ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
רציתי להתייעץ .. אילו רמקולים מהאתר של TMS מומלץ לי לקנות למחשב שנועד לצורכי עריכה בלבד?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה מקלדת אלחוטית קטנה יחסית שכוללת עכבר, ויש לה סוללה נטענת שמספיקה להרבה מאוד זמן (חודשים). אין חשיבות לכפתורי מולטימדיה, אבל הכרחי תאימות ללינוקס. חשבתי לקחת את המקלדת הזאת: Ione Scorpius P20MT 2.4GHz MCE Keyboard with Optical Trackball http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=12962 מישהו מכיר את המקלדת הזאת ויכול לכתוב חוות דעת? קראתי ביקורות באתר http://www.hometheater.co.il/modules.php?file=article&name=News&sid=1045. מה דעתכם? :
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
-
אני מעוניין לקנות מדפסת משולב לייזר בטווח מחירים של 1000 עד 1500 ש"ח. השיקולים העיקריים שמעניינים אותי הם:אמינות, עלות הטונר, ושתהייה מגירה קבועה לנייר (שונא את המגרות הנפתחות שבהם הניירות צוברים אבק). למישהו יש הצעה?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
יש לי סורק hp2200C שמגיע עם HP Precision Scan LTX אבל כשאני מפעיל את התוכנה הוא כותב לי "Sory, scanner could not be initialize (Scanner not found). התקנתי VueScan, תוכנה לסריקה שעובדת על ויסטה באופן עקרוני היא עובדת אבל אני לא מרוצה ממנה, היא עושה לי בעיות עם הסריקה... מישהו מכיר תוכנה טובה לסריקה שעובדת על ויסטה וגם תתאים לסורק שלי ?
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לקבל המלצות למדפסות שבהן משולב סורק בכ300 ש"ח, אפשר לחרוג טיפה אבל סביב המחיר הזה. השימוש הוא ביתי בלבד ואין צורך בהדפסק איכותית או מהירה במיוחד. תודה.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מבקש המלצה למדפסת לצורך הדפסת תמונות דיגיטליות , מדפסת פשוטה לתפעול, זולה (ככל שניתן) , הוצאות אחזקה זולות (דיו).
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי סט של מקלדת ועכבר של Microsoft® Wireless Optical Desktop Elite. אני מאוד אוהב את הסט, אך בזמן האחרון הפלסטיק של העכבר מתחיל להיות דביק ומגעיל (משהו שלא ניתן להוריד עם חומר ניקוי). אני מעוניין לקנות עכבר חדש, שאלתי היא, האם ניתן לקנות עכבר חדש כזה בלי לקנות מקלט (יש לי כבר מקלט לשני המוצרים). בנוסף האם כדאי לקנות עכבר אחר של מיקרוסופט או של חברה אחרת אלחוטי עם חיבור USB (אני לא רוצה עוד מקלט על השולחן). אשמח לשמוע על המלצות לעכבר שיכול להיות טוב יותר מהעכבר שכבר יש לי (בכל זאת יש לי אותו כבר כמה שנים). תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש את העכבר הבא: Microsoft Wireless Laser Mouse 8000 Mac/Win USB 4CH-00009 אשמח לקבל תגובות ממי שיש לו את העכבר, וכמובן הפנייה למאמרים ומבחנים אם יש כאלה לעכבר. תודה,
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
קודם כל אני לא בטוח לאיזה פורום זה מתאים אז אם זה לא במקום תעבירו לפורום המתאים בבקשה. אני מחפש מילון אלקטרוני רוסית-אנגלית-רוסית (יעני שמרוסית אפשר לתרגם לאנגלית ולהפך) תודה
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
חבר'ה אני צריך את העזרה שלכם בבחירת סט עכבר ומקלדת אלחוטיים לשימוש במחשב שמחובר ל-LCD מרחוק אני צריך שיקלוט מרחוק 2-3 מטר משו טוב שלא יעשה לי בעיות שיבוא עם מטען ובטריות נטענות.. והבנתי שיש עכבר שהוא קולט תזוזה אווירית ושלא צריך משטח כדי לעבוד ואפשר להזיז אותו באוויר אם אפשר כזה אם לא אז לא משנה זה לא חייב להיות סט שלק בעיקר שיהיו מעולים .. ואני מעדיף של לוג'יטק כי יש לי הנחה שם.. מצטער על החפירה ותודה לעוזרים! דרך אגב איך הסט הזה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=372067
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני עוד פחות מחודש ככה נוסע לפולין מהמשלחת.. ושמעתי שפתחו באג בדיוטי פרי (ושם זה בלי מע"מ וכל החרא הזה) .. בקיצור חשבתי להתחדש לי על הדרך במקלדת עם ההבדל יהיה גדול חשבתי ללכת על הWAVE .. היא טובה/ נוחה? מישהו יודע עם יש הבדל במחירים בין הבאג שם לבאג בארץ? אני כרגע עם המקלדת הרגילה של מיקרוסופט המדיה.. הכחול לבן הזה חח ואני רוב היום על המחשב.. אני ירגיש הבדל גדול עם אני יעבור לWAVE? נחוחות משחקים וכל זה..) אני לא יודע עם אני יקנה אני רוצה קודם לברר אני די מוגבל תקציבית עם בכלל תלוי כמה ישאירו לי לבזבוזים וצריך גם שישאר כדי לקנות שם אוכל מידי פעם וכל זה חח.. תודה מראש סורי על הבלאגן בהודעה חח
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
http://www.alfaspring.co.il/index.php?page=shop.product_details&category_id=&flypage=shop.flypage&product_id=1732&option=com_virtuemart&Itemid=1 מה דעתכם? שווה את הכסף? איך זה מתחבר למחשב? חשוב מאוד.... לא מצאתי שום דבר כתוב בנושא.
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
-
שמתי לב שהD-PAD ממש לא מדויק בקונטרולר של ה360. לחיצות לצדדים מזוהות לעיתים רבות כלחיצות למעלה או למטה ולהפך. האם מדובר בבעיה ספציפית של הקונטרולר שלי או שזוהי בעיה כוללת? יש מה לעשות בענין?
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אם אפשר למצוא משו יותר זול יותר טוב. תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום, קניתי טלויזיה LCD 32" של פיליפס (32PFL3512D) ואיכשהו פספסתי שאין לי עליה כניסת RGB. ברשותי מחשב נייד עם יציאה D-sub או VGA אם תרצו, ואין לי איך לחבר אותו לטלויזיה (אין S-video ואין תמיכה ב-DVI עליו). האם ניתן לחבר VGA לכניסת Scart? יש לי 2 ועל כל אחת רשום משהו אחר, על אחת RGB, ועל השניה CVBS/S-video. ראיתי שמוכרים כבל מצד אחד Scart ומצד שני VGA... האם ניתן לחבר אותו לאחת היציאות (RGB נשמע מבטיח). הלינק הזה אומר שיש איזו בעיה עם תדרים שונים, אבל לא סגור על זה, כי אולי בטלויזיות חדשות זה אפשרי (למטה על החיבור למחשב). http://www.epanorama.net/documents/vga2rgb/scart.html מישהו ניסה? יכול לנסות? ראה את זה עובד?
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות בארץ G15 ישן? כי לפי מה שהבנתי הוא עדיף על החדש...
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום ברשותי שלט למחשב בחיבור USB מוגבל מאד בפקודות אך יש לו פקודות מערכת שגיליתי לדוגמה CTR+M F7 , CTR+P שאלתי היא האם יש איזו תוכנה שבה אוכל לזהות פקודות מערכת כי יש לשלט הזה 30 כפתורים.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לקנות עכבר יחד אם המחשב החדש שלי (שאותו אני קונה ב-TMS.co.il) אז חיפשתי עכבר שיהיה נוח לשים עליו את היד ומצאתי את זה: Genius Ergo 525 2000DPI Laser Gaming Mouse http://tms.co.il/product/3078 ואני צריך שתגידו לי מה הוא שווה ואם הוא אמין וכדי לקנות אותו?
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
ההדפסות שלי מסתכמות בחומר לימודי לבית ספר , הדפסת עטיפות לדיסקים וזהו כמעט... כרגע יש לי HP 970CXI שהאמת משרתת אותי כמו שצריך כבר המון שנים ועדיין עובדת נפלא. היות ואין לי סורק חשבתי כבר להחליף את המדפסת ולקנות איזה מדפסת משולבת.. כמה כסף כדאי להשקיע ?? יש הבדל גדול בין תקציב של 300 שקל לתקציב של 500 שקל? בשני המקרים אני מאמין שאיכות ההדפסה תהיה בכל זאת עדיפה על זה של היום נכון? תודה..
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
-
אתמול בערב קיבלתי את הG15 החדשה שלי הגרסא החדשה כמובן, עכשיו , יש לי כמה שאלות: 1. אני בא להוריד קבצים נגיד Main Screen של איזה מישהו שהכין, עכשיו, יש שם קבצי XDS, איפה אני שם את הקבצים האלה? 2. בכללי, אם אין קבצי התקנה, איפה אני שם את הקבצים? (במידה ואין קבצי התקנה של הפ'צארים) 3. אפשר אתרים טובים להורדות של פאצ'רים לLCD? תודה ומקווה שזה מותר לדבר על פ'אצרים חינמים לG15 [= אני מאוד אשמח אם מישהו אוכל להכנס אלי למסנג'ר לתרום עזרה קצת idan_ezo@walla.co.il עידן.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-