ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלומות לכולם אחים, אני חייב בדחיפות אתר שמכיל בתוכו סיקורים וכתבות על מארזים .בל.בד וכולל גם אופציה של קנייה , תודה רבה לעוזרים ! נ"ב, בקשה לא לשלוח אותי לאתרי חומרה כמו PCH כי אני צריך אתרים של מארזים בלבד!
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
סופר דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני הולך לקנות עכשיו.......
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אהלן אני מדבר על העכבר הזה http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1095928282,97922, האם הכפתור ווליום שלו שולט על הווליום של הווינדוס או של התוכנה למשל כמו ווינאמפ? כי אתה משתמש ביציאה דיגיטלית למוזיקה הכפתור הזה בכלל לא מועיל...
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
אהלן אנשים! מישהו מכיר את חברת STEELPAD בכל הנושא של פדים לעכבר? איך הם? איזה דגם הכי מומלץ? אלה פדים עבים או דקים? הם קשיחים או רכים? אשמח לתגובות... תודה מראש....
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים עכשיו אני צריך למצוא מקלדת ועכבר אלחוטיים שלא יהייה להם delay יש הצעות או שבכלל אני לא מעודכן ובחדשים כבר אין?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
מארז של SPL שחור עם חלון שקוף וחמישה מאווררים (3 בצד 1 מקדימה 1 מאחורה) ויש עוד 2 מאווררים להוצאת האוויר החם או משהו כזה ועוד מאורר למעבד ועוד מאורר לדיסק הקשיח . שני לדים מקדימה . ידית נשיאה. וכפתורים להדליק מלמעלה וספק של 400W או 4200W לא זוכר בדיוק עם מאורר ב 350 שקל כדי לקנות ? או שיש משהו להוסיף או לשנות בו ?? (אפשר להרכיב למאוררים לדים ?)
-
- 10 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אחריי חיפושים רבים החלטתי להעזר בכם.... ;D אני זקוק למארז FULL TOWER בצבע שחור , רצוי מאלומיניום. גם מארז TOWER יכול להיות בסדר , אבל עדיף לי FULL. הרעש לא ממש מפריע לי.... רק חשוב שהוא יהיה קר עד כמה שאפשר. תודה. :-* :lsvader:
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי בביית שני עכברים אופטיים, אחד שקיבלתי עם המחשב, הוא עשה בעיות והנחתי שהעכבר הוא שדפוק פה. לא מזמן קניתי עוד עכבר, וגיליתי את אותן בעיות - משיכות לפינות המסך ורעידות מוזרות. פעם אמרו לי שזה עניין של חומרה, אבל לשני העכברים אין דרייברים (ולחדש רשום על האריזה שיש צורך בהתקנת הדרייבר). איפה הבעיה? ומה אני אמור לעשות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
איזה ספק יותר חזק FSP EPSILON 700W OCZ GameXStream 600W SLI שניהם בסביבות ה1000 איזה ספק יותר טוב? הוא שיש משהו אחר במחיר הזה. (סתם לידע כללי לא מתכוון לקנות בזמן הקרוב)
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
חיפשתי המלצות לג'ויסטיק טוב לסימלוטים (כמו פאלקון וכאלה) אני מחפש ג'ויסטיק טוב עם הידית של המהירות לסימולטורים אני לא כל כך מבין בדגמים, ומה טוב ומה לא אז בבקשה תנו לי המלצות לטווחי מחירים שונים ואם אפשר גם הסבר על יתרונות וחסרונות מהחיפוש בפורום הבנתי ש2 אלה הם ג'וסטיקים טובים: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=533&scat=211&tcat=30 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1080&scat=211&tcat=30 רציתי לדעת אם המחירים טובים? כי באג הם יקרנים וגם רציתי לשאול אם יש עוד הבדלים בין הג'ויסטיקים חוץ מזה שאחד אלחוטי והשני חוטי ולאחד יש 10 מקשים ולשני 12 מבחינת דיוק וכל זה יש הבדל? והבסיסים שלהם לא ניראים רצינים... הבסיס יזוז במהלך משחק?
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם, כפי שאומרת הכותרת אני מחפש מצלמה "צנועה" לעסק קטן. כזאת שאני אוכל להפעיל אותה בלילה (יש תאורה) ולצפות בה מהמחשב הבייתי דרך רשת האינטרנט. עדיף כמובן אם היא תיצור tunnel מוצפן על גבי הרשת אבל גם אם לא אז לא ביג דיל, אין לי מה להחביא שם ולא איכפת לי שמישהו "יצותת" לקו (שינהנה לו לצפות בשולחנות קפה רייקים מאדם ) אשמח להמלצות, עצות שימושיות (לציין שבגלל שאנחנו נמצאים בישראל ככל הנראה הרשת תצטרך לכלול גם ראוטר שידע לחייג l2tp או pptp בשביל להתחבר לאינטרנט.) תודה, מקסים.
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום חברה כבר הרבה זמן שאני חושב לקנות מחשב חדש וחיפשתי את העכבר והמקלדת המושלמים האלחוטים וזה מה שמצאתי Logitech Cordless Desktop MX בלי המספרים אחרי ה MX הוא בא עם עכבר ומקלדת אלחוטים MX700 שהוא אמור להיות כמו ה MX518(אבל אלחוטי) והמקלדת באה עם כל הכפתרים המסודרים של פעם שכבר אין במקלדות INSERT/HOME/DELETE שהם אחד ליד השני פשוט מדהים: חיפשתי אותו בכל האינטרנט ולא מצאתי מקומות שמוכרים אותו אם מישהו מכיר חנות שמוכרת את הסט המושלם הזה שיגיב בבקשה
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
המקלדת הג'נארית במחשב השני מתה, אז המקלת הנוכחית Logitech internet navigator ,צריכה לעבור לשם בסה"כ אני מרוצה ממנה, מחפש משהו בסיגנון. אני מחפש מקלדת חוטית, מקשי מדיה וקיצורים חובה, עיצוב רגיל (לא ארגונומית\שבורה מה שזה לא יהיה). עדיף שחורה שתתאים לסביבת עבודה שלי, ומעדיף גלגלת בצד כמו בinternet navigator, אבל זה לא חובה. Logitech media elite ניראת לי הכי מתאימה, אבל אם יש משהו יותר מתאים בתקציב...
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני רוצה לראות איפה עומד ה-G5 שלי בבאנצ'ים מול עכברים אחרים....
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
או סתם שיחה .האם יש דבר כזה? אנני מדפיס הרבה עד 600 ש"ח תודה רבה נעם
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
-
שאלה ראשונה : 1. מהם ההבדלים בין המארז COMPUCASE 6AR1 לבין ה-6A19 ? רק הצבעים של המארז ? שאלה שנייה הנוגעת למקלדות ועכברים : אז ככה , יש לי מארז ENERMAX CS-3181L (צבע כסף) ורמקולים של לוג'יטק Z560 בצבע שחור . אני מעוניין להתאים את העכבר והמקלדת לרמקולים ולמארז . אהמממ...כיום יש לי עכבר MICROSOFT OPTICAL BLUE MOUSE ( עכבר נחמד מאוד , צבע כחול וכסף) ומקלדת מולטימדיה פשוטה של TURBOWIN (אני יודע , סתם חרא) . 1. האם עכבר שלי כרגע (MICROSOFT BLUE MOUSE OPTICAL) יותר טוב מהעכבר Logitech Pilot Wheel Mouse Optical ? 2. ואני שואל זאת כי העכבר הזה בא ביחד עם המקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט כעסקת חבילה שעולה 185 שקל ? שווה בעיקרון , לא ?
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=759&ser=1 מפה קניתי הדיסק נשבר מאיפה אני יכול להוריד דריבר?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
מחפש ספק איכותי למערכת שלי(בחתימה) +2כוננים ו3מאוררים עם לידים 1 120ממ ולאד אחד והמעבד בתושבת 478
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום...אני יודע שלא נהוג לרשום ככה שדרושה תשובה דחופה וכאלה אבל זו באמת החלטה שצריכה להיתקבל מהר...כי אני משיג את זה דרך מישהו.. אוליי מטומטם האמת אבל זאת השאלה ואשמח אם תענו: הגה של מחשב למשחקי מירוץ וכאלה שמיתחבר בUSB יכול להיתחבר לפלייסטיישן2 (יש לה חיבור USB)??? שניהם USB...צריכות ליהיות בעיות מיוחדות? או שזה מתאים גם למחשב וגם לפלייסטיישן? זה לאחי הקטן אז אודה אם תוכלו לענות...
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=493&catcode=190
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
אהלן אני אוטוטו קונה את המחשב הזה... GIGABYTE GA-8I945PMF Intel Pentium 630 64BIT 3.0GHz LGA775 2MB PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL POWERCOLOR X800GT 256MB PCI-EXPRESS Westren Digital 200GB SATA II JS 8MB 7200RPM NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 ועכשיו לשאלה שלי... רציתי לישאול אותכם על המארז הזה ועם הספק שהוא מגיע... האם אפשר ליסמוך עליו שיחזיק את המחערכת היטב או יש מצב שבוא יגמגם לי... RAIDMAX Scorpio 868 Green 420 Watt http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=6837
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני צריך סורק סביר מומלץ שלא צריך חיבור לחשמל - משתמש בחשמל של ה USB
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
התעסקתי קצת עם המקלדת ונתקלתי בתופעה מוזרה, הסרתי מהמערכת שלי את התוכנה intellitype , התוכנה שכביכול שולטת במקשי מולטימדיה רק בגלל שתפסה לי קצת משאבים ומתוך כוונה לוותר על אותם מקשים. הדבר המוזר הוא שעכשיו עדיין חלק מהמקשים עובדים! לדוגמא הווליום, ה Mute, איקון הדואר ועוד. איך זה יתכן? איך אני יכול לשנות את יעדי המקשים המיוחדים ככה ששאר המקשים המיוחדים גם יעבדו מבלי להעזר בתוכנה ומבלי שתתפוס לי סתם משאבים? הצלחה במשימה זו יקנה לי סיפוק רב..
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-