עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום לכולם - אני חדש פה ורציתי לבקש המלצה לספק כוח למפרט הבא: Intel Pentium D 930 Dual Core 3.0GHz 2X2MB LGA775 64BIT 8I945P-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E G.skill DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 5-5-5-15 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII כרטיס מסך: הצעה לספק לכרטיס: Sapphire Radeon X1800XT 512MB והצעה לספק לכרטיס: Sapphire Radeon X1900XT 512MB (כמו כן בעתיד אולי יתווסף עוד דיסק קשיח לרייד) תודה לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 661 צפיות
  2. אוקיי אז ככה. יש לי שני עכברים למחשב.חדש שהוא חלק מסט אלחוטי לוג'יטק ex110. השני הוא עכבר חוטי רגיל של מיקרוסופט wheel mouse optical 1.1a.הבעיה היא שעם החדש אני לא ממש מסתדר,הוא קטן לידיים שלי ולא ממש נוח.(משום מה לא נתקלתי בתלונות דומות לשלי) האם אפשר להעביר את הרכיבים הפנימיים של הלוג'יטק (האלחוטי) למיקרוסופט ? כך שהוא יהיה אלחוטי. אתם לא מבינים כמה הוא יותר נוח לי.אבל אני רוצה לשלב בין הנוחות לאלחוטיות. תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  3. כמו מדפסות האלה הענקיות שמדפסים על דף קרטון עבה כמו קרטון כרטסי ברכה כרטסייה עטיפה של דיסק.. מדפסת כזאת רק בקטן ואין הגבלת מחיר ..תעזרו בבקשה

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  4. אז ככה: יש לי תקציב של 1300 ש"ח למארז כולל ספק כוח. רצוי שהמארז יהיה יפה, ושהספק כוח יהיה טוב. יש לי מעבד AMD X2 3800 וכרטיס מסך 6600GT אז צריך ספק דיי חזק. מחכה לכם, תודה

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  5. Started by sheff2k1,

אני צריך מדספת הזרקת דיו עם ביצועים סטנדרטיים. רוב ההדפסות שלי יהיו בכלל טקסט שחור לבן, אבל מובן שאני צריך שהיא תהיה מסוגלת להדפיס תמונת צבע מלאה באיכות "סטנדרטית".

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  6. היי מה האוזניות האל-חוטיות למחשב הכי טובות עד 700 ש'ח? יש לי עכשיו את ה HYPERX CLOWD II והאם ממש לא נוכות לי אחרי כמה שעות של שימוש חשוב לי שהאוזניות יהיו קלות ונוכות אני מעדיף אוזניות שטובות בהכל (בטרייה, סאונד,משקל...) מאשר אוזניות שטובות מאוד במשהו אחד. חשבתי על ה Logitech G-733 האם הם טובות או שיש יותר טובות? תודה

7. אני מתכוון לקנות אחד כזה השאלות הם: כמה מאוררים באים עים המארז כמה מקומות למאוררים יש במארז האם יש פילטרים למאוררים מאיפה אני יכול להשיג פילטר למאורר?

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  8. Started by roadkill15,

אני מחפש את המצלמה הכי טובה שאפשר לקנות עד 150 ש"ח. אם יש משהו בהרבה יותר טוב קצת יותר יקר, תציעו גם. תודה לעוזרים. נ.ב. אם אפשר אז גם את הלינק לאתר המכירה וגם שהעלות הסופית, כולל משלוח, תיהי בטווח המחירים.

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  9. היי ^^^ בסביבות 200,300

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  10. אני רוצה לדעת אם המקלדת והעכבר האלו טובים למשחקים..!! http://ivory.co.il/product.asp?productid=2762&CatCode=412 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2686 http://www.kravitz.co.il/?CategoryID=385&ArticleID=919&Page=1 תגידו איזה עכבר הכי טוב ואם העכבר הלא אלחוטי טוב לגיימרים וגם המקלדת..!! תודה לעוזרים...!!!

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  11. Started by Mantis,

שלום אני קונה MX518 , כמה לדעתכם כדי לי להשקיע בפאד כדי להוציא את המירב מהעכבר הנ"ל? אני משחק קצת FPS וחשוב לי דיוק, אבל לא באופן קיצוני, אני בטח לא אשקיע יותר ממאה ש"ח בפאד.. יש איזה פאד מומלץ במחיר סביר? תודה!

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  12. Started by liordavid,

מחפש מדפסת לשימוש ביתי, בעלת פקס וסורק (שמתי עין על HP5610) הזרקת דיו/לייזר ? לטווח הרחוק, טיונר דיו, איכות

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  13. אני כנראה יקנה את מארז של ANTEC שהספק שמגיע איתו הוא ANTEC SMART POWER 400 http://www.antec.com/specs/SP400_spe.html לדעתם הספק יחזיק ללא בעיה?

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  14. שלום . אני צריך את עזרתם אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים שיהיו לטווח עד 2-3 מטר. למטרת משחקים ועבודה מרחוק. שמעתי שיש חיבור WIFI אשמח לשמוע על ההבדלים שכדי אוכל לבחור במקלדת טובה (אפשרי לחרוג מהתקציב אם צריך). תודה!

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  15. וכשאר אני משחק במשחקים לפעמים וכו'...גם שאלתי כמה חברים והם אמרו לי שגם אצלהם הספק מזמזם האם זה תקין? או שזה אומר שמשו דפוק בספק? המתחים נורמאלים הכול פועל רגיל יש לציין שהספק עבר כמה הפסקות חשמל שבהם נהרסו כמה רכיבים אך הם הוחלפו לתקינים...יכול להיות שההפסקות חשמל הם שגרמו לספק להתחיל לזמזם?

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  16. Started by Tov_Tov,

אוקיי אז ככה כשעשיתי הזמנה למחשב מנועה מחשבים גיליתי שאין להם את המארז RaidMax Scorpio שרציתי במלאי ולכן הם הציעו לי את המארז A-top X-Blade Gaming Case באותו מחיר של ה RaidMax עכשיו אני רוצה לדעת עם משתלם לי לחכות איזה שבוע בשביל הRaidMax או פשוט לקחת את ה A-top X-Blade Gaming Case מה שאהבתי בRaidMax זה הזרימת אוויר שלו והאפשרות המרובה של מאוררים וכמובן שאת העיצוב שלו ( ואכן אני מתכוון למלות את כל ה7 מאוררים ואף להוסיף אחד בגג ) בA-TOP יש את האפשרות למאוררים ל 2 מאוררים בגודל 120 מ"מ שזה נותן יתרון מבחינת הקול. אני לא ממש מכיר את ה A-TOP ולכן רציתי שתגידו לי מה אתם חושבים עליו מבחינת זרימת אווייר איכות וכו' בהשוואה לRaidMax ! ועוד משהו בקשר לספק של המארזים אני מתכוון…

17. או סתם שיחה .האם יש דבר כזה? אנני מדפיס הרבה עד 600 ש"ח תודה רבה נעם

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  18. Started by MadEddy,

טוב,מכיוון שאף אחד לא ענה לשאלה הקודמת שלי אני ניח שאני כבר אצטרך צורב DVD חדש איזו חברה הכי טובה לצורבי DVD? מה זה DVD+- ? מה זה DUAL LAYER ?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  19. Started by gshhar,

http://www.pchardware.co.il/docs/pd1719585368.htm איפה מתקינים את זה והאם זה שווה או ביזבוז של כסף?

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  20. Started by Aldryk,

שלום רב אני זקוק להמלצה למדפסת טובה ויש לי כמה פרמטרים שאני צריך שהיא תעמוד בהם: 1. הזרקת דיו צבעונית 2. משולבת - מדפסת, סורק ופקס. 3. שהפקס יהיה עצמאי (ללא קשר למחשב) - גם אם אין לו שפורפרת. 4. מחיר עד 800 שקל 5. שיהיו לה מחסניות דיו זולות יחסית (לא כמו של HP שעולות 300 שקל)... ** (יש לי חוויה טובה מלקסמרק, אז אם יש התלבטות - עדיף) ** (לגבי הסורק - עדיף Flatbed אבל לא חובה). האם אתם יכולים לכוון אותי לדגם (או מספר דגמים מצומצם) ספציפי? תודה רבה רועי

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  21. Started by bykeking,

כמו הכותרת, אני צריך מקלדת אלחוטית שפועלת ב-BT. אין הגבלת מחיר, רק שתיהיה איכותית. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  22. בעיקרון, אין לי בעיה עם חוטים. מע' ההפעלה : VISTA 64 (תמיכה/דרייברים?) שמוש כללי: אפליקציות שונות, כולל עיצוב 3D ומשחקים אני מקליד עיוור אבל גמיש בתצורת מקלדת - קשת, קימורים למינהם - הכל מקובל אם הנסיון מראה שזה ארגונומי לאורך זמן. אני לא צריך כפתורי מולטימדיה או תאורה פנימית. היתה לי מקלדת לוג'יטק בסיסית במשך כ-7 שנים ועכשיו יש לי A4TECH שנראית אחרי כמה חודשים גרוע מהלוג'יטק. נכון שבתקופה הזאת שיחקתי ב-PES-6 שהביא לי את הסעיף : אבל שכפתורים ישברו? פלסטיק שביר היה צריך להעצר במכון התקנים כמסוכן. עכבר: העכבר ששרד אצלי הכי הרבה זמן בינתיים - בשווי 20 ש"ח שנקנה בסופר אבל זה בתקופת החורף. בקיץ, מאחר ואני בלי מזגן, היד נוטה להזיע כך שאני צריך עכבר אטום ככל האפשר. בעיה שני…

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  23. Started by LLLLiran,

אני רוצה לקנות מארז חדש ואני מתלבט בין שתי מארזים אני רוצה לדעת מה יקרר לי יותר טוב הקירור יותר חשוב לי מהיופי COMPUCASE CI-6A19 WHITE NO PSU ואני יקנה לו עוד מאורר 120 או Sunbeam Transformer BLACK ואולי מאוחר יותר אני יקנה מאורר 120

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  24. Started by ohad651,

מישהו מכיר את החברה הזאת ELLA אמרו לי שזו חברה יפנית וזה דגם של מארז שרוצים לשים לי במחשב אבל אין לי מושג אם הוא טוב כמו שהם אומרים, תודה למי שיעזור

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  25. Started by poyzon,

נכון בכבל חשמל שיוצא מהספק יש ארבעה כניסות.. מה עושה כל אחת..וכמה זרם מעבירה... שתיים שחורים,צהוב ואדום. תודה רבה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים