עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by vegeto,

??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  2. Started by teddy85,

אני צריך מארז וספק באחד המפרט הוא amd 3700 , ngf7600 , western digital 200gb , מאוררים AC frezer 64 , zalman vga cooler vf700 cu עוד שני מאוררים למארז של AC אני לא בן אדם של אובר קלוקינג אז אני מעדיף לא לבזבז יותר מידי על ספק ומערז משהוא בסביבות 600 לשניהם

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  3. Started by Jenia24,

צריך מקלדת בסביבות ה100-120 ש''ח. חשוב לי שיהיה -תמורה מלאה תמורת הכסף -שתיהיה יחסית שקטה , מאוד חשוב לי שתיהיה כמה שיותר שקטה -שיכללו מקשי מולטימדיה עם זה נכנס לתקציב . ד''א האם יש איזהשהם סטים נחמדים של עכבר + מקלדת תמורת 150 ש''ח?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  4. Started by roadkill15,

אני מחפש את המצלמה הכי טובה שאפשר לקנות עד 150 ש"ח. אם יש משהו בהרבה יותר טוב קצת יותר יקר, תציעו גם. תודה לעוזרים. נ.ב. אם אפשר אז גם את הלינק לאתר המכירה וגם שהעלות הסופית, כולל משלוח, תיהי בטווח המחירים.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  5. מצלמה עד 1500 שח דיגטלית עם גיגה זיכרון...משו חמוד ועם אחריות..ושמישהו פה ממליץ עליו..עם פלאש זום ובטריה נטעטנת אפשר גם בטריות רגילות..

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  6. Started by Regev,

בבקשה. תבנו לי מפרט של מחשב ללא מסך, שיעלה בארץ במחיר של 4500 ש"ח. תודה מראש. ואל תגידו לי - לך לרשימת המפרטים...

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  7. אני כנראה יקנה את מארז של ANTEC שהספק שמגיע איתו הוא ANTEC SMART POWER 400 http://www.antec.com/specs/SP400_spe.html לדעתם הספק יחזיק ללא בעיה?

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  8. תגידו מה ההבדל בין שני המארזים האלה ואיזה כדאי לי יותר ללכת? כי אני יקנה כבר מזיגזג...(גם יש לי הנחה שם....סיפור ארוך...) אז איזה יותר כדאי לקחת ומה ההבדל בינהם כי הם נראים לי אותו דבר (אמרו לי שהATOP הוא חיקוי של הסנשיין...זה נכון?) http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2879 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_181&products_id=2666 217.132.53.230 --------------------------------------------------------------------------------

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  9. או סתם שיחה .האם יש דבר כזה? אנני מדפיס הרבה עד 600 ש"ח תודה רבה נעם

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  10. Started by MadEddy,

טוב,מכיוון שאף אחד לא ענה לשאלה הקודמת שלי אני ניח שאני כבר אצטרך צורב DVD חדש איזו חברה הכי טובה לצורבי DVD? מה זה DVD+- ? מה זה DUAL LAYER ?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  11. Started by avivlevy,

מחפש ספק איכותי למערכת שלי(בחתימה) +2כוננים ו3מאוררים עם לידים 1 120ממ ולאד אחד והמעבד בתושבת 478

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  12. Started by massinvallus,

אם לא אז מתי הוא יגיע?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  13. Started by psycho killer,

קניתי מדפסת חדשה הדפסתי בה פעם אחת ומאז לא נגעתי בה הרבה זמן ועכשיו שאני רוצה להדפיס הצבע כבר יבש יש מצב לסדר את זה או שאפשר לזרוק לפח את הראשי צבע

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  14. Started by bykeking,

כמו הכותרת, אני צריך מקלדת אלחוטית שפועלת ב-BT. אין הגבלת מחיר, רק שתיהיה איכותית. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  15. בעיקרון, אין לי בעיה עם חוטים. מע' ההפעלה : VISTA 64 (תמיכה/דרייברים?) שמוש כללי: אפליקציות שונות, כולל עיצוב 3D ומשחקים אני מקליד עיוור אבל גמיש בתצורת מקלדת - קשת, קימורים למינהם - הכל מקובל אם הנסיון מראה שזה ארגונומי לאורך זמן. אני לא צריך כפתורי מולטימדיה או תאורה פנימית. היתה לי מקלדת לוג'יטק בסיסית במשך כ-7 שנים ועכשיו יש לי A4TECH שנראית אחרי כמה חודשים גרוע מהלוג'יטק. נכון שבתקופה הזאת שיחקתי ב-PES-6 שהביא לי את הסעיף : אבל שכפתורים ישברו? פלסטיק שביר היה צריך להעצר במכון התקנים כמסוכן. עכבר: העכבר ששרד אצלי הכי הרבה זמן בינתיים - בשווי 20 ש"ח שנקנה בסופר אבל זה בתקופת החורף. בקיץ, מאחר ואני בלי מזגן, היד נוטה להזיע כך שאני צריך עכבר אטום ככל האפשר. בעיה שני…

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  16. אז כך במשחקים ובתוכנה 3DMARK 2001 הגפיקה כאילו נכתכת כזה במיוחד בגפיקה מהירה כל התמונה כאילו נכתכת כזה ולפעמים במחשק SERIOS SAM 2 הוא ניתקע כזה בהבה מקומות ושלא נדבר על מקס פיין שיש הרבה דמויות זה גם איטי! מה עושים? יש לי לוח אם חייתי EPOX 8KHA+ זכרונות DDR 128 של SAMSUNG ומעבד אחלה ביותר DURON 1200 עם ליבת MORGAN החדשה שהוא ממש בביצועים דומא ל ATHLON ! אז מה אני עושה? יש אולי הגדרה מסוימת תגידו לי כל מה שניתן לעשות אני ינסה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  17. Started by slimshady21,

יש לי שאלה קטנה איזו מדפסת יותר טובה- EPSON CX3500 או EPSON CX3700 חשבתי, לפי ההגיון 3700 אמור להיות יותר טוב כי זה דגם חדיש יותר, אבל כבדקתי בכל מיני מקומות ראיתי שאפילו ה3500 עולה יותר, ויש לה יתרונות על פני ה3700... אז מה כדאי? רק אל תציעו לי מדפסות אחרות, אני שואל רק על שתי אלו. תודה.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  18. Started by VL,

תודה למי שיסביר לי.

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  19. Started by Wolf-Net,

שלום לכולם, יש לי מתנה לקנות לאבי והוא מאוד רוצה GPS. ואני לא מבין במחשבי כף מקווה שתוכלו לעזור לי. מחיר בסיבבות 1800 ש"ח.

20. שלום לכולם ! ברשותי מקלדת אלחוטית של מיקרוסופט ועכבר MX1000 עכשיו שניהם פשוט "מתנגשים" ביניהם...(שניהם אלחוטיים-אחד עובד אז השני לא עובד). אז עכשיו אני בחיפוש אחר מקלדת חוטית,מצאתי אחת שנראית לי(היא פשוט נראית טוב):http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6176 עכשיו בגלל שאני יודע שישנם אנשים רציניים באתר.....אנשים שמבינים בחומרה באתי להתייעץ לפני קניה.(ילד טוב!) אז חוו אתה דעתכם בבקשה על המקלדת הנ"ל.תודה.

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  21. Started by ^Z^,

האם יש איזה כרטיס\מתאם שמאפשר לי להפוך את חריצי הSATA ל IDE? ראיתי שקיים כזה דבר לכיוון השני [iDE ל SATA]

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  22. Started by zniibidl,

זכרונות עוד אין כרטיס מסך כרגע יש סתם אבל בקרוב יהיה 6600 או 6600 GT לוח אם של ג'יגהבייט דגם GA-K8U מעבד AMD Sempron 3100+ 1.8 GHz socket 754 וכל השאר קבוע [שני כוננים אולי בקרוב 3, שני הארדיסקים, וזהו בערך נראה לי] בקשר לתאורה וקירור [עוד לא החלטתי מים או רגיל] יהיה להם ספק נפרד אז מהקטע הזה אין לי מה לדאוג ועוד שאלה, ללוח הזה, כל ספק יתאים לי או שאני צריך איזה משהו אני יודע עם איזה 24 פינים או מה שזה לא יהיה [החיבור החדש שיש ללוחות]? מקווה לתשובה בהקדם, תודה.

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  23. זה יכול להיות גם סט אבל לא משנה לי כל כך. אה ושיהיה אלחוטי תודה רבה לעזורים!!

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  24. היי, אני צריך לשדרג את המקלדת והעכבר שלי ואני צריך ממכם המלצה. זה יכול ליהיות סט של מקלדת ועכבר ביחד (אפשר גם לחוד), רצוי לוג'יטק. לא אלחוטיים. תקציב - 200 ש"ח בערך. אם אפשר שהעכבר עצמו יהיה בעל תזוזה מהירה. העכבר לשימושים של עיצוב גראפי ופה ושם קצת משחקים. תודה.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.