ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
קודם כל מחירו 695 שקל. הוא תומך ATX2 תומך בSLI בנוסף הוא מגיע עם מאוורר 120 מתנה ופאנל ייחודי לחריץ הפלופי המציין מתחים ועוד.. סתם הייתי רוצה לשמוע ממישהו שיש לו אותו איך הוא.... והאם זה שווה, האם הספק ג'נרי?
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2158,CONTENTID=10776 מקלדת אלחוטית BLUETOUTH עם מסך LCD , בנוסף לעכבר הליזר MX 1000 אך BLUETOUTH לא רגיל.
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
לאבא שלי יש כמות דפים די גדולה שהוא היה רוצה להעביר לפורמט ממוחשב (תמונה או קובץ טקסט). מישהו יכול להמליץ לי על סורק שיכול לסרוק כמות גדולה של דפים בצורה אוטומטית (כלומר, לא צריך להחליף דפים) ? אני גם פתוח להצעות לגבי מכשירים משולבים (מדפסת + סורק) כי אני מחפש גם מדפסת
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי מצלמה דיגטלית ואני רוצה לדבר איתה בweb איך אני מחבר אותה ל netmeeting הוא לא מזהה לי אותה אבל הווינדוס כן איך אני מגדיר אותה בתוכנה דגם המצלמה ViviCam3730 USB Device
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
ראיתי אותו במבצע בפנדה ב700 שקל. אני צריך מארז HIGH END עם אורור טוב כי המארז שלי חנוק אני צריך מארז מקסימום במחיר הזה האם זה המארז בשבילי ?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש ת'רד על מדפסת אבל הוא מדבר על מדפסת של 500 ש"ח... בכל מקרה אני צריך לקנות 2 מדפסות, אז עדיף שהן יהיו זולות, כ 250 עד 300 שקל אז רק תגידו לי את השם ואני כבר אקנה אה, ואני גם צריך לדעת את המחיר של המדפסת תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, יש לי 3 מאווררים במארז ראדון 9800 פרו מעבד 3 ג'יגה הארד דיסק 120 צורב ודי וי די מנורת ניאון וכונן דיסקטים. עכשיו אני רוצה לדעת איך לחלק את החשמל, (יש 2 חוטים שיכולים להתחבר לחלקים) איך הכי כדאי לחלק את הדברים ל 2 קבוצות כדי שהכל יעבוד ולא יהיה עומס?? יש לי ספק 400 ... בבקשה תעזרו לי לסדר את הסדר הכי נכון כדי שלא יהיה עומס... פלייז אנשים ובבקשה מהר כי מחר אני מרכיב תמחשב... תודה מראש אנשים!
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402&products_id=2138 זה עם הספק art נכון ? לא השני ... הוא יחזיק יל בלי בעיה ? ד"א הזרימת אוויר במארז שווה ? זאת אומרת לא יהיה יל פה אפקט בלון
-
- 7 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש לקנות עכבר אופטי אלחוטי בסביבות ה-250 שקל. הכי חשוב לי שהוא יהיה נח ליד ושיהיה מדויק פחות או יותר, כמו כן לא יזיק אם יהיה עליו יותא מ-3 כפתורים. בבקשה ממכם אל תנסו לדחוס לי במחיר הזה עכברים של LOGITECH או MICROSOFT כי שתיהם פשוט בזבוז של כסף. אז זהו עכפר אופטי אלחוטי שיהיה נח מאוד ליד. אם אפשר גם מאיפה לקנות, באיזור המרכז... תודה.
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני בונה לי מיפרט על דף ואני צריך לדעת איזה ספק כוח לשים מצאתי של 480 w אבל אני לא בטוח שהוא מתאים הכרטיס מסך הוא כרטיס חזק מעבד חדש וזיכרון 512 סליחה אם לא רשמתי את זה בדיון הנכון
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
תקציב 1000 פלוס מינוס שימוש: עבודה מול המחשב יום שלם משקל כבד.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ללברי הפורום,יש לי עכבר logitech m185 http://www.logitech.com/en-roeu/product/wireless-mouse-m185העכבר הוא חלק מסט שכולל עכבר ומקלדת, שנמכרו במשולבהמקלדת בסדר ולא עושה כל בעיותיש בעייה עם העכבר, שמתנתק פעם ביום או יותרכשזה קורה, אני מוציא את הסוללה ומחזיר אותה ואז הכל בסדר,עד הפעם הבאה.אינני יודע מה יכולה להיות הסיבה לכך.ביררתי עם מכר שיש לו בדיוק את אותו הסט וזה קורהגם אצלו. האם זה יכול להיות כתוצאה מסמארטפון ? בכל אופן, אני רוצה לקנות עכבר אחר שהבעיה הזו לא תקרה בואני משתמש בעכבר בעבודה לצורכי תיכנות. אין צורך בתמיכה במשחקים וכו או בתכונות מיוחדות. הגודל והמאפינים של העכבר שיש לי בהחלט מספקים אותי, ואם לא היתה הבעייה של התנתקויות הייתי ממשיך לעבוד איתומישהו יכול לה…
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
נימאס לי מ480cools it haha שיחזיק את המערכת שלי [סכלו במפרט שלי]
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
היי, הזמנתי מחשב חדש כדלקמן: AMD athlon 64bit 3800+ X2 dual dfi infinity NF4 ultra geforce evga 6800GS WD 250GB 16mb sata2 512X2 MB ram לצורך משחקים ועבודה (לא אינטנסיביים מדי) וייתכן גם שאעשה OC בעתיד. ואני צריך להתאים להם מארז וספק בסביבות ה700-800 ש"ח ביחד, נדהמתי לגלות שלעומת שאר רכיבי החומרה קשה למצוא ביקורות והשוואות באינטרנט על זה, אם תוכלו להמליץ לי על מארז וספק אני אשמח לא חשוב לי בכלל המראה, חשוב לי שהמארז יהיה שקט ונוח לשימוש ושכמובן יחזיק את המחשב (גם אם אני יעשה OC בעתיד), אני יהיה מוכן גם להתגמש על הגבול שקבעתי לעצמי. המליצו לי על ה SLK3800 של ANTEC עם הספק שבא איתו, אבל לא מצאתי שום ביקורות עליהם (באותו נושא האם ה SLK3800 וה 3800BQ זה אותו מארז?), אם תוכלו …
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3252390,00.html מחשב נייד לכל דבר, אבל פצפון...
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
כרטיס : PNY 7800GS AGPx8 DDR3 256MB ספק : Sunshine MI-ATIX 400W. הוא ג'נרי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש למישהו את המצלמה Microsoft LifeCam VX3000 , האם היא טובה? זאת בדיוק היא - http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Webcam&model_id=501066 שווה לקנות אותה? וכשיש חושך המצלמה הזאת עדיין נותנת 30 פריימים בשניה? תמונה חלקה? והאם יש הבדל גדול בין המצלמה הזאת למצלמה היותר חדשה VX6000? מה כדי לקנות תודה
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
-
לוח אם asus pvx800 זכרונות 2*256 + 512 elixir 400 mhz הרד דיסק ide 7500 rpm 8mb WD ערכת שבבים VIA כרטיס קול onboard מעבד intel 2.6 mhz ht fsb 800mhz ועכשיו הסיבה לשאלתי רכשתי כרטיס מסך 6800GT של חברת INNO3D 256MB מהו הספק המומלץ ואם אפשר הפנייה לחנות באזור ראשון,רחובות,נס ציונה כרגע יש לי TZAG ELITA 350W 12V זרם 4A בתודה מראש לעוזרים והמנסים לעזור. נ.ב. אני לא מתכוון להוסיף קרור להפך עם סיום הקיץ אני מעביר את המחשב למיטה בתור סדין חשמלי
-
- 7 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לא ידעתי איפה לפתוח את התראד הזה אבל אני חושב שכאן זה מקום מתאים בכל מקרה אני רוצה לקנות מצלמת וידאו טובה ואם למישהו יש המלצה אז בבקשה שיגיד התקציב הוא עד 2000 שקל רצוי כמה שפחות כלומר המצלמה הכי משתלמת מבחינת עלות וביצועים תודה .
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
זה בעקרון בשביל מתנה ככה שקשה לי להגיד מה בדיוק הדרישות, אבל אני מניח שבציוד הרציני יש כפתורי מדיה/אינטרנט? עד עכשיו חשבתי גם שהדרישה הכי חשובה בשביל העכבר זה שיהיה לו סטנד טעינה אבל בכל המוצרים של מיקרוסופט / לוג'יטק (סטים משולבים) אני לא רואה דבר כזה... אשמח למידע או המלצות. התקציב הוא 400 ש"ח בערך. תודה.
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מכשיר ביתי שמכיל את כל מה שציינתי בכותרת התקציב הוא לא ידוע מכיוון שאינני יודע כמה הדברים האלו עולים חשוב לי שההדפסה תהיה באיכות טובה ולמדפסת יהיה כ. רשת אלחוטי..אני לא רוצה לחבר אותה בכבל למחשב אלא לשים אותה בסלון.. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות סט אלחוטי של מקלדת ועכבר נטען, למרחק של 3-4 מטרים (והגזמתי). אני מעדיף שהוא יהיה כמה שיותר איכותי, אבל בלי להגזים במחיר. רצוי עד 400 ש"ח. יש המלצות/הצעות? אשמח לתגובות מהירות כי אני רוצה כבר מחר ליקנות (כנראה מ-KSP בירושלים). תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה למדפסת לייזר שחור לבן עד 400 ש"ח שתהיה מדפסת חסכונית. תודה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-