ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
היום הלכתי להביא מהדובים את ה tagan 480 שהתגלה כ u-22 ההבדל בינו לבין ה u2 שהכבל חשמל הוא אמריקאי... ההבדל בינו לבין ה u1 שב u2 יש 2 ריילים ותמיכה ב atx2.0 ספק מעולה עכשיו רק צריך להתחיל לעשות אובר קלוק למערכת..:]
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
מישהו מהמשפחה נוסע למזרח הרחוק, ודוד שלי החליט שהוא יזמין ממנו מצלמה דיגיטלית. יש לציין שאני לא יודע כלום, והוא יודע עוד פחות אז אם אפשר לקבל המלצות בנוגע למצלמות (מחיר בינתיים לא משנה כי שם אפשר להשיג הכל בזול), וכמו כן הקריטריונים לקביעת איזה מצלמה טובה יותר מחברתה. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
מה אתה אומרים על ה - nMedia HTPC 100BA & HTPC 100SA V2d ? ועל ה - Thermaltake MOZART Silver HTPC ? [http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515&products_id=11947l] אני יותר בנטייה ל - nMedia... מה אתם אומרים?? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, המדפסת משום מה לא פועלת. הכוונה היא שכשאני מנסה לחבר אותה לחשמל היא אפילו לא נדלקת. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש שלט (אם אפשר דמוי ps3 אם אפשר) כדי לשחק pes כמו בנאדם על המחשב. אם למישהו יש ניסיון איתם ויכול להמליץ על אחד ברמה של שלט PS3 אמיתי אודה לו מאוד...תקציב הוא לא בעייה. הבנתי ממס אנשים שפשוט עדיף לקחת שלט מקורי של xbox360 שמתאים גם למחשב כי שלטים של קונסולות תמיד טובים יותר...זה נכון??? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
אני משתמש כבר די הרבה זמן בתוכנת WINDVD 3.1 כדי לראות סרטי DVD . כרטיס המסך הוא - GF3 Ti500 והמסך הוא MAG 786FD . יש אפשרות לראות על מסך מחשב באותה איכות כמו שרואים על טלויזיה ? על מסך מחשב לא אותו חלק באותה מידה ותמיד התרגום קצת חוסם את התמונה , שגם ככה לא גדולה על מסך 17".
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי מה האוזניות האל-חוטיות למחשב הכי טובות עד 700 ש'ח? יש לי עכשיו את ה HyperX CLOWD II והאם ממש לא נוכות לי אחרי כמה שעות של שימוש חשוב לי שהאוזניות יהיו קלות ונוכות אני מעדיף אוזניות שטובות בהכל (בטרייה, סאונד,משקל...) מאשר אוזניות שטובות מאוד במשהו אחד. חשבתי על ה Logitech G-733 האם הם טובות או שיש יותר טובות? תודה:)
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם. מה כדי היום INTEL או AMD? בכל מקרה. אני מעוניין למפרט לשתי מחשבים, אחד מבוסס INTEL ואחד מבוסס AMD. מחיר: 5,500 ש"ח. מסך SAMSUNG 17' LCD DVI - SysncMaster 730B הארדיסק בסביבות 200GB או מה שאתם ממליצים. כולל מארז פשוט וקטן (עדיף). כולל צורב DVD. המחשב מיועד למשחקים חדשים, צפיה בסרטים, מוזיקה. כרטיס קול משהו נחמד שישמעו טוב. אשמח לקבל מפרטים של כמה אנשים לשתי מחשבים, אחד מבוסס INTEL והשני מבוסס AMD. ואגב אשמח להמלצה לחנות בב"ש לקנות את המחשב אמינה, שתרכיב את המחשב. ושתתן אחריות בדיוק כמו שכתוב בספר לפי החוקים. ואם לא מכירים בב"ש אז משהו באיזור הדרום לא רחוק מידי. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים עם יציאות DVI שיתחברו ליציאת RGB דרך מערכת מיתוג אני מחפש מערכת כזאת יש המלצות ? (:
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מה דעתכם על המארז הזה? הוא בנוי מאלומיניום, 2 מאוררי 120 ממ (אחד מקדימה מכניס והשני מאחורה מוציא). האם זה יספיק? קישור בפנדה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_114&products_id=5118 נ.ב בKSP יש אותו ב100 שקל פחות.. תודה!
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
לפי שאני קונה ספק אני צריך לדעת מה לקנות אם כדאי לי ללכת על משהו פשוט לא משהו חזק כמו hec איזה או איזה משהו חזק כמו OCZ בכלל כל מה שהמחשב שלי סוחב זה 2 זכרונות של 256 PC3200 2 HD 40GB כרטיס מסך GF2 GTS רמקולים 5.1 צורב ומאוורר SF2 על המעבד +מאוורר 120מ"מ+3X80מ"מ הלוח הוא ABIT NF7-SL מעבד AMD 2500 ואני עושה גם OC ואני ממש סוחט אותו בגלל שיש לי חלקים טובים לOC על איזה ספק אתם ממליצים לי משהו דיי זול וטוב לא משהו נורא יקר אבל משהו שיחזיק תמחשב
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמת וידאו למחשב עם windows xp ואני לא מוצא לה דרייבר: החברה היא teica. משהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, העניין שלי הוא כזה, המחשב שלי לא הכי חדש ואני רוצה לגבות כמות גדולה של מידע על מקור חיצוני למקרה של שריפת ההארדיסק או משהו בסגנון. מדובר בעשרות ג'יגות, ואיני יודע אם כדאי פשוט לקנות עוד הארדיסק, לגבות עליו את החומר ולזרוק אותו באיזו מגרה עד שיקום הצורך בו, או שיש איזו דרך יותר יעילה ואף יותר זולה מהארדיסק חדש. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי לכולם! יש לי בעיה עם המאוורר של הספק כוח. בזמן האחרון הוא עושה רעשים בלתי סבירים... פתחתי את הספק(לא נתקלתי במשהו חריג), ניקתי אותו מאבק אך ללא הועיל. עוד אציין שכשאני נותן מכה קלה על המאוורר הרעש מפסיק לכמה שניות וחוזר. אשמח לשמוע הצעות בעניין...
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש עכבר שיהיה טוב למשחקים ושהמחיר שלו לא יעבור את ה-150 ש"ח. תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום אני קונה לוח של EPOX 8KDA3J AMD64 והייתי רוצה לדעת איזה מארז כדי לי לקנות יש לי תקציב גדול והדבר הכי חשוב אני רוצה לדעת האם במארז הזה: A-top X-Blade Gaming Cas יש ספק טוב? עריכה: האם כדי לי גם לקנות מאוורר למעבד?
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש עכבר ומקלדת חוטיים בתקציב של עד 600 ש"ח. אני משתמש במחשב בעיקר לעבודה ולפעמים למשחקי רשת. לאחר שערכתי חיפוש בנושא באינטרנט חשבתי לרכוש את המוצרים הבאים: מקלדת: Logitech G15 Gaming Keyboard עכבר: Logitech G5 Laser Mouse האם יש לכם המצלות למוצרים אחרים באיכות דומה? אולי יש סטים טובים של עכברים ומקלדות? בתודה מראש, Humpo
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
איך המארזםי של החברה הזאת והספקים שלה ? אני בטוח שהספקים ג'נריים (המחיר זול מאוד כולל מארז) אבל איך המארזים שלה ? הם נראים נחמדים מישהו שמע ? מכיר ? קנה ? ראה ? תודה
-
- 11 תגובות
- 651 צפיות
-
-
חברה של אחותי רוצה לשדרג כמה חלקים במחשב שלה. יש לה כרגע את המחשב הזה: Intel P4 1800MHz GIGABYTE MOBO 128MB DDR RAM CD-ROM X52 GF MX440 MAXTOR 40GB אלה השידרוגים שאני אציע לה לעשות (בתקציב מאוד מאוד מוגבל): כרטיס מסך- RADEON 9550 128MB זיכרון- A-DATA 256MB PC3200 ספק- KSP 400W PFC נראה לכם שהספק הזה יחזיק את המערכת הזאת? אין עוד 80 ש"ח להוסיף ולקנות ספק יותר טוב, אז נאלץ להסתפק בזה. המערכת גם די חלשה (כולל השידרוגים שאני אעשה).
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מחפש עכבר לגיימר עד מ100 עד 200 שקל שהיה יפה
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, יש לי 3 מאווררים במארז ראדון 9800 פרו מעבד 3 ג'יגה הארד דיסק 120 צורב ודי וי די מנורת ניאון וכונן דיסקטים. עכשיו אני רוצה לדעת איך לחלק את החשמל, (יש 2 חוטים שיכולים להתחבר לחלקים) איך הכי כדאי לחלק את הדברים ל 2 קבוצות כדי שהכל יעבוד ולא יהיה עומס?? יש לי ספק 400 ... בבקשה תעזרו לי לסדר את הסדר הכי נכון כדי שלא יהיה עומס... פלייז אנשים ובבקשה מהר כי מחר אני מרכיב תמחשב... תודה מראש אנשים!
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
תנו בראש. אפשר גם חנויות מארה"ב. אפילו עדיף הייתי אומר. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אוקי החלטתי כנראה ללכת על המארז ANTEC 1080B AMG שמגיע עם הספק המקורי ANTEC 430W TRUEPOWER שהספק לבד עולה 575 שקל והמארז לבד עולה 729 ושתיהם ביחד עולים 970 שקל בערך.... עכשיו השאלות שלי הם: 1) האם זה הגיוני שהמחיר של שתיהם ביחד הוא 970 לעומת זה שאת הספק לבד מוכרים ב-575 ואת המארז ב-700??? 2) המארז הזה הוא מאלומיניום??? 3) הספק כוח מגיע עם שני מאוררים??? 4) איך הקירור של המארז??? 5) האם הוא מתאים למחשב AMD ATHLON 3000+??? ואחרונה : 6) האם המארז ביחד עם הספק יותר טובים מהסופרטלנט+ספק אנטק 430??? תודה וסליחה על כל השאלות... שי
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אוקי אני מחפש אוזניות לרוב למוזיקה ומשחקים אוזניות שאני גם ישתמש בהם מחוץ לבית לIPOD או אמפי לא אכפת לי עם או בלי מיקרופון שיהיו יפות עדיף בקיצר אוזניות הכי טובות למחיר הזה מחנות באזור דן...... תודה.
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אין לי סלוטים פנויים לזכרון אז מה אני עושה!!!!
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-