עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by dtechno,

ברצוני לקנות מדפסת חדשה לשימוש ביתי ..הכי טוב שאפשר להביא עד תקציב של 400 ש"ח אני ישמח לקבל המלצות מאנשים- כי אני ממש לא מבין בזה! תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  2. אורח עידן
    Started by אורח עידן,

אני מחפש עכבר אלחוטי לגיימינג משהו שיחזיק את כל הכף יד ושיהיה נח המחיר שאני מחפש זה באילת 500 550 שקל ראיתי את רייזר הורובורוס או רייזר ממבה יש למישהו חוות דעת עליהם? מה עדיף מביניהם? יש המלצות אחרות חוץ מאלה ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. ה-Logitech G610 מוצאת חן בעיני מבחינת סידור המקשים, האפשרויות והמחיר, אבל היא מגיע קר עם סוויצ'ים חומים או אדומים. משהו דומה עם סוויצ'ים שחורים? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by MS-D,

שלום, אני מחפש מחשב כף-יד פשוט ככל האפשר עדיף גם הכי זול. בסה"כ חשוב לי שתהיה אפשרות לאינטרנט, ומצלמה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  5. אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים עד 400 ש"ח. יש המלצות? ראיתי את זה: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=ULTRAX&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=333&aff=Zap〈=he מה נראה לכם? תודה!

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  6. Started by Th3-0n3,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1008228178&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  7. Started by vered,

אחי ביקש לשאול פה (הוא לא סובל להקליד) איך עושים טוויק לג'יפורס 2, ASUS 7700, gts, זאת אומרת שיעבוד יותר מהר, ולא מאתר התוכנה, משהו שתוכלו להוסיף מידיעותיכם האישיות. ואם טעיתי בניסוח השאלה, סליחה....... :-[

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by g0vner,

שלום חברים, אני לא מכיר מוצר כזה או מה לחפש. פעם היה לי SWITCH KVM כזה עם כניסה לעכבר מקלדת ומסך. ו2 יציאות מכל סוג. והייתי יכול לעבור בין מחשבים. אני מחפש היום משהו כזה אבל ל-2 כניסות USB, אחת לעכבר ואחת למקלדת. למסך עצמו יש SWITCH משל עצמו ככה שאני מעדיף משהו כמו שציינתי. מה מחפשים ? מה מומלץ תודה, govner

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  9. Started by bruno the blade,

שלום לחברי הפורום. אני מחפש קוניקטור מיני USB זכר שמעביר ל USB נקבה . אם מישהו מכיר מקום \ חנות באזור תל אביב זה יהיה הכי טוב. תודה

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  10. Started by משתמש,

אני צריך פלטת קירור לLeptop LG super slim אין לי מושג מה הגדם המדוייק. יש כאן כמה דגמים, אבל אין לי מושג מה עדיף. אולי מישהו יכול להמליץ לי על משהו. או שמישהו משתמש בכאלה, הייתי רותה לשמוע חוות דעת על הפלטות האלה.

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  11. אני צריך המלצות לסורק או מכשיר משולב (עדיף מכשיר משולב) של עד 3000 ש"ח וחשוב שהוא יהיה מהיר,אמין,חזק ובעיקרון משהו שהוא כבר יותר מתקרב למכונת צילום ולמשהו תעשייתי כזה אם אתם מבינים למה אני מתכוון... וזהו,תודה.

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  12. עדיף שיהיה של לוגיטק או מייקרוסופט כי שמעתי שהם הכי טובים. שיראה ככה חמוד לא סט מגעיל...ושהמקלדת לא תהיה מפוצלת או משהו זה סתם מבאס. והדבר הכי חשוב...אם זה סט אלחוטי שלא "יבלע" בטריות בקצב מטורף. אם אפשר תביאו תמונות... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  13. יש לי כרטיס מסך gtx 1050ti winforce oc רציתי לשדרג את המסך שלי (יש לי מן קריעות כאלה במסך שקורה לי שאני משחק) רצוי מאמזון - שלא יעבור את ה1000 ש"ח כולל משלוח/מכס/שמכס וכל זה, אם אפשר מסך טוב שיתאים לגיימינג בבקשה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום זה המארז שלי רציתי לברר אם הוא יתאים לכל לוח אם שאני אקנה? או שיש צורך במארז חדש..? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  15. שלום . אפשר לקבל חוות דעת/ביקורת/המלצה על המדפסת הנ"ל? ראיתי שיש לה מיכלי דיו נפרדים. זה יוצא בסופו של דבר יותר זול? היא חסכונית בדיו?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Tea-1000,

שלום יש לי מחשב נייח המחובר לרשת אלחוטית ואני מעוניין לעבוד איתו גם מהטלוויזיה בסלון (כתחליף למסך + רמקולים). יש לי עכבר ומקלדת אלחוטיים אבל הטווח שלהם לא מספיק גדול ולכן חשוב לי שתהיה אפשרות לחבר אותם גם בסלון. באינטרנט מצאתי רק מוצר אחד שנראה לי מתאים - PC2TVWiFi של חברת Ruby Electronics : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=PD3A5D3766 מפרט בקישור הבא: http://www.tietofriikki.fi/pdf/PC2TVWIFI.pdf האם מישהו מכיר את המוצר או ממליץ על משהו אחר? בתודה מראש, ליאור נ.ב מצאתי באינטרנט כמה משדרים אחרים עם חיבור USB אבל נראה שהם מיועדים לחיבור התקני מדיה / אכסון, ולא לעכבר ומקלדת אלחוטיים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם, אני מעונין לחבר סט מקלדת ועכבר למחשב HTPC בסלון שמיועד לסרטים ולמשחקים. יש לי מחשב חזק עם כרטיס 8800 ומלבד הסרטים אני רוצה גם לשחק. מבקש את המלצתכם לסט אלחוטי טוב למרחק של כ5 מטרים. באותה הזדמנות ארצה גם המלצה ל2 GAMEPAD אלחוטיים לאותו מחשב ולאותו מרחק. תודה מראש מנו

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  18. מדובר במדפסת Canon PIXMA iP1000 עם FINE.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by LOL,

שלום, אני צריך פד חדש, משהו טוב לגיימינג כי השולחן שלי פה נוראי אני לא יודע איפה אפשר לקנות בארץ בכלל (יש מצב שהזמנה מחול תצא משמעותית זולה יותר?) ואני בטח לא יודע מה הולך טוב (את הפד הקודם שלי קניתי לפני 8 שנים במסיבת רשת, עדיין משרת אותי נאמנה) בקשר למחיר אני אמשיך את מגמת הדיון בכך שאין לי מושג מה רמת המחירים, אבל נראה לי 100-200 ש"ח זה סביר

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. המחשב, חדש יחסית עם ווינדוס 7 64bit המקלדות והעכבר ישנים יחסית אבל בשבוע-שבועיים הראשונים הכל עבד טוב... מקלדת אחת מופתית, אבל ישנה http://www.activewin.com/reviews/hardware/keyboards/ms/office_keyboard/index.shtml שכל הפיצ'רז בצד שמאל לא עובדים בה ובכל פעם שאני לוחץ על Alt המחשב נכנס למצב שינה/סטנד-ביי אני לא מוצא דרייברים ברשת למקלדת או לחילופין, מקלדת עם אופציות נוחות כ"כ בצד שמאל העכבר הבעייתי, שבא כסט עם מקלדת אלחוטית http://www.labtec.com/index.cfm/gear/details/EUR/EN,crid=28,contentid=754 באינטרנט אקספלורר 8 הוא גולל עמודים כרגיל באופרה הוא גולל רק למטה (גם כשאני גולל למעלה) בפיירפוקס ובכל החלונות של ווינדוס, הוא לא גולל בכלל אני יודע אני יודע, סט אלח…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. ערב טוב! אני מחפש כרטיס טלויזיה שיהיה אפשר לחבר אותו לHOT. מה כדאי לרכוש? תודה.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  22. כולל streaming, motion detection , וזה אמור מותאם לעינית הדלת Peephole אפשר כיוון? :-)

23. Started by weamir,

שיתאים ללוח ASUS P4S800D רצוי שיהיה לו צד אחד שקוף,חיישן טמפ,ומספר מאווררים. לא צריך ספק. איך RAIDMAX?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  24. Started by MasterGolfer,

אני רוצה לקנות מדפסת בתקציב של 400-500 ש"ח. איזה מדפסת הכי כדאי בתקציב הזה? שמעתי שקנון ממש טובים ומשתלמים... או שעדיף HP? ??? תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  25. Started by Sargon,

קראתי בביקורת שהמקלדת הזו, אם כל הטוב שבה, מתקלקלת די מהא בגלל הצורה שבה המקשים בנויים? האם זה נכון? אין טעם לקנות את המקלדת הזו? אבל הארגונומיות שלה הכי טובה מבין כל המקלדות בשוק. מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 857 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.