עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by zeez100,

לכל המומחים מי יכול לענות לי איזה חברה עדיפה מדפסות משולבות אשמח עם תערו לי בזה

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  2. Started by kaboonkal,

אז לאחר שנים ששירתו אותי נאמנה הגיע הזמן להחליף את הSiberia V2 הוותיקות (ולו רק בגלל שהמגעים בגלגל ווליום נדפקו וצריך לשחק עם זה כדי לשמוע בשתי האוזניות). בעקרון משתמש באוזניות בעיקר למשחקים באופן די קז'ואלי, לא תחרותי ולא מקצועי (FPS, ACTION-ADVENTURE, RACING). התקציב הוא באיזור 700 שקל, אפשר להצפין קצת אם שווה את ההפרש. אם יש משהו אלחוטי בטווח המחירים עדיף (אבל לא חובה).

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  3. חברה של אחותי רוצה לשדרג כמה חלקים במחשב שלה. יש לה כרגע את המחשב הזה: Intel P4 1800MHz GIGABYTE MOBO 128MB DDR RAM CD-ROM X52 GF MX440 MAXTOR 40GB אלה השידרוגים שאני אציע לה לעשות (בתקציב מאוד מאוד מוגבל): כרטיס מסך- RADEON 9550 128MB זיכרון- A-DATA 256MB PC3200 ספק- KSP 400W PFC נראה לכם שהספק הזה יחזיק את המערכת הזאת? אין עוד 80 ש"ח להוסיף ולקנות ספק יותר טוב, אז נאלץ להסתפק בזה. המערכת גם די חלשה (כולל השידרוגים שאני אעשה).

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  4. שלום, יש לי התלבטות קטנה כאן בנוגע לשני הגהים (ככה מבטאים את זה?). הראשון של Genius: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_40_113&products_id=1853 השני של Logitech: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_40_113&products_id=262 מה עדיף לי יותר? אין לי ממש בעיה של תקציב, פשוט אני צריך לדעת מה יהיה יותר טוב בשבילי. עריכה: שכחתי עוד דבר, יש מצב שעם הלחצנים של ה-Genius אפשר לשחק במשחקים שונים? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  5. אוקי החלטתי כנראה ללכת על המארז ANTEC 1080B AMG שמגיע עם הספק המקורי ANTEC 430W TRUEPOWER שהספק לבד עולה 575 שקל והמארז לבד עולה 729 ושתיהם ביחד עולים 970 שקל בערך.... עכשיו השאלות שלי הם: 1) האם זה הגיוני שהמחיר של שתיהם ביחד הוא 970 לעומת זה שאת הספק לבד מוכרים ב-575 ואת המארז ב-700??? 2) המארז הזה הוא מאלומיניום??? 3) הספק כוח מגיע עם שני מאוררים??? 4) איך הקירור של המארז??? 5) האם הוא מתאים למחשב AMD ATHLON 3000+??? ואחרונה : 6) האם המארז ביחד עם הספק יותר טובים מהסופרטלנט+ספק אנטק 430??? תודה וסליחה על כל השאלות... שי

6. Started by alexrta,

שלום לכולם! אני מחפש עכבר שיהיה טוב למשחקים ושהמחיר שלו לא יעבור את ה-150 ש"ח. תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  7. Started by Access Denied,

משהו יכול להמליץ על מדפסת משולבת עד 1000 שח (עדיף פחות) באיכות טובה ?? דבר שחשוב לי מאוד נוסף הוא עלות דיו נמוכה יחסית שכן זה העלות העיקרית של אחזקת מדפסת.. כרגע יצא לי לראות את המשולבת של אפסון ה-CX5400 שיש לה 4 ראשי דיו נפרדים ועולה 840 שח.. השאלה אם היא טובה ולמשהו יש ביקורת עליה?? והאם הפרדת ראשי הדיו עוזרת לחסכון בדיו ובעלויות??

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  8. Started by itaysk,

מישהו יודע אם אפשר להשתמש ב Canon A85 כ WEBCAM? זתומרת לחבר אותה למחשב ולהקליט וידאו למחשב? תודה.

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  9. Started by MeTaLhAmMeR,

איך העכבר הזה של לוגיטק? http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2135,CONTENTID=9340 אני קונה אותו למחשב נייד, יהיו בו חסרונות למחשב נייד? והאם אתם ממליצים על משהו יותר טוב אלחוטי של לוגיטק בלי הגבלה של מחיר? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  10. לפי שאני קונה ספק אני צריך לדעת מה לקנות אם כדאי לי ללכת על משהו פשוט לא משהו חזק כמו hec איזה או איזה משהו חזק כמו OCZ בכלל כל מה שהמחשב שלי סוחב זה 2 זכרונות של 256 PC3200 2 HD 40GB כרטיס מסך GF2 GTS רמקולים 5.1 צורב ומאוורר SF2 על המעבד +מאוורר 120מ"מ+3X80מ"מ הלוח הוא ABIT NF7-SL מעבד AMD 2500 ואני עושה גם OC ואני ממש סוחט אותו בגלל שיש לי חלקים טובים לOC על איזה ספק אתם ממליצים לי משהו דיי זול וטוב לא משהו נורא יקר אבל משהו שיחזיק תמחשב

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  11. לא מצליח בשום אופן שהוא להרכיב שם את הצורב שלי, יש שני חתיכות מתכת שחוסומות לא הגיוני בחיים לפרק אותם ישבתי על זה שעות :s05: עכשיו אני עובד שהמחשב פתוח והצורב נמצא על ספרים (התמונה בהודעה שלי למטה)

• 8 תגובות
    • 622 צפיות
  12. Started by Haflo,

קצת לא קשור לפורום,אבל בכל זאת, יש למישהו פה Palm Pilot M505 או מכשיר דומה? איך התצוגה של המכשיר הזה? מה ההבדלים העיקרים בינו לבין ה M515? (אתרי ה Pocket/Palm בארץ נותנים ממש מידע דל בנושא....)

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  13. Started by HeaT-SinK,

http://www.enermax.com.tw/cs-3181.htm

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  14. Started by Ice_m@n,

הוא נראה טוב והוא של hp וגם אין לי usb2 (אז ככה שזה לא משנה אם אין לו... אבל כתוב שהוא סורק דף ב-30 שניות וזה הרבה מאוד... אני צריך סורק מהיר כי יש לי המון מסמכים לסרוק...ו 30 שניות זה ה-ר-ב-ה יש יותר מהירים? נ.ב. תודה לכל מי שעוזר!!!

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  15. Started by FoxMaster,

מקלדת/עכבר ורמקולים ב500 ש"ח למשחקים

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  16. Started by shogi,

שלום. יש לי את הסט שבנושא. אחרי שאני מכבה את המחשב ומדליקה שוב לפעמים קורה שהרסיבר של הסט נדלק, אני לוחצת על הכפתור שקולט את המקלדת והעכבר והוא מהבהב אבל כשאני לוחצת על אותו כפתור בעכבר או במקלדת כשי שיקלטו הרסיבר נכבה ולא מגיב. (כשהוא קולט נדלקת נורה שמסמנת שיש חיבור, ומיותר לציין שהעכבר או המקלדת לא מגיבים אם הרסיבר כבוי). ניסיתי לנתק ולחבר שוב את הUSB שלו למקומות אחרים, לאותו מקום, ורק אחרי 10000000 נסיונות זה מצליח. כל הדרייברים המעודכנים מותקנים. מה עושים?? :s05:

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  17. שלום אני מחפש כרטיס טלביזיה שתומך בהקלטה וצפייה של HD, ושתומך בשידורים דיגיטלים ואנלוגים, ושיהיה גם כרטיס עריכת וידאו עם חיבור האודיו ווידאו וחיבור s-video ושיהיה לו חיבור PCIE מכיוון שזה חיבור יותר מיתקדם. אני רוצה כרטיס שיש לו את כל מה שרשמתי באיכות הכי טובה, אני מוכן להשקיע את 1500 שקל.. אתם מכירים כרטיס כזה?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  18. Started by smoke_man,

מעוניין במדפסת במחיר הנ''ל המליצו לי על מספר דגמים Lexmark X5650 HP Officejet J4580 Canon Pixma MX310 איזו הכי מומלצת מביניהם

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  19. הי אני הולך לקנות מסך 26'' ולחבר אותו למחשב... התפקיד העיקרי שלו זה למשחקים והשני זה לסרטים (סוג של מדיה סנטר כזה, לא?) אז מה עדיף לי? סט אלחוטי או סט חוטי + שלט ואיזה דגם? הנה שלט זול... איך הוא? http://cgi.ebay.com/USB-Media-Center-Controller-PC-Computer-Remote-Control_W0QQitemZ350203358722QQcmdZViewItemQQptZPCA_Mice_Trackballs?hash=item5189bf2e02&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  20. כרגע יש לי ג'ינרי אני רוצה להתפטר ממנו המחשב לא משהו אבל עם קצת OC מספיק לי מעבד: AMD SEMPRON 2800+ Thermaltake BigTyphoon לוח אם: Gigabyte GA-K8VM800M כרטיס מסך:Gigabyte 6600GT 128MB AGP ZALMAN VF700 זיכרון: 1536 MB RAM

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  21. Started by OmRi|S,

דבר ראשון אני צריך את המדפסת להדפסת תמונות באיכות טובה כמו בחנות צילום עכשיו יש לי המלצה על שתי מדפסות רציתי להתיעץ עם מי שמבין מה יותר טוב ואם יש לו משהו יותר טוב... הדגמים שהוצעו לי הם : Canon Pixma IP4600 ו : HP Officejet Pro 8000 תודה...

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  22. עדיף שיהיה של לוגיטק או מייקרוסופט כי שמעתי שהם הכי טובים. שיראה ככה חמוד לא סט מגעיל...ושהמקלדת לא תהיה מפוצלת או משהו זה סתם מבאס. והדבר הכי חשוב...אם זה סט אלחוטי שלא "יבלע" בטריות בקצב מטורף. אם אפשר תביאו תמונות... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  23. Started by sagim194,

אוקי אבא שלי קנה mx 1000 של לוגיטק (לעבודה משרדית) אוקי עכשיו הגלגלת לא מגיבה אבל אם עושים ריסט היא מגיבה שוב לכמה דקות איך אפשר לפתור את זה?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  24. תראו אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע איזה לקנות? נ.ב.-הלוח אם הוא עד 500 שקל

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  25. Started by yuval_fe,

אני צריך המלצה לעכבר ומקלדת למשחקים, לא אכפת לי אם הם באים בסט או בנפרד, לא משנה לי חוטי או אלחוטי, התקציב המקסימלי הוא 1000 ש"ח. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים