ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, רוב הפרטים נמצאים בכותרת. אני מחפש באנדל של מקלדת + עכבר אלחוטיים (לא אינפרה-רד) שיתאימו לHTPC (כפתורי מדי, Play/Stop וכל השאר) ולגיימינג (עכבר טוב ומדוייק, מקלדת נוחה). הבאנדל ימוקם 4-6 מטר מהמקלט, אז חשוב שיהיה לסט טווח רחוק. ואם אפשרי אז שלא יעלה על 60$ (קניה בארה"ב, Newegg, Zipzoomfly). דבר אחרון, הסט מיועד לHTPC בסלון, כך שלא יזיק אם הוא יהיה אסטטי ובעל מראה מרשים / לא מכוער. תודה רבה, פיטר
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
בעיקרון, אין לי בעיה עם חוטים. מע' ההפעלה : VISTA 64 (תמיכה/דרייברים?) שמוש כללי: אפליקציות שונות, כולל עיצוב 3D ומשחקים אני מקליד עיוור אבל גמיש בתצורת מקלדת - קשת, קימורים למינהם - הכל מקובל אם הנסיון מראה שזה ארגונומי לאורך זמן. אני לא צריך כפתורי מולטימדיה או תאורה פנימית. היתה לי מקלדת לוג'יטק בסיסית במשך כ-7 שנים ועכשיו יש לי A4TECH שנראית אחרי כמה חודשים גרוע מהלוג'יטק. נכון שבתקופה הזאת שיחקתי ב-PES-6 שהביא לי את הסעיף : אבל שכפתורים ישברו? פלסטיק שביר היה צריך להעצר במכון התקנים כמסוכן. עכבר: העכבר ששרד אצלי הכי הרבה זמן בינתיים - בשווי 20 ש"ח שנקנה בסופר אבל זה בתקופת החורף. בקיץ, מאחר ואני בלי מזגן, היד נוטה להזיע כך שאני צריך עכבר אטום ככל האפשר. בעיה שני…
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה איזו מדפסת יותר טובה- EPSON CX3500 או EPSON CX3700 חשבתי, לפי ההגיון 3700 אמור להיות יותר טוב כי זה דגם חדיש יותר, אבל כבדקתי בכל מיני מקומות ראיתי שאפילו ה3500 עולה יותר, ויש לה יתרונות על פני ה3700... אז מה כדאי? רק אל תציעו לי מדפסות אחרות, אני שואל רק על שתי אלו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
-
כמה כדאי לשלם על i mate pocket pc http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=33578&orderby=price המכשיר יד שניה בלי כל הכבלים והחיבורים שמגיעים בקופסא המקורית (ככל הנראה גנוב) יש דרך להשיג את כל מה שאמור להגיע איתו בקופסא?
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מתנה לקנות לאבי והוא מאוד רוצה GPS. ואני לא מבין במחשבי כף מקווה שתוכלו לעזור לי. מחיר בסיבבות 1800 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
הזמנתי ספק FSP 350WTHN מנועה וקיבלתי במקומו דגם של 300W בטעות. השאלה שלי היא האם להשאיר את ספק הכח הזה כי כדי להחליף אותו אני צריך לשלוח בחזרה ולחכות לאחד חדש, וזה הרבה זמן מבחינתי.. המפרט שלי הוא כזה - מעבד Intel Pentium 4 Prescott 478 3.0Ghz 1 ג'יגה זכרון DDR של Kingston כרטיס מסך GeForce 6800 128MB AGPX8 של Gigabyte (הוא צורך מולקס משלו) לוח אם ASUS P4P800SE 3 הרדיסקים - 1 120GB SATA של WD, ועוד 2 זהים של 80GB PATA גם הם של WD. כונן אופטי אחד - DVD-ROM של LG. 5 מאוווררי 80mm 2 מאווררי 120mm של AC מאוורר Zalman CNPS7000AlCu LED למעבד מאוורר Zalman VF700Cu LED לכרטיס מסך נראה לי שזהו... תודה מראש על העזרה!!
-
- 7 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום :!: שמי רועי אני שוקל לקנות הגה כמוון פלוס דוושות מארצות הברית כל היודע: -איזה חנות יש הגה בארצות הברית. -כמה עולה אותו הגה. -איזה סוג הגה -איזה חיבור יש לו למחשב. -על רטט. התקציב אשר אני מוכן להשקיע בהגה+דוושות מיחירו עד כ- 110$ אני מבקש מכל העונים רק סוגים טובים!!!... עד מחיר זה 110$ בתודה!
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
הו.. הגיע הקיץ וזה הפך לי לסיוט כי אני מזיע כל היום .. חחחח סתם. המחשב שלי (הנה המפרט: http://light-era.net/mif.jpg) מתחמם על המידה(נו AMD, למה ציפיתם ?) .. אז אני קונה מארז כי עכשיו מה שיש לי זה מארז ישן תחת שתמיד פתוח... אז הבחירה שלי זה או Sunbeam Transformer בגלל היופי ואמרו לי גם שהוא טוב: אתר הבית: http://www.sunbeamtech.com/PRODUCTS/Transformer/transformer.htm ביקורות: http://www.overclockercafe.com/Reviews/cases/Sunbeam_Transformer/ http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=759 http://www.systemcooling.com/sunbeam_transformer-01.html או Codegen Briza 6097 בחנות כשבאתי אמרו לי שהוא תותח כי הוא עשוי כולו רשתית מה שמאפשר זרימת אוויר מעולה: אתר הבית: http://…
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
קצת לא קשור לפורום,אבל בכל זאת, יש למישהו פה Palm Pilot M505 או מכשיר דומה? איך התצוגה של המכשיר הזה? מה ההבדלים העיקרים בינו לבין ה M515? (אתרי ה Pocket/Palm בארץ נותנים ממש מידע דל בנושא....)
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
היום הגיע חבר שלי מארה"ב יחד עם ה Enermax Aurora (עוד אחת ) וה Logitech Revolution MX החדשים שלי . את המקלדת הבאתי בהתחלה למחשב של אבא שלי , וממש התאהבתי בה אז הזמנתי לי אחת נוספת . היא שקטה , נוחה וקטנה , ובנוסף משמשת כ USB Hub ויש לה חיבורים למיקרופון ואוזניות . בעכבר עוד לא יצא לי להשתמש הרבה , אבל הוא די קל ביד יחסית לעכבר אלחוטי , התקשורת עם ה dock מצוינת (לפחות בכל החדר שלי , שהוא בערך 3 על 4) , והוא ממש מדויק . הגלגלת שלו מאפשרת גלילה סופר מהירה של מסמכים , ובנוסף יש לו איזה 390 כפתורים נוספים שאפשר לתכנת . עדיין לא התעסקתי עם הדרייברים של לוג'יטק , אז נראה .. יש טעם להעלות תמונות ו/או סיקור מקיף יותר? עריכה : המקלדת עלתה לי 65$ , והעכבר 80$ , שניהם מ Newe…
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
אני מתעניין בעכבר HyperX Pulsefire Dart RGB שעולה 340 שח. מה אתם אומרים על המוצרים של HyperX?
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את הגיים פאד Saitek P2600 או p2900 ??? בתודה מראש. גיא.
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אוקי אני הרבה אבל הרבה זהמן שובר תראש מהו החלק הבא: הכוונה שלי היא לחלק הסגול הזה מאחורי המשאבה הזאתי.. מזה לעזעזל? למה זה משמש?
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני צריך מארז וספק באחד המפרט הוא amd 3700 , ngf7600 , western digital 200gb , מאוררים AC frezer 64 , zalman vga cooler vf700 cu עוד שני מאוררים למארז של AC אני לא בן אדם של אובר קלוקינג אז אני מעדיף לא לבזבז יותר מידי על ספק ומערז משהוא בסביבות 600 לשניהם
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי עכבר MX900 ורציתי לדעת עם כדאי לקנות פד לעכבר??? ואם כן איזה כדאי לקנות?? והאם פד אלומניום הוא טוב או גרוע??
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מחפש רמקולים חזקים בשביל לשמוע מוזיקה במחשב וגם בשביל משחקים וסרטים!! אני שומע הרבה מוזיקה במחשב ורצית לפנוק את עצמי ברמקולים חזקים שיעשו את העבודה טוב...! אני רוצה שיהיה 4 רמקולים + סאב שיהיה בכל פינה בחדר.... אולי תוכלו להציע לי רמקולים בתקציב שלי ויעשו את העבודה ...?!? תודה לעוזריםם....
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
אני מחפש שלט למחשב ושוב הדגש כאן למחשב בכל האתרים שאני נכנס למשל בלוגיטק אני מוצא שלט שיכול לשלוט ב 15 מכשירים אבל לא כל כך נוח לשימוש מול המחשב { אין עכבר וכו' ... } שורה תחתונה אני מחפש שלט למחשב במחיר של 500-600 ש"ח שיהיה נוח לתפעול ועם אפשר שיהיה לו אפשרות לתכנת לחצנים תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
זוכרים פתחתי דיון על זה אך לנקות את המקלדת מלא אנשים הביאו פההמלצות אז כמו שאמרתי הוצאתי חלק חלק ניקיתי שמתי את כל החלקים במים עכשיו אני לא זוכר כל כך איפה כל החלקים אך המקלדת הייתה נראת אופסי אני יודע איפה האותיות אבל ה]רינט סקרימ וזה אני חייב תמונה של המקלדת שלי בטוח יש תמונה שלה איפשהו המקלדת שברשותי היא מקלדת מוטמדיה רגילה של מיקרסופט זאת עם הכפתורים למעלה אני חייב תמונה שלה
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות Gigabyte GeForce FX 5900XT 128MB DDR DVI Retail Video Card ורציתי לדעת אם הספק שלי מתאים ... איזה ספק צריך לזה? כמה ואט ? ואיך אני בודק איזה ספק יש לי ? בלי לפתוח את המחשב ... איך אני יכול לבדוק כמה ואט הספק שלי בעזרת תוכנה או משהו לא יודע . תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
אני קונה את המארז היום\מחר ככה שזה דחוף שניהם עולים בערך אותו דבר (הפרש של 100 ש"ח) ככה שזה לא ממש משנה... אני שואל רק מבחינת ביצועים, אני קונה את המארז מנועה ואין להם במלאי את ה1088 רק את ה1050... והשאלה היא אם שווה לחכות עד יום שישי\ראשון ל1088 או לקנות את ה1050B היום\מחר או אם יש לכם הצעה אחרת לגמרי למארז + ספק המפרט הוא amd 3200 venice box, dfi lp nf4u-d, leadtek 6600gt extreme, geil 1gb kit value, 80gb wd ata זה הבסיס אבל יש תכנון לשדרוג עתידי לזכרון לOC לא יודע אם TCCD\BH-5 אבל אני חושב שעדיף לחשוב מראש על BH-5 כדי שתהיה האפשרות, לכרטיס מסך לX800PRO\XL וכנראה שגם HD 160GB SATA\SATA2 אני מפרט את זה כי אני רוצה ספק שיחזיק מערכת כזו (אחרי השדרוג) עם OC בלי בעיות מיוחדו…
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי לכם, כל הזמן יש לי הפסקות חשמל (במיוחד בחורף, איזה שלוש פעמים ביום!) ואני מודע לגורל המר שמגיע לאלה שלא קונים אל פסק אז.. אני זקוק לאל פסק איכותי עד 1000 ש"ח (כמובן שעדיף פחות) שיכול להחזיק את כרטיסי המסך החדשים שיהיו ל nVidia+איזה מעבד משושה ליבות+אולי RAID 0 (אפשר להבין שהוא מיועד לטווח כמה שיותר ארוך). אופציה לכיבוי אוטומטי חובה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום . אני צריך את עזרתם אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים שיהיו לטווח עד 2-3 מטר. למטרת משחקים ועבודה מרחוק. שמעתי שיש חיבור WIFI אשמח לשמוע על ההבדלים שכדי אוכל לבחור במקלדת טובה (אפשרי לחרוג מהתקציב אם צריך). תודה!
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
הייתי כמעט סגור על ANTEC SONATA II שמגיע עם ספק 450 ועולה 770 ש"ח המארז מצוין ושקט אבל דיי משעמם מבחינת עיצוב אז חשבתי על שילוב של RAIDMAX X-1 ללא ספק שעולה :290 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=13759 ולהוסיף את הליברטי בעוד ב450 מה לדעתכם עדיף?
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
קניתי המחשב AMD 64 3500 ALBATRON 6800GT בקיצור מחשב כבד. קניתי איתו ספק כח 420 w Thermaltake TT420 WATT APD 2-fan 330 הספק נשרף לא אפרט למה בוא נגיד שבאשמתי ולא בגלל איזשהו עומס בכל מקרה אני צריך לבחור ספק חדש מכיוון שבחנות אין עוד את הספק הזה. למישהו יש המלצה לספק יציב מחברה טובה באותו סדר כח במחיר של מקסימום 400 שקל ? תודה רבה ניר.
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-