ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
-
-
התעסקתי קצת עם המקלדת ונתקלתי בתופעה מוזרה, הסרתי מהמערכת שלי את התוכנה intellitype , התוכנה שכביכול שולטת במקשי מולטימדיה רק בגלל שתפסה לי קצת משאבים ומתוך כוונה לוותר על אותם מקשים. הדבר המוזר הוא שעכשיו עדיין חלק מהמקשים עובדים! לדוגמא הווליום, ה Mute, איקון הדואר ועוד. איך זה יתכן? איך אני יכול לשנות את יעדי המקשים המיוחדים ככה ששאר המקשים המיוחדים גם יעבדו מבלי להעזר בתוכנה ומבלי שתתפוס לי סתם משאבים? הצלחה במשימה זו יקנה לי סיפוק רב..
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
צריך להיות אלחוטי (לא IR) עכבר אופטי אחריות כמה שיותר ארוכה יש עדיפות ל Logitech שרק אחרי 7 שנים התחילה לזייף לי המקלדת שלהם.
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
תראו אני רוצה לשים מאורר מקדימה אבל בשביל זה אני צריל להוציא את החלק הקידמי אז ניסיתי להוציא- הוצאתי את הברגים אבל יש שם עוד כאלה קליפסים שצריך ללחוץ עליהם ואז לדחוף אותם לבחוץ אבל אני לא מצליח ואני מפחד להשתמש ביותר מדי כח אז יש אולי איזה דרך או משהו כדי להוציא את הקליפסים האלה?? ואין לי איזה מצלמה אינטרנט ככה שאני לא יכול לצלם מקווה שתבינו למה שאני מתכוון ד"א זה המארז http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1831
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
משהו מכיר את ה-Cooler Master 430W ATX eXtreme?? ספק טוב? יחסית למחיר של 250 שח שווה? הוא רועש מדי או שלא?
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי... אני קונה את הלוח ABit KV8 Max 3... הבעיה היא שאין לו Serial Port... ראיתי בPCH שיש בקר PCI שמאפשר לחבר אליו... אני חייב כזה חיבור בשביל המדפסת הישנה שלי... יש אולי מתאם חיצוני מסיריאל לUSB או משהו דומה?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
לפי סדר העדיפויות הבא: 1. רזולוציה גבוהה 2. חסכון בדיו 3. שקט 4. פונקציות מיוחדות 5. הדפסה מהירה עריכה: חשוב מאוד! לא של חברת Canon (יש לי את הסיבות שלי) תודה רבה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מדפסת לייזר ציבעונית חסכונית. מדפסת לשימוש ביתי, בעיקר הדפסה בצבע שחור, עם חיבור רשת. עד 1000 ש"ח תודה, אופיר.
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היום הגיע חבר שלי מארה"ב יחד עם ה Enermax Aurora (עוד אחת ) וה Logitech Revolution MX החדשים שלי . את המקלדת הבאתי בהתחלה למחשב של אבא שלי , וממש התאהבתי בה אז הזמנתי לי אחת נוספת . היא שקטה , נוחה וקטנה , ובנוסף משמשת כ USB Hub ויש לה חיבורים למיקרופון ואוזניות . בעכבר עוד לא יצא לי להשתמש הרבה , אבל הוא די קל ביד יחסית לעכבר אלחוטי , התקשורת עם ה dock מצוינת (לפחות בכל החדר שלי , שהוא בערך 3 על 4) , והוא ממש מדויק . הגלגלת שלו מאפשרת גלילה סופר מהירה של מסמכים , ובנוסף יש לו איזה 390 כפתורים נוספים שאפשר לתכנת . עדיין לא התעסקתי עם הדרייברים של לוג'יטק , אז נראה .. יש טעם להעלות תמונות ו/או סיקור מקיף יותר? עריכה : המקלדת עלתה לי 65$ , והעכבר 80$ , שניהם מ Newe…
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
כפי שציינתי בכותרת אני מעוניין לקנות מארז למחשב עד 500 ש"ח. שיהיה בעל ספק טוב(400W) ומאוורר אחד מאחור של 80 מ"מ (רצוי 2) , עוד מאוורר בקדימת המארז 80 מ"מ. אם המארז עם חלון צד ומאוורר מה טוב..... שיהיה עשוי מחומרים טובים ויציאות USB ואודיו בחזית. אפשר לקחת מארז ריק לדוגמה ב 200 ש"ח ולהוסיף לו ספק של חברה אחרת ומאווררים בנפרד (רק תנו לי שמות) אבל רק שבסוף יגיע לגג 500 ש"ח. בקיצור אחד עם ספק שיחזיק תמערכת: AMD 64BIT 3200 זיכרון פנימי: 1024MB דיסק קשיח: 160GB SATA כרטיס מסך: 6800GS תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אוקי אני הרבה אבל הרבה זהמן שובר תראש מהו החלק הבא: הכוונה שלי היא לחלק הסגול הזה מאחורי המשאבה הזאתי.. מזה לעזעזל? למה זה משמש?
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני צריך מארז וספק באחד המפרט הוא amd 3700 , ngf7600 , western digital 200gb , מאוררים AC frezer 64 , zalman vga cooler vf700 cu עוד שני מאוררים למארז של AC אני לא בן אדם של אובר קלוקינג אז אני מעדיף לא לבזבז יותר מידי על ספק ומערז משהוא בסביבות 600 לשניהם
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים לאחותי יש FX5200 חרא של כרטיס והוא כבר לא מעלה לה את המשחקים שהיא משחקת עכשיו אין לה הרבה כסף להשקיע יש לה רק 200 שקל עכשיו זה סכום זעום ובמקרה יש לי חבר שקנה כרטיס חדש למחשב ואת הישן הוא אמר שהוא יוכל להביא לי ב 100 שקל דרך אגב הישן שלו הוא Gefirce Ti 4200 עכשיו לפי מה שאני יודע הוא לא כרטיס חזק מאוד אבל הוא יותר מוצלח בהרבה מהFX5200 אז מה אתם אומרים כדי לה ב 100 שקל שאני יביא לה אותו ממנו ?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
-
אני מעונין להחליף מארז וספק כח,כרגע קיים ספק של 145W ,כשאני בודק נתונים של ספק חדש יותר נניח של 350W ' הנתונים של הזרם היוצא (AMPER) בספק החדש גבוהים בהרבה מהספק הישן,האם זה אמור להשפיע באיזשהו אופן על לוח האם.חיפשתי בחוברת של הלוח הגדרות של זרם ולא מצאתי.המחשב הוא פנטיום 3 . האם אני יכול לחבר ספק חזק יותר (350W) למחשב הנ'ל. תודה למי שיכול לעזור.
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני קונה X1800GTO ויש לי 520W ג'נרי. אני יודע שהוא יחזיק אבל בדקתי בחיבורים ואין לי את החיבור מולקס לPCIe מתאם עולה איזה 200 שקל אז עדיף כבר ספק חדש וטוב. תמליצו לי ספק כח שיחזיק X1800GTO שיש יציאת מולקס לPCIe תקציב: משהו כמו 350 שקל מעדיף מנעה מחשבים, או KSP, אבל מקב גם חנויות אחרות תודה! נ.ב: אני יודע שיש את האנרמקס בעוד 100 שקל אבל אני רוצה לדעת אם יש אופציות יותר זולות נ.ב2: מישהו יכול לתת לי לינק למארז גדול מאוד שלא יקר מאוד (400 שקל מקסימום) נ.ב3: אפשר גם לתת לינק לספק+מארז באיזה 600 שקל
-
- 9 תגובות
- 662 צפיות
-
-
כבל חשמל מתאם מ-20 פין ל-24 פין עבור לוחות LGA775 / AMD939 הקישור לאתר http://www.lamir.co.il/product.asp?product=2285
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני כבר בסבב השני עם כסא F15 (כסא שעולה +-900 בזמנו היה +-700) והאמת שכבר נמאס מהכסא הזה. אני יודע שבת'כלס זה דיי גימיק הכסאות גיימר האלה וצריך פשוט לקחת כסא מחשב\מנהלים נוח. אבל דווקא ישבתי על אחד בחנות שהיה מאוד נוח וגם נראה עמיד עם בסיס מברזל ולא פלסטיק העניין שרצו עליו 2000 וזה עוד היה מתצוגה כסאות גיימינג אחרים שישבתי עליהם לא היו כל כך נוחים וגם עלו חצי מהמחיר. עקב זה שיש רק שנה אחריות במרבית המקרים לא נראה לי סביר להוציא סכומים גבוהים על הכסאות האלה מצד שני במידה והם כן שורדים שנים על גבי שנים חבל להתפשר על משהו מתפרק ולא איכותי. בעיה נוספת זה שכל הריפוד עם הזמן שוקע ולא באמת ניתן להחליף אותו אלא להחליף את כל הכסא. גם בכסאות היקרים הרי…
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
פעם, לפני שנים רבות כשברא אלוהים את הDDR ביום השמיני, הייתה פיסת חומרה חביבה בשם DDR pc 1600... לאחר שנים רבות של שינת עידנים בקרבי האדמה לצד הטיטנים התעוררתי. והחלטתי החלטה שזעזעה אפילו אותי, החלטתי להחליף לוח אם. כמובן קניתי פיסת חומרה איכותית (ASUS A7V KT266E) ,לאחר הרכישה הבנתי שהכנסתי את עצמי למצב לא נעים: אשר בו יש לי לוח אם חדש מעבד דורון 800 עם 200 מגה הרץ FSB ו... חוסר ידיעה מוחלט עם זכרון PC2100 יעבוד עם מעבדי החביב(אשר ימות באביב) ולוח האם החדש אך חסר שימוש עקב חוסר התאמה אפשרי בזכרון והיכחדות זכרונות DDR 200 MHZ ... לכן אסכם זאת בקצרה: האם מעבד דורון(200 FSB) יעבוד עם זכרון DDR 266? נ.ב:"All your base are belong to us" ASISTANCE NEEDED PLZ!!
-
האם הבקר של הXBOX 360 האלחוטי יכול לשמש גם כגיים פד למחשב?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
אהלן אני אוטוטו קונה את המחשב הזה... GIGABYTE GA-8I945PMF Intel Pentium 630 64BIT 3.0GHz LGA775 2MB PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL POWERCOLOR X800GT 256MB PCI-EXPRESS Westren Digital 200GB SATA II JS 8MB 7200RPM NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 ועכשיו לשאלה שלי... רציתי לישאול אותכם על המארז הזה ועם הספק שהוא מגיע... האם אפשר ליסמוך עליו שיחזיק את המחערכת היטב או יש מצב שבוא יגמגם לי... RAIDMAX Scorpio 868 Green 420 Watt http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=6837
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יצא עידכון FIRMWARE ל - G5 אמור לשפר את הביצועים על משטחים בעייתיים http://www.theinquirer.net/?article=27923 להורדה http://www.logitech.com/index.cfm/downloads/software/US/EN,CRID=1792,contentid=11017,OSID=1,softwareid=11305,showinstructions=1
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-