ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
טוב נדפקה לי המקלדת =\ הרגלים שלה נשברו ומקש אחד עף לי =\ חחח (יותר נכון נשאב =\ ) בכל מיקרה היה לי את הMicrosoft Multimedia Pro Keyboard היא אל-חוטית עכשיו אני מחפש מקלדת אל-חוטית חדשה. המקסימום שיש לי לבזבז על זה הוא 150 שקל =\ סעמק איזה עצבים =\ יש משהו שאתם ממליצים עליו ? שתהיה אל-חוטית ונוחה =]
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
הסוללה בנייד שלי היא ישנה מאוד כך אנ מאמין (קניתי מחשב מחודש ממודל של לפני מספר שנים אז הבטרייה הייתה מחזיקה כ3-4 (על פי ביקורות באינטרנט)שעות עכשיו רק שעה אחת בערך בשימוש מקסימלי יש לי מספר שאלות על הסוללה כשהיא נטענת היא קופצת מ97 אחוז ל100 וההפך בפריקה יש קפיצה מ25 אחוזים ל5 אחוזים טוב לפי בדיקה שביצעתי זה אכן המצב ולפי מה שלמדתי בפיסיקה על קבלים זה לא ממש טבעי. מה הבעייה בסוללה או שהמצב טבעי.
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אנשים אני פותח את המארז שלי לפחות כמה פעמים בשבוע ומיכוון ששלי קטן אני מחפש אחד חדש, ובא לי על אחד שחור! ושיהיה יותר גדול משלי הנה שלי: http://www.pch.co.il/docs/pd635413171.htm אגב המידות של שלי: גובה 41 ס"מ. רוחב 19.5 ס"מ. ומההתחלה לסוף 47 ס"מ. (ממש צפוף מהלוח אם לאיפה שהארד דיסק) ואני חשבתי אל אחד משלושת אלא: 1. http://www.pch.co.il/docs/pd1035676505.htm 2. http://www.pch.co.il/docs/pd-1401076068.htm 3. http://www.pch.co.il/docs/pd-2087462346.htm מה אתם אומרים כדי לי לקחת? ואם יש לכם משהוא שהוא שחור ויותר גבוהה ונח משלי אז סבבה. ואני רוצה אחד שישאר איתי לפחות עוד 3 שידרוגים לא כמו הפעמיים האחרונות שהחלפתי מחשב החלפתי מארז.
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום! קיבלתי מדוד מכשיר משולב שלא השתמשו בו הרבה זמן... הבעיה היא כשאני מפעיל את המכשיר זה רושם כך: self-test זה מהבהב כמה פעמים,נכבה לחצי שניה וחוזר על הכל שוב... ניסיתי הכול אולי מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לפני כחודשיים קניתי את העכבר והוא עבד מצוין ופתאום בלי סיבה הלחצנים תקועים די חזק וצריך להפעיל עליהם כח בשביל שיעבדו יש הצעות תודה
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום רב אני זקוק להמלצה למדפסת טובה ויש לי כמה פרמטרים שאני צריך שהיא תעמוד בהם: 1. הזרקת דיו צבעונית 2. משולבת - מדפסת, סורק ופקס. 3. שהפקס יהיה עצמאי (ללא קשר למחשב) - גם אם אין לו שפורפרת. 4. מחיר עד 800 שקל 5. שיהיו לה מחסניות דיו זולות יחסית (לא כמו של HP שעולות 300 שקל)... ** (יש לי חוויה טובה מלקסמרק, אז אם יש התלבטות - עדיף) ** (לגבי הסורק - עדיף Flatbed אבל לא חובה). האם אתם יכולים לכוון אותי לדגם (או מספר דגמים מצומצם) ספציפי? תודה רבה רועי
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום חברה !!! לא ידעתי איפה לרשום את ההודעה ולכן רשמתי פה !!! אני צריך המלצה לטלפון שמתחבר למחשב וממנו אפשר לדבר חינם אם תוכנת סקייפי ולהתקשר לאנשים לטלפונים רגילים ???? כל מידה אל טנולוגיית voip בעברית תעזור !!!! ותיתנו לי קישורים בעברית לנושא תודה ....
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
מישהו מכיר את החברה הזאת ELLA אמרו לי שזו חברה יפנית וזה דגם של מארז שרוצים לשים לי במחשב אבל אין לי מושג אם הוא טוב כמו שהם אומרים, תודה למי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא הכי מתמצא בציוד רשתות אז יש לי שאלה, אני עובר כרגע דירה והראוטר הנוכחי נשאר בדירה הנוכחית - אז צריך לרכוש ראוטר להקמת רשת ביתית אלחוטית. אמור להיות דגש בעיקר על המחיר - סביבות ה100שקלים נראה לי הגיוני, מצאתי את הדגם הזה, מה דעתכם? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=696850 אין לי יותר מדיי דרישות כי אני לא בקיא בזה יותר מדיי - חשוב רק שיהיה עם ממשק משתמש ידידותי ושיתן מגוון אפשרויות להגנה/הצפנה על הרשת (WPA/WEP/MAC Filter וכ"ו..) אשמח לעזרה והכוונה בנושא, תודה.
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי עכבר לייזר MX1000 של לוג'יטק כדאי להשתמש בשטיח לעכבר או על שולחן מעץ? שלא ישרט לי.. תודה..
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
אני מתכוון להחליף כרטיס מסך GF2 Ti/500 חדש של גיינוורד שעושה לי קצת בעיות בכרטיס GF4 MX440 GOLDEN SAMPLE גם של גיינוורד שראיתי עליו ברשת דברים טובים. אני הולך על זה גם מפני שראיתי כאן, נדמה לי, קישור להשוואה בין היכולות של שני הכרטיסים (לאו דווקא של גיינוורד) בה ה-MX440 היה מהיר וטוב יותר. הייתי אולי קונה RADEON 8500LE במחיר המצויין שראיתי ברשת אבל בחנות שקניתי את הכרטיס הם רוצים הרבה יותר על הכרטיס הזה ו-GF3 ודאי יקר מדי לטעמי. בהחלפה ל-MX440 אני אוסיף 100 ש"ח.רציתי לבקש ממי שהעלה את ההשוואה בין ה-GF2 ל-GF4 לרשום את הקישור שוב כי לא הצלחתי למצוא אותו כאן ולא ברשת כדי להיות בטוח שלא טעיתי בפעם הקודמת. בתודה מראש RH
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי מצלמה מדגם HP 318 ואין לי את הכבל USB. איפה אני משיג כזה כבל???????
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום לא ידעתי איפה לפתוח את התראד הזה אבל אני חושב שכאן זה מקום מתאים בכל מקרה אני רוצה לקנות מצלמת וידאו טובה ואם למישהו יש המלצה אז בבקשה שיגיד התקציב הוא עד 2000 שקל רצוי כמה שפחות כלומר המצלמה הכי משתלמת מבחינת עלות וביצועים תודה .
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני מחפש מארז עד 600 ש"ח גג ,אם הגבלת גובה עד 44 ס"מ חובה ,אורך ועובי לא משנה ,צורה וצבע לא משנה ,הטוב ביותר שניתן למצוא בפרמטרים שציינתי תודה מראש ! מה שמצאתי בינתיים זה : COOLER MASTER Centurion 5 BLACK NO PSU ,Antec SUPER LANBOY Aluminum ,ANTEC SLK2650-BQE ,Sunbeam Samurai RED מה הטוב בינהם והאם יש טובים יותר?
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כ6 חודשים הזמנתי 7 ספקים מסוג XPC Shuttle 250W SilentX הספקים עבדו מעולה והתחלתי לבצע איתם פרוייקט מסויים אך כעת שתי החברות היחידות ( Spiritus , CD-LOG ) הפסיקו לייבא את הספקים לארץ. דרושים לי עוד 7 ספקים ואין לי מושג מהיכן להשיג אותם. יש למישהו הצעות ?
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום חברה כבר הרבה זמן שאני חושב לקנות מחשב חדש וחיפשתי את העכבר והמקלדת המושלמים האלחוטים וזה מה שמצאתי Logitech Cordless Desktop MX בלי המספרים אחרי ה MX הוא בא עם עכבר ומקלדת אלחוטים MX700 שהוא אמור להיות כמו ה MX518(אבל אלחוטי) והמקלדת באה עם כל הכפתרים המסודרים של פעם שכבר אין במקלדות INSERT/HOME/DELETE שהם אחד ליד השני פשוט מדהים: חיפשתי אותו בכל האינטרנט ולא מצאתי מקומות שמוכרים אותו אם מישהו מכיר חנות שמוכרת את הסט המושלם הזה שיגיב בבקשה
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב קדש והמארז שלו זה 69U6 של ויש שם יציאה לUSB קידמי. פתחתי את איזור שצריך להיות הUSB אבל אין שם את היצאה. יש שם תשתית לזה אבן אין שם לאן לחבר זה רק(יש שם חור שצריכים להיות היציאות אבל הם לא שם) רציתי לדעת למה זה. יש לזה אולי קשר ללוח אם שלי. זה הלוח: K8NF-9 רציתי לדעת למה לא חיברו לי ואם אני יביא את זה למשהו הוא יוכל לחבר לי אותם או אם יש אפשרות שאני יעשה את זה תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי לכם, כל הזמן יש לי הפסקות חשמל (במיוחד בחורף, איזה שלוש פעמים ביום!) ואני מודע לגורל המר שמגיע לאלה שלא קונים אל פסק אז.. אני זקוק לאל פסק איכותי עד 1000 ש"ח (כמובן שעדיף פחות) שיכול להחזיק את כרטיסי המסך החדשים שיהיו ל nVidia+איזה מעבד משושה ליבות+אולי RAID 0 (אפשר להבין שהוא מיועד לטווח כמה שיותר ארוך). אופציה לכיבוי אוטומטי חובה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
המקלדת הג'נארית במחשב השני מתה, אז המקלת הנוכחית Logitech internet navigator ,צריכה לעבור לשם בסה"כ אני מרוצה ממנה, מחפש משהו בסיגנון. אני מחפש מקלדת חוטית, מקשי מדיה וקיצורים חובה, עיצוב רגיל (לא ארגונומית\שבורה מה שזה לא יהיה). עדיף שחורה שתתאים לסביבת עבודה שלי, ומעדיף גלגלת בצד כמו בinternet navigator, אבל זה לא חובה. Logitech media elite ניראת לי הכי מתאימה, אבל אם יש משהו יותר מתאים בתקציב...
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אנחנו לא מדפיסים כבדים וגם מדפסת שחור לבן תספיק לנו. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
1.2.06 http://www.artlebedev.com/portfolio/optimus/
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אחים שלי אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית טובה ואמינה עם יכולת של פיתוח תמונה גם במחיר עד 1200 שקל רצוי שהמחיר יהיה פחות מ-1000 שקל בתודה ניב!
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
-
יש לי מצלמה דיגטלית ואני רוצה לדבר איתה בweb איך אני מחבר אותה ל netmeeting הוא לא מזהה לי אותה אבל הווינדוס כן איך אני מגדיר אותה בתוכנה דגם המצלמה ViviCam3730 USB Device
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
האם הבקר של הXBOX 360 האלחוטי יכול לשמש גם כגיים פד למחשב?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-