ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
טוב,מכיוון שאף אחד לא ענה לשאלה הקודמת שלי אני ניח שאני כבר אצטרך צורב DVD חדש איזו חברה הכי טובה לצורבי DVD? מה זה DVD+- ? מה זה DUAL LAYER ?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
ותודה מכל הלב
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה כל פעם שאני מפעילה תמדפסת המשולבת שלי[HP PSC 1315] היא מדפיסה TEST PAGE[כזה דף עם קשקושים עליו] מה אפשר לעשות? אושר
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת יש בפנאל הקידמי של המארז אני רוצה להוציא אותו ויש שם 6 קליפסים שאתה לוחץ על שתיהם מלמעלה ומלמטה ואז זה אמור לצאת וזה לא יוצא מה עושים בבקשה
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום רב אני זקוק להמלצה למדפסת טובה ויש לי כמה פרמטרים שאני צריך שהיא תעמוד בהם: 1. הזרקת דיו צבעונית 2. משולבת - מדפסת, סורק ופקס. 3. שהפקס יהיה עצמאי (ללא קשר למחשב) - גם אם אין לו שפורפרת. 4. מחיר עד 800 שקל 5. שיהיו לה מחסניות דיו זולות יחסית (לא כמו של HP שעולות 300 שקל)... ** (יש לי חוויה טובה מלקסמרק, אז אם יש התלבטות - עדיף) ** (לגבי הסורק - עדיף Flatbed אבל לא חובה). האם אתם יכולים לכוון אותי לדגם (או מספר דגמים מצומצם) ספציפי? תודה רבה רועי
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
ההתלבטויות הם : 1. http://www.enermax.com.tw/english/product_Display1.asp?PrID=7 2. http://www.ocztechnology.com/products/power_management/ocz_modstream_power_supply 3. http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=22380 4. http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=22430 5. http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=22480 הספקים 3, 4 ו-5 הם בעצם אותו הספק רק עם הספקים שונים . המערכת המיועדת היא : amd 64 3200 512 ddr 400 (שניי סטיקים) 6800 GS לסלוט (PCIE) . 2 דיסקים קשיחים , 2 כוננים אופטיים ן- 2 מאוורריי 120 הבהרה : חשוב לציין שיש לקחת בחשבון אוברקלוק קטן (עתידי). וגם רצוי להתייחס אך ורק לספקים שניתנו כאן ! תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני מחפש... מישהו יודע גם מה האפשרויות שאני יכול לערוך איתו? שמעתי רק צלצולים ועוד משהו...לא?
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אז כך במשחקים ובתוכנה 3DMARK 2001 הגפיקה כאילו נכתכת כזה במיוחד בגפיקה מהירה כל התמונה כאילו נכתכת כזה ולפעמים במחשק SERIOS SAM 2 הוא ניתקע כזה בהבה מקומות ושלא נדבר על מקס פיין שיש הרבה דמויות זה גם איטי! מה עושים? יש לי לוח אם חייתי EPOX 8KHA+ זכרונות DDR 128 של SAMSUNG ומעבד אחלה ביותר DURON 1200 עם ליבת MORGAN החדשה שהוא ממש בביצועים דומא ל ATHLON ! אז מה אני עושה? יש אולי הגדרה מסוימת תגידו לי כל מה שניתן לעשות אני ינסה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם. היום קניתי שלט למחשב. את ההוא מהכופון של המדינה, למי שראה. הבעיה היא התוכנה העלובה וחסרת האפשרויות שקיבלתי איתו. שמאפשרת לי לשלוט אך ורק על, לדוגמה, ווינאמפ, וכדי לשנות את השליטה לתוכנה אחרת, אני לא יכול לעשות את זה דרך השלט. זה ממש מפריע לי. עוד דבר מאוד חשוב זה שיש לתוכנה הזאת מספר תוכנות מסויימות שהיא יכולה לשלוט בהן, שזה גם ממש ממש מפריע! ניסיתי להשתמש בתוכנה GIRDER, אבל היא יותר מדי מסובכת בשבילי, עד כדי כך שאפילו לא הצלחתי לגרום לה לזהות את השלט. ד"א עוד מישהו קנה את השלט הזה? אז אם יש למישהו הצעות, תוכנות או כל דבר שיכול לעזור לי אני מאוד מאוד ישמח. (בדגש על תוכנות) תודה אוקיי, הצלחתי לעשות כמה דברים בתוכנה המאפנה, מצאתי דרך להוסיף עוד תוכנות שיהיו ניתנ…
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אשמח להמלצה על לוח גרפי (ווקום) ללימודי אדריכלות. לא גדול במיוחד עד 1000 ש"ח. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות ג'ויסטיק חדש עם מצערת (לסימולטורים מן הסתם) וכמה שיותר כפתורים שאפשר להגדיר, איזה ג'ויסטיק כדאי לי לקנות? האם יוצא ג'ויסטיק חדש שכדאי לי לחכות ליציאתו?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה. יש לי שני עכברים למחשב.חדש שהוא חלק מסט אלחוטי לוג'יטק ex110. השני הוא עכבר חוטי רגיל של מיקרוסופט wheel mouse optical 1.1a.הבעיה היא שעם החדש אני לא ממש מסתדר,הוא קטן לידיים שלי ולא ממש נוח.(משום מה לא נתקלתי בתלונות דומות לשלי) האם אפשר להעביר את הרכיבים הפנימיים של הלוג'יטק (האלחוטי) למיקרוסופט ? כך שהוא יהיה אלחוטי. אתם לא מבינים כמה הוא יותר נוח לי.אבל אני רוצה לשלב בין הנוחות לאלחוטיות. תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
הייתי רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה, עד כמה שהבנתי אני צריך כבל RCA (יש לי אדום צהוב לבן בטלוויזיה) לגבי החלק השני אני לא בטוח - אם זה SVIDEO או משהו כזה, איך יודעים ? לאיפה צריך לחבר אותו ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום חברים הייתי רוצה את המלצתכם במדפסת משולבת עד 600 שקל עם אפשרות של חריגה. אודה לכם מאוד, חיים.
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
כמו מדפסות האלה הענקיות שמדפסים על דף קרטון עבה כמו קרטון כרטסי ברכה כרטסייה עטיפה של דיסק.. מדפסת כזאת רק בקטן ואין הגבלת מחיר ..תעזרו בבקשה
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
זו המקלדת: http://www.logitech.com/index.cfm/partners/details/US/EN,CRID=1969,parentCRID=925,SCRID=0,CONTENTID=9527 עולה בסה"כ 70 שקלים בKSP. מה שמעצבן בה (או יותר נכון בספציפית שיש לי) זה שהכיתוב שמודפס בה (גם האותיות בעברית ובעצם כל הכפתורים) מורגש כשנוגעים בו. רואים כאילו שהמקלדת הייתה נקייה לגמרי מכיתוב, וכאילו הדפיסו עליה את האותיות, יותר נכון הדביקו.. מישהו יודע אם זה אמור להיות ככה? כי זה לא ממש נוח
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת משולבת טובה עד 500 שקל בערך ושיהיה לה פקס חיצוני (לא דרך המחשב) וגם מכונת צילום ציבעונית וסורק משהו טוב ב500-600 שקל ככה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי כרגע את המארז הזה http://pch.co.il/docs/pd1559302545.htm איך הוא? המעבד AMD 2400 שלי הוא על 55 מעלות בערך עכשיו ויש לי קול מאסטר אירו 7+. 1. איך הטמפ' של המעבד עם הגוף קירור הזה זה גבוהה מדי לא??? אמרו לי בגלל שהזרימת אוויר במארז לא טובה אז אני רוצה לשפר וכחלק מזה אולי להחליף מארז לאיזה מארז כדאי לי להחליף? בתקציב של 400 שקל בערך אני לא צריך ספק תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם, אם בא לכם להיות נחמדים ולתת לי הצעה למארז עד 1000 ש"ח + / - אני יודה לכם מאד. :xyxthumbs:
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
כפי שציינתי בכותרת אני מעוניין לקנות מארז למחשב עד 500 ש"ח. שיהיה בעל ספק טוב(400W) ומאוורר אחד מאחור של 80 מ"מ (רצוי 2) , עוד מאוורר בקדימת המארז 80 מ"מ. אם המארז עם חלון צד ומאוורר מה טוב..... שיהיה עשוי מחומרים טובים ויציאות USB ואודיו בחזית. אפשר לקחת מארז ריק לדוגמה ב 200 ש"ח ולהוסיף לו ספק של חברה אחרת ומאווררים בנפרד (רק תנו לי שמות) אבל רק שבסוף יגיע לגג 500 ש"ח. בקיצור אחד עם ספק שיחזיק תמערכת: AMD 64BIT 3200 זיכרון פנימי: 1024MB דיסק קשיח: 160GB SATA כרטיס מסך: 6800GS תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
כבר זמן רב אני שם עין על המקלדת הנ"ל בגלל: 1. מקשים מוארים 2. תצוגת LCD 3.לחצנים לתכנות אישי מצד שני, אני לא יודע איך היא מתמודדת מול הRAZOR (שאי אפשר להשיג בארץ עדיין) דבר אחר שחשוב לי, הוא גובה המקלדת.. אני מעדיף מקלדת כמה שיותר דקיקה (כמו בלפטופ) אשמח לשמוע חוות דעת על המוצר, בעיקר בהקלדות ממושכות..
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה על מיקלדת ועכבר אלחוטיים לא משהו יקר סוללות רגילות שיתן תמורה טובה לכסף עבור מחשב לילדים שיהיה אמין בעיקר (האם הסט של סילבר ליין טוב?) ניר
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
תקציב למדפסת 500 גג. תקציב להגה 300 גג. מה אתם אומרים??? קשה לי להחליט כיוון שיש מבחר גדול מחברות שונות. המדפסת לא הולכת להדפיס תמונות בכל מקרה, אלה רק מסמכים - לכן חשוב לי שתהיה מהירה ומדוייקת יותר מאיכות תמונה. אם אפשר לשלב מדפסת + פקס באותו מחיר אז אדרבה...שתיי ציפורים במכה אחת. לגביי ההגה - שיהיה נוח וסבבה לחרוש איתו את NFS החדש. באסה לשחק עם מקלדת. תודה מראש על העזרה והטרחה !
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני מחפש מארז עד 600 ש"ח גג ,אם הגבלת גובה עד 44 ס"מ חובה ,אורך ועובי לא משנה ,צורה וצבע לא משנה ,הטוב ביותר שניתן למצוא בפרמטרים שציינתי תודה מראש ! מה שמצאתי בינתיים זה : COOLER MASTER Centurion 5 BLACK NO PSU ,Antec SUPER LANBOY Aluminum ,ANTEC SLK2650-BQE ,Sunbeam Samurai RED מה הטוב בינהם והאם יש טובים יותר?
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
או מחנות נועה מחשבים או מפנדה הרמקולים ישמשו לשמוע מוזיקה אני צריך סט רק של רמקולים בלי סאב כי אין לי מקום
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-