עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by shtroodel,

אוקיי עם בוא החורף מתעוררת השאלה: באיזה אל פסק לבחור? ראיתי משהו כמו 4-5 חברות עם בערך אותו מפרט ואותו טווח מחירים ככה שהשאלה היא מה הכי טוב ומתאים למחשב אחד עם מסך 17? עד כמה קריטית ההגנה גם על קווי תקשורת? כמה va צריך לפעולה תקינה וטובה? לאילו נתונים הכי חשוב להתייחס ומה צריך לשאול? וכמובן למי שיש מערכות שכאלה מי מרוצה ומי לא (ומאיזה מוצר/חברה)? הרבה שאלות- נושא כאוב..

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  2. Started by dino,

אהלן חברים, אני מחפש USB HUB עם חיבור חשמל שיוכל להתמודד עם הארד-דיסק חיצוני וישאף לאפס תקלות. אם למישהו יש ניסיון עם אחד כזה אני אשמח להמלצה. תודה.

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  3. Started by stropic,

לאחותי יש מחשב עם המקלדת הזאת והכל עבד בסדר גמור עד שהמקלדת פתאום התחילה לעשות בעיות. כשלוחצים על מקש המחשב מצפצף וצריך להחזיק את המקש איזה 2 שניות כדי שהכפתור יגיב עד שהמחשב פותח את הWINDOWS אז אין את הבעיה הזאת, נגיד בBIOS המקלדת עובדת כמו שצריך. ניסיתי לחבר את המקלדת למחשב שלי והיא עבדה כמו שצריך, וניסיתי לחבר את המקלדת שלי למחשב שלה והיה את אותה בעיה. ניסיתי לעדכן ביוס, לעדכן דרייברים של לוח אם, לעשות את כל העידכונים של הווינדוס, לעדכן את הדרייבר של המקלדת וכלום לא עזר. המפרט שלה הוא כמו המפרט שלי רק שיש לה כרטיס מסך 8400GS וHD של 320GB מערכת ההפעלה שלה היא WINDOWS VISTA HOME PREMIUM 32BIT. תודה לעוזרים עריכה: הצלחתי לסדר אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  4. Started by reggaewithdoli,

שלום רב, אמא של חברה שלי מעוניינת במצלמה בסביבות המחיר הנ"ל. לי אישית אין ניסיון בתחום המצלמות אך אני יודע שלא ניתן להשיג משהו ממש איכותי במחיר הנ"ל....אך אם מישהו יודע על משהו משתלם אני אשמח לפני שאני קונה איזה ג'אנק. תודה.

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  5. שלום! אני מחפש לקנות סט אלחוטי כמו שאמרתי בתקציב שנע סביבות ה-250 ש"ח חשבתי בעיקר על Logitech שלהם יש מספר דגמים שהבנתי שהם טובים (את כולם ראיתי ב-ZAP) בטווח הזה כמו: Logitech - Cordless Internet Pro Desktop Logitech - Cordless Desktop EX110 Logitech - Cordless Optical Desktop Logitech - Cordless Desktop Express כיוון שאני משתמש מאוד בסיסי אז כך גם הדרישות שלי. הכי חשוב לי שהם יהיו מוחים לעבודה ויהיו אמינים (שבזה Logitech ידועה בין היתר). אני אשמח לשמוע אם יש לכם המלצות או העדפות מסוימות שלא חייבות לבוא מהדגמים שהבאתי אבל עדיין יש העדפה חזקה ל-Logitech תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  6. Started by dan2dan,

היי יש לי מדפסת אלחוטית HP Officejet 7210 רציתי לדעת כיצד המדפסת יודעת ולא מאפשרת כניסה אליה מגורמים חיצוניים (מחוץ לרשת שהוגדרה לה) בגישה אלחוטית שלא כמו בנתב למשל צריך סיסמא לממשק כניסה, ולמדפת אין כזה. מצטער אם השאלה מפגרת - אשמח לתשובה עיניינית תודה רבה

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  7. המדפסת שהייתה לי בשנתיים האחרונות וסבלתי ממנה הרבה היא LEXMARK Z13. מדפיסה דיי איטי. דיו נגמר מהר. והכי מעצבן, מספיק פעמיים לקנות את הדיו שלה וזה כבר מגיע לסכום של כל המדפסת עצמה. אני כמעט ולא משתמש בה, וגם לא זקוק לדיו צבעוני או למדפסת באיכות מדהימה, אני מחפש מדפסת פשוטה מאוד, בלי אפשרות של סורק או מכונת צילום, אלא רק שתדפיס, ושתדפיס מהר. שתהיה קטנה.. שהדיו יהיה זול, יגמר לאט ולא מדפסת משהו מי יודע מה כי אני לא מדפיס הרבה בכלל. מודה מראש למי שיעזור

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  8. Started by doker,

מה מציינים האותיות האחרונות בדיו למדפסת של HP לדוגמה דיו C8774WN לפעמים מופיע כC8774A או כ C8774W מה ההבדלים ביניהם?

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  9. Started by Yakim Peled,

הי, רכשתי אותם לפני כשנה ולמרות שהם בסדר, אני רוצה משהו טוב יותר. העכבר דווקא בסדר גמור אבל המקלדת לא מספיק רכה. הנקישה קצת נוקשה ולפעמים פשוט מתפספסות אותיות. הקטע האלחוטי מוצא חן בעיני והייתי רוצה להשאר איתו. התקציב לא מוגדר כרגע (אני לא מתמצא במחירים) אבל אני לא רוצה להתפרע. אני רוצה משהו פשוט וטוב. ואגב, זה להקלדה רגילה, לא למשחקים או משהו כזה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. הייתי באופיס דיפו היום וראיתי שמוכרים מתאם מחיבור של PS2 (פלייסטיישן2) לחיבור של PS3 שזה בעצם USB. לשאלתי: יש לי הגה שמתאים לפלייסטיישן, ואני רוצה לשחק איתו ב NFS למחשב. החיבור הזה יתאים בשבילי? אני אוכל לכוון את כפתורי המשחק להגה? וגם אם לא להגה, בג'ויסטיק של ה PS2 שלי גם יהיה נחמד לשחק. זה אפשרי? תודה! דרך אגב למועניינים, זה היה ב 80 ש"ח או 89 ש"ח, לא זוכר

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by moranfrd,

מישהו יכול אולי להמליץ מניסיון על חנות בחו"ל ששולחת מוצרים ישירות לישראל? בדקתי באמזון אבל אין משלוחים לישראל למעט ספרים/סרטים וכיוצ"ב..

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  12. Started by yairts,

יש לי כאבים במפרק היד, בעיקר ביד ימין (היד שמחזיקה את העכבר) אני עובד על המחשב ביום כ-12-14 שעות ביום, כמעט ברצף. אני מחפש עכבר ארגונומי שמתאים מבחינה אורטופדית למבנה היד ונוח לשימוש. לגבי פד לעכבר - אני לא כ"כ מבין בזה, פשוט אני לא רוצה שתהיה זווית גדולה בין מפרק היד לבין האצבעות, ולכן אני מחפש פד עם ג'ל מוגבה כזה (או אם יש פדים אחרים טובים) אפשר המלצות? תודה.

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  13. Started by shimon23,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1001698418&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. חברת Cooler Master משיקה את דגם ה-SK621 האלחוטי והקומפקטי - שאינו מוותר על מנגנונים איכותיים מבית חברת MX Cherry הנודעת לכתבה

15. Started by Singularity,

לפני כמה ימים החלפתי את הראשי הדיו השחור והצבעוני בראשים מלאים אך ממוחזרים והמדפסת הדפיסה בשחור כל כך דהוי שבהדפסה נורמאלית אי אפשר אלרות את השחור ובהדפסה בbest זה בגוונים של אפור ויש אותיות שהיא לא מדפיסה. בדקתי את רמת הדיו בעזרת התוכנה של hp והיא מראה שרמת הדיו מלאה, בדקתי אם באפשרויות ההדפסה סימנתי בטעות להדפיס באיכות גרוע וגם זה לא עזר. כבר השתמשתי בדיו המשומש של החברה הנוכחית ובעבר לא היו שום בעיות. מישהו יודע מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה?

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  16. Started by adirmor455,

אני רוצה לקנות נתב אלחוטי שמתחבר ב - USB התקציב בערך : בין 150 ל - 200 זה הנתב הישן שלי - http://www.ole.co.il/products/976/index.php?product_name=D-Link+DWA-140&ukey=product&productID=33119 על איזה נתב מהיר זול וטוב מכל הבחינות אתם ממליצים ? סתם ליידע : על איזה פרטים אני אמור להסתכל ברכישת נתב אלחוטי או בכללי על נתבים?

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  17. Started by kipi25,

שלום! יש לי מדפסת XEROX 3117. אני יודע שקיים במדפסת DUPLEX ידני - צריך להפוך את הדפים ידנית, אבל המדפסת אמורה לדעת להדפיס את הדפים בסדר המתאים. איך אפשר לבחור באפשרות זו?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  18. Started by sUP,

היי חבר'ה! ראיתי ב ebay שמוכרים reciever לlx8 ועוד כמה עכברים של לוג'יטק והוא רץ על 2.4ghz כרגע אני עם הרסיבר שקיבלתי עם העכבר עצמו וה range שלו ממש גרוע הוא תופס לי בקושי 3 מטר, מה שאומר שזה מגיע לי בדיוק לקצה של המיטה (ואני לא יכול להשתמש בו מהמיטה לצערי) רציתי לדעת אם אני אקנה את הרסיבר הזה זה יוכל לרוץ על 2.4 או לפחות להגביר את ה range או איזשהו פתרון חוראני אחר (לארגן אנטנה, או קומבינה אחרת) אני משתמש בנתיים בעכבר בלוטוס שיש לי.. אבל הוא קטן ואני רוצה לשחק משחקים ככה שזה לא פתרון להיט (קניתי אותו למחשב נייד) תודה מראש, sUP

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  19. Started by arik_bulldog,

התקציב: 500-800. צבעוני או שחור- אני מעדיף צבעוני, אבל הבנתי שזה עסק יקר (?) מבחינת טונר- מה ההבדל בינהם? בשחור אני יודע שלעיתים רחוקות צריך להחליף טונר שעולה 200-300, איך זה בצבעוני? אין לי מושג איך לחפש אפילו. על מה צריך להתסכל? מה משמעותי? מישהו יכול להמליץ על מכשיר ספציפי? תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  20. שלום לכולם !! לפני כשעתיים רכשתי מדפסת בראדר דגם J4420DW התקנתי אותה וכל עובד , יש רק 2 בעיות שעוד לא הצלחתי לפתור: 1. איך מגדירים את הפקס של המדפסת כך ש: בזמן שמגיעה שיחת טלפון רגילה הוא לא יצלצל ורק הטלפון הראשי של הבית יצלצל, וברגע שמגיע פקס הוא יתקבל אוטומטית ע"י המדפסת? 2. הבנתי שיש הגדרות מיוחדות לאיכות הדפסה מירבית - כי האיכות תמונה צבעונית גרועה- מישהו יודע איך מגדירים ? תודה מראש לעוזרים!!! זה ממש ממש חשוב לי!!!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by eranir,

שלום, אני מחפש כרטיס טלויזיה למחשב חדש. כיום יש לי את ה-Hauppauge PVR150 שהוא סביר, אבל עד היום לא הבנתי אם הרעש על המסך נובע ממנו או מהכבל הדפוק (יש השערות). בנוסף, אני לא משתגע על התוכנה שלו. רציתי לדעת אם בסביבות התקציב שלו קיימות אופציות טובות יותר. תודה

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  22. Started by BLAdE_AttAcK,

אחריי חיפושים רבים החלטתי להעזר בכם.... ;D אני זקוק למארז FULL TOWER בצבע שחור , רצוי מאלומיניום. גם מארז TOWER יכול להיות בסדר , אבל עדיף לי FULL. הרעש לא ממש מפריע לי.... רק חשוב שהוא יהיה קר עד כמה שאפשר. תודה. :-* :lsvader:

23. אני רוצה לקנות מצלמת אינטרנט עם מיקרופון מובנה שמצלמת באיכות טובה בסביבות ה-200 ש"ח. עדיפה כזאת שיכולה להתלבש על מסך LCD בעובי עבה של איזה 5 סנטימטר. אז מה לקנות? :jump1:

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  24. Started by yuraxp,

ב שנת 2000 קניתי הגה SIDE WINDR FORCE FEEDBACK שנחשב לרולס-רויס של ההגאים באותו זמן. הבעיה שלי שההגה באה עם חיבור ישן שמתחבר לכניסה הצהובה (מאחורי המחשב),ול ווינדוס XP אין תמיכה ב דרייברים ישנים,ולכן אין אותם רעידות ו תחושות כמו שהיה עם ה דרייברים, למישהו יש אולי כזה וגם ויש לו פתרון?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  25. Started by ran19,

שמעו ראיתי שהוציאו כבר תביקורות על העכברים האלו ורציתי לפרסם לכם! אז הינה הביקורת על ה-G7 http://www.3dxtreme.net/index.php?id=logitechg7mouse1 וזה של ה-MX610 http://www.3dxtreme.net/index.php?id=logitechmx6101 תהנוו. דרך אגב אלו הביקורות היחידות והמקיפות שיש ברשת על העכברים האלו.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.