עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by tfo,

שלום אני קונה לוח של EPOX 8KDA3J AMD64 והייתי רוצה לדעת איזה מארז כדי לי לקנות יש לי תקציב גדול והדבר הכי חשוב אני רוצה לדעת האם במארז הזה: A-top X-Blade Gaming Cas יש ספק טוב? עריכה: האם כדי לי גם לקנות מאוורר למעבד?

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  2. השאלה בכותרת.

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  3. Started by joniar,

אני מחפש מיקלדת במחיר 200=250 שח"ח

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  4. שלום לכולם ! התחלתי השנה לימודי הנדסת חשמל והחלטתי לקנות מדפסת לייזר (עקב המחירים הזולים והעלות הזולה יחסית של המחסניות) בשאיפה שתחזיק את כל הארבע שנים... הפרמטרים החשובים הם : 1. תחזיק 4 שנים. 2. שלא תמשוך 2 דפים אחרי חודשיים של עבודה (אני מתווכן להדפיס בעיקר דו"צ (דו צדדי)). 3. קטנה. 4. עלות זולה ככל האפשר. 5. אין צורך בסורק. אין לי השארה כמה אני אצטרך להדפיס, נניח בסביבות ה-60 עמודים בשבוע... תודה... עדי

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  5. יש לי את תוכנת הניווט, אבל אני לא מצליח להתקין את האנטנה של ה GPS, האנטנה היא bluetooth וכן יש תמיכה לזה בפאלם, אך כל פעם שאני מנסה להתקין הוא מבקש סיסמה של הספק, הסיסמה הראשית היא 0000 אבל זה לא עוזר מה יכול לגרום לבעיה?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  6. Started by arik100,

אז ככה מישהו מפה פעם קנה מNOACOMP.COM ויכול להמליץ עליהם? כי אני פשוט לא רוצה רכיבים ממוחזרים וג'נריים אני רוצה לקנות אצליהם את העכבר MX 518 קיצר איך החנות תנו חוות דעת

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  7. Started by Avi313,

יצא לכם להתקל במארז הבא: Antec PERFORMANCE TX640B Black Steel ATX Mini Tower Computer Case 400W Power Supply איך הוא? הוא עדיף למשל על המארז של Compucase 6A21+400W?

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  8. צריך עזרה בבחירת אל פסק בסכום של 400 שקל פחות או יותר למפרט שלי.. פנטיום 4 630 1 גיגה זיכרון 6600 רגיל כ.טלוזיה 2.כרטסי רשת מסך 17 מאג 770T ואם אפשר על הדרך אל פסק שיחזיק 2 מחשבים את הפנטיום 4 שלי ועוד פנטיום 3 ביחד..והמחיר לאחשוב לאל פסק הזה רק לדעת..שהוא חזק

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  9. Started by ybit,

1-האם מישהו יכול להגיד לי מהו ההבדל בין סוגי ה FIRE WIRE השונים, האם הם משפיעים על איכות הוידאו שאני דוגם למחשב? 2-איזה FIRE WIRE כדאי לי לקנות?

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  10. שלום, קניתי היום מחסנית חדשה עקב זה שהקודם התייבש לי, אם תוכלו להגיד לי מה לעשות כדי שהחדשה לא תתייבש אני .

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  11. יש לי שני מחשבים עם יציאות DVI שיתחברו ליציאת RGB דרך מערכת מיתוג אני מחפש מערכת כזאת יש המלצות ? (:

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  12. נא לא לחרוג מהתקציב

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  13. Started by ד ו ד,

אל פסק עבד בלי בעיות ומידי פעם נבדק תחת עומס. לפני זמן ניסיתי פעם ראשונה לקבוע בתוכנה זמן לכיבוי המחשב, המחשב אומנם נכבה אבל לצמיתות - הלך הלוח. השאלה שמענינת כרגע היא האם האל פסק פשוט מנתק את אספקת החשמל למחשב תוך זמן מתוכנן בלי קשר לפעילות במחשב, או שהמתח מופסק רק אחרי שתוכנת עזר כל שהיא מורידה את המחשב בצורה מסודרת.

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  14. Started by or5412,

תודה

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  15. שלום לכולם, אני צריך המלצה למדפסת דיו צבעונית למטרות משרדיות (גרפים וטקסט צבעוני). מעוניין במדפסת אמינה שתשמש אותי להדפסת מספר עמ' בשבוע ולא יותר מזה (נגיד 50 דפים בחודש וזה בהגזמה). אבל הכי חשוב שתהיה חסכונית מבחינת הדיו. האם יש איזה סדר גודל של מחיר בו כבר מתחילים לקבל משהו טוב אבל עדיין זה לא יהיה יקר? גמיש במחיר אבל מעדיף לשלם פחות ולא אוהב לשלם על משהו שאני לא באמת צריך ) אם יש למישהו המלצה לדגם ספציפי שהוא התנסה בו זה יהיה מעולה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  16. Started by Ice_m@n,

הוא נראה טוב והוא של hp וגם אין לי usb2 (אז ככה שזה לא משנה אם אין לו... אבל כתוב שהוא סורק דף ב-30 שניות וזה הרבה מאוד... אני צריך סורק מהיר כי יש לי המון מסמכים לסרוק...ו 30 שניות זה ה-ר-ב-ה יש יותר מהירים? נ.ב. תודה לכל מי שעוזר!!!

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  17. שלום לכולם! בקרוב תיהיה לבן דודי יום הולדת, For the record, דוד שלי הוא פריק במודניג ובאלקטרוניקה, בפעם האחרונה שהייתי אצלו בדקתי (בחשאי) מה הוא ממש רוצה שיהיה לו וגיליתי שזה מארז חתיכי שופע יופי ונוצץ! (אני חשבתי שהוא יסתפק בכמה כרטיסי מסך ישנים.. אבל הוא לא..) אז מה שאני מבקש בעצם הוא מארז יפה עד כמה שאפשר, בלי ספק או משהו דומה, מארז "חשוף" אני בטוח שזה ישמח אותו מאד, מכיוון שבפעם האחרונה שהייתי אצלו וראיתי את המארז שלו התחלתי להרגיש אשם.. הוא צהוב לגמרי (במקומות שאמורים להיות לבנים כמו השלג..) ומרוב כל כדורי האבק מבפנים ומבחוץ זה נראה כאילו המארז הצמיח שיער וזקן.. אשמח מאד לעזרתכם! המחיר הוא בין 200 ל 300 ש"ח. תודה לכם

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  18. Started by shuky123,

לוח האם שלי התקלקל כנראה כתוצאה מסתימת אבק במאוורר. האם ישנו מדריך לניקוי המחשב? מה התדירות ובאיזה אופן ובעיקר איך מנקים את המחשב?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  19. שלום רב, לפני כשנה בערך, קניתי את דגם המצלמה הנזכר בכותרת - Logitech QuickCam Pro 5000. המצלמה עבדה מצויין והכל עבד כשורה. לא מזמן החלפתי מחשב, והחלטתי היום להתקין את מצלמה האינטרנט. להפתעתי הרבה - למרות כל ההתקנות - היא לא זוהתה. למרבה הפליאה, המיקרופון המובנה בה דווקא כן זוהה, אך היא עצמה לא זוהתה. כך למשל אני מנהל שיחות קוליות עם חבריי באמצעות המיקרופון המובנה, אך איני יכול להשתמש במצלמה. דרכים בהן ניסיתי לפתור את הבעיה עד כה: *להתקין את הדרייבר הישן מהCD - איתו הגיעה המצלמה - לא עבד. *להתקין את הדרייבר החדש מאתר האינטרנט - לא עבד (למעלה מ4 פעמים של הסרה והתקנה מחדש). תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  20. אני רוצה מוצר איכותי (אפשר מבית לוג'יטק) וזה דחוף מאוד. הגה נוח לתפעול עם כפתורים והכול וגם פדלים נחמדים, אני לא יודע אם אני צריך תיבת הילוכים או שהיא מובנית בהגה.

21. Started by gimdy,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש http://tms.co.il/preview/spec/dwgm8kqs/1 (זה המפרט שהציעו לי) עכשיו אני מעוניין לשלב את זה עם טלוויזיה וכך להרוויח 2 מכשירים באחד . הבנתי שאני זקוק לכרטיס טלוויזיה . מעבר לזה אני לא יודע כלום ואשמח לעזרתכם בנושאים ? 1.איזה מסך מומלץ? 2.כרטיס טלוויזיה כמובן ?מה לגבי חיבור ממיר של HOT וכאלה ? האם זה אפשרי ? 4. ובכלל איך זה עובד כל העניין הזה .. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  22. Started by EagleX2,

חברה בבקשה תמליצו לי על מארז מתאים למודינג ואובור קלוק רציני (גדול אפשרות לתוספות בעתיד) עד 800 ש"ח

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  23. היי אני מחפש אוזניות טובות מחומר טוב (תכף תבינו) עבור סרטים סדרות וגיימינג. מחבר או לשלט של קונסולה או ל-DAC די ישן אבל עדיין עושה את העבודה. (fiio משהו לא זוכר את השם). הסיבה שאני מחפש גם חומר טוב, כי, תיראו מופתעים - לפני שלוש חודשים קניתי sony wh-1000xm4 והיום נשבר הפלסטיק של הקשת. שמרתי עליהן טוב מאוד ולאחר כל שימוש הוחזרו לתיק נשיאה שהגיעה איתן. לא הגיוני בכלל שנשברו ככה. יש המלצות בבקשה? עדיף כאלה שבמבצעים עכשיו. תודה. תקציב: כאלף שקל. אפשר לחרוג אבל כמובן עדיף לנצל מבצעים שיש עכשיו. עדיפות בארץ אבל אם יש באמת מבצע טוב באמאזון למשל אפשר גם שם.

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  24. שלום! ברשותי מדפסת Lexmark Z24. הבעיה העיקרית שלה היא שאין לה דרייברים, פשוט אין. ניסיתי להתקין דרייברים של Z23, Z25, המדפסת לא עובדת. החלטתי ששווה לי להשקיע במדפסת טובה לעתיד, אך התקציב שלי מוגבל ל-400. מכיוון שיש דגמים רבים בשוק אשמח להמלצה! אני מחפש מדפסת עם ראשי דיו זולים, בעיקר. תודה רבה (:

• 0 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים