עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by rosesr,

האם אפשר לחבר לספק מכשיר כלשהו שהמחשב עובד?

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  2. שלום, העניין שלי הוא כזה, המחשב שלי לא הכי חדש ואני רוצה לגבות כמות גדולה של מידע על מקור חיצוני למקרה של שריפת ההארדיסק או משהו בסגנון. מדובר בעשרות ג'יגות, ואיני יודע אם כדאי פשוט לקנות עוד הארדיסק, לגבות עליו את החומר ולזרוק אותו באיזו מגרה עד שיקום הצורך בו, או שיש איזו דרך יותר יעילה ואף יותר זולה מהארדיסק חדש. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  3. Started by the king2006,

אני רוצה המלצה על עכבר ומקלדת טובים .. אני לא יודע מה כדאי אלחוטי או רגילל ??? מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל חוץ מהכבל .. כאילו אם יש הפרעות באלחוטי או משהו . תודהה

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  4. יש הבדל גדול בין הMX1000 לבין VX Revolution LogiTech ?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  5. שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש עכבר ומקלדת חוטיים בתקציב של עד 600 ש"ח. אני משתמש במחשב בעיקר לעבודה ולפעמים למשחקי רשת. לאחר שערכתי חיפוש בנושא באינטרנט חשבתי לרכוש את המוצרים הבאים: מקלדת: Logitech G15 Gaming Keyboard עכבר: Logitech G5 Laser Mouse האם יש לכם המצלות למוצרים אחרים באיכות דומה? אולי יש סטים טובים של עכברים ומקלדות? בתודה מראש, Humpo

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  6. מעניין אותי אחרי מה אנשם רודפים

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  7. אוקי החלטתי כנראה ללכת על המארז ANTEC 1080B AMG שמגיע עם הספק המקורי ANTEC 430W TRUEPOWER שהספק לבד עולה 575 שקל והמארז לבד עולה 729 ושתיהם ביחד עולים 970 שקל בערך.... עכשיו השאלות שלי הם: 1) האם זה הגיוני שהמחיר של שתיהם ביחד הוא 970 לעומת זה שאת הספק לבד מוכרים ב-575 ואת המארז ב-700??? 2) המארז הזה הוא מאלומיניום??? 3) הספק כוח מגיע עם שני מאוררים??? 4) איך הקירור של המארז??? 5) האם הוא מתאים למחשב AMD ATHLON 3000+??? ואחרונה : 6) האם המארז ביחד עם הספק יותר טובים מהסופרטלנט+ספק אנטק 430??? תודה וסליחה על כל השאלות... שי

8. זה המערכת שאני לוקח מעבד ?Athlon64 3500+ (Socket AM2) 62W לוח אם ?M2NPV-VM Socket AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E? זיכרונות DDR II 667MHz Twinmos 512MB X 2 = 1024MB דיסק קשיח ?Maxtor 250GB SATA II 7200RPM 16MB MaXLine III? צורב DVD NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black קירור למעבד Thermaltake TR2-R1 (for AM2 socket) A4022 שלט iMON Knob נכון לעכשיו יש זיכרון 1GB אבל יכול להיות שבעתיד אשדרג ל2GB.. וכרטיס מסף כרגע מובנה בלוח אם... אבל יכול להיות שבעתיד אשדרג ואקנה כרטיס מסך בסכנון ה7600GT אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף בספק כוח.. כי בעיניי זה פיל מת.. ממש לא מעניין אותי איזה ספק... (חלק מההבנה הדפוקה שלי במחשבים ) רק מעניין אותי שיהיה שקט מאד (כי זה למחשב HTPC) אז לדעתכם…

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  9. Started by Black-Dawn,

מישהו מהמשפחה נוסע למזרח הרחוק, ודוד שלי החליט שהוא יזמין ממנו מצלמה דיגיטלית. יש לציין שאני לא יודע כלום, והוא יודע עוד פחות אז אם אפשר לקבל המלצות בנוגע למצלמות (מחיר בינתיים לא משנה כי שם אפשר להשיג הכל בזול), וכמו כן הקריטריונים לקביעת איזה מצלמה טובה יותר מחברתה. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  10. שלום, יש לי שני מחשבים שמחוברים לאותו מסך (אני צריך לעבוד עם שניים בו זמנית כי בכל אחד יש רשת שונה...). אני רוצה לחבר לכל העסק הזה מדפסת. אני יכול לחבר את המדפסת למחשב אחד בחיבור הרגיל ולמחשב השני בחיבור פרללי ולשלוח קבצים להדפסה משני המחשבים בלי לנתק ולחבר כבלים כל פעם? אודה לכם מאוד אם תענו בהקדם כי ביום שני אני כבר צריך את המדפסת מחוברת בשביל העבודה... תודה רבה.

11. Started by bazuka,

שלום. אני מעוניין לקנות מתאם USB בלותות' למחשב ולמרות שהדבר לא יקר כשהיה יש המון סוגים. בתור התחלה קיימת גרסא 1.2 וגרסא 2.0. האם V2.0 היא גם Class2? או האם שני דברים נפרדים? הבנתי ש Class1 עובד לטווח גדול יותר אך האם הוא באמת עדיף? אני יודע שלרוב ההתקנים הקיימים (פלאפונים, מחשבי כף יד וכו') יש בלותות' V2.0 (שוב, האם זהו Class2?) האם קיים התקן V2.0 שעובד ב USB2? מה קצב ההעברה הסטנדרטי לכל אחד מההתקנים והגרסאות? ולסיכום, האם יש סוגים של התקנים או גרסאות שלא תומכים בסטריאו לאוזניות אלחוטיות לשימוש גם במחשב? מצטער על הבלאגן אבל אשמח לתשובה ממישהו שבאמת מבין בנושא ויענה על שאלותיי. אם יש למישהו המצלמה על מתאם מסויים שהוא רכש כבר או מכיר ויודע שהוא איכותי, אשמח לקבל ק…

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  12. מה שקורה אחרי זמן מה העכבר מפסיק לדבר עם המקלט,הלד נשאר על חזק לא משנה עם בסטנדביי או לא ותמיד מאיר חזק- הכוונה היא שכשאר לא משתמשים העכבר מהבהב חלש יותר כדי לחסוך בחשמל וכאשר הוא נתקע זה לא קורה המערכת בת חודש ...הסוללת של דורסל שבאו עם הערכה. משהו נתקל במצב כזה. היום כדיי לפתור את זה אני מוציא ומחזיר את הסוללה ומסנכן (עי לחיצה) מקלט והעכבר. המקלדת עובדת יופי.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  13. הספק שלי נותן 35A למסילה של ה3.3V, נותן 36A למסילה של ה5V, ונותן 15A למסילה של ה12V. רציתי לדעת איזה רכיבים במחשב משתמשים בכל מסילה, והאם זה מספיק למערכת שבחתימה?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  14. Started by TaLTooL17,

שלום, אני מעוניין לקנות מדפסת חדשה לבית, לשימושים רגילים. אני מעוניין במדפסת משולבת , חשבתי על שתי אפשרויות, מה אתם אומרים? אפשרות 1: HP PhotoSmart C7283 שעולה 1200+ או PhotoSmart c6183 שעולה 1100. ומה ההבדל בין תרמי להזרקת דיו? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  15. אני רק מתחיל בעסק של גרפיקה ממוחשבות, ואני חושב שאחרי הרבה משחקים בפוטושופ ו-BRYCE ו-3DS MAX, הגיע הזמן לשדרג לאיזה לוח גרפי טוב. אני רציני בעסק, אומנם דל בתקציב שלא עולה על 1000 שקל. אז חשבתי אם תוכלו לעזור לי למצוא לוח שהוא טוב ואיכותי, ולא עולה הון- כי אין לי וגם אם אפשר, אולי איזה סקירה קטנה על כל הפרטים שנוגעים לדבר, כלומר הרזולוציה (מה זה אומר?), הגודל (האם הוא באמת קובע?), האיכות של המכשיר (מאיזה חברה כדאי?) וכל הפרטים שמופיעים בעלון לצרכן באתרים ובמגזינים, שאין לי מושג מה הם אומרים תודה רבה מראש! :

16. Started by aladin_7,

??? האם ניתן לחבר כרטיס PCMCIA למחשב בזמן שהוא עובד או צריך לכבות את המחשב קודם?

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  17. Started by YoTaMi,

יש לנו מחשב שהוא מלפני 7-8 שנים והוא עובד מצויין .. השאלה אם אני יכול לקנות למחשב הזה כרטיס של 1G 667 וזה יפעל ... לא משנהעל כמה זה יפעל העיקר שהמחשב שלה יעבוד קצת יותר מהר .. זה אפשרי ? תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  18. Started by rosesr,

^^^ תודה לכל העונים ;D

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  19. שלום, בזמן האחרון המחשב שלי מתחיל להיות איטי מתמיד... וכמעט כל הזיכרון בשימוש, אז החלטתי לקנות זיכרון. את מפרט המחשב שלי תוכלו לראות ב"מפרט מחשב". עכשיו אני לא כ"כ מבין בעסק הזה... אז הייתי רוצה שתמליצו לי מה לקנות... בתקציב של כ-400 ש"ח תודה

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  20. Started by chenrp,

.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  21. Started by apelzig,

האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג אותו?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  22. Started by SixKiller,

שלום לכם אח שלי תמיד משגע אותי מעצבן הוא שואל מה כבר יכול להיות במארז וזה סתם פלסטיק וגם על ספק הוא אומר זה סתם מספק כח זה לא..... יעני זה לא משנה איזה ספק מה ספק וזה.... ואני יודע ממש שזה לא ככה אז בבקשה תסבירו לי מה אני יכול להגיד לו יעני שמארז וספק עושים??? שלא יחשוב שזנ סתם פלסטיק...

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  23. Started by RDS,

אוקי, אני יודע שיש באתר את ההשוואה בין הפאדים, אבל את רב הפדים לא מצאתי... בנוסף לכך הם לא בחנו את ה-steelpad qck... הבנתי משם שה-aqua3 מעולה אבל לא מצאתי אותו... בכל מקרה, מה עדיך ה-qck, או ה-aqua? אם אפשר לינקים לחנויות אשמח... תודה

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  24. Started by pavelr,

אני מתלבט מה לקחת מבין המארזים הללו: http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7830 או http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=4466 לדעתי המראה של Foxconn יותר נחמד, כך שאני נוטה לכיוונו. וחוץ מזה הספק של thermaltake אמור להיות טוב יותר מספק של HEC, לא?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  25. Started by rb024,

היי לכולם! יש לי בעיה עם המאוורר של הספק כוח. בזמן האחרון הוא עושה רעשים בלתי סבירים... פתחתי את הספק(לא נתקלתי במשהו חריג), ניקתי אותו מאבק אך ללא הועיל. עוד אציין שכשאני נותן מכה קלה על המאוורר הרעש מפסיק לכמה שניות וחוזר. אשמח לשמוע הצעות בעניין...

• 4 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים