עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. הצורך שלי הוא שאני אוכל להתעסק עם קבצים במחשב(בעיקר סרטים) כשאני יושב על הספה (עצלן אין מה לעשות) אין צורך להגזים בסכומי עתק אני לא מחפש משהו רציני רק משהו שיעבוד. תודה

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  2. מחפש סט של מקלדת ועכבר אלחוטי לשימוש של מולטימדיה ( הבקר ווליום והכפתורים סטופ ופליי האלה) בסביבות ה300 שקל

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  3. Started by ^DaGoN^,

אני מעוניין לקנות Gigabyte GeForce FX 5900XT 128MB DDR DVI Retail Video Card ורציתי לדעת אם הספק שלי מתאים ... איזה ספק צריך לזה? כמה ואט ? ואיך אני בודק איזה ספק יש לי ? בלי לפתוח את המחשב ... איך אני יכול לבדוק כמה ואט הספק שלי בעזרת תוכנה או משהו לא יודע . תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  4. שלום חברה כבר הרבה זמן שאני חושב לקנות מחשב חדש וחיפשתי את העכבר והמקלדת המושלמים האלחוטים וזה מה שמצאתי Logitech Cordless Desktop MX בלי המספרים אחרי ה MX הוא בא עם עכבר ומקלדת אלחוטים MX700 שהוא אמור להיות כמו ה MX518(אבל אלחוטי) והמקלדת באה עם כל הכפתרים המסודרים של פעם שכבר אין במקלדות INSERT/HOME/DELETE שהם אחד ליד השני פשוט מדהים: חיפשתי אותו בכל האינטרנט ולא מצאתי מקומות שמוכרים אותו אם מישהו מכיר חנות שמוכרת את הסט המושלם הזה שיגיב בבקשה

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  5. Started by Dragongk,

אני קונה את המארז היום\מחר ככה שזה דחוף שניהם עולים בערך אותו דבר (הפרש של 100 ש"ח) ככה שזה לא ממש משנה... אני שואל רק מבחינת ביצועים, אני קונה את המארז מנועה ואין להם במלאי את ה1088 רק את ה1050... והשאלה היא אם שווה לחכות עד יום שישי\ראשון ל1088 או לקנות את ה1050B היום\מחר או אם יש לכם הצעה אחרת לגמרי למארז + ספק המפרט הוא amd 3200 venice box, dfi lp nf4u-d, leadtek 6600gt extreme, geil 1gb kit value, 80gb wd ata זה הבסיס אבל יש תכנון לשדרוג עתידי לזכרון לOC לא יודע אם TCCD\BH-5 אבל אני חושב שעדיף לחשוב מראש על BH-5 כדי שתהיה האפשרות, לכרטיס מסך לX800PRO\XL וכנראה שגם HD 160GB SATA\SATA2 אני מפרט את זה כי אני רוצה ספק שיחזיק מערכת כזו (אחרי השדרוג) עם OC בלי בעיות מיוחדו…

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  6. אני כרגע עם MX700, מאוד לא מרוצה... אני דיי בטוח שאפשר להתרגל לשחק איתו הרבה מאוד משחקים, אבל קשה מאוד להתרגל לCS איתו. הDELAY יכול להרוג. האם יש דרך לגרום לו לעבוד יותר טוב, ואם לא - איזה עכבר אלחוטי יכול לספק את הסחורה כמו שצריך?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  7. אני כנראה יקנה את מארז של ANTEC שהספק שמגיע איתו הוא ANTEC SMART POWER 400 http://www.antec.com/specs/SP400_spe.html לדעתם הספק יחזיק ללא בעיה?

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  8. הייתי כמעט סגור על ANTEC SONATA II שמגיע עם ספק 450 ועולה 770 ש"ח המארז מצוין ושקט אבל דיי משעמם מבחינת עיצוב אז חשבתי על שילוב של RAIDMAX X-1 ללא ספק שעולה :290 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=13759 ולהוסיף את הליברטי בעוד ב450 מה לדעתכם עדיף?

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  9. Started by er0101,

יש מבצע בבאג ב225 ש"ח. יש למישהו חו"ד או הצעות יותר שוות במחיר הנמוך הזה? http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=071&active_tab=overview המצחיקים האלה פרסמו את המוצר בקטלוג לפני שהאספקה הגיעה לסניפים! עדין שום מידע? ??? המוצר לא הגיע לחנויות. יש למישהו מושג על סניף שיש בו?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  10. שלום לכולם אני מחפש מקלדת עם עכבר שתהיה אלחוטית כאשר המחשב נמצא בחדר צמוד לסלון כאשר המחשב מחובר למסך ולמערכת בחור שעשיתי בקיר . ברצוני להפעיל עם המקלדת את כל פעולות המחשב והמדיה סנטר כולל משחקי מחשב מה אתם ממליצים ומה דעתכם על BTC 9029

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  11. אני מחפש משהו איכותי ומדויק....

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  12. Started by generalA,

מישהו יכול לצרף לי תמונה של כ"א מהם כולל מפרט טכני? בבקשה לא מעוניין בתשובות כגון: "לך לאתר מיקרוסופט לאבד את עצמך לדעת לחינם" "תשאל בחנות" "לך תז..." (סתתם). סוג 1: B75-00093 Microsoft® Intellimouse® Explorer Win English,Brazilian,French,IT,KO,ES CD w/Tilt Wheel Platinum CD Non-specific English,Brazilian,French,IT,KO,ES Win EUR 29.88 סוג 2: B75-00096 Microsoft® Intellimouse® Explorer Win English,Dutch,French,German,Greek CD w/Tilt Wheel Platinum CD Non-specific English,Dutch,French,German,Greek Win EUR 28.73 בתודה, General A.

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  13. Started by barhanin,

אהלן אני אוטוטו קונה את המחשב הזה... GIGABYTE GA-8I945PMF Intel Pentium 630 64BIT 3.0GHz LGA775 2MB PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL POWERCOLOR X800GT 256MB PCI-EXPRESS Westren Digital 200GB SATA II JS 8MB 7200RPM NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 ועכשיו לשאלה שלי... רציתי לישאול אותכם על המארז הזה ועם הספק שהוא מגיע... האם אפשר ליסמוך עליו שיחזיק את המחערכת היטב או יש מצב שבוא יגמגם לי... RAIDMAX Scorpio 868 Green 420 Watt http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=6837

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  14. Started by aperera,

שלום לכולם. מחפש הצעה למדפסת משולבת עם חיבור רשת. תקציב, עד 700 ש"ח ראיתי של-Brother יש כזאת - http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do?id=sp5-3917432 גם ללקסמרקס יש אחת - 4550. של HP מעט יותר יקרה (800 ש"ח) אבל כוללת גם פקס, HP6313

15. Started by Shasoosh,

התעסקתי קצת עם המקלדת ונתקלתי בתופעה מוזרה, הסרתי מהמערכת שלי את התוכנה intellitype , התוכנה שכביכול שולטת במקשי מולטימדיה רק בגלל שתפסה לי קצת משאבים ומתוך כוונה לוותר על אותם מקשים. הדבר המוזר הוא שעכשיו עדיין חלק מהמקשים עובדים! לדוגמא הווליום, ה Mute, איקון הדואר ועוד. איך זה יתכן? איך אני יכול לשנות את יעדי המקשים המיוחדים ככה ששאר המקשים המיוחדים גם יעבדו מבלי להעזר בתוכנה ומבלי שתתפוס לי סתם משאבים? הצלחה במשימה זו יקנה לי סיפוק רב..

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  16. Started by psycho killer,

קניתי מדפסת חדשה הדפסתי בה פעם אחת ומאז לא נגעתי בה הרבה זמן ועכשיו שאני רוצה להדפיס הצבע כבר יבש יש מצב לסדר את זה או שאפשר לזרוק לפח את הראשי צבע

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  17. צריך להיות אלחוטי (לא IR) עכבר אופטי אחריות כמה שיותר ארוכה יש עדיפות ל Logitech שרק אחרי 7 שנים התחילה לזייף לי המקלדת שלהם.

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  18. שלום חברה !!! לא ידעתי איפה לרשום את ההודעה ולכן רשמתי פה !!! אני צריך המלצה לטלפון שמתחבר למחשב וממנו אפשר לדבר חינם אם תוכנת סקייפי ולהתקשר לאנשים לטלפונים רגילים ???? כל מידה אל טנולוגיית voip בעברית תעזור !!!! ותיתנו לי קישורים בעברית לנושא תודה ....

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  19. אני מחפש... מישהו יודע גם מה האפשרויות שאני יכול לערוך איתו? שמעתי רק צלצולים ועוד משהו...לא?

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  20. תראו אני רוצה לשים מאורר מקדימה אבל בשביל זה אני צריל להוציא את החלק הקידמי אז ניסיתי להוציא- הוצאתי את הברגים אבל יש שם עוד כאלה קליפסים שצריך ללחוץ עליהם ואז לדחוף אותם לבחוץ אבל אני לא מצליח ואני מפחד להשתמש ביותר מדי כח אז יש אולי איזה דרך או משהו כדי להוציא את הקליפסים האלה?? ואין לי איזה מצלמה אינטרנט ככה שאני לא יכול לצלם מקווה שתבינו למה שאני מתכוון ד"א זה המארז http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1831

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  21. Started by Access Denied,

משהו מכיר את ה-Cooler Master 430W ATX eXtreme?? ספק טוב? יחסית למחיר של 250 שח שווה? הוא רועש מדי או שלא?

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  22. אז כך במשחקים ובתוכנה 3DMARK 2001 הגפיקה כאילו נכתכת כזה במיוחד בגפיקה מהירה כל התמונה כאילו נכתכת כזה ולפעמים במחשק SERIOS SAM 2 הוא ניתקע כזה בהבה מקומות ושלא נדבר על מקס פיין שיש הרבה דמויות זה גם איטי! מה עושים? יש לי לוח אם חייתי EPOX 8KHA+ זכרונות DDR 128 של SAMSUNG ומעבד אחלה ביותר DURON 1200 עם ליבת MORGAN החדשה שהוא ממש בביצועים דומא ל ATHLON ! אז מה אני עושה? יש אולי הגדרה מסוימת תגידו לי כל מה שניתן לעשות אני ינסה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  23. Started by slimshady21,

יש לי שאלה קטנה איזו מדפסת יותר טובה- EPSON CX3500 או EPSON CX3700 חשבתי, לפי ההגיון 3700 אמור להיות יותר טוב כי זה דגם חדיש יותר, אבל כבדקתי בכל מיני מקומות ראיתי שאפילו ה3500 עולה יותר, ויש לה יתרונות על פני ה3700... אז מה כדאי? רק אל תציעו לי מדפסות אחרות, אני שואל רק על שתי אלו. תודה.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  24. Started by JohnClark,

היי... אני קונה את הלוח ABit KV8 Max 3... הבעיה היא שאין לו Serial Port... ראיתי בPCH שיש בקר PCI שמאפשר לחבר אליו... אני חייב כזה חיבור בשביל המדפסת הישנה שלי... יש אולי מתאם חיצוני מסיריאל לUSB או משהו דומה?

• 1 תגובה
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים