עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by moris1977,

היי! יש לי זיכוי בחנות זאת על סך 834 ש"ח. אני חייב לממש אותו ואני צריך מארז טוב +ספק לא ג'נרי 400W אני אשמח לקבל המלצה על איזה מבין המארזים אתם ממליצים עד סך של 400 ש"ח ותאמרו לי בבקשה האם מארזים אלה טובים ז"א חברה טובה ואיכותית. שימו לב יש 2 חברות: http://www.pccool.co.il/html/index.asp?c=1&sc=4 http://www.pccool.co.il/html/index.asp?c=1&sc=5

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  2. אז ככה: קניתי למחשב שלי מקלדת apple wireless keyboard ויש לי מתאם דיי-מאוד ג'נרי (צירפתי תמונה). סתם חתיכה כחולה שרשום עליה סלקום וBLUETOOTH. אין יצרן לכאורה. השתמשתי בתוכנת הBT של ויסטה שבאה PREINSTALLED. נראה שאת הפלאפון שלי זה דווקא כן מגלה, את המקלדת לא. והפלאפון שלי מוצא את המקלדת אני מניח שמדובר בבעיית דרייברים. הדיסק שהיה מצורף היה משהו של WIDCOMM שהיה כנראה OUTDATED וחסר תאימוות לויסטה (המ"ה התריעה לי באמצע התקנה "this software has known compatibility issues..." בלה בלה בלה...) אז הורדתי איזה דרייבר מהאינטרנט שכנראה תואם, נראה לי שגם המ"ה החליטה שבא לה להתקין משהו... קיצר איך אפשר לגרום למחשב למצוא/לזהות את המקלדת? צריך לערוך משהו? אולי הדונגל לא טוב? הסרה וע…

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  3. Started by ashkenazone,

מה עדיף לי לדעתכם לFAST SHOOTERS: א. G5 בלי פד? או ב. MX518 ואולי פד... ג. שניהם ב400 שקל גג כאילו שווה לי מאוד להשקיע עוד ולקחת עם הMX518 פד? או לקחת G5 עכשיו ובעתיד לקנות פד? או יש לכם הצעה אחרת טובה יותר ב400 שקל סה"כ?

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  4. Started by nivezrati,

אחים שלי אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית טובה ואמינה עם יכולת של פיתוח תמונה גם במחיר עד 1200 שקל רצוי שהמחיר יהיה פחות מ-1000 שקל בתודה ניב!

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  5. Started by yaloner,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד Thinkpad, הבעיה שלי היא שאין בו חיבור firewire ואני אצטרך לקנות כרטיס נפרד. האם יש המלצה לכרטיס או יצרן מסוים או פשוט לקנות את הכי זול כי כולם אותו דבר ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  6. Started by drcoca,

מחפסת סורק לנגטיבים גדולים כמו צילומי פנורמיים ברפואת שיניים

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  7. Started by YoTaMi,

יש לנו מחשב שהוא מלפני 7-8 שנים והוא עובד מצויין .. השאלה אם אני יכול לקנות למחשב הזה כרטיס של 1G 667 וזה יפעל ... לא משנהעל כמה זה יפעל העיקר שהמחשב שלה יעבוד קצת יותר מהר .. זה אפשרי ? תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  8. Started by moadib31,

איך המארז הזה? מצויין שהספק הוא TRUE POWER האם הוא משתווה למארז של COMPUCASE עם ה-300W-ER? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5226

9. Started by B0o!,

מפצל מ שלושה פינים (FAN) למורטקס...( אני חושב שככה קוראים לזה) חיבור לספק כוח בקיצר.... כמה זה עולה??... מישהו יכול להביא לי קישור לחנות שמוכרת את זה? ואיך קוראים לזה בדיוק מישהו יודע? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  10. Started by JohnClark,

היי... אני קונה את הלוח ABit KV8 Max 3... הבעיה היא שאין לו Serial Port... ראיתי בPCH שיש בקר PCI שמאפשר לחבר אליו... אני חייב כזה חיבור בשביל המדפסת הישנה שלי... יש אולי מתאם חיצוני מסיריאל לUSB או משהו דומה?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  11. Started by trojan,

אין לי מושג איזה אל פסק לקנות שבאמת יתאים למחשב שלי אז אם בבקשה אפשר המלצות הן יתקבלו בשמחה ד"א אם צריך מפרט מינימלי של המחשב אז הנה ספק 480w מעבד pentium 3 ghz lga775 לוח אם intel avalon 915 זיכרון 512 ddr כרטיס מסך g-force 6600 GT 128 mb ד"ק 120gb 7200 rpm כמובן אם אפשר כמה שיותר זול זה יהיה טוב ! תודה.

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  12. ערב טוב! ברשותי המחשב שבחתימה ואני מעוניין לקנות אל פסק. כניראה אני אבחר את האל פסק מבין שלושה הדגמים הבאים (כולם של חברת ADVICE): 1. PRP750 2. PR750 3. CF825 אני לא מבין את ההבדלים בין הראשון לשני, למעט זאת שלראשון יש תאורת חירום ותקשורת USB. שמתי לב לכך שהשני מספק הספק רב יותר: 450W לעומת 375W של ה PRP750, כימד זה ייתכן? האם איזשהו מבין הדגמים האלו הופסק ליצר? המסך הוא 17" דק והספק של המחשב הוא 350W של ANTEC. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  13. זקוק להמלצה עבור מדפסת לייזר צבע A4 המיועדת למשרד בינוני לשימוש מגוון של צרכי משרד אבל גם עבור תיקי מוצר עם איורים וצילומים בצבע יכולת הדפסת צבע טובה+ של תמונות (לא נדרשת איכות צילום) - חשוב מאוד להמחשות, סקיצות וכו' יכולת להדפיס על נייר בדיד עבה יכולת לעבוד ברשת יכולת ניהול צבע/איכות הדפסה (בדרייברים) אפשרות מניית הדפסות נבדקה הזירוקס 6120 והתוצאות גרועות נבדקה גם לקסמרק (לא זוכר דגם) אבל היא עפה מהמשרד מהר מאוד הייתה גם XEROX Phaser 8400 אבל ירדה עקב עלות תפעול גבוהה מאוד ובעיות אחרות תקציב 2000 ש"ח עם גמישות למעלה.

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  14. שלום לכולם יש ברשותי צורב CD של LG אשני ממש נהנה ממנו למרות שיש לי גם צורב DVD של נק אני עדיין אוהב את ה LG מהיר מאוד ואמין לאחרונה יש לי איתו בעיה!כל הזמן שאני סוגר את הדלת היא ישר נפתחת לי באותה שניה!אולי איזה 5 10 פעמים עד שהיא נסגרת לחלוטין! למישהו יש פתרון לעניין?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  15. Started by Freeman,

לפני מספר ימים רכשתי מחשב שאליו אני רוצה לחבר סורק. בניגוד לרכיבי המחשב שאני טיפה מבין בעניין אין לי ממש מושג לגבי הסורקים של היום (היה לי סורק של Umax לפני 7-8 שנים והוא נשבר). אני מחפש סורק טוב לשימוש ביתי שאני יוכל לסרוק איתו תמונות באיכות גבוהה. אין לי שמץ מה המחיר הסטנדרטי של סורק טוב היום כנ"ל לגבי הנתונים לגבי הסורקים של היום (DPI, נפח צבע, גודל סריקה וכו'). אודה לכם אם תמליצו לי על סורק שולחני טוב שלא עושה בעיות, שגודל הסריקה יהיה מעל A4 ושיהיה טיפה מעל הממוצע. בתודה....

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  16. בהדפסה ובצילום [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  17. Started by Access Denied,

משהו יכול להמליץ על מדפסת משולבת עד 1000 שח (עדיף פחות) באיכות טובה ?? דבר שחשוב לי מאוד נוסף הוא עלות דיו נמוכה יחסית שכן זה העלות העיקרית של אחזקת מדפסת.. כרגע יצא לי לראות את המשולבת של אפסון ה-CX5400 שיש לה 4 ראשי דיו נפרדים ועולה 840 שח.. השאלה אם היא טובה ולמשהו יש ביקורת עליה?? והאם הפרדת ראשי הדיו עוזרת לחסכון בדיו ובעלויות??

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  18. Started by anevsky,

אוקיי הלוח שלי צריך ספק כח עם חיבור נוסף של 8 פינים 12V (תקן EPS12V ). הספק הנוכחי של חברת SUPERMICRO מרעיש בצורה יוצאת דופן ונשבר לי ממנו. אני יודע שANTEC ENERMAX וחברות גדולות שמיובאות לארץ מייצרות דגמים כאלה אבל לא מצאתי אותם בחנויות פה. אם מישהו יודע אשמח לשמוע!! כמו כן ENERMAX מציינים שבדגמים שלהם יש לפעמים האותיות VE בתוך שם היחידה ואז הם כן עונים לתקן הנ"ל (לדוגמא EG475P-VE או EG485P-VE וכ'). אז אם מישהו מכיר/יש ברשותו דגם של ENERMAX עם VE אשמח מאוד לשמוע אם אכן ישנו החיבור הנוסף של 12V בעל 8 פינים (נראה כמו החיבור המרובע של 4 פינים 12V רק כפול). כל מידע בנושא יוערך מאוד!!

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  19. אני מתכוון להחליף כרטיס מסך GF2 Ti/500 חדש של גיינוורד שעושה לי קצת בעיות בכרטיס GF4 MX440 GOLDEN SAMPLE גם של גיינוורד שראיתי עליו ברשת דברים טובים. אני הולך על זה גם מפני שראיתי כאן, נדמה לי, קישור להשוואה בין היכולות של שני הכרטיסים (לאו דווקא של גיינוורד) בה ה-MX440 היה מהיר וטוב יותר. הייתי אולי קונה RADEON 8500LE במחיר המצויין שראיתי ברשת אבל בחנות שקניתי את הכרטיס הם רוצים הרבה יותר על הכרטיס הזה ו-GF3 ודאי יקר מדי לטעמי. בהחלפה ל-MX440 אני אוסיף 100 ש"ח.רציתי לבקש ממי שהעלה את ההשוואה בין ה-GF2 ל-GF4 לרשום את הקישור שוב כי לא הצלחתי למצוא אותו כאן ולא ברשת כדי להיות בטוח שלא טעיתי בפעם הקודמת. בתודה מראש RH

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  20. Started by yoavyoavyoav,

היי , המארז שיש לי היום הוא זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_689&products_id=8328 את הספק אני בטוח מחליף , השאלה שלי היא האם גם כדאי להחליף את המארז ? הטמפ' של המעבד היא בערך 38 ב Idle ושלא הלוח 37 ב Idle.... ושל הכרטיס מסך שלי 46 ב Idle ו ~72 ב Load ...שזה קצת גבוה בשביל 7800gt.. אז האם כדאי לי להחליף את המארז ? את הספק אני בטוח מחליף.. ל Hec Win550. ועוד הערה קטנה...יש לי מאורר 120 שמוציא אוויר מאחורה , ומאורר 80 שמכניס אויר מקדימה.

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  21. Started by reviZor,

האם המארז של TT סדרת ה: xaser III שווה את הכסף??? והאם הספק שמגיעה איתו לא צורך תחליף???

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  22. Started by seanix900,

אני צריך פאד טוב לעכבר BLACK ELEMENT יש למישהו מה להציע??

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  23. Started by אביחי,

אני רוצה לקנות עכבר+מקלדת. תקציב: עכבר עד 500 ש"ח מקלדת- עד 500 ש"ח.

24. אם אני אשים במחשב רגיל BT העכבר יעבוד? ולכמה זמן תספיק לי הסוללה? תודה...

• 0 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.