עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by shahar0592,

יש לי מחשב של ABIT והוא תומך ב-UGURU אך השעון שלי נהרס איפה אני יכול להסיג אחד חדש (היה מאוד שימושי)??? תודה מראש שחר פארן

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  2. Started by Mantis,

שלום אני קונה MX518 , כמה לדעתכם כדי לי להשקיע בפאד כדי להוציא את המירב מהעכבר הנ"ל? אני משחק קצת FPS וחשוב לי דיוק, אבל לא באופן קיצוני, אני בטח לא אשקיע יותר ממאה ש"ח בפאד.. יש איזה פאד מומלץ במחיר סביר? תודה!

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  3. שלום לכולם. מה כדי היום INTEL או AMD? בכל מקרה. אני מעוניין למפרט לשתי מחשבים, אחד מבוסס INTEL ואחד מבוסס AMD. מחיר: 5,500 ש"ח. מסך SAMSUNG 17' LCD DVI - SysncMaster 730B הארדיסק בסביבות 200GB או מה שאתם ממליצים. כולל מארז פשוט וקטן (עדיף). כולל צורב DVD. המחשב מיועד למשחקים חדשים, צפיה בסרטים, מוזיקה. כרטיס קול משהו נחמד שישמעו טוב. אשמח לקבל מפרטים של כמה אנשים לשתי מחשבים, אחד מבוסס INTEL והשני מבוסס AMD. ואגב אשמח להמלצה לחנות בב"ש לקנות את המחשב אמינה, שתרכיב את המחשב. ושתתן אחריות בדיוק כמו שכתוב בספר לפי החוקים. ואם לא מכירים בב"ש אז משהו באיזור הדרום לא רחוק מידי. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  4. Started by BINI,

בימים הקרובים (אם אקבל תשובה היום אז אולי אפילו מחר) אני קונה מחשב. הכל כבר סגור חוץ ממקלדת + עכבר וספק. מקלדת ועכבר אני רוצה אלחוטיים, וחשבתי על הסט Microsoft® Wireless Optical Desktop OEM. אני משחק במחשב, אבל לא הייתי אומר על עצמי שאני "גיימר"...יענו משחק בשביל להעביר תזמן לפעמים אבל לא חורששש ימים שלמים...השאלה שלי אם כדאי להשקיע בסט מתקדם יותר שלא יהיה לי את הDelay הזה שמדברים עליו בסטים אלחוטיים וגם יש את הקטע הזה של רמת הדיוק אז רציתי לדעת אם זה קריטי בשבילי ואם אני יתאכזב מהסט ששמתי עליו עין? שאלה שנייה לגבי הספק. הבנתי שהאנרמקס מומלצים מאוד וכבר הייתי סגור על ה430 וואט שלהם. אלא שאז דיברתי עם כמה חנויות שציינו בפניי שהם כבר לא מוכרים אנרמקס בגלל בעיות עם היבואן ש…

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  5. Started by SpEcToR,

מתלבט בין Chieftec Mesh (ksp) Chieftec bravo (ksp) sunbeam transformer (noacomp.co.il) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4643 המחיר אותו מחיר כמעט... ספק יש לי... 400W הנרמס ליברטי

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  6. חברת הציוד ההיקפי והמחשבים המפורסמת לא פספסה הזדמנות להפתיע את הקהל גם הפעםלכתבה

7. לינק להורדת קובץ ה-RAR: http://upload-il.com/file/8C5C88961 כבר שנים שאני חוסך כסף כדי לקנות אותו מ-KSP,סוף סוף. :lol: (הוא בא עם אחריות ל-3 שנים). מצטער שלא העלתי את התמונות ל-imageshack.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  8. אוקיי אז ככה עכשיו יש לנו HP930C מהמדפסת עצמה אנחנו מרוצים , חוץ מהעניין שהיא זוללת דיו-צבעוני והעלות של הדיו מאוד יקרה. האם יש מדפסת בטווח המחירים הזה שיציג איכות הדפסה דומה ואף עולה עלייה, אבל שתהייה יותר חסכונית ותשתמש בדיו יותר זול? האם מדפסת לייזר צבעונית בטווח של 1000 ש"ח +- תענה על הצרכים האלו? תודה.

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  9. שלום, העניין שלי הוא כזה, המחשב שלי לא הכי חדש ואני רוצה לגבות כמות גדולה של מידע על מקור חיצוני למקרה של שריפת ההארדיסק או משהו בסגנון. מדובר בעשרות ג'יגות, ואיני יודע אם כדאי פשוט לקנות עוד הארדיסק, לגבות עליו את החומר ולזרוק אותו באיזו מגרה עד שיקום הצורך בו, או שיש איזו דרך יותר יעילה ואף יותר זולה מהארדיסק חדש. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  10. Started by Wreckovski,

האם משתלם? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_181&products_id=1944 המחיר הכללי יוצא כ-320-330 שקלים, אם איני טועה... זה יוצא משתלם, אם הספק הזה מתאים לצרכים שלי. אני לא חושב שאקבל תשובה בפוסט הכללי של ספקי הכוח, אז אני פונה כאן בכללי: אני צריך ספק (ואולי גם מארז טוב יותר, עם אפשרויות למאווררים במקומות שונים), לא ג'נרי, שיתאים לאוברקלוק ל-AMD A64 3000+(754) לכבערך 2400 מגה הרץ (אורגינילי 2000 מ"ה), גוף קירור XP120 עם ת'נדרבלייד של TT. האם הספק ההוא של HEC יספיק לי? (300ER משהו כזה, רשום בקישור למעלה), או שמא צריך אחד אחר? אם כן, אז כנראה שבלי המארז הזה. איזה הייתם ממליצים? המחירים בשמים... 350 ש"ח לספק שכנראה ישרף במוקדם ובמאוחר... אני לא יו…

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  11. קניתי כרטיס טלויזיה וחיברתי אליו את היס הבעיה של הLINE IN כל הזמן על MUTE (אחרת גם שהתוכנה של הכרטיס מסך לא פועלות שומעים מה יש בטלויזיה) לכרטיס מסך מתחבר שלט ואני רוצה לעשות שדרך השלט אני יוכל לעשות שהווליום של הLINE IN לא יהיה על MUTE יש דרך לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  12. יש לי שאלה- אם אני קוונה מקלדת ועכבר אלחוטיים בסט, ויש לי כבר עכבר טוב (mx1000) אפשר לחבר רק את המקלדת ולזרוק תעכבר לעזאזל?? או שזה מתחבר באותו usb ואי אפשר שרק אחד מהם יפעל?

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  13. Started by AlonAviram,

שלום, המקלדת שלי מגיבה אחרי לחיצה ארוכה של 2 שניות. למישהו יש פיתרון.?

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  14. Started by AsD[eyal],

נימאס לי מ480cools it haha שיחזיק את המערכת שלי [סכלו במפרט שלי]

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  15. אני רוצה לקנות Webcam, יש להורים שלי את ה - Logitech Quickcam Pro 4000 והיא ממש טובה, אך היא גם יקרה, רציתי לדעת איך ה - Quickcam Zoom בהשוואה אליה... תודה.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  16. Started by Cilay,

היום יש לי את העכבר רייזר דיאמונדבאק , אבל הוא לא מגיע לי למיטה ... השאלה שלי האם אני יכול להשתמש בשני עכברים בו זמנית ? ולכמה זמן מחזיקות הבטריות בערך ? תודה .

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  17. Started by i-pink,

מחפשת עכבר אלחוטי זעיר.

18. כרגע יש לי ג'ינרי אני רוצה להתפטר ממנו המחשב לא משהו אבל עם קצת OC מספיק לי מעבד: AMD SEMPRON 2800+ Thermaltake BigTyphoon לוח אם: Gigabyte GA-K8VM800M כרטיס מסך:Gigabyte 6600GT 128MB AGP ZALMAN VF700 זיכרון: 1536 MB RAM

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  19. ואם כבר יש בארה"ב אתם יכולים להביא לי לינקים לאתרי חנויות שאפשר לקנות דרכם?

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  20. Started by roi777,

שלום! אני צריך המלצה למדפסת פשוטה ביותר שתהיה זולה מאוד והדיו שלה זול מאוד והאיכות לא כ"כ חשובה כי אני מדפיס בעיקר דברים שלא משנה האיכות אבל אני לא רוצה שיהיה גרוע. עד היום הסתדרתי יפה עם Canon i320 אבל כנראה שהיא התעייפה (למרות שיתכן שהבעייה בדיו, כי קניתי דיו שמהתחלה היה נראה דפוק). מה אתם אומרים למשל על Canon ip1800? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=576982 אשמח לקבל את עצתכם. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  21. היי. אשמח לקבל המלצה למשטח טוב לעכבר (G5) למטרת משחקים כמובן... חשוב שהוא לא יהיה כל כך גדול כי השולחן שלי די מצומצם, אבל עדיין שיהיה נוח לשימוש! אין הגבלה של תקציב, אשמח לקבל דגם מדוייק (שאוכל להזמין בדיוק את אותו הדבר), והמלצות מבעלי המשטח כמובן! תודה.

22. Started by TALLLD,

שלום, המדפסת משום מה לא פועלת. הכוונה היא שכשאני מנסה לחבר אותה לחשמל היא אפילו לא נדלקת. מה יכולה להיות הסיבה?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  23. Started by Avi313,

יצא לכם להתקל במארז הבא: Antec PERFORMANCE TX640B Black Steel ATX Mini Tower Computer Case 400W Power Supply איך הוא? הוא עדיף למשל על המארז של Compucase 6A21+400W?

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  24. Started by ybit,

1-האם מישהו יכול להגיד לי מהו ההבדל בין סוגי ה FIRE WIRE השונים, האם הם משפיעים על איכות הוידאו שאני דוגם למחשב? 2-איזה FIRE WIRE כדאי לי לקנות?

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  25. Started by maxwell10,

התקנתי צורב DVD ישן, הבעיה היא שבכל פעם שמכניסים דיסק (DVD או CD) וסוגרים את המגש אז אחרי 4 שניות לעכרך המגש יוצא בעצמו. מה אפשר לעשות והאם זה קשור לג'מפר שיש בחלק האחורי של ה DVD?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים