עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Cha0stAlker,

היי לכם, כל הזמן יש לי הפסקות חשמל (במיוחד בחורף, איזה שלוש פעמים ביום!) ואני מודע לגורל המר שמגיע לאלה שלא קונים אל פסק אז.. אני זקוק לאל פסק איכותי עד 1000 ש"ח (כמובן שעדיף פחות) שיכול להחזיק את כרטיסי המסך החדשים שיהיו ל nVidia+איזה מעבד משושה ליבות+אולי RAID 0 (אפשר להבין שהוא מיועד לטווח כמה שיותר ארוך). אופציה לכיבוי אוטומטי חובה. תודה.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  2. Started by einpoklum,

אני מנסה ולא מצליח למצוא מאיפה לקנות מקלדת מתקפלת (כזאת: http://www.thinkgeek.com/computing/input/5a7f/ ) הייתי מזמין מארה"ב אם המשלוח לא היה עולה $40 ... מישהו יודע איפה אני יכול למצוא כזו? מצידי שיהיה דגם אחר, צבע אחר, לא אכפת לי - רק שניתן יהיה לגלגל אותה ולהתעלל בה.

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  3. Started by nuctornal wisdom,

המקלדת הג'נארית במחשב השני מתה, אז המקלת הנוכחית Logitech internet navigator ,צריכה לעבור לשם בסה"כ אני מרוצה ממנה, מחפש משהו בסיגנון. אני מחפש מקלדת חוטית, מקשי מדיה וקיצורים חובה, עיצוב רגיל (לא ארגונומית\שבורה מה שזה לא יהיה). עדיף שחורה שתתאים לסביבת עבודה שלי, ומעדיף גלגלת בצד כמו בinternet navigator, אבל זה לא חובה. Logitech media elite ניראת לי הכי מתאימה, אבל אם יש משהו יותר מתאים בתקציב...

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  4. Started by nirgilad1,

קניתי המחשב AMD 64 3500 ALBATRON 6800GT בקיצור מחשב כבד. קניתי איתו ספק כח 420 w Thermaltake TT420 WATT APD 2-fan 330 הספק נשרף לא אפרט למה בוא נגיד שבאשמתי ולא בגלל איזשהו עומס בכל מקרה אני צריך לבחור ספק חדש מכיוון שבחנות אין עוד את הספק הזה. למישהו יש המלצה לספק יציב מחברה טובה באותו סדר כח במחיר של מקסימום 400 שקל ? תודה רבה ניר.

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  5. Started by -OmeR-,

טוב אז ככה...שמתי לוח אם חדש IS7 ואיזה ג'מפר אחד לא היה במקום אז לא ידענו מה הבעייה ועשינו איזה 540975 פעמים ריסט למחשב עד שעלינו על הבעיה. ואז אחרי כמה זמן הספק התחמם ונישרף (ספק ג'נרי 300W ;D) עכשיו יש לי שתי שאלות: 1. האם יכול ליקרות משהו ללוח אם? (טכנאי אמר לי שבטוח לא קרה כלום) כי לדעתי זה כאילו אתה מכבה סתם את המחשב באמצע שהוא פועל. 2. הזמנתי ספק HEC 300ART מנועה מחשבים האם הוא ספק טוב ??? תודה לעוזרים...

• 8 תגובות
    • 670 צפיות
  6. Started by taimor,

טוב נדפקה לי המקלדת =\ הרגלים שלה נשברו ומקש אחד עף לי =\ חחח (יותר נכון נשאב =\ ) בכל מיקרה היה לי את הMicrosoft Multimedia Pro Keyboard היא אל-חוטית עכשיו אני מחפש מקלדת אל-חוטית חדשה. המקסימום שיש לי לבזבז על זה הוא 150 שקל =\ סעמק איזה עצבים =\ יש משהו שאתם ממליצים עליו ? שתהיה אל-חוטית ונוחה =]

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  7. Started by Stick2it,

צריך עכבר טוב לעבודה בעיקר עם PHOTOSHOP. משהו שיהיה מדויק ונוח. תודה.

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  8. הסוללה נטענת כמעט במלואה (80%) לאחר דקת טעינה יחידה! נשמע ממש טוב, תחשבו כבר לא צריך להטעין פלאפונים כל הלילה, רק דקה אחת קישור למקור

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  9. Started by dr computer,

כותרת

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  10. Started by naki,

מחשב חדש, אנטי וירוס מובנה של win10 קובץ התקנה יחלץ כשאני מפעיל לא קורה כלום... מה עושים?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  11. Started by VL,

תודה למי שיסביר לי.

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  12. תראו יש לי מחשב חדש ואין לי את החיבור להגה הזה כי הוא דיי ישן ואני מחפש מתאם שיתאים לי למחשב מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  13. מה אתם מציעים? מהו המשטח הטוב ביותר שיש לדעתכם?אני רוצה משהו לא ענק מידי בגודל, אבל נוח, ושיאפשר דיוק מירבי בתנועות הקטנות, אך גם לפתח קצת מהירות ומינימום קפיצות. חשבתי על ה RAZER EXACTMAT, אבל אם יש לכם הצעות טובות יותר אז אשמח לשמוע.

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  14. Started by roey322,

שלום :!: שמי רועי אני שוקל לקנות הגה כמוון פלוס דוושות מארצות הברית כל היודע: -איזה חנות יש הגה בארצות הברית. -כמה עולה אותו הגה. -איזה סוג הגה -איזה חיבור יש לו למחשב. -על רטט. התקציב אשר אני מוכן להשקיע בהגה+דוושות מיחירו עד כ- 110$ אני מבקש מכל העונים רק סוגים טובים!!!... עד מחיר זה 110$ בתודה!

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  15. שלום לכולם - אני חדש פה ורציתי לבקש המלצה לספק כוח למפרט הבא: Intel Pentium D 930 Dual Core 3.0GHz 2X2MB LGA775 64BIT 8I945P-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E G.skill DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 5-5-5-15 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII כרטיס מסך: הצעה לספק לכרטיס: Sapphire Radeon X1800XT 512MB והצעה לספק לכרטיס: Sapphire Radeon X1900XT 512MB (כמו כן בעתיד אולי יתווסף עוד דיסק קשיח לרייד) תודה לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 670 צפיות
  16. לפני כחודש קניתי בדיוטי פריי את העכבר Microsoft IntelliMouse® Explorer for Bluetooth® עכשיו איתו קיבלתי מתאם Bluetooth והנה השאלה: אם אני קונה עוד מתאם של Bluetooth למחשב הנייח שלי אז יש אפשרות לעשות רשת בין 2 המחשבים דרך הBluetooth? ועל איזה מתאם אתם ממליצים לי ללכת? כי יש הרבה ואני לא מבין בזה ממש... תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  17. Started by VL,

המאוורר שלי נשרף...מאחורה... נכון איפה שיש את החיבור למחשב + למסך? אז זה... זה משהו חמור ? כמה עולה אחד כזה? איזה הכי שקט?ואיזה הכי טוב?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  18. Started by EagleX2,

סופר דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני הולך לקנות עכשיו.......

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  19. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מדפסת לייזר ציבעונית חסכונית. מדפסת לשימוש ביתי, בעיקר הדפסה בצבע שחור, עם חיבור רשת. עד 1000 ש"ח תודה, אופיר.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  20. Started by Haflo,

קצת לא קשור לפורום,אבל בכל זאת, יש למישהו פה Palm Pilot M505 או מכשיר דומה? איך התצוגה של המכשיר הזה? מה ההבדלים העיקרים בינו לבין ה M515? (אתרי ה Pocket/Palm בארץ נותנים ממש מידע דל בנושא....)

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  21. Started by bigshow,

שלום , יש לי בעיה כשאר אני מפעיל את המחשב ההפעלה עוצרת ורושם לי : CPU IS UNWORKABLE OR HAS CHANGED. PLEASE RECHECK CPU MENU PRESS F1 TO CONTINUE .DEL TO ENTER SETUP יש לי את זה דיי הרבה זמן כל פעם שיש את זה אני לוחץ F1 והמחשב עולה כרגיל אבל זה כבר מתחיל להציק אני ישמח אם מישהו יעזור לפתור את זה [אגב חוץ מזה אין שום בעיה עם המחשב]

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  22. Started by Peri228,

היום הגיע חבר שלי מארה"ב יחד עם ה Enermax Aurora (עוד אחת ) וה Logitech Revolution MX החדשים שלי . את המקלדת הבאתי בהתחלה למחשב של אבא שלי , וממש התאהבתי בה אז הזמנתי לי אחת נוספת . היא שקטה , נוחה וקטנה , ובנוסף משמשת כ USB Hub ויש לה חיבורים למיקרופון ואוזניות . בעכבר עוד לא יצא לי להשתמש הרבה , אבל הוא די קל ביד יחסית לעכבר אלחוטי , התקשורת עם ה dock מצוינת (לפחות בכל החדר שלי , שהוא בערך 3 על 4) , והוא ממש מדויק . הגלגלת שלו מאפשרת גלילה סופר מהירה של מסמכים , ובנוסף יש לו איזה 390 כפתורים נוספים שאפשר לתכנת . עדיין לא התעסקתי עם הדרייברים של לוג'יטק , אז נראה .. יש טעם להעלות תמונות ו/או סיקור מקיף יותר? עריכה : המקלדת עלתה לי 65$ , והעכבר 80$ , שניהם מ Newe…

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  23. קניתי מחשב חדש ואני מעונין לקנות עכבר זול שהגג של ההגג שאני מוכן לשלם זה מאה ועדיף פחות , תנו לי הצעות בבקשה ,[דרך אגב קניתי כבר מקלדת של לוג'טיק מדיה , אם זה משנה] דרך אגב אני מעונין בעכבר חוטי בבקשה.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  24. Started by lumi,

??? ברשותי מצלמת DV של sony מדגם pc110, המצלמה מתחברת למחשב ע"י חיבור firewire ובנוסף usb שאלתי האם יש אפשרות כל שהיא ע"י איזה שהיא תוכנה או כל רעיון אחר איך אפשר להשתמש בה כמצלמת רשת.

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  25. Started by saar3,

מיועדים בעיקר למשחקים...

• 4 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים