ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
ראיתי הרבה מאוד דגמים של DVD כאילה, אני מחפש משהו איכותי במחיר סביר שיקרא גם DIVX ו גם XVID ונגיד אם יהיה לו FIRMWAER זה יהיה גם כן פלוס גדול (: שמעתי שאילה של פיליפס לא רעים.. מה אתם אומרים? אשמח לשמוע כל דעתכם בנושא! תודה מראA
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=712 איך הוא , האם הוא שקט חם מידי או ג'נרי בכל ולא יחזיק מערכת חזקה (ראה מפרט בצד ימין) אני רוצה גם שתסבירו לי מהו ספק שהוא דור חדש מה זה 24 פינים העניין של המתחי חשמל למה כל זה חשוב?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
כאשר אני משחק אחרי בערך 30-40 דקות לפעמים יש ציפצוף מהמחשב אז פתחתי את הABIT EQ ו ראיתי שהמתח של ה DDRVTT קופץ מעל 1.45 ובגלל זה הוא מצפצף יכול להיות שזה בגלל הספק??
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי , המארז שיש לי היום הוא זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_689&products_id=8328 את הספק אני בטוח מחליף , השאלה שלי היא האם גם כדאי להחליף את המארז ? הטמפ' של המעבד היא בערך 38 ב Idle ושלא הלוח 37 ב Idle.... ושל הכרטיס מסך שלי 46 ב Idle ו ~72 ב Load ...שזה קצת גבוה בשביל 7800gt.. אז האם כדאי לי להחליף את המארז ? את הספק אני בטוח מחליף.. ל Hec Win550. ועוד הערה קטנה...יש לי מאורר 120 שמוציא אוויר מאחורה , ומאורר 80 שמכניס אויר מקדימה.
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, המקלדת שלי מגיבה אחרי לחיצה ארוכה של 2 שניות. למישהו יש פיתרון.?
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מדובר בטלפון הזה למי שמכיר רציתי לדעת האם יש לו מתאם אודיו לחיבור למערכת או משהו כזה
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש למישהו המלצה למארז יפה בצבעי שחור \כסף עד 500 ש"ח אם אפשר לרשום קישור עם תמונה ואיפה ניתן להשיג
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402&products_id=2138 זה עם הספק art נכון ? לא השני ... הוא יחזיק יל בלי בעיה ? ד"א הזרימת אוויר במארז שווה ? זאת אומרת לא יהיה יל פה אפקט בלון
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
כותרת^^ [br]פורסם בתאריך: 12.04.2009 בשעה 12:22:00 בבקשה עזרה..
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני זקוק למצלמת אינטרנט כדי לבצע video conference עם טיוואן (עיניני עבודה). על איזה מצלמה הייתם ממליצים ? אני צריך גם אופציית זום למצלמה. בתודה מראש, יוסי
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
נכון להיום יש לי עכבר מסוג MX1000 של לוגיטק השאלה שלי אם כדאי לי להחליף אותו ולקנות MX Revolution חדש ורציתי לדעת מה ההבדלים העיקריים שיש בין בעכברים הנ"ל? ולפי מה שהבנתי לMX Revolution יש מקלט דונגל USB ותחנת העגינה שלו גם מתחברת לUSB אז אם הבנתי נכון העכבר תופס שני שקעים של USB?? ובכללי לכל מי שיכול לספר לי על העכבר חוות דעת של משתמש אני נורא ישמח! תודה לכולם! שתהיה שנה טובה וחג שמח לכל חברי פורום HW
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היום יש לי את העכבר רייזר דיאמונדבאק , אבל הוא לא מגיע לי למיטה ... השאלה שלי האם אני יכול להשתמש בשני עכברים בו זמנית ? ולכמה זמן מחזיקות הבטריות בערך ? תודה .
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מעוניין לקנות עכבר + פאד במחיר של 200 ש"ח. אפשרות חריגה לא יותר מ-50 ש"ח. העכבר הוא לגיימינג (כמובן). תודה.
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום! אני צריך המלצה למדפסת פשוטה ביותר שתהיה זולה מאוד והדיו שלה זול מאוד והאיכות לא כ"כ חשובה כי אני מדפיס בעיקר דברים שלא משנה האיכות אבל אני לא רוצה שיהיה גרוע. עד היום הסתדרתי יפה עם Canon i320 אבל כנראה שהיא התעייפה (למרות שיתכן שהבעייה בדיו, כי קניתי דיו שמהתחלה היה נראה דפוק). מה אתם אומרים למשל על Canon ip1800? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=576982 אשמח לקבל את עצתכם. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי. אשמח לקבל המלצה למשטח טוב לעכבר (G5) למטרת משחקים כמובן... חשוב שהוא לא יהיה כל כך גדול כי השולחן שלי די מצומצם, אבל עדיין שיהיה נוח לשימוש! אין הגבלה של תקציב, אשמח לקבל דגם מדוייק (שאוכל להזמין בדיוק את אותו הדבר), והמלצות מבעלי המשטח כמובן! תודה.
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, המדפסת משום מה לא פועלת. הכוונה היא שכשאני מנסה לחבר אותה לחשמל היא אפילו לא נדלקת. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני בונה לי מיפרט על דף ואני צריך לדעת איזה ספק כוח לשים מצאתי של 480 w אבל אני לא בטוח שהוא מתאים הכרטיס מסך הוא כרטיס חזק מעבד חדש וזיכרון 512 סליחה אם לא רשמתי את זה בדיון הנכון
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
היי שלום אני מעוניין ברכישת הרד דיסק נוסף למחשב שלי הנה הפירוט שלי כזה אני מעוניין לרכוש תנו לי בבקשה את דעתכם בנושא אם יש לכם הרד דיסק יותר טוב חזק או מומלץ שלחו לי לינק אוקיי , בכל זאת אשמח לדעת מה אתם חושבים על ההרד דיסק הזה:WESTERN DIGITAL SATA-II 250GB 7200RPM 16MB BUFFER
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס קול מסוג CREATIVE VIBRA 128 CT4810 בדקתי איזה דגם זה ב SANDRA וזה הדגם הזה CT4810 יש לי אתר שמראה שיש לו 4 CHANNELS http://rkhan.trustpass.alibaba.com/product/10573914/Creative_Vibra_128_Sound_Card.html רשום שזה 4 צ'נלים ויש לי 3 חיבורים לכרטיס קול כאילו אחד שמע השני מקרופון וLINE IN ויש עוד כמה חיבורים אבל מתוך המארז כמו TAD CD IN ו AUX עכשיו יש לי רמקולים 4.1 יענו 4 רמקולים עם סאב איך אני מחבר שזה יעבוד אמרו לי שצריך לחבר במקום מיקרופון או LINE IN אבל ניסיתי סתם ככה זה לא עובד מה אני צריך להתקין??? אני נואש אני חיפשתי פולל שעות ושאלה נוספת יש לי חיבורים של מקרופון ואוזניות מקדימה של המארז ויש לזה 4 חוטים איך אני מחבר אותם?? אם אפשר ישר לכרטיס קול כ…
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אשמח לקבל רשמים מאנשים שרכשו את המארז הנ"ל,במיוחד לגבי רעש העבודה שלו... תודה...
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי ספק חדש 400w עכשיו רציתי לדעת אם מה שקניתי הוא מותג כי היה כתוב topower באתר שקניתי בו(למיר). הנה תמונות שלו(הוא לא נראה ג'נרי): בבקשה תעזרו לי כי אני רוצה לדעת אם להתלונן ולהחזיר או לא
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
בימים הקרובים (אם אקבל תשובה היום אז אולי אפילו מחר) אני קונה מחשב. הכל כבר סגור חוץ ממקלדת + עכבר וספק. מקלדת ועכבר אני רוצה אלחוטיים, וחשבתי על הסט Microsoft® Wireless Optical Desktop OEM. אני משחק במחשב, אבל לא הייתי אומר על עצמי שאני "גיימר"...יענו משחק בשביל להעביר תזמן לפעמים אבל לא חורששש ימים שלמים...השאלה שלי אם כדאי להשקיע בסט מתקדם יותר שלא יהיה לי את הDelay הזה שמדברים עליו בסטים אלחוטיים וגם יש את הקטע הזה של רמת הדיוק אז רציתי לדעת אם זה קריטי בשבילי ואם אני יתאכזב מהסט ששמתי עליו עין? שאלה שנייה לגבי הספק. הבנתי שהאנרמקס מומלצים מאוד וכבר הייתי סגור על ה430 וואט שלהם. אלא שאז דיברתי עם כמה חנויות שציינו בפניי שהם כבר לא מוכרים אנרמקס בגלל בעיות עם היבואן ש…
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
משהו כמו זה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15450 זה מומלץ? זה עובד כמו שצריך? הכי מציק זה שנראה לי שצריך לשים את המסך מחשב נמוך יותר, כי הכיסא נמוך. זה דבר נחוץ כי לנהוג על כיסא מנהלים שהפדלים שטוחים על הריצפה זה ממש לא עובד...
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי חברה אני צריך עזרה אני מחפש בנרות ספק כח (לא משנה לי איזו חברה) בין 300 ל 400W והכי חשוב שיהיה 260V!! 250V גם בסדר,ניסיתי אתרים בארץ וכמעט לכולם אין מידע על הוולט,ניסיתי טלפונים,רוב החנויות לא מבינים כלום (לאיזה מצב הגענו) אז אם מישהו יכול לתת לי חנות באיזור חיפה,או חנות online אני אשמח,קצת דחוף כי נשרף לי הספק כח (השלישי שלי לכן אני צריך 260V) תודה
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי מחשב נייד מדגם ASUS UX430UNR ואני מעוניין לקנות תחנת עגינה. כרגע, לתחנת העגינה אני מעוניין לחבר רמקול, 2 מסכים (FHD מדגם של SAMSUNG 24 אינץ') , מצלמת אינטרנט ומקלדת + עכבר. בעתיד, ארכוש מסך מרכזי בגודל של 32/34 אינץ' (להערכתי הוא יהיה 2K או 4K) ואשאיר בנוסף אליו את אחד המסכים שקיימים. לאחר בדיקה אני מבין שתחנות עגינה יכולות להיות בעיתיות אם לא בוחרים אותם נכון, לכן אשמח לייעוץ. חיפשתי באינטרנט לגבי אם הדגם שלי ניתן להטענה דרך תחנת עגינה כזאתי או אחרת, אך לא מצאתי מידע בנושא. אהיה מאוד מעוניין שהתחנת עגינה כמובן תטעין לי את המחשב. אשמח מאוד לעזרה והמשך יום טוב
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
- 1 follower
-