עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. היי חברה, חבר שלי קנה את המצלמה הנ"ל NEOCOM NCC302 עכשיו, רשום שיש שם מקרופון בנוי אבל המחשב לא מזהה אותו בכלל לפיכך אני לא יכול להגדיר אותו, יש לו WINDOWS 7 X64 ניסינו גם תדרייברים האחרונים מהאתר הרשמי וזה לא עזר. למישהו יש הצעות?

2. Started by DarkLloth,

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8970 נראה זול במחיר השאלה אם הוא שווה אותו ?

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  3. Started by curdi1,

מישהו שמע / מכיר / התנסה עם חברת "ראש דיו" שמוכרת דיו תחליפי ?

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  4. מישהו מעוניין לבצע הזמנה מרוכזת מחו"ל של הגה+פדלים ריאליסטיים מארה"ב או מאירופה ? מדובר על הדגם: Porsche 911 GT3RS wheel - Clubsport edition יש על זה ביקורות ביוטיוב בערוץ של SimRacingTonight , הנה לינק: המחיר בארה"ב לחבילה כזאת עומד על $300 ובאירופה על 300 אירו.. נשמע מטומטם בגלל הפרשי השער חליפין אבל זה מה יש. בשביל איכות משלמים. החברה היצרנית ממוקמת בגרמניה. כמו כן, מישהו פה קנה פעם במקרה PlaySeat ? (מושב מרוצים עם מתקן לחיבור להגה ודוושות)

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  5. שלום לכולם רציתי המלצה או סיקור לגבי מדפסות משולבות עדיפות ל HP בגלל שיש לי מדפסת דגם PSC 2410 כמעט 6 שנים ועשתה את העבודה כמו שצריך כמובן אם אפס תקלות עד לפני 3 חודשים ( היא עובדת אבל יש תקלה ) בקיצר חברה המלצות .(חסרונות/יתרונות )........מחפש משהו טוב ואמין ..........................היום אני לא יודע שהיצור של המדפסות כמו שהיה פעם פעם היה אחריות 3 שנים וזה ירד ל שנה .............זה אמור להגיד משהו שאולי שהמדפסות של היום מתקלקלות אחרי שנה שנתיים

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by MyX,

שלום לכולם אני מחפש אל פסק למחשב שלי עם כיבוי אוטומטי (מסודר) בעת הפסק חשמל. מפרט המחשב: מעבד : i5 זיכרון:2x2GB כרטיס מסך: GTX 260 OC ספק: 600W מסך: 19" כונן קשיח אחד וצורב אחד. מה תמליצו? כמה הספק (בVA) אני צריך? ובכלל על מה צריך לשים לב כדי לבחור אל פסק מתאים ואמין?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  7. Started by Ashand,

שלום אני מחפש SAS CONTROLLER שיהיה זול ומעביר נתונים עד 3GB/S כולל כבלים ליבור ההרדיסק...מישהו יכול להפנות אותי לחנות/אתר כלשהוא? תודה

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  8. Started by eynavt,

שלום, האם למישהו יש מושג איך ניתן לחבר שתי מצלמות אינטרנט זהות למחשב? (usb) חיברתי את שתיהן, אך המחשב מזהה רק אחת מהן. כנראה משום שהן יושבות על אותו הדרייבר... אודה לכם אם תוכלו לעזור לי תודה!!!

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  9. שלום לכולם יש לי מחשב נייד ואני מתלבט בין 2 עכברים של מיקרוסופט. שניהם ליזר אחד בלוטוט ואחד אלחוטי שניהם עולים אותו דבר. אלו הדגמים: Notebook Mouse 5000 שנה אחריות. Wireless Laser 7000 שלוש שנים אחריות. השימוש שלי הוא גם משחקים אבל בעיקר שימושים רגילים אינטרנט וכאלה. מה עדיף איך עכברים בלוטוט? עכשיו השאלה השניה אם אני נגיד מחבר עוד מתאם בלוטוט usb המחשב ידע להשתמש בו במקביל? או שברגע שיש לי עכשיו בלוטוט אני מבטל את כל אופציית הבלוטוט במחשב? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  10. שלום, אני מאוד מתלבט בין 2 מקלדות של LOGITECH האחת היא ה WAVE והשניה היא DINOVO NOTEBOOK . השימושים שלי הם בעיקר להקלדה ולשימוש שוטף ואני גם משחק מידיי פעם חשוב לי שהמקדלת תהיה אמינה ותהיה נוחה כי אני מבלה המון שעות מול המחשב כל יום יותר מ 10 שעות בממוצע ליום. מה אתם חושבים כדאי לי לקחת ותשימו את המחיר בצד. בתודה עידו

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  11. שלום יש ברשותי מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט מהסוג הזה http://www.maplin.co.uk/images/Full/a35cw.jpg עכשיו יש לי כבר הרבה זמן בעיה עם המקש I הוא נלחץ בסדר גמור אבל צריך ללחוץ עליו יותר חזק מהשאר כדי שהוא יכתוב את האות. זה מפריע בעיקר בכתיבה שוטפת שפתאום אני מגלה שכתבתי משהו וחסר בו I או ן אין לי שמץ מה יכול לפתור את זה ..לשמן את המקש? והאם בכלל אפשרי להוציא אותו כבודד מהמקלדת ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  12. Started by goldan,

הצעות לעכבר אלחוטי לשימוש משרדי (בשביל אמא שלי) ? יש לה הרבה סוללות במשרד אז לא משנה אם איאפשר להטעין את העכבר

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  13. הדבר שלא הבנתי זה שנכון שיש את המסך מגע של מקשי המדייה אז יש שם את הלוגו של RAZER בקיצור..... מה הוא עושה ואיך משתמי בוא ??? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  14. בגלל שבבאג אזל המלאי לגבי ה-MX1100 רציתי לדעת אם ה-5000 של מייקרוסופט עכבר טוב וראוי. גם הוא במבצע ואפשר להביא אותו ב189 ש"ח במקום 229.

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  15. Started by demultiplexer,

לא משולבת, שתהיה בעיקר אמינה, אין לי כוח להתחיל לשחק משחקים עם הפלסטיקים, לשמן גלגלי שיניים או אלוהים יודע מה. תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  16. לא רוצה להתפשר על שום דבר מהם בבקשה אל תמליצו לי על דברים לא קשורים או סיבות למה זה לא הכרחי, אם קיים דבר כזה במחיר כזה בארץ, אשמח מאוד לשמוע. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  17. אני מחפש מקלדת ועכבר טובים והמחשב יהיה רחוק בסביבות 3.5 מטר אבל שמתי לב שיש דיליי קטן במקלדת האלחוטית של אחי אז רציתי לדעת אם זה בכולם ככה? ואם כן איך אני משיג מקלדת ועכבר עם כבל באורך כזה ?

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  18. Started by lesForce,

שלום לכולם.. יש לי בעיה עם המדפסת הנ"ל , כאשר אני מדפיס היא כאילו מבצעת את פעולת ההדפסה אך היא לא מדפיסה כלום. קניתי דיו חדש - והבעיה לא נפתרה. כמו כן ניראה לי שהבעיה התחילה כשהמדפסת ביקשה לסרוק איזה דף שהיא הדפיסה (דף עם שורות של ריבועים ושורות של פסים) ואז לחצתי "ביטול" ומאז אני חושב החלה הבעיה. עכשיו הפעלתי במדפסת את האפשרות הזאת שהיא תסרוק לי שוב את הדף (כאילו היא שוב הדפיסה את אותו הדף ואמרה לי לסרוק אותו) ועשיתי כך , ואז הוא רשם לי שגיאה שהוא לא מזהה את הדף... יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Bios-Phere,

ברשותי מדפסת לקסמרק 6675X. כשאני מדפיס דף עם אותיות בעברית, בעיקר מהווב, הפונטים מודפסים משמאל לימין כמו באנגלית ולא מימין לשמאל. האם הבעיה במדפסת או בדפדפן? מה הפתרון..? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  20. בוקר טוב, כיום יש לי משולבת HP PSC 2210 שיש בה תקלה במנגנון הוצאת הדפים. להבנתי לא כדאי כלל לשלם עבור תיקון (לאור המחיר הנמוך של מדפסות חדשות). אני מדפיס מעט מאוד, ובד"כ במוד חסכוני כדי לחסוך בעלויות דיו. הצרכים שלי הם סריקות מעת לעת וגם משלוח פקסים. אני כמעט ולא מדפיס גרפיקה/תמונות (ואם כן - זה חלק ממאמר או משהו). למרות היקפי ההדפסה הנמוכים, אני מעדיף לקנות מכשיר טוב, גם אם זה עולה קצת יותר כסף. לאחר כמה שעות של בדיקת מפרטים ודירוגים במגוון אתרים, נשארתי עם הרשימה הבאה: CANON MX320 CANON MX330 LEXMARK X5075 LEXMARK X5650 LEXMARK X6675 HP J4680 HP 6500 וכמה דגמים שאני רואה שקיבלו ציונים גבוהים, אך אינני מוצא בחנויות בארץ: CANON MP620 CANON MP640 LEXMARK X7675 אני יודע שלח…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום (אני מקווה שהכותרת שלי תקינה) בכל אופן, כל פעם שאני שולח משהו להדפסה, המדפסת מתחילה להדפיס, הדף נתקע באמצע. רק אם אני פותח את המכסה הקדמי (היכן שמוציאים את הטונר) של המדפסת וסוגר אותו, הדף יוצא (מודפס באופן מושלם, לאחריו יוצא דף לבן. וכך חוזר חלילה בדף שלאחריו. כל פעם אותו דבר. אם אני שולח כמות דפים מרובה להדפסה אזי לפעמים, ואני מדגיש רק לפעמים, אחרי הסיבוב השלישי בערך היא מסתדרת ומדפיסה עד הסוף בצורה תקינה. לפעמים זה נמשך כך 20 דפים ויותר.... ניסתי לפרק אותה, יותר מאשר להוציר את הטונר, אלא ממש פירקתי את כל מכסה הפלסטיק, חיפשתי משהו שאולי תקוע, חתיכת נייר, אך לשווא. גם החלפתי מחסנית של טונור. גם לא עזר. מישהו נתקל בבעיה? למישהו יש פיתרון? בתודה מראש, אלון

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by oren99,

אני משתמש בשלט הזה למדיה סנטר עם BOXEE יש לשלט כפתור ירוק במרכז שפותח מיקרוסופט מדיה סנטר (ווינדוס 7) יש אפשרות לשנות את הפעולה של הכפתור שיפתח את ה BOXEE במקום?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  23. היי אני צריך לעסק מדפסת משולבת שחור לבן. כמות ההדפסה משתנה מפעם לפעם. אבל מדפיסים כ 3000 דף לחודש. יכול להיות שביום אחד ידפיסו 50 דפים ויכול להיות ביום אחד 300 דפים(שיקים) שמהירות ההדפסה לא תרד מ 20 דף לדקה. המחיר עד 4000 שקל. ברור שעדיף כמה שיותר זול. הבעיה העקרית שאני נעזר בכם היא שאני לא מוצא חנות נורמאלית, כל החנויות או שהם יקרות מידי או שמנסים לדחוף לי מדפסות אחרות שאני לא רוצה. אם אתם יכולים לתת לי רשימה של חנויות זה יעזור מאוד. תודה!

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  24. Started by omrit,

אני מעוניין לקנות את המקלדת הזאת לשימושי HTPC כמובן. למישהו יצא לעבוד איתה? אשמח להמלצות.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אהלן, אני מחפש לקנות עכבר ומקלדת אלחוטיים למחשב שלי. בעיקר חשוב לי שהעכבר יהיה מדויק בצורה סבירה (אני יודע שבעבר הם היו גרועים) בשביל שאני אוכל גם לשחק עליו משחקים. לא מדבר פה ברמה של פרו אבל עדיין. מקלדת, שפשוט תהיה נוחה. בקיצור מה מומלץ לגיימר הממוצע. תקציב - עד 600 ככה.. (אגב לא חובה שזה יהיה סט של שניהם...)

• 0 תגובות
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים