עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ^Z^,

האם יש איזה כרטיס\מתאם שמאפשר לי להפוך את חריצי הSATA ל IDE? ראיתי שקיים כזה דבר לכיוון השני [iDE ל SATA]

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  2. Started by r.g.comuters,

יש לי מצלמה של ezonics e-802 ואיבדתי את הדיסק עם התוכנות והדרייברים :'( אז מישהו שיעזור לי למצוא לפחות את הדרייבר שלה או למישהו יש מצלמה כזואת ויכול לשלוח לי את התכולת של הדיסק אני אודה לו מאוד

3. Started by liorid,

בוקר טוב ושבת שלום!! ההעכבר הרגיל שלי התקלקל פתאום,אז שמתי במקומו עכבר USB שהיה לי רציתי פשוט לדעת מה ההבדל בין העכבר הרגיל ל-USB יש הבדל? תודה, ליאור

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  4. Started by eladhor7,

שלום לכולם יש לי מערכת מדיה סנטר של microsoft 2005. המחשב שלי מחובר ישירות מהכרטיס מסך לטלוויזיה שבסלון. אני מחפש שלט אלחוטי למחשב, ששולט בשליטה מלאה על כל הפונקציות שבמחשב. אתם יכולים להמליץ לי על שלט איכותי וטוב? ועוד משהו. אני מעדיף שבשלט של המחשב יהיה גם מין גוסטיק קטן או משהו אחר שישמש כעכבר במחשב. ראיתי את השלט הזא http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5615&perur=2&t=9&c=375 האם הוא טוב ומתפקד טוב בפונקציות המחשב, כמו - סגירת חלונות, כיתוב אותיות, פתיחת אפליקציות וכ"ו? אני חושב לקנות אותו. סליחה שפתחתי פעמיים, כי לא ידעתי איך למחוק הודעה בפורום ה-קולנוע ביתיי. , וכאן הפורום יותר מתאים

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  5. הי, רציתי לדעת עם מישהו שמע או יש לו ניסיון עם המדפסת לייזר צבעונית HP Color LaserJet 2600n ואו יכול להמליץ על מדפסת לייזר צבעונית טובה ולא יקרה גם מבחינת ההחזקה שלה. השימושים העיקריים הינם הדפסת מסמכים, פרוספקטים וכד'.

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  6. Started by sft,

הייתי רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה, עד כמה שהבנתי אני צריך כבל RCA (יש לי אדום צהוב לבן בטלוויזיה) לגבי החלק השני אני לא בטוח - אם זה SVIDEO או משהו כזה, איך יודעים ? לאיפה צריך לחבר אותו ? תודה מראש

7. Started by k_700,

איך המארז הזה? CoolerMaster Cavalier 1 CAV-T01 Transparet Window PSU 350W Black אני אישית ממש אהבתי תצורה שלו, תגודל שלו, תאיכות, וכו.... יש דרך להשיג סרטון עליו?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  8. Started by benor,

אני מתכנן לרכוש מצלמה דיגיטלית וחשבתי על Canon A80 אבל שמתי לב שה - Canon S50 מאוד קרובה אליה במחיר. 1. היא שווה את ההפרש? אני מתכוון לפרמטרים כמו: איכות התמונה, נוחות השימוש וכד'. 2. ה- S50 מסוגלת לפעול רק עם הבטרייה שמגיעה איתה? תודה!

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  9. Started by itaysk,

מישהו יודע אם אפשר להשתמש ב Canon A85 כ WEBCAM? זתומרת לחבר אותה למחשב ולהקליט וידאו למחשב? תודה.

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  10. Started by sharon669,

אני מחפש KVM העכבר והמקלדת שלי USB ויש לי 4 מחשבים 3 מהם עם יציאה רגילה ואחד עם DVI יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  11. איזה מהבקרים הבאים עדיף? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_1132_2563&products_id=18385 Microsoft Wired Controller For Xbox 360 & PC בקר משחק חוטי מקורי של מיקרוסופט למחשב ביתי או קונסולת משחק חיבור USB 194 ש"ח או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_1132_1248&products_id=9668 Logitech® Rumblepad 2 Vibration Feedback Gamepad For PC 205 ש"ח

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  12. Started by pavlo,

שלום לכולם, אם בא לכם להיות נחמדים ולתת לי הצעה למארז עד 1000 ש"ח + / - אני יודה לכם מאד. :xyxthumbs:

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  13. Started by Freedom-Shepherd,

אהלן, אני מחפש המלצה לכרטיס קול למחשב גיימינג, שמיועד לרמקולים של 5.1. בתחום מחיר סביר של עד 500 שקל. לא משנה לי חיצוני או פנימי, אני לא יודע מה עדיף. אני עובד עם 5 רמקולים של logitech וסאב שלהם גם, אין לי מגבר ואני לא יודע אם אני צריך אני מחפש לשמוע מוזיקה בצורה איכותית, גם מבחינת איכות צליל וגם מבחינת איכות סראונד, הרמת ווליום פחות חשובה לי, אני לא עושה מסיבות בחדר תודה מראש!

14. Started by יואל,

ברשותי מחשב נייד ניורון, היכן יכול למצוא סוללה למחשב זה?

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  15. שלום לכולם, אין לי בכלל נסיון עם סוג החומרה הזה כך שאני לא מכירה יצרנים בכלל - זקוקה להמלצות. צריכה לחבר לפטופ (מהעבודה) ו -PC ללא DVI, רזולוציה סטנדרטית (1280X1024). עכבר ומקלדת USB אודיו רצוי אך לא חובה. יש אפשרות לפתרון גם לתקשורת (לא אלחוטית, מן הסתם)? אפילו לא לעבודה במקביל? (אם כבר לא להעביר כבלים - אז כבר) תודה.

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  16. Started by SlipY,

שלום לכולם, לפני כ6 חודשים הזמנתי 7 ספקים מסוג XPC Shuttle 250W SilentX הספקים עבדו מעולה והתחלתי לבצע איתם פרוייקט מסויים אך כעת שתי החברות היחידות ( Spiritus , CD-LOG ) הפסיקו לייבא את הספקים לארץ. דרושים לי עוד 7 ספקים ואין לי מושג מהיכן להשיג אותם. יש למישהו הצעות ?

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  17. היי, אני מתכוון להזמין השבוע את המארז של sunbeam ה-transformer. אני רוצה לקנות לו גם בקר תאורה במחיר של עד 200ש"ח. על איזה בקר תאורה אתם הכי ממליצים לי??? בנתיים אני ראיתי את ה-chameleon של sunbeam. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  18. היי אנשים הכונן dvd של אחותי שבק חיים לכל חי.אני כעת מחפש לה כונן dvd בסכום של עד 400 ש"ח +. אודה לכם אם תמליצו לי על הכונן הכי טוב בטווח המחירים הזה. עשיתי סקר קטן ולמען האמת די התבלבלתי.חלק אמרו לי asus חלק אמרו לי aponer <מה זה?> חלק סוני חלק טושיבה...בקיצור אני מאוד אשמח לי אם תתנו לי את שם הכונן הכי טוב <וגם מספר דגם> נ.ב .-יש לציין שאני בור ועם הארץ בנושאי מחשבים אז הבנתי שצריך תוכנה מסויימת להפעלת ה-dvd ברגע שאני מתקין אותה.שוב אודה לכם אם תעדכנו אותי מהי התוכנה הטובה היום בשוק ומהיכן אפשר להוריד אותה. בתודה מראש שי

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  19. Started by lol_minbet,

.

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  20. Started by moris1977,

היי! יש לי זיכוי בחנות זאת על סך 834 ש"ח. אני חייב לממש אותו ואני צריך מארז טוב +ספק לא ג'נרי 400W אני אשמח לקבל המלצה על איזה מבין המארזים אתם ממליצים עד סך של 400 ש"ח ותאמרו לי בבקשה האם מארזים אלה טובים ז"א חברה טובה ואיכותית. שימו לב יש 2 חברות: http://www.pccool.co.il/html/index.asp?c=1&sc=4 http://www.pccool.co.il/html/index.asp?c=1&sc=5

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  21. Started by ProMeR,

הזמנתי אוזניות: Tt Shock One. הזמנתי מ- KSP, ועלה לי 279 ש"ח במקום 470 ש"ח. איך האוזניות ביחס למחיר ? איך הסיבירה V2 USB ביחס לשוק וואן ? ההבדל מחירים הוא 150 ש"ח. היה עדיף לקנות סיבירה ?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  22. Started by ashkenazone,

מה עדיף לי לדעתכם לFAST SHOOTERS: א. G5 בלי פד? או ב. MX518 ואולי פד... ג. שניהם ב400 שקל גג כאילו שווה לי מאוד להשקיע עוד ולקחת עם הMX518 פד? או לקחת G5 עכשיו ובעתיד לקנות פד? או יש לכם הצעה אחרת טובה יותר ב400 שקל סה"כ?

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  23. Started by nivezrati,

אחים שלי אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית טובה ואמינה עם יכולת של פיתוח תמונה גם במחיר עד 1200 שקל רצוי שהמחיר יהיה פחות מ-1000 שקל בתודה ניב!

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  24. Started by zx1993,

מחפש כזו(מדפסת לייזר שחור-לבן, סורק ופקס) בתחום של 1500-2500 ש"ח. יש לברדר מדפסות שיודעות להבדיל בין שיחת טלפון לפקס (יתרון אדיר לבעל קו טלפון אחד). מאידך, טוענים שבמחיר הזה, קנון נותנת את המקסימום. הצעות?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  25. Started by drcoca,

מחפסת סורק לנגטיבים גדולים כמו צילומי פנורמיים ברפואת שיניים

• 0 תגובות
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים