ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מדפסת לייזר חשוב לי שתהי פשוטה להפעלה,קומפקטית,לא זולה ואיכותית.. מה דעתכם על המדפסות הבאות: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=373404 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37136 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=132241
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
צריך מדפסת לייזר זולה בטווח של 700 ש"ח מקסימום. צריך מדפסת לעבודות משרדיות, אבל שתהיה איכותית ואמינה ולא יקרה. עבדתי עד עכשיו עם זירוקס 3120, הייתה בסדר למרות שעשתה קצת בעיות עם דפי A5 (רצוי שהחדשה לא תעשה בעיות כאלו). יש המלצות? תודה
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכם, צריך בבקשה המלצה למדפסת לייזר אלחוטית (WiFi). ייעוד המדפסת הוא שימוש ביתי - הדפסת מסמכים. התקציב הוא סביב ה-1000 ש"ח (גמיש). אם אפשר, אשמח לקבל המלצה אחת למדפסת "שחור-לבן", והמלצה אחת למדפסת "צבעונית" (רק אם ממש משתלם). תודה מראש, וחג שמח!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קצת רקע: לאחרונה נקנתה למשרד מדפסת דיו משלובת מבית HP. אנו משתפים מדפסות דרך Novell iPrint. לאחר כל ההתקנות ההדפסות שיוצאות מהמחשב המארח יוצאות בסדר גמור אבל הדפסות שנשלוחות לשרת וממנו למחשב המארח להדפסה יוצאות עם צבעים מבולבלים (כחול הופך לאדום וכו). לאחר שפניתי לHP מסתבר שהמדפסת מוגדרת כמדפסת ביתית וכן כי אינה תומכת בהדפסות מהרשת. פניתי לנציג המחירות שלהם וגם לא ממש ידע לענות לי וניסה לדחוף לי את המדפסות היקרות שלהם עם חיבור ישיר לרשת - לא מה שרציתי. מה אני כן רוצה ? די פשוט. המדפסת צריכה להיות מחוברת למחשב. דרכו נעשה שיתוף בעזרת הiPrint של Novell. המדפסת צריכה להיות לייזר צבעונית כאשר כמו שציינתי אין ממש הגבלת תקציב אבל הייתי רוצה למצוא את הפיתרון הזול ביותר העומד בכל …
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מדפסת לייזר משולבת שחור לבן, , אין צורך בכמות גדולה של דפים או במהירות גבוהה, מה שכן חשוב זה קומפקטיות סורק ספר(סורק שנפתח כמו מכונת צילום)מחיר אמינות ועלות הדפסה נמוכה פר דף השימוש של המדפסת הוא בעיקר משרדי. למישהו יש מוצר טוב שעונה להגדרות? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לשימוש ביתי אני רוצה מכשיר אמין ומהיר שיענה על הדרישות הביתיות עם מינימום תקלות
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, המדפסת הסינית HP דיו ממשיכה לאכזב אותי. מעוניין לרכוש מדפסת לייזר צבעונית,לעולם לא השתמשתי במדפסת לייזר כך שאשמח גם להכוונה מכם. להלן הפרטים והדרישות: 1. הדפסת 10-15 דפים ליום פלוס מינוס. 2. פקס מתקדם 3. סורק איכותי 4. חסכונית ככל האפשר מבחינת מחסניות. 5. עדיפות למותגים אמינים ואיכותיים ולא כמו HP וסינים אחרים. 6. תקציב מקסימום 2000K. 7. הדפסה מרחוק - ברשת. 8. אלחוטית. 9. פשוטה לתפעול ושימוש. 10. אחריות יבואן רשמי כמה שיותר זמן. תודה רבה ליאור
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול איזה סוגים יש של מדפסות לייזר צבעוניות וכמה הם עולות אני לא יודע כל כך מחירים אבל תתנו לי בבקשה המלצות למדפסות טובות בערך אני רוצה שהמדפסת תיהיה עד 1,100 ש"ח ואם יש בפחות אני אשמח אני צריך את המדפסת הלייזר לעבודות בשחור ובצבעוני ושתיהיה מומלצת, טובה וחסכונית תודה לכל העוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך המלצה למדפסת לייזר שחור לבן, זולה (לא משולבת). מדפסת מהירה אמינה ושקל למצוא לה טונרים וכו'. תודה מה אתם אומרים על המדפסת הזו ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=718598
-
- 9 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה למדפסת לייזר שחור\ לבן, משולבת כולל פקס, מהירה ואמינה, עד 1100 שח האופציות שנראות לי כרגע: Canon LaserBase MF3220 HP LaserJet M1522NF MFP Xerox Phaser 3100MFP אם למישהו יש ניסיון עם אחת מהן ,אשמח לקבל חוות דעת תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שמדפיסה משו כמו 15000 דפי a4 מ2 הצדדים באיכות בשביל פליירים וכאלה.
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מצאתי מדפסת משולבת של לקסמרק מסוג X5130 במחיר 579 ש"ח התקציב שלי הוא כ 600 ש"ח פחות או יותר. רציתי לדעת האם אתם ממליצים על המדפסת הזאת? או שמישהו יכול להציע משהו אחר ויותר טוב במחיר הזה רציתי גם לדעת איך היא מבחינת אחזקה של דיו? ראשי הדיו שלה יקרים? תודה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
כבר 3 שנים שיש לי מדפסת לייזר ברדר HL-2035. הספקתי להחליף טונר פעם אחת לחלופי באמצע התקופה, נראה לי שכל טונר מספיק ל-2500 דפים. אז בשביל לתת אינדיקציה לשימוש הביתי, ב-3 שנים שיש לי אותה כסטודנט עוד לא עברתי את ה-5000 דפים, המספר האמיתי נמוך עוד יותר! דופלקס לא נחוץ לי ממש. פידר לסורק נשמע נחמד, אבל גם לא הכרחי במיוחד. אם יכנסו בלי להתאמץ אז מעולה, אבל הם לא מחייבים. בעניין לייזר מול דיו: אני די מרוצה מהמדפסת, לא עשתה לי בעיות, עדיין עובדת מצויין. חסר לי פקס וסורק, אז מכאן הרצון להחליף למדפסת משולבת. כאן אני נכנס להתלבטות! למרות שהסתדרתי עם לייזר שחור לבן, הדפסה צבעונית די קוסמת לי, לא יזיק שאוכל להדפיס מסמכים עם כותרות, מושגים, דגשים וכו' בצבע! האמת שזה אפילו יועיל לי בל…
-
- 4 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
המדפסת תשמש בעיקר להדפסת עבודות, קצת אבל ממש קצת תמונות. אני צריך שיהיה בה גם סורק ומכונת צילום. מקווה שהכל נכנס בתקציב... אם לא אז אפשר חריגה קטנה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק להמלצה על מדפסת משולבת (מדפסת, סורק (מכונת צילום), ופקס) התקציב אינו ידוע כרגע, מאחר שאיני יודע מה הגבול התחתון של המכשירים האלה. אחותי תצטרך להדפיס לא מעט דברים, אבל לא מעוניינת במדפסת לייזר לכן העדיפות היא למדפסת חסכונית ביותר. (בין אם זה מיכלים זולים, לבין אם זה מיכלים גדולים שביחס כולל נחשבים זולים). בעקבות העדיפות לדיו הזול, אז אני משער לעצמי שהמדפסת לא תהיה זולה במיוחד. אז אשמח להצעות
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום .. יש לי מדפסת ממש ישנה בבית.. צריך להתחדש. מעוניין במדפסת משולבת , פקס , סורק . עכשיו לשאלתי .... מה ההבדל בעבודה של מדפסת לייזר לדיו ..? ויש הבדל בין דיו להזרקת דיו ? או שזה אותו דבר..? סליחה על הבורות בשאלה. אחרי שדיברנו על ההבדל . מה מומלץ יותר ? מה העלויות בתיחזוק המדפסת ..? מעוניין לקבל המלצות גם למדפסת שחור לבן , וגם לצבעונית .. ובהתחשב בהפרש המחירים אחליט מה לקחת . תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למדפסת משולבת (scanner/copier/printer) לבית להדפסת עבודות/צילום דפים וכולי.. (לסטודנס). חשבתי על ה HP DeskJet 5610 שמגיע גם עם פקס - יתרון או ה Lexmark X4550 שבאה בלי פקס , אבל היא אלחוטית
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, צריך המלצה למדפסת משולבת אמינה הכוללת סורק+פקס. דבר חשוב מאוד הוא שהמדפסת תיהיה חסכונית בצבע ולא תזרוק יותר מידיי על כל הדפסה. תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מחפש לקנות מדפסת או Wifi או Bluetooth בתקציב של בערך 500 שקל וחשוב מאוד שיהיה סורק המדפסת לא תשמש להרבה הדפסות השימוש העיקרי יהיה הסורק ואני אדפיס גג 15 דפים בשבוע.
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
כמו שכתבתי אני רוצה מדפסת משולבת (סורק, מדפסת מכונת צילום, ואם יש פקס אז מה טוב ) מה שאני רוצה זה,להדפיס תמונות מדי פעם וגם להדפיס עבודות ושהצבע למדפסת יהיה זול יחסית. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
היי! אני צריך המלצה למדפסת ביתית שתכלול את התנאים הבאים: לייזר, ציבעונית, פקס, סורק, מדפסת.... ושיהיה עם חיבור רשת מובנה. כל זה צריך להגיע עד 1700 ש"ח. ראיתי את שתי אלו: http://www.officedepot.co.il/(k2u4rzno5k01vt55tsphsk45)/catalogSku.aspx?id=3884293&famid=593644&PR=QJ5 http://www.officedepot.co.il/(k2u4rzno5k01vt55tsphsk45)/catalogSku.aspx?id=701177&famid=375788&PR=QJ5 אשמח לעוד המלצות או חוות דעת. תודה!
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום!! אני רוצה לקנות מדפסת משולבת ואני יכול עד 350 בלי חריגות... חשבתי על הדגם HP, Photosmart C4343 ורציתי לדעת עם יש משהו יותר טוב..... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת משולבת(סורק+פקס+מדפסת) טובה במחיר של כ-500 שקל, עדיפות לפחות. בגדול הדרישות הם: 1) אלחוטית. 2) מזין מסמכים אוטמאטי(לצורך סריקה מהירה/צילום). 3) ראשי דיו זולים יחסית. 4) מדפסת צבעונית. 5) קומפקטית במידת האפשר(הכוונה היא שלא יהיה בגודל של המיני מכונות צילום... ). 6) סריקה מהירה יחסית. 7) עדיפות לחברה מוכרת כגון HP. עדיפות לקנייה מKSP. לגבי הטכנטלוגיה איזו עדיפה? הזרקת דיו תרמית או לייזר? אם יש דברים נוספים שיש לקחת בחשבון אני ישמח מאוד אם תאירו את עיני. כמו כן לגבי מספר דגמים של HP שראיתי Officejet 4500, Officejet 6500, Officejet 6500A e-All-in-One +RJ45 Printer . לא כל כך הצלחתי להבין מה ההבדלים ביניהם חוץ ממספר ראשי הדי…
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה למדפסת משולבת עם פקס איכותי וסורק בתקציב של עד 700 שקל. שהחלפת הדיו לא תעלה כמו המדפסת בבקשה...
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
שלום אני צריך מדפסת משולבת (סורק, צילום, פקס) בעיקר להדפסת עבודות מצגות, חשיבות לא קטנה גם להדפסת תמונות מהמצלמה הדיגיטלית(אין כרגע אבל בעוד כמה חודשים, מצלמה איכותית- לא דראק) הדפסת תמונות לא בכמות מסחרית הכי חשוב שהאיכות של התמונוה תיהיה מיטבית. תודה רבה. אלכס.
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-