עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. קניתי את הפד הזה היום וכשבתי הסיתה מדדתי אותו על האריזה כתוב שהאורך שלו הוא 320/285mm כשמדדתי אתו יצאה שהאורך בסדר 320 אבל הרוחב יצאה 265mm שתי ס"מ קטן יותר למי שיש את הפד הזה תבדקו בבקשה את הגודל שלו ותגיבו האם גם אצלכם הרוחב קטן יותר ב 2 ס"מ תודה!

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  2. Started by i-pink,

מחפשת עכבר אלחוטי זעיר.

3. Started by mostwanted,

שלום לא ידעתי איפה לפתוח את התראד הזה אבל אני חושב שכאן זה מקום מתאים בכל מקרה אני רוצה לקנות מצלמת וידאו טובה ואם למישהו יש המלצה אז בבקשה שיגיד התקציב הוא עד 2000 שקל רצוי כמה שפחות כלומר המצלמה הכי משתלמת מבחינת עלות וביצועים תודה .

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  4. או מחנות נועה מחשבים או מפנדה הרמקולים ישמשו לשמוע מוזיקה אני צריך סט רק של רמקולים בלי סאב כי אין לי מקום

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  5. היי אנשים הכונן dvd של אחותי שבק חיים לכל חי.אני כעת מחפש לה כונן dvd בסכום של עד 400 ש"ח +. אודה לכם אם תמליצו לי על הכונן הכי טוב בטווח המחירים הזה. עשיתי סקר קטן ולמען האמת די התבלבלתי.חלק אמרו לי asus חלק אמרו לי aponer <מה זה?> חלק סוני חלק טושיבה...בקיצור אני מאוד אשמח לי אם תתנו לי את שם הכונן הכי טוב <וגם מספר דגם> נ.ב .-יש לציין שאני בור ועם הארץ בנושאי מחשבים אז הבנתי שצריך תוכנה מסויימת להפעלת ה-dvd ברגע שאני מתקין אותה.שוב אודה לכם אם תעדכנו אותי מהי התוכנה הטובה היום בשוק ומהיכן אפשר להוריד אותה. בתודה מראש שי

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  6. Started by lol_minbet,

.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  7. Started by gshhar,

http://www.pchardware.co.il/docs/pd1719585368.htm איפה מתקינים את זה והאם זה שווה או ביזבוז של כסף?

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  8. Started by ProMeR,

הזמנתי אוזניות: Tt Shock One. הזמנתי מ- KSP, ועלה לי 279 ש"ח במקום 470 ש"ח. איך האוזניות ביחס למחיר ? איך הסיבירה V2 USB ביחס לשוק וואן ? ההבדל מחירים הוא 150 ש"ח. היה עדיף לקנות סיבירה ?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  9. Started by doker,

קודם כל רציתי לדעת אם יש אותו בIVORY כי באתר שלהם אין גרסת מחשב אבל הם כותבים באייבורי ניתן להשיג את כל סוגי בקרי משחק והגהים מהחברות המובילות: Logitech,Microsoft,RockFire ועוד.... ועוד שאלה היא איך הוא נטען? דרך כבל USB ?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  10. Started by elad-k1,

שלום אני רוצה לדעת יש בפנאל הקידמי של המארז אני רוצה להוציא אותו ויש שם 6 קליפסים שאתה לוחץ על שתיהם מלמעלה ומלמטה ואז זה אמור לצאת וזה לא יוצא מה עושים בבקשה

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  11. Started by poyzon,

נכון בכבל חשמל שיוצא מהספק יש ארבעה כניסות.. מה עושה כל אחת..וכמה זרם מעבירה... שתיים שחורים,צהוב ואדום. תודה רבה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  12. היי שלום! מה נשמע? איך המדפסת יכולה לזהות דיו חלופי? והאם זה אומר שאני צריך להשקיע בדיו לא חלופי עבורה? האם לדעתכם יכול להיות שנוצר כבר נזק וגם אחרי שאשקיע היא לא תעבוד? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  13. שלום, יש לי כרגע את העכבר הבא: Microsoft Wireless Optical Mouse 2.0 - עכבר לא רע בכלל, די מדויק ואלחוטי. אני גיימר, ומרבה לשחק במשחק Counter-Strike: Source (ושאר הגרסאות, אמנם הרבה פחות ב-1.6 ו-CZ). לאחרונה חשבתי שאולי כדאי לרכוש עכבר חדש. בעצת חברי הגעתי למסקנה ש-Logitech MX 510 Performance Optical Mouse זה עכבר מצוין, בעל 800dpi resolution, ו- 5.8MegaPixel Data processing rate. אבל ישנם 2 עכברים יותר טובים שראיתי באינטרנט: Logitech MX 518 ו - Razer DiamondBack שניהם בעלי 1600dpi resolution (ב-MX 518 ניתן לבחור בין: 400dpi, 800dpi ו-1600dpi), לשניהם יש 5.8 MegaPixel, רק ל-MX 518 היו 8 כפתורים כאשר ל-DiamondBack היו 7. אני לא יודע באיזה לבחור ובאם כדאי? האם ארגיש בהבדל? …

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  14. אם אני לא טועה זה מתחבר לי ב-PCI... התקציב הוא 100 ש"ח +-... יהיה די רצוי אם אפשר לקבל יחד עם הכרטיס גם כמה חיבורי USB II... זה לא יהיה רע ואני מוכן לעלות את התקציב בשביל זה... תודה לעוזרים מראש נ"ב החיבור FIREWARE זה בשביל לחבר מצלמת וידאו דיגיטלית אז שיהיה בהתאם...

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  15. Started by sharon669,

אני מחפש KVM העכבר והמקלדת שלי USB ויש לי 4 מחשבים 3 מהם עם יציאה רגילה ואחד עם DVI יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  16. Started by Spaik,

יש לי כרגע את המארז הזה http://pch.co.il/docs/pd1559302545.htm איך הוא? המעבד AMD 2400 שלי הוא על 55 מעלות בערך עכשיו ויש לי קול מאסטר אירו 7+. 1. איך הטמפ' של המעבד עם הגוף קירור הזה זה גבוהה מדי לא??? אמרו לי בגלל שהזרימת אוויר במארז לא טובה אז אני רוצה לשפר וכחלק מזה אולי להחליף מארז לאיזה מארז כדאי לי להחליף? בתקציב של 400 שקל בערך אני לא צריך ספק תודה רבה

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  17. Started by sheff2k1,

אני צריך מדספת הזרקת דיו עם ביצועים סטנדרטיים. רוב ההדפסות שלי יהיו בכלל טקסט שחור לבן, אבל מובן שאני צריך שהיא תהיה מסוגלת להדפיס תמונת צבע מלאה באיכות "סטנדרטית".

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  18. Started by oryosef1,

שלום אני מחפש דרייבר לסורק hp2300c שיתאים לויסטה 64. באתר של HP רשום שוויסטה לא תומכת לסורק. ניסיתי להוריד את הדרייבר של XP אבל אי אפשר להתקין אותו על ויסטה יש פתרון או שאין סיכוי שהסורק הזה יעבוד בויסטה? עוד שאלה אני מעונין לקנות כרטיס טלוויזיה שיוכל להקליט תוכניות מ- HOT ולכן כמו שהבנתי אני צריך כרטיס דיגיטלי הבעייה שבזאפ אין כרטיסים דיגיטליים. מאיפה אפשר להשיג כרטיסים כאלו? תודה לעונים

19. Started by shahar0592,

יש לי מחשב של ABIT והוא תומך ב-UGURU אך השעון שלי נהרס איפה אני יכול להסיג אחד חדש (היה מאוד שימושי)??? תודה מראש שחר פארן

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  20. שלום קניתי מחשב קדש והמארז שלו זה 69U6 של ויש שם יציאה לUSB קידמי. פתחתי את איזור שצריך להיות הUSB אבל אין שם את היצאה. יש שם תשתית לזה אבן אין שם לאן לחבר זה רק(יש שם חור שצריכים להיות היציאות אבל הם לא שם) רציתי לדעת למה זה. יש לזה אולי קשר ללוח אם שלי. זה הלוח: K8NF-9 רציתי לדעת למה לא חיברו לי ואם אני יביא את זה למשהו הוא יוכל לחבר לי אותם או אם יש אפשרות שאני יעשה את זה תודה מראש

21. Started by Tik-Tak,

טעות סליחה

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  22. Started by idodos,

האחת - HP officejet 4355 לינק: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6148 השניה- Lexmark X5470 לינק: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6487 לא יודע למה של ה HP כזה יקר, ב-office depot מוכרים אותו באותו מחרי כמו את הלקסמרק (590 ש"ח). ככה שהם אותו מחיר מבחינתי.( גם נועה וגם אופיס דיפוט קרוב לי לבית). א. אז מה עדיפה מביניהם ? מבחינת איכות הדפסה וסריקה והפקס... מהטלפון לא אכפת לי בכלל ... או אולי יש עוד אופציה במחיר הזה (עד 600 ש"ח) שהיא גם מדפסת , סורק ופקס ? ב. מה אומר שה-HP היא "מדפסת טרמית" ? לקנות לה צבעים חדשים יעלה יותר מללקסמרק ? תודה.

23. Started by Jesper,

לצורך סריקת אלבומים ישנים אני רוצה לקנות סורק בתקציב של עד 500 ש"ח. אני לא מחפש מכשיר משולב אלא סורק בלבד. חשוב בעיקר שיסרוק במהירות. אם אפשר רצוי גם שיתאים לסרוק דפי A3. מישהו מכיר ויכול להמליץ לי מה לקנות?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  24. Started by tal_levi1000,

מה ההבדל בין ה Razer Copperhead לבין ה Razer Plasma Diamondback חוץ ממנוע ליזר נגד מנוע אופטי ומה ההבדל בין הצבעים? Chaos green anarchy red tempest blue למה הכחול הכי יקר?

• 4 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.