עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by avi9899,

שלום! קיבלתי מדוד מכשיר משולב שלא השתמשו בו הרבה זמן... הבעיה היא כשאני מפעיל את המכשיר זה רושם כך: self-test זה מהבהב כמה פעמים,נכבה לחצי שניה וחוזר על הכל שוב... ניסיתי הכול אולי מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  2. שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה כל פעם שאני מפעילה תמדפסת המשולבת שלי[HP PSC 1315] היא מדפיסה TEST PAGE[כזה דף עם קשקושים עליו] מה אפשר לעשות? אושר

3. Started by six99,
    • 0 תגובות
    • 665 צפיות
  4. Started by moadib31,

איך המארז הזה? מצויין שהספק הוא TRUE POWER האם הוא משתווה למארז של COMPUCASE עם ה-300W-ER? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5226

5. בעקרון המוצר שאני מחפש צריך להיות: - קופמקטי (אם אפשר לקנות נרתיק שיהיה גם ארנק וגם בשביל היומן זה פשוט גאוני) - קשיח (שלא ישבר מכל מכה..אני רוצה להסתובב איתו הרבה בכיסים וכאלה) - נוח לשימוש - בעל ממשק נוח... (הקלדה מהירה, תפריטים נוחים וכולי..) - בעל ארגונית נוחה - זו בעצם המטרה של הקניייה... צריך להיות ארגונית טובה מאוד. לגבי Mp3, מצלמה, אינטרנט אלחוטי, בלוטות' ושאר מיני גאג'טים - זה ממש לא עקרוני לי.. אינטרנט אלחוטי זה נחמד בשביל אימייל, אבל אני צריך יומן אלקטרוני - לא איזה גיימבוי משוכלל.. תודה רבהה רבה!

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  6. בעיקרון, אין לי בעיה עם חוטים. מע' ההפעלה : VISTA 64 (תמיכה/דרייברים?) שמוש כללי: אפליקציות שונות, כולל עיצוב 3D ומשחקים אני מקליד עיוור אבל גמיש בתצורת מקלדת - קשת, קימורים למינהם - הכל מקובל אם הנסיון מראה שזה ארגונומי לאורך זמן. אני לא צריך כפתורי מולטימדיה או תאורה פנימית. היתה לי מקלדת לוג'יטק בסיסית במשך כ-7 שנים ועכשיו יש לי A4TECH שנראית אחרי כמה חודשים גרוע מהלוג'יטק. נכון שבתקופה הזאת שיחקתי ב-PES-6 שהביא לי את הסעיף : אבל שכפתורים ישברו? פלסטיק שביר היה צריך להעצר במכון התקנים כמסוכן. עכבר: העכבר ששרד אצלי הכי הרבה זמן בינתיים - בשווי 20 ש"ח שנקנה בסופר אבל זה בתקופת החורף. בקיץ, מאחר ואני בלי מזגן, היד נוטה להזיע כך שאני צריך עכבר אטום ככל האפשר. בעיה שני…

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  7. Started by ohad651,

מישהו מכיר את החברה הזאת ELLA אמרו לי שזו חברה יפנית וזה דגם של מארז שרוצים לשים לי במחשב אבל אין לי מושג אם הוא טוב כמו שהם אומרים, תודה למי שיעזור

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  8. Started by poyzon,

נכון בכבל חשמל שיוצא מהספק יש ארבעה כניסות.. מה עושה כל אחת..וכמה זרם מעבירה... שתיים שחורים,צהוב ואדום. תודה רבה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  9. Started by liorid,

בוקר טוב ושבת שלום!! ההעכבר הרגיל שלי התקלקל פתאום,אז שמתי במקומו עכבר USB שהיה לי רציתי פשוט לדעת מה ההבדל בין העכבר הרגיל ל-USB יש הבדל? תודה, ליאור

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  10. הי, רציתי לדעת עם מישהו שמע או יש לו ניסיון עם המדפסת לייזר צבעונית HP Color LaserJet 2600n ואו יכול להמליץ על מדפסת לייזר צבעונית טובה ולא יקרה גם מבחינת ההחזקה שלה. השימושים העיקריים הינם הדפסת מסמכים, פרוספקטים וכד'.

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  11. Started by k_700,

איך המארז הזה? CoolerMaster Cavalier 1 CAV-T01 Transparet Window PSU 350W Black אני אישית ממש אהבתי תצורה שלו, תגודל שלו, תאיכות, וכו.... יש דרך להשיג סרטון עליו?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  12. Started by haimiko84,

שלום חברים הייתי רוצה את המלצתכם במדפסת משולבת עד 600 שקל עם אפשרות של חריגה. אודה לכם מאוד, חיים.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  13. זו המקלדת: http://www.logitech.com/index.cfm/partners/details/US/EN,CRID=1969,parentCRID=925,SCRID=0,CONTENTID=9527 עולה בסה"כ 70 שקלים בKSP. מה שמעצבן בה (או יותר נכון בספציפית שיש לי) זה שהכיתוב שמודפס בה (גם האותיות בעברית ובעצם כל הכפתורים) מורגש כשנוגעים בו. רואים כאילו שהמקלדת הייתה נקייה לגמרי מכיתוב, וכאילו הדפיסו עליה את האותיות, יותר נכון הדביקו.. מישהו יודע אם זה אמור להיות ככה? כי זה לא ממש נוח

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  14. אני רוצה להבין הgame pad הזה גם רוטט??? אני מחפש די ההרבה זמן אחד רוטט ולא מצאתי ! אם למישהו יש אחד רוטט שיסביר לי איך זה ?! ועוד דבר נניח הgamepd הזה זה מה שאני רוצה אפשר איפשהו לקנות אותו או להזמין אותו? :AR15:

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  15. Started by Freedom-Shepherd,

אהלן, אני מחפש המלצה לכרטיס קול למחשב גיימינג, שמיועד לרמקולים של 5.1. בתחום מחיר סביר של עד 500 שקל. לא משנה לי חיצוני או פנימי, אני לא יודע מה עדיף. אני עובד עם 5 רמקולים של logitech וסאב שלהם גם, אין לי מגבר ואני לא יודע אם אני צריך אני מחפש לשמוע מוזיקה בצורה איכותית, גם מבחינת איכות צליל וגם מבחינת איכות סראונד, הרמת ווליום פחות חשובה לי, אני לא עושה מסיבות בחדר תודה מראש!

16. Started by domuzy,

אני מקווה שזה הפורום הנכון: יש לי את ה-I-PAQ 4150 של HP, ואני רוצה לקבל אליו מסמכי וורד במייל (כמו שהיה בסדרה -"24". אל תצחקו! זה פרקטי!). הבעיה היא שאני לא יודע איך לעשות את זה- לקנות מכשיר סלולארי תומך בלו-טות' שישמש כמודם, או ישר לקנות מודם סלולארי שמתחבר אל המכשיר? ואם מודם, איזה אני יכול לקנות שיתאים לי לכניסות? בקיצור, אני מניח שהבנתם את הבעיה, כך שגם אם השאלות לא מספיקות/טובות, מי שיענה, שיענה תשובה מקיפה בבקשה (כולל דרך איזו חברה לקנות ואיזה מוצר). המון תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  17. Started by Spiritus,

תקציב למדפסת 500 גג. תקציב להגה 300 גג. מה אתם אומרים??? קשה לי להחליט כיוון שיש מבחר גדול מחברות שונות. המדפסת לא הולכת להדפיס תמונות בכל מקרה, אלה רק מסמכים - לכן חשוב לי שתהיה מהירה ומדוייקת יותר מאיכות תמונה. אם אפשר לשלב מדפסת + פקס באותו מחיר אז אדרבה...שתיי ציפורים במכה אחת. לגביי ההגה - שיהיה נוח וסבבה לחרוש איתו את NFS החדש. באסה לשחק עם מקלדת. תודה מראש על העזרה והטרחה !

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  18. היי כולם, קיבלתי עכשיו NOKIA 6100 ואני רוצה לעביר אליו נתונים מהמחשב ולעשות עוד כל מיני דברים שדורשים תקשורת עם המחשב... הכבל עולה דרך אורנג' 260 שקל (!!!!) שזה ממש ממש מוגזם אז רציתי לשאול אם אני קונה כזה IRDA שנכנס לUSB זה ייתן לי רמת תקשורת טובה.... כמה מגה-בייט אינפרא-אדופ כזה שמחבור ישירות לחיבור USB מעביר בשנייה?? אינפרא-אדום כזה עולה 140 שקל שווה לקנות?? תדוה מראש, ניר.

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  19. Started by mostwanted,

שלום לא ידעתי איפה לפתוח את התראד הזה אבל אני חושב שכאן זה מקום מתאים בכל מקרה אני רוצה לקנות מצלמת וידאו טובה ואם למישהו יש המלצה אז בבקשה שיגיד התקציב הוא עד 2000 שקל רצוי כמה שפחות כלומר המצלמה הכי משתלמת מבחינת עלות וביצועים תודה .

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  20. Started by shahar0592,

יש לי מחשב של ABIT והוא תומך ב-UGURU אך השעון שלי נהרס איפה אני יכול להסיג אחד חדש (היה מאוד שימושי)??? תודה מראש שחר פארן

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  21. שלום קניתי מחשב קדש והמארז שלו זה 69U6 של ויש שם יציאה לUSB קידמי. פתחתי את איזור שצריך להיות הUSB אבל אין שם את היצאה. יש שם תשתית לזה אבן אין שם לאן לחבר זה רק(יש שם חור שצריכים להיות היציאות אבל הם לא שם) רציתי לדעת למה זה. יש לזה אולי קשר ללוח אם שלי. זה הלוח: K8NF-9 רציתי לדעת למה לא חיברו לי ואם אני יביא את זה למשהו הוא יוכל לחבר לי אותם או אם יש אפשרות שאני יעשה את זה תודה מראש

22. Started by idodos,

האחת - HP officejet 4355 לינק: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6148 השניה- Lexmark X5470 לינק: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6487 לא יודע למה של ה HP כזה יקר, ב-office depot מוכרים אותו באותו מחרי כמו את הלקסמרק (590 ש"ח). ככה שהם אותו מחיר מבחינתי.( גם נועה וגם אופיס דיפוט קרוב לי לבית). א. אז מה עדיפה מביניהם ? מבחינת איכות הדפסה וסריקה והפקס... מהטלפון לא אכפת לי בכלל ... או אולי יש עוד אופציה במחיר הזה (עד 600 ש"ח) שהיא גם מדפסת , סורק ופקס ? ב. מה אומר שה-HP היא "מדפסת טרמית" ? לקנות לה צבעים חדשים יעלה יותר מללקסמרק ? תודה.

23. Started by Dima323,

איזה טיונרים מתאימים למדפסת הזאות? ראיתי בזאפ מלא טיונרים במחירים בין 70שח ל1000שח איך אני יודע איזה טיונר מתאים למדפסת שלי? על איזה טיונר אתם ממליצים לי?

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  24. היי מה האוזניות האל-חוטיות למחשב הכי טובות עד 700 ש'ח? יש לי עכשיו את ה HyperX CLOWD II והאם ממש לא נוכות לי אחרי כמה שעות של שימוש חשוב לי שהאוזניות יהיו קלות ונוכות אני מעדיף אוזניות שטובות בהכל (בטרייה, סאונד,משקל...) מאשר אוזניות שטובות מאוד במשהו אחד. חשבתי על ה Logitech G-733 האם הם טובות או שיש יותר טובות? תודה:)

25. Started by Tov_Tov,

אוקיי אז ככה כשעשיתי הזמנה למחשב מנועה מחשבים גיליתי שאין להם את המארז RaidMax Scorpio שרציתי במלאי ולכן הם הציעו לי את המארז A-top X-Blade Gaming Case באותו מחיר של ה RaidMax עכשיו אני רוצה לדעת עם משתלם לי לחכות איזה שבוע בשביל הRaidMax או פשוט לקחת את ה A-top X-Blade Gaming Case מה שאהבתי בRaidMax זה הזרימת אוויר שלו והאפשרות המרובה של מאוררים וכמובן שאת העיצוב שלו ( ואכן אני מתכוון למלות את כל ה7 מאוררים ואף להוסיף אחד בגג ) בA-TOP יש את האפשרות למאוררים ל 2 מאוררים בגודל 120 מ"מ שזה נותן יתרון מבחינת הקול. אני לא ממש מכיר את ה A-TOP ולכן רציתי שתגידו לי מה אתם חושבים עליו מבחינת זרימת אווייר איכות וכו' בהשוואה לRaidMax ! ועוד משהו בקשר לספק של המארזים אני מתכוון…

דיונים חדשים בפורומים