ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש http://tms.co.il/preview/spec/dwgm8kqs/1 (זה המפרט שהציעו לי) עכשיו אני מעוניין לשלב את זה עם טלוויזיה וכך להרוויח 2 מכשירים באחד . הבנתי שאני זקוק לכרטיס טלוויזיה . מעבר לזה אני לא יודע כלום ואשמח לעזרתכם בנושאים ? 1.איזה מסך מומלץ? 2.כרטיס טלוויזיה כמובן ?מה לגבי חיבור ממיר של HOT וכאלה ? האם זה אפשרי ? 4. ובכלל איך זה עובד כל העניין הזה .. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש עכבר שיהיה טוב למשחקים ושהמחיר שלו לא יעבור את ה-150 ש"ח. תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש מצלמה דיגיטלית וחשבתי על Canon A80 אבל שמתי לב שה - Canon S50 מאוד קרובה אליה במחיר. 1. היא שווה את ההפרש? אני מתכוון לפרמטרים כמו: איכות התמונה, נוחות השימוש וכד'. 2. ה- S50 מסוגלת לפעול רק עם הבטרייה שמגיעה איתה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
-
אני מתכנן לקנות G7 \ G5 (כסף לא בעיה) השאלה היא כמובן מה עדיף למה הG7 זה טכנולוגיה חדישה אז לא צריך להיות בעיות של קליטה אך בG5 יש אפשרות לשינוי המשקל וגם כן נאמר לי שהG7 חלק מאד. מי שיש לו ניסיון עם שני העכברים ויכול להמליץ לי זה יהיה נחמד מאד (כמובן עם סיבה למה) תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם ! התחלתי השנה לימודי הנדסת חשמל והחלטתי לקנות מדפסת לייזר (עקב המחירים הזולים והעלות הזולה יחסית של המחסניות) בשאיפה שתחזיק את כל הארבע שנים... הפרמטרים החשובים הם : 1. תחזיק 4 שנים. 2. שלא תמשוך 2 דפים אחרי חודשיים של עבודה (אני מתווכן להדפיס בעיקר דו"צ (דו צדדי)). 3. קטנה. 4. עלות זולה ככל האפשר. 5. אין צורך בסורק. אין לי השארה כמה אני אצטרך להדפיס, נניח בסביבות ה-60 עמודים בשבוע... תודה... עדי
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3252390,00.html מחשב נייד לכל דבר, אבל פצפון...
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס טלביזיה שתומך בהקלטה וצפייה של HD, ושתומך בשידורים דיגיטלים ואנלוגים, ושיהיה גם כרטיס עריכת וידאו עם חיבור האודיו ווידאו וחיבור s-video ושיהיה לו חיבור PCIE מכיוון שזה חיבור יותר מיתקדם. אני רוצה כרטיס שיש לו את כל מה שרשמתי באיכות הכי טובה, אני מוכן להשקיע את 1500 שקל.. אתם מכירים כרטיס כזה?
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
כרגע יש לי ג'ינרי אני רוצה להתפטר ממנו המחשב לא משהו אבל עם קצת OC מספיק לי מעבד: AMD SEMPRON 2800+ Thermaltake BigTyphoon לוח אם: Gigabyte GA-K8VM800M כרטיס מסך:Gigabyte 6600GT 128MB AGP ZALMAN VF700 זיכרון: 1536 MB RAM
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
1-האם מישהו יכול להגיד לי מהו ההבדל בין סוגי ה FIRE WIRE השונים, האם הם משפיעים על איכות הוידאו שאני דוגם למחשב? 2-איזה FIRE WIRE כדאי לי לקנות?
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מזמין מחר את מחשב שלי (מפרט בצד) ויש לי הזדמנות להחליף את הספק כוח לספק הזה: Cooler Master eXtreme Power 430wRS-430-PMAR קישור לאתר יצרן: http://www.coolermaster-europe.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=RS-430-PMAR/P&other_title=0 קישור לחנות: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1758 שווה לי לקחת אותו במקום הספק כוח שבמפרט? (אותו מחיר). אם לא איזה ספק לקחת? רק בחנות הנ"ל. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני יכול לקנות את Creative Desktop Wireless 6000 http://asia.creative.com/products/product.asp?category=10&subcategory=227&product=5039&nav=2 יהייה לי דיליי בזמן תגובה? איך המקדלת בכללי? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
לאבא שלי יש כמות דפים די גדולה שהוא היה רוצה להעביר לפורמט ממוחשב (תמונה או קובץ טקסט). מישהו יכול להמליץ לי על סורק שיכול לסרוק כמות גדולה של דפים בצורה אוטומטית (כלומר, לא צריך להחליף דפים) ? אני גם פתוח להצעות לגבי מכשירים משולבים (מדפסת + סורק) כי אני מחפש גם מדפסת
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! בקרוב תיהיה לבן דודי יום הולדת, For the record, דוד שלי הוא פריק במודניג ובאלקטרוניקה, בפעם האחרונה שהייתי אצלו בדקתי (בחשאי) מה הוא ממש רוצה שיהיה לו וגיליתי שזה מארז חתיכי שופע יופי ונוצץ! (אני חשבתי שהוא יסתפק בכמה כרטיסי מסך ישנים.. אבל הוא לא..) אז מה שאני מבקש בעצם הוא מארז יפה עד כמה שאפשר, בלי ספק או משהו דומה, מארז "חשוף" אני בטוח שזה ישמח אותו מאד, מכיוון שבפעם האחרונה שהייתי אצלו וראיתי את המארז שלו התחלתי להרגיש אשם.. הוא צהוב לגמרי (במקומות שאמורים להיות לבנים כמו השלג..) ומרוב כל כדורי האבק מבפנים ומבחוץ זה נראה כאילו המארז הצמיח שיער וזקן.. אשמח מאד לעזרתכם! המחיר הוא בין 200 ל 300 ש"ח. תודה לכם
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
או שעדיף עכבר כבד כדוגמת ה MX1000 ולסבול במשחקים ?
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
לפי שאני קונה ספק אני צריך לדעת מה לקנות אם כדאי לי ללכת על משהו פשוט לא משהו חזק כמו hec איזה או איזה משהו חזק כמו OCZ בכלל כל מה שהמחשב שלי סוחב זה 2 זכרונות של 256 PC3200 2 HD 40GB כרטיס מסך GF2 GTS רמקולים 5.1 צורב ומאוורר SF2 על המעבד +מאוורר 120מ"מ+3X80מ"מ הלוח הוא ABIT NF7-SL מעבד AMD 2500 ואני עושה גם OC ואני ממש סוחט אותו בגלל שיש לי חלקים טובים לOC על איזה ספק אתם ממליצים לי משהו דיי זול וטוב לא משהו נורא יקר אבל משהו שיחזיק תמחשב
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
שלום, אחרי שחיפשתי וצמצמתי אפשרויות, הגעתי לשלוש מדפסות: - Brother HL2030 - Lexmark E232 - Xerox Phaser 3117 אשמח לקבל המלצות על איזו הכי מוצלחת, עם איזה טונר היא מגיעה ועוד דברים שכדאי לדעת לפני שקונים. תודה מראש 8)
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
האם משתלם? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_181&products_id=1944 המחיר הכללי יוצא כ-320-330 שקלים, אם איני טועה... זה יוצא משתלם, אם הספק הזה מתאים לצרכים שלי. אני לא חושב שאקבל תשובה בפוסט הכללי של ספקי הכוח, אז אני פונה כאן בכללי: אני צריך ספק (ואולי גם מארז טוב יותר, עם אפשרויות למאווררים במקומות שונים), לא ג'נרי, שיתאים לאוברקלוק ל-AMD A64 3000+(754) לכבערך 2400 מגה הרץ (אורגינילי 2000 מ"ה), גוף קירור XP120 עם ת'נדרבלייד של TT. האם הספק ההוא של HEC יספיק לי? (300ER משהו כזה, רשום בקישור למעלה), או שמא צריך אחד אחר? אם כן, אז כנראה שבלי המארז הזה. איזה הייתם ממליצים? המחירים בשמים... 350 ש"ח לספק שכנראה ישרף במוקדם ובמאוחר... אני לא יו…
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
כמו מדפסות האלה הענקיות שמדפסים על דף קרטון עבה כמו קרטון כרטסי ברכה כרטסייה עטיפה של דיסק.. מדפסת כזאת רק בקטן ואין הגבלת מחיר ..תעזרו בבקשה
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר אלחוטי שיתאים לצרכים הבאים: - אלחוטי. - טווח של לפחות 5 מטר. - שיהיה כמה שיותר זול בהתאם למגבלות. הקטע שהוא שאני לא מבין בעכברים בשיט, איך הולך הקטע עם הסוללות באלחוטיים? הבנתי שיש גם עכברי BT, הם מומלצים? מה הטווח מחירים של עכבר נורמלי? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אתם ממליצים על הקומפקוס CI6A21? עם ספק 400W? זה בא עם מאוררים?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
המקלדת והעכבר צריכים לעבוד ממרחק של 3.5-4 מטרים בלי תקלות. אני מוכן להוציא עד 1000 שקל, מעדיף פחות, יש מקום לחריגות במידה ואין ברירה. תודה
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-