ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
כתבתי בפורום לפני חודש לגבי מקלדת ואני ארצה לקנות אחת בחודש הקרוב אם ישאר לי תקציב מהsummer sale בSteam. אני מחפש מקלדת לגיימינג בסביבות ה200-300 שקל. ראיתי את ה CM Storm Trigger לפני חודש אבל מסתבר שכבר לא מוכרים אותה בארץ, ולהזמין מחו"ל יהיה בעייתי כי זה עוד יותר יגביה את המחיר. לגבי פיצ'רים: אני די תלוי מאוד במקשי מדיה, כבר ממש התרגלתי לזה כי היו לי כאלה בשלוש המקלדות האחרונות אז בכל צורה שהיא אני צריך מקשי מדיה. יהיה נחמד אם יהיו מקשי מאקרו משולבים אבל זה פחות חשוב לי. חוץ מזה לא ממש אכפת לי אם היא מכאנית או לא אבל אם היא כן אז אני יחסית רגיש לרעש, אז סוויטצ'ים שחורים לפי מה שהבנתי יחסית זולים ולא ממש רועשים, אז זה יהיה הכי טוב כי הם גם טובים לגיימינג לפי מה שקראתי. ח…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני מנסה את מזלי כאן - לא בטוח שתהיה לי תשובה. אני מחפש למשרד שלנו (כמה אלפי הדפסות בחודש) מדפסת חלופית. כרגע אנחנו עובדים עם לייזר משולבת של גסטטנר בעלות של כמה מאות שקלים כל חודש כ"חבילת שירות". זה נהיה קצת יקר בהתחשב בכך שבמהלך השנתיים שיש אותה לא נזקקנו לביקורי טכנאים אלא רק החלפות טונרים פעם בכמה זמן (בכל זאת, מדפסת איכותית). עכשיו אנחנו שוקלים אם להמשיך איתם, לעבור למדפסת+חבילת שירות של חברה אחרת או בכלל לקנות מדפסת טובה במיוחד ולהתמודד עם רוב הבעיות לבד, חוץ מתיקון אפשרי פה ושם. מכיוון שאני סומך על החבר'ה בפורומים האחרים באתר, באתי גם לפורום הזה. תנו עצות, מהנסיון שלכם. אם יש לכם המלצות על מדפסות ספציפיות זה גם טוב. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
-
ליתר דיוק, אני מחפש את המדפסת הזולה ביותר (גם בהתחשב בעלות הדיו שלה כמובן) שיש לה מגש להדפסה ישירה על דיסקים. תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף מארז והשנאי ( ) נראה נחמד, אבל יש לי פאנל שבולט החוצה בערך 1 ס"מ במקום כונן אופטי. היות ולשנאי יש דלת, אני לא בטוח אם זה יכנס... הדלת של המארז משאירה מקום לבליטות למיניהן או שהיא הדוקה?
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
יש לי את המדפסת C3183 של HP, הכל היה תקין עד שניסיתי להדליק אותה יום אחד ופשוט הנורה של הpaper jam והנורה של הcartridge jam שתיהן דלקו ביחד, בנוסף הנורות של הצילום (ש.ל. וצבע) דלקו, חיפוש קצר בגוגל העלה את האתר הבא: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01447224&tmp_track_link=ot_recdoc/c00652863/en_vn/c01447224/loc:2&lc=en&dlc=en&cc=vn〈=en&product=1146340 ניסיתי את כל הפתרונות באתר והבעיה לא נפתרה, המדפסת מחוץ לאחריות יש משהו אחר לעשות חוץ מלהפגיש אותה עם הפח זבל? תודה
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה בנוגע ל KVM אשר ברשותי. יש בידיי כמה KVM מסוג AUTOVIEW(מקווה שמוכר לכם השם) בעבודה. ה KVM הנ"ל, מניסיוני, יכול להשתרשר לעוד KVM, כך שבעצם ישנם שני KVM עם מסך אחד בלבד. האם מישהו התנסה בחיבור של יותר מ KVM אחד? כיוון שכשניסיתי לחבר 3, לא התבצע שירשור כמו שצריך. חרשתי על הנט ולא מצאתי, קראתי גם את ה Manual המוצר ולא מצאתי איזכור להאם אפשרי/לא אפשרי. מישהו מכיר/ראה/שמע/התנסה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את שני אלה ותהיתי אם מישהו מביא אחד מהם או את שניהם לארץ. USB-IRT הוא משדר IR שניתן לשלוט בעזרתו בממירים וכד' מהמחשב. www.usbuirt.com Sconi v2 הוא מקלט IR לשלט מיועד מדיה, החידוש הגדול שלו הוא שהוא יודע לכבות/להדליק את המחשב. www.jbmedia.de יש לו גירסה נוספת עם משדר רדיו שיודע לשלוט בהתקני חשמל אלחוטיים (למשל - לכבות את האורות כשרואים סרט, דרך השלט). מישהו מכיר או יודע?
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מחפש מצלמת אינטרנט שתהיה איכות וידיאו טובה מיועד למסך lcd תקציב עד 130ש"ח
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום,יש לי מערכת קולנוע ביתית מסוג samsung hte450k שמחוברת למחשב בכניסה אופטית. המערכת אמורה לספק סאונד בתצורת 5.1 אבל כשאני בודק את הסאונד הרמקולי סראונד לא עובדים לבד אלא רק בשילוב עם הרמקולים הקדמיים רציתי לדעת איך אפשר לסדר את זה שהמערכת תהיה 5.1 וכל רמקול יתן סאונד בנפרד
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות בארץ או ב-Amazon (עם משלוח לישראל) אוזניות Over-ear גיימינג עם מיקרופון מובנה, שמתחברות למחשב עם USB. מעדיף שהשליטה של הווליום תהיה מהאוזניות עצמן. אני גם מעדיף שהמירופון יושתק על-ידי הרמתו כלפי מעלה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. בגלל שהMX-518 שהיה אצלי בערך שנתיים התחיל לעשות בעיות אז החלפתי אותו . רציתי לקנות שוב את הMX518 אבל כשראיתי בחנות את הMX400 וניסיתי אותו אז הוא היה לי יותר נוח מאשר הMX518 . עכשיו לי שאלה . את הגלגלת של העכבר אפשר להזיז ימינה ושמאלה . אבל אני לא צריך את זה . אני צריך רק את הכפתור עצמו (כשלוחצים על הגלגלת) אבל זה נורא קשה ללחוץ כי זה כל הזמן נלחץ לי על הצד . השאלה שלי זה אם אפשר לשנות את שני הכפתורים האלה שיעבדו כמו הכפתור הרגיל של הגלגלת? זאת אומרת שאם יזיז את הגלגלת שמאלה או ימינה אז זה יעבוד כאילו שאני לוחץ על הגלגלת עצמה. תודה וסליחה אם אני לא כל כך מובן (אני עייף) .
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למקלדת ועכבר שמאלי טוב לגיימרים הייתי יכול למצוא לבד אבל אני שמאלי ואני לא מוצא עכברים לשמאליים.. =\ וסך הכול שניהם אמורים לעלות בערך 300 ש"ח.. תודה מראש =]
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
לא הבנתי אם יש לו מאוורר מקדימה למטה או לא...אם כן איך הכלוב להארדיסקים לא מפריע? ומה זה הפילטר הזה?
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
כרגע יש לי razer BW4 והיא אחלה מקלדת , רק שתאורת המקשים בעברית כמעט ולא קיימת יש לי גם G413 של לוג'יטק שהיא מקלדת זוועת עולם להקלדה רגילה (סובלת מבעיות double typing / chattering ) אבל התאורה בעברית קצת יותר טובה . אין לי צורך ב RGB , מספיק צבע אחד , עם אפשרות לשלוט על עוצמת התאורה . אני גם לא מחליף את ה BW4 , זה למחשב נוסף . לא מפריע לי אם היא TKL או רגילה , העיקר שיהיה אפשר להקליד עליה ללא בעיות + משחקים מדי פעם . תודה
-
- 0 תגובות
- 306 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם! מחפש המלצה לסט מקלדת ועכבר אלחוטיים, עם משדר RF. בעלי טווח קליטה גדול ואפשרות שליטה על המחשב גם מחדר אחר.
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
MDRED21LP אזניות איכות מבית סוני מתאימה לנגני iPOD זה מה שמפרסמים באתר האם בגלל שזה מתקים ל-IPOD זה לא יתאים לי למינידיסק?
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אז ככה... אני בתהליכי שדרוג ציוד הגיימינג שלי שהוזנח בשנה האחרונה בעקבות חוסר זמן נכון לעכשיו זה הציוד שלי עכבר- Zowie EC1 EVO משטח - Qck+ מקלדת-Ducky Shine 3 MX RED Switches אוזניות - במשך 4 שנים השתמשתי בATH-700 , לפני כמה ימים רכשתי את הSennheiser G4ME ONE White - חייב לציין שאני מאוד מרוצה מהאוזניות !!! בכל מקרה - אתמול בצעתי רכישה של משטח חדש Artisan Hien Soft L Red Whine דרך האתר הרשמי של Artisan לפי סיקורים , המשטח פחות או יותר גדול כמו הQCK שלי , הרבה הרבה יותר איכותי והצבע האדום פשוט קנה אותי : D עכשיו מה שאני מחפש כבר כמה ימים זה שדרוג המקלדת ( שנראה כסיכוי קלוש ותיכף אסביר למה ) ושדרוג העכבר ! נתחיל בעכברים: משלל העכברים שזרוקים לי מתחת למיט…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה שמעתי על תקן USB ON THE GO אשר אמור לאפשר חיבור של שני התקני USB אחד לשני ללא מחשב בניהם. רציתי לדעת אם מישהו שמע עם יישומים של התקן החדש ואם תכלס אני יכול להעביר קבצים מהמצלמה הדיגיטלית לאיזשהו נגן MP3 מבוסס HD. קישור בנושא : http://www.usb.org/developers/onthego גדי
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אלו רמקולים למחשב נחשבים היום הכי טובים בשוק ? המדובר הוא על רמקולים 2.1, כשבגדול אני מתלבט בין לוג'יטק, קריאייטיב ומייקרולאב.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השימושים הם מוזיקה, סרטים משחקים, מעוניין במערכת 2.1 או 2. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחפש כרטיס טלביזיה שתומך בהקלטה וצפייה של HD, ושתומך בשידורים דיגיטלים ואנלוגים, ושיהיה גם כרטיס עריכת וידאו עם חיבור האודיו ווידאו וחיבור s-video ושיהיה לו חיבור PCIE מכיוון שזה חיבור יותר מיתקדם. אני רוצה כרטיס שיש לו את כל מה שרשמתי באיכות הכי טובה, אני מוכן להשקיע את 1500 שקל.. אתם מכירים כרטיס כזה?
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה בלמצוא לי מקלדת ועכבר מתאימים בגלל שהעכבר האחרון שלי razer deathadder elite croma מחליק לי מהיד( כנראה שקצת גדול בשביל היד שלי) וגם בזמן שאני מרים אותו טיפה החיישן של העכבר קולט את פד העכבר בגובה שאני לא רגיל אליו. אני מכור ל- cs go ככה שדברים קטנים כאלה יכולים להוציא אותי מדעתי, אני מעוניין נטו בביצועים של העכבר ואיכות הבנייה שלו(לאחיזה טובה יותר ומשקל של בערך 95 גרם) לא מעניין אותי כל הכפתורים הנוספים. לאחר שחיפשתי באינטרנט חשבתי ללכת על: Mionix castor(כנראה שאפשר להזמין רק מחול) או Zowie ec2-a(גם כנראה רק דרך הזמנה מחול) אני רוצה לשאול מה דעתכם עליהם? אם למישהו יש אותם ויכול להמליץ או להיפך? או אולי יש לכם המ…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום באיזה חנות בארץ ניתן להשיג את הסט הזה?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1006517811&start=0]תוכנה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-