עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD=width: 100%] היי העלתי לכם תמונה של המקלדת שאני רוצה לקנות ומתלבט מישהו מכיר? Roccat Isku FX Multicolor Gaming Keyboard תמונה זה מ KSP בסך של 395 מה דעתכם?מכירים משהו יותר טוב?יותר זול? שבת שלום [/TD] [/TR] [/TABLE]

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  2. השימושים שלי במחשב הוא למוזיקה+סרטים+גיימינג. אני לא נעול על פירמה מסויימת... תודה מראש לכל המציעים

3. Started by ran_meir,

בקיצור מה שעשיתי עם ההגה הישן שלי זה לבנות מהרכיבים האלקטרוניים מתוכו ידית הילוכים מצויינת (בניתי מ 0 ויצא מדהים!) ולהשתמש בדוושות כמשענת (שמאל) וקלאץ' מצויין (מימין [שמאלה לברקס כמובן]). הבעיה היא שהידית היא רק "הילוך קדימה והילוך אחורה" ואני מתכנן לבנות ידית של גיר ידני נורמלי. הבעיה שלי היא שיש לי רק 4 לחצנים במעגל הזה ואני זקוק ל7. יש סיכוי להוסיף לחצנים? (מדובר ביציאה סיריאלית אם זה משנה) והאם יש אפשרות לבנות בקר חדש כלומר כבל, 8 לחצנים וציר אחד או שניים מחלקים שניתן לקנות בחנויות מתאימות? אם יש כזה דבר אני ישמח לעוד להסברים. אני מבקש לגלות קצת רצינות, רן

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  4. אז ככה - יש לי מגירה במידות: רוחב 20.5 ס"מ | גובה 53 ס"מ | עומק 40 ס"מ. אני מעוניין להכניס פנימה מחשב בתצורת ATX. הבעיה שכל מארזי ה-ATX בעומק של 45-55 ס"מ לפחות! לכן - חשבתי לקנות מארז ולהציב אותו כך שהחזית תפנה כלפי הרצפה, ספק-הכוח יפנה כלפי התקרה, וכו'. 1. מה ההשלכות של זה? מבחינת קירור כמובן. 2. יש לכם על המלצות על מארז מתאים למידות הנ"ל? קרי גובה עד 40 ס"מ, עומק עד 54 ס"מ, רוחב עד 20.5 ס"מ (או קצת יותר רחב, כי אפשר להרחיב את המגירה). שיהיה שטוח בחזית כך שניתן יהיה להציבו על הפרונט. וגם מאוורר בגג המארז יהיה טוב (כי אהפוך אותו למאוורר חזיתי). תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  5. Started by uz2,

כמעט כל מכשירי האל פסק (אם לא כולם) מגיעים עם תוכנות. אבל בד"כ התוכנות לא מאפשרות שהמחשב יעבור למצב Hibernation כאשר יש הפסקת חשמל לא קצרה (לפחות לא בזולים). מצד שני ל- Windows XP יש במערכת ניהול צריכת החשמל, אפשרות להגדיר ידנית את המערכת שתעבוד עם סוגים שונים של מכשירים ויש שם אפשרות להגדיר שבעת הפסקת חשמל שדורשת כיבוי המחשב יבצע hibernation. האם אתם מכירים מקום שבו יש הנחיות עבור סוגים שונים של מכשירי אל-פסק כיצד להגדיר אותם ואיך להגדיר את הפינים של הכבל שמחבר אותם (שהוא או COM או USB בד"כ)? או לפחות לגבי חלק מהמכשירים (בינתיים יש הגדרות מובנות רק עבור APC).

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  6. תודה. אגב התקציב מתוח כי אין לי מושג מהם המחירים למוצר מסוג זה. תודה רבה.

7. שלום לכולם, מבקש המלצה לסט מקלדת ועכבר אלחוטיים. הדרישות הן: 1) טווח עד 3 מטרים 2) מחיר עד 200 ש"ח 3) נצילות (החלפת סוללות) הטובה ביותר מבלי לפגוע בדרישות למעלה הערות: 1) אין דרישה מיוחדת לפונקציונליות. מבחינתי גם המקלדת/עכבר הפשוטים ביותר שעונים לדרישות 1 ו-2 (ורצוי 3) מתאימים. 2) אין דרישה מיוחדת לשיטה (RF, Bluetooth, IR וכו') אם כי רצוי לא RF (מי אמר סרטן ולא קיבל? :-)) תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  8. Started by eranir,

שלום, אני מחפש כרטיס טלויזיה למחשב חדש. כיום יש לי את ה-Hauppauge PVR150 שהוא סביר, אבל עד היום לא הבנתי אם הרעש על המסך נובע ממנו או מהכבל הדפוק (יש השערות). בנוסף, אני לא משתגע על התוכנה שלו. רציתי לדעת אם בסביבות התקציב שלו קיימות אופציות טובות יותר. תודה

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  9. Started by polip,

יש לי מדפסת A3 מסוג EPSON STYLUS PHOTO 1270 והיא לאחרונה התחילה להדפיס פסים ורודים על המסמך המודפס ללא קשר לסוג המסמך (תמונה, כתוב). מישהו יודע איך מתקנים את זה??

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  10. Started by trxman,

שתכלול : סורק , מכונת צילום , פקס ( לא חובה ) . שימוש ביתי לא לעבור את ה700...אם לקחת משו טוב בפחות אז בכייף חשוב שלא תהיה גדולה מדיי + יחס מועדף למדפסות של קנון. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  11. מה ניתן לקנות בטווח מחירים של בין 200-300 שקלים ? עדיפות ללוג'יטק... האם ה-V200 הקטן מתאים למשימה ?

