עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני מחפש מדפסת משולבת טובה עד 500 שקל בערך ושיהיה לה פקס חיצוני (לא דרך המחשב) וגם מכונת צילום ציבעונית וסורק משהו טוב ב500-600 שקל ככה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  2. יש לי עכבר לייזר MX1000 של לוג'יטק כדאי להשתמש בשטיח לעכבר או על שולחן מעץ? שלא ישרט לי.. תודה..

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  3. Started by TheDiesel,

אני מתעניין בעכבר HyperX Pulsefire Dart RGB שעולה 340 שח. מה אתם אומרים על המוצרים של HyperX?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  4. Started by balon007,

אני מחפש עכבר אלחוטי שיתאים לצרכים הבאים: - אלחוטי. - טווח של לפחות 5 מטר. - שיהיה כמה שיותר זול בהתאם למגבלות. הקטע שהוא שאני לא מבין בעכברים בשיט, איך הולך הקטע עם הסוללות באלחוטיים? הבנתי שיש גם עכברי BT, הם מומלצים? מה הטווח מחירים של עכבר נורמלי? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  5. Started by apolo1,

אני מחפש מארז למחשב משהו בסביבות ה 300 שקל +/- שיהיה בו מקום ל 4 מאווררים (1 דלת, 1 קדימה ו 2 אחורה) רצוי 90-120 מ"מ בנוסף אני רוצה לרכוש ספק מתח PURE POWER מחברה עם שם של 450W ומעלה בסביבות מחיר 400 שקל תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  6. Started by tovtov,

בוקר טוב, אני זקוק למצלמת אינטרנט כדי לבצע video conference עם טיוואן (עיניני עבודה). על איזה מצלמה הייתם ממליצים ? אני צריך גם אופציית זום למצלמה. בתודה מראש, יוסי

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  7. מעניין אותי אחרי מה אנשם רודפים

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  8. Started by arik100,

אז ככה מישהו מפה פעם קנה מNOACOMP.COM ויכול להמליץ עליהם? כי אני פשוט לא רוצה רכיבים ממוחזרים וג'נריים אני רוצה לקנות אצליהם את העכבר MX 518 קיצר איך החנות תנו חוות דעת

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  9. Started by roi777,

שלום! אני צריך המלצה למדפסת פשוטה ביותר שתהיה זולה מאוד והדיו שלה זול מאוד והאיכות לא כ"כ חשובה כי אני מדפיס בעיקר דברים שלא משנה האיכות אבל אני לא רוצה שיהיה גרוע. עד היום הסתדרתי יפה עם Canon i320 אבל כנראה שהיא התעייפה (למרות שיתכן שהבעייה בדיו, כי קניתי דיו שמהתחלה היה נראה דפוק). מה אתם אומרים למשל על Canon ip1800? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=576982 אשמח לקבל את עצתכם. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  10. Started by Notter,

יש ת'רד על מדפסת אבל הוא מדבר על מדפסת של 500 ש"ח... בכל מקרה אני צריך לקנות 2 מדפסות, אז עדיף שהן יהיו זולות, כ 250 עד 300 שקל אז רק תגידו לי את השם ואני כבר אקנה אה, ואני גם צריך לדעת את המחיר של המדפסת תודה רבה

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  11. Started by TALLLD,

שלום, המדפסת משום מה לא פועלת. הכוונה היא שכשאני מנסה לחבר אותה לחשמל היא אפילו לא נדלקת. מה יכולה להיות הסיבה?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  12. Started by Gnome,

צהריים טובים, (סורי על ההודעה הארוכה :-\) אני צריך את העזרה שלכם ברכישת מחשב כף יד בתקציב של כ-1700 ש"ח +- אם כי פתוח להצעות נוספות. הגיע הזמן לקנות מחשב כף יד חדש אחרי שהקודם נהרס, כרגע שוכב פה לידי IPAQ מסדרה 2200 של HP וניתן לאמר שהוא מת +-... אחרי תקופה קצרה של זמן שנמשכת מקסימום מספר בודד של שעות ועד למספר בודד של כמה שניות הוא נכבה טוטאלית ומבצע HARD RESET כאשר הוא מוחק את כל האינפורמציה עליו (למעט מע' הפעלה כמובן ומידע על ה-SD). התיקון שלו מסתבר עולה כמו חדש כמוהו (איזה הפתעה...) וזה בזבוז לתקן. שכן למרבה ההפתעה הוא החזיק שנה וחודשיים בלבד! המחשב נקנה תחילה כחלק מה-DESTINATOR ובהמשך כמובן שימש כיומן ספר טלפונים וכו'... כאן מגיע החלק בו אני זקוק לעזרה שלכם. ה…

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  13. Started by asafgolan,

אנחנו לא מדפיסים כבדים וגם מדפסת שחור לבן תספיק לנו. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  14. שלום, יש לי שני מחשבים שמחוברים לאותו מסך (אני צריך לעבוד עם שניים בו זמנית כי בכל אחד יש רשת שונה...). אני רוצה לחבר לכל העסק הזה מדפסת. אני יכול לחבר את המדפסת למחשב אחד בחיבור הרגיל ולמחשב השני בחיבור פרללי ולשלוח קבצים להדפסה משני המחשבים בלי לנתק ולחבר כבלים כל פעם? אודה לכם מאוד אם תענו בהקדם כי ביום שני אני כבר צריך את המדפסת מחוברת בשביל העבודה... תודה רבה.

15. מה שקורה אחרי זמן מה העכבר מפסיק לדבר עם המקלט,הלד נשאר על חזק לא משנה עם בסטנדביי או לא ותמיד מאיר חזק- הכוונה היא שכשאר לא משתמשים העכבר מהבהב חלש יותר כדי לחסוך בחשמל וכאשר הוא נתקע זה לא קורה המערכת בת חודש ...הסוללת של דורסל שבאו עם הערכה. משהו נתקל במצב כזה. היום כדיי לפתור את זה אני מוציא ומחזיר את הסוללה ומסנכן (עי לחיצה) מקלט והעכבר. המקלדת עובדת יופי.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  16. יש לי שני מחשבים עם יציאות DVI שיתחברו ליציאת RGB דרך מערכת מיתוג אני מחפש מערכת כזאת יש המלצות ? (:

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  17. Started by aladin_7,

??? האם ניתן לחבר כרטיס PCMCIA למחשב בזמן שהוא עובד או צריך לכבות את המחשב קודם?

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  18. Started by ד ו ד,

אל פסק עבד בלי בעיות ומידי פעם נבדק תחת עומס. לפני זמן ניסיתי פעם ראשונה לקבוע בתוכנה זמן לכיבוי המחשב, המחשב אומנם נכבה אבל לצמיתות - הלך הלוח. השאלה שמענינת כרגע היא האם האל פסק פשוט מנתק את אספקת החשמל למחשב תוך זמן מתוכנן בלי קשר לפעילות במחשב, או שהמתח מופסק רק אחרי שתוכנת עזר כל שהיא מורידה את המחשב בצורה מסודרת.

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  19. Started by or5412,

תודה

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  20. Started by davidcohen,

היי אנשים ! חשבתי לקנות את הספק הנ"ל http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4016 המוכר באייבורי הציע לי 500W PFC מישהו יודע במה מדובר ? ואם כדאי ? תודה

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  21. שלום לכולם! בקרוב תיהיה לבן דודי יום הולדת, For the record, דוד שלי הוא פריק במודניג ובאלקטרוניקה, בפעם האחרונה שהייתי אצלו בדקתי (בחשאי) מה הוא ממש רוצה שיהיה לו וגיליתי שזה מארז חתיכי שופע יופי ונוצץ! (אני חשבתי שהוא יסתפק בכמה כרטיסי מסך ישנים.. אבל הוא לא..) אז מה שאני מבקש בעצם הוא מארז יפה עד כמה שאפשר, בלי ספק או משהו דומה, מארז "חשוף" אני בטוח שזה ישמח אותו מאד, מכיוון שבפעם האחרונה שהייתי אצלו וראיתי את המארז שלו התחלתי להרגיש אשם.. הוא צהוב לגמרי (במקומות שאמורים להיות לבנים כמו השלג..) ומרוב כל כדורי האבק מבפנים ומבחוץ זה נראה כאילו המארז הצמיח שיער וזקן.. אשמח מאד לעזרתכם! המחיר הוא בין 200 ל 300 ש"ח. תודה לכם

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  22. לפי שאני קונה ספק אני צריך לדעת מה לקנות אם כדאי לי ללכת על משהו פשוט לא משהו חזק כמו hec איזה או איזה משהו חזק כמו OCZ בכלל כל מה שהמחשב שלי סוחב זה 2 זכרונות של 256 PC3200 2 HD 40GB כרטיס מסך GF2 GTS רמקולים 5.1 צורב ומאוורר SF2 על המעבד +מאוורר 120מ"מ+3X80מ"מ הלוח הוא ABIT NF7-SL מעבד AMD 2500 ואני עושה גם OC ואני ממש סוחט אותו בגלל שיש לי חלקים טובים לOC על איזה ספק אתם ממליצים לי משהו דיי זול וטוב לא משהו נורא יקר אבל משהו שיחזיק תמחשב

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  23. Started by ilanb0,

תומך של HP הסביר לי שהבעייה בגינה המדפסת שלי מסרבת להדפיס אחרי שהייתה דלוקה יותר ממספר דקות היא מכיוון שיש הפחתה בזרם החשמל מהלוח למדפסת. הפתרון הוא להשתמש ב - USB HUB המאפשר זרימת חשמל רציפה. מבלי להכנס כרגע לנכונות התשובה (התומך אמר שהבעייה מוכרת וידועה ולכן בנושא זה זוהי ההמלצה) - היכן ניתן למצא HUB כזה שיש לו כנראה גם חיבור לחשמל? קיבלתי כמה המלצות אבל הן ללא חיבור של ה - HUB לחשמל ואני חושש שזה לא יספק את הסחורה. אחת ההמלצות שקיבלתי מספק כשלהו שפניתי אליו הינה בקישור המצ"ב. האם זה ייתן את הסחורה המבוקשת? http://www.aten.com/products/productItem.php?pcid=2006041110563001&psid=20050117103438002&pid=20050223110722005&layerid=subClass4

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  24. Started by bird33,

שלום לכולם יש לי סורק UMAX מסוג ASTRA3400 שאינו בשימוש תקופה ארוכה מאוד. כשקניתי אותו עבד מצוין (WIN98) ועכשיו הוא לא עובד כי windows אינו מזהה אותו. האם המעבר ל XP הוא הגורם? אם כן איך משיגים תוכנת הפעלה (גם בתשלום)? תודה

25. Started by gregnisht,

שלום יש לי מצלמת וידאו למחשב עם windows xp ואני לא מוצא לה דרייבר: החברה היא teica. משהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים