עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by hedva,

המדפסת לא תעבוד הרבה, (לפעמים הרבה, ויתכן שבועות שלמים שכלום), לכן חשוב אמינות למכשיר שמתמודד עם התיבשות דיו ההדפסה היא של מסמכים, לכן חשובה איכות הדפסה, ולא צריך צבע חשוב פקס עצמאי (שניתן לחייג ולשלוח כשהמחשב מכובה) האם משנה לייזר/דיו?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  2. אני רוצה להבין הgame pad הזה גם רוטט??? אני מחפש די ההרבה זמן אחד רוטט ולא מצאתי ! אם למישהו יש אחד רוטט שיסביר לי איך זה ?! ועוד דבר נניח הgamepd הזה זה מה שאני רוצה אפשר איפשהו לקנות אותו או להזמין אותו? :AR15:

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  3. שלום, אני מחפש לקנות עכבר אופטי אלחוטי בסביבות ה-250 שקל. הכי חשוב לי שהוא יהיה נח ליד ושיהיה מדויק פחות או יותר, כמו כן לא יזיק אם יהיה עליו יותא מ-3 כפתורים. בבקשה ממכם אל תנסו לדחוס לי במחיר הזה עכברים של LOGITECH או MICROSOFT כי שתיהם פשוט בזבוז של כסף. אז זהו עכפר אופטי אלחוטי שיהיה נח מאוד ליד. אם אפשר גם מאיפה לקנות, באיזור המרכז... תודה.

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  4. Started by i-pink,

מחפשת עכבר אלחוטי זעיר.

5. Started by shahar0592,

יש לי מחשב של ABIT והוא תומך ב-UGURU אך השעון שלי נהרס איפה אני יכול להסיג אחד חדש (היה מאוד שימושי)??? תודה מראש שחר פארן

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  6. Started by MeTaLhAmMeR,

איך העכבר הזה של לוגיטק? http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2135,CONTENTID=9340 אני קונה אותו למחשב נייד, יהיו בו חסרונות למחשב נייד? והאם אתם ממליצים על משהו יותר טוב אלחוטי של לוגיטק בלי הגבלה של מחיר? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  7. שלום קניתי מחשב קדש והמארז שלו זה 69U6 של ויש שם יציאה לUSB קידמי. פתחתי את איזור שצריך להיות הUSB אבל אין שם את היצאה. יש שם תשתית לזה אבן אין שם לאן לחבר זה רק(יש שם חור שצריכים להיות היציאות אבל הם לא שם) רציתי לדעת למה זה. יש לזה אולי קשר ללוח אם שלי. זה הלוח: K8NF-9 רציתי לדעת למה לא חיברו לי ואם אני יביא את זה למשהו הוא יוכל לחבר לי אותם או אם יש אפשרות שאני יעשה את זה תודה מראש

8. ואם כבר יש בארה"ב אתם יכולים להביא לי לינקים לאתרי חנויות שאפשר לקנות דרכם?

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  9. אז ככה... אתמול רכשתי פלאפון מדגם C650 Motrorola... עכשיו.. שמתי לב שמתחת לפלאפון יש יציאה לכבל USB ויש לי מצלמה דיגטילית נטענת דרך המחשב עם כבל USB עם אותו חור... והוא מתאים ונכנס... השאלה שלי היא: האם יקרה משהו לפלאפון אם אחבר אותו עם כבל ה-USB למחשב? ואם לא...האם הוא יוכל להעביר נתונים?

10. שלום אני רוצה לקנות עכבר יחד אם המחשב החדש שלי (שאותו אני קונה ב-TMS.co.il) אז חיפשתי עכבר שיהיה נוח לשים עליו את היד ומצאתי את זה: Genius Ergo 525 2000DPI Laser Gaming Mouse http://tms.co.il/product/3078 ואני צריך שתגידו לי מה הוא שווה ואם הוא אמין וכדי לקנות אותו?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  11. Started by tomer87,

אני רוצה לקנות אל-פסק טוב למחשב שלי . אני צריך שהוא יתאים למחשב ולמסך 17 אינצ התקציב שלי הוא בין 700-800 ש"ח תודה תומר בכר

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  12. Started by EMXMAN,

שלום ברשותי כרטיס קול מסוג CREATIVE VIBRA 128 CT4810 בדקתי איזה דגם זה ב SANDRA וזה הדגם הזה CT4810 יש לי אתר שמראה שיש לו 4 CHANNELS http://rkhan.trustpass.alibaba.com/product/10573914/Creative_Vibra_128_Sound_Card.html רשום שזה 4 צ'נלים ויש לי 3 חיבורים לכרטיס קול כאילו אחד שמע השני מקרופון וLINE IN ויש עוד כמה חיבורים אבל מתוך המארז כמו TAD CD IN ו AUX עכשיו יש לי רמקולים 4.1 יענו 4 רמקולים עם סאב איך אני מחבר שזה יעבוד אמרו לי שצריך לחבר במקום מיקרופון או LINE IN אבל ניסיתי סתם ככה זה לא עובד מה אני צריך להתקין??? אני נואש אני חיפשתי פולל שעות ושאלה נוספת יש לי חיבורים של מקרופון ואוזניות מקדימה של המארז ויש לזה 4 חוטים איך אני מחבר אותם?? אם אפשר ישר לכרטיס קול כ…

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  13. Started by asaf2133,

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13409 יש רמה שווה קנייה?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  14. אני רוצה מקלדת אלחוטית קטנה יחסית שכוללת עכבר, ויש לה סוללה נטענת שמספיקה להרבה מאוד זמן (חודשים). אין חשיבות לכפתורי מולטימדיה, אבל הכרחי תאימות ללינוקס. חשבתי לקחת את המקלדת הזאת: Ione Scorpius P20MT 2.4GHz MCE Keyboard with Optical Trackball http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=12962 מישהו מכיר את המקלדת הזאת ויכול לכתוב חוות דעת? קראתי ביקורות באתר http://www.hometheater.co.il/modules.php?file=article&name=News&sid=1045. מה דעתכם? :

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  15. שלום, רכשתי את המצלמה הנ"ל ומיד עם ההפעלה הראשונה הבחנתי בעיוות אופטי גם בצילום ווידיאו וגם בצילום סטילס. במידה וישנם פה אנשים שיש להם את המצלמה הנ"ל או שיצא להם לעבוד איתה אשמח לדעת אם נתקלתם בתופעה דומה כדי שאדע אם זה מחלה של הדגם הזה או שפשוט נפלתי על מצלמה לקויה. תודה.

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  16. Started by idoyi,

אבא שלי ביקש ממני שאני אברר לו על מכשיר שהוא יוכל לקבל אימייל מכל מקום הוא צריך את זה לעבודה שלו... אפשר להשאיר הצעות בבקשה...

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  17. Started by Exe,

אני מעוניין לקנות גו'סיטיק למחשב שיעשה פעלות כמו שלט של פלייסטטישן. ראיתי את זה: http://www.datech.co.il/product_info.php?cPath=1_7_79_370&products_id=2907 אשמח אם תתנו לני ביקורת על הג'ויסטיק הזה או תמליצו לי על אחד אחר. תודה מראש, Exe

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  18. Started by B0o!,

מפצל מ שלושה פינים (FAN) למורטקס...( אני חושב שככה קוראים לזה) חיבור לספק כוח בקיצר.... כמה זה עולה??... מישהו יכול להביא לי קישור לחנות שמוכרת את זה? ואיך קוראים לזה בדיוק מישהו יודע? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  19. Started by SV123,

מדפסת הזרקת דיו בטווח מחירים של עד 500 ש"ח. תודה,

20. Started by YinnoN,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402&products_id=6247 המחיר 471 ש"ח שנראה לי די הוגן, ספק 400watt true power של hec אבל מה דעתכם עליו ? האם הוא יחזיק לי את המחשב (a64 r9800pro) אני מאוד לא רוצה פחם במקום מחשב אחרי שהספק ישרף (-: תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 656 צפיות
  21. Started by shirNoshe,

קיבלתי את ה-ERGO 525. בערב או מאוחר יותר אצלם,אתקין וארשום מספר רשמים ממנו. אגב,הוא מגיע רק באריזת BOX. עריכה:לפני העלאת התמונות,כמה רשמים מהעכבר: העכבר הגיע בקופסת RETAIL שכולל דיסק התקנה.עכבר.ומתאם USB/PS2. כמו כן הגיע עם חוברת הוראות שמצריך שימוש במיקרוסקופ לקריאת ההוראות.(לא שצריך להבין אבל...). העכבר הועבר בהוד והדר לחריץ ה-USB ומכאן מתחילות הבעיות: המחשב נתקע וכל ניסיון לשחרר אותו עלו בתוהו. RESET העלה את שלב ה-POST ובזה הסתיים הרומן עם העכבר.רק הוצאת העכבר מה-USB גרם למחשב לעלות. חיברתי עכבר אחר..ונאדה!המחשב אותו הדבר!לא זז,נתקע וב-BOOT הוא לא מעלה את WIN. טוב,חושבים..אולי הדרייברים של לוג'יטק הפריעו?הסרתי את כל הדרייברים,כולל לשם ביטחון מלא מהרגיסטרי. נ…

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  22. Started by Dj Aviram.Y,

חיברתי מיקסר וקומפקטים למחשב...עכשיו שאני לוחץ פליי המוזיקה עולה ישר למחשב (בלי שום תוכנה).. אני לא צריך להפעיל את הווינאמפ... עכשיו אני רוצה לפתוח רדיו ולשדר את מה שאני עושה עם המיקסר....והרדיו בווינאמפ קולט רק מה שמתנגן מהווינאמפ!!!...אז מה עושים? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  23. Started by roeiw,

אני מעוניין לקנות ספק כוח 400 וואט ומעלה עד 360 שקל על מה אתם ממליצים ואיזו חנות. תודה אגב איך Thermaltake TT-420APD (Dual Fan)??

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  24. אני מתכוון להחליף כרטיס מסך GF2 Ti/500 חדש של גיינוורד שעושה לי קצת בעיות בכרטיס GF4 MX440 GOLDEN SAMPLE גם של גיינוורד שראיתי עליו ברשת דברים טובים. אני הולך על זה גם מפני שראיתי כאן, נדמה לי, קישור להשוואה בין היכולות של שני הכרטיסים (לאו דווקא של גיינוורד) בה ה-MX440 היה מהיר וטוב יותר. הייתי אולי קונה RADEON 8500LE במחיר המצויין שראיתי ברשת אבל בחנות שקניתי את הכרטיס הם רוצים הרבה יותר על הכרטיס הזה ו-GF3 ודאי יקר מדי לטעמי. בהחלפה ל-MX440 אני אוסיף 100 ש"ח.רציתי לבקש ממי שהעלה את ההשוואה בין ה-GF2 ל-GF4 לרשום את הקישור שוב כי לא הצלחתי למצוא אותו כאן ולא ברשת כדי להיות בטוח שלא טעיתי בפעם הקודמת. בתודה מראש RH

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  25. Started by ETB,

יש לי מצלמה מדגם HP 318 ואין לי את הכבל USB. איפה אני משיג כזה כבל???????

• 1 תגובה
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים