ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
הסורק מיועד בעיקר לטקסט הכי חשוב שיהיה פשוט לתפעול ואיכותי בכל מה שנוגע לבניה ודריברים מחיר... 300 +-
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
נכון לעכשיו יש לי את ה scanjet 4400c שלHP ואני לא מרוצה ממנו
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
אני צריך לתת לחבר שלי המלצה לסורק טוב ככל הניתן (דגש על מהירות ורזולוציה) בתקציב של 300-350 ש"ח. דרייברים ללינוקס - יתרון. תודה.
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום רב, איזה סורק כדי לי לקנות? אני מחפש סורק זול, שימושים - סריקת מסמכים, עבודות, תרגילים. משהו פשוט, לסטודנט. שימוש לפעמים (אולי פעם בשבוע), לא מסיבי. מחירים ראיתי בזאפ מתחילים מ- 300 בערך. יש משהו יותר זול וכדאי? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך סורק טוב שיחזיק להרבה זמן עם צבעים כמובן (-: אין תקציב אבל נסו להוציא בכמה שפחות ... תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שיהיה מהיר טוב ואיכותי, וכמובן כמה שיותר זול ככה יותר טוב. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
השימוש של הסורק יהיה בעיקר לצרכי עיבוד בפוטושופ. תודה
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה לסורק\מדפסת\מכונת צילום\פקס עד 1000 שקל. תודה
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שעובד בRF ובעל טווח יחסית גדול (3מ'+) הסט ישמש אותי למחשב בסלון כשרואים סרט
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
צריך המלצה לסט אלחוטי טוב בתקציב של עד 300 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לסט אלחוטי עד 180-200 ש"ח בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכם חברים, אני צריך המלצה למקלדת+עכבר אלחוטיים עד 350 שקל. מבחינתי שיהיו ברמה של ה-Microsoft Desktop 1000: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=472600 פשוט שהטווח שלהם קצר ואני צריך קליטה לטווח של בערך 2.5 מטר.
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. תשמעו, אני נתקעתי פה עם עכבר ללא גלילה ומקש שמאלי שפגום משימוש, עכשיו אני משתגע פה. אני מעצב, יש לי עבודות עיצוב חשובות ועוד הרבה דברים. אני חייב המלצה לסט מקלדת ועכבר טובים. שהעכבר יהיה אופטי, המקלדת אלחוטית.. (יודעים מה? לא חייב אלחוטי אם זה עולה יותר) במחיר: 150 ש"ח ככה. בבקשה, שהעכבר תיהיה לו תזוזה מהירה במחשב ולא איטית כזו, למישהו שאני מכיר יש עכבר אופטי ואלחוטי של מייקרושיט, והוא פחות מהיר במחשב מאשר עכבר רגיל אפילו (עם ג'ולה למטה, ועם כאבל\חוט) תודה.
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים, המליצו לי על logitech mx-3200. הסתכלתי גם על סטים של מייקרוסופט ושמתי לב שהמחירים הם נמוכים משמעותית, האם זה מתבטא גם בנוחות השימוש? אני פשוט לא יודע כמה אני צריך את כל הפונקציות והכפתורים שיש ב3200, ואם זאת הסיבה היחידה להבדלים במחירים, אז זה אני אבחר בדגם פשוט יותר. התכונות שאני מחפש הם נוחות (בעיקר בעכבר), וטווח קליטה טוב.[br]פורסם בתאריך: 27.10.2007 בשעה 17:48:12 עוד מחשבה שעלתה לי עכשיו בראש: לקנות סט אלחוטי פשוט יחסית, עם מקלדת בלי כפתורים ואופציות מיותרות. ואחרי זה לקנות עכבר יותר טוב בנפרד.האם זה יכול לעבוד, או שאי אפשר להשתמש בעכבר אחר כשהסט המקורי מחובר?
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
תאמת שאני נוטה לתקציב ממש זול בעניין אבל שיהיה נוח ואסטטי זה לא חייב להיות הכי זול אבל שיהיה נוח ואסטטי יש למישהו מושג להמליץ על דגם טוב? תקציב: באמת כמה שיותר זול אבל לא מכוער ושיהיה נוח עד כמה שאפשר במסגרת התקציב :-) אני מניח שזה יגיע עד ל200 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
ראתי שיש ים סוגים ואין לי מושג מה לבחור תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מקווה שאני רושם בפורום הנכון, כרגע אני משתמש בסט חוטי של מקלדת מיקרוסופט CURVE 2000 (קניתי כבר פעם שנייה), ועכבר של לוגיטק MX510. אני מאוד מרוצה מהסט הנ"ל, אבל חושב שהגיע הזמן להחליף לאלחוטי. אז חיפשתי מקלדת שדומה לשלי, עם מקישים לחיצים ושקטים, מצאתי של לוגיטק K800 גם אלחוטית, מקישים לחיצים וגם מוארת, אבל אין בארץ בעברית ואיפה שיש המחיר בשמיים. המשכתי לחפש, ומצאתי את הסט של לוגיטק MK520 שכולל גם עכבר, את העכבר את האמת שאני לא רוצה כי הוא קטן, אבל לא חושב שאפשר לקנות בלי. השאלה שלי איך המקלדת? האם למישהו יש אותה ויכול לתת ביקורת? בנוסף, יש איזה עכבר מומלץ אלחוטי ? תודה מראש וסליחה על החפירה.
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לסט מקלדת ועכבר בלוטוט' חשבתי על המיקרוסופות בלוטוט' אבל משום שהידע שלי בסטים שהם לא IR מוגבל אני נזקק לעזרתכם... על איזה סט אתם ממליצים
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
התקציב הוא עד כ300 שקל . אין חשיבות לאלחוטי או לא אלחוטי , זה לא ממש משנה לי . העיקר שיהיה במקלדת לחצני מוליטמידה כמה שיותר יותר טוב . ובעכבר לחצי צד להעברת עמודים באינטרנט ותקיות במחשב. אני לא גיימר אז אין צורך בדברים שיהיה מותאמים למשחקים . עדיפות גובהה ללוגיטק . (אם אפשר לקבל עם ההמלצה תמונות אני אשמח ) .. תודה למי שעוזר .
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש 2 סטים של מקלדת+עכבר במחיר סביר (עד כ- 250ש"ח לסט, בונה על מבצעי יום שישי השחור). הכי חשוב לי שהסט לא יטחן לי סוללות (כמו הנוכחי של Logitech EX110), ושלעכבר יהיה גלגלת וכפתורים מעבר לסטנדרטי. ראיתי את ה- Microsoft Wireless BlueTrack Desktop Set 3000 והיא עונה על דרישותי, השאלה איך הסללה מחזיקה בה ? למישהו יש ניסיון עם הסט הזה ?
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
הי, אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים למשחקים, זה אמור להגיע למרחק של 10 מטר בערך. עד עכשיו תמיד הייתי עם לוג'יטק גם מקלדת וגם עכבר, העכבר שלי הוא MX500 ואני רוצה משהו בערך באותו הגודל. כמובן שהבעיה היא המחיר, ראיתי את את הסט של מיקרוסופט ב400 שקל DESKTOP 7000 שנראה טוב אבל יחסית יקר. יש את RAPOO שהם חדשים ומצויינים אבל אני לא יודע איך העכבר שלהם למשחקים. למשהוא יש הצעות יותר טובות....
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות סט (לא בהכרח אלחוטי) בכ200 שקלים. אני מעדיף שהעכבר יהיה גדול וחשוב לי שלגלגלת יהיה צידוד. במקלדת אני אשמח לכפתורי מדיה. ממה שראיתי, זה: http://ksp.co.il/?store=ksptelaviv&uin=8445 וזה: http://ksp.co.il/?store=ksptelaviv&uin=11877 המתמודדים העיקריים (על אף שלשניהם עכברים קטנים יחסית).
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
זה מה שיש לי כרגע: Device Description DIMM1: Micron Tech. (256 MB DDR2-533 DDR2 SDRAM) DIMM3: Micron Tech. (256 MB DDR2-533 DDR2 SDRAM) Field Value Memory Module Properties Module Name Micron Tech. Serial Number None Module Size 256 MB (1 rank, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR2 SDRAM Memory Speed DDR2-533 (266 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 1.8 Error Detection Method None Refresh Rate Reduced (7.8 us), Self-Refresh Memory Timings @ 266 MHz 4.0-4-4-12 (CL-RCD-RP-RAS) @ 200 MHz 3.0-3-3-9 (CL-RCD-RP-RAS) Memory Module Features Early RAS# Precharge Supported Auto-Precharge Not Supported Precharge All Not Supported Write1/Read Burst Not Suppor…
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
אני מחפש את הספק המתאים ביותר עבור המערכת שאני קונה. בסיס המערכת כולל: P4 1.6A GHZ @ 2.4GHZ דיסק קשיח אחד סידירום וצורב. אם החסרתי איזשהו פרט חשוב אנא ציינו זאת. בעיקרון אני מעדיף ספק שקט, אמין ובמחיר הנמוך ביותר, אך חשובה לי יותר האמינות מאשר המחיר. אני מעדיף להשקיע יותר כסף עבור ספק ששווה זאת. יש לקחת בחשבון שבחנות שבה אני מתכנן לקנות את הספק אין הספק הבא HEC (Heroichi) 300AR-T Power Supply אך יש את דגם ה ER. תודה מראש :saint:
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שתחזיק את המערכת הבאה P4 2.4 7600GT 200 ג'יגה 2 כוננים וכרטיס קול קרייטיב מהחנות הזאת.. http://www.noacomp.co.il/ תודה.
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-