עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. תקציב הוא לא גורם מגביל יותר מדי, ואפשר לחרוג ממנו אם מדובר ברכישה ממש כדאית. המדפסת צריכה להיות צבעונית (כך שאני לא מעוניין בלייזר שחור לבן), לכלול פקס וסורק, והפרמטר הכי חשוב הוא האמינות, שכן במכשירים משולבים כל תקלה משביתה לך פונקציונליות רבה. תודה מראש לעונים.

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  2. שלום לכולם, עד היום הייתה לי בבית מדפסת הזרקת דיו אחת מהפשוטות, canon pixma i1000, שעלתה לי בזמנו 300 ש"ח ואני מאוד מרוצה ממנה - מדפיסה במהירות טובה, לא זוללת דיו והראשים שלה נורא זולים (30 ש"ח בערך). אנחנו רוצים לקנות פקס לבית, ונראה לי שעדיף כבר לקנות מדפסת חדשה משולבת כי זה יותר חסכוני. אני מחפש משהו באותם סטנדרטים - לא רוצה להדפיס תמונות ברזולוציה עד רמת החצ'קון, אני מדפיס בעיקר שחור לבן ואם צבע אז זה לכותרות. חשוב לי מאוד שהדיו לא יהיה יקר (שונא להוציא מלא כסף על זה), ובעיקר שיהיה אמין וקל לתפעול. canon עשו אותי מאוד מרוצה מהבחינה הזו עד כה. רעיונות?

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  3. שלום לכם, אני מחפש מדפסת משולבת שהשימוש העיקרי בה יהיה בפקס, אחרי בדיקה קצרה הבנתי שיותר משתלם לקנות מדפסת משולבת ולא פקס יעודי שהמחיר שלו זהה למחיר של מדפסת משולבת. הנתונים של המדפסות מבלבלים ולא כ"כ ברורים אז אני אשמח אם תוכלו ליעץ לי על מדפסת משולבת מתאימה שיש בה פקס נורמלי שעובד בצורה מהירה ונוחה. איך המדפסת הזאת: http://www.colors-il.com/product2.asp?codeproduct=2762 עוד מדפסת מאותה חברה, אבל מדגם שונה: (יש הפרש במחיר, אבל לא הבנתי כ"כ מה ההבדל בינהן) http://www.colors-il.com/product2.asp?codeproduct=2956 רב תודות לכם!

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  4. לא חובה להשתמש בכל הכסף - אם אתם אומרים שמדפסת ב600 שקל תספיק אז סבבה, צריך שהמדפסת תהיה חסכונית כמה שאפשר בדיו - ראש נפרד לכל צבע (לא כל כך מבין בזה אבל הבנתי שזה עוזר לחסוך) צריך שאפשר יהיה לסרוק ולהדפיס ללא תלות במחשב, בנוסף לקבל פקסים ללא תלות הייתי באופיס דיפו המליצו לי את הHP OfficeJet 6413 , מה דעתכם? לא מבין בנושא, אז כל פיסת מידע תהיה מועילה, תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by doker,

אני מחפש מדפסת עם מכונת צילום סורק פקס ותמיכה בWIFI המדפסת היא לשימוש ביתי. רצוי שתיהיה חסכונית בדיו

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  6. Started by o07,

בחנות מחשבים המליצו לי על ה -J4580 ב400 שח שהיא גם סורקת גם פקס וגם מדפסת. שווה לקנות או שיש המלצות יותר טובות?

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  7. Started by edeNF,

אני לא ממש מבין במדפסות אשמח עם תמליצו לי על אחת טובה, יש לי מספר דרישות מהמדפסת: - חייבת לעבוד ב Vista 64bit (אני קונה מדפסת חדשה בעיקר בגלל שהקודמת לא תומכת ב 64 ביט) - חסכונית בדיו (דיו זול ומספיק להרבה הדפסות) - אם נכנס בתקציב משולבת אז עדיף משולבת. תודה.

8. Started by benor,

אני רוצה מדפסת, שיהיה לה לכל צבע ראש דיו נפרד. (או לפחות צבעי היסוד). ואם כבר שתדפיס תמונות באיכות גבוהה ושהדיו יחזיק לי לזמן מה שלא יגמר כ"כ מהר, בגלל זה אני רוצה שיהיו מספר ראשי צבע. עכשיו יש לי Hp Deskjet 930C אני מרוצה ממנה אבל הבעיה שלה זה הדיו היקר ושהוא נגמר מהר. אין לי העדפה לחברה כלשהי, העיקר שהיא תהיה טובה.

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  9. יש לי מדפסת HP 815C, והיא די נדפקה ועושה מלא בעיות. אז אבא שלי רוצה לקנות מדפסת חדשה. המדפסת מיועדת להדפסת עבודות בלבד (עבודות לאוניברסיטה ולתיכון), ואולי מדי פעם (פעם בחודשיים בערך), אני מדפיס תמונת שלמות (אחת או שתיים). אז בעצם אני לא ממש מעוניין שתהיה איכות מצויינת לתמונות (כי אז המדפסת תעלה הרבה יותר), אלא איכות רגילה שאפשר להבין ממנה מה יש בתמונה. ואם אפשר בבקשה תמליצו לי על מדפסת שיש לה צבעים שנמכרים בזול, ולא כמו מדפסות מסוג HP, שהצבעים שלהם נמכרים ב-400 ש"ח (צבעוני ושחור). וגם מדפסת שלא זוללת הרבה דיו. וכמו שאמרתי, התקציב, הכי גבוהה, הוא 300 ש"ח, ויהיה אפילו עדיף אם תמליצו לי על משהו זול יותר.

• 8 תגובות
    • 912 צפיות
  10. Started by sheff2k1,

אני צריך מדספת הזרקת דיו עם ביצועים סטנדרטיים. רוב ההדפסות שלי יהיו בכלל טקסט שחור לבן, אבל מובן שאני צריך שהיא תהיה מסוגלת להדפיס תמונת צבע מלאה באיכות "סטנדרטית".

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  11. Started by malcolmx9,

אני יודע שצריך להגדיר תקציב לפני שמתחילים בהמלצות, הבעיה היא שאני לא יודע כמה מדפסת טובה אמורה לעלות היום . אני צריך אותה לשימושים מאוד בסיסיים, הדפסת מצגות ומאמרים מהאינטרנט במהלך הלימודים באוניברסיטה בשנתיים הקרובות. מהירות הדפסה לא חשובה, איכות אולי קצת אבל לא מחפש את הטופ. אני משער שצריך גם צבעוני ולא רק שחור. כמה אני צריך מינימום להקציב לנושא?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום. צריך המלצה למדפסת טובה שכוללת פקס. אני לא מדפיס הרבה. כנראה אני שלח ואקבל יותר פקסים מאשר שאני אדפיס. אבל המדפסת צריכה להיות צבעונית>הזרקת דיו. חשבתי על הX5470/X5490

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  13. Started by UdiDani,

שלום . אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת (שתכלול פקס וסורק.) התקציב: 800¤.. האם יש המלצות? בתודה, אודי.

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  14. Started by erezb84,

היי, אני מחפש מדפסת, ליייזר, שחור לבן, עם הדפסה דו"צ אוטומטית. אין צורך בהדפסה צבעונית/מדפסת משולבת עם סורק וכו'. צריך משהו קטן ואמין. בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום, הייתי מעוניין לדעת איזה מדפסת+סורק+פקס יהיו טובים במחיר של 600+-. המדפסת צריכה רק להדפיס פקסים, ומידי פעם עמוד ציבעוני (כותרות). חשוב מאד: שיהיה נוח לשלוח ולקבל פקסים, ושאני לא אצטרך לעמוד ליד הפקס כדי לבדוק שהוא שואב את הדפים כמו שצריך כמובן שזה צריך להיות מחובר למחשב...כדי שאת הסריקות יהיה לי על המחשב... ושוב הדבר הכי חשוב זה הפקס יהיה מעולה... רצוי גם שהמדפסת לא תבזבז יותר מדי דיו... בבקשה רק המלצות אמיתיות, ואם מישהו לא יודע אז שלא יגיב... תודה מראש ערן.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by eXquiZz,

שלום אני רוצה לקנות מדפסת עם פקס במחיר של 500 ש"ח אני רוצה שהיא תיהיה חסכונית בקניית הדיו ובכללי חסכונית וגם מומלצת מאוד... כאילו שיהיה שווה לקנות אותה,למישהו יש המלצות בסכום? תודה רבה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  17. Started by roadrunner,

כמובן עיברית, יומן פגישות, סרטים ,תמונות וכו' ,GPS לא הכרחי תקציב כ-1500 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  18. Started by rk666,

אני מעוניין לרכוש מחשב כף יד, ואין לי מושג מאיפה להתחיל, מה הכי ממולץ בתקציב של 1000 שקל? האם יש צבעוניים(בתקציב)? כמה זכרון ממולץ לכאלה מחשבים אני לא מבין כלום בעניין שלהם, אשמח להמלצות

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום לכולם! מבקש המלצה למדפסת לייזר צבעונית משולבת. הייעוד שלה הוא להדפיס תמונות למטרת עסק, מדובר על כמוית, נגיד 50 דפי A4 בשבוע בצבע מלא, אם אפשר מידע כללי על המדפסת, הספק עבודה, מחירי טונרים, וכו' תודה רבה לכולם!!!

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  20. Started by שלמה הדג,

אני צריך המלצה למכישר משולב (מדפסת, פקס ומכונת צילום) מ 500 ש"ח עד ל800 ש"ח. ובבקשה, לא ישר לקפוץ על היקר יותר, הגמישות כמעט בלתי אפשרית. תודה.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  21. מחפש מכשיר קל לתפעול למשרד בינוני - שניתן יהיה להפעיל את הפקס שבו גם ללא חיבור למחשב (השימוש העיקרי בתקופה הקרובה) מכשיר הפקס הפשוט שברשותי זולל לי דפי קופי ללא הפסקה. לא מעוניין במכשיר בזבזני ולהוציא כל חודש מאות שקלים על מחסניות דיו - ולכן שוקל אולי לקחת מכשיר לייזר על בסיס טונר (שיש לו תחליפים בשוק ושלא מתייבש עקב אי שימוש) המליצו לי על HP LASERJET 2727NF (תמיכת HP בעייתית בארץ) - שוקל אולי גם חברות אחרות XEROX , BROTHER, CANON וכו'. תקציב 1500- 1000 ש"ח. מחפש מכשיר שכולל תמיכה טובה בארץ למקרה הצורך. אודה להמלצותיכם

22. Started by silky,

למשרד של אבי, אולי משולב עם סורק. תודה.

• 10 תגובות
    • 844 צפיות
  23. התחברתי עם בזק לפני שבועיים, ואני רוצה לקנות מכשיר פקס פשוט לבית, שאני מקסימום אשתמש בו איזה פעם או פעמיים בחודש. חשבתי לקנות סתם משהו פשוט ב-100 שקל, אבל אני רואה שהכל מתחיל מ-500 שקלים והלאה, ויש כאלה עם המלצות על הפנים בזאפ. אז למישהו יש נסיון עם פקס פשוט וזול, שעושה את העבודה וישמש לשליחת פקסים בודדים בחודש? חשבתי להתקשר לבזקסטור ולקנות דרכם פקס, אבל הם אפילו לא עונים לי ואין לי כוח ליסוע עד לת"א לחנות שלהם (שעה נסיעה).

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by dw,

צריך המלצה למסך 17" עד 1400 ש"ח וחשוב שלא יהיה במסך פסים מעצבנים.

• 38 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. Started by shainov,

צריך המלצה למסך טוב עם נגדיות טובה זמן תגובה מהיר (למשחקים וסרטים) אך שיהיה BLACK TO BLACK ולא GTOG לא משנה החברה אך אפשרי שתהיה חברה טובה כמו סמסונג LG ועוד.. התקציב שלי הוא 1200-1300 ש"ח בלבד..אודה למגיבים

• 1 תגובה
    • 557 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.