עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום ראיתי פה בכמה דיונים תמונות של מתחים של ספקי כוח . רציתי לשאול , אם אפשר לבדוק את איכות הספק דרך איזו תוכנה ? תודה רבה 1. עד עכשיו חשבתי שיש לי ספק ג'נרי אבל לא! :> אפילו יש לחברה הזאת אתר www.macase.com יש לי את הספק שלהם , 300W , זה ספק טוב ? באתר יש גם לוח מתחים של כל הספקים שלהם 2. אני רוצה לקנות עכשיו AXL-800 וגם בקר מהירות ל4 מאוררים ומאוררים , בסט , בפנדס , זה עולה 150 ש"ח את 3 המאוררים לשים במארז ואת הרביעי על AXL... ומעניין לדעת אם הספק שלי יחזיק את המערכת הזאת? והנחה שאני גם עושה OC שאר המפרט שלי הוא NF7-S הרד דיסק 40 GB וכרטיס מסך TI מעבד 1700+ וגם DVD וצורב

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  2. Started by genia,

/

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  3. Started by MBN,

בעיקר למשחקי יריות מגוף ראשון, מכות ואומולטורים של מכונות משחק ישנות וחדשות... רצוי שלא יהיה אל חוטי... אני יודע שזה נשמע מוזר אבל אני מעדיף שהוא יהיה יותר טוב בדברים אחרים... וחשוב שהוא יהיה נוח לאחיזה... אהה כן אם יש גם לינק לאתר שמוכרים אותו זה יהיה נחמד...

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  4. שלום לכם, לפני כמה ימים שווק העכבר של ה EX110 של לוג'יטק שנקנה בסט אלחוטי, הייתי מאוד מרוצה מהסט ועכשיו כאשר העכבר שוות חיים קניתי סט חדש די דומה, S510 והעכבר והמקלדת מאוד נוחים ואני מרוצה פשוט יש בעיה שעם המקלדת של ה S510 המחשב נכנס למצב שינה כל כמה דקות וזה משגע, אני כרגע עם המקלדת של ה EX110 והעכבר של ה S510 וזה לא קורה כלומר זה בעיה במקלדת, הדבר הזה זה משהו נפוץ, למשל כאן הם גם הרגישו את זה: http://www.haaretz.co.il/captain/pages/ShArtCaptain.jhtml?contrassID=11&subContrassID=0&itemNo=805525 השאלה שלי היא איפה ההגדרה שמבטלת את זה?...איך אני מסדר את זה?....

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  5. Started by B0o!,

מפצל מ שלושה פינים (FAN) למורטקס...( אני חושב שככה קוראים לזה) חיבור לספק כוח בקיצר.... כמה זה עולה??... מישהו יכול להביא לי קישור לחנות שמוכרת את זה? ואיך קוראים לזה בדיוק מישהו יודע? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  6. Started by trojan,

אין לי מושג איזה אל פסק לקנות שבאמת יתאים למחשב שלי אז אם בבקשה אפשר המלצות הן יתקבלו בשמחה ד"א אם צריך מפרט מינימלי של המחשב אז הנה ספק 480w מעבד pentium 3 ghz lga775 לוח אם intel avalon 915 זיכרון 512 ddr כרטיס מסך g-force 6600 GT 128 mb ד"ק 120gb 7200 rpm כמובן אם אפשר כמה שיותר זול זה יהיה טוב ! תודה.

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  7. Started by sharon669,

אני מחפש KVM העכבר והמקלדת שלי USB ויש לי 4 מחשבים 3 מהם עם יציאה רגילה ואחד עם DVI יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  8. Started by arkadur,

כבר זמן רב אני שם עין על המקלדת הנ"ל בגלל: 1. מקשים מוארים 2. תצוגת LCD 3.לחצנים לתכנות אישי מצד שני, אני לא יודע איך היא מתמודדת מול הRAZOR (שאי אפשר להשיג בארץ עדיין) דבר אחר שחשוב לי, הוא גובה המקלדת.. אני מעדיף מקלדת כמה שיותר דקיקה (כמו בלפטופ) אשמח לשמוע חוות דעת על המוצר, בעיקר בהקלדות ממושכות..

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  9. היי, יש לי נוהג נקות מקלדות בצורה יסודית פעם בשנה, ועם מקלדת רגילה זה הלך טוב, פרקתי אותה מהאלקטוניה ורק את הפלסיקים ניקיתי עם סבון, בכל אופן אני כמו מטומתם חשבתי שכך הדבר גם במקלדת microsoft elite ובאמת הלך טוב, שטפתי וייבשתי רק את הפלסיקים, וגם ההרכבה הלכה טוב, בעה שני מחבר את זה למחשב היא לא עובדת! בבקשה תעזרו לי !! זה מקלדת ממש יקרה וכבר אי אפשר להשיג כאלה היום!, תודה מראש *סליחה על השגיות, זה ממש קשז לכתוב עם וויטואל קיבורד*

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  10. לפני כשבוע וחצי המסך שלי "התפגר", לקחתי אותו לתיקון.. חיברתי אותו למחשב והדלקתי אותו.. ברגע שהווינדוס עולה המסך נכבה... חשבתי אולי זה בעיה במסך, אז בדקתי אותו על מחשב אחר והכל היה בסדר (כך הבנתי שהבעיה היא לא במסך)... ניסיתי גם לקחת מסך אחר (שכמובן תומך ברזולוציה שהוגדרה לפני) וגם הוא נכבה מתי שהוא הגיע לווינדוס... חשבתי לעצמי שאולי הבעיה היא בכרטיס המסך אז ניסיתי את האופציה "Enable VGA".. כששמתי אותו על האופציה הזאת הוא עבד אבל על רזולוציה הכי נמוכה (640X480 60 הרץ) וכשניסיתי להעלות את הרזולוציה המסך פשוט נכבה... לקחתי את הכרטיס מסך לתיקון ואחרי כמה ימים הם אומרים לי שאין שום בעיה במסך... אני כבר אובד עצות... מה זה יכול להיות? ??? ??? ??? תודה לכל העוזרים!! אהה ודרך אגב…

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  11. Started by MeTaLhAmMeR,

איך העכבר הזה של לוגיטק? http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2135,CONTENTID=9340 אני קונה אותו למחשב נייד, יהיו בו חסרונות למחשב נייד? והאם אתם ממליצים על משהו יותר טוב אלחוטי של לוגיטק בלי הגבלה של מחיר? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  12. Started by nirkatan2,

שלום, אני צריך מקלדת ארגונומית או משטח לתמיכה בשורש כף היד למקלדת. בסביבות ה- 100 ש"ח... המשטח הרגיל הכחול עם הג'ל בפנים מתפרק מאוד מהר. אשמח לכל תשובה, תודה.

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  13. האם יש כאן משתמשים אשר משתמשים במקלדות הנ"ל? ההבדל היחיד שאני זוכר (בין הפרו לאליט) הוא בסידור מקשי הלמעלה-למטה-שמאל-ימין. בElite הסידור היה מעט מוזר. אשמח לשמוע דעות על שלושת המקלדות הנ"ל. דברים מהם סלדתם ומה שאהבתם. תודות.

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  14. Started by Potter,

קניתי מחשב חדש עם המארז שלעיל ויש לי כמה שאלות : (למי שקנה גם מארז כזה) 1. מהספק שלו יוצא כבל המכיל 2 חוטים בלבד של שחור ולבן משיהו יודע למה זה מיועד? 2. מדוע אין רמקול פנימי או שגנבו לי אותו? 3. האם בכוונה יש מקום למאוור קדמי אבל לא שמו אותו (מאוור אחורי יש)? תודה, למי שקנה מארז כזה אני מניח שידע את התשובות...

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  15. Started by maxwell10,

התקנתי צורב DVD ישן, הבעיה היא שבכל פעם שמכניסים דיסק (DVD או CD) וסוגרים את המגש אז אחרי 4 שניות לעכרך המגש יוצא בעצמו. מה אפשר לעשות והאם זה קשור לג'מפר שיש בחלק האחורי של ה DVD?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  16. Started by shlomi_x,

היי, הצרכים שלי: התקנת תוכנה שפיתחתי בסביבת DotNet על מכשיר נייד, קטן וקומפקטי המריץ מערכת הפעלה מייקרוסופטית. אשמח אם משהו יתן סקירה (או לינק) על ההבדלים בין PDA לבין Pocket Pc, חברות מייצרות, מערכות הפעלה, קלות הלבשת תוכנה תפורה, וכדומה. תודה, שלומי

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  17. Started by asaf2133,

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13409 יש רמה שווה קנייה?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  18. Started by e-d-a,

אנשים אני פותח את המארז שלי לפחות כמה פעמים בשבוע ומיכוון ששלי קטן אני מחפש אחד חדש, ובא לי על אחד שחור! ושיהיה יותר גדול משלי הנה שלי: http://www.pch.co.il/docs/pd635413171.htm אגב המידות של שלי: גובה 41 ס"מ. רוחב 19.5 ס"מ. ומההתחלה לסוף 47 ס"מ. (ממש צפוף מהלוח אם לאיפה שהארד דיסק) ואני חשבתי אל אחד משלושת אלא: 1. http://www.pch.co.il/docs/pd1035676505.htm 2. http://www.pch.co.il/docs/pd-1401076068.htm 3. http://www.pch.co.il/docs/pd-2087462346.htm מה אתם אומרים כדי לי לקחת? ואם יש לכם משהוא שהוא שחור ויותר גבוהה ונח משלי אז סבבה. ואני רוצה אחד שישאר איתי לפחות עוד 3 שידרוגים לא כמו הפעמיים האחרונות שהחלפתי מחשב החלפתי מארז.

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  19. Started by yaloner,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד Thinkpad, הבעיה שלי היא שאין בו חיבור firewire ואני אצטרך לקנות כרטיס נפרד. האם יש המלצה לכרטיס או יצרן מסוים או פשוט לקנות את הכי זול כי כולם אותו דבר ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  20. שלום, רכשתי את המצלמה הנ"ל ומיד עם ההפעלה הראשונה הבחנתי בעיוות אופטי גם בצילום ווידיאו וגם בצילום סטילס. במידה וישנם פה אנשים שיש להם את המצלמה הנ"ל או שיצא להם לעבוד איתה אשמח לדעת אם נתקלתם בתופעה דומה כדי שאדע אם זה מחלה של הדגם הזה או שפשוט נפלתי על מצלמה לקויה. תודה.

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  21. אני רק מתחיל בעסק של גרפיקה ממוחשבות, ואני חושב שאחרי הרבה משחקים בפוטושופ ו-BRYCE ו-3DS MAX, הגיע הזמן לשדרג לאיזה לוח גרפי טוב. אני רציני בעסק, אומנם דל בתקציב שלא עולה על 1000 שקל. אז חשבתי אם תוכלו לעזור לי למצוא לוח שהוא טוב ואיכותי, ולא עולה הון- כי אין לי וגם אם אפשר, אולי איזה סקירה קטנה על כל הפרטים שנוגעים לדבר, כלומר הרזולוציה (מה זה אומר?), הגודל (האם הוא באמת קובע?), האיכות של המכשיר (מאיזה חברה כדאי?) וכל הפרטים שמופיעים בעלון לצרכן באתרים ובמגזינים, שאין לי מושג מה הם אומרים תודה רבה מראש! :

22. Started by kikkler,

I had the HP D145 for a little more than a year, until the scanner cathode died. anyway i'm looking for a replacement. what i'm looking for is a good printer/fax unit, not sure about ink/laser though. one option is to buy the same model i had, which is a bit old nowdays, for 2200 nis. the other option is to get something new. what are some good options in the range of noth 2500 and 4500 nis? thanks

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  23. Started by idoyi,

אבא שלי ביקש ממני שאני אברר לו על מכשיר שהוא יוכל לקבל אימייל מכל מקום הוא צריך את זה לעבודה שלו... אפשר להשאיר הצעות בבקשה...

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  24. Started by Exe,

אני מעוניין לקנות גו'סיטיק למחשב שיעשה פעלות כמו שלט של פלייסטטישן. ראיתי את זה: http://www.datech.co.il/product_info.php?cPath=1_7_79_370&products_id=2907 אשמח אם תתנו לני ביקורת על הג'ויסטיק הזה או תמליצו לי על אחד אחר. תודה מראש, Exe

• 2 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים