ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
הסוללה נטענת כמעט במלואה (80%) לאחר דקת טעינה יחידה! נשמע ממש טוב, תחשבו כבר לא צריך להטעין פלאפונים כל הלילה, רק דקה אחת קישור למקור
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם. מחפש הצעה למדפסת משולבת עם חיבור רשת. תקציב, עד 700 ש"ח ראיתי של-Brother יש כזאת - http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do?id=sp5-3917432 גם ללקסמרקס יש אחת - 4550. של HP מעט יותר יקרה (800 ש"ח) אבל כוללת גם פקס, HP6313
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מחפש משטח לעכבר G5 של לוגיטק. אני ממש לא לא יודע מה טוב ומה לא אבל אמרו לי שבד יותר טוב. בכל מיקרה אני צריך משטח כי השולחן הורס את החולדה. ;D
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
המחשב אינו מצליח להגידר את הפאלם שלי. יש לי וינדוס XP PRO מופיה הודעה " התקן USB לא מוכר" מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
יש עכבר של BTC (מצוין לדעתי), והיום ראיתי שקצב הדגימה באפשרויות המתקדמות של העכבר מכוון ל 100 ויש אפשרות של מ20 עד 200, אז למה לא להפעיל אותו ב200? יכל להיות שהוא לא באמת יפעל ב200? והאם זה יגרום לנזק כל שהוא? תודה 8)
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
לא ראיתי תואמים. האם זה משנה בכלל? האם ניתן לקדוח חור עם מקדחה במיכל המקורי ולקנות מילוי ואז להוסיף דיו עם סתם מזרק? ואז לסגור עם סרט הדבקה?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
עלה לי 280 שקל קיבלתי 4 בטריות נטענות + 2 רגילות כולל מטען לבטריות .. זה הדגם מה אם חושבים ? http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=2&SCID=14&MNO=KBS-2348RP
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי... אני קונה את הלוח ABit KV8 Max 3... הבעיה היא שאין לו Serial Port... ראיתי בPCH שיש בקר PCI שמאפשר לחבר אליו... אני חייב כזה חיבור בשביל המדפסת הישנה שלי... יש אולי מתאם חיצוני מסיריאל לUSB או משהו דומה?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
אני ממש לא פרנואיד של שקט אני צריך מארז שעולה 450 שיקרר טוב בשביל OC קטן וזהו (אם הוא גם קצת יותר שקט אז סבבה אבל לא להסחף) :xyxthumbs:
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום, אני קונה את ה FX 5900 וכרגע יש לי ספק כוח של 300W. האם כדי להחליף אותו ליותר חזק או ש 300W יספיק? תודה מראש. ניקולאי.
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, לקחתי מחבר שלי מצלמת אינטרנט בגלל שאני צריך לדבר עם אבא שלי בחו"ל. הנה התמונות של המצלמה... http://www.avidentallaser.com/p/cam1.jpg http://www.avidentallaser.com/p/cam2.jpg http://www.avidentallaser.com/p/cam3.jpg אם מישהו יכול להגיד לי באיזה חברה מדובר כי כאשר אני מכניס את הusb הוא לא מזהה לי את המצלמה ואז אני צריך להוריד דרייבר מתאים בשבילה.. ובשביל זה אני צריך לדעת את שם החברה... בבקשה זה מאוד דחוף לי... תודה.
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
לפני כחודש קניתי בדיוטי פריי את העכבר Microsoft IntelliMouse® Explorer for Bluetooth® עכשיו איתו קיבלתי מתאם Bluetooth והנה השאלה: אם אני קונה עוד מתאם של Bluetooth למחשב הנייח שלי אז יש אפשרות לעשות רשת בין 2 המחשבים דרך הBluetooth? ועל איזה מתאם אתם ממליצים לי ללכת? כי יש הרבה ואני לא מבין בזה ממש... תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מספר התקני USB. נתקלתי בבעיית מחסור במתח להתקנים. יש לי על הלוח אם 2 יציאות USB 1.1, כאשר אחת מהן מחוברת ל-HUB עם 4 יציאות (במסך, LG 795) [כבל מצלמה, מדפסת, סורק - ויש 1 לא בשימוש] ועוד יציאה מהלוח אם שאליה מחוברת מקלדת USB שבה גם יש HUB של 2 יציאות USB (אחת לעכבר ועוד אחת ל-DOK). השאלה שלי היא - אם אני מוסיף 4port PCI USB 2.0 ללוח אם, האם זה יעבוד ולא יגרום לבעיות מחסור במתח ? אני ממילא צריך לרכוש בכדי לנצל את ההתקנים שרכשתי כיוון שהם יכולים לעבוד ב-USB 2.0 כמו כן, המדפסת+סורק רחוקים מן המחשב בכ-1.5 מטר, חשבתי לקנות HUB שאליו אחבר את ההתקנים. לקנות עם HUB עם שנאי או רגיל שישתמש מן המחשב. ??? סה"כ התקנים שיש לי: לוח אם עם 2 יציאות USB 1.1 מסך עם HU…
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
המצלמה היא EMPREX 1300D. הנה המפרט שלה: מצלמה דיגיטלית משולבת 2 מיליון-פיקסל + מסךEMPREX 1300D LCD משמשת גם כמצלמת אינטרנט לשיחות ועידה. זום דיגיטלי X 2 בטכנולוגיית ADZ פלאש מובנה בעל 3 מצבים ( כולל מנגנון עיניים אדומות). רזולוציית תמונה : 1600x1200 2M 1152x864 1M 640x480 VGA מסך LCD 1.4 אינץ' צבעוני. חיישן CMOS 1.3M זיכרון פנימי 8MB ואפשרות הרחבה ע"י כ.זיכרון SM פוקוס - 75 ס"מ עד אינסוף. כולל כיסוי מגן לעדשה. רמת לובן 5 מצבים. צילום עצמי 10 שניות. רזולוציה במצב מצלמת אינטרנט 160120X 30 תמונות בשנייה, 320 15 240 X תמונות בשנייה. ממשק USB 1.1 פורמט קבצים JPEG,DCF,EXIF : כיבוי עצמי לאחר 3 דקות. תומך : windows 98,98se,ME,2000,XPMAC OS 9.0 & 10 ערכת המצלמה…
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה ואני מעוניין במקלדת ועכבר שימושים אינטרנט ומשחקים תקציב - בערך 200 אולי יותר תודה! נ.ב יש לכם אחלה אתר
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
ראיתי הרבה מאוד דגמים של DVD כאילה, אני מחפש משהו איכותי במחיר סביר שיקרא גם DIVX ו גם XVID ונגיד אם יהיה לו FIRMWAER זה יהיה גם כן פלוס גדול (: שמעתי שאילה של פיליפס לא רעים.. מה אתם אומרים? אשמח לשמוע כל דעתכם בנושא! תודה מראA
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
היום הגיע חבר שלי מארה"ב יחד עם ה Enermax Aurora (עוד אחת ) וה Logitech Revolution MX החדשים שלי . את המקלדת הבאתי בהתחלה למחשב של אבא שלי , וממש התאהבתי בה אז הזמנתי לי אחת נוספת . היא שקטה , נוחה וקטנה , ובנוסף משמשת כ USB Hub ויש לה חיבורים למיקרופון ואוזניות . בעכבר עוד לא יצא לי להשתמש הרבה , אבל הוא די קל ביד יחסית לעכבר אלחוטי , התקשורת עם ה dock מצוינת (לפחות בכל החדר שלי , שהוא בערך 3 על 4) , והוא ממש מדויק . הגלגלת שלו מאפשרת גלילה סופר מהירה של מסמכים , ובנוסף יש לו איזה 390 כפתורים נוספים שאפשר לתכנת . עדיין לא התעסקתי עם הדרייברים של לוג'יטק , אז נראה .. יש טעם להעלות תמונות ו/או סיקור מקיף יותר? עריכה : המקלדת עלתה לי 65$ , והעכבר 80$ , שניהם מ Newe…
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום אני קונה הגה למחשב וחשוב לי קריטריונים של תמיכה בהרבה משחקים כמו ניד פור ספיד ופיור ראיתי הגה מגניב של לוג'יטק-Formula Vibration Feedback Wheel מישהו התנסה איתו?יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
נמאס לי כבר לחכות, מה קרה ל"עוד 10 ימים הוא נוחת" עד שזה יקרה אני בטח אתפתה לקנות כרטיס יותר טוב למרות שאני לא צריך כי אין לי מערכת רמקולים חזקה! יש לי עכשיו sb live value והסיבה היחידה שאני קונה פורטיסימו זה בגלל היציאה האופטית...
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מדפסת שגם תהיה איכותית בהדפסות.וגם שהיא תוכל להדפיס על דיסקים.אני יודע שיש צורב שמדפיס על דיסקים,אבל אני רוצה מדפסת. אז אם אתם מכירים מדפסת טובה ואיכותית.אז בבקשה תגידו לי.
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום חברים, הייתי רוצה את עזרתכם בהמלצה למדפסת משולבת( מדפסת+פקס+סורק+מכונת צילום). התקציב רשום בכותרת. ראיתי את המדפסת של HP OFFICEJET 5610-האם היא ממולצת? בכל מקרה, אני אשמח לעוד הצעות. תודה, חיים.
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לרכוש למחשב יוק (הגה טיסה) המתחבר בחיבור USB ופדלים המתחברים ב-Gameport. באתר החברה היה כתוב "You cannot mix USB devices with gameport devices". האם זה אומר שאו הכל צריך להיות USB או הכל Gameport ושהם לא יוכלו להיות ביחד? ד"א הגיימפורט יהיה מחובר למתאם USB כי אין לי חיבור כזה במחשב. קישורים למוצרים: יוק - http://www.chproducts.com/retail/usb_flight_sim.html פדלים - http://www.chproducts.com/retail/gp_ch_pedals.html תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי בביית שני עכברים אופטיים, אחד שקיבלתי עם המחשב, הוא עשה בעיות והנחתי שהעכבר הוא שדפוק פה. לא מזמן קניתי עוד עכבר, וגיליתי את אותן בעיות - משיכות לפינות המסך ורעידות מוזרות. פעם אמרו לי שזה עניין של חומרה, אבל לשני העכברים אין דרייברים (ולחדש רשום על האריזה שיש צורך בהתקנת הדרייבר). איפה הבעיה? ומה אני אמור לעשות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-