ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום . אני מעוניין לקבל המלצות לסורק איכותי - למטרת סריקה של תמונות / ספרים / מגזינים /פילם / - למטרת הטמעה ושימוש בעבודת בניית אתר + עריכת עבודות. אשמח לקבל המלצות , סוגים , וניסיון טוב . תודה
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היום אני קנה עכבר חדש ואני מתלבט איזה. Razer Lachesis או את העכבר Razer DeathAdder? איזה עדיף לקנות ולמה? ( עם זה חשוב אני משחק במשחקים וברוב CS) אז מה עדיף?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, יש הרבה דגמים שונים ואני לא יודע מה טוב ומה לא אני צריך מצלמה שתתן תמונהה כמה שיותר איכותית(כמובן שאני לא מצפה באמת לאיכות ממש גבוהה, אני רק לא רוצה איכות כמו במצלמות אינטרנט הממש זולות), עד 150 ש"ח. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אז ככה - אני צריך עכבר גיימינג לפי הבקשות הבאות: שמעתי שהולך לצאת Razer DeathAdder גרסא 2 - יותר חדש עם 3500DPI וכל מיני דברים חדשים. שמעתי גם על ה-G500 שהוא סוג של שיפור של ה-G5. בקיצור כל הדגמים האלה מבלבלים אותי ואין לי מושג מה לקחת ..אני לא רוצה לקנות את ה-DA עם ה-1800DPI ואז אחר כך להתבאס ולדעת שיצא משהו ברמה גבוהה יותר. חוץ מזה אני משחק על 1680X1050 ומסך 22 - נראה לי שצריך DPI גבוה בשביל זה. בקיצור תמליצו לי על העכבר הכי טוב שנכנס לתקציב התקציב הוא בערך עד 250 שקל לעכבר .. על פאד אני כבר סגור-SteelSeries QcK Medium נראה לי פאד איכותי שיתאים לי.(עם הפאד לא מתאים תציעו משהו אחר + תסבירו למה) תודה לאלה שיעזרו! .
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אז ככה קניתי מצלמת רשת של logitech QUICKCAM EXPRESS ואני לא מצליח להתקין אותה התקנתי את הדיסק חיברתי תמצלמה אבל היא לא עובדת לא במסנג'ר ולא באיסיקיו , היא עובדת רק בתוכנה עצמה שבאה על הדיסק אז מה לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי מצלמת אינטרנט שאני חושב של supratec, המצלמה די ישנה וכל כיתוב עליה כבר נמחק, אז אחרי שעות של חיפוש תמונות שדומות לה נתקלתי בזה : http://www.rde.co.il/Product.aspx?ProductID=1041 רק שאצלי היא שחורה ובמקום חצובה יש גומי שמאפשר לתלות אותה על מסך. אודה אם מישהו יוכל להפנות אותי לדריוור או לאתר החברה או משהו, כי כשאני חיפשתי זה כאילו המצלמה נפלה מהשמיים ואין זכר אליה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני צריך מדפסת, חשוב לי שאפשר יהיה לשלוח ולקבל פקסים, שאפשר יהיה לסרוק תמונות למחשב וכמובן חסכון בהדפסת דפים. קראתי פוסטים אחרים וראיתי את ה HP 6500, אני לא צריך ווייפי, יש לי JET DIRECT של HP שמתחבר לי לHUB למרות שאם יש למדפסת כרטיס רשת (לא אלחוטי) זה יכול להיות מגניב אני מעדיף שתהיה כמה שיותר זולה; לפי אתר זאפ שקלתי לקנות את ה HP OfficeJet J6413 אבל בתגובות קראתי שיש לה בעיות עם דרייברים ואין לי כוח להתעסק עם זה. מה אתם אומרים? יש דגם באותו טווח מחירים שיתן תפוקה טובה יותר לכסף?
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני רוצה הגה למחשב ולפלייסטישן שהוא טוב ומותאם לכמה שיותר משחקים במחשב אני יודע שיש את ההגה של לוג'יטק MOMO אבל בארץ הוא יקר..מישהו מכיר חנות שבה המחיר הוא בסביבות 300? יש הצעות אחרות?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי, בזמן האחרון אני לא מצליח לסרוק קבצים בשום צורה (לא למייל, לא לקובץ...). בלחצנים שעל המדפסת אני בוחר באופציה : "Scan" ---> "Scan to File/image/email" ואז הוא רושם "Connecting to pc" ולא מבצע כלום. אשמח לעזרה בהקדם האפשרי. תודה, אבי
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה אני יכל לקנות? עשית קצת חיפושים לא מצאתי, תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי גיימפד ישן ללא דרייבר ובעת חיבורו למחשב מן הסתם הוא לא מזהה אותו.. (חיבור DE-9, של הגיימפד נקבה במחשב זכר) שאלתי היא: האם מישהו יודע מאיפה להשיג דרייבר לגיימפד כזה ישן (אין לי פרטים עליו ואפילו לא חברת ייצור) ואם אני אחווט אתו לUSB (אני לא יודע איך אז אם אפשר מדריך) יש סיכוי שהוא יפעל? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי ספק ליברטי 400W וקיבלתי מחבר אל פסק של אדווייס e-com 750 אבל ברגע שיש הפסקת חשמל האל פסק ישר נכבה ללא זמן המתנה כלשהו... הבנתי שיש דבר שנקרא APFC בספקים מתקדמים שברגע שמגיע אליהם זרם חשמל לא מקורי מאל פסק פשוט הם מתכבים. אז בנוגע לכך יש לי 2 שאלות: 1. אם הבעיה היא אכן בגלל שלספק שלי יש APFC והאל פסק הנ"ל לא מותאם אליו איזה אל פסק מומלץ לי לקנות (במקסימום 400 ש"ח - אם יש חיה כזאת)? 2. האם נפילה של מחשב בגלל זרם לא מקורי פוגעת בספק יותר מאשר נפילת חשמל רגילה (או שאולי היא לא פוגעת בו בכלל)?
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
חיפשתי בקונטרול פאנל ובאינטרנט וזה נדמה כאילו אין אפשרות לעשות את טריק ה200DPI הישן של XP על עכברי PS/2 במערכת ההפעלה החדשה, האם זה באמת כך?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על רמקולים עד 400 שקל מה שחשוב שהיו הכי טובים שאפשר במחיר הזה החשב מה שחושב שזה היה סט של שני רמקולים וסאב ושמגניתי ברמקולים היו ממגנים כי הם היו ממש כרובים למסך תודה לכולם וסליחה על שגאיות הכתיב
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
הגיימפד עצמו עובד מצויין אבל המקלט הפסיק להגיב והבנתי שהפתרון היחידי זה הלחמה שעוקפת פיוז ואני לא רוצה לגרום לנזק כלשהו למחשב אם הלחמתי בצורה לא נכונה(ולא הגיימפד כבר לא באחריות). איפה אפשר לקנות מקלט בלבד(אין לי בעיה להזמין מחו"ל אם יש צורך)
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הצורך שלי הוא שאני אוכל להתעסק עם קבצים במחשב(בעיקר סרטים) כשאני יושב על הספה (עצלן אין מה לעשות) אין צורך להגזים בסכומי עתק אני לא מחפש משהו רציני רק משהו שיעבוד. תודה
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
המדפסת הנ"ל מתריעה לי שאני אמור להחליף את הראש דיו הימני. קניתי ראש דיו חדש, והכנסתי אותו במקום הישן, אך אני נתקל בהודעת השגיאה (מתוך הווינדוס): cartridgename 1$$? למישהו יש מושג במה מדובר? המדפסת (פיזית) מסרבת לבצע כל פעולה מלבד הודעה השגיאה שצריך להחליף ראש דיו.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם אני מחפש מקלדת + עכבר שמסוגלת לקלוט דרך קיר גבס למרחק של 5 מטר
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
היי לכם, כל הזמן יש לי הפסקות חשמל (במיוחד בחורף, איזה שלוש פעמים ביום!) ואני מודע לגורל המר שמגיע לאלה שלא קונים אל פסק אז.. אני זקוק לאל פסק איכותי עד 1000 ש"ח (כמובן שעדיף פחות) שיכול להחזיק את כרטיסי המסך החדשים שיהיו ל nVidia+איזה מעבד משושה ליבות+אולי RAID 0 (אפשר להבין שהוא מיועד לטווח כמה שיותר ארוך). אופציה לכיבוי אוטומטי חובה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתקליט לי 24/7 מהמצלמה ושאני יוכל להגדיר לה כמות מסויימת מהדיסק הקשיח כדאי שכל פעם תמחק את ההקלטה הישנה ביותר אם אפשר אני צריך שהיא תקליט ביותר ממצלמה אחת. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הפקס הישן שלנו מתחיל לעשות בעיות (הגיע הזמן אחרי 7 שנים). ובכלל הגיע הזמן הלשתדרג.. אז אנחנו מחפשים פקס חדש.. שיהיה קטן... (עדיף צבא לבן / אפור) יש העדפה שלא יעבוד על דיו.. אלא עם לייזר ... אם אפשר לשלב מכונת צילום אז סבבה , זה לא כזה חשוב... תודה
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_297_1349&products_id=23632&PHPSESSID=4c8fca4cfe19028ad8fd934bd3b0f2a7 מישהו ניסה אותו? איך הוא מבחינת נוחות? ומבחינת תזוזה? ואיך הוא למשחקים או לעבודה רגילה?
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מכשיר משולב שאני יכול לאפיין ב-3 תכונות עיקריות: - חייב לכלול פקס בנוסף לפונקציות הרגילות של מדפסת/סורק/צילום. - לייזר, אני מעריך שבטווח מחיר הזה רק שחור-לבן רלוונטי ובכל מקרה צבע זה ממש לא הכרחי. - מחיר - בגדול, עד 1000 ש"ח. תודה מראש ושבוע טוב, אדם.
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת לצורכי משרד. הדפסה דו צדדית כמה מגירות לנייר הדפסה לא צבעונית אבל לייזר מצאתי שני דגמים ואני מתלבט אם למישהו יש דגם שהוא יודע שהוא טוב בבקשה שימליץ אלו שני הדגמים: KYOCERA KM2050 XEROX WORKCENTER 4150 תודה מראש כפיר.
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת לייזר לא יקרה ושתהיה חסכונית. שמעתי שניתן למלא אותם באבקה...מה אתם ממליצים? איזה חברות? איזה דגמים?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-