עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by subamba,

הסתדרתי...

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  2. Started by Watchdogger,

שלום 2 ALL אני מחפש לקנות מדפסת תמונות (הקטנות האלה). אני צריך חברה, דגם ומחיר סביר. אפילו עם הדגם לא נמצא בארץ יש לי מישהו שיביא לי אותו מחו"ל (הכוונה ארה"ב) התקציב שלי הוא עד 150 דולר למדפסת.....

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  3. Started by Chevy,

לאחרונה רכשתי מספר התקני USB. נתקלתי בבעיית מחסור במתח להתקנים. יש לי על הלוח אם 2 יציאות USB 1.1, כאשר אחת מהן מחוברת ל-HUB עם 4 יציאות (במסך, LG 795) [כבל מצלמה, מדפסת, סורק - ויש 1 לא בשימוש] ועוד יציאה מהלוח אם שאליה מחוברת מקלדת USB שבה גם יש HUB של 2 יציאות USB (אחת לעכבר ועוד אחת ל-DOK). השאלה שלי היא - אם אני מוסיף 4port PCI USB 2.0 ללוח אם, האם זה יעבוד ולא יגרום לבעיות מחסור במתח ? אני ממילא צריך לרכוש בכדי לנצל את ההתקנים שרכשתי כיוון שהם יכולים לעבוד ב-USB 2.0 כמו כן, המדפסת+סורק רחוקים מן המחשב בכ-1.5 מטר, חשבתי לקנות HUB שאליו אחבר את ההתקנים. לקנות עם HUB עם שנאי או רגיל שישתמש מן המחשב. ??? סה"כ התקנים שיש לי: לוח אם עם 2 יציאות USB 1.1 מסך עם HU…

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  4. שלום ללברי הפורום,יש לי עכבר logitech m185 http://www.logitech.com/en-roeu/product/wireless-mouse-m185העכבר הוא חלק מסט שכולל עכבר ומקלדת, שנמכרו במשולבהמקלדת בסדר ולא עושה כל בעיותיש בעייה עם העכבר, שמתנתק פעם ביום או יותרכשזה קורה, אני מוציא את הסוללה ומחזיר אותה ואז הכל בסדר,עד הפעם הבאה.אינני יודע מה יכולה להיות הסיבה לכך.ביררתי עם מכר שיש לו בדיוק את אותו הסט וזה קורהגם אצלו. האם זה יכול להיות כתוצאה מסמארטפון ? בכל אופן, אני רוצה לקנות עכבר אחר שהבעיה הזו לא תקרה בואני משתמש בעכבר בעבודה לצורכי תיכנות. אין צורך בתמיכה במשחקים וכו או בתכונות מיוחדות. הגודל והמאפינים של העכבר שיש לי בהחלט מספקים אותי, ואם לא היתה הבעייה של התנתקויות הייתי ממשיך לעבוד איתומישהו יכול לה…

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  5. בהדפסה ובצילום [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  6. Started by EagleX2,

סופר דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני הולך לקנות עכשיו.......

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  7. Started by Haflo,

קצת לא קשור לפורום,אבל בכל זאת, יש למישהו פה Palm Pilot M505 או מכשיר דומה? איך התצוגה של המכשיר הזה? מה ההבדלים העיקרים בינו לבין ה M515? (אתרי ה Pocket/Palm בארץ נותנים ממש מידע דל בנושא....)

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  8. Started by amia,

שלום מומחים יקרים, הלכה לי מדפסת Canon IP3000 אשר שרתה אותי 4 שנים ואני מחפש מדפסת חדשה. אני צריך מדפסת צבעונית להדפסה בשימוש נמוך יחסית בעיקר להדפסה של עבודות ילדים, מאמרים מאינטרנט, ומסמכים על נייר או קרטון. יש אין סוף מדפסות, ואשמח להמלצות לתחליף ברמה דומה למה שהיה לי. האם תוכלו לסייע בהמלצות או בשאלות מנחות למה אני צריך לתת תשומת לב בבחירה?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  9. Started by master whilee,

נשרף לי הספק כוח של המחשב הנייד שלי, Compaq Presario 2100. מישהו יודע כמה אמור לעלות לי אחד חדש? וגם מאיפה אני יכול להשיג...

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  10. Started by rweins,

שלום! אני מחפש מיני מקלדת USB. איפה אני יכול למצוא כזאת בארץ? תודה

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  11. Started by vegeto,

??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  12. Started by BLAdE_AttAcK,

אחריי חיפושים רבים החלטתי להעזר בכם.... ;D אני זקוק למארז FULL TOWER בצבע שחור , רצוי מאלומיניום. גם מארז TOWER יכול להיות בסדר , אבל עדיף לי FULL. הרעש לא ממש מפריע לי.... רק חשוב שהוא יהיה קר עד כמה שאפשר. תודה. :-* :lsvader:

13. הצורך שלי הוא שאני אוכל להתעסק עם קבצים במחשב(בעיקר סרטים) כשאני יושב על הספה (עצלן אין מה לעשות) אין צורך להגזים בסכומי עתק אני לא מחפש משהו רציני רק משהו שיעבוד. תודה

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  14. Started by yosizach,

זוכרים פתחתי דיון על זה אך לנקות את המקלדת מלא אנשים הביאו פההמלצות אז כמו שאמרתי הוצאתי חלק חלק ניקיתי שמתי את כל החלקים במים עכשיו אני לא זוכר כל כך איפה כל החלקים אך המקלדת הייתה נראת אופסי אני יודע איפה האותיות אבל ה]רינט סקרימ וזה אני חייב תמונה של המקלדת שלי בטוח יש תמונה שלה איפשהו המקלדת שברשותי היא מקלדת מוטמדיה רגילה של מיקרסופט זאת עם הכפתורים למעלה אני חייב תמונה שלה

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  15. שלום חברה כבר הרבה זמן שאני חושב לקנות מחשב חדש וחיפשתי את העכבר והמקלדת המושלמים האלחוטים וזה מה שמצאתי Logitech Cordless Desktop MX בלי המספרים אחרי ה MX הוא בא עם עכבר ומקלדת אלחוטים MX700 שהוא אמור להיות כמו ה MX518(אבל אלחוטי) והמקלדת באה עם כל הכפתרים המסודרים של פעם שכבר אין במקלדות INSERT/HOME/DELETE שהם אחד ליד השני פשוט מדהים: חיפשתי אותו בכל האינטרנט ולא מצאתי מקומות שמוכרים אותו אם מישהו מכיר חנות שמוכרת את הסט המושלם הזה שיגיב בבקשה

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  16. אני רוצה לקנות לוח ציור דיגיטאלי. כמעט קניתי את הלוח של WACOM שעולה 2,800 ש"ח (גודל A4), ואז נתקלתי בלוח Genius Pen Sketch 9x12, שעולה רק 800 ש"ח. מישהו מכיר את הלוח הזה (הזול יותר)? אשמח לקבל חוות דעת. אני יודע שללוח של WACOM מצרפים גם גרסא כלשהי של PAINTER. השאלה אם זה מצדיק כזה הפרש במחיר, או שההבדל בחומרה, בלוח הציור עצמו, הוא הוא העניין. תודה פיני

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  17. Started by einpoklum,

אני מנסה ולא מצליח למצוא מאיפה לקנות מקלדת מתקפלת (כזאת: http://www.thinkgeek.com/computing/input/5a7f/ ) הייתי מזמין מארה"ב אם המשלוח לא היה עולה $40 ... מישהו יודע איפה אני יכול למצוא כזו? מצידי שיהיה דגם אחר, צבע אחר, לא אכפת לי - רק שניתן יהיה לגלגל אותה ולהתעלל בה.

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  18. Started by MasterOr,

יש לי את האקספלורר הישן של מיקרוסופט בעל ה5 כפתורים כולל הגלגלת (לא TILT) עכשיו אחרי שעשיתי TVOUT וראיתי כמה שזה לא נוח לקום כל הזמן למחשב בשביל העכבר אמרתי למה לא לקנות עכבר אלחוטי שגם אני יוכל לשחק איתו אסטרטגיה בטלויזיה, אז ממה שאני יודע יש לי את הMX700 שהוא נחשב לתותח בתחום ויש את המיקרוסופט שבביקורת באתר-הMX700 יקר והמיקרוסופט זול מאוד ! חיפשתי קצת ביקורות והבנתי שהמייקרוסופט הוא לא כל כך טוב למשחקים, אז ההתלבטות שלי עכשיו היא אם העכבר שיש לי כרגע הוא יותר מדוייק למשחקים מאשר האלחוטי, כי אם הוא לא אז עדיף לי לקנות את האלחוטי וזהו...

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  19. שלום...אני יודע שלא נהוג לרשום ככה שדרושה תשובה דחופה וכאלה אבל זו באמת החלטה שצריכה להיתקבל מהר...כי אני משיג את זה דרך מישהו.. אוליי מטומטם האמת אבל זאת השאלה ואשמח אם תענו: הגה של מחשב למשחקי מירוץ וכאלה שמיתחבר בUSB יכול להיתחבר לפלייסטיישן2 (יש לה חיבור USB)??? שניהם USB...צריכות ליהיות בעיות מיוחדות? או שזה מתאים גם למחשב וגם לפלייסטיישן? זה לאחי הקטן אז אודה אם תוכלו לענות...

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  20. Started by dlivneh,

המחשב אינו מצליח להגידר את הפאלם שלי. יש לי וינדוס XP PRO מופיה הודעה " התקן USB לא מוכר" מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  21. שלום חברה !!! לא ידעתי איפה לרשום את ההודעה ולכן רשמתי פה !!! אני צריך המלצה לטלפון שמתחבר למחשב וממנו אפשר לדבר חינם אם תוכנת סקייפי ולהתקשר לאנשים לטלפונים רגילים ???? כל מידה אל טנולוגיית voip בעברית תעזור !!!! ותיתנו לי קישורים בעברית לנושא תודה ....

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  22. מי יכול להמליץ לי על מדפסת אמינה וטובה (לייזר או הזרקת דיו לא משנה) 1. צבעונית 2. שחור/ לבן

23. אני מחפש... מישהו יודע גם מה האפשרויות שאני יכול לערוך איתו? שמעתי רק צלצולים ועוד משהו...לא?

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  24. אז כך במשחקים ובתוכנה 3DMARK 2001 הגפיקה כאילו נכתכת כזה במיוחד בגפיקה מהירה כל התמונה כאילו נכתכת כזה ולפעמים במחשק SERIOS SAM 2 הוא ניתקע כזה בהבה מקומות ושלא נדבר על מקס פיין שיש הרבה דמויות זה גם איטי! מה עושים? יש לי לוח אם חייתי EPOX 8KHA+ זכרונות DDR 128 של SAMSUNG ומעבד אחלה ביותר DURON 1200 עם ליבת MORGAN החדשה שהוא ממש בביצועים דומא ל ATHLON ! אז מה אני עושה? יש אולי הגדרה מסוימת תגידו לי כל מה שניתן לעשות אני ינסה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  25. Started by VL,

תודה למי שיסביר לי.

• 2 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים