קבוע בעיות עם הלחצנים (בעיקר השמאלי) ולפעמים צריכים ממש להכות בו כדי שילחץ על משהו,ולי ת'אמת נמאס. חוץ מזה הוא אחלה עכבר ויחסית גדול (ולכן מתאים ליד שלי) אבל באמת שנשבר לי. הספקתי להיות גם כמה שבועות עם MX518 והוא בהחלט נחמד - יחסית גדול,נוח ליד,אבל די שנאתי את הגלילה שלו שהיתה כאילו עם קליקים כאלה ולא גלילה חלקה ולכן בסוף ויתרתי עליו. כמה דגשים,כמובן כמובן שעדיף עכבר זול מגג …
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם. מישהו התנסה פעם עם טלווזיה ניידת, כזו שאפשר להחזיק בכף יד, עם מסך קטן, 2-5 אינטצ`? איך האיכות? האם רואים טוב? ואיזה ערוצים אפשר לקלוט?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
קניתי אותו לפני יומיים במבצע של אופיס דיפו ....שילמתי 199 ש"ח.....אבל מיקרוסופט שולחים לי צ'ק של 50 ש"ח בדואר חיברתי אותו למחשב והוא עובד מצויין ....אבל.........הרטט לא פועל אפילו במשחקים שכן תומכים ברטט כמו NFS וTEST DRIVE המשחקים האלה פועלים לי עם רטט בגירסא החוטית של השלט שגם אותו רכשתי לפני חצי שנה אבל משום מה בשלט האלחוטי אין רטט....האם למישהו כאן גם כן יש את השלט האלחוטי של ה360 מחובר למחשב והרטט כן עובד לו?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מדפסת משולבת שתתאים לסטונדט (סורק ומכונת צילום חובה, פקס לא) עד 400 ש"ח. אם יש משהו שממש שווה את זה אז אפשר לחרוג ב50 ש"ח. אם אפשר שתהיה קומפקטית עד כמה שניתן, ושיהיה לי מזין דפים (תקנו אותי אם אני טועה, זה המתקן ששמים בו 10 דפים לצילום וזה "סוחב" אןתפ אוטומטי לצילום במקום לעשות את זה ידני אחד אחד?) מחיפושים פה בפורום וקצת באינטרנט הגעתי לכמה דגמים: HP OFFICEJET 4500 HP OFFICEJET 4580 CANON PIXMA MX320 - מקבלת ביקורות ממש טובות באינטרנט ועולה בסה"כ 285 בKSP - שווה? תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה סט יותר טוב למשחקים ולשימוש כללי במחשב. Microsoft Reclusa Gaming Keyboard Microsoft HABU GAMING Mouse או Cordless Desktop WaveוLogitech http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2565
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
I saw some threads here about getting adsl to work on linux... the solution that TheWizard gave was LONG but I guess it works... anyway, I use Mandrake 8.1 and all I had to do is follow the built-in wizard to configure an adsl internet connection! thats it! I told it that I want to set an adsl connection and an internet connection. then the internet connection wizard begun, I gave it my login name and password(nothing more... except a connection name) clicked next... internet connection wuzard is over! then the network wizard appeard, I entered 10.200.1.1 for IP and 255.0.0.0 for Subnet mask(im not sure thats the name... dont remembers) clicked next, then i deleted a…
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
ראיתי על זה קצת בחיפוש אבל לא ממש הבנתי איך זה מבאס להחליף כל פעם בחיבור מאחורה פעם אוזניות פעם רמקולים אז איזה אפשרויות יש?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
היי חברים אני לא בטוח אם הנושא הזה צריך להיות פה אם לא אשמח לדעת איפה הכי כדאי לפרסם את השאלה אני מעוניין לקנות הגה למחשב מתלבט בין 2 דגמים Logitech G923 Trueforce או Thrustmaster TMX PRO Force Feedback אשמח לעזרה אני חושב שהכי חשוב לי זה איך הפידבק של ההגה תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
דרישות: שלא תהיה צעצוע שהאלחוט שלה יהיה איכותי ולא יתפספסו אותיות בהקלדה אם אפשר, שלא תהיה בחבילת קומבו עם עכבר, אבל אם אין ברירה, לא נורא.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
בהמשך לשאלה... מחפש תוכנה שמאפשרת לראות סרט מהמחשב בטלוויזיה ובמקביל לעשות כל פעולה אחרת במחשב לשחק להתכתב וכו'? האם יש מוצר או תוכנה שעושה את הפעולה של המכשיר הזה http://sababadc.com/divx/divx.html יש אולי מכשיר דומה שבעצם מאפשר גישה לקבצים של המחשב אולי עם חיבור רשת ויש לו יציאות לטלוויזיה ככה שזה מן הסתם יהיה יותר זול ...
