עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1532 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1187 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2139 חשבתי לקנות SUNBEAM SAMURAI + ספק 350W של FSP אבל זה יוצא 560 שקל.. אני רוצה משהו במחיר הנ"ל, +SUNBEAM CHAMELEON זה יהיה פצצתי ;D הספקים שמגיעים עם המארזים האלו אמינים ?

• 8 תגובות
    • 676 צפיות
  2. היי ^^^ בסביבות 200,300

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  3. Started by einpoklum,

אני מנסה ולא מצליח למצוא מאיפה לקנות מקלדת מתקפלת (כזאת: http://www.thinkgeek.com/computing/input/5a7f/ ) הייתי מזמין מארה"ב אם המשלוח לא היה עולה $40 ... מישהו יודע איפה אני יכול למצוא כזו? מצידי שיהיה דגם אחר, צבע אחר, לא אכפת לי - רק שניתן יהיה לגלגל אותה ולהתעלל בה.

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  4. אני כנראה יקנה את מארז של ANTEC שהספק שמגיע איתו הוא ANTEC SMART POWER 400 http://www.antec.com/specs/SP400_spe.html לדעתם הספק יחזיק ללא בעיה?

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  5. אני מחפש משהו איכותי ומדויק....

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  6. Started by shloosh,

אני מחפש ספק חזק עם ערכת סליבינג. שיחיזיק אוברקלוק לא מאוד כבד. שיספיק לי לשימוש בעתיד.. יש לי אפשרות להביא את זה מארה"ב Ultra X-Connect 500 Watt http://www.bjorn3d.com/read.php?pageID=1087&Submit=Go&cID=711 מה שדי חשוב לי זה שיירדו לי הטמפ' במארז ולמעבד, ברגע שיש לספק מאוורים טובים או מוציא עוד אוויר מהמארז.

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  7. Started by Stick2it,

צריך עכבר טוב לעבודה בעיקר עם PHOTOSHOP. משהו שיהיה מדויק ונוח. תודה.

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  8. בעקרון המוצר שאני מחפש צריך להיות: - קופמקטי (אם אפשר לקנות נרתיק שיהיה גם ארנק וגם בשביל היומן זה פשוט גאוני) - קשיח (שלא ישבר מכל מכה..אני רוצה להסתובב איתו הרבה בכיסים וכאלה) - נוח לשימוש - בעל ממשק נוח... (הקלדה מהירה, תפריטים נוחים וכולי..) - בעל ארגונית נוחה - זו בעצם המטרה של הקניייה... צריך להיות ארגונית טובה מאוד. לגבי Mp3, מצלמה, אינטרנט אלחוטי, בלוטות' ושאר מיני גאג'טים - זה ממש לא עקרוני לי.. אינטרנט אלחוטי זה נחמד בשביל אימייל, אבל אני צריך יומן אלקטרוני - לא איזה גיימבוי משוכלל.. תודה רבהה רבה!

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  9. Started by bykeking,

כמו הכותרת, אני צריך מקלדת אלחוטית שפועלת ב-BT. אין הגבלת מחיר, רק שתיהיה איכותית. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  10. Started by netanelhugi,

קניתי כרטיס טלוויזיה "easycap" שמתחבר למחשב בusb. אחרי חיברתי אותו והתקנתי נכנסתי לתוכנה שקיבלתי איתו ורואים תמונה מטושטשת מאוד בסגול וירוק. מישהו יכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  11. Started by Dj Aviram.Y,

חיברתי מיקסר וקומפקטים למחשב...עכשיו שאני לוחץ פליי המוזיקה עולה ישר למחשב (בלי שום תוכנה).. אני לא צריך להפעיל את הווינאמפ... עכשיו אני רוצה לפתוח רדיו ולשדר את מה שאני עושה עם המיקסר....והרדיו בווינאמפ קולט רק מה שמתנגן מהווינאמפ!!!...אז מה עושים? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  12. שלום, יש לי כרגע את העכבר הבא: Microsoft Wireless Optical Mouse 2.0 - עכבר לא רע בכלל, די מדויק ואלחוטי. אני גיימר, ומרבה לשחק במשחק Counter-Strike: Source (ושאר הגרסאות, אמנם הרבה פחות ב-1.6 ו-CZ). לאחרונה חשבתי שאולי כדאי לרכוש עכבר חדש. בעצת חברי הגעתי למסקנה ש-Logitech MX 510 Performance Optical Mouse זה עכבר מצוין, בעל 800dpi resolution, ו- 5.8MegaPixel Data processing rate. אבל ישנם 2 עכברים יותר טובים שראיתי באינטרנט: Logitech MX 518 ו - Razer DiamondBack שניהם בעלי 1600dpi resolution (ב-MX 518 ניתן לבחור בין: 400dpi, 800dpi ו-1600dpi), לשניהם יש 5.8 MegaPixel, רק ל-MX 518 היו 8 כפתורים כאשר ל-DiamondBack היו 7. אני לא יודע באיזה לבחור ובאם כדאי? האם ארגיש בהבדל? …

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  13. 1-איך אני עושה שאני אראה על מסך מלא? כלומר שאני בא לקחת תמונה זה מראה לי על בקושי רבע מסך...איך אני עושה שזה יהיה על מסך מלא? 2-האם אני יכול לעשות דיליי? אילו שזה יצלם אחרי 3-5 שניות או משהו כזה? תודה

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  14. Started by Inertia,

שלום לכולם ברצוני לרכוש מחשב כף יד חדש ועם כמות הדגמים שיש (או לפחות כך נדמה לי) קשה מאוד להחליט... איפה אני יכול למצוא כתבה הסוקרת את הקיים היום בשוק או אפילו השוואות בין מכשירים קיימים? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  15. זקוק להמלצה עבור מדפסת לייזר צבע A4 המיועדת למשרד בינוני לשימוש מגוון של צרכי משרד אבל גם עבור תיקי מוצר עם איורים וצילומים בצבע יכולת הדפסת צבע טובה+ של תמונות (לא נדרשת איכות צילום) - חשוב מאוד להמחשות, סקיצות וכו' יכולת להדפיס על נייר בדיד עבה יכולת לעבוד ברשת יכולת ניהול צבע/איכות הדפסה (בדרייברים) אפשרות מניית הדפסות נבדקה הזירוקס 6120 והתוצאות גרועות נבדקה גם לקסמרק (לא זוכר דגם) אבל היא עפה מהמשרד מהר מאוד הייתה גם XEROX Phaser 8400 אבל ירדה עקב עלות תפעול גבוהה מאוד ובעיות אחרות תקציב 2000 ש"ח עם גמישות למעלה.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  16. Started by Chevy,

לאחרונה רכשתי מספר התקני USB. נתקלתי בבעיית מחסור במתח להתקנים. יש לי על הלוח אם 2 יציאות USB 1.1, כאשר אחת מהן מחוברת ל-HUB עם 4 יציאות (במסך, LG 795) [כבל מצלמה, מדפסת, סורק - ויש 1 לא בשימוש] ועוד יציאה מהלוח אם שאליה מחוברת מקלדת USB שבה גם יש HUB של 2 יציאות USB (אחת לעכבר ועוד אחת ל-DOK). השאלה שלי היא - אם אני מוסיף 4port PCI USB 2.0 ללוח אם, האם זה יעבוד ולא יגרום לבעיות מחסור במתח ? אני ממילא צריך לרכוש בכדי לנצל את ההתקנים שרכשתי כיוון שהם יכולים לעבוד ב-USB 2.0 כמו כן, המדפסת+סורק רחוקים מן המחשב בכ-1.5 מטר, חשבתי לקנות HUB שאליו אחבר את ההתקנים. לקנות עם HUB עם שנאי או רגיל שישתמש מן המחשב. ??? סה"כ התקנים שיש לי: לוח אם עם 2 יציאות USB 1.1 מסך עם HU…

