עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ד ו ד,

אל פסק עבד בלי בעיות ומידי פעם נבדק תחת עומס. לפני זמן ניסיתי פעם ראשונה לקבוע בתוכנה זמן לכיבוי המחשב, המחשב אומנם נכבה אבל לצמיתות - הלך הלוח. השאלה שמענינת כרגע היא האם האל פסק פשוט מנתק את אספקת החשמל למחשב תוך זמן מתוכנן בלי קשר לפעילות במחשב, או שהמתח מופסק רק אחרי שתוכנת עזר כל שהיא מורידה את המחשב בצורה מסודרת.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  2. Started by Dimer,

יצא עידכון FIRMWARE ל - G5 אמור לשפר את הביצועים על משטחים בעייתיים http://www.theinquirer.net/?article=27923 להורדה http://www.logitech.com/index.cfm/downloads/software/US/EN,CRID=1792,contentid=11017,OSID=1,softwareid=11305,showinstructions=1

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  3. Started by ohad651,

מישהו מכיר את החברה הזאת ELLA אמרו לי שזו חברה יפנית וזה דגם של מארז שרוצים לשים לי במחשב אבל אין לי מושג אם הוא טוב כמו שהם אומרים, תודה למי שיעזור

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  4. Started by Regev,

בבקשה. תבנו לי מפרט של מחשב ללא מסך, שיעלה בארץ במחיר של 4500 ש"ח. תודה מראש. ואל תגידו לי - לך לרשימת המפרטים...

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  5. Started by whodosntlikeomri,

שלום, קניתי מארז SX1040BII של אנטק, רציתי לשאול אם יש אותו פה למישהו, הוא אמור להגיע מתי שהוא באמצא השבוע, רציתי לדעת איך המאווררים שלו וכמה הוא שקט הוא מגיע אם 2 מתוך 4 מאווררים כדאי להוסיף עוד 2? יהיה לי 5 דיסקים במארז חוץ מזה יש איזה דרך להשתיק את הדיסקים קצת? ושאלה אחרונה אם אני יחליף את המאווררים ליותר שקטים לאיזה מאווררים כדאי להחליף ראיתי שיש לטרמל טק חבילה כזאת של 4 מאווררים ופאן באס, איך הם? טוב קיבלתי אז קיבלתי את המארז נראה איכותי קצת יותר קטן ממה שחשבתי

6. Started by shloosh,

אני מחפש ספק חזק עם ערכת סליבינג. שיחיזיק אוברקלוק לא מאוד כבד. שיספיק לי לשימוש בעתיד.. יש לי אפשרות להביא את זה מארה"ב Ultra X-Connect 500 Watt http://www.bjorn3d.com/read.php?pageID=1087&Submit=Go&cID=711 מה שדי חשוב לי זה שיירדו לי הטמפ' במארז ולמעבד, ברגע שיש לספק מאוורים טובים או מוציא עוד אוויר מהמארז.

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  7. Started by Freeman,

לפני מספר ימים רכשתי מחשב שאליו אני רוצה לחבר סורק. בניגוד לרכיבי המחשב שאני טיפה מבין בעניין אין לי ממש מושג לגבי הסורקים של היום (היה לי סורק של Umax לפני 7-8 שנים והוא נשבר). אני מחפש סורק טוב לשימוש ביתי שאני יוכל לסרוק איתו תמונות באיכות גבוהה. אין לי שמץ מה המחיר הסטנדרטי של סורק טוב היום כנ"ל לגבי הנתונים לגבי הסורקים של היום (DPI, נפח צבע, גודל סריקה וכו'). אודה לכם אם תמליצו לי על סורק שולחני טוב שלא עושה בעיות, שגודל הסריקה יהיה מעל A4 ושיהיה טיפה מעל הממוצע. בתודה....

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  8. Started by master whilee,

נשרף לי הספק כוח של המחשב הנייד שלי, Compaq Presario 2100. מישהו יודע כמה אמור לעלות לי אחד חדש? וגם מאיפה אני יכול להשיג...

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  9. Started by moris1977,

היי! יש לי זיכוי בחנות זאת על סך 834 ש"ח. אני חייב לממש אותו ואני צריך מארז טוב +ספק לא ג'נרי 400W אני אשמח לקבל המלצה על איזה מבין המארזים אתם ממליצים עד סך של 400 ש"ח ותאמרו לי בבקשה האם מארזים אלה טובים ז"א חברה טובה ואיכותית. שימו לב יש 2 חברות: http://www.pccool.co.il/html/index.asp?c=1&sc=4 http://www.pccool.co.il/html/index.asp?c=1&sc=5

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  10. Started by reviZor,

האם המארז של TT סדרת ה: xaser III שווה את הכסף??? והאם הספק שמגיעה איתו לא צורך תחליף???

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  11. Started by nivezrati,

אחים שלי אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית טובה ואמינה עם יכולת של פיתוח תמונה גם במחיר עד 1200 שקל רצוי שהמחיר יהיה פחות מ-1000 שקל בתודה ניב!

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  12. Started by Jesper,

לצורך סריקת אלבומים ישנים אני רוצה לקנות סורק בתקציב של עד 500 ש"ח. אני לא מחפש מכשיר משולב אלא סורק בלבד. חשוב בעיקר שיסרוק במהירות. אם אפשר רצוי גם שיתאים לסרוק דפי A3. מישהו מכיר ויכול להמליץ לי מה לקנות?

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  13. Started by seanix900,

אני צריך פאד טוב לעכבר BLACK ELEMENT יש למישהו מה להציע??

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  14. Started by roi777,

שלום! אני צריך המלצה למדפסת פשוטה ביותר שתהיה זולה מאוד והדיו שלה זול מאוד והאיכות לא כ"כ חשובה כי אני מדפיס בעיקר דברים שלא משנה האיכות אבל אני לא רוצה שיהיה גרוע. עד היום הסתדרתי יפה עם Canon i320 אבל כנראה שהיא התעייפה (למרות שיתכן שהבעייה בדיו, כי קניתי דיו שמהתחלה היה נראה דפוק). מה אתם אומרים למשל על Canon ip1800? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=576982 אשמח לקבל את עצתכם. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  15. שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה כל פעם שאני מפעילה תמדפסת המשולבת שלי[HP PSC 1315] היא מדפיסה TEST PAGE[כזה דף עם קשקושים עליו] מה אפשר לעשות? אושר

16. Started by arkadur,

כבר זמן רב אני שם עין על המקלדת הנ"ל בגלל: 1. מקשים מוארים 2. תצוגת LCD 3.לחצנים לתכנות אישי מצד שני, אני לא יודע איך היא מתמודדת מול הRAZOR (שאי אפשר להשיג בארץ עדיין) דבר אחר שחשוב לי, הוא גובה המקלדת.. אני מעדיף מקלדת כמה שיותר דקיקה (כמו בלפטופ) אשמח לשמוע חוות דעת על המוצר, בעיקר בהקלדות ממושכות..

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  17. Started by TUCG,

Model HP Scanjet 2400C Optical scanning resolution Up to 1200 dpi Hardware scanning resolution Up to 1200 x 1200 dpi Enhanced scanning resolution Up to 999999 enhanced dpi Bit depth 48-bit Gray scale levels 256 Scan speed in preview mode 12 secs Scan speed (OCR, A4) < 45 secs Scan speed footnote * Scan Speed: results of HP internal tests carried out on a 1.70 GHz HP Vectra PC with 256 MB of RAM/Microsoft® Windows® 98; scan speed, preview: the scanner lamp has been warmed up and time is measured from mouse click/button push, ending when the image of the platen is visible and the user has control. Maximum scanning size 21.59 x 29.72 cm Dimensions (W x D x H) 458 x 275 x …

18. Started by maxwell10,

התקנתי צורב DVD ישן, הבעיה היא שבכל פעם שמכניסים דיסק (DVD או CD) וסוגרים את המגש אז אחרי 4 שניות לעכרך המגש יוצא בעצמו. מה אפשר לעשות והאם זה קשור לג'מפר שיש בחלק האחורי של ה DVD?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  19. Started by SlipY,

שלום לכולם, לפני כ6 חודשים הזמנתי 7 ספקים מסוג XPC Shuttle 250W SilentX הספקים עבדו מעולה והתחלתי לבצע איתם פרוייקט מסויים אך כעת שתי החברות היחידות ( Spiritus , CD-LOG ) הפסיקו לייבא את הספקים לארץ. דרושים לי עוד 7 ספקים ואין לי מושג מהיכן להשיג אותם. יש למישהו הצעות ?

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  20. Started by dragon772,

איזה ספק אני יצטרך בשביל הכרטיס הזה?

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  21. צריך עזרה בבחירת אל פסק בסכום של 400 שקל פחות או יותר למפרט שלי.. פנטיום 4 630 1 גיגה זיכרון 6600 רגיל כ.טלוזיה 2.כרטסי רשת מסך 17 מאג 770T ואם אפשר על הדרך אל פסק שיחזיק 2 מחשבים את הפנטיום 4 שלי ועוד פנטיום 3 ביחד..והמחיר לאחשוב לאל פסק הזה רק לדעת..שהוא חזק

• 7 תגובות
    • 627 צפיות
  22. שלום, העניין שלי הוא כזה, המחשב שלי לא הכי חדש ואני רוצה לגבות כמות גדולה של מידע על מקור חיצוני למקרה של שריפת ההארדיסק או משהו בסגנון. מדובר בעשרות ג'יגות, ואיני יודע אם כדאי פשוט לקנות עוד הארדיסק, לגבות עליו את החומר ולזרוק אותו באיזו מגרה עד שיקום הצורך בו, או שיש איזו דרך יותר יעילה ואף יותר זולה מהארדיסק חדש. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  23. Started by Tik-Tak,

טעות סליחה

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  24. Started by Aviv C,

יש לי מחסנית צבעונית שקניתי לפני כחצי שנה אבל לא הייתי צריך אותה ולכן השארתי אותה בקופסה המקורית. אתמול כשהכנסתי אותה למדפסת לא הודפס לי צבע צבעוני בכלל. כנראה שהיא התייבשה נכון? מה אני צריך לעשות כדי להשתמש בה?

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  25. Started by x-dude,

היי חברה אני צריך עזרה אני מחפש בנרות ספק כח (לא משנה לי איזו חברה) בין 300 ל 400W והכי חשוב שיהיה 260V!! 250V גם בסדר,ניסיתי אתרים בארץ וכמעט לכולם אין מידע על הוולט,ניסיתי טלפונים,רוב החנויות לא מבינים כלום (לאיזה מצב הגענו) אז אם מישהו יכול לתת לי חנות באיזור חיפה,או חנות online אני אשמח,קצת דחוף כי נשרף לי הספק כח (השלישי שלי לכן אני צריך 260V) תודה

• 4 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים