עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Peri228,

היום הגיע חבר שלי מארה"ב יחד עם ה Enermax Aurora (עוד אחת ) וה Logitech Revolution MX החדשים שלי . את המקלדת הבאתי בהתחלה למחשב של אבא שלי , וממש התאהבתי בה אז הזמנתי לי אחת נוספת . היא שקטה , נוחה וקטנה , ובנוסף משמשת כ USB Hub ויש לה חיבורים למיקרופון ואוזניות . בעכבר עוד לא יצא לי להשתמש הרבה , אבל הוא די קל ביד יחסית לעכבר אלחוטי , התקשורת עם ה dock מצוינת (לפחות בכל החדר שלי , שהוא בערך 3 על 4) , והוא ממש מדויק . הגלגלת שלו מאפשרת גלילה סופר מהירה של מסמכים , ובנוסף יש לו איזה 390 כפתורים נוספים שאפשר לתכנת . עדיין לא התעסקתי עם הדרייברים של לוג'יטק , אז נראה .. יש טעם להעלות תמונות ו/או סיקור מקיף יותר? עריכה : המקלדת עלתה לי 65$ , והעכבר 80$ , שניהם מ Newe…

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  2. תודה לעוזרים...אשמח ללינק

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  3. Started by H-nover,

שלום, לפני כשלושה חודשים רכשתי מדפסת לייזר lexmarlk e232 ולפני יומיים אזל הדיו במדפסת לייזר (למרות שאיפה שקניתי אמרו שייקח לזה הרבה זמן). זה הנסיון הראשון שלי עם מדפסת לייזר וחשבתי שהיא תחסוך זמן וכסף. אבל כשנסיתי לברר איפה אני משיג דיו... שגם זאת התבררה כבעייה ... נתברר שהדיו עולה בין 300-400 שקלים והמדפסת עצמה עלתה לי 600 שקל. מישהו יודע אם המחיר הזה ריאלי.... ואם כן... לא שווה לקנות מדפסת חדשה ...??? ולמה המחיר כל כך גבוה??

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  4. Started by rweins,

שלום! אני מחפש מיני מקלדת USB. איפה אני יכול למצוא כזאת בארץ? תודה

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  5. שלום מבקש המלצה על מיקלדת ועכבר אלחוטיים לא משהו יקר סוללות רגילות שיתן תמורה טובה לכסף עבור מחשב לילדים שיהיה אמין בעיקר (האם הסט של סילבר ליין טוב?) ניר

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  6. Started by Frozen-Ice,

מארז של SPL שחור עם חלון שקוף וחמישה מאווררים (3 בצד 1 מקדימה 1 מאחורה) ויש עוד 2 מאווררים להוצאת האוויר החם או משהו כזה ועוד מאורר למעבד ועוד מאורר לדיסק הקשיח . שני לדים מקדימה . ידית נשיאה. וכפתורים להדליק מלמעלה וספק של 400W או 4200W לא זוכר בדיוק עם מאורר ב 350 שקל כדי לקנות ? או שיש משהו להוסיף או לשנות בו ?? (אפשר להרכיב למאוררים לדים ?)

• 10 תגובות
    • 650 צפיות
  7. Started by amirn,

היי, אני מחפש המלצה לעכבר נוח ויחסית ליד גדולה , להרבה שעות שימוש המחשב (לאו דווקא משחקים) שיתאים ליד ימין חשוב שיעבוד PS/2 או על ידי מתאם PS2--USB כי אני עובד עם KVM חשבתי על G5 - אבל קראתי שהוא לא תומך ב PS2 ע"י מתאם. רעיונות? תודה

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  8. מחפש סט של מקלדת ועכבר אלחוטי לשימוש של מולטימדיה ( הבקר ווליום והכפתורים סטופ ופליי האלה) בסביבות ה300 שקל

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  9. Started by guyishai,

שלום! אני מעוניין לרכוש למחשב יוק (הגה טיסה) המתחבר בחיבור USB ופדלים המתחברים ב-Gameport. באתר החברה היה כתוב "You cannot mix USB devices with gameport devices". האם זה אומר שאו הכל צריך להיות USB או הכל Gameport ושהם לא יוכלו להיות ביחד? ד"א הגיימפורט יהיה מחובר למתאם USB כי אין לי חיבור כזה במחשב. קישורים למוצרים: יוק - http://www.chproducts.com/retail/usb_flight_sim.html פדלים - http://www.chproducts.com/retail/gp_ch_pedals.html תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  10. Started by ^DaGoN^,

אני מעוניין לקנות Gigabyte GeForce FX 5900XT 128MB DDR DVI Retail Video Card ורציתי לדעת אם הספק שלי מתאים ... איזה ספק צריך לזה? כמה ואט ? ואיך אני בודק איזה ספק יש לי ? בלי לפתוח את המחשב ... איך אני יכול לבדוק כמה ואט הספק שלי בעזרת תוכנה או משהו לא יודע . תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  11. Started by urich,

טוב אני רוצה pda צבעוני ומהיר למדי חשבתי על שלושה מכשירים שונים hp ipaq 1910 palm zire 71 dell axim 5 (300mhz. אני רוצה מכשיר מהיר ונוח עם עיברית רצוי במחיר של פחות מ2200 (עם עברית) ב zap.co.il ראיתי ipaq 1910 ב1600 ומשהו שקל אבל לא נראה לי שזה כולל עברית על מה תמליצו מבחינת ביצועים ומחיר.

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  12. Started by generalA,

מישהו יכול לצרף לי תמונה של כ"א מהם כולל מפרט טכני? בבקשה לא מעוניין בתשובות כגון: "לך לאתר מיקרוסופט לאבד את עצמך לדעת לחינם" "תשאל בחנות" "לך תז..." (סתתם). סוג 1: B75-00093 Microsoft® Intellimouse® Explorer Win English,Brazilian,French,IT,KO,ES CD w/Tilt Wheel Platinum CD Non-specific English,Brazilian,French,IT,KO,ES Win EUR 29.88 סוג 2: B75-00096 Microsoft® Intellimouse® Explorer Win English,Dutch,French,German,Greek CD w/Tilt Wheel Platinum CD Non-specific English,Dutch,French,German,Greek Win EUR 28.73 בתודה, General A.

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  13. Started by or,

האם היא יכולה לשמש כ- web cam

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  14. Started by zx1993,

מחפש כזו(מדפסת לייזר שחור-לבן, סורק ופקס) בתחום של 1500-2500 ש"ח. יש לברדר מדפסות שיודעות להבדיל בין שיחת טלפון לפקס (יתרון אדיר לבעל קו טלפון אחד). מאידך, טוענים שבמחיר הזה, קנון נותנת את המקסימום. הצעות?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  15. Started by barhanin,

אהלן אני אוטוטו קונה את המחשב הזה... GIGABYTE GA-8I945PMF Intel Pentium 630 64BIT 3.0GHz LGA775 2MB PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL POWERCOLOR X800GT 256MB PCI-EXPRESS Westren Digital 200GB SATA II JS 8MB 7200RPM NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 ועכשיו לשאלה שלי... רציתי לישאול אותכם על המארז הזה ועם הספק שהוא מגיע... האם אפשר ליסמוך עליו שיחזיק את המחערכת היטב או יש מצב שבוא יגמגם לי... RAIDMAX Scorpio 868 Green 420 Watt http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=6837

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  16. Started by dlivneh,

המחשב אינו מצליח להגידר את הפאלם שלי. יש לי וינדוס XP PRO מופיה הודעה " התקן USB לא מוכר" מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  17. Started by six99,
    • 0 תגובות
    • 650 צפיות
  18. Started by Aldryk,

שלום רב אני זקוק להמלצה למדפסת טובה ויש לי כמה פרמטרים שאני צריך שהיא תעמוד בהם: 1. הזרקת דיו צבעונית 2. משולבת - מדפסת, סורק ופקס. 3. שהפקס יהיה עצמאי (ללא קשר למחשב) - גם אם אין לו שפורפרת. 4. מחיר עד 800 שקל 5. שיהיו לה מחסניות דיו זולות יחסית (לא כמו של HP שעולות 300 שקל)... ** (יש לי חוויה טובה מלקסמרק, אז אם יש התלבטות - עדיף) ** (לגבי הסורק - עדיף Flatbed אבל לא חובה). האם אתם יכולים לכוון אותי לדגם (או מספר דגמים מצומצם) ספציפי? תודה רבה רועי

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  19. ההתלבטויות הם : 1. http://www.enermax.com.tw/english/product_Display1.asp?PrID=7 2. http://www.ocztechnology.com/products/power_management/ocz_modstream_power_supply 3. http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=22380 4. http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=22430 5. http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=22480 הספקים 3, 4 ו-5 הם בעצם אותו הספק רק עם הספקים שונים . המערכת המיועדת היא : amd 64 3200 512 ddr 400 (שניי סטיקים) 6800 GS לסלוט (PCIE) . 2 דיסקים קשיחים , 2 כוננים אופטיים ן- 2 מאוורריי 120 הבהרה : חשוב לציין שיש לקחת בחשבון אוברקלוק קטן (עתידי). וגם רצוי להתייחס אך ורק לספקים שניתנו כאן ! תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  20. Started by giloman,

סבא שלי מביא לי אותו מארה''ב ... http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=17-103-914&depa=0

21. Started by netanelhugi,

קניתי כרטיס טלוויזיה "easycap" שמתחבר למחשב בusb. אחרי חיברתי אותו והתקנתי נכנסתי לתוכנה שקיבלתי איתו ורואים תמונה מטושטשת מאוד בסגול וירוק. מישהו יכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  22. לפני כחודש קניתי בדיוטי פריי את העכבר Microsoft IntelliMouse® Explorer for Bluetooth® עכשיו איתו קיבלתי מתאם Bluetooth והנה השאלה: אם אני קונה עוד מתאם של Bluetooth למחשב הנייח שלי אז יש אפשרות לעשות רשת בין 2 המחשבים דרך הBluetooth? ועל איזה מתאם אתם ממליצים לי ללכת? כי יש הרבה ואני לא מבין בזה ממש... תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  23. Started by Chevy,

לאחרונה רכשתי מספר התקני USB. נתקלתי בבעיית מחסור במתח להתקנים. יש לי על הלוח אם 2 יציאות USB 1.1, כאשר אחת מהן מחוברת ל-HUB עם 4 יציאות (במסך, LG 795) [כבל מצלמה, מדפסת, סורק - ויש 1 לא בשימוש] ועוד יציאה מהלוח אם שאליה מחוברת מקלדת USB שבה גם יש HUB של 2 יציאות USB (אחת לעכבר ועוד אחת ל-DOK). השאלה שלי היא - אם אני מוסיף 4port PCI USB 2.0 ללוח אם, האם זה יעבוד ולא יגרום לבעיות מחסור במתח ? אני ממילא צריך לרכוש בכדי לנצל את ההתקנים שרכשתי כיוון שהם יכולים לעבוד ב-USB 2.0 כמו כן, המדפסת+סורק רחוקים מן המחשב בכ-1.5 מטר, חשבתי לקנות HUB שאליו אחבר את ההתקנים. לקנות עם HUB עם שנאי או רגיל שישתמש מן המחשב. ??? סה"כ התקנים שיש לי: לוח אם עם 2 יציאות USB 1.1 מסך עם HU…

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  24. Started by Haflo,

קצת לא קשור לפורום,אבל בכל זאת, יש למישהו פה Palm Pilot M505 או מכשיר דומה? איך התצוגה של המכשיר הזה? מה ההבדלים העיקרים בינו לבין ה M515? (אתרי ה Pocket/Palm בארץ נותנים ממש מידע דל בנושא....)

• 1 תגובה
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.