עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני רוצה לזרוק כמה שפחות כסף אז תענו לי כמה שיותר ברצינות מה עדיף. http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=MOS&DRID=9201846 או http://www.starcom.co.il/product.asp?product=433 האם ההבדל בייניהם יהיה לי גדול? (אני גיימר לא קטן , אני יודע שהלוגיטק מצויין למשחקים אבל האם הוא שווה את זה?)

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  2. היי מה האוזניות האל-חוטיות למחשב הכי טובות עד 700 ש'ח? יש לי עכשיו את ה HyperX CLOWD II והאם ממש לא נוכות לי אחרי כמה שעות של שימוש חשוב לי שהאוזניות יהיו קלות ונוכות אני מעדיף אוזניות שטובות בהכל (בטרייה, סאונד,משקל...) מאשר אוזניות שטובות מאוד במשהו אחד. חשבתי על ה Logitech G-733 האם הם טובות או שיש יותר טובות? תודה:)

3. Started by asafgolan,

אנחנו לא מדפיסים כבדים וגם מדפסת שחור לבן תספיק לנו. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  4. אז ככה: קניתי למחשב שלי מקלדת apple wireless keyboard ויש לי מתאם דיי-מאוד ג'נרי (צירפתי תמונה). סתם חתיכה כחולה שרשום עליה סלקום וBLUETOOTH. אין יצרן לכאורה. השתמשתי בתוכנת הBT של ויסטה שבאה PREINSTALLED. נראה שאת הפלאפון שלי זה דווקא כן מגלה, את המקלדת לא. והפלאפון שלי מוצא את המקלדת אני מניח שמדובר בבעיית דרייברים. הדיסק שהיה מצורף היה משהו של WIDCOMM שהיה כנראה OUTDATED וחסר תאימוות לויסטה (המ"ה התריעה לי באמצע התקנה "this software has known compatibility issues..." בלה בלה בלה...) אז הורדתי איזה דרייבר מהאינטרנט שכנראה תואם, נראה לי שגם המ"ה החליטה שבא לה להתקין משהו... קיצר איך אפשר לגרום למחשב למצוא/לזהות את המקלדת? צריך לערוך משהו? אולי הדונגל לא טוב? הסרה וע…

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  5. Started by e-d-a,

אנשים אני פותח את המארז שלי לפחות כמה פעמים בשבוע ומיכוון ששלי קטן אני מחפש אחד חדש, ובא לי על אחד שחור! ושיהיה יותר גדול משלי הנה שלי: http://www.pch.co.il/docs/pd635413171.htm אגב המידות של שלי: גובה 41 ס"מ. רוחב 19.5 ס"מ. ומההתחלה לסוף 47 ס"מ. (ממש צפוף מהלוח אם לאיפה שהארד דיסק) ואני חשבתי אל אחד משלושת אלא: 1. http://www.pch.co.il/docs/pd1035676505.htm 2. http://www.pch.co.il/docs/pd-1401076068.htm 3. http://www.pch.co.il/docs/pd-2087462346.htm מה אתם אומרים כדי לי לקחת? ואם יש לכם משהוא שהוא שחור ויותר גבוהה ונח משלי אז סבבה. ואני רוצה אחד שישאר איתי לפחות עוד 3 שידרוגים לא כמו הפעמיים האחרונות שהחלפתי מחשב החלפתי מארז.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  6. Started by nivezrati,

אחים שלי אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית טובה ואמינה עם יכולת של פיתוח תמונה גם במחיר עד 1200 שקל רצוי שהמחיר יהיה פחות מ-1000 שקל בתודה ניב!

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  7. Started by AMIT_MEG,

יש לי כבל usb, ויש לו 4 חוטים. ורציתי לדעת מה כול כבל עושה. תתודה רבה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  8. Started by avi9899,

שלום! קיבלתי מדוד מכשיר משולב שלא השתמשו בו הרבה זמן... הבעיה היא כשאני מפעיל את המכשיר זה רושם כך: self-test זה מהבהב כמה פעמים,נכבה לחצי שניה וחוזר על הכל שוב... ניסיתי הכול אולי מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  9. שלום, רכשתי את המצלמה הנ"ל ומיד עם ההפעלה הראשונה הבחנתי בעיוות אופטי גם בצילום ווידיאו וגם בצילום סטילס. במידה וישנם פה אנשים שיש להם את המצלמה הנ"ל או שיצא להם לעבוד איתה אשמח לדעת אם נתקלתם בתופעה דומה כדי שאדע אם זה מחלה של הדגם הזה או שפשוט נפלתי על מצלמה לקויה. תודה.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  10. Started by itelon,

צריך ספק של 400 ב 300 שח

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  11. Started by psycho killer,

קניתי מדפסת חדשה הדפסתי בה פעם אחת ומאז לא נגעתי בה הרבה זמן ועכשיו שאני רוצה להדפיס הצבע כבר יבש יש מצב לסדר את זה או שאפשר לזרוק לפח את הראשי צבע

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  12. Started by six99,
    • 0 תגובות
    • 674 צפיות
  13. Started by k_700,

רוצה לדעת קצת על הגודל שלו, איכות, איך הוא נפתח(כי אין לו ברגים), על המאוורר שלו(אם הוא שקט או רועש). אשמח למי שיביא לי סרטון על המארז כמו הסרטון שיש על THERMALTAKE SOPRANO, או שתביאו את זה בכתב...

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  14. שלום חברה !!! לא ידעתי איפה לרשום את ההודעה ולכן רשמתי פה !!! אני צריך המלצה לטלפון שמתחבר למחשב וממנו אפשר לדבר חינם אם תוכנת סקייפי ולהתקשר לאנשים לטלפונים רגילים ???? כל מידה אל טנולוגיית voip בעברית תעזור !!!! ותיתנו לי קישורים בעברית לנושא תודה ....

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  15. עלה לי 280 שקל קיבלתי 4 בטריות נטענות + 2 רגילות כולל מטען לבטריות .. זה הדגם מה אם חושבים ? http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=2&SCID=14&MNO=KBS-2348RP

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  16. Started by poyzon,

נכון בכבל חשמל שיוצא מהספק יש ארבעה כניסות.. מה עושה כל אחת..וכמה זרם מעבירה... שתיים שחורים,צהוב ואדום. תודה רבה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  17. Started by Myt0s,

לאחר שbio.... אמר לי כי הcase שלי אולי מספיק החלטתי להתעייץ איתכם שוב אז מה עדיף? Simbadda Q3 LCD Front USB/Firewire/Audio 520W Case או Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case הבדל כספי שם הוא מאוד קטן וגם אני קונה HDD COOLING של Spire HD05040B/S FlowCooler (אני עדיין אצתרך את זה עם ה-Simbadda????) בכל מקרה תודה רבה על הייעוץ..... ;D : 8)

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  18. Started by Freeman,

לפני מספר ימים רכשתי מחשב שאליו אני רוצה לחבר סורק. בניגוד לרכיבי המחשב שאני טיפה מבין בעניין אין לי ממש מושג לגבי הסורקים של היום (היה לי סורק של Umax לפני 7-8 שנים והוא נשבר). אני מחפש סורק טוב לשימוש ביתי שאני יוכל לסרוק איתו תמונות באיכות גבוהה. אין לי שמץ מה המחיר הסטנדרטי של סורק טוב היום כנ"ל לגבי הנתונים לגבי הסורקים של היום (DPI, נפח צבע, גודל סריקה וכו'). אודה לכם אם תמליצו לי על סורק שולחני טוב שלא עושה בעיות, שגודל הסריקה יהיה מעל A4 ושיהיה טיפה מעל הממוצע. בתודה....

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  19. Started by k_700,

איך המארז הזה? CoolerMaster Cavalier 1 CAV-T01 Transparet Window PSU 350W Black אני אישית ממש אהבתי תצורה שלו, תגודל שלו, תאיכות, וכו.... יש דרך להשיג סרטון עליו?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  20. Started by sharon669,

אני מחפש KVM העכבר והמקלדת שלי USB ויש לי 4 מחשבים 3 מהם עם יציאה רגילה ואחד עם DVI יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  21. אני מתכוון להחליף כרטיס מסך GF2 Ti/500 חדש של גיינוורד שעושה לי קצת בעיות בכרטיס GF4 MX440 GOLDEN SAMPLE גם של גיינוורד שראיתי עליו ברשת דברים טובים. אני הולך על זה גם מפני שראיתי כאן, נדמה לי, קישור להשוואה בין היכולות של שני הכרטיסים (לאו דווקא של גיינוורד) בה ה-MX440 היה מהיר וטוב יותר. הייתי אולי קונה RADEON 8500LE במחיר המצויין שראיתי ברשת אבל בחנות שקניתי את הכרטיס הם רוצים הרבה יותר על הכרטיס הזה ו-GF3 ודאי יקר מדי לטעמי. בהחלפה ל-MX440 אני אוסיף 100 ש"ח.רציתי לבקש ממי שהעלה את ההשוואה בין ה-GF2 ל-GF4 לרשום את הקישור שוב כי לא הצלחתי למצוא אותו כאן ולא ברשת כדי להיות בטוח שלא טעיתי בפעם הקודמת. בתודה מראש RH

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  22. אני רוצה להבין הgame pad הזה גם רוטט??? אני מחפש די ההרבה זמן אחד רוטט ולא מצאתי ! אם למישהו יש אחד רוטט שיסביר לי איך זה ?! ועוד דבר נניח הgamepd הזה זה מה שאני רוצה אפשר איפשהו לקנות אותו או להזמין אותו? :AR15:

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  23. Started by shogi,

שלום. יש לי את הסט שבנושא. אחרי שאני מכבה את המחשב ומדליקה שוב לפעמים קורה שהרסיבר של הסט נדלק, אני לוחצת על הכפתור שקולט את המקלדת והעכבר והוא מהבהב אבל כשאני לוחצת על אותו כפתור בעכבר או במקלדת כשי שיקלטו הרסיבר נכבה ולא מגיב. (כשהוא קולט נדלקת נורה שמסמנת שיש חיבור, ומיותר לציין שהעכבר או המקלדת לא מגיבים אם הרסיבר כבוי). ניסיתי לנתק ולחבר שוב את הUSB שלו למקומות אחרים, לאותו מקום, ורק אחרי 10000000 נסיונות זה מצליח. כל הדרייברים המעודכנים מותקנים. מה עושים?? :s05:

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  24. שלום רציתי לדעת את דעתכם אל kexmark L4270 משלב מכונת צילום ציבונית-מדפסת-פרס-טלפון-סורק אך הוא הוא טוב? כדי לקנות אותו ב600 שקל? וכמה שאלות בקשר אליו אתם יודעים אולי אך הצריכה של הדיו שלה(כמה דפים בערך אפשר להדפיס בראש דיו אחד) כמה עולה ראש דיו שלה(ואיזה צריך לקנות) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  25. Started by gilza,

אני מעונין להחליף מארז וספק כח,כרגע קיים ספק של 145W ,כשאני בודק נתונים של ספק חדש יותר נניח של 350W ' הנתונים של הזרם היוצא (AMPER) בספק החדש גבוהים בהרבה מהספק הישן,האם זה אמור להשפיע באיזשהו אופן על לוח האם.חיפשתי בחוברת של הלוח הגדרות של זרם ולא מצאתי.המחשב הוא פנטיום 3 . האם אני יכול לחבר ספק חזק יותר (350W) למחשב הנ'ל. תודה למי שיכול לעזור.

• 2 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים