עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by oren99,

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=28151 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=28189 בטאב של המפרט הטכני יש וידאו. נראים טוב. יש למישהו אחד מהם בבית?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  2. Started by greenvector,

היי בשעה טובה קניתי מצלמת רשת VX6000. התמונה שהיא מציגה די רועשת בתנאי תאורה רגילים ובנוסף נראה שיש מספר פיקסלים מתים. המצלמה תקולה? ניתן להחליף במיסגרת אחריות? זו מצלמת הרשת הראשונה שלי כך שאני לא מבין כלכך בנושא. תודה

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  3. על איזה חנות אינטרנט אתם ממליצים בשביל להזמין כזו קופסאת מיתוד? האם כדאי KVM של ATEN או משהוא אחר? תודה.

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  4. Started by eran131,

שלום קניתי מחשב חדש ורמקולים גם של Logitech דגם- Logitech S-220 2.1 Speakers OEM תמונה להמחשה- עכשיו לבעיה- כאשר אני שם את הרמקולים על Full ווליום אז שומעים את הbass נורמלי אבל הרמקולים עצמם שומעים ממש חדש. הכוונה שלי זה איך לאפס את ההגדרות של הרמקולים במחשב בבקשה תעזרו לי ערן

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  5. Started by ppe,

שבוע טוב http://www.facebook.com/album.php?aid=128217&id=115367964174

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  6. ראיתי שיש מקלדות מעוצבות חדשות לגיימרים כמו Logitech G13 וגם Saitek Cyborg Command Unitבשילוב עם עכבר האם מישהו התנסה עם זה?יש המלצות?עדיף מגיימפאד?

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  7. אוקי אני מחפש אוזניות לרוב למוזיקה ומשחקים אוזניות שאני גם ישתמש בהם מחוץ לבית לIPOD או אמפי לא אכפת לי עם או בלי מיקרופון שיהיו יפות עדיף בקיצר אוזניות הכי טובות למחיר הזה מחנות באזור דן...... תודה.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  8. Started by sagioto,

שלום, קניתי את הדונגל מEBAY ועובד יופי עם VLC WMC וBLAZE עם הדונגל מגיע שלט אבל אני לא יודע להגדיר אותו באף אחת מתוכנות, אשמח אם תעזרו לי להגדיר לWMC

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. רוב שלומות לא מכבר רציתי להעביר תמונות מלצמנייתינו למחשב, כשלפתע נוכחתי לדעת שהוא אינו מגיב ומתעלם באדישות מעליבה. פעם, מימים ימימה, הייתי פותחת את התוכנה Kodak EasyShre ואז מחברת את המצלמה, ובאופו אוטומטי היה נפתח חלון שמעביר את התמונות. אך כעת פתע פתאום כרעם ביום בהיר כאשר הינני מחברת את הצלמנייה (בעוד התוכנה פתוחה!) הוא אינו מגיב, כניזכר לעיל. היש מה לעשות עם מחשב סורר זה? יש לציין שהעניין קצת דחוף ואשמח אם מוחכם הקודח ימהר לחשוב ולעזור לי למצוא פיתרון. יש עוד משו לציין- אין שום אות וסימן ב''המחשב שלי'' לאחר שאני מחברת את המצלמה. יש לציין את הפרטים הבאים: התוכנה: Kodak EasyShre שם המצלמה: ניצה כהנוביץ' שם החברה שייצרה את ניצה: Kodak EasyShre Z710 (Kodak E…

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  10. עד 200 ש"ח כולל חריגות של עשרות שקלים בודדות, לא יותר. כמה דגשים: *שיהיה ארגונומי (כמה שפחות ייעשה נזק לכף היד בשימוש ממושך). *נוח לתפעול *לא קטן מידי ולא גדול מידיי (שלא יהיה בגודל של העכברים השולחניים). *אלחוטי תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  11. Started by MODI,

אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים (עדיף שהעכבר יטען) ב300 שקל, יש אפשרות לחריגה

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  12. Started by sapir5522,

איך המקלדת הזאת? היא ברמה של G15 ולייקוסה?

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  13. Started by SOAD,

שלום לכולם. רציתי לדעת אם יש חנות בארץ באזור הדרום שמוכרת פייטינג סטיק לפלייסטיישן 3 , כוון שראיתי מודעת מכירה דומה באתר אך לא הצלחתי ליצור קשר עם המשתמש. תודה על העזרה (אשמח אם תשאירו מספר טלפון רלוונטי ליצירת קשר אם מעוניינים למכור).

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  14. Started by joker8834,

שלום, יש לי בעיה עם המדפסת שלי :<, היא לא מדפיסה צבעים מסוימים, המחסנית דיו לא מקורית אבל חדשה וכבר החלפתי כמה. עשיתי Self test report, סרקתי את מה שיצא: HELP PLEASE תודה.

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  15. Started by roro12,

שלום, רציתי לדעת אם מישהו מכיר/שמע/יודע משהו על המדפסת: brother mfc 250c . אני מצרף לינק לתיאור המדפסת: http://www.kravitz.co.il/?CategoryID=262&ArticleID=831 תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Discreet,

שלום לכולם. קניתי היום עכבר Razer DeathAdder בשילוב עם פד razer goliathus נכנסתי לאתר שלהם והורדתי את הדרייבר 1.28 לחצתי על התקנה ו המחשב עשה כיאלו הוא מתקין את הדרייבר ואז רשם שיש בעיה בהתקנת הדרייבר יצאתי מהתוכנה והורדתי דרייבר 1.27 ושאני לוחץ התקנה הוא רושם לי כמו בתוכנה אבל אין לי שום דרייבר מותקן ואפילו לא את הסמל של Razer למטה ליד השעון הונדאוס הוא וינדאוס 7.

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  17. Started by TALLLD,

שלום, המדפסת משום מה לא פועלת. הכוונה היא שכשאני מנסה לחבר אותה לחשמל היא אפילו לא נדלקת. מה יכולה להיות הסיבה?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  18. תודה

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  19. Started by roeesnir,

העכבר הזה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Mouse/Products_Spec.aspx?ProductID=2896 הוא משתווה לאיזה דגם של לוג'יטק? יחסית למחיר הוא טוב? הוא עולה בערך 70 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  20. שלום רב, רציתי לדע האם גם לאחרים קרתה תקלה מסוג זה ? רכשתי מקלדת Logitech Cordless Desktop S510 לפני שנתיים, לאחר מספר חודשים התחלתי להחליף סוללות בקצב מהיר מידי! בדקתי באתרי החברה וקיבלתי עצות ובדיקות בנושא. לאחר מכן שלא פתרה התקלה פניתי לחברה ולאחר בדיקות הם החליפו לי את הסט בטענה כי הוא מקצר ותקול! לאחר מספר חודשים החלה שוב אותה תקלה גם בסט החדש! יש לומר כי התאכזבתי מהמוצר של חברת פאר כלוגיטק אבל נושא טופל לבסוף למופת ע"י הנהלת לוגיטק בארץ, והם לבסוף שלחו אלי סט אחר כמתנה ועל כך כל הכבוד להם! אבל מעניין אותי האם הבעיה קרתה גם לאחרים שסוללות נגמרות מהר מאד במיוחד במקלדת? אני מאד אהבתי את הסט גם מבחינת נוחות עבודה וגם בכפתוריו ועיצובו!

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  21. Started by Satlan,

אהלן אני מחפש מקלדת , לא משנה לי יכולות מיוחדות או משהו, העיקר בלוטות', 200 שקל בערך. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  22. Started by ac1240,

http://reltronics.shopy.co.il/products/55385 איך זה והאם זה עובד בכל הDVDS ? תודה

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  23. Started by bronco,

אני רוצה לרכוש את המדפסת של HP סדרה 8000 שעובדת ברשת אבל לא אלחוטית לעומת זאת אחותה התאומה HP8500 עובדת ברשת אלחוטית אבל עולה יותר מכפול שאלתי היא -האם לדעתכם אני יכול לחבר לHP 8000 שלא אלחוטוית כרטיס אלחוטי חיצוני וכך לחסוך את העלותת הגבוהה של ה8500

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  24. Started by lesForce,

שלום לכולם! אני מחפש פאד חדש לעכבר. עכשיו אני משתמש בפאד שהוא סביר (סתם פאד) אבל הוא ממש ממש קטן (כמעט בגודל העכבר ) ולכן אני רוצה לקנות חדש. עכשיו חשבתי אם כבר לקנות - אז שיהיה משהו בכיף. שאני אזיז את העכבר וזה יחליק כמו על שמן. ולכן התקציב שלי הוא 150. אם אפשר פחות אז בכיף... מה שחשבתי בינתיים זה ככה: או ה-Razer eXactMat כולל הג'ל לכף היד. או Razer Goliathus (שאין לי מושג למה יש כ"כ הרבה סוגים מהם בנועה ואיזה הכי מתאים לי) או Razer Destructor מה דעתכם ?

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  25. Started by hayat001,

שלום רב, יש לי מדפסת משולבת מסוג brother mfc-210c אני מקבל הודעת שגיאה שמונעת ממני הדפסה מסוג unable to init בדקתי שאין דף תקוע ואף התחלתי את המדפסת מהתחלה ושום דבר לא עזר. אודה על עזרתכם. אני על סף יאוש

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים