עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ashkenazone,

מה עדיף לי לדעתכם לFAST SHOOTERS: א. G5 בלי פד? או ב. MX518 ואולי פד... ג. שניהם ב400 שקל גג כאילו שווה לי מאוד להשקיע עוד ולקחת עם הMX518 פד? או לקחת G5 עכשיו ובעתיד לקנות פד? או יש לכם הצעה אחרת טובה יותר ב400 שקל סה"כ?

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  2. Started by cold-fire,

כבל חשמל מתאם מ-20 פין ל-24 פין עבור לוחות LGA775 / AMD939 הקישור לאתר http://www.lamir.co.il/product.asp?product=2285

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  3. Started by יואל,

ברשותי מחשב נייד ניורון, היכן יכול למצוא סוללה למחשב זה?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  4. שלום חברה כבר הרבה זמן שאני חושב לקנות מחשב חדש וחיפשתי את העכבר והמקלדת המושלמים האלחוטים וזה מה שמצאתי Logitech Cordless Desktop MX בלי המספרים אחרי ה MX הוא בא עם עכבר ומקלדת אלחוטים MX700 שהוא אמור להיות כמו ה MX518(אבל אלחוטי) והמקלדת באה עם כל הכפתרים המסודרים של פעם שכבר אין במקלדות INSERT/HOME/DELETE שהם אחד ליד השני פשוט מדהים: חיפשתי אותו בכל האינטרנט ולא מצאתי מקומות שמוכרים אותו אם מישהו מכיר חנות שמוכרת את הסט המושלם הזה שיגיב בבקשה

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  5. או מחנות נועה מחשבים או מפנדה הרמקולים ישמשו לשמוע מוזיקה אני צריך סט רק של רמקולים בלי סאב כי אין לי מקום

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  6. שלום לכולם מחפש המלצה להגה לחיבור למחשב כמובן (שונא קונסולות) שיעבוד עם כל אבל אני מתכוון כל משחקי המירוצים כי אני כבר נפלתי עם הגה שלא עבד עם שום משחק חוץ מNFS אבל גרסה ממש ישנה שלו (חחחחח גרסה כל כך ישנה שהם קראו לפג'ו 206 מכונית מירוץ חחחחח) אז מחפש המלצה כמובן להגה שיהיה כמה שפחות יקר אבל שיעבוד עם כל המשחקים תודה

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  7. בהדפסה ובצילום [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  8. יש לי סורק hp2200C שמגיע עם HP Precision Scan LTX אבל כשאני מפעיל את התוכנה הוא כותב לי "Sory, scanner could not be initialize (Scanner not found). התקנתי VueScan, תוכנה לסריקה שעובדת על ויסטה באופן עקרוני היא עובדת אבל אני לא מרוצה ממנה, היא עושה לי בעיות עם הסריקה... מישהו מכיר תוכנה טובה לסריקה שעובדת על ויסטה וגם תתאים לסורק שלי ?

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  9. Started by YoTaMi,

יש לנו מחשב שהוא מלפני 7-8 שנים והוא עובד מצויין .. השאלה אם אני יכול לקנות למחשב הזה כרטיס של 1G 667 וזה יפעל ... לא משנהעל כמה זה יפעל העיקר שהמחשב שלה יעבוד קצת יותר מהר .. זה אפשרי ? תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  10. אז ככה: קניתי למחשב שלי מקלדת apple wireless keyboard ויש לי מתאם דיי-מאוד ג'נרי (צירפתי תמונה). סתם חתיכה כחולה שרשום עליה סלקום וBLUETOOTH. אין יצרן לכאורה. השתמשתי בתוכנת הBT של ויסטה שבאה PREINSTALLED. נראה שאת הפלאפון שלי זה דווקא כן מגלה, את המקלדת לא. והפלאפון שלי מוצא את המקלדת אני מניח שמדובר בבעיית דרייברים. הדיסק שהיה מצורף היה משהו של WIDCOMM שהיה כנראה OUTDATED וחסר תאימוות לויסטה (המ"ה התריעה לי באמצע התקנה "this software has known compatibility issues..." בלה בלה בלה...) אז הורדתי איזה דרייבר מהאינטרנט שכנראה תואם, נראה לי שגם המ"ה החליטה שבא לה להתקין משהו... קיצר איך אפשר לגרום למחשב למצוא/לזהות את המקלדת? צריך לערוך משהו? אולי הדונגל לא טוב? הסרה וע…

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  11. בעקרון המוצר שאני מחפש צריך להיות: - קופמקטי (אם אפשר לקנות נרתיק שיהיה גם ארנק וגם בשביל היומן זה פשוט גאוני) - קשיח (שלא ישבר מכל מכה..אני רוצה להסתובב איתו הרבה בכיסים וכאלה) - נוח לשימוש - בעל ממשק נוח... (הקלדה מהירה, תפריטים נוחים וכולי..) - בעל ארגונית נוחה - זו בעצם המטרה של הקניייה... צריך להיות ארגונית טובה מאוד. לגבי Mp3, מצלמה, אינטרנט אלחוטי, בלוטות' ושאר מיני גאג'טים - זה ממש לא עקרוני לי.. אינטרנט אלחוטי זה נחמד בשביל אימייל, אבל אני צריך יומן אלקטרוני - לא איזה גיימבוי משוכלל.. תודה רבהה רבה!

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  12. Started by ^Z^,

האם יש איזה כרטיס\מתאם שמאפשר לי להפוך את חריצי הSATA ל IDE? ראיתי שקיים כזה דבר לכיוון השני [iDE ל SATA]

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  13. Started by trojan,

אין לי מושג איזה אל פסק לקנות שבאמת יתאים למחשב שלי אז אם בבקשה אפשר המלצות הן יתקבלו בשמחה ד"א אם צריך מפרט מינימלי של המחשב אז הנה ספק 480w מעבד pentium 3 ghz lga775 לוח אם intel avalon 915 זיכרון 512 ddr כרטיס מסך g-force 6600 GT 128 mb ד"ק 120gb 7200 rpm כמובן אם אפשר כמה שיותר זול זה יהיה טוב ! תודה.

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  14. היי אני חושב שהספק שלי מתחיל לעשות בעיות המאווררים לא ממש עובדים כמו שצריך (אחד לא עובד, אחד נכבו לו הלדים ) הקתודות מהבהבות לפעמים והיום גם המחשב קרס ונדפק לי הוינדואוס יכול להיות שזה סתם צירוף מקרים, אבל יש לי הרגשה שזה הספק... הספק הוא HEC AR-T 300W יש דרך לבדוק אם הוא הבעיה?

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  15. Started by yaloner,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד Thinkpad, הבעיה שלי היא שאין בו חיבור firewire ואני אצטרך לקנות כרטיס נפרד. האם יש המלצה לכרטיס או יצרן מסוים או פשוט לקנות את הכי זול כי כולם אותו דבר ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  16. Started by idodos,

האחת - HP officejet 4355 לינק: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6148 השניה- Lexmark X5470 לינק: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6487 לא יודע למה של ה HP כזה יקר, ב-office depot מוכרים אותו באותו מחרי כמו את הלקסמרק (590 ש"ח). ככה שהם אותו מחיר מבחינתי.( גם נועה וגם אופיס דיפוט קרוב לי לבית). א. אז מה עדיפה מביניהם ? מבחינת איכות הדפסה וסריקה והפקס... מהטלפון לא אכפת לי בכלל ... או אולי יש עוד אופציה במחיר הזה (עד 600 ש"ח) שהיא גם מדפסת , סורק ופקס ? ב. מה אומר שה-HP היא "מדפסת טרמית" ? לקנות לה צבעים חדשים יעלה יותר מללקסמרק ? תודה.

17. אוקיי אז ככה. יש לי שני עכברים למחשב.חדש שהוא חלק מסט אלחוטי לוג'יטק ex110. השני הוא עכבר חוטי רגיל של מיקרוסופט wheel mouse optical 1.1a.הבעיה היא שעם החדש אני לא ממש מסתדר,הוא קטן לידיים שלי ולא ממש נוח.(משום מה לא נתקלתי בתלונות דומות לשלי) האם אפשר להעביר את הרכיבים הפנימיים של הלוג'יטק (האלחוטי) למיקרוסופט ? כך שהוא יהיה אלחוטי. אתם לא מבינים כמה הוא יותר נוח לי.אבל אני רוצה לשלב בין הנוחות לאלחוטיות. תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  18. Started by Compiler,

שלום, יש ברשותי גיימפד ישן ללא דרייבר ובעת חיבורו למחשב מן הסתם הוא לא מזהה אותו.. (חיבור DE-9, של הגיימפד נקבה במחשב זכר) שאלתי היא: האם מישהו יודע מאיפה להשיג דרייבר לגיימפד כזה ישן (אין לי פרטים עליו ואפילו לא חברת ייצור) ואם אני אחווט אתו לUSB (אני לא יודע איך אז אם אפשר מדריך) יש סיכוי שהוא יפעל? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  19. Started by נדבמן,

שלום מקווה שיש מישהו שמבין בנושא קניתי מצלמת ריגול - SQ11 mini DV camera מיקמתי אותה על המרפסת והשתמשתי בכבל USB של 10 מטר לחיבור למחשב ואז למעשה הצלחתי להשיג את שידור חי . הבעיה שתוך פרק זמן קצר ה USB מתקלקל כלומר לא מגיב . יש למישהו מושג למה ? בחנות אמרו לי בגלל החום הכבל נהרס

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  20. Started by Freedom-Shepherd,

אהלן, אני מחפש המלצה לכרטיס קול למחשב גיימינג, שמיועד לרמקולים של 5.1. בתחום מחיר סביר של עד 500 שקל. לא משנה לי חיצוני או פנימי, אני לא יודע מה עדיף. אני עובד עם 5 רמקולים של logitech וסאב שלהם גם, אין לי מגבר ואני לא יודע אם אני צריך אני מחפש לשמוע מוזיקה בצורה איכותית, גם מבחינת איכות צליל וגם מבחינת איכות סראונד, הרמת ווליום פחות חשובה לי, אני לא עושה מסיבות בחדר תודה מראש!

21. Started by k_700,

רוצה לדעת קצת על הגודל שלו, איכות, איך הוא נפתח(כי אין לו ברגים), על המאוורר שלו(אם הוא שקט או רועש). אשמח למי שיביא לי סרטון על המארז כמו הסרטון שיש על THERMALTAKE SOPRANO, או שתביאו את זה בכתב...

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  22. אז כך במשחקים ובתוכנה 3DMARK 2001 הגפיקה כאילו נכתכת כזה במיוחד בגפיקה מהירה כל התמונה כאילו נכתכת כזה ולפעמים במחשק SERIOS SAM 2 הוא ניתקע כזה בהבה מקומות ושלא נדבר על מקס פיין שיש הרבה דמויות זה גם איטי! מה עושים? יש לי לוח אם חייתי EPOX 8KHA+ זכרונות DDR 128 של SAMSUNG ומעבד אחלה ביותר DURON 1200 עם ליבת MORGAN החדשה שהוא ממש בביצועים דומא ל ATHLON ! אז מה אני עושה? יש אולי הגדרה מסוימת תגידו לי כל מה שניתן לעשות אני ינסה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  23. האם יש כאן משתמשים אשר משתמשים במקלדות הנ"ל? ההבדל היחיד שאני זוכר (בין הפרו לאליט) הוא בסידור מקשי הלמעלה-למטה-שמאל-ימין. בElite הסידור היה מעט מוזר. אשמח לשמוע דעות על שלושת המקלדות הנ"ל. דברים מהם סלדתם ומה שאהבתם. תודות.

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  24. Started by urich,

שלום לאמא שלי יש במקום העבודה pc של ibm פנטיום 3 שפועל על זכרונות sdram היא החליפה את הזכרון שהיה לה 64 mb עם באס של 133 ל 128 mb עם בבאס 133 (זכרון אחד במקום האחר) עכשיו הנה השאלות שלי: 1. נכון הזכרונות הם רגילים ולא מיוחדים לibm כמו שקישקשו לאמא שלי. 2. נכון שהיא לא צריכה 192 mb במשרד ו128 יספיקו לה. עכשיו היא תביא לי את ה64mb בבאס 133 שהיה לה כדי שאני יוסיף למחשב שלנו בבית. עכשיו הנה השאלות החשובות: 1. יש לי מערכת פנטיום 2 300 ולוח מבוסס via יש לי 64mb זכרון של 133 באס אבל הם עובדים על 100 הרץ האם יתכן שזכרון 133 יעבוד במערכת שתומכת רק בבאס של 100?. 2.אין בעיה כזאת שהזכרון בא ממערכת של ibm כמו שהסבירו לאמא שלי. 3. השיפור בביצועים יהיה משמעותי אםיוספו עוד 64 מגה נכון?…

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  25. Started by rweins,

שלום! אני מחפש מיני מקלדת USB. איפה אני יכול למצוא כזאת בארץ? תודה

• 0 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים