ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
היי שלום לכולם אני צריך עזרה עם מדפסת broter dcp-115c יש לי הודעה על התצוגה של המדפסת Please replace cartridges ink וזה לאחר שהחלפתי ראשי דיו חיפשתי באתר היצרן אך לא מצאתי תשובה לבעיה זו אשמח לשמוע את דעתכם בברכה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קיבלתי מחבר של אבא שלי את המכשיר הזה, הדגם הזה HX2790 ואני צריך לקנות מטען, חוט מסנכרן נתונים ומתאם GPS או אנטנת GPS. אני פשוט לא יודע מה ואיזה GPS לקנות, אני לא רוצה שהוא יהיה במכונית, אני רק צריך שיהיה GPS שאני יוכל להשתמש בו בהליכה או בנסיעה בקטנוע נגיד. המכשיר כאמור תומך בחיבור GPS אבל לא הבנתי איך מה זה עובד. אני חדש בדבר הזה לגמרי, ואין לי מושג, אני שמתי לב שמקבלים מטען ל GPS, אז הוא גם טוב להטענה של המחשב נייד עצמו? כי אולי אפשר לחסוך בכמה דרכים במקום לקנות אחד אחד, אז אם קונים מתאם GPS או משהו שקשור אליו מקבלים בתוספת כבלים נוספים, אם זה מטען או מסנכרן נתונים. תודה דה
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
בבקשה לא יותר מ150 אשמח למשהו אם סאבוופר ויותר מ2 רמקולים אם זה אפשרי... תודה
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אלו הציוד שאני עתיד לקנות בימים הקרובים למחשב החדש. רציתי לדעת מה אתם אומרים. הקצתי לתחום 500שקלים רציתי של מותג ולהשקיע מאוד ברמקולים. יש התלבטות בין הX240 ל-X210 וה-X230 מקלדת: LOGITECH Media Keyboard עכבר: LOGITECH Optical Wheel Mouse S96 White- OEM רמקולים: LOGITECH X-240 תודה :]
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש אפשרות לקחת UPS זול (500 ש"ח) ולחבר אותו למצבר של מכונית (עוד 500 ש"ח)במקום המטען הרגיל שלו, וכך, במחיר של ~1000 ש"ח לקבל UPS עם שיכול להספיק לשעה ויותר.
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי הצעה לקנות מדפסת משולבת יד שניה ברדר דגם MFC 3240C, מה צריך לבדוק לפני הקניה ? ועד כמה לדעתכם שווה לשלם על זה ?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אהלן, מחפש המלצה לראוטר חדש, תומך בתדר N, ותומך גם בgigabit ethernet, יש לי בבית תשתית אינטרנט של בזק והראוטר צריך לתמוך באינטרנט בתור מודם. אשמח לעזרתכם!
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על עכבר Asus P515 ROG Strix Impact II GUNDAM Edition?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם, ניקיתי את המקלדת שלי ורציתי לשתף. עשיתי טעות כששטפתי גם את המקשים הגדולים כמו ה SPACE, SHIFT, ALT כו'.. כי הגריז\וזלין ירד חלקית לפי דעתי בגלל זה ה BACKSPACE מרעיש יותר מהרגיל. ותסלחו לי על האיכות
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חבר'ה.. מזמן לא הייתי פה אז.. ביי לכולם.. מסתבר שהמצלמה הדיגיטלית הישנה שלי התקלקלה והיא גם שישמשה אותי כמצלמת אינטרנט טובה... כבר יש לי מצלמה דיגיטלית אחרת אבל היא לא יכולה לשמש כמצלמת אינטרנט.. החלטתי לקנות חדשה ואני לא יודע ממש איזה כדי.. ומה אומרים כל המספרים של מגהפיקסל במצלמות רשת.. מןם הסתם שזה חשוב לאיכות.. בקיצור אני מחפש מצלמת אינטרנט שתתאים לצורכים בייתים.. לשיחות וידאו מדי פעם.. יהאיכות תיהיה מספיק טובה.. לא חייב מקרופון מובנה.. אבל יכול להיות נחמד שיהיה.. מעדיף מצלמה מחברה מוכרת כך שאוכל גם למצוא ת'דרייברים באינטרנט ושיהיו עדכונים לתוכנה.. (לוג'יטק, מיקרוסופט וכו'..) ת'אמת השתקציב שלי הוא באזור ה 150 ש"ח אבל אני יכול לגרד ת' 200 בשביל מצלמה שבאמת שווה את…
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
המדפסת יושבת על מדף ולכן הם לא יושבים במצב מאוזן וגם אי אפשר להלביש את המכסה כתוצאה מכך. יש מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
נתקלתי בחמוד הזה: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/CA/EN,CRID=2146,CONTENTID=9508 חוץ מהמחיר, יש למי מכם מילה בנושא? אורי
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן רכישה של סט מקלדת + עכבר אלחוטיים, דגם: logitech s510. אשמח לשמוע מישהו שמכיר אותה\שמע עליה\התנסה בה. .swg
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה לרכישת מדפסת ביתית בעלת התכונות הבאות: צבעונית, סורק, מכונת צילום, לא חובה פקס, לא חובה הדפסה אלחוטית, לא חובה לחבר לה Dok, עלויות ראשי דיו זולות. מה דעתכם על דגם ה- 6500a וה- 6500 plus של HP? תודה.
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
האם למישהו יש המצלמה על משהו טוב של HP או BROTHER ? אני רואה שהמבחר לא מזהיר אבל האם למישהו יש קצת מידע על אחזקה של מדפסות כאלה ועלויות של טונרים בהמשך ?
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לי בביית שני עכברים אופטיים, אחד שקיבלתי עם המחשב, הוא עשה בעיות והנחתי שהעכבר הוא שדפוק פה. לא מזמן קניתי עוד עכבר, וגיליתי את אותן בעיות - משיכות לפינות המסך ורעידות מוזרות. פעם אמרו לי שזה עניין של חומרה, אבל לשני העכברים אין דרייברים (ולחדש רשום על האריזה שיש צורך בהתקנת הדרייבר). איפה הבעיה? ומה אני אמור לעשות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
ברשותי עכבר mx1000 כבר 3 שנים והסוללה כבר עשתה את שלה. איפה אני יכול להשיג סוללה חדשה ואיך אני מחליף אותה? ראיתי עם ביוטיוב סרטון אבל עכשיו אני לא מוצא. סה"כ עכבר מצויין וחבל לי לזרוק אותו רק בגלל הסוללה
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים (עדיף שהעכבר יטען) ב300 שקל, יש אפשרות לחריגה
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שי לי שיאומי MI 10 ללא חיבור 3.5 מ"מ אלא usb-c בלבד. אני פחות מתלהב מבלותוס כי מנסיוני זה לא עובד מדהים. למרות שאני יכול למתוח את התקציב אני לא מתלהב להשקיע 500 ש"ח וכו'. אלא אם ממש אין ברירה. הדרישות שלי הן בעיקר אזניות יציבות מבחינת חיבור (חיבור חוטי או דונגל בהחלט בא בחשבון אבל מחיפוש ראשוני לא מצאתי אזניות עם מקרופון). אני לא זקוק מהן לסאונד אודיופילי. כמובן מקרופון כי אני עושה סשנים עם חברים. מאוד אעריך את עצתכם.
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
קניתי כזה מתאם בשביל לחבר את המקלדת מולטימדיה של HP שאני כל כך אוהב אבל מישום מה זה לא מזהה לי את הכפתורי מולטימדיה שלה (והדרייבר שלה מותקן) מה אפשר לעשות? צריך דרייבר אולי למתאם הזה? זאת המקלדת
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות הגה שהייה אפשר לחבר גם למחשב וגם לסוני 2 אבל יותר מחשב מעניין אותי ! אני רוצה הגה איכותי כולל דוושות והילוכים רוטט וגם בלם יד לדריפטים ! יש כאלה למכירה אבל המחיר נראה נמוך ונראה לי שזה כנראה משהו פשוט ועשוי מחומרים זולים אולי . תודה התקציב עד 700 ש'ח
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
עוד טריקים כי אני חולה על זה, מחיר 400-500 אפשר לעלות קצת עם צריך מעדיף לא לא אלחוטי כי גם ככה היא ליד המחשב, ולא צריך את הבאנדל עם העכבר כי כבר יש לי תודה
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת משולבת מסוג samsung SCX-4623F. המדפסת מחוברת למחשב ע"י סופר בוקס של 012 ע"י קו טלפון פשוט(2 גידים). 1.האם ניתן לקבל/לשלוח פקסים מהמחשב? 2.האם ניתן לשלוח הדפסות מהמחשב? תודה, מיכאל
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי סורק ידני (DFI HS-3000) יש תמונה שלו פה : http://www.vexus.com.br/usados/scanermo.gif הבעייה שיש לו חיבור שאני לא יודע לאיפה להכניס!! החיבור שלו נראה בדיוק כמו ps2 אבל יש לו בתוך העיגול 8 פינים, ואין לו מלבן למעלה כמו ps2, בבקשה תעזרו לי! איפה לתקוע את החיבור?? הנה תמונה של החיבור, בבקשה נסו לזהות מהו : http://img80.echo.cx/img80/5193/s9mb.jpg
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-