עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ZenMaster,

איך העכבר הזה ? איך הוא מול ה Razer האחרון ?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  2. אני קונה מחשב חדש והחלטי לא לקחת את הזבל הג'נרי שיתנו לי ולקחת משהו נורמאלי. קחו בחשבון שאני לא רוצה ולא צריך אלחוטי... וקחו בחשבון שיכול להיות שיש דברים בגירסת oem שיצאו יותר זולים... רצוי שיהיה הכל ב-ksp. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  3. Started by dids22,

נכון חוטים שבמולקס הם אדום שחור שחור צהוב אז היום שמתי לב שי לי חיבור מולקס שיש לו יותר חוטים( פי 2) כלמר אדום שחור x 2 שחור x 2 צהוב x 2 אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוןןן אז למה יש אותם ??במה הם שונים ?? ואפשר גם אותם לחבר להארד דיסק לdvd וכד'??

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  4. Started by zag_zag,

לאבא שלי יש כמות דפים די גדולה שהוא היה רוצה להעביר לפורמט ממוחשב (תמונה או קובץ טקסט). מישהו יכול להמליץ לי על סורק שיכול לסרוק כמות גדולה של דפים בצורה אוטומטית (כלומר, לא צריך להחליף דפים) ? אני גם פתוח להצעות לגבי מכשירים משולבים (מדפסת + סורק) כי אני מחפש גם מדפסת

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  5. שלום, http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2158,CONTENTID=10776 מקלדת אלחוטית BLUETOUTH עם מסך LCD , בנוסף לעכבר הליזר MX 1000 אך BLUETOUTH לא רגיל.

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  6. שלום. צריך המלצה למדפסת טובה שכוללת פקס. אני לא מדפיס הרבה. כנראה אני שלח ואקבל יותר פקסים מאשר שאני אדפיס. אבל המדפסת צריכה להיות צבעונית>הזרקת דיו. חשבתי על הX5470/X5490

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  7. מה דעתכם על המארז הזה? הוא בנוי מאלומיניום, 2 מאוררי 120 ממ (אחד מקדימה מכניס והשני מאחורה מוציא). האם זה יספיק? קישור בפנדה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_114&products_id=5118 נ.ב בKSP יש אותו ב100 שקל פחות.. תודה!

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  8. Started by or5412,

תודה

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  9. Started by lion03,

אני מחפש איפה אפשר להשיג בירושלים את הדברים האלה שעליהם מחברים את הלוח אם (המגביהים)

10. Started by gregnisht,

שלום יש לי מצלמת וידאו למחשב עם windows xp ואני לא מוצא לה דרייבר: החברה היא teica. משהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  11. Started by Y/O1977,

היי! מקווה שזה הפורום המתאים. המלחצו לי בבקשה על מדפסת משולבת ללא פקס מאחר וזה מייקר משמעותיתעד סכום של 550 ש"ח תודה!

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  12. Started by DaMn18,

האם כלנית (או כל חברה אחרת לצורך העניין) מייבאת את הGAMEPADS של לוג'יטק ?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  13. כרגע יש לי עכבר mx 700 של לוגיטק חשבתי לשדרג ל Mx 510 אבל השאלה אם זה שווה בכלל, אם יש הבדל בביצועים? או שעדיף אולי פפשוט לקנות פאד מקצועי Gaming =] מה אתם אומרים? התקציב באזור ה 180-200 ש"ח

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  14. Started by yoavyoavyoav,

היי , המארז שיש לי היום הוא זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_689&products_id=8328 את הספק אני בטוח מחליף , השאלה שלי היא האם גם כדאי להחליף את המארז ? הטמפ' של המעבד היא בערך 38 ב Idle ושלא הלוח 37 ב Idle.... ושל הכרטיס מסך שלי 46 ב Idle ו ~72 ב Load ...שזה קצת גבוה בשביל 7800gt.. אז האם כדאי לי להחליף את המארז ? את הספק אני בטוח מחליף.. ל Hec Win550. ועוד הערה קטנה...יש לי מאורר 120 שמוציא אוויר מאחורה , ומאורר 80 שמכניס אויר מקדימה.

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  15. Started by stas12,

אני צריך את דעתכם לגבי גויסטיק זה... והאם הוא קיים במחיר זול יותר מ 171 שקל ואיפה?

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  16. Started by seanix900,

אני צריך פאד טוב לעכבר BLACK ELEMENT יש למישהו מה להציע??

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  17. Started by zini1,

אני מבקש המלצה למצלמת אנטרנט שתעבוד בווינדוס 98, שלא ידרש הרבה אור על מנת שיראו טוב ושיראו חד. (הכי חשוב זה האור)

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  18. אני בונה לי מיפרט על דף ואני צריך לדעת איזה ספק כוח לשים מצאתי של 480 w אבל אני לא בטוח שהוא מתאים הכרטיס מסך הוא כרטיס חזק מעבד חדש וזיכרון 512 סליחה אם לא רשמתי את זה בדיון הנכון

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  19. Started by bazuka,

שלום. אני מעוניין לקנות מתאם USB בלותות' למחשב ולמרות שהדבר לא יקר כשהיה יש המון סוגים. בתור התחלה קיימת גרסא 1.2 וגרסא 2.0. האם V2.0 היא גם Class2? או האם שני דברים נפרדים? הבנתי ש Class1 עובד לטווח גדול יותר אך האם הוא באמת עדיף? אני יודע שלרוב ההתקנים הקיימים (פלאפונים, מחשבי כף יד וכו') יש בלותות' V2.0 (שוב, האם זהו Class2?) האם קיים התקן V2.0 שעובד ב USB2? מה קצב ההעברה הסטנדרטי לכל אחד מההתקנים והגרסאות? ולסיכום, האם יש סוגים של התקנים או גרסאות שלא תומכים בסטריאו לאוזניות אלחוטיות לשימוש גם במחשב? מצטער על הבלאגן אבל אשמח לתשובה ממישהו שבאמת מבין בנושא ויענה על שאלותיי. אם יש למישהו המצלמה על מתאם מסויים שהוא רכש כבר או מכיר ויודע שהוא איכותי, אשמח לקבל ק…

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  20. יש לי שני מחשבים עם יציאות DVI שיתחברו ליציאת RGB דרך מערכת מיתוג אני מחפש מערכת כזאת יש המלצות ? (:

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  21. Started by ranzz1,

זה בעקרון בשביל מתנה ככה שקשה לי להגיד מה בדיוק הדרישות, אבל אני מניח שבציוד הרציני יש כפתורי מדיה/אינטרנט? עד עכשיו חשבתי גם שהדרישה הכי חשובה בשביל העכבר זה שיהיה לו סטנד טעינה אבל בכל המוצרים של מיקרוסופט / לוג'יטק (סטים משולבים) אני לא רואה דבר כזה... אשמח למידע או המלצות. התקציב הוא 400 ש"ח בערך. תודה.

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  22. Started by ד ו ד,

אל פסק עבד בלי בעיות ומידי פעם נבדק תחת עומס. לפני זמן ניסיתי פעם ראשונה לקבוע בתוכנה זמן לכיבוי המחשב, המחשב אומנם נכבה אבל לצמיתות - הלך הלוח. השאלה שמענינת כרגע היא האם האל פסק פשוט מנתק את אספקת החשמל למחשב תוך זמן מתוכנן בלי קשר לפעילות במחשב, או שהמתח מופסק רק אחרי שתוכנת עזר כל שהיא מורידה את המחשב בצורה מסודרת.

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  23. Started by CliCK,

אני צריך המלצה לקניית סורק בסביבות ה-300 ש"ח לחבר שלי. אנא ענו לי מהר כי הוא רוצה לקנות את הסורק היום בערב. תודה

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  24. Started by Jack_g,

יש לי מסך 19 של סוני והבעיה היא שהוא עגול מאחור אפילו כשמורידים את המכסה, יש אולי איזה פטנט או משהו שיכול להלביש זרוע למסך שלי כי לפי מה שאני יודע הזרועות הן למסכים ששטוחים מאוחר ובעלי 4 חורים. תודה.

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  25. שלום לכולם, אני צריך המלצה למדפסת דיו צבעונית למטרות משרדיות (גרפים וטקסט צבעוני). מעוניין במדפסת אמינה שתשמש אותי להדפסת מספר עמ' בשבוע ולא יותר מזה (נגיד 50 דפים בחודש וזה בהגזמה). אבל הכי חשוב שתהיה חסכונית מבחינת הדיו. האם יש איזה סדר גודל של מחיר בו כבר מתחילים לקבל משהו טוב אבל עדיין זה לא יהיה יקר? גמיש במחיר אבל מעדיף לשלם פחות ולא אוהב לשלם על משהו שאני לא באמת צריך ) אם יש למישהו המלצה לדגם ספציפי שהוא התנסה בו זה יהיה מעולה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים