עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Tov_Tov,

אוקיי אז ככה כשעשיתי הזמנה למחשב מנועה מחשבים גיליתי שאין להם את המארז RaidMax Scorpio שרציתי במלאי ולכן הם הציעו לי את המארז A-top X-Blade Gaming Case באותו מחיר של ה RaidMax עכשיו אני רוצה לדעת עם משתלם לי לחכות איזה שבוע בשביל הRaidMax או פשוט לקחת את ה A-top X-Blade Gaming Case מה שאהבתי בRaidMax זה הזרימת אוויר שלו והאפשרות המרובה של מאוררים וכמובן שאת העיצוב שלו ( ואכן אני מתכוון למלות את כל ה7 מאוררים ואף להוסיף אחד בגג ) בA-TOP יש את האפשרות למאוררים ל 2 מאוררים בגודל 120 מ"מ שזה נותן יתרון מבחינת הקול. אני לא ממש מכיר את ה A-TOP ולכן רציתי שתגידו לי מה אתם חושבים עליו מבחינת זרימת אווייר איכות וכו' בהשוואה לRaidMax ! ועוד משהו בקשר לספק של המארזים אני מתכוון…

2. שלום אני רוצה לקנות עכבר יחד אם המחשב החדש שלי (שאותו אני קונה ב-TMS.co.il) אז חיפשתי עכבר שיהיה נוח לשים עליו את היד ומצאתי את זה: Genius Ergo 525 2000DPI Laser Gaming Mouse http://tms.co.il/product/3078 ואני צריך שתגידו לי מה הוא שווה ואם הוא אמין וכדי לקנות אותו?

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  3. אני מחפש משהו איכותי ומדויק....

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  4. Started by Stick2it,

צריך עכבר טוב לעבודה בעיקר עם PHOTOSHOP. משהו שיהיה מדויק ונוח. תודה.

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  5. Started by dr computer,

כותרת

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  6. שלום, אני אוטוטו קונה מחשב חדש ואני צריך המלצה לעכבר, מקלדת ואוזניות. עכבר מקלדת- המחשב יהיה גם למשחקים, אבל יהיה יותר דגש על מולטיטסקינג ובגלל זה אני מעדיף ציוד אלחוטי שיהיה לי יותר נוח לעבוד...לגבי העכבר, כפתורים של BACK ו FORWARD זה הבדל של שמיים וארץ בשבילי ;D. לגבי המקלדת, כפתורים של שליטה על המדיה פלייר ופתיחת האימייל וכל הדברים האלה לא מעניינים אותי יותר מדי..אם אפשר בלי זה כדי להשקיע יותר בעכבר לדוגמא, אז עדיף. סה"כ התקציב לשניהם: 200-250 ש"ח. אוזניות- ישמשו בעיקר לשמיעת מוזיקה ולראיית סרטים. כרגע יש לי אוזניות של Teac (דגם: HP-2-R) שעלו לי 100 ש"ח אם אני זוכר נכון.. אני מחפש משהו בסגנון הזה או יותר טוב.. התקציב לאוזניות: 150-200 ש"ח. אם זה חשוב, זה הולך להיות הלו…

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  7. Started by moadib31,

איך המארז הזה? מצויין שהספק הוא TRUE POWER האם הוא משתווה למארז של COMPUCASE עם ה-300W-ER? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5226

8. Xerox PE16 הדגש הוא על הדפסת לייזר ופקס, מכונת צילום זה רק משפר את הנושא. המליצו לי על ה-brother בלי לפרט מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  9. Started by netanelhugi,

קניתי כרטיס טלוויזיה "easycap" שמתחבר למחשב בusb. אחרי חיברתי אותו והתקנתי נכנסתי לתוכנה שקיבלתי איתו ורואים תמונה מטושטשת מאוד בסגול וירוק. מישהו יכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  10. Started by ^Z^,

האם יש איזה כרטיס\מתאם שמאפשר לי להפוך את חריצי הSATA ל IDE? ראיתי שקיים כזה דבר לכיוון השני [iDE ל SATA]

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  11. Started by TUCG,

Model HP Scanjet 2400C Optical scanning resolution Up to 1200 dpi Hardware scanning resolution Up to 1200 x 1200 dpi Enhanced scanning resolution Up to 999999 enhanced dpi Bit depth 48-bit Gray scale levels 256 Scan speed in preview mode 12 secs Scan speed (OCR, A4) < 45 secs Scan speed footnote * Scan Speed: results of HP internal tests carried out on a 1.70 GHz HP Vectra PC with 256 MB of RAM/Microsoft® Windows® 98; scan speed, preview: the scanner lamp has been warmed up and time is measured from mouse click/button push, ending when the image of the platen is visible and the user has control. Maximum scanning size 21.59 x 29.72 cm Dimensions (W x D x H) 458 x 275 x …

12. אוקיי אז ככה. יש לי שני עכברים למחשב.חדש שהוא חלק מסט אלחוטי לוג'יטק ex110. השני הוא עכבר חוטי רגיל של מיקרוסופט wheel mouse optical 1.1a.הבעיה היא שעם החדש אני לא ממש מסתדר,הוא קטן לידיים שלי ולא ממש נוח.(משום מה לא נתקלתי בתלונות דומות לשלי) האם אפשר להעביר את הרכיבים הפנימיים של הלוג'יטק (האלחוטי) למיקרוסופט ? כך שהוא יהיה אלחוטי. אתם לא מבינים כמה הוא יותר נוח לי.אבל אני רוצה לשלב בין הנוחות לאלחוטיות. תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  13. Started by alexrta,

שלום לכולם! אני מחפש עכבר שיהיה טוב למשחקים ושהמחיר שלו לא יעבור את ה-150 ש"ח. תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  14. Started by k_700,

איך המארז הזה? CoolerMaster Cavalier 1 CAV-T01 Transparet Window PSU 350W Black אני אישית ממש אהבתי תצורה שלו, תגודל שלו, תאיכות, וכו.... יש דרך להשיג סרטון עליו?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  15. Started by haimiko84,

שלום חברים הייתי רוצה את המלצתכם במדפסת משולבת עד 600 שקל עם אפשרות של חריגה. אודה לכם מאוד, חיים.

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  16. Started by ariel7766,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=712 איך הוא , האם הוא שקט חם מידי או ג'נרי בכל ולא יחזיק מערכת חזקה (ראה מפרט בצד ימין) אני רוצה גם שתסבירו לי מהו ספק שהוא דור חדש מה זה 24 פינים העניין של המתחי חשמל למה כל זה חשוב?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  17. אני קונה את העכבר בעוד כמה ימים ואני רוצה לקנות פד חדש (כרגע הפד שלי זה QCK heavy) יש הצעות לפד חדש או שעדיף להישאר עם מה שיש לי?

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  18. תודה. אגב התקציב מתוח כי אין לי מושג מהם המחירים למוצר מסוג זה. תודה רבה.

19. Started by pavlo,

שלום לכולם, אם בא לכם להיות נחמדים ולתת לי הצעה למארז עד 1000 ש"ח + / - אני יודה לכם מאד. :xyxthumbs:

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  20. Started by elad-k1,

http://www.pch.co.il/docs/pd1559302545.htm המארז הזה טוב

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  21. שלום מבקש המלצה על מיקלדת ועכבר אלחוטיים לא משהו יקר סוללות רגילות שיתן תמורה טובה לכסף עבור מחשב לילדים שיהיה אמין בעיקר (האם הסט של סילבר ליין טוב?) ניר

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  22. יש לי את תוכנת הניווט, אבל אני לא מצליח להתקין את האנטנה של ה GPS, האנטנה היא bluetooth וכן יש תמיכה לזה בפאלם, אך כל פעם שאני מנסה להתקין הוא מבקש סיסמה של הספק, הסיסמה הראשית היא 0000 אבל זה לא עוזר מה יכול לגרום לבעיה?

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  23. שלום לכולם, אין לי בכלל נסיון עם סוג החומרה הזה כך שאני לא מכירה יצרנים בכלל - זקוקה להמלצות. צריכה לחבר לפטופ (מהעבודה) ו -PC ללא DVI, רזולוציה סטנדרטית (1280X1024). עכבר ומקלדת USB אודיו רצוי אך לא חובה. יש אפשרות לפתרון גם לתקשורת (לא אלחוטית, מן הסתם)? אפילו לא לעבודה במקביל? (אם כבר לא להעביר כבלים - אז כבר) תודה.

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  24. אוקי החלטתי כנראה ללכת על המארז ANTEC 1080B AMG שמגיע עם הספק המקורי ANTEC 430W TRUEPOWER שהספק לבד עולה 575 שקל והמארז לבד עולה 729 ושתיהם ביחד עולים 970 שקל בערך.... עכשיו השאלות שלי הם: 1) האם זה הגיוני שהמחיר של שתיהם ביחד הוא 970 לעומת זה שאת הספק לבד מוכרים ב-575 ואת המארז ב-700??? 2) המארז הזה הוא מאלומיניום??? 3) הספק כוח מגיע עם שני מאוררים??? 4) איך הקירור של המארז??? 5) האם הוא מתאים למחשב AMD ATHLON 3000+??? ואחרונה : 6) האם המארז ביחד עם הספק יותר טובים מהסופרטלנט+ספק אנטק 430??? תודה וסליחה על כל השאלות... שי

25. או מחנות נועה מחשבים או מפנדה הרמקולים ישמשו לשמוע מוזיקה אני צריך סט רק של רמקולים בלי סאב כי אין לי מקום

• 1 תגובה
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים