עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by slider,

מה ההסדל בין SRAM ל DRAM ??? (אני מתכוון לאיך הם בנויים לא לשימושים שלהם)

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  2. איזה מהחיבורים האלה נחוץ איזה לא? חח מתי שאבא שלי ראה את כמות החיבורים הוא נבהל

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  3. עדיף שיהיה של לוגיטק או מייקרוסופט כי שמעתי שהם הכי טובים. שיראה ככה חמוד לא סט מגעיל...ושהמקלדת לא תהיה מפוצלת או משהו זה סתם מבאס. והדבר הכי חשוב...אם זה סט אלחוטי שלא "יבלע" בטריות בקצב מטורף. אם אפשר תביאו תמונות... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  4. Started by justblack,

שלום לכולם אני מחפש מארז וספק ב 600 שח שיקזיקו מערכת של AMD 3200+ 64 1 ג'יגה זיכרון ארד דיסק 160SATA2 כרטיס מסך 6600 ואולי יותר חזק צורב DVD איך המארזים + ספק של RAIDMAX RAIDMAX NINJA BLACK 400W RAIDMAX X1 400W Supertalennt Armor Deluxe Gaming Case 480W Black ARCTIC COOLING Silentium T2/ T4 / T5 תודה לכל העוזרים!! סליחה אני רואה שת'רד בכל זאת נפתח כבר...

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  5. Started by the damonion,

שלום רציתי לקנות עכבר בסביבות ה 100 .... בהתחלה רציתי לקנות את ה MX500 מנועה אבל נגמר להם או משוה אשמח עם תעזרו לי

6. Started by shoeyal,

שלום הייתי רוצה לרכוש סט אלחוטי בעד 300 ש"ח וראיתי מס" דגמים רציתי להתעניין מה מומלץ(נא להתיחס לאיכות קליטה אך גם לזמן הטענה ואורך סוללות) הדגמים הרלבנטיים: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=23004&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=0&aff=zap https://www.lamir.co.il/home.htm#57354 http://www.topsi.co.il/product.asp?productid=261

• 8 תגובות
    • 636 צפיות
  7. אני בונה לי מיפרט על דף ואני צריך לדעת איזה ספק כוח לשים מצאתי של 480 w אבל אני לא בטוח שהוא מתאים הכרטיס מסך הוא כרטיס חזק מעבד חדש וזיכרון 512 סליחה אם לא רשמתי את זה בדיון הנכון

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  8. Started by ccc,

לכל מי שיש צ'יפטק ומתעסק איתו... יכול להגיד לי איך אני מוציא את המגש שמחזיק את הכלוב להאר דיקים ומחבר אותו חזרה כאשר הוא פונה אליי ולא לכיוון האחורה של המארז? כלומר לחבר אולתו כך שהחיבורים של ההארד דיסק יפנו לכיוון הדלת של המארז ולא לכיוון האחורה שלו... אפשרי?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  9. Started by crabrocket,

שלום לכולם קניתי ספק חדש 400w עכשיו רציתי לדעת אם מה שקניתי הוא מותג כי היה כתוב topower באתר שקניתי בו(למיר). הנה תמונות שלו(הוא לא נראה ג'נרי): בבקשה תעזרו לי כי אני רוצה לדעת אם להתלונן ולהחזיר או לא

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  10. Started by tronado,

קבלתי את העכבר האם כדאי לי לקנות לו פאד האם יהיה הבדל בדיוק?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  11. Started by trxman,

שלום לכולם! אני מאוד מתלבט בקשר למארז וספק ורציתי לראות מה אתם מציעים. התקציב שלי עומד על 600 ש"ח, אך אם תיהיה אפשרות לרדת מהמחיר הזה....לא יזיק :]. - אני ממש לא רוצה מארז יפה עם חלונות שקופים, מארז מארז בלי דברים וויזואלים למיניהם אך שתיהיה אפשרות לשים בעתיד מאווררים. - בקשר לספק, אני חושב שיספיק ספק 350 וואט איכותי. leadtek gf6600gt 1024ram AMD A64 3000 venice s939 DFI Infinity nf4 ultra sata2 תודה רבה! :]

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  12. שלום, http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2158,CONTENTID=10776 מקלדת אלחוטית BLUETOUTH עם מסך LCD , בנוסף לעכבר הליזר MX 1000 אך BLUETOUTH לא רגיל.

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  13. העכבר הוא לסלון לסרטים במקרן ולא למשחקים, אבל אני רוצה שיהיה עכבר כמה שיותר טוב שיכסה על החסרונות שלו כמה שיותר. חוץ ממנו יש לי עכבר RAZER DIMONDBACK יתכן שיהיה לי בעיות לעבוד עם שני עכברים? (אחד משחקים בחדר ואחד לסרטים בסלון עם המקרן) בינתיים חשבתי ללכת על העכבר שנקרא MX 900 של לוג'יטק. אני מעוניין רק בעכבר ולא במקלדת וחייב בלוטות' ל8 מטר ומעלה חייב שהעכבר יהיה אמין ולא יקרה משהו כמו שאני מזיז את העכבר ורק אחרי כמה זמן הוא יזכר שהוא צריך לזוז

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  14. ?? ספק כמו fsp 400 thn יביא לי מתחים יצבים?

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  15. Started by chadash,

ראיתי שהיא נקראת חסכונית בדיו, איך היא באופן כללי, חזקה, איכות ההדפסה.

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  16. לא מצליח בשום אופן שהוא להרכיב שם את הצורב שלי, יש שני חתיכות מתכת שחוסומות לא הגיוני בחיים לפרק אותם ישבתי על זה שעות :s05: עכשיו אני עובד שהמחשב פתוח והצורב נמצא על ספרים (התמונה בהודעה שלי למטה)

• 8 תגובות
    • 636 צפיות
  17. שלום, בזמן האחרון המחשב שלי מתחיל להיות איטי מתמיד... וכמעט כל הזיכרון בשימוש, אז החלטתי לקנות זיכרון. את מפרט המחשב שלי תוכלו לראות ב"מפרט מחשב". עכשיו אני לא כ"כ מבין בעסק הזה... אז הייתי רוצה שתמליצו לי מה לקנות... בתקציב של כ-400 ש"ח תודה

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  18. Started by Ice_m@n,

הוא נראה טוב והוא של hp וגם אין לי usb2 (אז ככה שזה לא משנה אם אין לו... אבל כתוב שהוא סורק דף ב-30 שניות וזה הרבה מאוד... אני צריך סורק מהיר כי יש לי המון מסמכים לסרוק...ו 30 שניות זה ה-ר-ב-ה יש יותר מהירים? נ.ב. תודה לכל מי שעוזר!!!

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  19. Started by Kiru,

היי, האם יש מדפסות לייזר ביתיות שיכולות להדפיס דופלקס, חוץ מה-Laserjet 1320?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  20. אני צריך מצלמת איטרנט אד 300 ש"ח אפשר לחרוג כצת(50 70 ש"ח) תודה מרוש (הי לכולם אני חדש כן)[br]פורסם בתאריך: 16.10.2007 בשעה 18:10:51 איזו מצלמת איטרנט יותר כדי לי ליכנות (אני מחפש לפי מה שיותר טובה ) בבקשה תומרו לי מה יותר טובה ואני צרך בהגדם האפשירי

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  21. היה משהו בפנדה פעם, לא עבד לי הכי טוב בעולם, יש עוד משהו

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  22. Started by jj516,

יש לי PALM ZIRE 72s אני רוצה להתקין עליו GPS, יש תוכנה שעובדת בפאלם? והאנטנה? יש שם בלוטוט' אז אפשר יהיה לחבר אותה, אבל אני לא מכיר תוכנה שעובדת בפאלם. יש כזו?

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  23. Started by looo,

מישהו יכול להמליץ על מצלמה טובה עד 150 ש"ח? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  24. Started by mikamar2,

רציתי לשאול אם כדי לשדרג את הסורק שלי לסורק משומש של חברת Mustek ב-170 שקל. http://www.ocr.autoid.pl/obrazki/mustek-bearpaw.jpg מה שאני רוצה להוסיף שזהשדרוג לסורק UMAX 610P ענתיקה , עוד משהו, אני לא משתמש כל כך הרבה בסורק ובגלל זה אני לא רוצה להשקיע בו יותר מדי.

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  25. Started by Joolmus,

אני מעוניין לקנות סורק חדש לצרכים ביתיים. אם יש סורק טוב לא אכפת לי לקנות גם משהו יקר יותר (נגיד עד 1000 שקל) התענייתי על סורק Epson 1660 אך אינני יודע אם הוא כדאי אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור סורק, כי אני באמת לא יודע מה צריך לבדוק בהם לפני שקונים בתודה מראש

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.