• 6 תגובות
    • 618 צפיות
  12. Started by chadash,

ראיתי שהיא נקראת חסכונית בדיו, איך היא באופן כללי, חזקה, איכות ההדפסה.

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  13. Started by jacobkov,

אני מחפש ארדיסק (אפילו יד שניה) של Hitachi בנפח 200gb יש לי ארדיסק כזה שנפל ואני רוצה להוציא ממנו את כל המידע שיש לי שם (180GB) אודה מאוד למי שיעזור לי יעקב

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  14. Started by yarivot26,

המקלדת והעכבר צריכים לעבוד ממרחק של 3.5-4 מטרים בלי תקלות. אני מוכן להוציא עד 1000 שקל, מעדיף פחות, יש מקום לחריגות במידה ואין ברירה. תודה

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  15. Started by Jeka90,

שלום לכולם! אני מזמין מחר את מחשב שלי (מפרט בצד) ויש לי הזדמנות להחליף את הספק כוח לספק הזה: Cooler Master eXtreme Power 430wRS-430-PMAR קישור לאתר יצרן: http://www.coolermaster-europe.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=RS-430-PMAR/P&other_title=0 קישור לחנות: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1758 שווה לי לקחת אותו במקום הספק כוח שבמפרט? (אותו מחיר). אם לא איזה ספק לקחת? רק בחנות הנ"ל. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 618 צפיות
  16. Started by AlonAviram,

שלום, המקלדת שלי מגיבה אחרי לחיצה ארוכה של 2 שניות. למישהו יש פיתרון.?

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  17. אז ככה המערכת הנוכחית שלי עם HEC 400W בינתיים אני מרוצה מאוד מהספק שקט מאוד.. המפרט שלי כולל AMD3200 שני סטיקים של 512 של טוינמוס 7800GT לוח אם K8N SLI של ג'יגהבייט... אני מתכנן שדרוג שכולל החלפה למעבד DC כנראה 4800 ובעתיד הטיפ טיפה יותר רחוק זה SLI אמרתי שבגלל שאנ יבוודאי אצטרך להחליף את הספק אז אנ יכבר אתחיל ממנו כי הוא ההואצה הזולה ביותר LIBERY 500W עולה 660 ש"ח הכי זול שמצאתי הHEC 580W לעומתו עולה 480 ש"ח מה עדיף תעזרו לי אה וגם המליצו על הייפרR משהו כזה דח דחוף אני כבר מת לקנות

• 7 תגובות
    • 618 צפיות
  18. נתקלתי ביצור הזה באתר של מיקרוסופט. נראה נחמד... http://www.microsoft.com/hardware/gaming/productdetails.aspx?pid=092

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  19. שלום, ברצוני לרכוש את דגם הMX510 של Logitech, רציתי לדעת אם יש חנות כלשהי באזור חיפה או באזור הצפון שיש לה אותו במלאי, תודה.

20. Started by lion03,

אני מחפש איפה אפשר להשיג בירושלים את הדברים האלה שעליהם מחברים את הלוח אם (המגביהים)

21. Started by justblack,

שלום לכולם אני מחפש מארז וספק ב 600 שח שיקזיקו מערכת של AMD 3200+ 64 1 ג'יגה זיכרון ארד דיסק 160SATA2 כרטיס מסך 6600 ואולי יותר חזק צורב DVD איך המארזים + ספק של RAIDMAX RAIDMAX NINJA BLACK 400W RAIDMAX X1 400W Supertalennt Armor Deluxe Gaming Case 480W Black ARCTIC COOLING Silentium T2/ T4 / T5 תודה לכל העוזרים!! סליחה אני רואה שת'רד בכל זאת נפתח כבר...

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  22. Started by BigO,

שלום הדיו למדפסת ip3000 הינו מסידרת BCI 6, (או תואמים). מישהו ניסה להשתמש במכלי דיו מסידרה BCI 3, שהינם גדולים יותר, וזולים יותר ??? עודד

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  23. אני מחפש מדפסת משולבת טובה עד 500 שקל בערך ושיהיה לה פקס חיצוני (לא דרך המחשב) וגם מכונת צילום ציבעונית וסורק משהו טוב ב500-600 שקל ככה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  24. Started by Glow,

שלום, אני מעוניין להשיג אל פסק מישום ועשיתי כמה חיפושים בפורם שיסבירו לי קצת על הדבר כי ידוע לי מעט עליו. הבנתי שהוא מגן על המחשב משינוי בתמתחים מגן עליו ממכות ברק וכו'. עכשיו המפרט שלי הוא AMD 64 3000 MSI NEO4PLATINUM ומסך ישן ומסריח MAG 770 FD עכשיו הבנתי שהאל פסק זה למסך ולמחשב ואני רוצה להחליף את המסך אבל כרגע נראה לי שזה יקרה כשהנוכחי ישבוק חיים והממזר לא מראה שום סימן לכך... ויש לי ספק למחשב של KSP 400 - הוא טוב? ראיתי שאמרו שהם יש להם ספקים מצויינים וכאלה שאמרו שיש להם גנריים... היה לי ספק של ANTEC 480 והוא נשרף תוך שנה וחצי ולקח תלוח אם שלי איתו. למזלי היה לי ביטוח על הלוח אם אבל על הספק לא... אני משאיר את המחשב פתוח כול הזמו ולכן זה כדאי שיהיה לי אחד כן? אז בקשר …

• 6 תגובות
    • 618 צפיות
  25. שיהיה איכותי ולא יקר... עד 200 שקל..

• 3 תגובות
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים