עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. בבקשה למישיש את זה ויכול לשלוח לי אול להביא לי איזה לינק

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  2. Started by avivlevy,

אני מטלבת בין MX1000 ל G5 מה יותר טוב ? בהתחלה חשבתי MX1000 אבל ראיתי שאף אחד לא מדבר עליו אז מה יותר טוב? ומשהו יוד כמה DPI יש לMX1000?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by RedHat_Lover,

בסוף החלטתי ללכת על פלטפורמת AMD, אב עכשיו באה שאלה גדולה האם שווה לחכות ל-Thoroughbred אול ל-Hammer? או שפשוט לקנות עכשיו Athlon Xp 1800+? אני אולי יחליט בפסח בגלל שאבא שלי נוסע ל-Cebit וכפי שאתם יודעים שם הולכים להציג את ה-Hammer, אבל זה לא רק זה גם לי יש תאוריה שעוד מעט תוכיח את עצמה, כולכם מכירים את חברת Id Software, החברה פיתחה מנוע גרפי ל-Quake ואז כל החברות כמעט קנו אותו ופיתחו משחקים עליו ובחודשים הראשונים ש-Quake 3יצא (1999) אז כמעט אף מערכת לא הריצה אותו חלק, וזה מה שהולך להיות עם Doom 3 החברה מפתחת מנוע משחק שדורש הרבה אבל הרבה כוח מהמעבד והכרטיס הגרפי אז בטוח מלא חברות יקנו את המנוע וגם אם אני לא טועה Quake 4 יבוסס עליו ככה שצרכים מחשב שיתאים לדור הבא של המשחק…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by PSdesign,

צריך המלצות לאוזניות ומיקרופון (headset) בתקציב של עד 150.... השימוש הוא שימוש שוטף, מוזיקה משחקים והכול... ולמיקרופון בעיקר משחקים.

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  5. Started by Haflo,

נכון להיום אני לא מכיר שום ספק/מפיץ שמוכן לקבל סחורה להחלפה באם אין עליה מדבקה שלו, כמו במקרה שלי, יש לי דיסק DTLA-307075 (דפוק כמובן!) ללא מדבקה, ואין שום מצב שמישהו יהיה מוכן להחליף לי אותו ללא מדבקת אחריות! מה שאומר שהיום אם אני קונה מחשב חדש, אני צריך לבדוק שיש מדבקות אחריות על כל הציוד שיש במחשב?! כמו המקרה שלי, אין איזה ספק ראשי של IBM שצריך לקבל את הדיסק ולא משנה ממי הוא נרכש? הרי ה Fucking Disk של IBM, מה זה משנה איזה ספק שולח את זה?

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  6. שלום, אני מעוניין לרכוש מקלדת חוטית בתקציב של עד 200 ש"ח. אני עושה במחשב שימוש משרדי (אופיס, גלישה באינטרנט) ובנוסף אני גם משחק במשחקים. מאוד אשמח לשמוע המלצות. תודה !

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by אלון ס.,

רכשתי מחשב עם מארז + ספק 430 של טרמלטייק , אני רוצה לעשות אובקלוק שלא שקלתי לפני קניית המחשב ורוצה להחליף את הספק. מישהו יכול להמליץ לי על ספק בתחום המחירים של הספק הנ"ל אפשר תוספת במחיר.

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  8. Started by Xebu,

שלום לכולם, אני לא הכי מתמצא בציוד רשתות אז יש לי שאלה, אני עובר כרגע דירה והראוטר הנוכחי נשאר בדירה הנוכחית - אז צריך לרכוש ראוטר להקמת רשת ביתית אלחוטית. אמור להיות דגש בעיקר על המחיר - סביבות ה100שקלים נראה לי הגיוני, מצאתי את הדגם הזה, מה דעתכם? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=696850 אין לי יותר מדיי דרישות כי אני לא בקיא בזה יותר מדיי - חשוב רק שיהיה עם ממשק משתמש ידידותי ושיתן מגוון אפשרויות להגנה/הצפנה על הרשת (WPA/WEP/MAC Filter וכ"ו..) אשמח לעזרה והכוונה בנושא, תודה.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  9. Started by PelegK,

סליחה, טעות

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  10. אהלן חבר'ה, אני מחפש מדפסת ללימודים באוניברסיטה. הדבר החשוב לי ביותר זה שהיא תיהיה כמה שיותר קטנה. בנוסף, אני לא רוצה משהו זבל, חשוב לי שתדפיס בצורה טובה (אם אפשר גם תמונות), ועדיף שהדיו יהיה כמה שיותר זול (אם זה משנה בין החברות). ראיתי שלושה מדפסות קטנות: epson c110 canon ip1900 hp d1560 מה הכי מומלץ מבחינת איכות הדפסה? איזו מדפסת הכי קטנה?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by Hila Ohayon,

מדפסת של brother יש דיו מלא גם של שחור וגם צבעוני , אבל זה מראה לי שהדיו הצבעוני ריק למרות שהם מלאים לגמרי ולא נעשה בהם שימוש, הוצאתי והכנסתי ועדיין אותו דבר מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני זקוק להצעות לעכברים ארגונומים בתקציב של 200+- דחוף לי מאוד.

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  13. Started by uguru1969,

מחפס מדפסת משולבת עם סורק ופקס עצמאי מה הכי מומלץ מבחינת אמינות וחיסכון עד 800 שח האם BROTHER אמינים? (דגמי MFC5440 ו- MFC3240 ) תודה על העזרה

14. Started by Xebu25,

שלום יש לי כבר זמן מה בקר של XBOX360 למחשב שאני משחק איתו בדר"כ קניתי אתמול בקר נוסף (אחד פשוט בכ40 שקלים מטעמי תקציב) שיהיה למישהו שבא אלי לשחק איתו.. העניין הוא שהרבה משחקים לא מזהים את הבקר הפשוט.. ניסיתי בערך 3-4 תוכנות לprofiles כאלה ואחרות.. והיחידה שעוד איכשהו עבדה, עבדה כך שאו שהפשוט יעבוד (והXBOX360 לא), או ההפך.. משום מה לא מצליח להפעיל את שניהם בו זמנית (כאילו שניהם "מזוהים" תחת אותו ID כשהתוכנה עובדת - בשאר התוכנות הבקר בכלל לא עבד) ניסיתי לDevices ובעמוד הCalibration רואים שהמקשים כן עובדים והגויסטיקים כן מגיבים.. אבל במשחק לא מזוהה בכלל מדובר על משחק מירוץ GRID 2 אשמח אם למישהו יש עצה או רעיון תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by talaus,

לחץ כאן אני רוצה להוסיף אותו למחשב שלי כך שיהיה לי 512MB DDR 266MHZ הלוח אם שלי תומך במהירות של עד 266MHZ וזה זיכרון טוב שמצאתי שגם עומד בתקציב שלי אה ואם אתם שואלים מה התקציב אז התקציב הוא: 500 שקלים אני אשמח אם תמצאו לי זיכרון יותר טוב במחיר הזה (הסזיכרון שאני קונה כולל דמי משלוח עולה 502 שקל).

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  16. אשמח לחוות דעת שימוש למשרד קטן מי שיכול להתיחס לעלות דיו אשמח

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  17. Started by UBS,

שלום רב, אני צריך עזרה בבחירת עכבר + פאד חדשים הסכום הכולל של שניהם המקסימום יכול להגיע ל 800 ש"ח כמובן הם ישמשו בעיקר למשחקים אך גם לדברי יום יום כמו גלישה באינטרנט וכו' כרגע יש לי עכבר אלחוטי (MX 1000) ששירת אותי נאמנות מאד ככה איזה שנה וחצי אבל הוא די מגושם ושאני שוכח להטעין את הבטריות שלו אז יום למוחרת אני לא יכול לשחק אלא קודם להטעין - הבעיה היא שהתרגלתי לחופש מחוטים ואני חושש שאולי אני האלץ לקנות עכבר אלחוטי ואולי להתפשר על ביצועים אני חשבתי לקנות את ה - G7 של Logitech ואת הפאד החדש שעוד מעט יגיע לארץ Steelpad 5L אבל אני לא בטוח כי יש מתמודד חזק ששמו Razer Copperhead ואני חלוק בדעתי אשמח לשמוע המלצות תגובות ומענות לשאלתי תודה מראש ;D

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. עד היום עם קופסת מיתוג VGA ו PS2 + קומבו מקלדת ועכבר לוגי'טק בני 12 שנה שלאחרונה העכבר מזייף...אלחוטים/ + עבודה על 2 מסכים במקביל. לאחרונה שודרגו המחשבים והמסכים..... מחפש המלצות לקומבו עכבר + מקלדת אלחוטים מומלצים וטובים - לעבודה של גרפיקה. + קופסת מיתוג חדשה אמינה שתתמוך בקומבו של העכבר מקלדת אם הם דרך USB + בחיבור HDMI לפחות או הכי טוב DP עבודה על 2 מסכים במקביל - המסכים החדשים לעבודה של גרפיקה שהיום הם על Display PORT אבל לא עוברים דרך קופסת המיתוג בשביל שלא תרד באיכות. קופסת מיתוג ל 3-4 מחשבים.... אם יש המלצות ממי שמכיר אשמח. תודה!

19. שלום יש לי את האל פסק הזה אבל לא קיבלתי תוכנה משום מה... מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד או באיזה תוכנה משתמשים איתו? תודה

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  20. Started by zahi,

רציתי לדעת בקשר לספק TOPOWER TOP-550P5 550W האם הוא טוב ומספיק לאוברקלוק האם הוא 550w אמיתי

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  21. Started by haim652,

שלום אני מחפש מדפקסת לייזר משולבת + פקס לעסק, ורציתי לשמוע הצלצות של עד כ1200 ש''ח +\- חשוב גם שהצבעים שנקנים אחרי שיגמרו לא יעלו בשמיים. תודה רבה, חיים.

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  22. Started by mrraz,

אני מחפש מארז טוב לפנטיום 4 האם יש המלצות ? מחפש הרכבה נוחה ומספיק מקום ל- 3 דיסקים קשיחים (לא בצפיפות) + 2 כונני סידי + פלופי 3.5 בנוסף 2 USB בחזית מעדיף מארז בלי ברגים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by TAMIRRR013,

תיראו יש לי אחות מעצבנת היא חוגגת על המדפסת מדפיסה בכמויות,היום בדקתי הדיו היה מלא אני חוזר מהבית ספר בודק כמה דיו אני קולט שאני רבע ירד אני רואה שהיא הדפיסה איזה 10 דפי צביעה שלא הייתי בבית(היא היתלהבה מהקטע של להדפיס) ואני לא יכול ככה יש שיטה לינעול את ההדפסה איך שהוא מהדרייבר? ומבלי לנתק את הכבל או את החשמל כי זה סתם יהרוס כל הניתוקים האלה מדובר במדפסת brother 250C מדפסת משולבת

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  24. שלום , בן דוד שלי ביקש שאני ימליץ לו איזה מתאם בלוטות (BlueTooth) לקנות , אך היות ועדיין לא יצא לי להשתמש בכזה דבר אז אני לא מבין כלכך בזה מישהו יכול להמליץ לי על אחד ולהסביר את ההבדלים והשוני אם יש בין המתאמים ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  25. Started by GUY550,

בעיקר למשחקים ועבודה שיהיה נוח לא חייב שיהיה אלחוטי, אבל גם מה שמאוד חשוב בשבילי זה העיצוב נדלקתי על הrat9 של mad catz מה אתם אומרים? שווה לקנות אותו או שיש משהו אחר באותו מחיר שהוא יותר טוב תודה ענקית לעוזרים

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.