עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by הפטרון,

היי, הכותרת מדברת. תודה מראש!

2. Started by Adirz,

אני צריך המלצה למדפסת למטרה של עבודות בעיקר, התקציב הוא 600 ש"ח עם חריגה אם צריך. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  3. Started by generalA,

מישהו יכול לצרף לי תמונה של כ"א מהם כולל מפרט טכני? בבקשה לא מעוניין בתשובות כגון: "לך לאתר מיקרוסופט לאבד את עצמך לדעת לחינם" "תשאל בחנות" "לך תז..." (סתתם). סוג 1: B75-00093 Microsoft® Intellimouse® Explorer Win English,Brazilian,French,IT,KO,ES CD w/Tilt Wheel Platinum CD Non-specific English,Brazilian,French,IT,KO,ES Win EUR 29.88 סוג 2: B75-00096 Microsoft® Intellimouse® Explorer Win English,Dutch,French,German,Greek CD w/Tilt Wheel Platinum CD Non-specific English,Dutch,French,German,Greek Win EUR 28.73 בתודה, General A.

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  4. האם הבקר של הXBOX 360 האלחוטי יכול לשמש גם כגיים פד למחשב?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  5. Started by zx1993,

מחפש כזו(מדפסת לייזר שחור-לבן, סורק ופקס) בתחום של 1500-2500 ש"ח. יש לברדר מדפסות שיודעות להבדיל בין שיחת טלפון לפקס (יתרון אדיר לבעל קו טלפון אחד). מאידך, טוענים שבמחיר הזה, קנון נותנת את המקסימום. הצעות?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  6. הסוללה נטענת כמעט במלואה (80%) לאחר דקת טעינה יחידה! נשמע ממש טוב, תחשבו כבר לא צריך להטעין פלאפונים כל הלילה, רק דקה אחת קישור למקור

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  7. Started by dlivneh,

המחשב אינו מצליח להגידר את הפאלם שלי. יש לי וינדוס XP PRO מופיה הודעה " התקן USB לא מוכר" מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  8. Started by asilic,

היי אני מעוניין לקנות מדפסת שעיקר עבודתה תהייה הדפסה בשחור לבן. ואולי לפעמים הדפסת צבע קטנה מאוד על איזו מדפסת אתם ממליצים לי? חשוב שמחיר הדיו יהייה נמוך...ושלא יגמר מהר... מה אתם חושבים על מדפסת לקסמרק Z45?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  9. מי יכול להמליץ לי על מדפסת אמינה וטובה (לייזר או הזרקת דיו לא משנה) 1. צבעונית 2. שחור/ לבן

10. http://www.aten.com/products/productItem.php?pcid=20050103163647001&psid=20050107104840001&pid=20050118170432002 ו http://www.edimax.com.tw/html/english/products/EK-xx2C.htm ואני לא מבין... בראשו של Aten רשום שמחשב אחד מתחבר דרך USB והשני לא... לא הבנתי בדיוק למה אחד כן והשני לא?

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  11. שלום לכולם ! ברשותי מקלדת אלחוטית של מיקרוסופט ועכבר MX1000 עכשיו שניהם פשוט "מתנגשים" ביניהם...(שניהם אלחוטיים-אחד עובד אז השני לא עובד). אז עכשיו אני בחיפוש אחר מקלדת חוטית,מצאתי אחת שנראית לי(היא פשוט נראית טוב):http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6176 עכשיו בגלל שאני יודע שישנם אנשים רציניים באתר.....אנשים שמבינים בחומרה באתי להתייעץ לפני קניה.(ילד טוב!) אז חוו אתה דעתכם בבקשה על המקלדת הנ"ל.תודה.

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  12. תראו יש לי מחשב חדש ואין לי את החיבור להגה הזה כי הוא דיי ישן ואני מחפש מתאם שיתאים לי למחשב מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  13. Started by kobibo,

חשוב לי מאוד שיהיו אמינים שקטים ושיוכלו להחזיק AMD 3200 64bit וכרטיס GTO2 ( בקיצור מחשב חזק למשחקים ) 1. FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan 2. Enermax 350W EG365P-VE FMA 20/24Pin Power Supply

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  14. Started by eladhor7,

שלום לכולם יש לי מערכת מדיה סנטר של microsoft 2005. המחשב שלי מחובר ישירות מהכרטיס מסך לטלוויזיה שבסלון. אני מחפש שלט אלחוטי למחשב, ששולט בשליטה מלאה על כל הפונקציות שבמחשב. אתם יכולים להמליץ לי על שלט איכותי וטוב? ועוד משהו. אני מעדיף שבשלט של המחשב יהיה גם מין גוסטיק קטן או משהו אחר שישמש כעכבר במחשב. ראיתי את השלט הזא http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5615&perur=2&t=9&c=375 האם הוא טוב ומתפקד טוב בפונקציות המחשב, כמו - סגירת חלונות, כיתוב אותיות, פתיחת אפליקציות וכ"ו? אני חושב לקנות אותו. סליחה שפתחתי פעמיים, כי לא ידעתי איך למחוק הודעה בפורום ה-קולנוע ביתיי. , וכאן הפורום יותר מתאים

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  15. Started by noamb,

היי , אני עומד לקבל כרטיס 7800GS AGP חדש , לאחר בדיקה מצאתי כי הספק הנוכחי הוא 350W והדרישות עבור הכרטיס הן 400W. האם קיימת הבדלה בין ספקים עבור לוחות שונים? (AGP/PCI-E) או לפי socket? (לי יש 478). אני ממש לא רוצה לקנות ספק ולגלות שהוא לא תואם. תודה

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  16. לפני כחודש קניתי בדיוטי פריי את העכבר Microsoft IntelliMouse® Explorer for Bluetooth® עכשיו איתו קיבלתי מתאם Bluetooth והנה השאלה: אם אני קונה עוד מתאם של Bluetooth למחשב הנייח שלי אז יש אפשרות לעשות רשת בין 2 המחשבים דרך הBluetooth? ועל איזה מתאם אתם ממליצים לי ללכת? כי יש הרבה ואני לא מבין בזה ממש... תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  17. Started by itaysk,

מישהו יודע אם אפשר להשתמש ב Canon A85 כ WEBCAM? זתומרת לחבר אותה למחשב ולהקליט וידאו למחשב? תודה.

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  18. Started by reviZor,

האם המארז של TT סדרת ה: xaser III שווה את הכסף??? והאם הספק שמגיעה איתו לא צורך תחליף???

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  19. שלום אני אשמח מאוד עם תוכלו לעזור לי בקניית מדפסת חדשה שתשמש למחשב ביתי להדפסת עבודות תמונות וכו' אם אפשר לא מדפסות של HP למה שתי המדפסות הקודמות שלי נהיה להם בעיות מהתחלה אני צריך משהו שעושה את העבודה והוא אמין תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  20. Started by sheff2k1,

אני צריך מדספת הזרקת דיו עם ביצועים סטנדרטיים. רוב ההדפסות שלי יהיו בכלל טקסט שחור לבן, אבל מובן שאני צריך שהיא תהיה מסוגלת להדפיס תמונת צבע מלאה באיכות "סטנדרטית".

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  21. Started by Dima Efimov,

שלום רב, יש לי מדפסת לייזר צבעונית של סמסונג דגם 480.. המדפסת לא מדפיסה טוב צבע אדום, יוצא לכיוון אדום בהיר בהדפסה ולא בגלל חוסר בטיונר, השימוש רק בטיונרים מקוריים. זה יכול להיות קשור לתוף שקראתי שמחליפים מדי פעם כי לא נגעתי בו אף פעם? גם מיכל שאריות מקורי רק ניקיתי אותו מספר פעמים ואף פעם לא החלפתי אותו, או שעוד משהו שאני לא יודע? המדפסת בת 3 וחצי שנים. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  22. הצורך שלי הוא שאני אוכל להתעסק עם קבצים במחשב(בעיקר סרטים) כשאני יושב על הספה (עצלן אין מה לעשות) אין צורך להגזים בסכומי עתק אני לא מחפש משהו רציני רק משהו שיעבוד. תודה

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  23. Started by Regev,

בבקשה. תבנו לי מפרט של מחשב ללא מסך, שיעלה בארץ במחיר של 4500 ש"ח. תודה מראש. ואל תגידו לי - לך לרשימת המפרטים...

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  24. Started by joe123,

שלום אני מעוניין לקנות מדפסת צבעונית, אך לא לשימוש כבד. ראיתי את קנון ip1500 והבנתי שהדיו שלה מאוד זול (59 ש"ח ב-dmo לשחור וצבעוני ביחד) השאלה שלי, האם שווה ללכת על זה? והאם הדיו זול כי הוא נגמר מהר הרבה יותר מ-HP לדוגמא

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  25. Started by lol_minbet,

.

• 0 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים