ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
צריך סורק טוב שיחזיק להרבה זמן עם צבעים כמובן (-: אין תקציב אבל נסו להוציא בכמה שפחות ... תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שיהיה מהיר טוב ואיכותי, וכמובן כמה שיותר זול ככה יותר טוב. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
השימוש של הסורק יהיה בעיקר לצרכי עיבוד בפוטושופ. תודה
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה לסורק\מדפסת\מכונת צילום\פקס עד 1000 שקל. תודה
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שעובד בRF ובעל טווח יחסית גדול (3מ'+) הסט ישמש אותי למחשב בסלון כשרואים סרט
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
צריך המלצה לסט אלחוטי טוב בתקציב של עד 300 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לסט אלחוטי עד 180-200 ש"ח בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכם חברים, אני צריך המלצה למקלדת+עכבר אלחוטיים עד 350 שקל. מבחינתי שיהיו ברמה של ה-Microsoft Desktop 1000: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=472600 פשוט שהטווח שלהם קצר ואני צריך קליטה לטווח של בערך 2.5 מטר.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. תשמעו, אני נתקעתי פה עם עכבר ללא גלילה ומקש שמאלי שפגום משימוש, עכשיו אני משתגע פה. אני מעצב, יש לי עבודות עיצוב חשובות ועוד הרבה דברים. אני חייב המלצה לסט מקלדת ועכבר טובים. שהעכבר יהיה אופטי, המקלדת אלחוטית.. (יודעים מה? לא חייב אלחוטי אם זה עולה יותר) במחיר: 150 ש"ח ככה. בבקשה, שהעכבר תיהיה לו תזוזה מהירה במחשב ולא איטית כזו, למישהו שאני מכיר יש עכבר אופטי ואלחוטי של מייקרושיט, והוא פחות מהיר במחשב מאשר עכבר רגיל אפילו (עם ג'ולה למטה, ועם כאבל\חוט) תודה.
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים, המליצו לי על logitech mx-3200. הסתכלתי גם על סטים של מייקרוסופט ושמתי לב שהמחירים הם נמוכים משמעותית, האם זה מתבטא גם בנוחות השימוש? אני פשוט לא יודע כמה אני צריך את כל הפונקציות והכפתורים שיש ב3200, ואם זאת הסיבה היחידה להבדלים במחירים, אז זה אני אבחר בדגם פשוט יותר. התכונות שאני מחפש הם נוחות (בעיקר בעכבר), וטווח קליטה טוב.[br]פורסם בתאריך: 27.10.2007 בשעה 17:48:12 עוד מחשבה שעלתה לי עכשיו בראש: לקנות סט אלחוטי פשוט יחסית, עם מקלדת בלי כפתורים ואופציות מיותרות. ואחרי זה לקנות עכבר יותר טוב בנפרד.האם זה יכול לעבוד, או שאי אפשר להשתמש בעכבר אחר כשהסט המקורי מחובר?
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
תאמת שאני נוטה לתקציב ממש זול בעניין אבל שיהיה נוח ואסטטי זה לא חייב להיות הכי זול אבל שיהיה נוח ואסטטי יש למישהו מושג להמליץ על דגם טוב? תקציב: באמת כמה שיותר זול אבל לא מכוער ושיהיה נוח עד כמה שאפשר במסגרת התקציב :-) אני מניח שזה יגיע עד ל200 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
ראתי שיש ים סוגים ואין לי מושג מה לבחור תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מקווה שאני רושם בפורום הנכון, כרגע אני משתמש בסט חוטי של מקלדת מיקרוסופט CURVE 2000 (קניתי כבר פעם שנייה), ועכבר של לוגיטק MX510. אני מאוד מרוצה מהסט הנ"ל, אבל חושב שהגיע הזמן להחליף לאלחוטי. אז חיפשתי מקלדת שדומה לשלי, עם מקישים לחיצים ושקטים, מצאתי של לוגיטק K800 גם אלחוטית, מקישים לחיצים וגם מוארת, אבל אין בארץ בעברית ואיפה שיש המחיר בשמיים. המשכתי לחפש, ומצאתי את הסט של לוגיטק MK520 שכולל גם עכבר, את העכבר את האמת שאני לא רוצה כי הוא קטן, אבל לא חושב שאפשר לקנות בלי. השאלה שלי איך המקלדת? האם למישהו יש אותה ויכול לתת ביקורת? בנוסף, יש איזה עכבר מומלץ אלחוטי ? תודה מראש וסליחה על החפירה.
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לסט מקלדת ועכבר בלוטוט' חשבתי על המיקרוסופות בלוטוט' אבל משום שהידע שלי בסטים שהם לא IR מוגבל אני נזקק לעזרתכם... על איזה סט אתם ממליצים
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
התקציב הוא עד כ300 שקל . אין חשיבות לאלחוטי או לא אלחוטי , זה לא ממש משנה לי . העיקר שיהיה במקלדת לחצני מוליטמידה כמה שיותר יותר טוב . ובעכבר לחצי צד להעברת עמודים באינטרנט ותקיות במחשב. אני לא גיימר אז אין צורך בדברים שיהיה מותאמים למשחקים . עדיפות גובהה ללוגיטק . (אם אפשר לקבל עם ההמלצה תמונות אני אשמח ) .. תודה למי שעוזר .
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש 2 סטים של מקלדת+עכבר במחיר סביר (עד כ- 250ש"ח לסט, בונה על מבצעי יום שישי השחור). הכי חשוב לי שהסט לא יטחן לי סוללות (כמו הנוכחי של Logitech EX110), ושלעכבר יהיה גלגלת וכפתורים מעבר לסטנדרטי. ראיתי את ה- Microsoft Wireless BlueTrack Desktop Set 3000 והיא עונה על דרישותי, השאלה איך הסללה מחזיקה בה ? למישהו יש ניסיון עם הסט הזה ?
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
הי, אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים למשחקים, זה אמור להגיע למרחק של 10 מטר בערך. עד עכשיו תמיד הייתי עם לוג'יטק גם מקלדת וגם עכבר, העכבר שלי הוא MX500 ואני רוצה משהו בערך באותו הגודל. כמובן שהבעיה היא המחיר, ראיתי את את הסט של מיקרוסופט ב400 שקל DESKTOP 7000 שנראה טוב אבל יחסית יקר. יש את RAPOO שהם חדשים ומצויינים אבל אני לא יודע איך העכבר שלהם למשחקים. למשהוא יש הצעות יותר טובות....
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות סט (לא בהכרח אלחוטי) בכ200 שקלים. אני מעדיף שהעכבר יהיה גדול וחשוב לי שלגלגלת יהיה צידוד. במקלדת אני אשמח לכפתורי מדיה. ממה שראיתי, זה: http://ksp.co.il/?store=ksptelaviv&uin=8445 וזה: http://ksp.co.il/?store=ksptelaviv&uin=11877 המתמודדים העיקריים (על אף שלשניהם עכברים קטנים יחסית).
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
זה מה שיש לי כרגע: Device Description DIMM1: Micron Tech. (256 MB DDR2-533 DDR2 SDRAM) DIMM3: Micron Tech. (256 MB DDR2-533 DDR2 SDRAM) Field Value Memory Module Properties Module Name Micron Tech. Serial Number None Module Size 256 MB (1 rank, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR2 SDRAM Memory Speed DDR2-533 (266 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 1.8 Error Detection Method None Refresh Rate Reduced (7.8 us), Self-Refresh Memory Timings @ 266 MHz 4.0-4-4-12 (CL-RCD-RP-RAS) @ 200 MHz 3.0-3-3-9 (CL-RCD-RP-RAS) Memory Module Features Early RAS# Precharge Supported Auto-Precharge Not Supported Precharge All Not Supported Write1/Read Burst Not Suppor…
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שתחזיק את המערכת הבאה P4 2.4 7600GT 200 ג'יגה 2 כוננים וכרטיס קול קרייטיב מהחנות הזאת.. http://www.noacomp.co.il/ תודה.
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש את הספק המתאים ביותר עבור המערכת שאני קונה. בסיס המערכת כולל: P4 1.6A GHZ @ 2.4GHZ דיסק קשיח אחד סידירום וצורב. אם החסרתי איזשהו פרט חשוב אנא ציינו זאת. בעיקרון אני מעדיף ספק שקט, אמין ובמחיר הנמוך ביותר, אך חשובה לי יותר האמינות מאשר המחיר. אני מעדיף להשקיע יותר כסף עבור ספק ששווה זאת. יש לקחת בחשבון שבחנות שבה אני מתכנן לקנות את הספק אין הספק הבא HEC (Heroichi) 300AR-T Power Supply אך יש את דגם ה ER. תודה מראש :saint:
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
טוב בחופש אני טס לקנדה ואני קונה שם את ה7950GX2 עכשיו הספק לי לא יחזיק את הכ.מסך הזה אפילו שהוא של TT ויש לי 420W אבל העדין הספק שלו לא הכי איכותי וטוב, כי לחבר שלי יש אותו ספק שעשה לו בעיות עם ה7800GTX אז אני צריך ספק חדש =] . השאלה היא איזה? כבר התבלבלתי מרוב החברות =\ אז אחד ולתמיד על איזה ספק איכותי אתם ממליצים לי, ד"א מומלץ שיהיה עם סלאבינג כבר ושיהיה שקט =] . אז על מה אתם ממליצים ?
-
- 14 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני כנראה קונה בקרוב את המפרט הבא AMD 64BIT 3000 Venice s939 DFI Lanparty nF4 Ultra-D Twinmos Speed Premium PC3500 BH-5 512MB*2 Seagate Barracuda 160GB NCQ SATA HIS X800XL 256MB IceQ iTurbo זה המפרט בעקרון... יש גם צורב DVD של NEC 3520... המפרז הזה עולה כ5800ש"ח ואני צריך ספק שיחזיק אותו (גם לOC אפילו של 3.9V לזכרונות וגם לשיפורים עתידיים של כרטיס מסך כמו הG70\R520... ושיהיה יחסית שקט) וגם מארז שתהיה בו סירקולצית אוויר טובה ושיהיה שקט (אני חושב על 120MM שהם טובים ושקטים) אבל גם שיהיה לו איזשהו עיצוב... שלא יהיה מכוער כזה רגיל עם מקום לכוננים וזהו... ושיהיו בו יציאות USB קדמיות (משהו כמו 2 לא ממש משנה העיקר שיהיו) ויהיה נחמד אם יהיה בו חלון וLED... חשבתי על המארז A-TOP XBL…
-
- 13 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום אני חולה על שקט ואני קונה מחשב חדש ואני צריך המלצה לספק ומארז שקטים במיוחד לבנתיים חשבתי על האנרמקס ליברטי 500 המפרט שלי הוא: conroe e-6600 2 gb ddr 2 עדיין לא החלטתי איזה חברה אבל 800 או 1026 מגה"ז תלוי אם יצא לוח שיתמוך לוח אם שיתמוך קונרו עם רשת וייפיי בלוטוט וכל זה שתי הרד דיסקים במערך רייד 250GB כל אחד חשבתי לבנתיים על הרייד רדי של ווסטרן דיגיטל אם יש המלצות מוכן לשמוע כרטיס מסך 7600 GT אם לא תיהיה איזה נפילת מחירים צורב דיוידי כונן 1.44 כרטיס קול אולי קרייטב אודג'י שאני איתו עכשיו ואני מעדיף שיהיו במחשב מאווררים של 120 ממ כי הם יותר יעלים מבחינת רעש ביצועים חשבתי על הסונטה 2 אבל האנרמקס נראה לי יותר איכותי ממה שיש שם
-
- 9 תגובות
- 723 צפיות
-
-
הספק שלי עוד מעט מת...אני רוצה לקנות חדש שיהיה אם קירור טוב, לפחות 300 וואט במחיר 200-300... (אם יהיה אחד ממש טוב ב400 אז גם טוב)
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-