ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
-
היי , המארז שיש לי היום הוא זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_689&products_id=8328 את הספק אני בטוח מחליף , השאלה שלי היא האם גם כדאי להחליף את המארז ? הטמפ' של המעבד היא בערך 38 ב Idle ושלא הלוח 37 ב Idle.... ושל הכרטיס מסך שלי 46 ב Idle ו ~72 ב Load ...שזה קצת גבוה בשביל 7800gt.. אז האם כדאי לי להחליף את המארז ? את הספק אני בטוח מחליף.. ל Hec Win550. ועוד הערה קטנה...יש לי מאורר 120 שמוציא אוויר מאחורה , ומאורר 80 שמכניס אויר מקדימה.
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402&products_id=2138 זה עם הספק art נכון ? לא השני ... הוא יחזיק יל בלי בעיה ? ד"א הזרימת אוויר במארז שווה ? זאת אומרת לא יהיה יל פה אפקט בלון
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני מחפש מארז למחשב משהו בסביבות ה 300 שקל +/- שיהיה בו מקום ל 4 מאווררים (1 דלת, 1 קדימה ו 2 אחורה) רצוי 90-120 מ"מ בנוסף אני רוצה לרכוש ספק מתח PURE POWER מחברה עם שם של 450W ומעלה בסביבות מחיר 400 שקל תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
זה המערכת שאני לוקח מעבד ?Athlon64 3500+ (Socket AM2) 62W לוח אם ?M2NPV-VM Socket AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E? זיכרונות DDR II 667MHz Twinmos 512MB X 2 = 1024MB דיסק קשיח ?Maxtor 250GB SATA II 7200RPM 16MB MaXLine III? צורב DVD NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black קירור למעבד Thermaltake TR2-R1 (for AM2 socket) A4022 שלט iMON Knob נכון לעכשיו יש זיכרון 1GB אבל יכול להיות שבעתיד אשדרג ל2GB.. וכרטיס מסף כרגע מובנה בלוח אם... אבל יכול להיות שבעתיד אשדרג ואקנה כרטיס מסך בסכנון ה7600GT אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף בספק כוח.. כי בעיניי זה פיל מת.. ממש לא מעניין אותי איזה ספק... (חלק מההבנה הדפוקה שלי במחשבים ) רק מעניין אותי שיהיה שקט מאד (כי זה למחשב HTPC) אז לדעתכם…
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם המארז שלעיל ויש לי כמה שאלות : (למי שקנה גם מארז כזה) 1. מהספק שלו יוצא כבל המכיל 2 חוטים בלבד של שחור ולבן משיהו יודע למה זה מיועד? 2. מדוע אין רמקול פנימי או שגנבו לי אותו? 3. האם בכוונה יש מקום למאוור קדמי אבל לא שמו אותו (מאוור אחורי יש)? תודה, למי שקנה מארז כזה אני מניח שידע את התשובות...
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות סט אלחוטי של מקלדת ועכבר נטען, למרחק של 3-4 מטרים (והגזמתי). אני מעדיף שהוא יהיה כמה שיותר איכותי, אבל בלי להגזים במחיר. רצוי עד 400 ש"ח. יש המלצות/הצעות? אשמח לתגובות מהירות כי אני רוצה כבר מחר ליקנות (כנראה מ-KSP בירושלים). תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מה שקורה אחרי זמן מה העכבר מפסיק לדבר עם המקלט,הלד נשאר על חזק לא משנה עם בסטנדביי או לא ותמיד מאיר חזק- הכוונה היא שכשאר לא משתמשים העכבר מהבהב חלש יותר כדי לחסוך בחשמל וכאשר הוא נתקע זה לא קורה המערכת בת חודש ...הסוללת של דורסל שבאו עם הערכה. משהו נתקל במצב כזה. היום כדיי לפתור את זה אני מוציא ומחזיר את הסוללה ומסנכן (עי לחיצה) מקלט והעכבר. המקלדת עובדת יופי.
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
1.2.06 http://www.artlebedev.com/portfolio/optimus/
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
טוב תיראו זה המארז ויש לי לוח אם של gigabyte דגם ga-8ipe1000-g ואני לא יודע אם זה יתאים למארז ועוד שאלה אני קונה אותו מהאתר זיגזג אז האתר הזה טוב יש למישהו ניסיון איתו בהזמנות או ביכלל שזה מוצר איכותי?? ???
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי מצלמה דיגטלית ואני רוצה לדבר איתה בweb איך אני מחבר אותה ל netmeeting הוא לא מזהה לי אותה אבל הווינדוס כן איך אני מגדיר אותה בתוכנה דגם המצלמה ViviCam3730 USB Device
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
היי חברה אני צריך עזרה אני מחפש בנרות ספק כח (לא משנה לי איזו חברה) בין 300 ל 400W והכי חשוב שיהיה 260V!! 250V גם בסדר,ניסיתי אתרים בארץ וכמעט לכולם אין מידע על הוולט,ניסיתי טלפונים,רוב החנויות לא מבינים כלום (לאיזה מצב הגענו) אז אם מישהו יכול לתת לי חנות באיזור חיפה,או חנות online אני אשמח,קצת דחוף כי נשרף לי הספק כח (השלישי שלי לכן אני צריך 260V) תודה
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני רק מתחיל בעסק של גרפיקה ממוחשבות, ואני חושב שאחרי הרבה משחקים בפוטושופ ו-BRYCE ו-3DS MAX, הגיע הזמן לשדרג לאיזה לוח גרפי טוב. אני רציני בעסק, אומנם דל בתקציב שלא עולה על 1000 שקל. אז חשבתי אם תוכלו לעזור לי למצוא לוח שהוא טוב ואיכותי, ולא עולה הון- כי אין לי וגם אם אפשר, אולי איזה סקירה קטנה על כל הפרטים שנוגעים לדבר, כלומר הרזולוציה (מה זה אומר?), הגודל (האם הוא באמת קובע?), האיכות של המכשיר (מאיזה חברה כדאי?) וכל הפרטים שמופיעים בעלון לצרכן באתרים ובמגזינים, שאין לי מושג מה הם אומרים תודה רבה מראש! :
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אל פסק עבד בלי בעיות ומידי פעם נבדק תחת עומס. לפני זמן ניסיתי פעם ראשונה לקבוע בתוכנה זמן לכיבוי המחשב, המחשב אומנם נכבה אבל לצמיתות - הלך הלוח. השאלה שמענינת כרגע היא האם האל פסק פשוט מנתק את אספקת החשמל למחשב תוך זמן מתוכנן בלי קשר לפעילות במחשב, או שהמתח מופסק רק אחרי שתוכנת עזר כל שהיא מורידה את המחשב בצורה מסודרת.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
יש לנו מחשב שהוא מלפני 7-8 שנים והוא עובד מצויין .. השאלה אם אני יכול לקנות למחשב הזה כרטיס של 1G 667 וזה יפעל ... לא משנהעל כמה זה יפעל העיקר שהמחשב שלה יעבוד קצת יותר מהר .. זה אפשרי ? תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מחפש מקלדת דקה עם כפתורי מולטימדיה, ראיתי לבינתיים רק את הדגם הזה:http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7067 אבל לפי מה שרואים בתמונה אין לו כפתורי מולטימדיה, יש אחד שכן יש לו ?
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכם אח שלי תמיד משגע אותי מעצבן הוא שואל מה כבר יכול להיות במארז וזה סתם פלסטיק וגם על ספק הוא אומר זה סתם מספק כח זה לא..... יעני זה לא משנה איזה ספק מה ספק וזה.... ואני יודע ממש שזה לא ככה אז בבקשה תסבירו לי מה אני יכול להגיד לו יעני שמארז וספק עושים??? שלא יחשוב שזנ סתם פלסטיק...
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מארז ואני לא יודע איזה... אני לא צריך ספק כוח, יש לי אחד טוב. דיברתי עם noacomp והם אמרו אני יכול לקנות ב 330 שקל את הריידמקס: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1407 או ב 280 שקל את הקופיוקייס: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2278&catcode= איזה מהם יותר כדאי? והאם יש לכם הצעות נוספות אני מחפש מארז עד 320 שקל בערך תודה
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
יש לי מחסנית צבעונית שקניתי לפני כחצי שנה אבל לא הייתי צריך אותה ולכן השארתי אותה בקופסה המקורית. אתמול כשהכנסתי אותה למדפסת לא הודפס לי צבע צבעוני בכלל. כנראה שהיא התייבשה נכון? מה אני צריך לעשות כדי להשתמש בה?
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יום אחד אני מחבר את המקלדת שלי כמו תמיד, ופתאום היא לא מגיבה בכלל! אפילו אין אות בקיובייס. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש UPS שיחזיק מעמד לפחות 30 דקות, תחת עומס של מסך 17", מחשב מבוסס AXP ו- 9700Pro ומודם ADSL. על מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
כבר זמן רב אני שם עין על המקלדת הנ"ל בגלל: 1. מקשים מוארים 2. תצוגת LCD 3.לחצנים לתכנות אישי מצד שני, אני לא יודע איך היא מתמודדת מול הRAZOR (שאי אפשר להשיג בארץ עדיין) דבר אחר שחשוב לי, הוא גובה המקלדת.. אני מעדיף מקלדת כמה שיותר דקיקה (כמו בלפטופ) אשמח לשמוע חוות דעת על המוצר, בעיקר בהקלדות ממושכות..
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר+מקלדת. תקציב: עכבר עד 500 ש"ח מקלדת- עד 500 ש"ח.
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-