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  17. Started by ofcourse,

היי אני מחפש מצלמת רשת - תקציב 100-150 אבל כמה שפחות יותר טוב (זה רק לאמא שלי) ומיקרופון תקציב סביבות 60 - חשוב לי שיקלוט טוב מ 60 סמ תודה

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  18. יש לי סורק hp2200C שמגיע עם HP Precision Scan LTX אבל כשאני מפעיל את התוכנה הוא כותב לי "Sory, scanner could not be initialize (Scanner not found). התקנתי VueScan, תוכנה לסריקה שעובדת על ויסטה באופן עקרוני היא עובדת אבל אני לא מרוצה ממנה, היא עושה לי בעיות עם הסריקה... מישהו מכיר תוכנה טובה לסריקה שעובדת על ויסטה וגם תתאים לסורק שלי ?

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  19. אני מתכוון לקנות אחד כזה השאלות הם: כמה מאוררים באים עים המארז כמה מקומות למאוררים יש במארז האם יש פילטרים למאוררים מאיפה אני יכול להשיג פילטר למאורר?

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  20. Started by Genom_g,

כמו שאתם יודעים לאחותי יש FX5200 חרא של כרטיס והוא כבר לא מעלה לה את המשחקים שהיא משחקת עכשיו אין לה הרבה כסף להשקיע יש לה רק 200 שקל עכשיו זה סכום זעום ובמקרה יש לי חבר שקנה כרטיס חדש למחשב ואת הישן הוא אמר שהוא יוכל להביא לי ב 100 שקל דרך אגב הישן שלו הוא Gefirce Ti 4200 עכשיו לפי מה שאני יודע הוא לא כרטיס חזק מאוד אבל הוא יותר מוצלח בהרבה מהFX5200 אז מה אתם אומרים כדי לה ב 100 שקל שאני יביא לה אותו ממנו ?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  21. אני מתכנן מערכת 3800/4200 כנראה עם 6800GS. 2/3 הארד דיסקים (1 חדש, 1 ישן, 1 לינוקס) וצורב DVD אני מוכן להוציא על מה שרשמתי למטה עד 1000 שקל ואפילו קצת יותר, אבל אני רוצה קצת שקט בחדר, ולא לחשוב עם זה המחשב שמרעיש, או שמישהו פתח תנור אמבטיה!!! אני לא מתכנן OC לפחות לא ב3 שנות האחריות. כמו כן הארד דיסק צריך קירור? האיוורור שבא עם הAMD מספיק טוב?

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  22. שלום לכולם, אין לי בכלל נסיון עם סוג החומרה הזה כך שאני לא מכירה יצרנים בכלל - זקוקה להמלצות. צריכה לחבר לפטופ (מהעבודה) ו -PC ללא DVI, רזולוציה סטנדרטית (1280X1024). עכבר ומקלדת USB אודיו רצוי אך לא חובה. יש אפשרות לפתרון גם לתקשורת (לא אלחוטית, מן הסתם)? אפילו לא לעבודה במקביל? (אם כבר לא להעביר כבלים - אז כבר) תודה.

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  23. Started by PhP dUdE,

התקציב לא מגודר אשמח להצעות. אמור לשמש בעיקר לNeed For Speed Underdround 2

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  24. Started by liordavid,

מחפש מדפסת לשימוש ביתי, בעלת פקס וסורק (שמתי עין על HP5610) הזרקת דיו/לייזר ? לטווח הרחוק, טיונר דיו, איכות

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  25. שלום אני רוצה לקנות עכבר יחד אם המחשב החדש שלי (שאותו אני קונה ב-TMS.co.il) אז חיפשתי עכבר שיהיה נוח לשים עליו את היד ומצאתי את זה: Genius Ergo 525 2000DPI Laser Gaming Mouse http://tms.co.il/product/3078 ואני צריך שתגידו לי מה הוא שווה ואם הוא אמין וכדי לקנות אותו?

• 0 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים