ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני קונה מחשב חדש והחלטי לא לקחת את הזבל הג'נרי שיתנו לי ולקחת משהו נורמאלי. קחו בחשבון שאני לא רוצה ולא צריך אלחוטי... וקחו בחשבון שיכול להיות שיש דברים בגירסת oem שיצאו יותר זולים... רצוי שיהיה הכל ב-ksp. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אני פשוט לא מבין כלום בעכבר/מקלדת אלחוטיים אז מאוד אעריך המלצות. שאלתי גם בפורום מפרטי מחשב כחלק ממפרט המחשב אבל לא ענו לי ואני חושב שזה המקום הנכון לשאול. אני צריך את המכשירים הכי זולים שיש אבל שגם עונים על הדרישות הבאות: מקלדת: אני צריך מקלדת אלחוטית - אני לא צריך שתהיה יפה, אני לא צריך שיהיו לה כפתורים מיוחדים מעבר לאלה הרגילים, אני לא צריך טווח ארוך - אני לא צריך כלום מעבר לזה שתהיה זולה וטובה. עכבר: אני צריך עכבר לייזר אלחוטי. אני לא צריך שיהיה יפה או עם הרבה כפתורים ופונקציות, אני לא צריך שיהיה נוח ביד, אני רק צריך שיהיה עם סוללה נטענת (שלא צריך לפרק אותה כדי לטעון אותה, כלומר עם תושבת לטעינה) ואיכותי - זאת אומר גם אמין וגם מדוייק כמו עכבר חוטי או…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש למישהו רעיון לעכבר ומכלדת בלוטוט' אבל שמהו טוב לא פשוט תקציב לא חשוב תציעו ונראה תודה
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שיהיו בלוטוס...כלומר תואמים MEEGO T10 לא יודע מה הטווחי מחירים של הציוד הזה, ולכן תציעו מה שנראה לכם טוב לא עם מחיר מוגזם. ולא משולב, אני רוצה עכבר בנפרד ומקלדת בנפרד , תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות עכבר טוב למשחקים. אני מוכן לשלם מקסימום 150 שקל לעכבר ולכן אני צריך המלצות לעכברים טובים וזולים במחיר הזה. אני לא רוצה לקנות את העכבר דרך האינטרנט אלה בחנות וראיתי שיש הבדלי מחירים גדולים בין האינטרנט לחנות. בדקתי עכבר של מיקרוסופט באופיס דיפוט שעלה 150 שקל ובPCH עלה 100 שקל. בקיצור אני צריך עכבר טוב וזול ב-150 שקל אבל שעולה ככה בחנות ולא דרך האינטרנט.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיפשתי פה בפורום וראיתי שמומלץ על Razer Deathadder השאלה שלי זה אם יש מישהו שממליץ על משהו אחר, או שכדי ללכת עליו? אולי הG5, אולי משהו אחר...
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
העכבר צריך לשמש אותי למשחקים בעיקר, גלישה באנטרנט וכו כו הLogitech® MX500 bulk עולה 90 שקל אצל נועה, יספיק לי? ומקלדת תמליצו לי על משהו פשוט.
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום. אני צריך עכבר טוב לגיימר די כבד, לא משנה אם הוא חוטי או לא. התקציב הוא בסביבות 300 ש"ח. אם אפשר גם לינק לעכבר שאתם ממליצים עליו. תודה.
-
- 10 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אהלן העכבר שלי (Microsoft Explorer v3) מראה סימני גסיסה, ואני חושב להוציא אותו לפנסיה אחרי 6 שנים שהוא שירת אותי נאמנה... אני מאוד אוהב אותו ת'אמת וחבל לי להחליף אבל גם מעכברים צריך להפרד מתישהו. :'( בכל מקרה, אני די מבסוט על הסידור כפתורים שלו , במיוחד על ה Back ו Forward שהם באותו הצד ולא בצדדים שונים כמו בלוג'יטקים למיניהם. יש איזה עכבר שיכול להחליף אותו מבחינת נוחות? אני לא צריך 20,000 DPI ובלה בלה. רק שיהיה נוח ושישתווה לפחות למייקרוסופט שלי. גלילה צידית תהיה בונוס חמוד אבל ממש זניח... תקציב..... הממממ...... לא יותר מ 200. Fewer is better. טנקס ולילה טוב
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אבל חובה שיהיה לו מטען ! עכבר אלחוטי כמובן !
-
- 11 תגובות
- 846 צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה? קניתי לפטופ של DELL 1520 ואני מחפש עכבר טוב למשחקים בשבילו, עדיפות לאלחוטי עד 200 ש"ח ואם יש סט מתאים מקלדת ועכבר, אשמח להצעות עד 400 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לעכבר לייזר מקצועי/מדויק עבור גרפיקאי במחיר של עד 300 ש"ח אין צורך לנצל את כל הסכום - אם יש יותר בזול אשמח לשמוע ראיתי עכשיו את העכבר הבא: http://www.lamisrad.co.il/pl_product~Teac_c344~13~61.htm איך הוא? בתודה חיים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ככה: עכבר למשחקים חשוב שיהיה כמה שיותר כפתורים! בנוגע לכסף אני מסודר
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ממה שראיתי בפורום האחיזה היא Palm וראיתי שה Razer DA מומלץ, איזו מהגרסאות עדיפה, הblack edition או ה3.5G הרגיל? איזה פד מומלץ לעכבר הזה? איזו מקלדת מכנאית מומלצת? ואיזה מקלדת לא מכאנית מומלצת? כמובן למשחקים.. המחיר לא כ"כ חשוב, אבל מכיוון שאני לא כזה גיימר מקצועי אז לא צריך משהו יקר מידי... תודה רבה =]
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
היי! תרמתי את הטראקבול שלי לאחי ואני מחפש עכשיו המלצה לעכבר גדול ונוח,העדפה לעכברי לוג'יטק. היעד העיקרי של העכבר הוא משחקי FPS(פעולה),לא צריך הרבה כפתורים. וחשוב שיהיה מדויק(מאוד)כי אני קמפר שפל ופחדן שאוהב את הכוונת שלו מדויקת וחדה. עוד דבר אחד:הקניות האחרונות למחשב די רוקנו אותי,אז התקציב הוא בסביבות ה250-270.
-
- 10 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שיהיה אלחוטי, ושיהיה נח. תרשמו עכברים התקציב לא כ"כ משנה.
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לעכבר עד 300 שקל. הדרישות שלי מהעכבר זה שהוא יהיה נוח ליד. וגם הלחצנים שלו והגלילה שלו תהיה סבירה. אני בעיקר אשתמש בו לגלישה באנטרנט. כמו שכתבתי בכותרת. לא משנה עם העכבר יהיה חוטי או אלחוטי. העיקר שיהיה אמין ויתפקד כמו שצריך. בתודה...
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות עכבר שישמש אותי לגיימינג וליישומים משרדיים התקציב הוא עד 300 ש"ח מאוד חשוב שהעכבר יתאים ליד קטנה-בינונית רק לפני חודש קניתי MX518 ב-99ש"ח מבאג והוא פשוט לא התאים ליד שלי (גדול מידי)- תרמתי אותו לאחי במשך שנים רבות השתמשתי בעכבר הכי פשוט של מיקרוסופט והייתי ממשיך להשתמש בוא אם הוא לא היה עושה בעיות (מופיע בתמונה) תודה !
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך זה ? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=22623
-
- 9 תגובות
- 913 צפיות
-
-
עדיף של לוגיטק או מייקרוסופט אבל לא חובה..... בצבעים שחור וכסף ולא צריך דגם משוכלל עם BLUETUTH או כל מיני כאלה.... תודה מראש, ניר.
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום רב אני סטודנט לקולנוע ויש לי צורך בהמלצה לעכבר שישמש אותי הן לעריכת סרטי וידאו (העיסוק העקרי שלי) וגיימינג (צורת הבידור הראשית שלי). עד כה השתמשתי בעכבר USB סטנדרטי של מייקרוסופט, אבל הוא לא נוח פיזית והעבודה איתו לא מדויקת במיוחד. הארגונומיות של העכבר היא דאגתי העקרית, ואני מוכן להקריב DPI בשבילה. כאמור, אני מסוגל להשקיע עד 300 ש"ח בעכבר, תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
מחפש עכבר חדש, אולי גם מקלדת, תלוי בדיל. צריך משהו פשוט ונוח לגלישה באינטרנט, מה מומלץ? והאם עדיף אלחוטי או חוטי? יכול להיות שסט של מקלדת ועכבר יהיה טוב עבורי..
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי שלום לכולם, אני רוצה לקנות איזה עכבר קטן ונחמד לנייד רק חשוב לי שיהיה עכבר דק ובאמת שלא יתפוס הרבה מקום פחות קריטי לי הנוחות השיקול העיקרי שלי פה הוא האם כדאי לי Bluetooth או לא? כמה זה מריץ את הסוללה של הנייד? כמה צריך להטעין את העכבר. זה גם אומר שאני לא יכול להתשמש בו בטיסות למרות שזה לא סוף העולם השיקול העיקרי פה הוא שוב הסוללה כי בסך הכל ברור לכולם שבלוטות' הוא יותר נוח
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
צריך המלצה לעכבר שמתאים ליד גדולה, גדולה מאוד. fingertip אבל הלוואי ל grip. grip זה החלום. פשוט כל העכברים קטנים מידי בשביל grip. מישהו צד עכבר גדול מאוד? לא בהכרח לגיימינג, אלא גלישה, עבודה עם תוכנות מוזיקה, אבל רצוי שיהיה נוח ושיהיו כפתורים אחורה וקדימה. deathadder עכבר קטן מידי, אבל אם לא תהיה לי ברירה אאלץ לקנות אותו. כרגע אני עם microsoft habu. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-