עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by malcolmx9,

ידידה צריכה מדפסת, לצילום עבודות לאוניברסיטה, ומדי פעם תמונות (לא משהו רציני). חשוב שהדיו יהיה זול, והמדפסת תדפיס באיכות סבירה+. התקציב הוא עד 350 שקלים, יש משהו מתאים בתקציב הזה לדרישות?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  2. Started by noodle,

שלום לכולם, מהי הדרך הטובה ביותר לנקות את המקלדת? להוציא את המקשים אחד אחד ואז לנקות או שיש דרך טובה יותר? וגם האם הדבר הזה יעיל או סתם קשקוש? http://cgi.ebay.com/MINI-USB-VACUUM-KEYBOARD-CLEANER-PC-LAPTOP-COMPUTER- /270740063168?pt=AU_Components&hash=item3f095d83c0 תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  3. Started by ppe,

שבוע טוב http://www.facebook.com/album.php?aid=128217&id=115367964174

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  4. Started by Tals-,

שלום, ברשותי בית עם שתי קומות, כרגע בקומה למטה יש סוני 3, בקומה למעלה יש 3 מחשבים נייחים ואחד נייד מטייל בבית :] אשמח לקבל המלצות על ראוטרים שיהיו בעל קליטה ממש גבוהה כי זה חשוב. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  5. Started by אבירן,

אהלן חברים אני מתעניין ברכישת ערכה של עכבר ומקלדת דגם MX 5000 של חברת לוגיטק מה החוות דעת שלכם עליה חסרונות יתרונות ומחיר שהייתם משלמים עליה..אני אשמח לשמוע מאנשים שהתנסו אישית לפחות חודש עבודה ולא להסתמך רק על קישורים כאלה ואחרים ברשת המון תודה!

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  6. שלום, מה עדיף לי למחשב נייד ? ה MX או ה VX ?

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  7. אהלן חברים, אני מעוניין לרכוש את המקלדת הנ"ל, יש כאן אנשים שיש ברשותם את המקלדת הזאת ויכולים להביא חוות דעת עליה? אשתמש בה בעיקר לגיימינג. כמו כן אני חייב לציין שיצא לי לשחק פעם אחת עם מקלדת מכאנית והיא הייתה בעלת כפתורים כחולים ולא אהבתי כי היא הייתה רועשת מדי והיה ממש צריך ללחוץ על הכפתור עד הסוף כדי לשלוח פקודה. נכון להיום אני משתמש במקלדת מיקרוסופט מלפני 15 שנה ואין לי ניסיון עם מקלדות מכאניות, חשוב לי שהמקלדת תהיה שקטה וכמו שהבנתי המקלדת הזו שקטה. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by elcuco,

שלום, יש לי מחשב נייד ויש לי דסקטופ, ואני רוצה לחבר את שני המחשבים הללו בעזרת kvm. העיניין הוא שלנייד אין יציאות ps/2 ולכן צריך לחפש kvm שתומך ב?usb. הייתי מעדיף שה?KVM ידע גם להסתדר עם כניסות PS/2, כדי שאני אוכל לחבר לשם גם מחשב ישן שיש לי פה. שתי כניסות מספיק לי, מקסימום נשחק בכיסאות מוסיקלים. אני מחפש הצעות למשהו כזה, ואני מעדיף לקבל חוות דעת של אנשים לפני שאני משקיע כסף בלקנות שטויות.

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  9. Started by LazyCat,

מישהו כבר הספיק לקנות את העכבר החדש של MS לגיימינג ? האם הוא שווה את מחירו ובכלל ? האם הוא באמת לא נוח כמו שמתארים (קוטלים) אותו ברחבי הנט ?

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  10. שלום חברים, רכשתי את העכבר דגם RAZER OROCHI . ואני רוצה להקצות פקודות ללחצנים שיש בעכבר, השאלה שלי היא האם בפקודות המאקרו אפשר לעשות שילוב של WINDWOS KEY ּ+ TAB לעשות את ה FLIP של WINDOWS 7 ???? התוכנה של רייזר בעיתית אצל מיקורוסופט ו לוג'יטק יש את ה KEY STROKE שככה אין בעיה להקצות כל מה שרוצים תודה לעונים ויום טוב לכם.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום לכולם, כפי שאומרת הכותרת אני מחפש מצלמה "צנועה" לעסק קטן. כזאת שאני אוכל להפעיל אותה בלילה (יש תאורה) ולצפות בה מהמחשב הבייתי דרך רשת האינטרנט. עדיף כמובן אם היא תיצור tunnel מוצפן על גבי הרשת אבל גם אם לא אז לא ביג דיל, אין לי מה להחביא שם ולא איכפת לי שמישהו "יצותת" לקו (שינהנה לו לצפות בשולחנות קפה רייקים מאדם ) אשמח להמלצות, עצות שימושיות (לציין שבגלל שאנחנו נמצאים בישראל ככל הנראה הרשת תצטרך לכלול גם ראוטר שידע לחייג l2tp או pptp בשביל להתחבר לאינטרנט.) תודה, מקסים.

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  12. שלום, אני מחפש המלצה למדפסת דיו אלחוטית קומפקטית בסביבות 600 ש"ח. אני רוצה לחבר אותה לרשת בתוך ארון שיש לי בהול. (האילוצים שלי במידות הם רק בעומק ואני מעדיף כמה שיותר צר - בסביבות ה-35 ס"מ כולל שהמדף פתוח) ה-6500W של HP נראית טוב (כתוב שהיא בעומק 26 ס"מ) אך אני לא יודע מה המידות שלה כאשר הטרייל של הדפים פתוח. האם אין מדפסות עם דפי הזנה והוצאה עומדים? אודה לכם אם תעזרו לי ותגיבו לת'רד זה. בברכה הראל

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי את הטרמלטק גאמה פד: ואני מחפש תחליף טוב בשבילו, שיהיה גדול יותר (עדיף) ועם כמה צבעים כמו הפד הנ"ל. מישהו מכיר דבר כזה?

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  14. Started by Aloha-Boy,

אוקי אני מחפש מדפסת לייזר,שמדפיסה שחור בלבד. מצאתי את זאת: http://www.datech.co.il/product_info.php?cPath=1_5_356_357&products_id=2009 ה Lexamrk E220 גם זולה מאוד (יותר מהמחיר באתר...) וגם לייזר שתספיק לי להרבה הדפסות מה אתם אומרים??? מישהו מכיר את המדפסת?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  15. Started by lee.,

רציתי לדעת אם קיימות מצלמות רשת שמאפשרות שליטה ידנית (באמצעות תוכנה) על זמן החשיפה בצילום סטילס. בעיקרון אני צריך מצלמה שניתן לחבר ולפקד מהמחשב, לצילום סטילס בתנאי אור נמוכים (כנראה שנמוכים מאוד), ושתעשה פוקוס לבד. התקציב עד נניח 400-500 ש"ח, אבל חשבתי אולי מצלמות רשת אפשר להשיג בזול בהרבה. מישהו יודע אם סדרת Life Cam של מיקרוסופט מאפשרת משהו כזה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  16. משהו מכיר תוכנה לספירת fps בריל טיים ? אם כן אז מאיפה אפשר להוריד ?

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  17. Started by ben060,

שלום לכולם אתמול קניתי מדפסת חדשה מסוג: canon lbp 2900 עלתה לי 600 היא מדפסת לייזר. רציתי לשאול איך זה עובד? האם הטונר שיש שם יספיק הרבה? (לכמה דפים?) ואם צריך להחליף אותו מידי פעם? האם הייתרון של ממדפסות ליזר זה שהם לא מוציאות כסף על דיו? כמו שאתם רואים הרבה לא ברור. אשמח למידע בנושא. תודה

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  18. התקנתי את הדרייבר , והסורק מופיע אבל שאני מנסה לעשות עליו דאבל קליק או לגשת אליו דרך ה wizard הוא כותב לי שהוא לא מחובר. מנסיון , אם אני אתקין את התוכנה hp imaging שהיא השלב הבא של ההתקנה (מתוך הדיסק) אחרי הדרייבר , אז כן יהיה אפשר לגשת אליו דרך לא רוצה להתקין את התכנה הזאת , אני גם לא משתמש בה אף פעם , מה לעשות? למישהו זה קרה?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  19. Started by אורח,

שלום, מחפש המלצה למדפסת לייזר כולל סורק והעתקה, מדפסת לבית, זולה וטובה ? ראיתי את הדגם הזה WorkCentre 3025V BI יש למישהו חוות דעת על הדגם הנ"ל ? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  20. שלום חבר'ה! אני רוצה לרכוש מחשב כף יד לשימוש גם בן היתר של התוכנה של ה-NAVIGATOR, ורציתי לשאול על איזה מכשיר אתם ממליצים. HP IPAQ 2210 או מחשב כף יד Mio 168 או משהו אחר לגמריי???

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  21. שלום מה היא המערכת הגה הכי טובה מבחינת ביצועים כיום שיש בשוק ואיפה אפשר לקנות? כמובן שיהיה כולל הכל...

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  22. מה עדיף? מיועד לHTPC חשיבות עיקרית למרחק!

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  23. שלום, מחשב מקלדת ועכבר אלחוטיים טובים לשימוש ALL AROUND כולל גיימינג תקציב עד 400, תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היי ^^^ בסביבות 200,300

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  25. מותקנות לי במחשב 2 מערכות הפעלה ויסטה וXP יש לי מקלדת אלחוטית Logitech EX110 המקלט מחובר דרך הUSB לוח אם Gigabyte GA-8I945GMF הבעייה: כשאני מדליק את המחשב אני לא יכול לבחור את מערכת ההפעלה + כשהתקנתי את מערכת ההפעלה כשמופיעה השאלה אם להפעיל מהסידי לא הצלחתי לבחור עם המקלדת האלחוטית אז חיברתי מקלדת חוטית תודה

• 0 תגובות
    • 890 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.