עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by stas12,

שלום. אני צריך המלצה למארז + ספק ב 600 ש"ח (אפשר לחרוג ל 700 אבל זה אם יש משהו שממש שווה). את המארז והספק אני מזמין מחנות נועה מחשבים. הספק צריך להחזיק מערכת E6300/6400 עם כרטיס מסך X1800GTO ו 3 הרד דיסקים, 2 צורבים ואת המאווררים. אני מראש מבקש לא להמליץ לי על SUNBEAM TRANSFORMER . המארז צריך להיות לא רועש. (כרגע יש לי את SUNBEAM SAMURAI ןמבחינת הרעש שלו כזה אני צריך). חשבתי ללכת על COMPUCASE 6A21 ולהשקיע איזה 400 בספק טוב... מה אתם אומרים מבחינת הקירור של המארז? הוא באותה רמה כמו ה SUNBEAM? (מבחינת מידות הלוח אם, לא תהיה בעיה להכניס לתוכו כל לוח?) הספקים שאני מתלבט ביניהם הם: http://www.enermax.com.tw/english/product_Display1.asp?PrID=20 http://www.thermaltake.com/demo/w…

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  2. אני מחפש מארז TOWER או FULL TOWER פשוט, עם פאנל קידמי כמה שיותר פשוט לפרוייקט המודינג שלי. לא צריך ספק כוח ולא כלום. רק שיהיה שם מקום לכמה מאווררים. תקציב של 400 ש"ח אם מישהו יכול להביא לינק אז בכלל סבבה

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  3. Started by nir_ofer,

שלום לכולם אני צריך המלצה למארז TOWER או FULL TOWER למודינג רציני. כמה שיותר זול!!!! יש לי ספק טוב, אז לא צריך ספק, וגם האסטטיקה לא חשובה לי כי אני מתכוות לפרק לו ת'צורה.. תודה מראש ניר

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  4. Started by eliran005,

שקט, אמין, עם אוורור טוב...יציאות מקדימה.. תודה רבה לכל העוזרים

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by gal1,

אני צריך המצלמה למארז טוב ויפההה היופי יותר חשוב לי ןחשוב לי שיהיה לו חלון שיהיה בצבע ושיהיה יפה בקיצר התקציב שלי 450 שקל חשבתי על אחד המארזים מ 3 המארזים של רידמקס מאתר פי סי קול

• 8 תגובות
    • 816 צפיות
  6. האוברקלוק הוא בינוני , אני צריך קירור סביר לא משהו מיוחד , נגיד לא מאוורר 120 אחד כמו הצ'נברו. תודה.

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  7. צריך המלצה למארז ב400 ש"ח גג ללא ספק למעבד אינטל עדיף מידי אבל לא חובה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by STFU!!,

שלום לכל חבריי הפורום אני מעונים ליקנות מארז גדול ומעוצב עד550 תודה....... :

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. שלום, אני צריך שתמליצו לי על מארז טוב ויפה בגדר ה500/550 ש"ח. ושאלה על הדרך, איך לדעתם האורורה? יש לי התלבטות קשה לגביו, אם שווה לקחת אותו. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  10. Started by lir@n,

שלום כולם !! אני צריך המלצה למארז בתקציב של 500-550 ש'ח עדיפות למארז שנראה טוב מקרר טוב ומאלומניום סדר העדיפויות הוא בסדר שהן נכתבו... מארזי צ'יפטק הם לא אופציה מכוון שבפי סי הארד וואר אין אותם במלאי ואני צריך את המארז דיי דחוף עדיף מארז בלי ספק כי הזמנתי ספק בתודה LIR@N

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שהמארז יהיה מקורר טוב, לא מפריע לי הרעש שלו, שיהיה ענק כי אני הולך לדחוס בי טייפון, צג טמפרטורה של אירקול, ואולי קירור מים או קירור לכרטיס מסך). איזה הצעות יש לכם? דרך אגב המפרט הוא : AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX 2290 ¤ 1 DFI LANPARTY UT nF4-D 820 ¤ 1 PQI DDR 1024MB 400MHZ 600 ¤ 1 SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL 1500 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 CREATIVE SBS 240 70 ¤ 1 THERMALTAKE BIGTYPHOON 235 ¤ 1 ספק כוח OCZ PowerStream 420W NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 AeroCool GateWatch Black-תופס שני מפרצים. 160GB SATA II 7200RPM 8MB

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  12. יש לי כרגע מארס של אנרמקס FS710B שזה בעיקרון CIEFTEC רגיל מברזל לא אלומיניום. אני מתכוון לקנות לוח ומעבד חדשים A64 אני רוצה משהו יותר טוב ויותר מאורר אז חשבתי על משהו שיש לו מאוררים של 120מ"מ מכיון שהם דוחפים הרבה אוויר אבל מרעישים פחות אבל אני לא מוצא מארזים עם יותר ממאוורר אחד של 120 חוץ מ SHARK של THERMALTAKE אבל בהחלט יקר מדי. אז מה אתם ממליצים לי, התקציב שלי הוא לא יותר מ 600-650 ש"ח עדיף במארז יהיה ספק ואם אפשר פחות אז גם טוב. ראיתי המארז הזה COMPICASE 6920 רציתי לשאול איך הא מבחינת עמידות האם הוא עשוי זול? ואיך הקירור שלו האם הוא יהיה יותר טוב מהמארז שלי כרגע ( בשלי מותקנים כרגע שלושה מאווררים מקדימה ושניים מאחורה ואחד בדלת. תודה.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  13. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם אני צריך בבקשה המלצה לספק שבעתיד יפעיל מערכת של A64 ושני כרטיסי מסך! ובקשר למארז אני מעוניין במארז ג'נרי מפני שאני מתכנן מודינג מקיף, כולל חורי אוורור לכן על המארז להיות "טוב" למודינג. אוסיף גם שאלה, האם יש מארזים ג'נריים כלשהם שנחשבים ליותר טובים? אם קיימים כאלה אני אשמח להמלצות! התקציב הכולל הוא כ400 שח, אפשרי להגיע ל500 בתודה גיא.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. יש לי ATX ישן מאוד וממש קטן הספק שלי נמצא מול המעבד וזה ממש גרוע והטמפ שלי לא יורדת מ35 ומאמץ המחשב מגיע למקיסימום ועושה ריסט!! צריך עזרה בבחירת מארז בבקשה אם אפשר משהו גדול לא פול טוואר אבל מארז גדול ומרווח + ספק 300W והמלצה למאורר שמעתי על Vantec AeroFlow איך הוא? יש לי P3 עם מאורר מקביל למעבד זה יתאים לי? חוץ מזה מה עוד אפשר לעשות לקירור?

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  15. Started by Drek Boy,

שלום אני לא יודע אם זה המקום אבל לא מצאתי מקום טוב יותר לכך אני צריך המלצה למארז מידיטאוור או יותר גדול אם יש לתקציב שלי התקציב שלי הוא עד 450-500 שקל אני מחפש מארז לא יפה או משהו כזה עם מודינג וכל מיני דברים לא יעילים אני מחפש מארז מושקע מבחינה טכנית עם אוורור טוב!!! אם אפשר שקט נוח לשימוש ואני צריך שיבוא איתו ספק 400 וואט אם אפשר כאילו צריך. תודה מראש על העזרה שלכם!

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  16. Started by the godfather,

אני רוצה ליקנות מחשב חדש ואני צריך מארז טוב ושקט התקציב לא כל כך חשוב אבל לא משהו ב2000 ובנתיים אני מתלבת בין הARTIC COOLING לSONTA II יש למישהו המלצות ומה אתם חושבים על הספקים שלהם איכותיים או לא???

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  17. Started by Carlito,

חשבתי על ה-Sunbeam Transformer אומרים שהוא טוב.. יש לכם משהו אחר להמליץ אולי יותר זול?(הוא לא בא עם ספק) תודה מראש נ.ב. שיהיה יפה, לפחות עם חלון צד

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  18. מארז טוב ושקט ואם אפשר שיהיה יפה.. ואני מתכנן לעשות אוברקלוק קטן המערכת של המחשב שלי היא: 2.66 כפול הליבה ג'יגה זיכרון 160 גי'גה דיסק קשיח כרטיס מסך 7600 gs

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  19. Started by modgod,

קניתי לפני שישה חודשים מחשב שלם עם מארז ג'נרי. המארז עצמו (הספק כוח טוב, אז אני לא צריך ספק כוח) דפוק לחלוטין, פגום מכל בחינה ואני לא ארחיב על זה עכשיו. אז בעצם אני זקוק למארז גנרי כמובן בגלל התקציב הנמוך, שיהיה טוב. מה זאת אומרת טוב: זאת אומרת שכל החורים שבו יתאימו ללוח אם NF7 שלי (המארז הנוכחי שיש לי, החורים שלו לא ממש מתאימים ללוח אם), שאני אקבל איתו ברגים להרכבת הלוח אם במארז והרכבת כונן קשיח וכו' (במארז הנוכחי לא קיבלתי שום ברגים וזה יצר לי בעיה גדולה). לא חשוב כמה מקומות למאווררים יש לו. מצידי שיהיה לו מקום רק למאוורר 1, זה לא משנה. אני יודע לעשות מודינג, אז אני בעצמי אוסיף מקומות למאווררים וכו'. ובבקשה, אל תחרגו מהתקציב. אני מודע למארזים הטובים שיש, שעולים רק 60 ש"…

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  20. Started by jeger01,

איך המארז הזה http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7225 לעומת המארז Compucase-HEC Midi Tower CI-6AR6-2F Black Silver (P/S Not Inc) Case ? מי יותר קר/שקט/יותר נפח? ואפשר עוד המלצות על מארזים?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  21. בעיקרון אני מתלבט בין שני מארזים: 1. Enermax CS-335TAB + P/S EG365AX בגלל ספק טוב 2. Compucase-HEC Midi Tower CI-6A21 Black Front USB 400W אבל אני פתוח להמלצות וחשוב מאוד שיהיה ספק סביר.

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  22. הטרנספורמר לא טוב לי למודינג אני צריך פול טאוור שיהיה זולמאוד מאוד מאוד מאוד מאוד!!!!! ושיהיה דוחה!!! ממש מגעיל בעעע ושיהיה לינק מאיפה לקנות, תודה לעוזרים, אבי

• 11 תגובות
    • 745 צפיות
  23. מה מבין שני הדגמים יותר מומלץ:ATOP Gladiator Silver/black 500W דגם: Gladiator. או: ARCTIC COOLING Silentium T2 + 450W PS דגם: Silentium T2. תודה

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  24. איזה ספק יותר טוב אנרמקס ליברטי 500 או מה שמגיע עם הסונטה 2 והאם אני יכול לקנוט מארז ולבקש מהחברה שיקחו את הספק ושיזכו אותי במקום?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  25. Started by Nachum987,

אני מקווה שזה קשור לפה, אם לא אז אני מתנצל, אבל במידה וזה כן קשור לפה אז הייתי רוצה בבקשה שתתנו לי המלצה למארז לכונן קשיח בעל יותר מ-200GB, אני צריך שהמארז יהיה מיועד לכך שהוא יועבר ממקום למקום, יהיה בעל קירור טוב, ויהיה בעל ממשק USB 2.0 ו/או FireWire. תודה רבה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.