עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by shahar0592,

יש לי מחשב של ABIT והוא תומך ב-UGURU אך השעון שלי נהרס איפה אני יכול להסיג אחד חדש (היה מאוד שימושי)??? תודה מראש שחר פארן

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  2. Started by TaMiRn2,

שלום. במחשב הנייד של אבא שלי החיבור יו אס בי לא עובד משום מה. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה..

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  3. אחה"צ טובים לכולם =] תקציב : 450 ש"ח(חריגות מעטות). שימושים : גיימינג בלבד! הערות : העדפה ל7.1. אשמח אם תעזרו לי למצוא אוזניות גיימינג בתקציב המתאים... ההתבלטות שלי היא בין SS SV2 לבין SS 5H.. אבל אני פתוח להצעות ! תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  4. Started by ZiX,

הפקס הישן שלנו מתחיל לעשות בעיות (הגיע הזמן אחרי 7 שנים). ובכלל הגיע הזמן הלשתדרג.. אז אנחנו מחפשים פקס חדש.. שיהיה קטן... (עדיף צבא לבן / אפור) יש העדפה שלא יעבוד על דיו.. אלא עם לייזר ... אם אפשר לשלב מכונת צילום אז סבבה , זה לא כזה חשוב... תודה

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  5. שלום. כדי לראות סרטים שהורדו ברשת על גבי הטלוויזיה (ישנה, ללא כניסת HDMI או DVI או VGA), אני מעתיק את הסרט (AVI) לכונן USB. את כונן ה USB אני מחבר לנגן Samsung, שהינו בעקרון נגן DVD, אבל מכיל כניסת USB, ומסתבר גם תמיכה בפורמט AVI. הכל טוב. א-ב-ל, כאשר אני מעתיק סרט שקידודו הוא MKV, הנגן שלי לא מזהה את הקובץ, ולא מנגן את הסרט. השאלה שלי היא האם יש נגן שכזה, שכן מנגן קבצי MKV. תודה מראש, כמו תמיד

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by chadash,

יצרני הדיו חילופי במטיחים אחריות על המדפסת, איך אני יוכיח להם שהמדפסת ניזוקה מהדיו שלהם?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  7. Started by flow1,

מה זו רזולוציה אופטית בסורק. האם 200X600dpi זו רזולוציה טובה או במילים אחרות: הסורק 8) הוא סורק איכותי?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  8. http://zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=6602 אלה היחידים שמצאתי ואין במלאי

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  9. scorpio 868 w/window and 420w power supply יש אותו בארץ או רק בחול??

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  10. Started by maorwtf,

שלום, אני מחפש המלצה לאוזניות שמתלבשות על האוזן, אבל גדולות שכל האוזן תכנס בתוך הספוג. אני לא מעוניין בסאונד משוגע, הדרישה שלי היא אחת: שהאוזניות יאטמו כמה שיותר רעשים מבחוץ. במיוחד תדרים נמוכים שיותר קשה לסנן. כמו כן חשוב מאוד שיהיו נוחות מאוד לזמן ממושך. האטימה צריכה להיות טובה גם כשהמוזיקה בווליום לא גבוה במיוחד. לגבי תקציב בגדול אני מתקצב לכך 300-400 ש"ח. אך אם האוזניות בתקציב זה לא יספקו את הדרישה (אטימה מקסימלית ונוחות) אני אעלה את התקציב בהתאם. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום! יש לי מדפסת EPSON CX5900 משולבת עם סורק. עכשיו למשל סרקתי תמונה בגודל מסויים לא סטנדרטית... ואני רוצה להדפיס את התמונה עכשיו בגודל המקורי שלה, אבל התמונה שמדפיסה מדפיסה לי על כל העמוד... עכשיו, איך אני יכול לבחור במאפייני ההדפסה שתדפיס לי את התמונה בגודל המקורי שלה. תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by chen1234,

שווה לי לקנות המקלדת של לוגיטק ה-G15 ולהוסיף חלה עברית פה... http://pcgraph.co.il/index.php מישהו שמע על החנות הזו??? וזה לא יסתום את תאורת הלדים??

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  13. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1003953764&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  14. יש לי mx518 ונוח לי לחבר אותו דרך יצאות הusb של מקלדת הG15 שהם תומכים רק בUSB1.1 האם זה משנה באיזה אופן? אני באופן אישי ניסיתי דרך שתי סוגי היציאות ולא הרגשתי שום הבדל האם אני מפספס משהו או שבאמת זה לא משנה?

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  15. מטרת החיבור היא לא להדפסה, מה שפוסל חלק גדול מהמוצרים הזולים שעושים אמולציה למדפסת. אני צריך שימוש לצורך תכנות של ערכת פיתוח המתחברת לLPT ומשתמשת בדרייבר port95nt מה יוכל להתאים לי?

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  16. Started by X-ShaY,

לא השתמשתי במדפסת הרבה זמן, היא ביכלל לא הייתה מחוברת ומותקנת למחשב כי לא היה צורך... עכשיו אני כן צריך אותה אז חיברתי אותה הכל טוב ויפה הורדתי לה דרייברים הכי עדכניים מהאתר של HP, יש צבע יש הכל אבל הבעיה שהיא לא לוקחת דפים! קראתי פה באתר מדריך לבעיות נפוצות של מדפסות אבל אני לא רואה דרך לנקות את הגומיות במדפסת שלי... צריך לפתוח נראה לי מלא ברגים ואין לי כח אחר כך להסתבך בלהרכיב חזרה את הכל... יש דרך יותר נוחה לסדר את הגומיות? כי אני בטוח ב100 אחוז שהבעיה בגומיות תודה.

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  17. אורח רועי1986
    Started by אורח רועי1986,

שוקל לקנות נראה לי מדליק מה חושבים? http://www.biz-coupon.co.il/Default.aspx?cuponid=151

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. הי, אני צריך שתמליצו לי על מקלדת איכותית בתקציב של עד כ35 דולר או 150 שקל אם זה מהארץ. אני מאוד רוצה מכנית אבל להבנתי אין בתקציב שאני יכול להגיע אליו. אני מאוד אוהב מקשי מאקרו ומולטימדיה אז אם יש זה בונוס. שימוש העיקרי במקלדת הוא הקלדת טקסטים ארוכים במשך כמה שעות מדי יום. תודה,

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Salwaby,

אני מעוניין לרכוש מצלמת רשת תקציב 100-200 שקל רזולציה כמה שיותר גבוהה, עם רמקול מובנה בעיקר לשיחות ווידאו בין מחשבים .. תודה!

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  20. Started by full_clip,

היי אני זקוק למדפסת לצרכיי לימודים להדפסת טקסטים ומעט תמונות הכי חשוב שהדיו יהיה זול ככה שHP יורד מהפרק הבנתי ש \ 1500וCanon נורא מומלצת מה ההבדל בינה לבין ה1600 שיותר זולה ממנה? והאם למישו יש המלצה אחרת במסגרת התקציב

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  21. שלום לכולם, אני רוצה לקנות שלט רחוק לשימוש ב HTPC חשבתי שבמקום לקנות שלט בנפרד לקנות איתו כרטיס טלויזיה פשוט שאיתו מקבלים גם שלט בנוסף אני לא כלכך מכיר את הנושא של שלטים לכן אני רוצה לוודא שאפשר לעשות לשלט הסבה לשימוש כולל במחשב .... לדוגמא: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  22. Started by kisin,

שלום לכולם, מישהו יודע איפה אפשר לקנות בטרייה חדשה לנייד קומפק פרסריו ולא דרך HP? כמה אמור לעלות? תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  23. Started by shimon23,

שלום למישהו כאן יש athlon xp? באיזה טמפ' המעבד נמצא? איזה לוח יש לכם עם ה athlon xp?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by spider272,

ההגה בכותרת היה נוטה לי שמאלה במשחקים..פירקתי אותו לגמרי..זה קונקטורים..ופירקתי תצינור שההגה מתחבר איליו..הוא היה מחובר לקופסא עגולה שבתוכה יש קפיץ שתפקידו להחזיר תהגה ולתת קושי..אבל איך מחזירים אותה?? ההגה אלחוטי.. בבקשה כל מי שחושב שיכוללתת רעיון..אני כבר שעתיים מנסה כל מיני דרכים.. תמונות: המחשה לניראה ''שלם'' חלקים:

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by kylesan,

היום אני קנה עכבר חדש ואני מתלבט איזה. Razer Lachesis או את העכבר Razer DeathAdder? איזה עדיף לקנות ולמה? ( עם זה חשוב אני משחק במשחקים וברוב CS) אז מה עדיף?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.