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום, במהלך בניית מארז חדש למחשב מדיה סנטרת ניתקלתי בצורך ב"זווית AGP". כרטיס Agp riser ימני. במידה ומישהו מקיר איפה ניתן להסיג אחד כזה? תעזרו בבקשה. (חוץ מPLONTER ) במידה ואין מאיפה להסיג אני כנראה יצתרך לעשות אותו לבד. במידה ומישהו עשה, אשמח לשמוע על הבעיות שיכולות להיות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
האם ניתן? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות("רגילות"- לא אלו שנכנסו לאוזן) לשימוש כללי, שזה אומר: בעיקר מוזיקה וסרטים וקצת משחקים. מכיוון שאני לא יודע איך הנושא עובד, רצוי שיהיה לזה תאימות לסוני 4, לטלפון או למחשב (אם זה אומר שצריך לרכוש חלקים בנפרד, אשמח שתיידעו אותי על כך). בנוגע למיקרופון: אם יש מיקרופון פנימי, מה טוב. אני לא רוצה אוזניות שבהן המיקרופון חיצוני (משמע, זרוע שמגיעה לפה) חשוב מאוד שלא יהיו גם מצועצעות מידי. ואם זה משנה, אני אוהב לישון עם מוזיקה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי עכבר מתוצרת A4Tech דגם X-710. חדש יחסית - כחצי שנה בשימוש. בגדול הוא סבבה לגמרי פרט לבעיה אחת: לפעמים (זה בא והולך) כשאני לוחץ על הכפתור האמצעי שלו, הוא עושה לחיצה כפולה למרות שאין שום "פידבק" לזה. זה מעצבן במיוחד כאשר אני בא לסגור טאבים לדוגמה בדפדפן ופתאום נסגרים לי שניים ביחד. אני יודע שזאת לא תקלה שגוררת את סוף העולם בעקבותיה, אבל זה כן משהו קטן ומציק. מישהו יודע כיצד ניתן לפתור זאת? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
היי כרגע יש ברשותי מדפסת ביתית משולבת מדגם hp6830 שאני לא מרוצה ממנה וזאת עוד בלשון המעטה. אני ממש אוכלת ממנה מדורים עקב הדרייבר של המדפסת שלא מותאם כראוי לוימדוז 10. לכן אני רוצה המלצה למדפסת חדשה עם דרייבר שנתמך כראוי עם וינדוס 10. מדפסת שכל מה שאצטרך לעשות זה רק להחליף ראשי דיו ולא לשבת שעות על גבי שעות עם תומכים טלפוניים של המוצר.
-
- 0 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בהמלצה למארז חיצוני לדיסק קשיח של נייד 2.5". אם אפשר משהו טוב ולא יקר. אשמח לתגובות ולעזרה בנידון, מאחר ובירצוני לנצל את הדיסק קשיח לנייד של ה 60 ג'יגה ששוכב אצלי על המדף.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
איך עושים את זה? האם צריך כבלים מיוחדים לחבר שתי מחשבים לתקשורות דו-כיוונית? או האם כבל זכר-זכר USB רגיל מספיק? האם אפשר לעבוד בפרוטוקול TCP/IP בחיבור שתי מחשבים דרך הUSB באמצעות כבל? אני רוצה לחבר שני מחשבים ולהעביר בינהם קבצים ולשחק וכו' אז אני מניח שאני צריך לעבוד בפורטוקול TCP/IP, LAN לפחות בשביל לשחק בינהם...?? אם כן איך אני עושה את זה? כל עזרה תתקבל בברכה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי את הדונגל מEBAY ועובד יופי עם VLC WMC וBLAZE עם הדונגל מגיע שלט אבל אני לא יודע להגדיר אותו באף אחת מתוכנות, אשמח אם תעזרו לי להגדיר לWMC
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אשמח לקבל המלצות למדפסת לייזר צבעונית (השימוש בצבעוני יהיה יחסית מנורי כך שאיכות ההדפסה בצבע היא פחות קריטית אבל כן חשוב שתהיה קיימת). 1. חשוב שתהיה עם טיונרים מפוצלים לצבעים. 2. חסכונית (אשמח לדעת אם מחוייבים לטיונירים מקוריים של החברה או שאפשר גם תחליפיים) 3. איכות הדפסה ברמה טובה (אמור לשמש להדפסת ברכות ללקוחות כחלק מעסק של מתנות וזה צריך לצאת באיכות טובה. 4. אמינה התקציב הוא לא גדול ואשמח להוציא כמה שפחות, אך עומד על עד 500 ש"ח. (מניח שאם אהיה חייב אז אוכל להתגמש קצת למעלה). תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת עם סורק בסביבות ה-300 ש"ח. צריך שהיא תהיה חסכונית ומספיקה להרבה הדפסות, אם אפשר גם הדפסה דו-צדדית. האם יש באמת מדפסת שהיחס בין מספר ההדפסות למחיר של הדיו משתלם, או שתמיד יצא מצב שהדיו מספיק להרבה הדפסות אך הוא יקר מאוד או להפך, הדיו זול מאוד אך מספיק לקצת הדפסות ואז המחיר נשאר בערך אותו הדבר? אם אתם מכירים מדפסת שהדיו יחסית זול ומספיק להרבה הדפסות אשמח להצעות! תודה !
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
יש לי לוח אלקטרוני של GENIUS EPEN SERIEL יצרתי טופס ב WORD ויבאתי לתוכו איזור של צייר(לא חשבתי על פתרון יותר טוב אולי אתם תציאו משהו). הבעיה שכשאני לוחץ על האיזור הזה בשביל לחתום אז מאוד קשה להתבייט על העט על האיזור מכיוון שהעט מתפקד בתור עכבר אז כל תנועה באיזור של הלוח מזיזה את הסמן מאיזור החתימה. רציתי לשאול האם יש איזו דרך לקבע את הסמן למלבן של החתימה שיבאתי מהצייר וברגע שאני מסיים לעבוד עם איזור החתימה אני לוחץ ENTER וזה יוצא מהאיזור הזה ואז הסמן משתחרר. כמובן אתם מוזמנים לכתוב עוד דרכים ליישם את רעיון החתימה בתוך טופס. תודה.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
רכשתי את הסט לפני כמה ימים ב 200 שקל אחרי שחיפשתי סט זול ונורמאלי. פסלתי את המועמדים העיקריים במחיר הזה (ex110 של לוגיטק ו 1000 של מיקרוסופט) אחרי שראיתי אותם בחנות והם נראו ממש זולים, כמו כן המוכר אמר לי שהטווח שלהם קצר מאוד ואם אני ירחיק אותם מהשולחן (נגיד לספה) הם לא יקלטו וסיפר לי על הפלא החדש (עלק חדש...) והוא מקלטים בתשדורת 2.4 GHZ. לצערי רק הדגמים ההיקרים של לוגיטק ומיקרוסופט תמכו בתקן הזה. אחרי חיפוש קצר מצאתי את המקלדת הזאת, שתומכת בתקן, באה מחברה מוכרת (לא TECH וכ"ו) ובמחיר סביר בהחלט. הסט כאמור מחזיק עד טווח של 10 מטר (כל מקום מהסלון הוא קולט מצויין), העכבר פשוט אבל לא מרגיש זול, סימטרי (מותאם לימניים ושמאליים) ובלי כפתורים מיוחדים, תכונה טובה היא כפתור הכי…
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שאלה מצלמה דיגיתלית יכולה לתפקד כמו WEB CAMERA? אולי באזרת איזה תוכנה או משהו כזה?
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום רב! ברשותי Lenovo ThinkPad USB 3.0 Docking Station מהסוג הבא: https://www.amazon.com/Lenovo-ThinkPad-Docking-Station-0A33970/dp/B008ABKADI ברצוני לחבר אותו ללנובו x240. הבעייה היא שיציאת הכוח שלו משולבת עם יציאת וידאו ( HDMI) , מה שנקרא אצל לנובו onelink. ואילו כניסת הכוח של x240 של לנובו היא בודדת, אין בצמוד אליה כניסת וידיאו תואמת (יש כניסות כאלה שמתאימות ל onelink בניידים אחרים של לנובו) כך שלא ניתן לחבר את ה x240 אל תחנת עגינה זו. ראה תמונה: ב שאלתי היא:האם יש כבל מאריך של כוח שניתן לחבר ליציאת הכוח של ה docking station הנ"ל ? (כלומר, לכבל הצהוב שבתמונה) ? כמובן שאני מדבר על מאריך למתח יציאה בלבד,…
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-