ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לדעת אם המקלדת והעכבר האלו טובים למשחקים..!! http://ivory.co.il/product.asp?productid=2762&CatCode=412 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2686 http://www.kravitz.co.il/?CategoryID=385&ArticleID=919&Page=1 תגידו איזה עכבר הכי טוב ואם העכבר הלא אלחוטי טוב לגיימרים וגם המקלדת..!! תודה לעוזרים...!!!
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום . אני צריך את עזרתם אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים שיהיו לטווח עד 2-3 מטר. למטרת משחקים ועבודה מרחוק. שמעתי שיש חיבור WIFI אשמח לשמוע על ההבדלים שכדי אוכל לבחור במקלדת טובה (אפשרי לחרוג מהתקציב אם צריך). תודה!
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי צורב CD של LG אשני ממש נהנה ממנו למרות שיש לי גם צורב DVD של נק אני עדיין אוהב את ה LG מהיר מאוד ואמין לאחרונה יש לי איתו בעיה!כל הזמן שאני סוגר את הדלת היא ישר נפתחת לי באותה שניה!אולי איזה 5 10 פעמים עד שהיא נסגרת לחלוטין! למישהו יש פתרון לעניין?
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מה ההבדל בין ה Razer Copperhead לבין ה Razer Plasma Diamondback חוץ ממנוע ליזר נגד מנוע אופטי ומה ההבדל בין הצבעים? Chaos green anarchy red tempest blue למה הכחול הכי יקר?
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם - אני חדש פה ורציתי לבקש המלצה לספק כוח למפרט הבא: Intel Pentium D 930 Dual Core 3.0GHz 2X2MB LGA775 64BIT 8I945P-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E G.skill DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 5-5-5-15 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII כרטיס מסך: הצעה לספק לכרטיס: Sapphire Radeon X1800XT 512MB והצעה לספק לכרטיס: Sapphire Radeon X1900XT 512MB (כמו כן בעתיד אולי יתווסף עוד דיסק קשיח לרייד) תודה לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 630 צפיות
-
-
בבית שלי בכל יום יש הפסקות חשבל ולא רק בחורף והתקציב שלי זה 800 שקל לאל פסק שמתאים למחשב שבדיוק הזמנתי המחשב שלי זה עם ספק כח רגיל של ZALMAN 400W ועם מעבד 4 ליבות INTEL CORE 2 QUAD EQ6600 מארז ATX STANDRT
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מה אתם מציעים? מהו המשטח הטוב ביותר שיש לדעתכם?אני רוצה משהו לא ענק מידי בגודל, אבל נוח, ושיאפשר דיוק מירבי בתנועות הקטנות, אך גם לפתח קצת מהירות ומינימום קפיצות. חשבתי על ה RAZER EXACTMAT, אבל אם יש לכם הצעות טובות יותר אז אשמח לשמוע.
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
אז כך במשחקים ובתוכנה 3DMARK 2001 הגפיקה כאילו נכתכת כזה במיוחד בגפיקה מהירה כל התמונה כאילו נכתכת כזה ולפעמים במחשק SERIOS SAM 2 הוא ניתקע כזה בהבה מקומות ושלא נדבר על מקס פיין שיש הרבה דמויות זה גם איטי! מה עושים? יש לי לוח אם חייתי EPOX 8KHA+ זכרונות DDR 128 של SAMSUNG ומעבד אחלה ביותר DURON 1200 עם ליבת MORGAN החדשה שהוא ממש בביצועים דומא ל ATHLON ! אז מה אני עושה? יש אולי הגדרה מסוימת תגידו לי כל מה שניתן לעשות אני ינסה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
האם יש כאן משתמשים אשר משתמשים במקלדות הנ"ל? ההבדל היחיד שאני זוכר (בין הפרו לאליט) הוא בסידור מקשי הלמעלה-למטה-שמאל-ימין. בElite הסידור היה מעט מוזר. אשמח לשמוע דעות על שלושת המקלדות הנ"ל. דברים מהם סלדתם ומה שאהבתם. תודות.
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לאמא שלי יש במקום העבודה pc של ibm פנטיום 3 שפועל על זכרונות sdram היא החליפה את הזכרון שהיה לה 64 mb עם באס של 133 ל 128 mb עם בבאס 133 (זכרון אחד במקום האחר) עכשיו הנה השאלות שלי: 1. נכון הזכרונות הם רגילים ולא מיוחדים לibm כמו שקישקשו לאמא שלי. 2. נכון שהיא לא צריכה 192 mb במשרד ו128 יספיקו לה. עכשיו היא תביא לי את ה64mb בבאס 133 שהיה לה כדי שאני יוסיף למחשב שלנו בבית. עכשיו הנה השאלות החשובות: 1. יש לי מערכת פנטיום 2 300 ולוח מבוסס via יש לי 64mb זכרון של 133 באס אבל הם עובדים על 100 הרץ האם יתכן שזכרון 133 יעבוד במערכת שתומכת רק בבאס של 100?. 2.אין בעיה כזאת שהזכרון בא ממערכת של ibm כמו שהסבירו לאמא שלי. 3. השיפור בביצועים יהיה משמעותי אםיוספו עוד 64 מגה נכון?…
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מיני מקלדת USB. איפה אני יכול למצוא כזאת בארץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מצלמה דיגטלית עד סכום של 600 שקלים בערך בשביל אתר באינטרנט באיזה מצלמה כדאי לבחור? תנו לי בקשה דוגמאות כמה מגה אני צריך בשביל אתר אישי לא מצלמה מצוינת שיראו טוב באתר תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
עלה לי 280 שקל קיבלתי 4 בטריות נטענות + 2 רגילות כולל מטען לבטריות .. זה הדגם מה אם חושבים ? http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=2&SCID=14&MNO=KBS-2348RP
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
טוב אז ככה...שמתי לוח אם חדש IS7 ואיזה ג'מפר אחד לא היה במקום אז לא ידענו מה הבעייה ועשינו איזה 540975 פעמים ריסט למחשב עד שעלינו על הבעיה. ואז אחרי כמה זמן הספק התחמם ונישרף (ספק ג'נרי 300W ;D) עכשיו יש לי שתי שאלות: 1. האם יכול ליקרות משהו ללוח אם? (טכנאי אמר לי שבטוח לא קרה כלום) כי לדעתי זה כאילו אתה מכבה סתם את המחשב באמצע שהוא פועל. 2. הזמנתי ספק HEC 300ART מנועה מחשבים האם הוא ספק טוב ??? תודה לעוזרים...
-
- 8 תגובות
- 630 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מספר התקני USB. נתקלתי בבעיית מחסור במתח להתקנים. יש לי על הלוח אם 2 יציאות USB 1.1, כאשר אחת מהן מחוברת ל-HUB עם 4 יציאות (במסך, LG 795) [כבל מצלמה, מדפסת, סורק - ויש 1 לא בשימוש] ועוד יציאה מהלוח אם שאליה מחוברת מקלדת USB שבה גם יש HUB של 2 יציאות USB (אחת לעכבר ועוד אחת ל-DOK). השאלה שלי היא - אם אני מוסיף 4port PCI USB 2.0 ללוח אם, האם זה יעבוד ולא יגרום לבעיות מחסור במתח ? אני ממילא צריך לרכוש בכדי לנצל את ההתקנים שרכשתי כיוון שהם יכולים לעבוד ב-USB 2.0 כמו כן, המדפסת+סורק רחוקים מן המחשב בכ-1.5 מטר, חשבתי לקנות HUB שאליו אחבר את ההתקנים. לקנות עם HUB עם שנאי או רגיל שישתמש מן המחשב. ??? סה"כ התקנים שיש לי: לוח אם עם 2 יציאות USB 1.1 מסך עם HU…
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
ואם כבר יש בארה"ב אתם יכולים להביא לי לינקים לאתרי חנויות שאפשר לקנות דרכם?
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם, אם בא לכם להיות נחמדים ולתת לי הצעה למארז עד 1000 ש"ח + / - אני יודה לכם מאד. :xyxthumbs:
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
התעסקתי קצת עם המקלדת ונתקלתי בתופעה מוזרה, הסרתי מהמערכת שלי את התוכנה intellitype , התוכנה שכביכול שולטת במקשי מולטימדיה רק בגלל שתפסה לי קצת משאבים ומתוך כוונה לוותר על אותם מקשים. הדבר המוזר הוא שעכשיו עדיין חלק מהמקשים עובדים! לדוגמא הווליום, ה Mute, איקון הדואר ועוד. איך זה יתכן? איך אני יכול לשנות את יעדי המקשים המיוחדים ככה ששאר המקשים המיוחדים גם יעבדו מבלי להעזר בתוכנה ומבלי שתתפוס לי סתם משאבים? הצלחה במשימה זו יקנה לי סיפוק רב..
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, לפני כשלושה חודשים רכשתי מדפסת לייזר lexmarlk e232 ולפני יומיים אזל הדיו במדפסת לייזר (למרות שאיפה שקניתי אמרו שייקח לזה הרבה זמן). זה הנסיון הראשון שלי עם מדפסת לייזר וחשבתי שהיא תחסוך זמן וכסף. אבל כשנסיתי לברר איפה אני משיג דיו... שגם זאת התבררה כבעייה ... נתברר שהדיו עולה בין 300-400 שקלים והמדפסת עצמה עלתה לי 600 שקל. מישהו יודע אם המחיר הזה ריאלי.... ואם כן... לא שווה לקנות מדפסת חדשה ...??? ולמה המחיר כל כך גבוה??
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
-
מחפש סט של מקלדת ועכבר אלחוטי לשימוש של מולטימדיה ( הבקר ווליום והכפתורים סטופ ופליי האלה) בסביבות ה300 שקל
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני צריך מדספת הזרקת דיו עם ביצועים סטנדרטיים. רוב ההדפסות שלי יהיו בכלל טקסט שחור לבן, אבל מובן שאני צריך שהיא תהיה מסוגלת להדפיס תמונת צבע מלאה באיכות "סטנדרטית".
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם. היום קניתי שלט למחשב. את ההוא מהכופון של המדינה, למי שראה. הבעיה היא התוכנה העלובה וחסרת האפשרויות שקיבלתי איתו. שמאפשרת לי לשלוט אך ורק על, לדוגמה, ווינאמפ, וכדי לשנות את השליטה לתוכנה אחרת, אני לא יכול לעשות את זה דרך השלט. זה ממש מפריע לי. עוד דבר מאוד חשוב זה שיש לתוכנה הזאת מספר תוכנות מסויימות שהיא יכולה לשלוט בהן, שזה גם ממש ממש מפריע! ניסיתי להשתמש בתוכנה GIRDER, אבל היא יותר מדי מסובכת בשבילי, עד כדי כך שאפילו לא הצלחתי לגרום לה לזהות את השלט. ד"א עוד מישהו קנה את השלט הזה? אז אם יש למישהו הצעות, תוכנות או כל דבר שיכול לעזור לי אני מאוד מאוד ישמח. (בדגש על תוכנות) תודה אוקיי, הצלחתי לעשות כמה דברים בתוכנה המאפנה, מצאתי דרך להוסיף עוד תוכנות שיהיו ניתנ…
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
החלטתי לקנות מארז חדש וגם ספק כי הכרטיס מסך שלי geforce 6600 gt לא מתפקד עם הספק שיש לי עכשיו. חשבתי על: מארז: sunbeam samourai ספק: Enermax EG365P-VE 350W (20p/24P) אז השאלה שלי היא האם הכרטיס יפעל טוב עם הספק הזה? או שאני אצטרך את ה 420w. תודה FenderBender
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
רוצה לדעת קצת על הגודל שלו, איכות, איך הוא נפתח(כי אין לו ברגים), על המאוורר שלו(אם הוא שקט או רועש). אשמח למי שיביא לי סרטון על המארז כמו הסרטון שיש על THERMALTAKE SOPRANO, או שתביאו את זה בכתב...
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-